brak logo

Fawor SPC

Poznań

Opinie o Fawor SPC

de78 2013-04-09 12:24:43
Głupota i lenie tym można opisać Fawor. Niby społdzielnia o takich wysokich standardach a jak się odezwiesz w słusznej sprawie jestes zwolniony. Pracuje się na tych darmozjadów z Unii Lubelskiej a im ciągle mało. Wymagania jakbyśmy zarabiali po 10 000 zł a prawda jest taka ze praca minimalna i masz sie cieszyc i byc wdzieczna za prace.Fałsz i wazelinirstwo tym zdziałac mozna najwiecej w tej fiemie. Zdecydowanie nie polecam
6
desperados 2013-09-20 22:19:44
Popieram!!!!!!!!!!!!! [usunięte przez moderatora] oszustwo i nic więcej [usunięte przez moderatora] jak robot a wypłaty miesięcznej tyle co Niemiec w 1 tydzień zarabia........
2
Leo 2013-12-02 22:07:41
Niestety w Faworze na stanowiskach kierowniczych siedzą ludzie z wiedzą mniejsza od przedstawiciela (najpierw nimi byli ale i tego nie potrafili) kierowniczka najważniejszego działu nie ma w ogóle pojęcia o sprzedaży i o kierowaniu ludźmi. Swój brak kompetencji nadrabia głupimi uwagami, obrażaniem ludzie krzykiem bez powodu. Ale najgorsze jest iż prezesi nie widzą tak oczywistych rzeczy, ale jak można postawić na kierowniczym stanowisku kogoś kto swoje stanowisko wyplakalo, bo nic innego nie umiało. Wszystkie się zwalniają bo nikt z ta osoba nie może wytrzymać.
9
ara 2014-03-03 19:09:07
Dobrze że już tam mnie nie ma kierowniczka traktuje ludzi nie poważnie i złośliwie jeden dzień jest dobrze a drugiego dnia krzyczy...a ten jej głos...o braku kompetencji nie wspomnę no ale o tym decyduje prezes może kiedyś się obudzi oby nie za późno bo to firma z tradycjami i szkoda by było...
5
gwiazdka 2014-03-21 21:18:24
A to by się zgadzało jeśli chodzi o kier. działu sprzedaży. Z tego co zauważyłam zmienia pracowników jak rękawiczki bo nikogo nie szanuje i wyrzuca z pracy. Za plecami obgaduje, dwulicowa, podnosi głos - totalny brak kultury i profesjonalizmu. Po co związki zawodowe, które nic z tym nie robią od lat?
5
karola 2014-07-25 09:30:19
Praca w Faworze na stanowisku sprzedawcy to był dla mnie koszar. Zresztą wystarczy przeglądać ogłoszenia, gdzie co chwilę kogoś poszukują bo jest straszna rotacja. Współpracownicy zamiast pomagać początkującym to się nimi wysługują. Poza tym nie raz czułam się tam poniżona przy kliencie, bo zamiast najpierw mnie przeszkolić i pokazać co i jak to te mnie puściły od razu na kasę i obsługę a jak czegoś nie wiedziałam, to bez skrępowanie przy kliencie jakieś głupie teksty. Jeżeli chodzi o kierowniczkę głównego działu to nie mam jej nic do zarzucenia, natomiast Pani z działu kadr wręcz przeciwnie. Jak przyjmowała mnie była uprzejma, natomiast przy składaniu wypowiedzenia chamska i arogancka. Jeżeli chodzi o wypłatę to jest to najniższa krajowa, jezeli chodzi o premie to zdarza się ona sporadycznie i jest niewielka. Podsumowując, po moich doświadczeniach nie polecam pracy dla tej firmy, chyba że ktoś ma mocne nerwy i naprawdę potrzebuje kasy.
5
bużka 2014-09-04 12:28:42
Praca w firmie Fawor to porażka.Obiecują złote góry a sklepy płacą nawet za klime co jest obowiązkiem pracodawcy. Dział sprzedaży to pomyłka .NIE POLECAM GDYŻ TO OBŁUDA , PAZERSTWO, BRAK SZACUNKU DO PRACOWNIKA.
3
mmm 2014-09-09 19:38:55
idz człowieku do sklepu i sprzedawaj ten towar porazka który prawdopodobnie robisz na ciastkarni lub piekarni i posłuchaj opinii klientów może zrozumiesz dlaczego sprzedawczynie narzekają!!!sprzedawczynie maja pensje od obrotu a nie jak Wy stale pensje i jeszcze premie za te gnioty co robicie idz na tydzień sprzedawac do sklepu a później się wypowiadaj!!!
3
smakosz 2014-10-29 11:32:49
Wczoraj miałam ochote na rogala MARCIŃSKIEGO i spotkało mnie spore rozczarowanie.Mimo pytania czy są świerze otrzymałam starego-czerstwego rogala.Pani obsługująca z kamiennym wyrazem twarzy podała go jako wspaniały pierwszej świerzości wypiek.Jeżeli towar jest stary to cena powinna być niższa a nie przeszło 35 złotych za kilogram.WSTYD !!!
3
dfg 2014-12-13 00:11:55
a jaka jest atmosfera w tej firmie ? co dla przełożonego jest najważniejsze ? czy delegacje sa wpisane w ta firmę w jaki sposób pracownicy są rozliczani za wykonane zadania? jakie kompetencje wymaga pracodawca od przyszłego pracownika czy istnieją szanse rozwoju byłbym bardzo wdzieczny za odpowedz dziekuje
1
Flil 2014-12-19 14:39:46
Cześć wszystkim, firma Fawor SPC opublikowała właśnie nową ofertę pracy, polecam wszystkim. Zachęcam do komentowania na forum, wszelkie uwagi mile widziane. ”Fawor” Spółdzielnia Piekarsko-Ciastkarska w Poznaniu zatrudni  pracownika na stanowisku: SPECJ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5736730?keywords=&region=
gulina 2015-02-15 11:40:32
Zabawy dla pracowników w faworze z roku na rok gorsze cena biletu na ten rok dla osób z zewnątrz 220 zł poprawił się tylko w tym roku barszcz!!!
Podają na początku imprezy obiad i na tym rola kelnerów się kończy potem jest wyścig o ciasto do kawy które stoi na boku pięknie nakrojone (kto pierwszy ten lepszy)więc chcąc zjeść w spokoju obiad zapomnij o serniku do kawy albo zostawisz jedzenie i ustawisz się w kolejce albo nie skosztujesz....orkiestra też z najniższej półki zamiast sie ubawić nogi zaczną cię boleć od zmiany taktów tzn fałszują
Ogólnie mało małodych osób na zabawie większośc chyba z roku na rok to starsza generacja ,bo chyba tylko ci nie mają jakiś tam wymagań.Pani kierownik która to organizuje to wielka sknyruska jak najwięcej do kieszeni ,a reszta ją nie interesuje
2
aaa 2015-02-23 15:03:33
nie moge sie zgodzic. dla firmy pracuje 14 lat i jest to najwiekszy kanał w jaki wpadłem. oszusci i nic wiecej
1
Majewski 2015-04-22 12:19:00
jeśli chodzi o rogale to są stare mrożone pozdrawiam.:-)))))))))))))))))))))
2
Adolf 2015-04-22 12:32:55
ludzie w końcu czas powiedzieć stop i zrobić bunt bo to co się dzieje na p2 to skandal robią co chcą z nami a te pensje to masakra i te z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od swiecanie to kpina prezes niech lepiej zamknie p2 niż ma tak dalej być ludzie jak najdalej od piekarni n2 i fawora
3
Piotr 2016-03-29 22:19:23
ja pracowałem tam 25lat i mam dobre zdanie o wszystkich pracownikach jest przede wszystkim fajna atmosfera polecam można zarobić dobre pieniadze
1
hejka 2016-05-14 13:25:33
jeśli największy kanał tio mam nadzieję że już tu nie pracujesz ... ja parę lat tu jestem i atmosfera jest ok, płace podobne na rynku pracy, socjal, kasa pracownicza, a jak ktoś się nie nadaje do pracy to nigdzie się nie będzie nadawać...
1
hejka 2016-05-14 13:32:37
Gorzej jednak sytuacja przedstawia się na Unii Lubelskiej... szkoda że nowy prezes ma wiązane ręce przez starych, którzy dobrze działającą firmę rozprzedali, siedzi tam banda nic nie robiących ludzi, niekompetentnych, stanowiska pracy mają po znajomości chyba bo nie z kompetencji i umiejętności ponad połowa nic tam nie robi ... szkoda bo się dobry zakład pracy sypie Zdrojowy do ko9nca firmę rozgrabi i tyle... szkoda
6
effa 2016-06-17 09:25:18
ja tam nie widzę żeby się nic sypało dlatego chcę u was zdobyć zatrudnienie jako sprzedawca - w sumie to właśnie takiej oferty szukałam żebym miała możliwość korzystania z ubezpieczenia grupowego i funduszu socjalnegop - ale czy taki benefit dostanę od razu?
3
olusia 2016-11-18 14:24:55
Atmosfera straszna ,ciągłe naloty i kontrole jak nie jedni to drudzy .Sprzedaż pieczywa za najniższą krajową,a wymagania jak by płacili kupę kasy .Wiecznie wszystko zle.Nigdy nie usłyszałam,że ktoś jest z czegoś zadowolony,że mamy fajny utarg,pełne półki towaru.Przykre,że jest taka atmosfera i że nikt nie chce tego zmienić .zawsze mówiłam ,że najważniejsza jest atosfera w pracy tu lecze się na nerwy .
Maciej 2016-11-18 17:24:35
Jestem klientem Fawora od kilkunastu lat za Poznania i w tym roku probowalem rogale z kazdej piekarni.Fawor bezkonkurencyjny! Ciepłe rogalki na Debcu dziekuje za miła obsługe oraz na Rusa.Pyszne.
Zostaw swoją opinię o Fawor SPC - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fawor SPC