brak logo

BARG Sp. z.o.o

Warszawa

Opinie o BARG Sp. z.o.o

nowak 2012-01-16 12:42:44
labolatorium???nie to obuz pracy traktuja tam ludzi jak zabawki.ludzie pracuja tam wiele godzin a wymagania kierownictwa takie ze szok.naj lepiej zebys nieoddychał nie chorował i ciagle pisal ze maz mało godzin.nie polecał bym tej pracy wrogowi a pozatym koledzy w pracy to [usunięte przez moderatora] i lizusi
3
RANGER 2012-01-17 09:06:02
Odrazu widać że się nie nadawał do elitarnej jednostki Rangers\'ów!!! Był tylko szeregowym który był zamiętki do tej roboty!!!
Szeregowy [usunięte przez moderatora]powinien pracować u mamusi w biurze po 8 godzin z wynagrodzeniem 5000zł netto miesięcznie!!!
i 2012-03-27 23:07:45
i prace polecić można chyba osobie która nie posiada rodziny albo jej bardzo nie lubi bo pracę zaczyna sie od 7 rano czyli trzeba wstać , hmmm... 5.30 rano a konczy ją no średno o 19.30 ... tak więc w domu jest się okolo 21. Po powrocie po pracy fizycznej każdy człowiek idzie się wykąpać zjeść odpocząć chociaż 30 min no i jest juz 23 i trzeba sie kłaść spać bo po 5 czas wstawać:) także czas dla żony to moze jakies 5 min dziennie a o czasie dla dzieci radzę zapomnieć.
ranger 2012-04-25 11:40:41
Kolego, nie obrażaj innych laborantów. Większość z nas pracuje tu już po parę lat i nie narzeka. Minusy są jak w każdej robocie np. godziny pracy ale to jest budowlanka.
Współczuję twoim nowym kolegom z pracy, ciekawe czy o nich też się będzie tak wypowiadał a mam taką nadzieje, że się wcześniej na tobie poznają....
--------- 2012-07-15 22:28:51
Praca jako taka, w porzadku tylko ci ludzie nie byli normalni! Co jeden to lepszy, na palcach jednej reki mozna policzyć ludzi którzy byli w porzadku a \\\'\\\'dyrektor\\\" to jakas porażka, skąd on sie wzial?
1
Lizus 2012-12-18 12:53:00
To jak znasz tą firmę te nie pisz takich głuput.My tu pracujemy i dobrze wiemy jak jest.Z pracą jest cieżko dlatego każdy siedzi.(usunięte przez administratora).Może ktoś kiedyś z góry przejży na oczy i zobaczy co się dzieje na samym dole.Pozdrowienia dla Prezesa :)
Gość 2013-04-08 14:05:05
Co taka cisza nastała no dawać gęgać jak po wypłatach :) Była premia kogo podjebałeś ze dostałeś :)
1
Waldek 2013-05-02 13:01:26
Atmosfera jest OK? Można pogadać sobie z ludźmi, czy wieje nudą? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Co z samorozwojem? Zaczyna się na stanowisku laboranta, można potem awansować na analityka etc.?
Alfons 2013-05-26 17:49:54
Nie opowiadajcie takich rzeczy to wspaniała firma rodzinna :)
anonim 2013-07-24 16:15:50
pracownik a jest wogule jakaś szansa aby dostać się do firmy BARG Labolatorium sp.z..o.o bez żadnych znajomości?
pracownik 2013-07-28 20:17:41
Dzwoń to się dowiesz czy jest szansa czy nie.Pracuję tu z musu można trzaskać po 300 godzin wtedy zarobisz więcej niż(usunięte przez administratora) dlatego pracuję bo rodzina do wyżywienia w Warszawie niby praca jest ale tak naprawdę jej nie ma a że tu da się zarobić to siedzą wszyscy cicho jak mysz pod miotłą bo jastrząb straszy.
guziec 2013-07-31 12:28:39
Ja dostalem tu prace z ogloszenia. Nikogo tu wczesniej nie znalem... a ze dlugo trzeba pracowac, to w budowlance norma. Tylko ze tutaj za kazde nadgodziny ci placa. Przewaznie co 2 sobota wolna. Na okres zimowy bony, a na swieta dodatkowa kasa... A co do premii, to przez ponad 4 lata mojej pracy w bargu nie bylo miesiaca, zebym takowej nie dostal. Wiec ten kto pisze takie bzdury jak wyzej, to ch..j nie pracownik byl i tyle, wiec nie dziwne ze go wyj...bali z takiej "zlej" pracy
1
cicho ciemny 2013-08-05 14:44:33
Dawajcie dalej ciekawych rzeczy tu się można dowiedzieć chętnie posłucham.Guziec,Ale,Cemex dawajcie piszcie śmiało :) Chętnie posłuchamy :)
Anonim 2013-08-17 05:15:05
Jakie stawki w BARG Laboratorium Sp. z.o.o Warszawa?
Bolek 2013-08-21 14:51:22
Stawki od 5,5 do 15zł na godzinę w zależności czy masz 2 lewe ręce czy prawa i lewą :)
anonim 2013-08-29 17:49:02
bolek czy możesz jeszcze napisać jaką umowę dostaje się na początku pracy w firmie BARG Labolatorium sp.z.o.o?
poldek 2013-10-11 13:48:04
Bolek, masz chyba wyraźny problem jeśli chodzi o rozmowę o pieniądzach. nie pyta się za ile się robi? to rób za darmo. ja jeszcze raz zapytam o wynagrodzenie w bargu? i oczywiście czy jest na umówiony czas?
Bolek 2013-11-26 20:19:12
Rób rób a o pieniądze się dowiaduj :))))
figo fago 2014-01-29 19:00:06
Co tu taka cisza na budowach płaczecie jak wam źle niedobrze a tu co forum zamilkło haha(usunięte przez administratora)
Mati 2014-02-22 12:27:04
Może pracownicy BARGu tak intensywnie pracują od rana do wieczora, że nawet nie mają siły pochwalić albo ponarzekać na pracodawcę ;)
Miro 2014-03-04 21:49:08
No po 12 godzinach to ciężko zebrać myśli ale czego się nie robi dla pieniedzy :D
marian 2014-03-16 15:37:51
Nie przesadzajcie, chyba w barg laboratorium nie pracujecie non stop po 12h, przynajmniej nie wydaje mi się, żeby tak było, a nawet jesli to pewnie dobrze płaca za nadgodziny.
1
Ranger 2014-04-16 21:07:40
Jesteśmy twardzi czego się nie robi dla pieniędzy :)
1
maciek 2014-05-20 13:46:58
Haha, @Ranger, święta prawda."Nie ma granka, nie ma sianka" jak to mówią piłkarze. @marian Ile za te nadgodziny?
oj 2014-09-12 12:13:28
???
ALTEREGO 2014-10-21 13:59:09
Mam pytanie jestem w branzy od 9 lat ale w innej firmie kiedys powiazanej interesami z wami!! jak u was jest na prawde czy warto i czy jest mozliwosc zalapania sie do waszej ekipi w krakowie i za jakie pieniadze?? do tego wiadomo na papierku 8 godzin a jak z nadliczbowymi?? dajcie prosze znac
lunatyk 2014-11-04 16:15:41
podpisuję się pod poprzednim postem alterego, jak jest z nadgodzinami nadliczbowymi i oczywiście jakie są stawki? czy u nich też się robi nocki i weekendy obowiązkowo? to dla mnie bardzo ważne bo jeszcze jestem w trakcie studiów zaocznych i musze to jakoś skutecznie wszystko ze sobą pogodzić, pozdrawiam was
Płaski 2014-11-05 18:55:24
Ja też chciałbym pracować w Bargu nawet za darmo (na początek), ale mam płaskostopie i nie wiem czy będę w stanie równo śmigać z wiadrami betonu. Jak myślicie, czy mam jakieś szanse?
1
hjhhh 2014-12-14 15:48:51
10 zl na godzine orka 24 h leiesz na robote i wode do betonu
aaa 2015-02-17 21:55:25
Krótko. Pracuję bo muszę. Choćbyś się baaardzo starał, nic z tego nie masz. Z lenistwa i przyzwyczajenia nie zmieniam. Nie polecam na żadne stanowisko. Szefostwo żyje w Matrixie. Za te pieniądze jest dużo lżejszej i przyjemniejszej pracy. To tyle, pozdrawiam.
felek 2015-04-28 09:22:47
Pracowałem kiedyś i wiem jak jest w tej firmie jak się nie chce robić to k...... będzie narzekał i zwalał na innych robotę a szefowie mają też jakieś wady swoje i z tym burdelem nic nie robią co tam jest w laboratorium Pozdrawiam .
2
Były pracownik 2015-04-30 21:38:34
Nie pracuje tam 4 lata a mówili że to ja pisze te komentarze :) :) :) a jednak kto się przez tą firmę przewinął ciągle te same wypowiedzi :)Co narzekasz samochód służbowy masz tel służbowy masz gdzie Ci będzie lepiej :D :D :D Słowa ojca dyrektora.Pozdrawiam
1
heh 2015-07-15 21:55:52
jak szefami, mysla ze nigdzie lepiej nie bedzie, i rzeczywiscie jak firma w ogole nei chce sie rozwijac bo uwaza z wsyzstko jest w porzadku to po co? a @ felek o jakim balaganie mowisz? co tam si edzieje takiego? chodzi o wyplate?? czy o warunki pracy na stanowiskach? ciekawa jestem bo kolega mowil o tej firmier
normalny 2015-07-22 15:06:48
No tak jak i firma tak i kierwowcy
Jeden debil na trasie łódź Katowice z tej firmy jak idiota wymijal między pasami skakał i wymuszal abyśmy hamowali dwa razy spowodował by stłuczke dobrze że są naprawdę dobrzy kierowcy którzy takich debilnych kierowców potrafią wyczuć
Może kierownictwo wyśle paru na ponowne Kursy i przypomni im ze auto firmowe z rejestracją SI to nie auto uprzywilejowane
normalny 2015-07-22 15:07:04
No tak jak i firma tak i kierwowcy
Jeden debil na trasie łódź Katowice z tej firmy jak idiota wymijal między pasami skakał i wymuszal abyśmy hamowali dwa razy spowodował by stłuczke dobrze że są naprawdę dobrzy kierowcy którzy takich debilnych kierowców potrafią wyczuć
Może kierownictwo wyśle paru na ponowne Kursy i przypomni im ze auto firmowe z rejestracją SI to nie auto uprzywilejowane
witek 2015-09-04 17:51:39
najlepiej zatrudniac kierowców, którzy mają doswiadczenie, nie wiem jak ich oferty wyglądają, ale chyba nie sprawdzają w takim razie @normalny zdolności prowadzenia samochodów. Poza tym to słyszałem, ze w ogóle dobrze płaca jak na kierwców, że 3 tys to jest normaa, zalezy oczywiście od tego ile godzin wyrobisz.
felek 2016-03-22 15:43:39
wszyscy narzekają między sobą na tą firmę że dużo pracy i że ostro ganiają nie mogą odpocząci przez chwile to dlaczego jeszcze pracują narzekaci każdy może tylko nic z tym nierobicie a może trzeba pogadaci z kierownikiem i jak będzie miał dobry chumor to was wysłucha i coś z tym zrobi albo traktują was jak jeleni i murzynów do roboty żeby zarobić 3 tyś to nocować w pracy trzeba
brak sił 2016-03-23 16:50:42
Moze niech pan Piotr sie zainteresuje tym co się dzieje w firmie zanim ktoś doniesie do odpowiednich organów to co tu się wyprawia , zastraszanie pracowników niskimi pensjami jak się nie jest zniewolonym. Ludzie boją się odezwać bo w tej firmie odrazu zarobki spadają za to ze się ma własne zdanie. Praca co dzień po 12h i w soboty też po 8 -10 h
brak sił 2016-03-23 20:39:18
do Felka przecież już nie pracujesz ponad rok!
felek - 2015-04-28 09:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem kiedyś i wiem jak jest w tej firmie jak się nie chce robić to k...... będzie narzekał i zwalał na innych robotę a szefowie mają też jakieś wady swoje i z tym burdelem nic nie robią co tam jest w laboratorium Pozdrawiam .
da-rek 2016-04-04 09:08:54
Ukrywanie próbek nie akredytowanych w baraku na zewnątrz przed audytorem lub na dnie wanien a jest jeszcze sporo tych grzechów firmy.
1
Dawidziok 2016-04-05 12:38:12
Hmmm no to Ci powiem, że faktycznie wygląda to dość dziwnie, może nawet lekko nieuczciwie, ale na pewno mieli jakieś dobre powody, przynajmniej tak myślę
ler 2016-04-14 22:55:38
Woda to jest dodatek ULEPSZACZ LOL
Kierowiec wywrotki 2016-04-17 12:34:36
Ile trzeba dolać wody do pełnej gruszki betonu 20 litrów czy 200 litrów ?
kerowog 2016-04-17 19:35:51
Nie podniecaj się tą wodą bo ci baba gaci nie dopierze,
woznica 2016-04-24 10:58:26
Smiało 300
RED 2016-04-28 08:43:06
Mam wrażenie,że ktoś z kierownictwa tej spółki tutaj próbuje zaklinać rzeczywistość. Cos chyba jest nie teges z tym pracodawcą. Nie ryzykuje. Wolę normalny klimat. Było ogłoszenie ale nie wchodzę w to.
rajan 2016-05-06 18:09:38
Od znajomych wiem , że czasem rzeczywiście da się tutaj złapać, choć nie zawsze te oferty są dostepne. Nie mniej zastanawiam się czy rzeczywiscie warto. Barg roboty ma dużo bo wiele osób korzysta z ich laboratoriów. Niemniej konkurencja nadal im rośnie
lab 2016-06-30 23:07:36
Roboty faktycznie sporo, ale jak to normalnie przy robocie na budowie. Robota na dwie zmiany, grafik idzie dogadać. Nadgodzinny płatne i wypłata na czas. Atmosfera, nie ma co narzekać. Narzekający rezygnują a na ich miejsce przychodzą nowi zadowoleni.
edrf 2016-07-07 16:46:42
hej hej @rajan to prawda ja pamietam ze szukali tutaj pracownika na stanowisko laboranta w Krakowie ..nie umiem Ci powiedziec jak jst bo tutaj nie pracowałem nigdy ale jezeli ejstes zaintereoswany to jakos sie z nimi skontaktuj
Zostaw swoją opinię o BARG Sp. z.o.o - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BARG Sp. z.o.o