Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAJAMI

Pracowałeś w firmie MAJAMI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
asik - 2015-03-01 12:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nie opiszesz,bo nic nie wiesz smieszny czlowieczku.nie kompromituj sie i daj spokoj.pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
Zwykłe chamy - 2015-03-02 15:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asik nie spinaj się bo cię dojedziemy...

zdjecie uzytkownika
Do Asika - 2015-03-02 15:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asik do kogo piszesz masz jakieś omamy?
zdjecie uzytkownika
asik - 2015-03-02 15:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem przeprosić...jestem pajacem z Majami
To się więcej nie powtórzy...
zdjecie uzytkownika
Wujek dobra rada - 2015-03-07 09:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę Państwa...na forum nie można napisać prawdy o działaniu tej firmy ponieważ taka opinia jest od razu usuwana....więc pytam w jakim celu istnieje to forum?
Chyba ktoś musi się czegoś obawiać? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-09 13:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co zauważyłem usuwane są komentarze, które są wulgarne i obraźliwe a to chyba nijak się ma do konstruktywnej opinii o firmie.. ? opinia a obrażanie i wylewanie swojej frustracji to dwie różne rzeczy
zdjecie uzytkownika
Gruby - 2015-03-12 09:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam największych donosicieli z Majami
Wiktora i Mateusza...fajnie się z wami pracuje
parówki


zdjecie uzytkownika
Państwowa Inspekcja Pracy - 2015-03-15 16:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Problem tej firmy polega na tym, iż z roku na rok produkuje się coraz więcej...
Wydawałoby się,że to dobrze...firma się rozwija...rosną zyski...
Jednocześnie nie mając odpowiednich warunków magazynowych (chodzi o wszystko począwszy od surowców..przez opakowania..półprodukt..wyrób gotowy)
Osoby decyzyjne nie pracują ani na produkcji ani w magazynach...siedzą sobie na górze i nie mają pojęcia na czym polega codzienna ciężka praca pracowników produkcji, magazynierów, mechaników..etc
Brak odpowiedniej organizacji pracy odbija się na pracownikach.
Dlatego tym, którzy chcą przetestować się w warunkach ekstremalnych(prawie jak survival)polecam tą pracę...ale uwierzcie mi pracując tutaj nie usłyszycie słowa dziękuję...ponieważ w dzisiejszych czasach nie liczy się człowiek lecz maksymalizacja wpływów na konto...
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-16 16:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może napisać, w jakich godzinach pracujecie, czy w soboty i niedziele też?
zdjecie uzytkownika
TS - 2015-03-22 15:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinia zakładu...wyzysk...
Napewno niczego się tutaj nie dorobicie...
Pozdtawiam Mirka
zdjecie uzytkownika
zawijaczka - 2015-03-23 05:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TS - 2015-03-22 15:25:04]:
ludzie.to wszystko nieprawda.tutaj panuje rodzinna atmosfera,a pan prezes i jego corka dbaja o nas jak rodzina.
zdjecie uzytkownika
Gocha - 2015-03-29 16:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra pracowałam tam kilka m-cy. , z tego z zobaczyłam ludzie pracują po 8 godzin a umowy maja na pół etatu lub 3/4 nieliczni mają na cały etat , to jest pupilki kierowniczek i CI co dobrze się przylizać potrafią !!!Szkooda ludzi a zawijaczki tylko dupska wszystkim obrabiają . ZAŁAMKA !!!!!!












1
zdjecie uzytkownika
Zabka383 - 2015-04-17 10:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Proszę o informacje ile zarabia pracownik rozliczenia produkcji. Z góry dziękuję za informacje.
zdjecie uzytkownika
rozalia666 - 2015-04-27 11:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam, zarobki zależne od stanowiska i pozomu podlizywania się a przed każdym wejściem na hale produkcyjną badanie zepsutym alkomatem który raz wykazuje a raz nie wyłapuje nawet jak przed zakładem wypalisz papierosa jedyne święte nie badane to większość zawijaczek bo jedna z drugą obużona że ja nigdy nie pije i mnie badacie...he smiszne...a przy zawijaniu tak cie obgadaj
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-05-01 17:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to totalna porażka. Warto czytać co ludzie na forum piszą szkoda czasu i zdrowia na ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo inaczej tego się nie da nazwać! Jak ktoś się tam wybiera to życzę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
słoneczko - 2015-05-27 19:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest kilka osobób które zasługują na brawa :)
weźmy taką wózkową Agatkę... ślub tuż tuż a obraca facetami jak by przyszły mąż nie istniał. Ale metoda skuteczna pokręci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ewentualnie dać) :D żeby tylko ktoś za nią odwalił robotę...
zdjecie uzytkownika
finkma - 2015-06-17 20:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
choć nazwa tego nie sugeruje toten zakład wyrania słodycze takie jak np. krówki itd. a ty@słoneczko ludziom innym pod kołdrę nie zaglądaj, zajmij się lepiej sobą i pracuj na swoje wyniki. jak ci nie pasuje praca na tasmie itd. to uderzaj do nich do sekretariatu albo działu marketingu, lżejsza praca na pewno
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-06-23 19:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawijaczka - 2015-03-23 05:48:29]:
Droga zawijaczko czy ojciec i matka/prezesostwo/w których wspominasz tolerowaliby
Warunki pracy jakie stworzyli dla "swoich dzieci"? :ok. 100 osób w jednym dużym
pomieszczeniu, pozamykane okna, dwa klimatyzatory rzadko włączane, bardzo długi taśmociąg ,wspomagany dużą ilością silniczókw /też ciepło/,0 świeżego nawiewu.
zdjecie uzytkownika
Wariat - 2015-06-26 21:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno on widział jak stuknęły się czołgi....
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-27 13:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-06-27 13:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w tej firmie od jakiegos roku. Wiele opini jest trafnych ale sa rowniez niesprawiedliwe. Chcialam nawiazac do naszych wozkowych. Agaty i Ani.Latwo jest krytykowac kiedy sie siedzi i zawja. Z tego co zauwazylam bylo pare osob na wozki i szybko odchodzili bo nie dawali rady, wiec tym bardziej je podziwiam za ich prace, za to co robia ,ile robia i ze daja rade.Dziewczyny nie przejmujcie sie i robcie swoje.
zdjecie uzytkownika
majami - 2015-07-21 10:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie. Zakład nastawiony na wyzysk pracownika i z każdym dniem coraz bardziej. Umowy albo na pół etatu albo śmieciówki. Najlepiej zacząć zatrudniać pracowników przez agencje pracy, bo co - ominie się płacenia większych podatków. Byle tylko zaoszczędzić, a na kim - wiadomo. Pracownik jest traktowany jak śmieć. Firma się rozwija - generuje coraz większe przychody, a "góra" kombinuje jakby tu pracownikowi zmniejszyć wynagrodzenie. Swoją drogą ciekawe dlaczego nie ma żadnego socjalu - a co jest wykazywane w czasie kontroli. no i jeszcze pożal się Boże te kierowniczki - jedna mimoza, najlepiej podać jej krzesło to by sobie pospała, a druga - Edyta, której zarządzanie pomyliło się z rządzeniem. Zakład, którym "powodzi" się tylko osobom, którzy wchodzą w ... przełożonym bez wazeliny. Kto tam pracuję, niech ... stamtąd czym prędzej, a kto jeszcze nie podjął tam pracy - zdecydowanie odradzam.
zdjecie uzytkownika
Inaf - 2015-07-22 01:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@majami ja jestem jeszcze na stanowisku osoby, która nie podjęła tam pracy. Najbardziej z Twojej wypowiedzi to zasmucił mnie fakt, że nie ma tutaj żadnego socjalu. Teraz to chyba najczęściej przyciąga właśnie dobry socjal dobrych pracowników do firmy. Myśle, że jeśli kierownictwo to zrozumie to pojawią się lepsi pracownicy i nie będzie już tak jak piszecie.
zdjecie uzytkownika
Coolezanka - 2015-08-01 12:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w wielu firmach ale nigdzie nie spotkałam tak zaangażowanego w pracę i sumiennego KIEROWNIKA jak Pani Edyta.Codziennie ogarnia tę zgraję pracowników i "pracujących inaczej", robiąc grubą robotę i dając z siebie 100%.Są pracownicy którzy to szanują i doceniają. Osoby którzy nie rozumieją procesów produkcyjnych i mechanizmów zarządzania nigdy nie odnajdą się w Majami. Pozdrawiam :):):)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 16:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
frania - 2015-08-21 16:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@coolezanka to świetnie,zaangażowanie jest w pracy potrzebn,e szczególnie jeśli się produkuje krówki i inne słodycze. Dobrych słodyczy nie da się robić automatycznie bez uczucia.natromiast proszę kochani napiszcie jak można się najszybciej dostac do nich na zatrudnienie na taśmę produkcyjną, pozdrówki krówki
zdjecie uzytkownika
tom615 - 2015-08-24 08:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć
Pracuje tam, ale kończę z tą pracą. Nie chcą mnie, bo jestem ślamazara. No cóż, taki jestem, może nie do cukierków stworzony, a myślenia. Praca spokojna nie jest, a na pewno nerwowa. Widzę, że kadra oprócz kierowniczek, brygadzistek etc. olewa ludzi. Robot=człowiek, człowiek=maszyna. To wszystko sprzyja złej atmosferze w pracy i za pewne u niektórych w domu. Ogólnie jest bardzo źle w tej firmie, a szkoda, bo wiele może osiągnąć (co za pewne tyranią prędkości osiągnie) sprzyjając pracownikom, a nie wyzyskiem. Pozdrawiam T.L.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAJAMI

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MAJAMI?
Zadaj pytanie
alert