brak logo

Grosik, M Krzesiński, R.Krzesiński

Białobrzegi

Opinie o Grosik, M Krzesiński, R.Krzesiński

anonim 2013-01-20 18:06:14
Masz racje szef tego sklepu ma najwyrazniej coś z głową ucina pensje pewnie zbiera na psychiatrę
2
Nick155 2014-05-22 13:45:41
Może szef tego sklepu jest nerwowy ale da się tam pracować
1
klijent 2014-07-05 10:29:37
sklep nie jest zly ale personel daje duzo do myślenia. bylem ostatnio na stoisku miesnym robilem zakupy dla zony. powiedzcie mi czy to jest normalne obslugiwala mnie jedna pani gdy to robila druga pracownica wolala ja zeby cos tam jej podala bo ukladala w loduwce mi sie spieszylo a pani obslugujaca mnie odemnie odeszla i poszla jej podac jakas wedline. zdenerwowalem sie bo wedlug mnie jest to ignorowanie klijenta.czy szef na to pozwala? ja czesto tam chodze i ciagle szlysze jak pracownicy na siebie krzycza tak nie powinno byc
jadar 2014-07-07 18:35:29
moja znajoma prauje w tym sklepie i nie wytrzymujke psychicznie sklep jest dobrze zaopatrzony tego nie mozna mu odmuwic ale personel jest straszny niewiem zy zlozyla juz wymuwienie czy jeszcze nie ale ma taki zamiar.wiele osub kture pracowaly w grosiku ma zle opinie o tym sklepie
JOLA 2014-12-04 22:07:11
Zaopatrzenie super,obsługa super ,pracują na wysokich obrotach.
gabrycha 2014-12-05 20:54:20
sądzę że jeśli nikt nie przeżył takiego piekła jak praca w sklepie "Pana" marcina to nie zrozumie jak wielkie może być chamstwo. szef żeruje na ludziach którzy muszą pracować, pracownice płaczą po kontach a ten (usunięte przez administratora) upokarza ich na każdym kroku, równa z ziemią a potem każe się uśmiechać do klientów. Ludzie nie powinni u niego nic kupować, jest tylesklepów w Białobrzegach, Ludzie robiąc zakupy w Grosiku dokładacie rękę do obozu pracy, to powinno być nielegalne to jak on traktuje ludzi!
mariola 2014-12-05 21:00:04
tak to jest jak z dziada robi się pan, kiedyś rozwoził pepsi po Raszynie bo rodzice się go wyrzekli co mnie nie dziwi a teraz gra pana, a jego żona nie lepsza, myśli że jest pani, a kto dziadem się urodził to dziadem umrze. ot cały komentarz z mojej strony
Luiza 2015-02-26 16:06:57
Tak się składa, że robię czasami zakupy w tym sklepie, ale to z konieczności, jeżeli nie kupię gdzieś indziej. Niestety znam właścicieli i potwierdzam, że nie są dobrymi pracodawcami, ale personel pozostawia też wiele to życzenia. Ostatnio pani ze stoiska z wędlinami miała paznokcie pomalowane na bardzo rażący kolor, jakby zdążyła wrócić z salonu kosmetycznego (a jeśli mnie pamięć nie myli, a też pracowałam przy żywności, to nie wolno mieć pomalowanych paznokci). A drugi fakt to ten, po co zakładają panie rękawiczkę foliową na rękę, jak wszystko podają i biorą drugą ręką; skąd mam wiedzieć czy ta ręka jest czysta, czy pani nie ma jakiejś choroby zakaźnej, którą mogła niedawno nabyć. Nie była to sytuacja jednorazowa, ale za każdym razem będąc w tym sklepie. Osobiście nie polecam, koleżanka pracowała tam bardzo krótko, a jak powiedziała szefowi, że odchodzi to miał ogromne pretensje, bo przecież stare pracownice musiały iść na urlopy i poodbierać dni wolne za niedziele, a on nie miał pracowników, wypłatę za cały miesiąc zapłacił jej 800 zł (to była sytuacja w ubiegłym roku), ale wg mnie nic się nie zmienili, coraz to nowsze samochody tylko mają. Tyle w tym temacie.
Maja 2015-10-25 09:39:17
Super sklep !!! Zawsze do niego chodzę ale nieraz widać lenistwo innych ludzi. I wy wszystko zwalaciw na szefa jak ludzie źle pracują to musi się trochę na nich nadrzeć .Wcale mu się nie dziwie
RAMBO8888 2016-01-27 00:58:46
ZŁA OBSŁUGA POJEDZIE DO STROMCA LEWIATAN PRL POWRUCIŁ
Zofia 2016-09-26 00:11:31
Naucz się pisać bez błędów nieuku.
anomimus 2016-10-08 09:31:38
Zgadzam się,że tam się jie da pracować,bo nerwowo można wysiąść! Ludzie od nich uciekają,bo mają dość poniżania i awantur o nic
A 2016-10-08 21:27:48
Wiesz co, nie wiem skąd masz takie informacje, bo powiem Ci szczerze zupełnie, że ja to pierwsze słyszę o tym
Zostaw swoją opinię o Grosik, M Krzesiński, R.Krzesiński - Białobrzegi
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grosik, M Krzesiński, R.Krzesiński