Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAJAMI

Pracowałeś w firmie MAJAMI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kaka - 2014-08-14 20:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam (usunięte przez administratora)szczególnie ostatni z nich ponoć to nieoszlifowany diament. Ostatnio używał śmierdzących perfum marki gorzelnia... Podobno lubi sobie chlasnąć i nie wylewa za kołnierz...ale zimno.... p.S pozdro też dla Jarka Kuby
zdjecie uzytkownika
przesadzacie - 2014-08-18 18:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A moze napiszecie coś konkretnego na temat pracy w majami, a nie tylko jakieś informacje dotyczące anonsów itp itd. mnie to np nie interesuje, a chciałbym wiedzieć jak to jest z warunkami pracy w samej firmie. Bo ostatnia robota mimo to, że wydawała się idealna okazała się niestety nagle niewypałem, bo kasa przestala się pojawaić na koncie itrzeba teraz chodzić za kasą. Totalnie słabo z tym wszystkim. poszukuję jakiejś stałej pracy a przedewszystkim stałem płacy i wypłaty na czas. Właściwie to dlaczego mam pracować za darmo. to u mnie już czas na poważna pracę z poważną płaca, czy na produkcji w majami ddostanę coś takiego co mnie zaspokoi?
zdjecie uzytkownika
magik - 2014-08-27 10:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli zaspokaja cię najniższa krajowa i wspólpraca z bardzo empatycznymi kierowniczkami to śmiało możesz iść tam pracować bo jak narazie wypłaty zawsze są w terminie
zdjecie uzytkownika
przesadzacie - 2014-09-02 16:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no na prawde mnie nie interesuje wysokośc wynagrodzenia ważne żeby to była ta minimalna krajowa, moja zona dobrze zarabia a ja potrzebuje po prostu zajecia i kasy na czas na swoje wydatki. moze was to dziwic ale na prawde tak jest. i wcale sie tego nie wstydze i moge mowic o tym glosno i tyle ;) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
magik - 2014-09-08 22:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przesadzacie - 2014-09-02 16:54:32]:
skoro nie zależy ci na kasie to znajdz sobie lekką i spokojną prace bo to co się nieraz tam dzieje jest nie do opisania
zdjecie uzytkownika
ojacie - 2014-09-18 00:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co napisał ktoś pod nickiem Gienia - jest bardzo merytoryczną wypoweidzią - bardzo! az szkoda słów... interesuje mnie pociągnięcie tematu który zaczął magik - co takiego się dzieje w MAJAMI, że tam jest to nie do opisania. ja bym jednak chciał to przeczytać. Bardzo mi na tym zależy - pozdrawiam was.
zdjecie uzytkownika
magik - 2014-09-18 13:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ojacie - 2014-09-18 00:27:28]:
Nie wiem ile masz lat i jakie przebyte doświadczenie zawodowe ale powiem ci tak że czasami panie kierowniczki odzywają się do ciebie słowami typu spierd.laj mi stąd pani dyrektor nie potrafi odpowiedzieć na dzień dobry a jak wyjdziesz 5 minut przed czasem to zrobi ci wielką awanture chodz już wszystko zostało zrobione i posprzątane. Jak zostajesz po godzinach to sobie to dokładnie zapisuj ile czasu i kiedy bo przy wypłacie okaże się że nie miało to miejsca
zdjecie uzytkownika
lawenda - 2014-09-20 16:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magik - 2014-09-18 13:26:15]:
podobno juz jedna kierowniczke zwolnili za mobing.nie przychodzi do pracy od kilku dni
zdjecie uzytkownika
ploty - 2014-09-20 21:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie za mobing i nie zwolnili
zdjecie uzytkownika
Zadowolony K. - 2014-09-25 19:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spójrzmy prawdzie w oczy każdy narzeka na tą firmę a tak naprawdę nie jest tak jak każdy tu piszę. Ja osobiście byłem bardzo zadowolony z pracy w tym przedsiębiorstwie.. to była moja pasja nie pracowałem dla pieniędzy ale dla przyjemności.. pieniądze grały drugorzędną rolę
P.S Nie mogę być teraz z wami ponieważ wyższe sfery sprawiły, że musiałem opuścić tą firmę. Pozdrawiam wszystkich kolegów i koleżanki. Krzysiu
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-29 19:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam widac sami pasjonaci pracuja
zdjecie uzytkownika
prawda - 2014-10-02 08:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiem dlaczego takie bzdury wypisujecie pracuje tam i żadna kierowniczka ani brygadzistka mnie nie wyzywała, ani nie mówiła do mnie(usunięte przez administratora). Weźcie się za uczciwą pracę a nie za pisanie tych oszczerstw. Kiedyś może wam albo waszym dzieciom też ktoś nie słusznie wyrobi opinie to wtedy może zmądrzejecie. Czy w naszym mieście to tylko tacy zawistni ludzie mieszkają? Pewnie pracy przybywa ale pensja jest na czas a jak się zasłuży to się dostanie za swoje, ale w każdym zakładzie tak jest. Więc nie demonizujcie MAJAMI, tam też pracują ludzie.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2014-10-02 08:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeszcze jedno jakby ktoś dostał się tu do pracy - to tylko na zmianę kierowniczki Edyty - jest wymagająca, lubi porządek, ale zna się na robocie i u niej na zmianie robota jest poukładana. Poza tym na jej zmianie jest fajna atmosfeta i wszyscy sobie pomagają.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-02 19:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat, pomagaja sobie. Ciekawe w czym ?
zdjecie uzytkownika
magik - 2014-10-03 14:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka jest prawda każdy dobrze wie kto tam pracował lub nadal pracuje a że jest to bardzo duża grupa osób wystarczy popytać bo na każdym osiedlu w bełchatowie ktoś taki się znajdzie
zdjecie uzytkownika
nie mam - 2014-10-03 16:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chce pracy na prawde moze byscie mi cos zalatwili w majami? ja tam sie wymagan totalnie nei boje, nawet wole jak ktos wymaga to wtedy bedzie sie mi lepiej robilo. generalnie to na prawde jestem zdesperowany bo pracy nie mam i chciałbym już gdzieś coś robić. mam nadzieje, ze nikt nie będzie patrzyl na wyglad przy zatrudnieniu...
zdjecie uzytkownika
NIezajoma - 2014-10-07 16:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najfajniejszy jest Maciek...zakochałam się w nim ale nie zwraca na mnie uwagi.
zdjecie uzytkownika
513 - 2014-10-10 21:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-10-02 19:33:28]:
czy tak sobie pomagaja to nie sądze,ale fakt-jeśli zmiana to tylko u p.Edyty, jest konkretna i wszystko idzie jak trzeba.A i ludzie u niej na zmianie sa raczej ok, mówie o zwykłych pracownikach...
zdjecie uzytkownika
stęskniona - 2014-10-11 23:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Fakt w Majami są same super chłopaki !
Mariusz (magazynier) wzbudzasz we mnie takie dzikie chęci....wrrrr
ale tak naprawdę - to jesteś super facetem...
może byś się ze mną spotkał - chociaż porozmawiać???
odezwę się...
zdjecie uzytkownika
M - 2014-10-12 12:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestańcie wypisywać już takie brednie na forum bo wygląda na to, że ktoś ma tutaj problemy z głową...
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-10-14 20:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja również słyszałam opinie o tym zakładzie , podobno jest OKROPNIE . Kierowniczki bardzo żle traktują ludzi ,zawijaczki obrabiają sobie tyłek wzajemnie . Ludzie chodzą sobie jak chcą do pracy ,nie na swoje zmiany każda z osób pcha się tylko na rano a popołudniu nikt nie chce. Powinien ktoś się za to wziąść , a urlopy dostają tylko pupilki a inni do roboty . KOSZMAR !!
zdjecie uzytkownika
Gal anonim - 2014-10-17 21:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestańcie wypisywać te brednie! PZDW!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-19 22:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy kto tam pracowal wie jak jest. Mnostwwo zawisci i chamstwa. Zawijaczki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sobie obrabiaja a na maszynowce zywcem by cie zjedli.Dobrze ze juz tam nie pracuje i nigdy wiecej.
zdjecie uzytkownika
taka tragedia?! - 2014-10-20 13:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja się zastanawiałem jak to będzie z pracą w Majami i powiem szczrze, że nie spodziewałem siętakich druzgocących opini o pracy tam. Oj słaba sprawa. Chociaż nie wiem czy to prawda, jesteście mi w stanie napisać konkretnie co tam oprócz obgfadywania nie jest w porządku w pracy? proszę o opinię, bo zależy mi na pracy
zdjecie uzytkownika
Hiacynta - 2014-10-20 20:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca sama w sobie nie jest zła. Tylko słabo płatna, osoby nowe uczące się zawijać mają szczerze przekichane...Spodziewałam sie czegoś innego. Ja osobiście zachodząc do pracy nigdy nie wiem co konkretnie będe robić, siadasz zawijasz krówki i czekasz aż łaskawie któraś z kierowniczek, bądź brygadzistek będzie kogoś potrzebować i zawoła do pracy. Człowiek chcę popracować a musi zawijać, rozumiem te panie które zawijają po 50-70 kg. A tak jak osoby które nie umieją zawijać bądź zawijają mało powinny być kierowane do innych prac. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAJAMI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x