brak logo

Kiel Polska Sp. z o.o.

Nowy Tomyśl

Opinie o Kiel Polska Sp. z o.o.

wernisaż 2009-11-19 12:14:05
hm..jak wyżej
5
k 2009-12-14 20:53:20
są to opinie frustratów którzy za ładne oczy pracy nie stracili---układy są wszędzie ale jeśli ktoś uczciwie pracuje to ma prace --ja pracuje i sobie chwalę!!!!!!!
kkk 2010-03-28 18:32:36
jako pracownik tej firmy nie mogę jej nikomu polecic i nic dobrego na jej temat napisać ....
byłpracownik 2010-04-17 00:24:31
A DŁUGO TAM PRACUJESZ ?
były 2010-07-02 13:28:49
a ten kiel to jeszcze coś produkuje czy już tylko kupuje?
buczkiel 2010-08-17 10:39:17
szkoda gadać,bo nic dobrego sie nie da powiedzieć!!!
ja 2012-02-09 23:07:31
Krawiaciarze zarabiają 3 razy więcej niż produkcyjni a o stresie i nerwach nic już nie wspomne
bezrobotny 2012-07-05 18:38:05
Witam A czy zatrudniają kogoś na lato? Jestem obecnie bez pracy i składam podania gdzie się da, ale jeszcze nie dzwonili...
były pracownik 2013-07-30 07:56:21
nie polecam!!!! wyzysk ani ciuchów roboczych na okresie próbnym na hali duchota nie da sie pracowac wypłata jezeli mozna to tak nazwac cienko nie polecam i stres straszny
hhhhh 2013-12-08 23:54:48
Jeżeli chcecie iść do tej firmy pracować to życzę wam powodzenia na montażu(usunięte przez administratora)Teraz zwalniają tam ludzi są syw przy stanowisku pracy dla niej liczy się porządek a nie praca szkoda mi tych pracowników co żyją tam w stresie a co do wypłaty na montażu nie dostaniesz więcej niż ok 1800 zł . A z biura ludzie maja od 3000 paranoja.
2
pp 2014-07-19 10:07:09
Czy Kiel dowozi pracowników z Wolsztyna ?
DoKamila 2014-12-01 16:49:06
Lokalizację poza Europą to są przedstawiciele. Fabryki są w Turcji, Niemczech, Polsce, Holandii i bodajże u żabojadów.
Jeśli liczysz na nobilitację za wyniki w pracy w postaci angażu za granicą, to możesz o tym zapomnieć. Niemiec zawsze weźmie swojego do biura, turas to samo. Może w holandii miałbyś szansę, tylko z tego co wiem, to kiedyś przenosili część maszyn do polski, więc nie wiem, czy jeszcze tam coś produkują. Ja już nie pracuję w Kielu od kilku lat- Anglia. Za moich czasów nie było źle na produkcji, wypłaty w stosunku do innych firm były konkurencyjne. Prawda jest taka, że nieważne na jakie forum się wejdzie czy to Phoenixa, czy Chify to będzie marudzenie osób z produkcji. Ja sobie teraz pluję w brodę, że jak byłem młody to olewałem naukę. Dzięki temu musiałem uciekać do anglii... Life is life. Najpierw wymagajmy od siebie,a potem od innych.
beznadzieja 2014-12-16 10:06:46
Kiel płaci beznadziejnie, tak samo jak Chifa, PxCW, Ikea, Bero, Patora i inne firmy w okolicach Tomyśla. Zawdzięczamy to byłemy burmistrzowi który miał układ z firmami o nie wpuszczaniu nowych inwestorów. 10 lat straconych, bez nowych firm. Moze coś się zmieni po wybraniu nowego burmistrza ale to trochę potrwa.
seba 2015-03-29 09:10:23
Witam, a jak tam u was ze związkami zawodowymi ?
kielpolska@mail.com 2015-04-01 22:19:00
@seba Nie ma związków zawodowych.
kielpolska@mail.com 2015-04-01 22:32:58
@pp Kiel nie dowozi pracowników.
kielpolska@mail.com 2015-04-01 22:50:39
@anonim Wynagrodzenie regularnie w terminie na koncie. Zawsze.
kielpolska@mail.com 2015-04-01 23:44:06
@Kamil Pracę w firmie zagranicznej o takim, czy podobnym profilu podjąć możesz niezależnie od "wykazania się" tutaj. W dowolnej chwili. Jeśli tylko masz ku temu możliwości, kwalifikacje, minimum doświadczenia, czy choćby chęci. Nobilitacja to tylko hollywoodzka tandetna mrzonka made in USA. I niech tam pozostanie. Podejrzewam, że jesteś jeszcze młody i realia korporacji w sekcji PL jawią ci się wciąż w sposób zbyt przelukrowany.
Mama 2015-04-11 00:33:55
Jak to jest j? Jesli jesteśmy jedna z najlepszych firm w powiecie w nt a takie małe BERO dla swoich ludzi daje paczki dla dzieci to gdzie my jesteśmy
Kit 2015-04-11 00:51:20
Nie takie małe. Bo chyba prawie 400 osób no i kapitał POLSKI
Dig 2016-03-01 23:03:02
A jak zarabiaja spawacze?ma m 50 km bo nie wiem czy warto?
krzyś 2016-04-07 13:00:14
jako monter chciałbym aplikować,czy praca ciekawa,ciężka,jak zarobki?pozdrawiam i dziękuje za ewentualną odpowiedź
dyro 2016-04-25 19:57:05
Czyżby ulatniał się jakiś technolog?
lider 2016-08-10 08:57:25
Ile może wyciągnąć netto pracownik produkcji na "linii kolejowej, weryfikacja produktu pod względem zgodności z specyfikacją zamówienia , kontrola jakości i pakowanie wyrobów gotowych"?
Ile zmian? Jakiś socjal? Czy nadgodziny wchodzą w grę?
r 2016-08-10 10:34:59
Hej, a jaka teraz panuje atmosfera? Z góry dzięki za odpowiedź
Chemik 2016-11-13 11:37:11
Atmosfera jest taka jak zawsze, tlen, azot i te sprawy.
Zostaw swoją opinię o Kiel Polska Sp. z o.o. - Nowy Tomyśl
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kiel Polska Sp. z o.o.