brak logo

Krosglass SA

Krosno

Opinie o Krosglass SA

admin 2015-06-24 10:42:21
Znacie firmę Krosglass SA od podszewki? Wiecie jaka atmosfera panuje między pracownikami, jaki charakter ma szef i czy dobrze płaci? Czekamy na Wasze komentarze!
ROBOL 2015-10-27 16:41:43
wyzysk ludzi maja za nic najnizsza krajowa
3
efendi 37 2016-02-16 10:25:32
W tym zakładzie pracują ludzie starsi i sa traktowani nie jak pracownicy a jak niewolnicy . MLODZI w tym zakładzie za najnizsza pensje w bardzo trudnych warunkach nie chcą być wykorzystywani przez kierownictwo poprzedniego zarządu który to doprowadzil pracownika w niewolnika pracując WIECEJ ZA MNIEJ . A nowy zarząd powinien przemyslec co do funkcjonowania tego zakładu bo sa sabotaże na poszczególnych wydziałach przez kierownictwo bylego zarzadu
1
efendi37 2016-03-01 19:26:50
PANIE PREZESIE Z CALYM SZACUNKIEM pracownicy tego zakładu zostali przyjęci na te stanowiska w których sa zmotywowani przez ich wyksztalcenie lub predyspozycje do lepszej efektywnej pracy PROSZE WZIASC POD UWAGE ZE ZMIANA STANOWISKA W TYM ZAKLADZIE PRZEZ DOZOR WYZSZY MIJA SIE Z DEZAPROBATA BO Z NIEWOLNIKA NIE BEDZIE DOBREGO PRACOWNIKA BO W TYM ZAKLADZIE TO CIEZKI KAWAL CHLEBA I NIE KAZDY PRAC. PODOLA TEMU WYZYSKOWI a do tego zakładu jako pracownik fizyczny NIE BEDZIE CHCIAL PRACOWAC
1
efendi37 2016-03-05 18:49:22
pracowałem w tym zakładzie i nie polecałbym tam pracować nikomu bo pracownik fizyczny nie jest doceniany bo nie mieszka w ODRZYKONIU były prezes jest wlasnie z tej miejscowości i tylko ziomkom dal możliwości awansu i dobrej placy i jest tak dalej bo zostali ( jego pupile i robia zamieszanie )
sebatomi@op.pl 2016-03-16 15:13:42
Były Prezes c i o ł k u dał Tobie prace, a odnośnie Odrzykonia to z tego co wiem Pan obecny "szef przetwórstwa" z Odrzykonia do dzisiaj pracuje i ma się dobrze u nowej władzy wręcz wchodzi jej bez wazeliny więc swoje opinie zachowaj dla Siebie
prawda! 2016-03-18 13:19:27
pięć lat temu chcialo sie tam jeszcze pracować teraz po zmianie wlasciciela ludzie juz nie czekaja az ich zwolnia tylko sami się zwalniaja!!! tak jest cieżko a przy tym place spadly w dół, nikt nie liczy sie z pracownikami ktorzy pracuja tam wiele lat i maja doswiadczenie a najgorsze to ze stare kierownictwo i lize [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nowemu wlasciecielowi by zachowac stolek a ludzi gnoja i scigaja jak psa!!ale juz sa braki w ludziach po sezonie letnim jesli placa sie nie zmieni moze byc tak ze beda tylko przetwarzac a nie produkowac ludzie odejda sami !!!
bemol123 2016-04-09 16:22:14
" a odnośnie Odrzykonia to z tego co wiem Pan obecny "szef przetwórstwa" z Odrzykonia do dzisiaj pracuje i ma się dobrze u nowej władzy wręcz wchodzi jej bez wazeliny więc swoje opinie zachowaj dla Siebie "
Już nieaktualne-Pan i Władca podziękował mu za pracę :-) :-)
1
wIESIEK 2016-04-13 17:43:57
Robota tragiczna , chcesz zmarnować czas idziesz pracować A I TAK NIE WYTRZYMASZ NIE POLECAM (NORMY , NORMY , NORMY)
2
ROBOL 2016-04-14 12:16:17
kier produkcji z ODRZYKONIA juz nie pracuje zostal zwolniony ludzie skladaja wypowiedzenia brakuje pracownikow ci ktorzy zostali zmuszani sa do pracy w nadgodzinach nowych za takie pieniadze i w takich warunkach nie znajda JESLI PAN PREZES Z PANEM DYREKTOREM NIE POSZANUJA PRACOWNIKOW KTORZY NA RAZIE ZOSTALI TO ZAKLAD STANIE CHYBA ZE KADRA KIEROWNICZA STANIE DO MASZYN
2
aliens 2016-04-14 17:16:40
To jest straszne co wyprawia nowy zarząd z Nowego Sącza , brak szacunku do pracowników i ludzi !!! Już niedługo zaorają teren po Krosglasie i będą hodować barany z Nowego Sącza , bo na włóknie na pewno się nie znają !!!.
Gdzie są Związki Zawodowe ?? Dlaczego nie bronicie pracowników ?
2
efendi37 2016-04-15 19:59:07
Sukces krosglassu jest w rekach pracownika fizycznego . WLASCICIELU I PREZESIE uczciwie wynagrodzony pracownik FIZYCZNY w tych czasach swiadczy wam usługi a nie jest " PAROBKIEM " DOCEN WRESZCIE ta ciezka prace uczciwym wynagrodzeniem a nie najnizsza placa . BYLY prezes był chciwy i zrobil to ze ludzie nie widzac poprawy wynagrodzen szukają lepszych pieniędzy i odejda z tego zakładu . W tym zakładzie osiągnie się sukces ale nie kosztem wyzysku pracownika f. bo w nim jest POTENCJAL I MIEDZYNARODOWY SUKCES TEGO ZAKLADU . TAK JAK MOWIL KTOS MADRY PIERWSZE TO OBOWIAZKI A POZNIEJ PRZYJEMNOSC a jak pracownik będzie zadowolony z wyplaty to wlasciciel BEDZIE JESZCZE BARDZIEJ . DUZE OBOWIAZKI ZA MALE PIENIADZE NIE BEDZIE S U K C E S U powodzenia
2
vvv 2016-05-07 07:17:33
kto chciał odejść odszedł, nawet wracają...
kkk 2016-05-09 20:19:57
podobno nie chca przyjmowac tych co zwolnili w grudniu
Asd 2016-05-12 15:44:42
Dostałem prace na stanowisku Technologa - inz procesu. Pare dni pozniej przyjezdzam na badania lekarskie. Kierownik kadr udaje ze mnie nie poznaje? nie pamieta? totalna wyj...ka. Okazuje sie ze dostaje skierowanie na badania na stanowisku operatora maszyny( czyli fizola) a nie umoslowego pracownika. Jeszcze za minimalna krajowa. Odradzam. Nie polecam. Leca sobie w kulki.
gasb 2016-05-13 17:45:52
Nie wiem jak usunać wpis, dlatego prostuje. Wpis nieważny. Doszło do pomyłki.
sss 2016-05-13 18:52:44
pod koniec roku zwolnili duzo osob wiec nie ma sie co dziwic ze teraz brakuje ludzi
nlnl 2016-05-13 20:24:07
W firmie wreszcie widać gospodarza, zmiane widać gołym okiem. Obiboki juz sie trzęsą ze stracą robote.
bemol123 2016-05-22 20:50:14
"W firmie wreszcie widać gospodarza, zmiane widać gołym okiem" Nie żartuj:-)
To w większości "pic na wodę i fotomontaż". Zabaweczki chyba dla poprawy nastroju
zarządu -z prawdziwymi problemami to jeszcze daleko-daleko.
Pożyjemy -zobaczymy.

1
xxx 2016-05-23 13:49:17
W Firmie panuje polityka : "Dobre słowa do złej gry " Szkoda że nie udało się sprzedać Firmy normalnym ludziom . A jak tam w Jaśle ?
1
vvv 2016-06-04 19:35:57
Pracuję Tu i zostaję...
3
... 2016-06-09 17:25:25
Jak można było sprzedać Firmę bez gwarancji zatrudnienia pracowników ? Skandaliczne jest to co się dzieje w Krosglassie!!! Związków Zawodowych w ogóle nie ma ? 50 ludzi zwolniono od tak ...
3
robol 2016-06-20 17:55:07
Dopóki Panowie i Władcy nie zrozumieją, że farbą, tandetnymi regałami i plastikowymi kubełkami do sprzątania nie naprawią fabryki, to nic z tego nie będzie. Doświadczeni pracownicy po cichu podśmiechują się po kątach i zastanawiają, kiedy to wszystko padnie. Bogu dzięki, że nie było jeszcze poważnej awarii, bo prawdopodobnie brakłoby rąk do pracy. Ale jak się chce "zjeść ciastko i mieć ciastko", to tak właśnie bywa.
1
bemol123 2016-06-21 14:52:01
W niedzielę była na razie
"żółta kartka" i jak słusznie Panie robol piszesz
"panowie władcy są zbyt zadufani w sobie by to zrozumieć.
1
robol 2016-06-21 16:26:30
W niedzielę było typowo ;) Akurat pożary na suszeniu się zdarzały i tak naprawdę jedyne co zostaje to spokojnie czekać na straż. Chodziło mi o awarię typu poważny zanik, gdzie coś nie będzie chciało "wstać" czy wyciek z wanny. Wtedy może braknąć rąk do pracy, doświadczenia, itp.
vvv 2016-06-26 16:55:11
lekka przesada 50st C i nie na chłodnej wody...
kg 2016-07-09 20:25:09
Wydają pieniadze na szkolenia z jakąś znajomą prezesa, bo fachowcem to ona nie jest i niczego nie nauczy, zamiast dać ludziom podwyżki.
4
jenek 2016-07-10 15:17:37
firma się nie rozwija brak wózków elektrycznych, każą wszystko paleciakami wozić jak za czasów niewolnictwa, brak pomocy dla pracowników żeby ułatwić człowiekowi robotę, brak znajomości tematu prowadzenia filmy ze strony szefostwa, pracownicy sami się zwalniają, bo widzą co się dzieje w firmie niedługo szefostwo będzie robić na maszynach
2
Klient 2016-07-29 10:47:57
Jaka to " dobra zmiana " w Krosglass ?
Gorsza jakość produktów , szczególnie mat !!!
Dłuższy termin realizacji zamówień
Nowy Zarząd to raczej uciekał od klientów na targach ! Wydaję mi się że nie do końca mają wiedzę merytoryczną co do swoich produktów - stawiają na marketing ! Żałosne !!
3
efendi37 2016-08-23 09:54:52
pozdrawiam pracowników krosglassu Zapewne ze zmiany w tym zakładzie sa obecne to jakie sa wynagrodzenia ,bo caly czas potrzebują pracowników na produkcji, z czego to wynika może ktoś kto tam pracuje poda racjonalne uzasadnienie . Pracodawca być może za male daje wynagrodzenia czy to ciezka praca za minimalna place pracownik odchodzi i nie podejmuje tej pracy ?
krówka 2016-08-31 11:54:59
Czy może ktoś potwierdzić, że w Krosglass pracownicy dostali podwyżki w wysokości 1000zł (tysiąc)?? Tak słyszałem od znajomego, który tam pracuje. Podobno wszyscy bez wyjątko fizyczni i umysłowi. Ktoś potwierdzi??
robol 2016-09-19 23:51:09
Bzdura! Jeśli już dostali, to na pewno nie wszyscy.
1
Tomek 2016-09-20 07:55:17
Nie
jaś 2016-09-22 11:38:20
Pracuję w tej firmie od dawna i uważam że firma zmierza w dobrym kierunku a nowy zarząd daje szanse na rozwoj... a że co niektorzy nie umieją sie dostosować.... ich strata
bemol123 2016-09-23 11:57:17
Ten Burdel który jest teraz to ten rozwój????
12
EFENDI 37 2016-09-25 11:34:03
krowka te 1 000 zeta dostali jednorazowo wszyscy pracownicy KHS od SYNDYKA a krosglass to inny zakład w którym pracownicy nie wszyscy otrzymują GASIOROWKE czyli najnizsza place bo pracodawca inwestuje w zakład a nie w roboli jak to robil poprzedni PREZEZ SLYNNY BYLY Z ODRZYKONIA
atom12 2016-09-26 00:42:38
Jestem młodym pracownikiem który pracuje na wydziale suszenie od pewnego czasu. Praca jest trudna i wymaga ,która wymaga dobrej sprawności fizycznej i tempa. Krótko ująć małe zarobki a roboty dużo.
5
James 2016-09-27 12:38:10
Coś mi się wydaję że chłopaki szczenili sobie w kolano !!! Tak to jest jak się nie szanuję ludzi . Panie Wiesławie - " Pycha prowadzi do zguby " .
13
Staś 2016-10-18 23:59:25
"pracodawca inwestuje w zakład a nie w roboli" - śmiechu warte, tyle że nie przynosi to ŻADNEGO efektu... apropo roboli powiedz to prosto w oczy swoim "kolegom-robolom" z produkcji... bo jakby nie oni to nie byłoby i Ciebie Panie Umysłowy
5
Gosc 2016-10-26 22:28:05
Co tam sie dzieje? Szczerze?
1
Madej 2016-11-07 23:01:02
Kupowanie stola bez znajomości tematu. wydawanie pieniędzy w ploto. Za stół było by 5 elektrycznych wózków. A jest brak sprawnego paleciaka. szefostwo ma daleko co pracownik do nich mówi. róbcie sama duże Baczko. to robią male co z tych małych jak idzie większość to kosza. Nie znajomość prawa szkodzi. A w tym przypadku nie znajomość tematu odchodzi do wydawania pieniędzy w ploto
6
Zostaw swoją opinię o Krosglass SA - Krosno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krosglass SA