Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BARG Sp. z.o.o

Pracowałeś w firmie BARG Sp. z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowak - 2012-01-16 12:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
labolatorium???nie to obuz pracy traktuja tam ludzi jak zabawki.ludzie pracuja tam wiele godzin a wymagania kierownictwa takie ze szok.naj lepiej zebys nieoddychał nie chorował i ciagle pisal ze maz mało godzin.nie polecał bym tej pracy wrogowi a pozatym koledzy w pracy to [usunięte przez moderatora] i lizusi
zdjecie uzytkownika
RANGER - 2012-01-17 09:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odrazu widać że się nie nadawał do elitarnej jednostki Rangers\'ów!!! Był tylko szeregowym który był zamiętki do tej roboty!!!
Szeregowy [usunięte przez moderatora]powinien pracować u mamusi w biurze po 8 godzin z wynagrodzeniem 5000zł netto miesięcznie!!!
zdjecie uzytkownika
i - 2012-03-27 23:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i prace polecić można chyba osobie która nie posiada rodziny albo jej bardzo nie lubi bo pracę zaczyna sie od 7 rano czyli trzeba wstać , hmmm... 5.30 rano a konczy ją no średno o 19.30 ... tak więc w domu jest się okolo 21. Po powrocie po pracy fizycznej każdy człowiek idzie się wykąpać zjeść odpocząć chociaż 30 min no i jest juz 23 i trzeba sie kłaść spać bo po 5 czas wstawać:) także czas dla żony to moze jakies 5 min dziennie a o czasie dla dzieci radzę zapomnieć.
zdjecie uzytkownika
ranger - 2012-04-25 11:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, nie obrażaj innych laborantów. Większość z nas pracuje tu już po parę lat i nie narzeka. Minusy są jak w każdej robocie np. godziny pracy ale to jest budowlanka.
Współczuję twoim nowym kolegom z pracy, ciekawe czy o nich też się będzie tak wypowiadał a mam taką nadzieje, że się wcześniej na tobie poznają....
zdjecie uzytkownika
--------- - 2012-07-15 22:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jako taka, w porzadku tylko ci ludzie nie byli normalni! Co jeden to lepszy, na palcach jednej reki mozna policzyć ludzi którzy byli w porzadku a \\\'\\\'dyrektor\\\" to jakas porażka, skąd on sie wzial?
zdjecie uzytkownika
Lizus - 2012-12-18 12:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak znasz tą firmę te nie pisz takich głuput.My tu pracujemy i dobrze wiemy jak jest.Z pracą jest cieżko dlatego każdy siedzi.(usunięte przez administratora).Może ktoś kiedyś z góry przejży na oczy i zobaczy co się dzieje na samym dole.Pozdrowienia dla Prezesa :)
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-04-08 14:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co taka cisza nastała no dawać gęgać jak po wypłatach :) Była premia kogo podjebałeś ze dostałeś :)
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2013-05-02 13:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera jest OK? Można pogadać sobie z ludźmi, czy wieje nudą? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Co z samorozwojem? Zaczyna się na stanowisku laboranta, można potem awansować na analityka etc.?
zdjecie uzytkownika
Alfons - 2013-05-26 17:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie opowiadajcie takich rzeczy to wspaniała firma rodzinna :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 16:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik a jest wogule jakaś szansa aby dostać się do firmy BARG Labolatorium sp.z..o.o bez żadnych znajomości?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-28 20:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwoń to się dowiesz czy jest szansa czy nie.Pracuję tu z musu można trzaskać po 300 godzin wtedy zarobisz więcej niż(usunięte przez administratora) dlatego pracuję bo rodzina do wyżywienia w Warszawie niby praca jest ale tak naprawdę jej nie ma a że tu da się zarobić to siedzą wszyscy cicho jak mysz pod miotłą bo jastrząb straszy.
zdjecie uzytkownika
guziec - 2013-07-31 12:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostalem tu prace z ogloszenia. Nikogo tu wczesniej nie znalem... a ze dlugo trzeba pracowac, to w budowlance norma. Tylko ze tutaj za kazde nadgodziny ci placa. Przewaznie co 2 sobota wolna. Na okres zimowy bony, a na swieta dodatkowa kasa... A co do premii, to przez ponad 4 lata mojej pracy w bargu nie bylo miesiaca, zebym takowej nie dostal. Wiec ten kto pisze takie bzdury jak wyzej, to ch..j nie pracownik byl i tyle, wiec nie dziwne ze go wyj...bali z takiej "zlej" pracy
zdjecie uzytkownika
cicho ciemny - 2013-08-05 14:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawajcie dalej ciekawych rzeczy tu się można dowiedzieć chętnie posłucham.Guziec,Ale,Cemex dawajcie piszcie śmiało :) Chętnie posłuchamy :)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-17 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie stawki w BARG Laboratorium Sp. z.o.o Warszawa?
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2013-08-21 14:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawki od 5,5 do 15zł na godzinę w zależności czy masz 2 lewe ręce czy prawa i lewą :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-29 17:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bolek czy możesz jeszcze napisać jaką umowę dostaje się na początku pracy w firmie BARG Labolatorium sp.z.o.o?
zdjecie uzytkownika
poldek - 2013-10-11 13:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bolek, masz chyba wyraźny problem jeśli chodzi o rozmowę o pieniądzach. nie pyta się za ile się robi? to rób za darmo. ja jeszcze raz zapytam o wynagrodzenie w bargu? i oczywiście czy jest na umówiony czas?
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2013-11-26 20:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rób rób a o pieniądze się dowiaduj :))))
zdjecie uzytkownika
figo fago - 2014-01-29 19:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu taka cisza na budowach płaczecie jak wam źle niedobrze a tu co forum zamilkło haha(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mati - 2014-02-22 12:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może pracownicy BARGu tak intensywnie pracują od rana do wieczora, że nawet nie mają siły pochwalić albo ponarzekać na pracodawcę ;)
zdjecie uzytkownika
Miro - 2014-03-04 21:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No po 12 godzinach to ciężko zebrać myśli ale czego się nie robi dla pieniedzy :D
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-03-16 15:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzajcie, chyba w barg laboratorium nie pracujecie non stop po 12h, przynajmniej nie wydaje mi się, żeby tak było, a nawet jesli to pewnie dobrze płaca za nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
Ranger - 2014-04-16 21:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteśmy twardzi czego się nie robi dla pieniędzy :)
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-05-20 13:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha, @Ranger, święta prawda."Nie ma granka, nie ma sianka" jak to mówią piłkarze. @marian Ile za te nadgodziny?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BARG Sp. z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x