MAJAMI Sp. z o.o. Sp. k.

Bełchatów

Opinie o MAJAMI Sp. z o.o. Sp. k.

M. 2016-08-08 15:04
Dziadostwo
4
xxx 2016-08-10 23:50
Co nie ma sensu, ta firma własnie taka jest.
1
This is Sparta !!!! 2016-08-16 07:46
Heja,
Ludzie dajcie sobie spokój z tą pseudofabryką. Albo potraktujcie to jako ostateczność ostateczności.
Szkoda zdrowia . Najpierw was wycisną jak cytrynę a potem wyrzucą i w dodatku za śmieszne pieniądze. Sanepid już dawno powinien zamknąć ten przybytek.

Pozdrawiam
8
Crystal true 2016-08-16 12:11
To nie jest normalna firma ...
Te słowa niech wam wystarczą ...
Wizerunek firmy na zewnątrz jest ... kształtowany
przez obecnych i byłych pracowników...
Smutna prawda...pracujesz ale bez żadnej perspektywy...
Szukać nowej pracy... i nie żałować byłej...tj. tej w Majami czy Miami
12
hgd 2016-08-16 19:05
No właśnie mi takie słowa na przykład nie wystarczają @crystal true bo chciałabym dowiedzieć się jakichś konkretów dlatego nie ma tych perspektyw? Jakie są warunki, umowa, godziny pracy, relacje z szefem to mnie interesuje a nie wieczne narzekanie
6
Serio serio 2016-10-28 07:12
Szef ma Cię za śmiecia Dyrektorka i cała reszta również...
13
Emi 2016-11-03 10:30
Witam ☺ czy są jakieś przyjęcia do pracy ???? Bo pilnie potrzebuje pracy
Ona 2016-11-21 15:37
Hahaha błahahaha
3
ona 2017-02-16 17:29
Chaos,niekompetencja...
10
Alicja 2017-04-04 12:24
@ona, możesz powiedzieć coś więcej?
1
Lider 2017-04-07 06:37
Atak klonów
2
Bandera 2017-04-19 16:35
Dalej zatrudniają tych tłuków z Ukrainy?
Nie ma kto pracować ? Czy wyzysk trwa w najlepsze?
4
Magda 2017-04-19 20:59
Dziadostwo i tyle...nie polecam pracy w tym kołchozie...
Miłego dnia
8
Katarzyna 2017-04-20 10:22
Zatrudniają ich ponieważ już nikt nie chcę tam pracować...
Ludzi traktują jak śmieci, kadra niekompetentna. Od przyjścia
nowej" pani tablicy" produkcja pogrąża się tylko w coraz większym chaosie.
Ale najważniejsze,że ta pani nie nadaje się nawet do wypasu krów na łące.
8
Słodki_PRowiec 2017-04-30 12:35
Szkoda pisać o tym co się tam dzieje ale zapewniam was
nie pracowaliście jeszcze w tak profesjonalnie zarządzanej firmie.
Kadra kierownicza kompetentna, posiada odpowiednie podejście
do pracownika, który za wszelką cenę chcę pracować w tej międzynarodowej firmie
tylko po to aby zdobyć cenne doświadczenie.
Pracując w Majami możecie nabyć cenną wiedzę na temat procedur stosowanych w profesjonalnych zakładach pracy, gdzie najważniejszy jest pracownik, bezpieczeństwo i higiena pracy.
Polecam tam pracę ponieważ:
Rozwijacie się z dnia na dzień stając się pełnym profesjonalistom i zawodowcem.
Począwszy od specjalistów i menadżerów ds. utrzymania czystości skończywszy na
kierownikach każdy musi stosować nowoczesne procedury i zasady.
Jesteśmy jedną wielką rodziną, szanujemy się, kochamy i pomagamy w potrzebie.
W razie problemów możecie liczyć na kadrę kierowniczą, która zawsze pomoże
wam w potrzebie.
14
Pracownik 2017-05-01 12:04
Normalna praca bez możliwości rozwoju...najlepiej pracować i nie dyskutować, robić i nie zadawać pytan a bron Boże być madrzejszym od kierowniczki bo juz po was.
Poziom nie jest za wysoki...nie trzeba myśleć tylko automatycznie wykonywać czasem bezsensowne czynności. Szkoda marnowac swoj czas i zycie na prace w tym ...
7
stefan 2017-05-02 18:09
jeśli robisz swoje jest ok, umowa o pracę, kasa nie najgorsza zawsze na czas
5
Pinokio 2017-05-04 15:16
Pracowalem tam 2 lata temu.Praca cofa w rozwoju. Pracując tam możesz przynajmniej porównać poziom kultury i organizacje pracy do innych firm(usunięte przez administratora)
6
S. 2017-05-04 19:39
Ta firma nadaje się do TV i gazet. Dobrze, że jest baza ratownicza na Antrze...ale podobno planują ja przenieść na stałe do tej zafajdanej firmy.
7
Prezes 2017-05-06 14:16
I co specjaliści walą drzwiami i oknami do pracy? Żalosna ta firma.
Tyle ogłoszeń w internecie...cala kadra się zmieniła czy co? To co nie chcieli
pracować w tej renomowanej spółce?
8
byly pracownik 2017-05-11 20:00
Jak ja sie ciesze ze juz tam nie pracuje :)
7
Alicja 2017-05-12 10:12
@byly pracownik piszesz, że jesteś zadowolony z tego, że już nie współpracujesz z MAJAMI Sp. z o.o. Sp. k.? Dlaczego? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Na jakim stanowisku byłeś zatrudniony?
7
M. 2017-05-21 17:10
Obiektywnie ... nie polecam pracy w tej firmie
7
byly pracownik 2017-05-21 21:25
Ta firma to jedna wielka porazka , traktuja cie jak smiecia i marna kasa. A moje stanowisko jest teraz nie istotne.
9
Tomasz 2017-05-28 13:25
W tej firmie absurd goni absurd...trochę się wstydzę jak mam odpowiedzieć na pytanie gdzie pracujesz? W Majami? ...ufff to ta znana firma...zero perspektyw na przyszłość.
Towarzystwo wzajemnej adoracji.
8
Wazeliniarz 2017-05-31 15:52
Firma pracuje na swoją opinię latami. Z musu możecie tam popracować ale z czasem
zobaczycie jaka jest prawda i uciekniecie z niej. Praca musi dawać również satysfakcję
oraz możliwość rozwoju- tutaj tego brakuje. (usunięte przez administratora)
2
Michal 2017-06-02 10:19
Szkoda nawet opisywać tą firmę......
Jedno wielkie dziadostwo
5
Admin 2017-06-05 12:06
Mam pytanie do zorientowanych. Jest mnóstwo ofert pracy z tej firmy:
Specjalista ds jakości
Specjalista ds sprzedaży
Specjalista ds kadr i płac
Specjalista ds. logistyki i gospodarki magazynowej
Technolog żywności – branża cukiernicza
Kierownik ds. technicznych i infrastruktury
Czy stosują taką rotację ? czy firma się rozwija i zatrudnia tylu ludzi na raz?
Czy w ogóle po tym co tu wyczytałem praca w tej firmie jest perspektywiczna czy to tylko
takie nie chcę ale muszę...?

2
Mariusz 2017-06-05 16:25
SYF KIŁA I MOGIŁA
5
R 2017-06-06 02:10
Co masz do niej. Jesteś pierwszy który wchodzi
2
Wincyj 2017-06-07 10:20
Ufff jaka cudowna praca... Nic tylko pracować
2
Na medal 2017-06-14 07:34
Co się dzieje w firmie, ze tyle waszych ogłoszeń na portalach...przecież doswiadczeni ludzie są największą wartością firmy...teraz uczyć wszystkich od początku...ehhh co za polityka..dlatego nigdy nie będziecie poważną firmą.
6
w 2017-06-16 10:55
może ktoś konkretne napisać jak teraz jest w tej firmie? jakie są zarobki ale kontkretnie kwoty a nie ogólnikowo.
a tak na marginesie to wszystkie opinie na tym portalu o każdej firmie są delikatnie mówiąc negatywne.
1
PR 2017-06-19 13:30
Zarobki na produkcji poziom krajowy czyli marna minimalna...
Nie dorobisz się ale przeżyjesz.
Decyzje negatywne nie powstają bez powodu.
2
w 2017-06-19 20:06
A na magazynie
2
Ania 2017-06-19 21:24
a mnie tam się dobrze pracuje, mam spokój i juz
2
Maciek 2017-06-20 08:15
na magazynie jest ok, zarobki są bardzo dobre
1
w 2017-06-21 19:28
A jakiś social jest
2
Magazynier 2017-06-22 09:58
Praca z osobami opóźnionymi do łatwych nie należy.
Socjal: jak nie masz dzieci to nie masz socjalu.
4
Wojtek 2017-06-23 08:33
Sprawa jest prosta. Na stanowisku dyrektora produkcji i kierowników produkcji są osoby, które nie maja pojecia jak wyglada praca na magazynach. Nie ma to nic wspólnego z planowaniem i logistyką. Ile można odpowiadać za ten chaos?
2
Były pracownik. 2017-06-26 11:29
Słyszałem że na magazynie ostatnio ubywa wam ludzi, to chyba nie jest tak dobrze.
1
Sylwester 2017-06-28 10:32
To praca dla osób młodych... tuż po szkole... Którymi można łatwo manipulować, którzy nigdzie jeszcze nie pracowali i nie widzieli jak wygląda organizacja pracy z prawdziwego zdarzenia. Tutaj jest na hurrrra. Praca jak praca nic specjalnego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa -chodzi o zarobki i ścieżkę kariery.
1
w 2017-06-30 05:05
A ciężko jest sie tam utrzymać
Abc 2017-07-20 12:14
Człowieku leków zapomniałeś?
1
Gorgon 2017-08-22 20:34
Bay zjedz snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyć...
Alicja 2017-09-26 12:17
@Maciek piszesz, że odpowiada Ci praca na magazynie. Możesz powiedzieć coś więcej o pracy w tym dziale firmy? Czego mogą spodziewać się nowi pracownicy? Dlaczego warto pracować właśnie w MAJAMI?
były pracownik 2017-10-03 16:15
Nie warto
1
Alicja 2017-10-04 09:04
@były pracownik rozumiem, że nie jesteś już pracownikiem firmy. Od jak dawna? Możliwe, że od tego czasu zaszły w niej zmiany. Piszesz, że według Ciebie nie warto pracować w MAJAMI. Jednak nie piszesz dlaczego. Istotne, by pojawiające się tu opinie były merytoryczne i pomagały osobom zainteresowanym zdobyciem dodatkowych informacji o potencjalnym miejscu pracy. Warto też pamiętać, że to co sprawia, że uważasz, że nie warto w firmie pracować, dla innej osoby może nie mieć aż takiego znaczenia.
Wylewacz 2017-10-07 15:05
Firma jest źle zorganizowana...ale chodzi tylko o produkcję. Ale jak ma być skoro brak tam jakiejkolwiek osoby która ma o tym pojęcie. Cierpią na tym zwykli pracownicy bo niby jakiś plan produkcji jest ale dlaczego wtedy kierowcy czekają na towar który jeszcze się robi...
Jeszcze do tego oszczędności na surowcach i opakowaniach. Ciągle szukanie nowych dostawcow bo tansi.ehh ah szkoda pisać o tym bajzlu a mógłbym jeszcze ciekawsze rzeczy..
3
Byly pracownik 2017-10-17 08:34
Jarzabek - w kadrach najslabsze ognia? dlaczego? Wyjasnisz?
1
Zostaw swoją opinię o MAJAMI Sp. z o.o. Sp. k. - Bełchatów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAJAMI Sp. z o.o. Sp. k.