Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bader Kara

Pracowałeś w firmie Bader Kara i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
najemnik - 2014-09-22 18:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polaczek - 2014-03-22 10:56:33]:
a jak ta babka ma na nazwisk?
zdjecie uzytkownika
najemnik - 2014-09-22 18:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [polaczek - 2014-03-22 10:56:33]:
a jak ta babka ma na nazwisk?
zdjecie uzytkownika
szymanska - 2014-11-27 22:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). NIe daj sie nabrac. A jakie bujdy pisza na stronie, że pracuje sie w Zakladzie tekstylnym w dobrym klimacie zakladowym. Nie wiem czy (usunięte przez administratora)zastraszanie pracownikow, donosicielstwo i terror psychiczny jest oznaka dobrego klimatu w pracy. Moze dla pani S.
zdjecie uzytkownika
Kazia - 2014-12-25 21:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam w tej firmie i muszę Wam wszystkim powiedzieć, że te opinie, które krążą nie do końca są prawdziwe. Przepracowałam tam rok i jestem zadowolona. Mile wspominam pracę i ludzi z którymi pracowałam.
zdjecie uzytkownika
Miśka - 2014-12-29 13:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Miałam okazję pracować w tej firmie i powiem Wam, że podejście niektórych ludzi do pracy na produkcji jest masakryczne i delikatnie mówiąc olewatorskie. Pracownik ma również obowiązki a nie tylko prawa. Patrząc na niektórych jak pracują, sama ich bym zwolniła, gdybym tylko mogła. Przepracowałam tam 8 miesięcy i zrezygnowałam tylko dlatego, że wyjeżdżałam z rodziną tymczasowo do innego kraju. Pracę w Bader-Kara wspominam bardzo mile i jeżeli będziecie mieli możliwość tam pracować to polecam.
zdjecie uzytkownika
boniek - 2015-02-17 23:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja pracowalem przez ta firme w bmw i porsche w lipsku.znam niemiecki wiec rozmawialem z niemcami ktorzy pracowali przez inne agencje.ZADNA NIE PLACILA TAK MALO JAK BADER-KARA. zarabialem 8,50 brutto , niemcy po 11 eur.
jest tam tez w biurze jeden gosc ktory strasznie dziala na nerwy.tomas grün.ddr -owski lanserek ktory mysli ze jest bogiem.zlalem ich przeszedlem do addeco i robie co robilem ale za 11 eur
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-02-24 20:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przestrzegam. Szkoda waszego czasu. A podejście firmy Bader Kara do partnerów i pracowników - bez komentarza.
zdjecie uzytkownika
onery - 2015-02-26 18:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
@nick, hej, a może jednak byłbyś w stanie poświecić 5 minut i napisac dlaczego to nie polecasz Bader Kara? co było nie tak w tym podejściu do pracowników? Pytam o szczegóły, bo znam zycie i wiem, że takie ogólne opinie czasem tworzy konkurencja lub pisze ktoś urażony. 8,5 euro/h to chyba teraz minimalna w Niemczech, czyli stawka uczciwa.
zdjecie uzytkownika
roki - 2015-03-13 01:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No własnie, równiez chętnie bym usłyszał o co takiego chodzi, bo komentarz jest tak ogólny, że nie wiadomo nawet jak sie do tego odnieść. @Miśka, a na jakim stanowisku pracowałaś i jakie dokładnie warunki oferowało wówczas bader kara? Jaka umowa, jaka orientacyjnie stawka miesięczna, czy był jakiś socjal?
zdjecie uzytkownika
Amanda - 2015-03-21 13:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
BAder Kara - nigdy więcej-dziewczyny,które tam robią przy mięsie to zołzy takie.Idziesz nowa a ona ma cię przyuczyć i nic ci ni powie co masz robić-porażka-ogólnie nie miła atmosfera-pilnują strasznie na sekundę nie możesz przestać ruszać rękoma bo zaraz afera=plecy straszliwie bolą jak człowiek stoi po 10 godzin,do pracy na telefon-wieczorem wiesz jak jutro pracujesz-porażka-i nigdy nie wiesz do której...Szkoda słów-kto ma dobrą psyhikę i jest wytrzymały na ból -POLECAM w przeciwnym razie uciekać z daleka,A już o donosicielstwie to nie wspomnę !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Krychu - 2015-03-24 13:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ogólnie w Bader W masarniach to jest orka na całego---prawdą jest,że nigdy nie wiesz do której i na którą---czeski film.No i ogólnie jak ktoś ma kłopoty ze zdrowiem to zimno 3-4 stopnie .Maski na twarzy zaparowane-woda się skrapla aż nieprzyjemnie.Pracuję bo muszę przez duże M ale szukam czegoś innego-tak kilka sezonów i problem ze stawami-po prostu stoisz na betonie wiatraki hulają.Ogólnie nie polecam...
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-03-26 20:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Hej-wszystko się zgadza w bader jest ciężko na masarni---plecy bolą--kręgosłup trzeba mieć zdrowy inaczej bez tabletek nie dasz rady--dziewczyny,które tam robią w większości są bardzo wredne---ale wyjątki się znajdą...Ogólnie nie polecam-nigdy nie wiadomo do końca na którą masz i do której--można oszaleć !!!
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-03-29 01:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Potwierdzicie jeszcze bardzo serdecznie te informacje. bo widać, że sporo osób bardzo nie poleca praca masarnii no ale cóż nie ma za bardzo lekko w tych wszystkich pracach w tym zawodzie. Możecie coś powiedzieć więcej o tym wszystkim. Mam bardzo duże ambicje, ale nie chce robić nic za darmo, możęcie coś powiedzieć więcej o tym ile zarabiacie?
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-03-30 08:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Owszem ciężko jest wszędzie,ale na masarni trzeba się albo przyzwyczaić albo nie zawracać sobie głowy.Sama atmosfera tam jest do kitu.Normalnie jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Stoją patrzą ci na ręce-podstawiają świnię--musisz się pilnować na każdym kroku-nie dość,że bardzo zimno-3-4 stopnie---latem to dopiero będzie szok dla organizmu !!Ręce skostniałe---kilka par bluz--skarpetek--spodni--i do roboty--Niemiec pracuje tak samo a ma więcej na godzinę niż Polak---tez mi polityka.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-04-01 10:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Porażka---się gadać nie chce---pracuj jak musisz więcej zarobić niż w naszym biednym kraju---a jak nie masz aż takich ambicji to zostań w Polsce...
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-04-08 09:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bałagan na kólkach!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
bob - 2015-04-08 18:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam się z opinią Amandy.Byłem, wdziałem- nie polecam. Olewka biura itd...
zdjecie uzytkownika
dodgers - 2015-04-13 02:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bob - 2015-04-08 18:28:25]:
hej, ja ostatnio zauważyłem , że są jakieś problemy związane z umowami. A mianowcie też tak macie , że nie wiadomo czy robi się w końcu na akord czy też na godzinę?
zdjecie uzytkownika
Kacha - 2015-04-13 08:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Hej
Tak właśnie umowe masz na godzine a zapierdzielasz na akord.Się zwolniłam---miałam dość !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Gośka - 2015-04-13 08:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tak to jest jak w firmie rządzą wszyscy---Polak ---Niemiec i --??No właśnie nie znam do końca pochodzenia tego trzeciego osobnika...Jeden miesiąc mam za sobą ale dałam wypowiedzenie--od jutra już nie idę...Psychicznie i fizycznie musisz tyrać jak wół---miało być 1100 euro na ręke ---będzie 800.Odlicz paliwo--stres---się po prostu nie opłaca----300 ero drogą nie chodzi---no ale przecież miało byc na godzinę a nie na akord---co z tego,że inni się opierd...jak i tak tyle sama zarobią---praca w grupach---taki system,pozdrawiam i nie polecam
zdjecie uzytkownika
Masarnia--to jest coś - 2015-04-13 15:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca w Weißwasser w masarni na produkcji----NIE POLECAM----zimno----godziny czasu byle jakie---dzwonią i jesteś i nie ma,że nie---wieczorem wiesz jak na drugi dzień pracujesz---nigdy nie wiesz do której----taka mi to dyspozycyjność---obłęd jakiś---a w biurze nawet taki bałagan mają---2 tyg,prosiłam sie o chip na wejście---teraz mi już nie jest potrzebny.Jutro już po prostu nie idę tam...!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-04-15 22:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej jak tam moi drodzy po wypłacie???Bo mi się coś wydaje,że nie do końca coś jest dograne---albo w umowie ?? albo ktoś tu coś kręci..Jak u Was??
zdjecie uzytkownika
Gośka - 2015-04-18 18:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Cienko po wypłacie !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Sebol - 2015-04-20 22:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
No nie ma co tak narzekać,następny miesiąc może będzie lepszy...
zdjecie uzytkownika
simon - 2015-04-27 20:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To w ogóle kiedy macie te wypłaty w bader kara i o jakie stanowisko chodzi? wynagrodzenie jest jakieś prowizyjne, że następny miesiąc może być lepszy, a wypłata to zawsze niespodzianka?
zdjecie uzytkownika
sebol - 2015-04-30 13:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No wiesz niby w umowie masz na godzinę a robisz trochę na akord,więc ?Jakaś niespodzianka może zawsze być.Jak masz mało godzin bo nie ma roboty to też różnie bywa raz jest gorzej raz lepiej a narobić się trzeba jak wół-jeszcze żeby majster był normalny....
zdjecie uzytkownika
Ula - 2015-04-30 18:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam w szwalni. Warunki masakryczne. Hałas, kurz, wymuszona pozycja ciała. Kołchoz. Uśmiechałam się bo musiałam. Za 8,5 brutto. Wytrzymałam 3 m-ce. Praca dla zdesperowanych.
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-04-30 21:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Większość tych prac to desperacja...Widzieliście w lubuskiej jak się wzięli za takie sezonówki-mądrzy ludzie--bo to,że ktoś gada,że Zgotuje nam Obóz pracy to wstyd w tych czasach---ale są jeszcze tacy idioci
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2015-05-14 22:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam
Tragedia
Moze i zarobisz ale jakim kosztem DOM ZDROWIE RODZINA TO JEST NAJ!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
goska - 2015-05-27 19:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co zarobisz? dorobisz się ale garba. agencja ucina godziny! nawet 100 euro miesięcznie. bo norma! jaka norma? prokurator!
zdjecie uzytkownika
Maniok - 2015-06-03 15:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIe specjalnie rozumiem na podstawie czego obcinają jakieś pieniądze. Co innego jakby ktoś nie spełniał warunków i regulaminu na który się zgodził - to inna sprawa. Sam się zastanawiam czy nie podjąć z nimi pracy bo całkiem sporo interesujących mnie ofert mają - ale komentarze niektórych z was przyprawiają mnie o spore wątpliwości.
zdjecie uzytkownika
ines - 2015-06-08 14:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeszcze nigdy nigdzie nie spotkał mnie taki brak organizacji, kultury, odpowiedzialności, moralności i podstawowej wiedzy z zakresu zarządzania jakiegokolwiek, jak w Bader Kara (bat&kara byłoby adekwatniejszą nazwą). Większość pracowników pracujących w Oschatz dłużej(najpewniej mocno doświadczonych przez los, bo kto tylko ma taką możliwość ucieka po tygodniu) wsiąknęła niestety w klimat kłamstw, plotek, intryg i zagrywek "psychicznych" dosłownie. A smutne to, że polskie pracownice proponujące pracę w Niemczech biorą udział w machinie nakręcającej niemiecki zysk zdrowiem fizycznym i psychicznym rodaków dla nich pracujących i znoszących trudy tylko dlatego, że zwyczajnie nie mają wyjścia. Podsuwają Ci do podpisania papierek o braku dyskryminacji :) a równiejszą równość niemców widać już od przekroczenia progu hali. Jeśli nie masz więc innego wyjścia i możesz zainwestować w podróż ze świadomością powrotu po kilku dniach - jedź. Tak smutne, że aż chciałoby się przywołać słowa Zofii N. "człowiek jest mocny, może jeszcze popracować"…

zdjecie uzytkownika
killer - 2015-06-23 19:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [onery - 2015-02-26 18:41:40]:
Nigdy więcej nie chcę wspópracową.Brak szacunku dla pracownika ciężko o zaliczki i wypłata nie jest na czas.Mało tego żadnej opieki ze strony niemieckiej.Mozna też pracować przez parę tygodni tylko na nockach.LESZEK z Łodzi
zdjecie uzytkownika
ssak - 2015-07-17 09:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie gadajcie, że jest aż tak źle u nich. Wydawało mi się do tej pory, że warunki jakie oferują na start są w miarę przyzwoite. Oczywiście mówimy o pracy przez pośrednika, więc i tak finansowo jest słabiej aniżeli ktoś by sobie sam pracę załatwił, ale uwierz mi jest kilkunastu gorszych pośredników. A problemy z zaliczkami etc zawsze się zdarzały?
zdjecie uzytkownika
ktosia - 2015-11-10 20:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ada - 2015-04-30 21:41:06]:
wiem coś o tym, te co tam pracują to w większości przypadków margines społeczny. zero kultury, donosicielstwo, wyżywanie się i nie mam tu na myśli Niemek tylko polskie koleżanki. nie polecam
zdjecie uzytkownika
ktosia - 2015-11-10 20:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ines - 2015-06-08 14:11:47]:
masz rację, podpisuję się pod każdym słowem obiema rękami Prawdziwy obóz pracy ale kapo są polki. Dodam jeszcze, że nie tylko trzeba mieć kasę na szybki powrót ale też na psychologa po pobycie w Oschatz
zdjecie uzytkownika
ktosia - 2015-11-10 20:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ines - 2015-06-08 14:11:47]:
masz rację, podpisuję się pod każdym słowem obiema rękami Prawdziwy obóz pracy ale kapo są polki. Dodam jeszcze, że nie tylko trzeba mieć kasę na szybki powrót ale też na psychologa po pobycie w Oschatz
zdjecie uzytkownika
oli - 2015-11-12 16:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jezeli to prawda co piszecie o pracodawcy, firmie to troche razi mnie atmosfera tam panujaca piszecie ze panuje tam donosicielstwo i wogole kazdy kopie pod soba dolki, to nie dobrze przeciez mniej wiecej wszyscy sa na tych samych stanowiskach i mają te same zarobki wiec nie rozumiem po co ludzie sobie tak robia wzajemnie
zdjecie uzytkownika
zdziwiona - 2015-11-30 15:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktosia - 2015-11-10 20:31:16]:
ja tez pracowalam w Oschatz, nie sadze zeby mogla sie podpisac pod tym co ktos napisal. pracajak kazda inna, jak sie pracuje to nie ma wiekszych problemow, a jak ktos ma pretensje ze musi na swoja pensje zarobic to co zrobic. i pewnie kazdy w polsce zarabial 1000€ a tu przyjechal po ???
zdjecie uzytkownika
ona Żary - 2015-11-30 15:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te opinię i nie mogę uwierzyć w to co czytam. Nie wiem jak jest w Weisswasser, ale w Oschatz pracowałam ponad rok i jestem zadowolona (zwolniłam się sama bo musiałam pomóc mężowi w firmie). Pracować trzeda jak wszędzie, praca nie jest ciężka, płacą zawsze na czas, warunki mieszkaniowe super. Dziewczyny z którymi mieszkałam i pracowałam wspominam dobrze-do dzisiaj mamy kontakt.Panie z biura może nie zawsze miały dla mnie czas, ale zawsze w końcu miałam załatwione to o co prosiłam (np. pomogły mi w uzupełnieniu dokumentów do kindergeld, które w końcu dostałam). Myślę, że po prostu niektórym pracować się nie chce a chcieliby zarabiać kokosy. Trzeba robić swoje i nie oglądać się na innych, nie słuchać plotek i będzie ok.Dodam jeszcze że wielu tubylców(niemców) pracuję na tych samych zasadach i przez tę samą firmę i nie narzekają.
zdjecie uzytkownika
poaa - 2015-12-08 17:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jako komisjoner czesci samochodowych jest całkiem dobra, bo jednak masz i wynagrodzenie na czas i jeszcze premie do tego dochodza przecież a to na plus jest.
zdjecie uzytkownika
kamil spawacz - 2016-01-07 14:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te wpisy dotyczą się wszystkich zawodów bo ja na spawarce
zdjecie uzytkownika
palemajki - 2016-01-11 23:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest to zazwyczaj praca tymczasowa i jest to chyba największy minus, bowiem nie ma, że tak powiem stabilizacji. W ten sposób ciężko jest założyć rodzinę.
zdjecie uzytkownika
Polaczek94 - 2016-04-04 21:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca bardzo super, jeśli ktoś chce pracować i ma chęci to nie powinien narzekać. A te opinie typu że np. zła atmosfera itd. dotyczą chyba nerwów związanych z tempem pracy którego większość osób nie wyrabia. Dlatego tęż krążą takie plotki na temat chłodni w Weisswasser. Jeśli ktoś jest ogarnięty i szybki to poradzi sobie z warunkami pracy bez względu na słowa innych pracowników
zdjecie uzytkownika
akl - 2016-04-08 18:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
polaczek94, masz rację z tego co widziałem wczesniej to prowadzili dosyc duża rekrutacje i wodcznie jest sporo pracy, poszukuja ludzi bo niektorzy moze faktycznie nie podołali tępu pracy czy obowiazkom, jednka zatrudnienie u nich odbywa sie na umowie o pracę.
zdjecie uzytkownika
Zuzanna - 2016-04-14 18:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, obecnie pracuje w Bader Kara na mięsie. Czytam wszystkie opinie i mogę powiedzieć że się z nimi zgadzam. W umowie praca na godzine a tak naprawde pracuje na akord więc czekam do wypłaty a potem zdecyduje czy zostaje bo to męczące, zero życia prywatnego, w domu jestem tylko gościem i tylko w nim spie. Nigdy nie wiesz na którą i do której, zero pracy zespołowej, każdy chce aby się nie narobić i zwala wszystko na innego, przynies to, tamto. Generalnie to z czego jestem zadowolona to ludzie, ich życzliwość i serdecznośc, nikt z nikogo się nie śmieje, każdy się do każdego uśmiecha, atmosfera jest bardzo bardzo miła !!! A to też jest ważne ! Podsumowując, wszystkie minusy można zaakceptowac bo w każdej pracy coś jest nie tak, praca sama w sobie nie jest cieżka, jak stoisz na swojej maszynie to po tygodniu zapierdzielasz że masakra więc trzeba się przyzwycziać , czas szybko leci i jest ok, ale jeśli wiesz za co pracujesz !!! Czekam do wypłaty hehehe a szału ma nie być bo gdyby faktycznie płacili za godzine to byłoby wszystko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pozdrawiam serdecznie. I Polecam, mimo wszystko !
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-04-24 11:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Pracuje w bader kara. Czytam opinie i smiać mi sie chce. Jeśli ktoś ma chęci do pracy to praca jak najberdziej dla Niego. Nie narobisz się za bardzo, wystarczy trochę sprytu oraz organizacji załogi. Nie narzekajcie, zarobki są super i praca też ! Jak Wam tak bardzo źle to idzcie do biedronki za 1000 zł. Tutaj macie 4 razy tyle.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-04-24 12:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bader Kara jest wspaniała
Tam bardzo mili ludzie są
Bader Kara jest wspaniała
Złagodniał nawet głośny York
Bader Kara jest wspaniała
Tam bardzo szybko mija czas
Bader Kara jest wspaniała
Zachęcam Wszystkich Was !
W Bader Karze fajnie płacą
i praca lekka mówie Wam
Bader Kara jest wspaniała
Pracujcie ludzie to Was czas !!!
Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybko---nawet szkolenia przechodzisz na niby---
Pytania: może nie pytanie to było ale---rób swoje -z nikim nie gadaj--nie oglądaj się do tyłu---tylko pracuj a wszystko będzie git---
zdjecie uzytkownika
nicola2010 - 2016-05-04 09:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w Oschatz pół roku i gdyby nie brak opieki nad dziećmi dalej bym tam robiła, wszędzie trzeba się narobić ale tam jest motywacja bo gdzie w żarach pracując na dwie zmiany zarobisz 4000 zł,dla kobiet w żarach jest praca ale za 1600-2000 zł ja teraz obecnie pracuje i sorki aby zrobić 2000 zł to jestem gościem w domu bo po 10 h się robi i co druga sobota w pracy i niedziela to jest fajne super tak więc każdy chce zarobić i tak naprawdę wolę robić za granicą niż w Polsce a tym bardziej w żarach pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ty6 - 2016-05-10 20:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze tutaj sporo pozytywnych koemantrzy na temat tej firmy :) fajnie by bylo chyba u nich podjac prace np. jako elektryk wiadomo ze wyksztalcenie techniczne trzeba miec

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Bader Kara !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bader Kara

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert