PIEKARNIA PIEKUŚ Pakulscy & Walorek spółka jawna

Inowrocław

Opinie o PIEKARNIA PIEKUŚ Pakulscy & Walorek spółka jawna

BP 2014-06-29 19:57:11
Coraz więcej dobrych pracowników(kierowców)odchodzi i może "zarząd" przejrzy na oczy gdy będzie musiał sam wsiąść za kółko.DOBRY SZANOWANY PRACOWNIK = SUKCES FIRMY
21
były pracownik 2014-09-05 10:37:23
Wykorzystują ludzi.Skoro firma się rozwija niech wynajmie pracowników porządkowych albo niech w końcu zacznie płacić za faktycznie przepracowane godziny sprzedawców na sklepach!!!!! Bardzo nie ładnie. Nie polecam tej piekarni.
6
kabala 2014-09-24 10:40:19
No, to już się jakaś epidemia robi, bo w Grocholi to samo. Ekspedientki po 2-3 dniach pracy i wizycie "zarządu" odchodzą, bo nie wytrzymują psychicznie. Moja córka po 1 m-cu pracy nabawiła się ostrej nerwicy, idąc do pracy cała się trzęsła z nerwów.
2
xxx 2014-10-19 19:15:33
Najważniejsze że (usunięte przez administratora) dostaje dobry pieniądz. i nowe auto tak jak (usunięte przez administratora) A towaru nie ma czym wozic. Bo nie ma aut!!! Smiech.A podobno nie ma pieniedzy w firmie, a auta nonstop pelne wyjeżdzaja. To gdzie ta KASA?????
10
xxx 2014-10-22 19:04:53
Firma "Negro "jak się zepsuje to nie gro :D
2
xxx 2014-11-22 02:56:42
Ja pracuję w tej firmie i jestem zadowolony bo kasa nie jest zła i atmosfera też ok.. Odnośnie polo to napisał to pewnie jakiś papracz z łapanki co pracuje na układaniu i zielonego pojęcia nie ma o czym mówi .... Pozdro Maciej ..
1
zzz 2014-12-10 20:42:22
(usunięte przez administratora) Przerost formy nad trescia. Reszta bez komentarza!!!!
7
zzz 2015-01-14 14:51:04
w tej firmie awansują tylko tych którzy nie mają pojęcia o firmie
8
oszukana 2015-02-19 20:42:19
w tej firmie nie szanuje się pracowników! Na rozmowie o pracę obiecywano umowy o pracę po 3mc, pracujemy po pół roku i więcej i cisza. Nie płaci się za przepracowane godziny! Żenada! Nie polecam!!!!
8
wujek 2015-02-25 17:16:55
Taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tej firmie że szok. Sama praca niewiele różni się od tego co w innych tego typu sklepach lecz wszystko inne to temat na długie godziny rozmów. Koordynatorzy nie panują nad sytuacją, dział kadr nigdy nic nie wie zaś gdy tylko ktoś publicznie powie co myśli to wielkie oburzenie. (usunięte przez administratora) Wynagrodzenie obliczane w jakiś niezrozumiały sposób. Może w końcu odpowiednie organy państwowe zainteresują się sytuacja w tej "firmie"
8
a jednak 2015-04-22 21:53:37
pracuję 2 lata, ciężko jest, czasami bardzo, pierwsza umowa na zlecenie po 3 m-cach etat i podwyżka, jedno jest pewne ludzie boją się ciężkiej i odpowiedzialnej pracy, tu nie ma ściemy, za błędy się odpowiada, a w/w wpisy to epizody osób które do pracy nie mają ochoty.
2
jucha 2015-04-26 19:47:08
ja pracuje 8 miesięcy na umowe zlecenie! Tobie sie udalo i sie ciesz..inni nie mieli tyle szczescia! a gdyby mi sie nie chcialo pracowac to bym juz dawno to rzucila
2
Niezadowolony klient 2016-03-10 17:06:24
Nie wiem jak w innych sklepach tej firmy, ale to co się dzieje w Sklepie Piekusia na Moniuszki w Toruniu, nadaje się do "Uwagi". Do niedawna, obsługa będąca od kilka lat, bardzo sympatyczna i miła, została zamieniona na osoby niekompetentne, naburmuszone i opryskliwe. Apel do Właścicieli, zróbcie z tym coś bo dużo ludzi się od Was odwróci i pójdą do konkurencji.

Pozdrawiam
Klient
7
Niezadowolony Klient 2016-04-09 17:50:41
Gorszy dzień na co dzień? Dziwne stwierdzenie. Decydując się na pracę za ladą, powinno liczyć się z tym, że trzeba będzie być miłym. Zasada ta powinna obowiązywać oczywiście w obie strony, ale ile można znosić takie zachowania. Obecna obsługa wydaję się pracować za karę, sądząc po minach i zachowaniu. Co do produktów, ostatnimi dniami, temat rzeka. Chleby przypalone, bułek o godzinie 8.30 rano brak, pizzerki wyglądają jak przejechał by po nich czołg. Znalazło by się więcej "ale", lecz brak mi już słów na podupadający sklep na Moniuszki.

Pozdrawiam
2
Michał 2016-04-13 14:20:43
Witam Państwa ,nie wiem jak to jest w innych sklepach Piekuś ale ja jako konsument nie mam się o co przyczepić...robiłem małe zakupy w wyżej wymienionym sklepie i byłem mile zaskoczony czystością i milą obsługą w Gniewkowie na ul.700 lecia z tego co pamiętam obsługiwała mnie Pani Beata ,tak napisane było na plakietce dość wysoka brunetka w okularach pełen profesjonalizm .Pozdrawiam wszystkich czytających opinie- Michał.
Monika 2016-04-13 18:51:59
Witam ,często odwiedzam ten sklep i nie widzę po zachowaniu kobiet które tam pracują by pracowały tam za karę ...jak ktoś tu stwierdził jakaś paranoja!!! jak ktoś ma z sobą problem i ma jakieś omamy to niech zmieni sklep bo moje koleżanki i znajomi robią tam zakupy i jakoś nikt nie narzeka na jakość towarów i obsługę.
1
pacownikm....................... 2016-04-20 16:08:02
Pracuje tez w tej piekarni na produkcji.Zgadzam sie z tym opiniami,zamiast lepiej to jest gorzej.Zrobila sie (usunięte przez administratora) ze szok.Pracownika wogole nie szanuja,ma robic najlepiej jak robot,i bez przerwy,Jak sei pojdzie na przerwe to dziwnie patrza na nas. (usunięte przez administratora) Robi nam grafiki po zlosci. (usunięte przez administratora)
2
pracownikm....................... 2016-04-20 16:13:48
Wielu ludzi tutaj sie nie nadaje do pracy,nie potrafia zrobic prostych czynnosci,ale sa dzieki temu ze sa konfidentami.dyrektor na niczym sie nie zna,tylko tez by sie czepial ze jest tam gdzie brudno troche.Niech sie zajmie swoja porzadna praca,a nie takimi bzdurami.Kazdy wie ,ze (usunięte przez administratora)
5
pracownik1 2016-04-27 22:24:15
Solidny pracodawca, wywiązuje się z obietnic. Narzekają z reguły nieroby. Dlaczego milczą na spotkaniach, dlaczego tylko potrafią oczerniać innych anonimowo? Kto za darmochę chce brać kasę to nie ten adres. napewno wymagają solidności, szanują dobrych fachowców. Niezle płacą.
3
pracowniko 2016-04-28 18:32:05
Nikt nikogo nie oczrnia,to sa fakty jakie panuja w tym zakladzie.Pracuje w tym zakladzie,ale nie bede wykonywal pracy za kogos, (usunięte przez administratora) ktory tylko szuka czlowiek zeby zrobil za niego.A to jest prawa reka dyrektora,koremu zdaje relacje,i wymysla rozne rzeczy na czlowiak zeby u niego za punktowac.Opina o tym zakladzie negatywna jest juz znana w calym Inowroclawiu,a po drugie gdyby byl taki solodny zklad i szanowal ludzi to by sie nie zwalnial.zatrudniaj byle kogo teraz co nie ma pojecia o pracy w piekarni.fachowcy wiedza jak tutaj jest i nie przychodza.
4
motyl 2016-04-29 07:51:37
Ja pracuję w tej firmie już kilka lat i to co piszesz to jakieś bzdury.Praca stabilna,wynagrodzenie konkretne.Jak Ci nie odpowiada to ją zmień.A,takie oczernianie ludzi to trochę nie w porządku.Masz jaja to powiedz wprost.Pracę w piekarni polecam.
czarnyk 2016-04-30 21:15:33
Ale bzdury oiszesz,ze szok,ale w koncu nie ma sie co dziwnic jak pewnie jestes prawa reka technologa i donosisz na innych pewnie,to masz dobrze.polecasz tylko,ze nikt konkretny nie przychodzi,albo z grupa przychodza co sei nie znaja albo tacy co troche popracuja i uciekaj.Za nie ktorych trzeba robic,bo nie nadaj sie na pewne stanowiska.ale to zasluga technologa ,ze porzadni ludzie uciekaj,a byle kto jest.Wiekszosc ludzi ma go dosc.Owszem powinnienbyc kierownikiem dla pracownikow,ale tez czlowiekiem dal nic,a tak nie jest,bo ma ludzi za nic
3
motyl 2016-05-01 09:18:47
Jeżeli poziom Twoich umiejętności jest taki sam jak znajomość poprawnej pisowni to ukłony w stronę szefostwa,że trzymają takich ludzi i dają im szansę.
1
pracownio 2016-05-02 22:24:15
Nic o mnie czlowieku nie wiesz,a krytkowac to pierwsze,ale coz w tej piekrnii to jest epidemia.ci co malo robia,to duzo mowia.nikogo nie trzymaj,ludzie sami odchodza,bo maja dosc takich ludzi jak technolo,dyrektor itd.Ludzi takich jak my,na produkcji nie sznuja,ktorzy sie znaja na pracy.wy to tylko potraficie duzo mowic,a malo robic.Nie macie pojecia o porzadnej pracy.Przyjdziecei na pare minut,maszyny ustawicie byle jak,a potem my sie musimy meczyc z tym zeby towar byl dobry,ale jak jest cos nie tak to do nas pretensje.Nie macie w sobie odrobiny honoru zeby sie przynac dobledu.coz klase ma sie od urodzenia,a nie ktorzy nie wiedza co to jest.
3
maly 2016-05-02 22:32:40
tez pracuje w tej piekarni od nie dawna,i szczerze powiem taka jak tutaj (usunięte przez administratora) jest,to nie widzialem nigdzie.zero wspolpracy (usunięte przez administratora) tylko szuka jakiegos haka zeby sei doczepic,a jakego zastepca nie jest lepszy.nikomu ze znajomych nie polecam tutaj pracowac,szukam pracy i odejde z tad jak tylko znajde ja
4
edziu 2016-05-10 22:46:05
Na te złośliwe komentarze szkoda czasu, aby odpowiadać. Powiem krótko- dziwię się, że ci co tak piszą jeszcze tam pracują. Kłamstwa i złośliwości. Jak ktoś pisze inaczej to prawa ręka kogoś i kabluje. Niech spróbują u innych pracodawców- szefostwo w porzo, a że czasami nakrzyczy, jak każdy kocha swoją firmę i dba o pracowników. Przypomnę, że pracujemy 5 dni. Spróbujcie tak samo u innych piekarzy. Życzę powodzenia. Gorąco polecam Firmę.
edziu 2016-05-10 23:07:29
Odejdż, jeszcze do niedawna takich magików w naszej firmie nie było. Firma się rozrosła i ciągle niezadowolonych pełno.
kotka 2016-05-11 20:10:58
nie polecam tej firmy.Pracowalam tam(usunięte przez administratora)
6
motyl 2016-05-12 07:51:12
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził.Jeżeli nie odpowiadają Wam warunki pracy w Piekusiu to przenieście się do innej piekarni.Popracujecie sobie 6 dni w tygodniu po 12godz. za dużo mniejsze pieniądze i może wtedy Wam się odechce wypisywać takie pierdoły.Widać teraz macie za dużo wolnego czasu.Ja uważam ,że firma jest ok,zawsze można się dogadać z przełożonymi.Jeśli pracownik jest ok to oni też są.Pracuje tu już trochę i wiem ,że są ludzie którzy by chcieli kasę za siedzenie.Nie tędy droga.Pracę swoją bardzo lubię i polecam.Piekuś to firma ,która rozwija się najszybciej,zatrudnia dużo ludzi.Niestety zawsze znajdzie się jakaś memeja,która nie potrafi tego docenić.
1
kotka 2016-05-12 18:24:58
Napisalam prawde,i szczerze nie przychodzie tutaj bo bedziecie zalowac.wykorzystuja czlowieka jak tylko moga.
6
maniek 2016-07-22 12:21:08
Nie plecam tej firmy firmy (usunięte przez administratora)
2
gabi 2016-10-11 11:17:35
Hej, a wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy jest szansa na dodatkowe premie, co jjest dobrym znakiem.
Jerzy 2016-11-06 20:30:11
Właścicieli piekarni znam od dawna a zwłaszcza pana Pakulskiego. To bardzo uczciwy człowiek,który pomógł nie jednemu człowiekowi mi również,wiec nie uwierzę nikomu że mógłby kogokolwiek oszukać. Tym bardziej że firma którą zarządza jest na rynku od wielu wielu lat i nie może sobie pozwolić na złą reputację a ci wszyscy którzy wypisują coś złego na temat firmy to nie chce im się pracować,więc niech spróbują szczęścia u innego pracodawcy.. Życzę powodzenia. A Tobie Sławek bo tak mogę napisać życzę zdrowia i dalszych sukcesów i żeby firma dalej i jeszcze lepiej prosperowała i dalej się tak prężnie rozwijała. Pozdrawiam...
1
Anonsim 2016-11-17 18:16:06
Niedługo będe podejmował prace w tej piekarni , jak tam jest?
odrazu rzuca mnie na głęboką wode? miałem rok przerwy od piekarni musze sobie to wszystko odświeżyć, jak zarabia piekarz w piekusiu?
Zostaw swoją opinię o PIEKARNIA PIEKUŚ Pakulscy & Walorek spółka jawna - Inowrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PIEKARNIA PIEKUŚ Pakulscy & Walorek spółka jawna