Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAJAMI

Pracowałeś w firmie MAJAMI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-29 19:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam widac sami pasjonaci pracuja
zdjecie uzytkownika
prawda - 2014-10-02 08:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiem dlaczego takie bzdury wypisujecie pracuje tam i żadna kierowniczka ani brygadzistka mnie nie wyzywała, ani nie mówiła do mnie(usunięte przez administratora). Weźcie się za uczciwą pracę a nie za pisanie tych oszczerstw. Kiedyś może wam albo waszym dzieciom też ktoś nie słusznie wyrobi opinie to wtedy może zmądrzejecie. Czy w naszym mieście to tylko tacy zawistni ludzie mieszkają? Pewnie pracy przybywa ale pensja jest na czas a jak się zasłuży to się dostanie za swoje, ale w każdym zakładzie tak jest. Więc nie demonizujcie MAJAMI, tam też pracują ludzie.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2014-10-02 08:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeszcze jedno jakby ktoś dostał się tu do pracy - to tylko na zmianę kierowniczki Edyty - jest wymagająca, lubi porządek, ale zna się na robocie i u niej na zmianie robota jest poukładana. Poza tym na jej zmianie jest fajna atmosfeta i wszyscy sobie pomagają.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-02 19:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat, pomagaja sobie. Ciekawe w czym ?
zdjecie uzytkownika
magik - 2014-10-03 14:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka jest prawda każdy dobrze wie kto tam pracował lub nadal pracuje a że jest to bardzo duża grupa osób wystarczy popytać bo na każdym osiedlu w bełchatowie ktoś taki się znajdzie
zdjecie uzytkownika
nie mam - 2014-10-03 16:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chce pracy na prawde moze byscie mi cos zalatwili w majami? ja tam sie wymagan totalnie nei boje, nawet wole jak ktos wymaga to wtedy bedzie sie mi lepiej robilo. generalnie to na prawde jestem zdesperowany bo pracy nie mam i chciałbym już gdzieś coś robić. mam nadzieje, ze nikt nie będzie patrzyl na wyglad przy zatrudnieniu...
zdjecie uzytkownika
NIezajoma - 2014-10-07 16:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najfajniejszy jest Maciek...zakochałam się w nim ale nie zwraca na mnie uwagi.
zdjecie uzytkownika
513 - 2014-10-10 21:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-10-02 19:33:28]:
czy tak sobie pomagaja to nie sądze,ale fakt-jeśli zmiana to tylko u p.Edyty, jest konkretna i wszystko idzie jak trzeba.A i ludzie u niej na zmianie sa raczej ok, mówie o zwykłych pracownikach...
zdjecie uzytkownika
stęskniona - 2014-10-11 23:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Fakt w Majami są same super chłopaki !
Mariusz (magazynier) wzbudzasz we mnie takie dzikie chęci....wrrrr
ale tak naprawdę - to jesteś super facetem...
może byś się ze mną spotkał - chociaż porozmawiać???
odezwę się...
zdjecie uzytkownika
M - 2014-10-12 12:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestańcie wypisywać już takie brednie na forum bo wygląda na to, że ktoś ma tutaj problemy z głową...
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-10-14 20:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja również słyszałam opinie o tym zakładzie , podobno jest OKROPNIE . Kierowniczki bardzo żle traktują ludzi ,zawijaczki obrabiają sobie tyłek wzajemnie . Ludzie chodzą sobie jak chcą do pracy ,nie na swoje zmiany każda z osób pcha się tylko na rano a popołudniu nikt nie chce. Powinien ktoś się za to wziąść , a urlopy dostają tylko pupilki a inni do roboty . KOSZMAR !!
zdjecie uzytkownika
Gal anonim - 2014-10-17 21:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestańcie wypisywać te brednie! PZDW!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-19 22:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy kto tam pracowal wie jak jest. Mnostwwo zawisci i chamstwa. Zawijaczki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sobie obrabiaja a na maszynowce zywcem by cie zjedli.Dobrze ze juz tam nie pracuje i nigdy wiecej.
zdjecie uzytkownika
taka tragedia?! - 2014-10-20 13:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja się zastanawiałem jak to będzie z pracą w Majami i powiem szczrze, że nie spodziewałem siętakich druzgocących opini o pracy tam. Oj słaba sprawa. Chociaż nie wiem czy to prawda, jesteście mi w stanie napisać konkretnie co tam oprócz obgfadywania nie jest w porządku w pracy? proszę o opinię, bo zależy mi na pracy
zdjecie uzytkownika
Hiacynta - 2014-10-20 20:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca sama w sobie nie jest zła. Tylko słabo płatna, osoby nowe uczące się zawijać mają szczerze przekichane...Spodziewałam sie czegoś innego. Ja osobiście zachodząc do pracy nigdy nie wiem co konkretnie będe robić, siadasz zawijasz krówki i czekasz aż łaskawie któraś z kierowniczek, bądź brygadzistek będzie kogoś potrzebować i zawoła do pracy. Człowiek chcę popracować a musi zawijać, rozumiem te panie które zawijają po 50-70 kg. A tak jak osoby które nie umieją zawijać bądź zawijają mało powinny być kierowane do innych prac. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Edzia - 2014-10-27 20:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem nowa w tej firmie ale powiem Wam gdy byłam na ladalni był tam pewnien chłopak w niebieskim ubraniu. Ma na imię Maciek. Jaki on jest słodki :** Gdy na niego spojrzałam od razu pomyślałam '' ON BĘDZIE MÓJ''! Szykuj się Słodziaku .. Bo nie odpuszczę takiego Zgrywusa jak TY! Wrrrr....
zdjecie uzytkownika
Edzia - 2014-10-27 20:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam ..pomyliłam się miał na imię Sylwek...ehhhh co za ciałko
zdjecie uzytkownika
WREDNA - 2014-10-27 21:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Edzia - 2014-10-27 20:55:44]:
Odpuść sobie laska!
zdjecie uzytkownika
zaskoczona - 2014-10-28 09:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edzia - 2014-10-27 20:55:44]:
Edzia co mają na celu te głupie teksty? Traktujesz to jako zabawę wypisywanie takich bzdur? Czy coś takiego pomoże ludziom w otrzymaniu rzetelnej opinii o firmie? Zero merytoryczności w większości wypowiedzi :/ i po co? Nie pracuję i nie pracowałam w Majami ale tylko ze słyszenia wiem, że wiele z tych opinii powyżej to raczej frustracja niezadowolonych z życia - tak dla zasady. Oczernić bo mam zły humor np. Pracodawca z tego co wiem dobry i rzetelny. A praca jak praca - trzeba lubić to co się robi to nie będzie powodów do narzekań.
zdjecie uzytkownika
M.S. - 2014-10-30 21:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Trzeba było się uczyć a nie teraz płakać. Widzę, że frustracja życiowa sięgnęła zenitu najlepiej się wyżyć w necie bo anonimowo... prawda?
zdjecie uzytkownika
zenada - 2014-11-04 14:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na czym ma polegać ta dyskusja. Jeśli krytyka to konstruktywna a nie oczernianie i na dodatek podszywanie się, co chyba jest karalne...
Praca dobra jak każda inna pod warunkiem, że ktoś chce pracować a nie przychodzi tylko po to żeby przetrwać 8 h i dostać za to $. A frustrację, że się nie udało wyładowuje w internecie.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-11-27 14:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zenada - 2014-11-04 14:40:00]:
absolutnie się nie zgadzam, wyzysk na maxa. Kierowniczki wydzierają się na ciebie o byle co. atmosfera fatalna, dużo osób się zwalnia bo już nie może tam wytrzymać. Nie polecam. aaaa wyplata poniżej tysiaka, a tyrasz non stop.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-11-30 14:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownica, zależy kto co uważa za wyzysk na maksa. Może możesz przytoczyć ile płacili, w sensie ile wychodziło Ci na godzinę, to wtedy można by ocenić czy wedługo ogółnego pojecia to wyzysk czy nie, a teraz to mysle że to tylko takie gdybanie jest. także ciężko tu być obiektywnym do tego co piszesz.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-07 01:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da osob szukajacych pracy w majami mam dobra rade. Szukajcie wszedzie byle nie tam. Wyzysk na maksa za mniej niz najnizsza krajowa. Traktuja ludzi jak złodzieji i wymslaja powody zeby zabrac premie.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-12-07 09:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-12-07 01:03:08]:
otwieają szafki bez wiedzy pracownika!!!!!!!!!!!!KRYMINAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAJAMI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MAJAMI?
Zadaj pytanie
x