logo Grupa Powen - Wafapomp S.A.

Grupa Powen - Wafapomp S.A.

Warszawa

Opinie o Grupa Powen - Wafapomp S.A.

alibaba 2017-01-20 19:24
6-8 tyś, duża rotacja.
Miszak 2017-01-23 08:45
Super firma i nie jestem od koryta ale normalny człowiek.
pozdrawiam 2017-01-25 08:36
totalne dno , straciłem w niej 6 lat pracy , nie polecam a wiec co mówię bo zaliczyłem kilka stanowisk i znam te badziewie od podszewki aż po samą górę - sugeruję trzymać się z daleka - taka dobra rada
12
Zula 2017-01-26 15:31
Każdą firmę można opluć ale Grupa Powen nie zasługuje na to.
doswiadczony 2017-01-29 11:36
odradzam, najsłabszy dział w firmie.
4
Legenda 2017-01-31 15:13
Firma dużo ma problemu z tym co jest na papierze a co Realem premier to tylko fikcja lub dla wybranych.. Parking 15zł co to ma być.... Niespodzianka że jak chesz parkować to musisz pisać pismo i jeszcze 15zł na miech..... Kierownicą są spoko cała ekipa pracownicza jest luz pomagaj sobie..... Lecz jak się pali dupa kierownikowi wydziału i dekero to nagle hajs jest i premie.... Co to ma być.... brak ciepłe wody w WC... Ubikacji niema zamka w dzwiach.... to już.... Wcale wymagaj wienciej niż można brak odpowiednich narzędzi które potrzebujesz do pracy niema .... Firma oferuje tylko możesz być tak na przechowywanie i szukać czegoś innego....
8
Krysiaczek 2017-02-03 22:06
Mało ofert pracy czyli ludzie , którzy pracują doceniają firmę i nie odchodzą. Widocznie słabeusze nie dają rady i zrobił się zbiorowy lament. Za obijanie się nikt nie będzie płacił, tym bardziej, że opinie są skrajnie różnę.
1
traser 2017-02-07 10:59
ha ha tak to twierdzi chyba Piotrek :}
nie błaznuj stary
7
traser 2017-02-07 10:59
ha ha tak to twierdzi chyba Piotrek :}
nie błaznuj stary
7
Krzysztof 2017-02-21 19:22
Czy oferta dla mechanika maszyn i urządzeń jest aktualna? Słyszałem dobre opinie i postanowiłem złożyć cv. Jakie pobory zasadnicze mogę dostać na starcie? Czy na rozmowie są jakieś trudne pytania? Proszę o info.
kreda 2017-02-23 11:53
no 2200 brutto moze dostaniesz :
3
Kryształowy 2017-02-25 09:13
Pracuję tu od dawna, firma jest spoko i nie mogę zrozumieć tych wpisów. Wszędzie jest raz lepiej raz gorzej ale nie powinno się tak oskarżać firmy w której pracujemy.
1
stalowy 2017-02-26 01:39
To niech firma zacznie w końcu coś robić dla pracowników a nie tylko ich poniżać, gnębić, tępić i straszyć zwolnieniami. Niech się zaczną podwyżki z prawdziwego zdarzenia, premie motywacyjne, LEPSZA ORGANIZACJA PRACY ( BO TEGO WOGÓLE NIE MA !!!! ) i lepsze traktowanie pracownika w tedy się wszystko zmieni ( będą pozytywne komentarze, ludzie się nie będą zwalniać, LEPIEJ BĘDZIE WYKONYWANA PRACA I SZYBCIEJ ).
PRAWDZIWĄ MOTYWACJĄ DLA PRACOWNIKA JEST JEGO STAWKA !!!!
18
W$ 2017-02-27 10:46
Na przykładzie kryształowego widzisz na co idzie Twoja potencjalna premia. Niby skąd te czołowe miejsca w rankingach innowacyjności (Google, IBM i Apple nie umywają się do Powenu). Lwia część kasy idzie na przeludnione działy sprzedaży oraz opłacanie takich podstawionych reklam-rankingów i podstawionych użytkowników forum i płatne usuwanie wpisów. Przecież gazety i internertowe serwisy pracy muszą z czegoś żyć.
3
Weronika 2017-02-27 14:34
Hej! Widzieliście, że firma ostatnio dodała kilka ofert pracy m.in. poszukuje kandydatów na stanowisko INŻYNIER DS. OFERTOWANIA? Będziecie aplikować?
1
si 2017-03-09 22:18
Piotruś Pan to jakaś żałosna pomyłka. Osoba, która kompletnie nie zna się na zarządzaniu i kierowaniu ludźmi. Gdyby nie Pan Tatuś to nie miałby najmniejszych szans na rynku pracy na kierowniczym stanowisku. Brak podstawowej wiedzy o zarządzaniu, ekonomii, kontrolingu, prawie pracy ... można by wymieniać dalej. A przede wszystkim brak kultury osobistej i szacunku do drugiego człowieka. Piotrusiu najwyższy czas się zmienić i dorosnąć do roli, którą otrzymał Pan w spadku, bo nic nie trwa wiecznie. Douczyć się też trzeba, bo wstyd się ciągnie z tych głupot które Pan pleciesz.
23
Weronika 2017-03-10 08:59
Zastanawialiście się jak Grupa Powen - Wafapomp S.A. dobiera pracowników do swojego zespołu? Koniecznie zapoznajcie się z informacjami zawartymi na stronie firmy http://www.powen.pl/rekrutacja - przydatne, prawda?
1
kycie 2017-03-11 22:37
ten pan jest ekonomem, nie liderem
7
Natalia 2017-03-18 09:30
Bardzo cieszę sie z pracy w firmie Wafapomp S.A., to super firma
2
tyra 2017-04-05 23:29
Piotruś Pan ma własne widzenie świata, nie interesują go inne argumenty, nawet ich nie słucha, jeżeli fakty przeczą jego teoriom to tym gorzej dla faktów, do tego czerpie jakąś chorą przyjemność z poniżania pracowników i znęcania się nad nimi psychicznie
10
Weronika 2017-04-06 08:44
@Natalia, dobrze to słyszeć. A z czego jesteś najbardziej zadowolona?
1
tyra 2017-04-10 18:21
jedyną zadowoloną pracownicą w GPW S.A. jest pani Anna B.
4
Izolda 2017-04-10 19:04
Czy Grupa Powen - Wafapomp ma jakieś nowe oferty pracy?
Weronika 2017-04-11 10:05
Sprawdź, jak Grupa Powen - Wafapomp S.A. dba o rozwój swoich pracowników! http://www.powen.pl/rozwoj_pracownikow
tyra 2017-04-17 18:27
"AKADEMIA POWEN" to szkolenia dla pracowników produkcji z zakresu produkowanych pomp; prowadzi je dr inż Pakuła, który jest w 100% teoretykiem; inne szkolenia są tylko dla "zaufanych"
2
Krystian 2017-04-18 19:09
Czy firma nie ma aktualnie nowych ofert pracy? Słyszałem dobre opinie o nich, ale po lekturze wpisów nie wiem co myśleć? Wiem, że często zwolnieni pracownicy robią takie akcje przeciwko byłym firmom ale to się ma do nich?
Weronika 2017-04-19 11:44
@Krystian rzeczywiście na stronie internetowej Grupa Powen - Wafapomp S.A. można znaleźć informacje o tym, że firma obecnie nie prowadzi rekrutacji. Jeżeli jednak jesteś zainteresowany pracą w tym miejscu zachęcam do sprawdzania zakładki 'Kariera' na ich stronie: http://www.powen.pl/rekrutacja
Rudy 2017-05-18 21:59
Ludzie szkoda czasu. Umowę dają na krótki czas okreslony żeby pracownik czuł presję i robił nadgodziny bo potrzebuja niewolników bo na pensję nie mają kasy jak im bank kredytu nie da. Zarząd chyba zapomniał że produkuje pompy a nie bułki i sprzedać jest ciężko produkt kiepskiej jakości a i zbytu też nie ma bo kasa idzie na 500+ zamiast na inwestycje. Osobiście odradzam tą firmę i tę branżę.
2
konserwa power 2017-05-19 08:00
Stara gwardio wróć.........
Pracuję w tej firmie ponad 10 lat i takiego bagna jak teraz to nigdy nie było , aż strach pomyśleć co będzie dalej .
Zbroja , Siedlecki , Kwinta - ci ludzie wiedzieli co robią , wszystko było inaczej , teraz to jest jakaś masakra , widać po komentarzach i wynikach sprzedaży , nowym odradzam .......
10
Weronika 2017-05-19 09:14
@konserwa power piszesz, że ostatnio w firmie zaszły zmiany na gorsze. Jakie zmiany masz konkretnie na myśli? Jak uważasz, co było tego przyczyną? Napisz nam więcej w tym temacie. Jak na tę chwilę prezentuje się Grupa Powen - Wafapomp S.A.?
krrrrrrr 2017-06-02 19:23
Tragedia
Kiedy wreszcie zarząd zrozumie że Z.K . się nie nadaje.Zero pojęcia o zarządzaniu......
6
Tralala 2017-06-10 11:13
Odpowiedź jest prosta-nigdy
3
kycie 2017-06-11 10:00
Problemem są zarobki szeregowych pracowników, jest to najniższa krajowa lub niewiele więcej. Jak się ma szczęście to może na 2200 brutto ktoś się załapie. Ostatnio kilka osób dostało "podwyżki" ustawowe bo mieli mniej niż 2000 brutto. Czyli to co się wytarguje na początku to i zostanie na wieki wieków. O premiach można zapomnieć. Kadra niższego szczebla dostaje niewiele więcej. Do tego dochodzi sposób traktowania pracownika - jak niewolnika, jak sprzęt.
5
:) 2017-06-13 12:43
człowieku takiej sprzedaży jaka jest 2017 roku i prognoz nie było przez ostatnie 15 lat - także może zaciągnij nowe dane z kanbana.
kreda 2017-06-13 19:44
Może sprzedaż mamy dobra ale produkcja, planowanie, zaopatrzenie, jakość leci na pysk. To utracone korzyści. Generalnie jest bardzo słabo
4
truś 2017-06-15 22:14
ta sprzedaż jest tylko na papierze i w premiach dla marketingu, na produkcji pusto i cicho
6
Karol 2017-06-16 21:02
Czy jesteście pewni, że firma nie zasługuje na lepsze opinie? Może jest trudniejszy czas ale to nie znaczy, że jest ogólnie źle! Myślę, że trzeba lepiej pracować
tutek 2017-06-26 00:17
co to znaczy pracować "lepiej"? pracować po 10-16 godzin na dobę? przychodzić w weekendy za free? a może wręcz płacić za to, że możemy przyjść do pracy? przy wynagrodzeniu na poziomie najniższej krajowej brak jest jakiejkolwiek motywacji, a ten "przejściowy" kryzys trwa już od ok 8 lat
9
Rudy 2017-06-28 16:25
Jaka sprzedaż to są zadania pod klucz z małą ilością pomp więc produkcja i zakład dalej będą bez roboty. A jak któryś z tych milionowych kontraktów będzie opóźniony to kary są milionowe dla firmy i wtedy przyjdzie KSB i Was kupi za grosze.
3
Karol 2017-07-01 12:55
Dla mnie lepsza praca to wydajniejsza praca a nie udawanie pracy przez 10 lub więcej godzin! A firma jest dobra!.
1
tym 2017-07-05 05:43
zgodnie z kodeksem pracy dniówka ma 8 godzin, a nie 10; zanim zaczniesz pisać laurki to zatrudnij się w tej firmie, najlepiej gdzieś na produkcji
pozdrawiam
1
Nowy 2017-07-05 08:58
Może ktoś ma informacje czy firma potrzebuje jeszcze wiertacza? Widziałem taką ofertę. Słyszałem sporo dobrego o firmie a jak się wam pracuje ? Z góry dzieki
tyrek 2017-07-07 21:54
szkoda, że Grupa woli płacić zewnętrznej firmie za maskowanie opinii niż swoim pracownikom za pracę
2
zuz 2017-07-07 22:13
Mam nadzieję, że Pan to czyta Panie Prezesie. Może Pan zwolnić wszystkich doświadczonych pracowników lub pozwolić żeby się sami pozwalniali bo nie ma podwyżek ani nawet premii. Ale tym "nowym" trzeba zapłacić dwa razy tyle i jeszcze ich przeszkolić, a tego też wkrótce nie będzie miał kto zrobić.
8
Krystianek 2017-07-10 09:34
Doskonale wiecie, żeby praca była opłacalna to musi być wydajna a nie wyciągnięta w czasie co bardzo zmniejsza opłacalność. Gdyby każdy zajął się sumienne tylko swoją pracą to jestem pewna nie musiałby pracować dłużej a zarabialibyśmy jeszcze lepiej niż obecnie.
Zły 2017-07-10 11:11
Bardzo jesteś mądra "Krystianek". ... kolejny opłacony post... Pani się pomyliło, bo chciała pisać jako facet.
5
Zatapialny 2017-07-10 19:22
Panie Prezes ( Piotrusiu ) bardzo żenujący jest fakt wynajmowania podstawionych osób niezwiązanych z firmą do wpisywania byle jakich postów . Naprawdę , żenada . Jeśli tak bardzo zależy Panu na dobrej opinii Firmy to proszę zacząć zachowywać się , kierować , stwarzać warunki godnej pracy . Taki śmieszny i nieudolny sposób wpływania na forum jest obiektem kpin większości załogi , no może oprócz małej kliki przydupasów i klakierów , którymi tak chętnie się Pan otaczasz ( chociaż oni na pewno prywatnie myślą podobnie ).
11
Mango 2017-07-15 19:48
Grupa Powen - Wafapomp to świetna firma, pracuję tu już długo.
2
Staszek K 2017-07-17 09:07
Ta chyba w Świdnicy :)
2
Leonid 2017-07-21 18:17
Wystarczy pozytywna opinie a od razu wszyscy atakują. Każdy pisze co myśli!
Zostaw swoją opinię o Grupa Powen - Wafapomp S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Powen - Wafapomp S.A.