Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bader Kara

Pracowałeś w firmie Bader Kara i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
polaczek - 2014-03-22 10:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Masakra. nie dajcie się nabrać. Na rozmowie pani obiecuje cuda a na miejscu okazuje się, że to niemożliwe. Wtedy pani staje się nie miła i mówi, nikt was tu nie trzyma. Możesz jechać do domu.
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-08-06 05:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się , gorzej niż źle , nie polecam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-14 21:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej a o jakiej placówce tej firmy piszecie?Bo ja mam zacząć pracę przy granicy przy mięsie przez tą agencję i teraz się zastanawiam( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
najemnik - 2014-09-22 18:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polaczek - 2014-03-22 10:56:33]:
a jak ta babka ma na nazwisk?
zdjecie uzytkownika
najemnik - 2014-09-22 18:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polaczek - 2014-03-22 10:56:33]:
a jak ta babka ma na nazwisk?
zdjecie uzytkownika
szymanska - 2014-11-27 22:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). NIe daj sie nabrac. A jakie bujdy pisza na stronie, że pracuje sie w Zakladzie tekstylnym w dobrym klimacie zakladowym. Nie wiem czy (usunięte przez administratora)zastraszanie pracownikow, donosicielstwo i terror psychiczny jest oznaka dobrego klimatu w pracy. Moze dla pani S.
zdjecie uzytkownika
Kazia - 2014-12-25 21:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w tej firmie i muszę Wam wszystkim powiedzieć, że te opinie, które krążą nie do końca są prawdziwe. Przepracowałam tam rok i jestem zadowolona. Mile wspominam pracę i ludzi z którymi pracowałam.
zdjecie uzytkownika
Miśka - 2014-12-29 13:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miałam okazję pracować w tej firmie i powiem Wam, że podejście niektórych ludzi do pracy na produkcji jest masakryczne i delikatnie mówiąc olewatorskie. Pracownik ma również obowiązki a nie tylko prawa. Patrząc na niektórych jak pracują, sama ich bym zwolniła, gdybym tylko mogła. Przepracowałam tam 8 miesięcy i zrezygnowałam tylko dlatego, że wyjeżdżałam z rodziną tymczasowo do innego kraju. Pracę w Bader-Kara wspominam bardzo mile i jeżeli będziecie mieli możliwość tam pracować to polecam.
zdjecie uzytkownika
boniek - 2015-02-17 23:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowalem przez ta firme w bmw i porsche w lipsku.znam niemiecki wiec rozmawialem z niemcami ktorzy pracowali przez inne agencje.ZADNA NIE PLACILA TAK MALO JAK BADER-KARA. zarabialem 8,50 brutto , niemcy po 11 eur.
jest tam tez w biurze jeden gosc ktory strasznie dziala na nerwy.tomas grün.ddr -owski lanserek ktory mysli ze jest bogiem.zlalem ich przeszedlem do addeco i robie co robilem ale za 11 eur
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa, jaka rozmowa jedzie sie na telefon a potem wysylaja do domu. Bo cos sie nie podoba, albo nie ma pracy.
Pytania: Jedno. Czy masz z kim przyjechac.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-02-24 20:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestrzegam. Szkoda waszego czasu. A podejście firmy Bader Kara do partnerów i pracowników - bez komentarza.
zdjecie uzytkownika
onery - 2015-02-26 18:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nick, hej, a może jednak byłbyś w stanie poświecić 5 minut i napisac dlaczego to nie polecasz Bader Kara? co było nie tak w tym podejściu do pracowników? Pytam o szczegóły, bo znam zycie i wiem, że takie ogólne opinie czasem tworzy konkurencja lub pisze ktoś urażony. 8,5 euro/h to chyba teraz minimalna w Niemczech, czyli stawka uczciwa.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bader Kara
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bader Kara ?
Zadaj pytanie