Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bader Kara

Pracowałeś w firmie Bader Kara i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kika - 2014-08-06 05:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się , gorzej niż źle , nie polecam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-14 21:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej a o jakiej placówce tej firmy piszecie?Bo ja mam zacząć pracę przy granicy przy mięsie przez tą agencję i teraz się zastanawiam( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
najemnik - 2014-09-22 18:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polaczek - 2014-03-22 10:56:33]:
a jak ta babka ma na nazwisk?
zdjecie uzytkownika
najemnik - 2014-09-22 18:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [polaczek - 2014-03-22 10:56:33]:
a jak ta babka ma na nazwisk?
zdjecie uzytkownika
szymanska - 2014-11-27 22:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). NIe daj sie nabrac. A jakie bujdy pisza na stronie, że pracuje sie w Zakladzie tekstylnym w dobrym klimacie zakladowym. Nie wiem czy (usunięte przez administratora)zastraszanie pracownikow, donosicielstwo i terror psychiczny jest oznaka dobrego klimatu w pracy. Moze dla pani S.
zdjecie uzytkownika
Kazia - 2014-12-25 21:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w tej firmie i muszę Wam wszystkim powiedzieć, że te opinie, które krążą nie do końca są prawdziwe. Przepracowałam tam rok i jestem zadowolona. Mile wspominam pracę i ludzi z którymi pracowałam.
zdjecie uzytkownika
Miśka - 2014-12-29 13:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Miałam okazję pracować w tej firmie i powiem Wam, że podejście niektórych ludzi do pracy na produkcji jest masakryczne i delikatnie mówiąc olewatorskie. Pracownik ma również obowiązki a nie tylko prawa. Patrząc na niektórych jak pracują, sama ich bym zwolniła, gdybym tylko mogła. Przepracowałam tam 8 miesięcy i zrezygnowałam tylko dlatego, że wyjeżdżałam z rodziną tymczasowo do innego kraju. Pracę w Bader-Kara wspominam bardzo mile i jeżeli będziecie mieli możliwość tam pracować to polecam.
zdjecie uzytkownika
boniek - 2015-02-17 23:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja pracowalem przez ta firme w bmw i porsche w lipsku.znam niemiecki wiec rozmawialem z niemcami ktorzy pracowali przez inne agencje.ZADNA NIE PLACILA TAK MALO JAK BADER-KARA. zarabialem 8,50 brutto , niemcy po 11 eur.
jest tam tez w biurze jeden gosc ktory strasznie dziala na nerwy.tomas grün.ddr -owski lanserek ktory mysli ze jest bogiem.zlalem ich przeszedlem do addeco i robie co robilem ale za 11 eur
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-02-24 20:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przestrzegam. Szkoda waszego czasu. A podejście firmy Bader Kara do partnerów i pracowników - bez komentarza.
zdjecie uzytkownika
onery - 2015-02-26 18:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
@nick, hej, a może jednak byłbyś w stanie poświecić 5 minut i napisac dlaczego to nie polecasz Bader Kara? co było nie tak w tym podejściu do pracowników? Pytam o szczegóły, bo znam zycie i wiem, że takie ogólne opinie czasem tworzy konkurencja lub pisze ktoś urażony. 8,5 euro/h to chyba teraz minimalna w Niemczech, czyli stawka uczciwa.
zdjecie uzytkownika
roki - 2015-03-13 01:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No własnie, równiez chętnie bym usłyszał o co takiego chodzi, bo komentarz jest tak ogólny, że nie wiadomo nawet jak sie do tego odnieść. @Miśka, a na jakim stanowisku pracowałaś i jakie dokładnie warunki oferowało wówczas bader kara? Jaka umowa, jaka orientacyjnie stawka miesięczna, czy był jakiś socjal?
zdjecie uzytkownika
Amanda - 2015-03-21 13:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
BAder Kara - nigdy więcej-dziewczyny,które tam robią przy mięsie to zołzy takie.Idziesz nowa a ona ma cię przyuczyć i nic ci ni powie co masz robić-porażka-ogólnie nie miła atmosfera-pilnują strasznie na sekundę nie możesz przestać ruszać rękoma bo zaraz afera=plecy straszliwie bolą jak człowiek stoi po 10 godzin,do pracy na telefon-wieczorem wiesz jak jutro pracujesz-porażka-i nigdy nie wiesz do której...Szkoda słów-kto ma dobrą psyhikę i jest wytrzymały na ból -POLECAM w przeciwnym razie uciekać z daleka,A już o donosicielstwie to nie wspomnę !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Krychu - 2015-03-24 13:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ogólnie w Bader W masarniach to jest orka na całego---prawdą jest,że nigdy nie wiesz do której i na którą---czeski film.No i ogólnie jak ktoś ma kłopoty ze zdrowiem to zimno 3-4 stopnie .Maski na twarzy zaparowane-woda się skrapla aż nieprzyjemnie.Pracuję bo muszę przez duże M ale szukam czegoś innego-tak kilka sezonów i problem ze stawami-po prostu stoisz na betonie wiatraki hulają.Ogólnie nie polecam...
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-03-26 20:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej-wszystko się zgadza w bader jest ciężko na masarni---plecy bolą--kręgosłup trzeba mieć zdrowy inaczej bez tabletek nie dasz rady--dziewczyny,które tam robią w większości są bardzo wredne---ale wyjątki się znajdą...Ogólnie nie polecam-nigdy nie wiadomo do końca na którą masz i do której--można oszaleć !!!
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-03-29 01:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Potwierdzicie jeszcze bardzo serdecznie te informacje. bo widać, że sporo osób bardzo nie poleca praca masarnii no ale cóż nie ma za bardzo lekko w tych wszystkich pracach w tym zawodzie. Możecie coś powiedzieć więcej o tym wszystkim. Mam bardzo duże ambicje, ale nie chce robić nic za darmo, możęcie coś powiedzieć więcej o tym ile zarabiacie?
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-03-30 08:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Owszem ciężko jest wszędzie,ale na masarni trzeba się albo przyzwyczaić albo nie zawracać sobie głowy.Sama atmosfera tam jest do kitu.Normalnie jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Stoją patrzą ci na ręce-podstawiają świnię--musisz się pilnować na każdym kroku-nie dość,że bardzo zimno-3-4 stopnie---latem to dopiero będzie szok dla organizmu !!Ręce skostniałe---kilka par bluz--skarpetek--spodni--i do roboty--Niemiec pracuje tak samo a ma więcej na godzinę niż Polak---tez mi polityka.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-04-01 10:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Porażka---się gadać nie chce---pracuj jak musisz więcej zarobić niż w naszym biednym kraju---a jak nie masz aż takich ambicji to zostań w Polsce...
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-04-08 09:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bałagan na kólkach!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
bob - 2015-04-08 18:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z opinią Amandy.Byłem, wdziałem- nie polecam. Olewka biura itd...
zdjecie uzytkownika
dodgers - 2015-04-13 02:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bob - 2015-04-08 18:28:25]:
hej, ja ostatnio zauważyłem , że są jakieś problemy związane z umowami. A mianowcie też tak macie , że nie wiadomo czy robi się w końcu na akord czy też na godzinę?
zdjecie uzytkownika
Kacha - 2015-04-13 08:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej
Tak właśnie umowe masz na godzine a zapierdzielasz na akord.Się zwolniłam---miałam dość !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Gośka - 2015-04-13 08:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak to jest jak w firmie rządzą wszyscy---Polak ---Niemiec i --??No właśnie nie znam do końca pochodzenia tego trzeciego osobnika...Jeden miesiąc mam za sobą ale dałam wypowiedzenie--od jutra już nie idę...Psychicznie i fizycznie musisz tyrać jak wół---miało być 1100 euro na ręke ---będzie 800.Odlicz paliwo--stres---się po prostu nie opłaca----300 ero drogą nie chodzi---no ale przecież miało byc na godzinę a nie na akord---co z tego,że inni się opierd...jak i tak tyle sama zarobią---praca w grupach---taki system,pozdrawiam i nie polecam
zdjecie uzytkownika
Masarnia--to jest coś - 2015-04-13 15:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w Weißwasser w masarni na produkcji----NIE POLECAM----zimno----godziny czasu byle jakie---dzwonią i jesteś i nie ma,że nie---wieczorem wiesz jak na drugi dzień pracujesz---nigdy nie wiesz do której----taka mi to dyspozycyjność---obłęd jakiś---a w biurze nawet taki bałagan mają---2 tyg,prosiłam sie o chip na wejście---teraz mi już nie jest potrzebny.Jutro już po prostu nie idę tam...!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybko---nawet szkolenia przechodzisz na niby---
Pytania: może nie pytanie to było ale---rób swoje -z nikim nie gadaj--nie oglądaj się do tyłu---tylko pracuj a wszystko będzie git---
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-04-15 22:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej jak tam moi drodzy po wypłacie???Bo mi się coś wydaje,że nie do końca coś jest dograne---albo w umowie ?? albo ktoś tu coś kręci..Jak u Was??
zdjecie uzytkownika
Gośka - 2015-04-18 18:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cienko po wypłacie !!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bader Kara
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bader Kara ?
Zadaj pytanie