logo Grupa DSF Sp. z o.o.

Grupa DSF Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Grupa DSF Sp. z o.o.

obiektywny anonim 2015-02-05 22:30:11
do "(usunięte przez administratora)i ok że się podpisujesz z imienia i nazwiska, chwała Ci za to, ale Ty piszesz same pozytywy. A jak to biurowi przeczytają to będą profity. Dobrze, każdy pracuje dla pieniędzy i im więcej ich tym lepiej i łatwiej się żyje. Negatywy piszą anonimy, bo .....(niech każdy anonim wpisze co chce)np. boją się, nie chcą być szykanowani itp. itd. Pewnie że można zmienić pracę i trzeba ją zmienić jeśli nie odpowiada. A co jeśli praca jest ok ale - jak piszą wcześniej rożne anonimy - wypłata nie jest na czas? Widać jedni piszą że mają na czas inni że są opóźnienia. Wtedy powstają wpisy tutaj. Ludzie "imprezowi" są w lepszej sytuacji, bo mają kontakt z biurem, a co mamy powiedzieć my "obiektowi"? Zostaje tylko zmienić pracę i nie wylewać tu błota..... Jak to się mówi? Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma....
KRZYSZTOF WAWRZYNIAK 2015-02-06 12:53:57
No coz dalej do anonimow.Pracujecie tu bardzo krotko i za krotko zeby zabierac glos na jakikolwiek temat,dajcie sobie na luz i zajmijcie sie,najlepiej czytaniem ksiazek.Pozdrawiam pokrzywdzonych,przez los.
Jacuś 2015-02-06 18:31:02
Ciekawy - Jacku K. mówiąc że było Ci źle w tej firmie totalnie oszukujesz... gdyby obiekt dalej chroniła Grupa to nadal byś pracował, a że zostałeś w nowej firmie to jesteś odważny... i to nie Konsalnet tylko firma na A...
Pozdro :)
JACEK K 2015-02-06 20:42:04
widzę, że sprawnie kopiecie.
pacjent 2015-02-07 05:17:08
nie mam nic wspolnego z ta firma ale chiba musza malo zarabiac skoro zaczepiaja albo pacjentow albo owiedzajacych o papierosy sam padlem ofiara wstyd .chodzi o stary szpital plocki. czy ktos moze cos z tym zrobic a moze tak musi byc musze chiba zapytac w administracji szpitala
jacuś 2015-02-07 17:21:22
Tak Jacku kan........ ciekawe czy jak Agema skończy karierę na obiekcie to zostaniesz w kolejnej firmie i na obecną będziesz narzekał :-)
plotczanin 2015-02-07 17:26:06
Chiba warto zapytać przełożonych a nie roztrzasac to na forum pacjent! Uważasz że to tylko w tej firmiesie zdarza? Rozejrzyj się wokół a zacznij od siebie .
pacjent 2015-02-08 05:28:16
akurat nie pale ale palilem i nigdy nie zebralem a roznie bywalo.nie dosc ze zaczepiaja o papierosy to alkocholem czuc na odleglosc.to ty tez zebrzesz?
chiba z Płocka 2015-02-08 10:21:54
Uuuu jaki nieskazitelny :-D pogratulować CHIBA hahaha naucz się polskiego ;-)
Jacek k 2015-02-08 10:36:52
Odwal się od agemy bo tu akurat szanuja ludzi. I nie martw się co będę robil jak agema straci obiekt to nie wasza sprawa. Moze teraz Ty się przedstawisz kozaku?
pacjent 2015-02-09 05:53:16
sam sie naucz lizusie a pytac przelozonych chiba ktos ich kontroluje i co nie czuje?a to moze ty?teraz to policje wezwe .
Jacuś 2015-02-09 15:23:44
Znasz mnie bardzo dobrze fałszywy kolego z byłej firmy ;)
jacek k 2015-02-10 21:16:01
Tak,jakiej?
pracownik 2015-02-22 20:02:24
Jak z hajsem w tym miesiącu?
1
pracownik 2015-03-01 17:05:11
Czemu kolego tak opisujesz plock?
1
jest taki 2015-03-01 21:42:30
to nie tylko plock to wszystko jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aco do calej tej firmy to ?
1
Płotczanin 2015-03-02 15:47:23
Szeryf pomysliłeś firmy :) Tak zgadzam się z Tobą że na pewnych Juwenaliach było za mała ilość ochrony, ale to akurat nie Grupa DSF zabezpieczała tą imprezę a firma konkurencyjna D.S.FOKUS :)
Krrrrrrr 2015-03-02 15:48:50
Masz jakieś złe inforamcje wiślak ;)
ZYGMUNT 2015-03-02 16:40:30
Płoczanin chyba nie wiesz co to są pomówienia, bo własnie rzuciłeś konkretne pomówienie dotyczace firmy D.S. FOKUS, która na Juwenaliach wykonywała swoje obowiazki bez zastrzeżeń. Impreza została odwołana z powodu złych warunków atmosferycznych ( opady deszczu) , myślę ze jak zapłacisz w Sądzie kilka tysiecy to nie będziesz pisał plotek tylko konkretne informacje.
benek 2015-03-02 22:32:43
ty szeryf to chyba jakiś ormowiec jesteś co? Mysle ze kij ma dwa końce , wtajemniczać możesz wszystkich tylko pilka zawsze sie odbija a Ty jak nie miałeś umowy to powinien zapłacić zalegly podarek. Każdy taki kretyn leci do US i nie myśli ze urząd później naklada na niego zalegly podatek, bo czemu siedział cicho jak miał dochód? Wlacz czasem mozgownice i poczytaj.
1
szeryf 2015-03-03 06:39:02
widzę że co niektórym firma życie uratowała i pewnie modlą się do barw jak te babcie z radia więc powodzenia Pozdrawiam
benek 2015-03-03 08:35:07
Mysle ze tobie tez uratowala bo szlaban na drewnickiej nadal by sie obslugiwalo.
szeryf 2015-03-03 19:21:24
słuchaj no benek może i szlaban a nie tak jak ty panów na dworcu centralnym w podziemiach za 10 pln jeszcze masz coś w końciku ust więc zamykaj buzię pozdrawiam
1
szeryf 2015-03-05 10:38:46
no i co pracownik napisał że kasy nie ma i już forum ucichło a gdzie są teraz ci wszyscy co tak bronili firmy i straszyli sądami pewnie też wypłaty nie dostali zawsze prawda wyjdzie pochwalam tego pracownika niech się ludzie dowiedzą że nie jest tak słodko jak to niektórzy piszą pozdrawiam
1
KRZYSZTOF WAWRZYNIAK 2015-03-05 11:25:07
Dawno mnie tu nie bylo,jednak widze ze melodia caly czas taka sama.Panowie forum sluzy do madrej dyskusji a nie do przepychanek osobistych.Spotkajcie sie gdzies na piwku i tam pogadajcie o waszych problemach.Nikogo nie interesuje kto z kim i gdzie,czy na szlabanie czy pod nim.Placzecie jak male dzieci gdy im sie zabierze zabawke.Mysle ze jest bez roznicy kto jest z jakiego miasta,razem tworzymy DSF GRUPE.Jestesmy najbardziej rozpoznawalna firma w Polsce.To o czyms swiadczy.Moze zaczeli byscie dyskutowac na temat tego co mozna by bylo jeszcze usprawnic aby bylo lepiej.Mam duzo znajomych ktorzy pracuja w innych firmach takich jak nasza,uwierzcie mi ze nasza firma w porownaniu z reszta jest super.Wielu z Was pracowalo w takich firmach i doskonale wiecie jak tam jest.Wiem ze przeszkadzaja Wam standardy jakie panuja w GRUPIE,poprostu nie jestescie tego nauczeni.Dlatego trzeba sie dostosowac lub isc do tak jak twiedzicie tych"super firm"Zbliza sie sezon,pracy bedzie bardzo duzo.Teraz przeklinacie GRUPE na wszystkie sposoby a za kilka dni bedziecie prosic o prace.Takze zastanowcie sie nad swoim postepowaniem,no i troche optymizmu Panie i Panowie.Ponawiam moja prosbe do uczestnikow dyskusji,przestancie byc anonimowi.Kiedys anonimy to byly kapusie,milicji,ormo i sb.Mysle ze te czasy minely a moze sie myle?Pozdrawiam
Marcin z płocka 2015-03-05 13:32:38
witam czytam na tym forum to co niektórzy ludzie wypisują i niech się ogarną takie głupoty pisać jestem pracownikiem DSF GRUPA od 4 lat i nie spotkałem się z uchybieniem ze strony firmy czy to wypłaty czy innego rodzaju incydenty ludzie zarządzający czy to w wawa czy w płocku są kompetentni i znają się na swojej robocie nieraz byliśmy w nieciekawej sytuacji i czy to pracownicy z wawy czy z płocka lub innego oddziału pomagali sobie i jeden na drugiego mógł liczyć więc jak to napisał pan Krzysztof jak jeszcze bardziej usprawnić by pracowało się lepiej a nie gorzej pozdrawiam dyrekcje z wawy i dyrekcje z pięknego płocka oraz wszystkich pracowników DSF GRUPA
1
kolega krzyska 2015-03-05 18:40:43
Krzysiu używasz wazeliny czy tak na sucho? Najbardziej rozpoznawalna firma w Polsce? Coca cola lub mc Donald jest rozpoznawalny no solid konsalnet. A grupa dsf to jest firma znana ale w kręgach imprezowych. Rozumiem ze jesli Ty ja znasz to jest rozpoznawalna?
pracownik 2015-03-09 19:49:20
Grupa dsf to solidna firma, placa na czas i w porównaniu do ds fokus żeby się tam dostać do pracy rekrutacja nie odbywa się pod biurkiem wlasciciela.
1
fanka pani a 2015-03-09 20:00:06
Droga Pani a..., czemu tak nam Pani sprzyja?
pracownik 2015-03-09 23:22:22
Pani a...??
1
pracownik Łukasz 2015-03-09 23:53:55
Proszę Panstwa ja nikomu nie sprzyjam żeby była jasna sytulacja jestem wolnym człowiekiem i wyrazam swoje zdanie,mam do tego prawo jak każdy na tym forum,firma jest rzetelna wiec zasluguje na takie słowa,pozdrowienia dla wszystkich pracowników.Również dla tajemniczej Pani a...
1
pracownik Łukasz 2015-03-10 00:03:44
konkurencja zazdrości to i pisze
zgadzam się z tym ze wszystkie negatywne wpisy na konkurencje jak się pojawiają zostają natychmiast kasowane przez administratora albo strasza sądam
1
fanka pani a 2015-03-10 00:19:29
Oj pani a... Tak, zle Pani pisze o nich to czemu Pani nas opuscila? Wiemy ze pracowni i pracownik lukasz to jedna osoba a te wpisy na stronie konkurencji no nie ladnie nie ladnie. Ja bym na pani miejscu tak nie pisala bo pan d.. I tak juz zaczął ..... Oj przekona sie pani.
4
pracownik Łukasz 2015-03-10 00:27:45
Chyba ktoś tu cos myli, ja na celu tylko miałem napisac ze firma dsf grupa jest spoko i polecam i nie kojarze zadnej pani a i nie wiem o co w tym chodzi
2
pracownik Łukasz 2015-03-10 00:31:00
dodam jeszcze ze nie interesuje mnie spor miedzy wlascicielami to była i jest tylko moja opinia pozdrawiam serdecznie
2
fanka pani a 2015-03-10 08:43:48
Pani a..., milego dnia. Pozdrowienia od pana d..., za chwile będzie smiesznie
1
Pracownik 1 2015-03-12 20:24:40
Ja również pracuję w tej firmie i nie raz pomyślę jakieś złe rzeczy, bo są sytuacje że nie bywa kolorowo, są jakieś spory i nieporozumienia, podobnie jak w małżeństwie, ale ludzie, pomyślcie - czy kiedykolwiek firma nie wywiązała się w stosunku co do Was? Bo domyślam się że negatywne wpisy są albo ze strony byłych pracowników, albo konkurencji... Poobserwujcie sobie inne firmy (nie koniecznie ochroniarskie) i zobaczcie jak bywa, porównajcie i wtedy można się dopatrywać złych rzeczy w tej firmie. I nie piszę tego, dlatego że tu pracuję, tylko dlatego że od kilku lat obserwuje rynek pracy i widzę co się dzieje. Kończąc pozdrawiam wszystkich, zarówno tych którzy sprzyjają Grupie, jak i tych negatywnie nastawionych :)
czytajacy 2015-03-17 16:24:59
jak byla milicja to nie bylo zadnych ps. ochr. nieletnich.inwalidow itp.
1
KRZYSZTOF WAWRZYNIAK 2015-03-17 17:16:03
Nie wiem czyim jestes kolega ale zal mi Ciebie.Uzywaj wiecej tego co masz pod wlosami no chyba ze masz brak?
kolega krzyska 2015-03-17 19:19:01
Krzysiu jak chcesz tak wazelinować to do siedziby firmy trzeba sie udać, lepiej realnie to zrobic.
OBIEKTOWY 2015-03-27 00:33:59
Grupa DSF to solidna i stabilna firma.Wynagrodzenie zawsze jest na czas,nie wierzcie plotkom.Firma godna polecenia.Nie potrzebuje wazeliny ponieważ nie musze wchodzić nikomu w cztery litery.Pozdrawiam
4
JANEK 2015-04-02 21:40:34
Myślałem o dodatkach w grupie ale jednak wolę MATPOL to solidna firma a tu krążą mieszane uczucia .
MARIO 2015-05-21 14:48:15
TO BARDZO SOlidna firma
piotrasw13 2015-10-03 08:39:37
a ja obecnie pracuje w fokusie ale chcialbym sie dowaz przeniesc jezeli macie obiekty w mojch stronach? Czyli Kobylce.
czeczen 2015-11-10 14:04:35
Brak jakich kolejek zastrzeżeń do DSF serwis profesjonalny
pete 2016-03-15 05:04:55
Nie mylisz się.te czasy nie minęły.dzieki Tobie i podobnym kapusiom i wazeliniarzom z tej pseudofiremki. Wszystkie ułomki głodem przymierają tylko wierchuszce się powodzi.rozpoznawani jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] murzyna w ciemnym pokoju :)
Pracownik 2016-04-08 02:03:40
Firma bardzo się rozwija wielki szacun dla właściciela
Guard 2016-04-22 10:34:12
2000 za ile godzin pracy?
od 20 lat ochroniarz 2016-06-26 16:00:15
Wy wcale nie jesteście rozpoznawalną firmą. Co to za bzdury w tekście że jesteście najbardziej rozpoznawalną firmą w Polsce? Na rozpoznawalną markę to trzeba zapracować latami. Trochę skromności.
mirek 2016-06-26 17:25:37
od 20 lat ochroniarz' maja oddział we władysławowie i jastarni wiec jednka ludzie ich znają.
Zostaw swoją opinię o Grupa DSF Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa DSF Sp. z o.o.