brak logo

Bader Kara

Zielona Góra

Opinie o Bader Kara

polaczek 2014-03-22 10:56
Masakra. nie dajcie się nabrać. Na rozmowie pani obiecuje cuda a na miejscu okazuje się, że to niemożliwe. Wtedy pani staje się nie miła i mówi, nikt was tu nie trzyma. Możesz jechać do domu.
5
kika 2014-08-06 05:18
Zgadzam się , gorzej niż źle , nie polecam
1
pracownik 2014-08-14 21:41
Hej a o jakiej placówce tej firmy piszecie?Bo ja mam zacząć pracę przy granicy przy mięsie przez tą agencję i teraz się zastanawiam( usunięte przez administratora )
4
najemnik 2014-09-22 18:25
a jak ta babka ma na nazwisk?
najemnik 2014-09-22 18:27
a jak ta babka ma na nazwisk?
1
szymanska 2014-11-27 22:43
(usunięte przez administratora). NIe daj sie nabrac. A jakie bujdy pisza na stronie, że pracuje sie w Zakladzie tekstylnym w dobrym klimacie zakladowym. Nie wiem czy (usunięte przez administratora)zastraszanie pracownikow, donosicielstwo i terror psychiczny jest oznaka dobrego klimatu w pracy. Moze dla pani S.
Kazia 2014-12-25 21:23
Pracowałam w tej firmie i muszę Wam wszystkim powiedzieć, że te opinie, które krążą nie do końca są prawdziwe. Przepracowałam tam rok i jestem zadowolona. Mile wspominam pracę i ludzi z którymi pracowałam.
6
Miśka 2014-12-29 13:54
Miałam okazję pracować w tej firmie i powiem Wam, że podejście niektórych ludzi do pracy na produkcji jest masakryczne i delikatnie mówiąc olewatorskie. Pracownik ma również obowiązki a nie tylko prawa. Patrząc na niektórych jak pracują, sama ich bym zwolniła, gdybym tylko mogła. Przepracowałam tam 8 miesięcy i zrezygnowałam tylko dlatego, że wyjeżdżałam z rodziną tymczasowo do innego kraju. Pracę w Bader-Kara wspominam bardzo mile i jeżeli będziecie mieli możliwość tam pracować to polecam.
6
boniek 2015-02-17 23:15
ja pracowalem przez ta firme w bmw i porsche w lipsku.znam niemiecki wiec rozmawialem z niemcami ktorzy pracowali przez inne agencje.ZADNA NIE PLACILA TAK MALO JAK BADER-KARA. zarabialem 8,50 brutto , niemcy po 11 eur.
jest tam tez w biurze jeden gosc ktory strasznie dziala na nerwy.tomas grün.ddr -owski lanserek ktory mysli ze jest bogiem.zlalem ich przeszedlem do addeco i robie co robilem ale za 11 eur
2
nick 2015-02-24 20:33
Przestrzegam. Szkoda waszego czasu. A podejście firmy Bader Kara do partnerów i pracowników - bez komentarza.
6
Amanda 2015-03-21 13:15
BAder Kara - nigdy więcej-dziewczyny,które tam robią przy mięsie to zołzy takie.Idziesz nowa a ona ma cię przyuczyć i nic ci ni powie co masz robić-porażka-ogólnie nie miła atmosfera-pilnują strasznie na sekundę nie możesz przestać ruszać rękoma bo zaraz afera=plecy straszliwie bolą jak człowiek stoi po 10 godzin,do pracy na telefon-wieczorem wiesz jak jutro pracujesz-porażka-i nigdy nie wiesz do której...Szkoda słów-kto ma dobrą psyhikę i jest wytrzymały na ból -POLECAM w przeciwnym razie uciekać z daleka,A już o donosicielstwie to nie wspomnę !!!!!!!!!!
7
Krychu 2015-03-24 13:54
Ogólnie w Bader W masarniach to jest orka na całego---prawdą jest,że nigdy nie wiesz do której i na którą---czeski film.No i ogólnie jak ktoś ma kłopoty ze zdrowiem to zimno 3-4 stopnie .Maski na twarzy zaparowane-woda się skrapla aż nieprzyjemnie.Pracuję bo muszę przez duże M ale szukam czegoś innego-tak kilka sezonów i problem ze stawami-po prostu stoisz na betonie wiatraki hulają.Ogólnie nie polecam...
9
Magda 2015-03-26 20:10
Hej-wszystko się zgadza w bader jest ciężko na masarni---plecy bolą--kręgosłup trzeba mieć zdrowy inaczej bez tabletek nie dasz rady--dziewczyny,które tam robią w większości są bardzo wredne---ale wyjątki się znajdą...Ogólnie nie polecam-nigdy nie wiadomo do końca na którą masz i do której--można oszaleć !!!
6
bob 2015-04-08 18:28
Zgadzam się z opinią Amandy.Byłem, wdziałem- nie polecam. Olewka biura itd...
3
Masarnia--to jest coś 2015-04-13 15:44
Praca w Weißwasser w masarni na produkcji----NIE POLECAM----zimno----godziny czasu byle jakie---dzwonią i jesteś i nie ma,że nie---wieczorem wiesz jak na drugi dzień pracujesz---nigdy nie wiesz do której----taka mi to dyspozycyjność---obłęd jakiś---a w biurze nawet taki bałagan mają---2 tyg,prosiłam sie o chip na wejście---teraz mi już nie jest potrzebny.Jutro już po prostu nie idę tam...!!!!!!!!!!!!!!!!
5
Gośka 2015-04-18 18:47
Cienko po wypłacie !!!!!!!
4
Sebol 2015-04-20 22:51
No nie ma co tak narzekać,następny miesiąc może będzie lepszy...
3
sebol 2015-04-30 13:13
No wiesz niby w umowie masz na godzinę a robisz trochę na akord,więc ?Jakaś niespodzianka może zawsze być.Jak masz mało godzin bo nie ma roboty to też różnie bywa raz jest gorzej raz lepiej a narobić się trzeba jak wół-jeszcze żeby majster był normalny....
4
Jolka 2015-05-14 22:33
Nie polecam
Tragedia
Moze i zarobisz ale jakim kosztem DOM ZDROWIE RODZINA TO JEST NAJ!!!!!!!!
6
zdziwiona 2015-11-30 15:19
ja tez pracowalam w Oschatz, nie sadze zeby mogla sie podpisac pod tym co ktos napisal. pracajak kazda inna, jak sie pracuje to nie ma wiekszych problemow, a jak ktos ma pretensje ze musi na swoja pensje zarobic to co zrobic. i pewnie kazdy w polsce zarabial 1000€ a tu przyjechal po ???
1
ona Żary 2015-11-30 15:54
Czytam te opinię i nie mogę uwierzyć w to co czytam. Nie wiem jak jest w Weisswasser, ale w Oschatz pracowałam ponad rok i jestem zadowolona (zwolniłam się sama bo musiałam pomóc mężowi w firmie). Pracować trzeda jak wszędzie, praca nie jest ciężka, płacą zawsze na czas, warunki mieszkaniowe super. Dziewczyny z którymi mieszkałam i pracowałam wspominam dobrze-do dzisiaj mamy kontakt.Panie z biura może nie zawsze miały dla mnie czas, ale zawsze w końcu miałam załatwione to o co prosiłam (np. pomogły mi w uzupełnieniu dokumentów do kindergeld, które w końcu dostałam). Myślę, że po prostu niektórym pracować się nie chce a chcieliby zarabiać kokosy. Trzeba robić swoje i nie oglądać się na innych, nie słuchać plotek i będzie ok.Dodam jeszcze że wielu tubylców(niemców) pracuję na tych samych zasadach i przez tę samą firmę i nie narzekają.
2
kamil spawacz 2016-01-07 14:28
te wpisy dotyczą się wszystkich zawodów bo ja na spawarce
Polaczek94 2016-04-04 21:01
Praca bardzo super, jeśli ktoś chce pracować i ma chęci to nie powinien narzekać. A te opinie typu że np. zła atmosfera itd. dotyczą chyba nerwów związanych z tempem pracy którego większość osób nie wyrabia. Dlatego tęż krążą takie plotki na temat chłodni w Weisswasser. Jeśli ktoś jest ogarnięty i szybki to poradzi sobie z warunkami pracy bez względu na słowa innych pracowników
2
Ania 2016-04-24 11:30
Witam. Pracuje w bader kara. Czytam opinie i smiać mi sie chce. Jeśli ktoś ma chęci do pracy to praca jak najberdziej dla Niego. Nie narobisz się za bardzo, wystarczy trochę sprytu oraz organizacji załogi. Nie narzekajcie, zarobki są super i praca też ! Jak Wam tak bardzo źle to idzcie do biedronki za 1000 zł. Tutaj macie 4 razy tyle.
4
Pracownik 2016-04-24 12:15
Bader Kara jest wspaniała
Tam bardzo mili ludzie są
Bader Kara jest wspaniała
Złagodniał nawet głośny York
Bader Kara jest wspaniała
Tam bardzo szybko mija czas
Bader Kara jest wspaniała
Zachęcam Wszystkich Was !
W Bader Karze fajnie płacą
i praca lekka mówie Wam
Bader Kara jest wspaniała
Pracujcie ludzie to Was czas !!!
Pozdrawiam
5
nicola2010 2016-05-04 09:12
pracowałam w Oschatz pół roku i gdyby nie brak opieki nad dziećmi dalej bym tam robiła, wszędzie trzeba się narobić ale tam jest motywacja bo gdzie w żarach pracując na dwie zmiany zarobisz 4000 zł,dla kobiet w żarach jest praca ale za 1600-2000 zł ja teraz obecnie pracuje i sorki aby zrobić 2000 zł to jestem gościem w domu bo po 10 h się robi i co druga sobota w pracy i niedziela to jest fajne super tak więc każdy chce zarobić i tak naprawdę wolę robić za granicą niż w Polsce a tym bardziej w żarach pozdrawiam
2
Max 2016-07-08 16:36
Jakie są opinie o pracy w Szwalni w miejscowości Oschatz? Jedziemy razem z dziewczyną i chcemy znać warunki, można pracować razem, ciężka praca?
Ania 2016-07-31 09:57
Pracuje na mięsie od początku, jest super, zostaje do końca i będę w przyszłym sezonie ! Polecam wszystkim !
Am 2016-09-23 23:20
Ja tam uważam, że ta agencja pracy jest bardzo dobra i nie ma na co narzekać, wiadomo nie od dziś że praca nie jest może najłatwiejsza na świecie w wielu szczeblach, ale co tam, warto spróbować przecież
ktos 2016-10-26 12:18
szkoda tylko, że panie z żarskiego oddziału nie pamiętają o swoich rekrutantach. Już 3 razy obiecywaly wyjazd, a później jak się kontaktuje to są zdziwione i szukają cv. Zero kompetencji. One mają prace to mogą ludzi olewać, ekstra podejście, nie pozdrawiam.
1
tomy 2016-11-17 14:51
a ja tam bylem zatrudniany przez Panie z biura w Żarach.Na ofertę pracy czekałem niecały tydzień.Pracuję do dziś i jestem bardzo zadowolony z warunków zatrudnienia.Uważam Panie za bardzo kompetente osoby ponieważ wszystko było tak jak powiedziano mi w Żarach podczas podpisywania umowy. Jedna z nielicznych,uczciwych Agencji Pracy.Polecam!!!
1
Marzenie 2016-12-12 14:19
A gdzie pracujesz i jako kto? I czy posiadasz znajomość jezyka niemieckiego? W bader kara mają oferty pracy tylko ze znajomością niemieckiego, a angielski już nie wchodzi w grę... Trochę słaby posrednik pod tym względem. Jedynie czy znasz czy nie znasz niemieckiego to i tak stawka to 8,50 brutto...
1
Iga 2016-12-14 12:53
witam chcialbym dostac sie do Oschtz do pracy.Moze ktos ucciwie powedziec jakie sa warunki placyi pracy.Zakwaterowanie ile kosztuje i jak daleko jest od zakladu??wybieramy sie w kilka osob ,czy kobiety tylko potrzebuja czy tez mezczyzn??
ktos 2016-12-19 10:03
pracuje jako pracownik produkcji.Oczywiscie ,ze znam jezyk na poziomie komunikatywnym.Teraz wiekszosc agencji tego wymaga bo takie wymogi maja klienci.Nie znasz jezyka to po co pchasz sie do pracy w Niemczech?Chcialbys w Polsce pracowac z jakims obcokrajowcem,ktory nie potrafi sie dogadac w Twoim jezyku?A skoro stawka 8,5 euro to dla Ciebie za malo.To znajdz sobie taka oferte w Polsce,co z problem?
1
Kaska 2 2016-12-20 09:14
Pomocy ,chce dostac sie do Produkcji materacy.Jka mozna sie tam dostac,jest organizowane jakies mieszkanie ,pokoj??Bardzo zalezy mi na zej pracy.
Kasia 2 2016-12-30 15:53
Mowisz ,ze zle tam jest??hm podobno mieszaknie jest ok ,no i do granicy do Zar blisko ,
Hanna 2017-03-09 14:12
@Ja mimo wynajęcia pokoju, czasem jest odgórny zakaz palenia w mieszkaniu. Jeżeli chodzi o wchodzenie do pokoju pod Twoją nieobecność - może warto tu porozmawiać z przełożonym.
ola66 2017-04-06 08:07
czy w Weisswaser daja zakwaterowanie?
ja 2017-04-08 23:20
hanna tam nie placisz za pokoj tylko za media takze moga wchodzic kiedy tylko chca ..
Hanna 2017-04-10 13:06
A co więcej możecie powiedzieć o współpracy z Bader Kara ?
niezadowolony 2017-08-18 17:53
oni usuwaja negatywne wpisy i zostawiaja tylko te dobre czyli dobrze gobinuja
Zostaw swoją opinię o Bader Kara - Zielona Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bader Kara