Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAJAMI

Pracowałeś w firmie MAJAMI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-08 18:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro jest wam tam tak zle, to czemu sie nie pozwalniacie
zdjecie uzytkownika
bumbo - 2015-02-10 21:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yyy - 2014-12-07 09:23:49]:
nieprawda.nikt szafek nie otwieral.a ja nigdy nie spotkalam sie z taka troskliwoscia kierownikow,dyrektorki i prezesa.a krytykuja tylko ci co robic im sie nie chce.i kazdy to wie
zdjecie uzytkownika
zenada - 2015-02-11 07:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to najgorsza firma w woj lodzkim. Praca na akord to najgorsze zło. Wyplata 300 zł za miesiąc.
Już szukam innej pracy, nawet sprzątanie kibli będzie lepsze i bardziej opłacalne.
Szafki są sprawdzane bez wiedzy pracownika, ktoś wyżej widać ze z biura.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-13 00:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda ze w pracy nie maci tyle do powiedzenia. Kazda łeb opusci i siedzi cicho. Wszyscy sie na to godzimy' traktuja nas jak zlo konieczne a nikt nie ma odwagi sie postawić.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-02-27 00:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka ze najwiecej zarabiaja ci co najmniej robia. Chlopaki pol dnia przewisza na stolach i maja dodatki do pensji. Operatorki stoja przy maszynach i maja dodatki, my przy wadze pomomo tego ze przezucamy setki kilo nie mamy nic(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
asik - 2015-03-01 12:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nie opiszesz,bo nic nie wiesz smieszny czlowieczku.nie kompromituj sie i daj spokoj.pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
Zwykłe chamy - 2015-03-02 15:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asik nie spinaj się bo cię dojedziemy...

zdjecie uzytkownika
Do Asika - 2015-03-02 15:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asik do kogo piszesz masz jakieś omamy?
zdjecie uzytkownika
asik - 2015-03-02 15:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem przeprosić...jestem pajacem z Majami
To się więcej nie powtórzy...
zdjecie uzytkownika
Wujek dobra rada - 2015-03-07 09:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę Państwa...na forum nie można napisać prawdy o działaniu tej firmy ponieważ taka opinia jest od razu usuwana....więc pytam w jakim celu istnieje to forum?
Chyba ktoś musi się czegoś obawiać? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-09 13:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co zauważyłem usuwane są komentarze, które są wulgarne i obraźliwe a to chyba nijak się ma do konstruktywnej opinii o firmie.. ? opinia a obrażanie i wylewanie swojej frustracji to dwie różne rzeczy
zdjecie uzytkownika
Gruby - 2015-03-12 09:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam największych donosicieli z Majami
Wiktora i Mateusza...fajnie się z wami pracuje
parówki


zdjecie uzytkownika
Państwowa Inspekcja Pracy - 2015-03-15 16:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Problem tej firmy polega na tym, iż z roku na rok produkuje się coraz więcej...
Wydawałoby się,że to dobrze...firma się rozwija...rosną zyski...
Jednocześnie nie mając odpowiednich warunków magazynowych (chodzi o wszystko począwszy od surowców..przez opakowania..półprodukt..wyrób gotowy)
Osoby decyzyjne nie pracują ani na produkcji ani w magazynach...siedzą sobie na górze i nie mają pojęcia na czym polega codzienna ciężka praca pracowników produkcji, magazynierów, mechaników..etc
Brak odpowiedniej organizacji pracy odbija się na pracownikach.
Dlatego tym, którzy chcą przetestować się w warunkach ekstremalnych(prawie jak survival)polecam tą pracę...ale uwierzcie mi pracując tutaj nie usłyszycie słowa dziękuję...ponieważ w dzisiejszych czasach nie liczy się człowiek lecz maksymalizacja wpływów na konto...
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-16 16:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może napisać, w jakich godzinach pracujecie, czy w soboty i niedziele też?
zdjecie uzytkownika
TS - 2015-03-22 15:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinia zakładu...wyzysk...
Napewno niczego się tutaj nie dorobicie...
Pozdtawiam Mirka
zdjecie uzytkownika
zawijaczka - 2015-03-23 05:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TS - 2015-03-22 15:25:04]:
ludzie.to wszystko nieprawda.tutaj panuje rodzinna atmosfera,a pan prezes i jego corka dbaja o nas jak rodzina.
zdjecie uzytkownika
Gocha - 2015-03-29 16:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra pracowałam tam kilka m-cy. , z tego z zobaczyłam ludzie pracują po 8 godzin a umowy maja na pół etatu lub 3/4 nieliczni mają na cały etat , to jest pupilki kierowniczek i CI co dobrze się przylizać potrafią !!!Szkooda ludzi a zawijaczki tylko dupska wszystkim obrabiają . ZAŁAMKA !!!!!!












1
zdjecie uzytkownika
Zabka383 - 2015-04-17 10:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę o informacje ile zarabia pracownik rozliczenia produkcji. Z góry dziękuję za informacje.
zdjecie uzytkownika
rozalia666 - 2015-04-27 11:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam, zarobki zależne od stanowiska i pozomu podlizywania się a przed każdym wejściem na hale produkcyjną badanie zepsutym alkomatem który raz wykazuje a raz nie wyłapuje nawet jak przed zakładem wypalisz papierosa jedyne święte nie badane to większość zawijaczek bo jedna z drugą obużona że ja nigdy nie pije i mnie badacie...he smiszne...a przy zawijaniu tak cie obgadaj
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-05-01 17:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to totalna porażka. Warto czytać co ludzie na forum piszą szkoda czasu i zdrowia na ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo inaczej tego się nie da nazwać! Jak ktoś się tam wybiera to życzę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
słoneczko - 2015-05-27 19:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest kilka osobób które zasługują na brawa :)
weźmy taką wózkową Agatkę... ślub tuż tuż a obraca facetami jak by przyszły mąż nie istniał. Ale metoda skuteczna pokręci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ewentualnie dać) :D żeby tylko ktoś za nią odwalił robotę...
zdjecie uzytkownika
finkma - 2015-06-17 20:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
choć nazwa tego nie sugeruje toten zakład wyrania słodycze takie jak np. krówki itd. a ty@słoneczko ludziom innym pod kołdrę nie zaglądaj, zajmij się lepiej sobą i pracuj na swoje wyniki. jak ci nie pasuje praca na tasmie itd. to uderzaj do nich do sekretariatu albo działu marketingu, lżejsza praca na pewno
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-06-23 19:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawijaczka - 2015-03-23 05:48:29]:
Droga zawijaczko czy ojciec i matka/prezesostwo/w których wspominasz tolerowaliby
Warunki pracy jakie stworzyli dla "swoich dzieci"? :ok. 100 osób w jednym dużym
pomieszczeniu, pozamykane okna, dwa klimatyzatory rzadko włączane, bardzo długi taśmociąg ,wspomagany dużą ilością silniczókw /też ciepło/,0 świeżego nawiewu.
zdjecie uzytkownika
Wariat - 2015-06-26 21:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno on widział jak stuknęły się czołgi....
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-06-27 13:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w tej firmie od jakiegos roku. Wiele opini jest trafnych ale sa rowniez niesprawiedliwe. Chcialam nawiazac do naszych wozkowych. Agaty i Ani.Latwo jest krytykowac kiedy sie siedzi i zawja. Z tego co zauwazylam bylo pare osob na wozki i szybko odchodzili bo nie dawali rady, wiec tym bardziej je podziwiam za ich prace, za to co robia ,ile robia i ze daja rade.Dziewczyny nie przejmujcie sie i robcie swoje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAJAMI

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MAJAMI?
Zadaj pytanie
alert