Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAJAMI

Pracowałeś w firmie MAJAMI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gal anonim - 2014-10-17 21:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestańcie wypisywać te brednie! PZDW!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-19 22:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy kto tam pracowal wie jak jest. Mnostwwo zawisci i chamstwa. Zawijaczki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sobie obrabiaja a na maszynowce zywcem by cie zjedli.Dobrze ze juz tam nie pracuje i nigdy wiecej.
zdjecie uzytkownika
taka tragedia?! - 2014-10-20 13:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja się zastanawiałem jak to będzie z pracą w Majami i powiem szczrze, że nie spodziewałem siętakich druzgocących opini o pracy tam. Oj słaba sprawa. Chociaż nie wiem czy to prawda, jesteście mi w stanie napisać konkretnie co tam oprócz obgfadywania nie jest w porządku w pracy? proszę o opinię, bo zależy mi na pracy
zdjecie uzytkownika
Hiacynta - 2014-10-20 20:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca sama w sobie nie jest zła. Tylko słabo płatna, osoby nowe uczące się zawijać mają szczerze przekichane...Spodziewałam sie czegoś innego. Ja osobiście zachodząc do pracy nigdy nie wiem co konkretnie będe robić, siadasz zawijasz krówki i czekasz aż łaskawie któraś z kierowniczek, bądź brygadzistek będzie kogoś potrzebować i zawoła do pracy. Człowiek chcę popracować a musi zawijać, rozumiem te panie które zawijają po 50-70 kg. A tak jak osoby które nie umieją zawijać bądź zawijają mało powinny być kierowane do innych prac. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Edzia - 2014-10-27 20:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem nowa w tej firmie ale powiem Wam gdy byłam na ladalni był tam pewnien chłopak w niebieskim ubraniu. Ma na imię Maciek. Jaki on jest słodki :** Gdy na niego spojrzałam od razu pomyślałam '' ON BĘDZIE MÓJ''! Szykuj się Słodziaku .. Bo nie odpuszczę takiego Zgrywusa jak TY! Wrrrr....
zdjecie uzytkownika
Edzia - 2014-10-27 20:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam ..pomyliłam się miał na imię Sylwek...ehhhh co za ciałko
zdjecie uzytkownika
WREDNA - 2014-10-27 21:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Edzia - 2014-10-27 20:55:44]:
Odpuść sobie laska!
zdjecie uzytkownika
zaskoczona - 2014-10-28 09:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edzia - 2014-10-27 20:55:44]:
Edzia co mają na celu te głupie teksty? Traktujesz to jako zabawę wypisywanie takich bzdur? Czy coś takiego pomoże ludziom w otrzymaniu rzetelnej opinii o firmie? Zero merytoryczności w większości wypowiedzi :/ i po co? Nie pracuję i nie pracowałam w Majami ale tylko ze słyszenia wiem, że wiele z tych opinii powyżej to raczej frustracja niezadowolonych z życia - tak dla zasady. Oczernić bo mam zły humor np. Pracodawca z tego co wiem dobry i rzetelny. A praca jak praca - trzeba lubić to co się robi to nie będzie powodów do narzekań.
zdjecie uzytkownika
M.S. - 2014-10-30 21:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Trzeba było się uczyć a nie teraz płakać. Widzę, że frustracja życiowa sięgnęła zenitu najlepiej się wyżyć w necie bo anonimowo... prawda?
zdjecie uzytkownika
zenada - 2014-11-04 14:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na czym ma polegać ta dyskusja. Jeśli krytyka to konstruktywna a nie oczernianie i na dodatek podszywanie się, co chyba jest karalne...
Praca dobra jak każda inna pod warunkiem, że ktoś chce pracować a nie przychodzi tylko po to żeby przetrwać 8 h i dostać za to $. A frustrację, że się nie udało wyładowuje w internecie.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-11-27 14:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zenada - 2014-11-04 14:40:00]:
absolutnie się nie zgadzam, wyzysk na maxa. Kierowniczki wydzierają się na ciebie o byle co. atmosfera fatalna, dużo osób się zwalnia bo już nie może tam wytrzymać. Nie polecam. aaaa wyplata poniżej tysiaka, a tyrasz non stop.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-11-30 14:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownica, zależy kto co uważa za wyzysk na maksa. Może możesz przytoczyć ile płacili, w sensie ile wychodziło Ci na godzinę, to wtedy można by ocenić czy wedługo ogółnego pojecia to wyzysk czy nie, a teraz to mysle że to tylko takie gdybanie jest. także ciężko tu być obiektywnym do tego co piszesz.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-07 01:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da osob szukajacych pracy w majami mam dobra rade. Szukajcie wszedzie byle nie tam. Wyzysk na maksa za mniej niz najnizsza krajowa. Traktuja ludzi jak złodzieji i wymslaja powody zeby zabrac premie.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-12-07 09:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-12-07 01:03:08]:
otwieają szafki bez wiedzy pracownika!!!!!!!!!!!!KRYMINAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
........ - 2015-02-07 15:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowiek charuje za najnizszą krajowa.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-08 18:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro jest wam tam tak zle, to czemu sie nie pozwalniacie
zdjecie uzytkownika
bumbo - 2015-02-10 21:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yyy - 2014-12-07 09:23:49]:
nieprawda.nikt szafek nie otwieral.a ja nigdy nie spotkalam sie z taka troskliwoscia kierownikow,dyrektorki i prezesa.a krytykuja tylko ci co robic im sie nie chce.i kazdy to wie
zdjecie uzytkownika
zenada - 2015-02-11 07:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to najgorsza firma w woj lodzkim. Praca na akord to najgorsze zło. Wyplata 300 zł za miesiąc.
Już szukam innej pracy, nawet sprzątanie kibli będzie lepsze i bardziej opłacalne.
Szafki są sprawdzane bez wiedzy pracownika, ktoś wyżej widać ze z biura.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-13 00:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda ze w pracy nie maci tyle do powiedzenia. Kazda łeb opusci i siedzi cicho. Wszyscy sie na to godzimy' traktuja nas jak zlo konieczne a nikt nie ma odwagi sie postawić.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-02-27 00:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka ze najwiecej zarabiaja ci co najmniej robia. Chlopaki pol dnia przewisza na stolach i maja dodatki do pensji. Operatorki stoja przy maszynach i maja dodatki, my przy wadze pomomo tego ze przezucamy setki kilo nie mamy nic(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
asik - 2015-03-01 12:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nie opiszesz,bo nic nie wiesz smieszny czlowieczku.nie kompromituj sie i daj spokoj.pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
Zwykłe chamy - 2015-03-02 15:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asik nie spinaj się bo cię dojedziemy...

zdjecie uzytkownika
Do Asika - 2015-03-02 15:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asik do kogo piszesz masz jakieś omamy?
zdjecie uzytkownika
asik - 2015-03-02 15:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem przeprosić...jestem pajacem z Majami
To się więcej nie powtórzy...
zdjecie uzytkownika
Wujek dobra rada - 2015-03-07 09:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę Państwa...na forum nie można napisać prawdy o działaniu tej firmy ponieważ taka opinia jest od razu usuwana....więc pytam w jakim celu istnieje to forum?
Chyba ktoś musi się czegoś obawiać? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-09 13:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co zauważyłem usuwane są komentarze, które są wulgarne i obraźliwe a to chyba nijak się ma do konstruktywnej opinii o firmie.. ? opinia a obrażanie i wylewanie swojej frustracji to dwie różne rzeczy
zdjecie uzytkownika
Gruby - 2015-03-12 09:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam największych donosicieli z Majami
Wiktora i Mateusza...fajnie się z wami pracuje
parówki


zdjecie uzytkownika
Państwowa Inspekcja Pracy - 2015-03-15 16:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Problem tej firmy polega na tym, iż z roku na rok produkuje się coraz więcej...
Wydawałoby się,że to dobrze...firma się rozwija...rosną zyski...
Jednocześnie nie mając odpowiednich warunków magazynowych (chodzi o wszystko począwszy od surowców..przez opakowania..półprodukt..wyrób gotowy)
Osoby decyzyjne nie pracują ani na produkcji ani w magazynach...siedzą sobie na górze i nie mają pojęcia na czym polega codzienna ciężka praca pracowników produkcji, magazynierów, mechaników..etc
Brak odpowiedniej organizacji pracy odbija się na pracownikach.
Dlatego tym, którzy chcą przetestować się w warunkach ekstremalnych(prawie jak survival)polecam tą pracę...ale uwierzcie mi pracując tutaj nie usłyszycie słowa dziękuję...ponieważ w dzisiejszych czasach nie liczy się człowiek lecz maksymalizacja wpływów na konto...
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-16 16:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może napisać, w jakich godzinach pracujecie, czy w soboty i niedziele też?
zdjecie uzytkownika
TS - 2015-03-22 15:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinia zakładu...wyzysk...
Napewno niczego się tutaj nie dorobicie...
Pozdtawiam Mirka
zdjecie uzytkownika
zawijaczka - 2015-03-23 05:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [TS - 2015-03-22 15:25:04]:
ludzie.to wszystko nieprawda.tutaj panuje rodzinna atmosfera,a pan prezes i jego corka dbaja o nas jak rodzina.
zdjecie uzytkownika
Gocha - 2015-03-29 16:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra pracowałam tam kilka m-cy. , z tego z zobaczyłam ludzie pracują po 8 godzin a umowy maja na pół etatu lub 3/4 nieliczni mają na cały etat , to jest pupilki kierowniczek i CI co dobrze się przylizać potrafią !!!Szkooda ludzi a zawijaczki tylko dupska wszystkim obrabiają . ZAŁAMKA !!!!!!












1
zdjecie uzytkownika
Zabka383 - 2015-04-17 10:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Proszę o informacje ile zarabia pracownik rozliczenia produkcji. Z góry dziękuję za informacje.
zdjecie uzytkownika
rozalia666 - 2015-04-27 11:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam, zarobki zależne od stanowiska i pozomu podlizywania się a przed każdym wejściem na hale produkcyjną badanie zepsutym alkomatem który raz wykazuje a raz nie wyłapuje nawet jak przed zakładem wypalisz papierosa jedyne święte nie badane to większość zawijaczek bo jedna z drugą obużona że ja nigdy nie pije i mnie badacie...he smiszne...a przy zawijaniu tak cie obgadaj
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-05-01 17:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to totalna porażka. Warto czytać co ludzie na forum piszą szkoda czasu i zdrowia na ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo inaczej tego się nie da nazwać! Jak ktoś się tam wybiera to życzę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
słoneczko - 2015-05-27 19:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest kilka osobób które zasługują na brawa :)
weźmy taką wózkową Agatkę... ślub tuż tuż a obraca facetami jak by przyszły mąż nie istniał. Ale metoda skuteczna pokręci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ewentualnie dać) :D żeby tylko ktoś za nią odwalił robotę...
zdjecie uzytkownika
finkma - 2015-06-17 20:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
choć nazwa tego nie sugeruje toten zakład wyrania słodycze takie jak np. krówki itd. a ty@słoneczko ludziom innym pod kołdrę nie zaglądaj, zajmij się lepiej sobą i pracuj na swoje wyniki. jak ci nie pasuje praca na tasmie itd. to uderzaj do nich do sekretariatu albo działu marketingu, lżejsza praca na pewno
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-06-23 19:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawijaczka - 2015-03-23 05:48:29]:
Droga zawijaczko czy ojciec i matka/prezesostwo/w których wspominasz tolerowaliby
Warunki pracy jakie stworzyli dla "swoich dzieci"? :ok. 100 osób w jednym dużym
pomieszczeniu, pozamykane okna, dwa klimatyzatory rzadko włączane, bardzo długi taśmociąg ,wspomagany dużą ilością silniczókw /też ciepło/,0 świeżego nawiewu.
zdjecie uzytkownika
Wariat - 2015-06-26 21:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno on widział jak stuknęły się czołgi....
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-06-27 13:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w tej firmie od jakiegos roku. Wiele opini jest trafnych ale sa rowniez niesprawiedliwe. Chcialam nawiazac do naszych wozkowych. Agaty i Ani.Latwo jest krytykowac kiedy sie siedzi i zawja. Z tego co zauwazylam bylo pare osob na wozki i szybko odchodzili bo nie dawali rady, wiec tym bardziej je podziwiam za ich prace, za to co robia ,ile robia i ze daja rade.Dziewczyny nie przejmujcie sie i robcie swoje.
zdjecie uzytkownika
majami - 2015-07-21 10:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie. Zakład nastawiony na wyzysk pracownika i z każdym dniem coraz bardziej. Umowy albo na pół etatu albo śmieciówki. Najlepiej zacząć zatrudniać pracowników przez agencje pracy, bo co - ominie się płacenia większych podatków. Byle tylko zaoszczędzić, a na kim - wiadomo. Pracownik jest traktowany jak śmieć. Firma się rozwija - generuje coraz większe przychody, a "góra" kombinuje jakby tu pracownikowi zmniejszyć wynagrodzenie. Swoją drogą ciekawe dlaczego nie ma żadnego socjalu - a co jest wykazywane w czasie kontroli. no i jeszcze pożal się Boże te kierowniczki - jedna mimoza, najlepiej podać jej krzesło to by sobie pospała, a druga - Edyta, której zarządzanie pomyliło się z rządzeniem. Zakład, którym "powodzi" się tylko osobom, którzy wchodzą w ... przełożonym bez wazeliny. Kto tam pracuję, niech ... stamtąd czym prędzej, a kto jeszcze nie podjął tam pracy - zdecydowanie odradzam.
zdjecie uzytkownika
Inaf - 2015-07-22 01:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@majami ja jestem jeszcze na stanowisku osoby, która nie podjęła tam pracy. Najbardziej z Twojej wypowiedzi to zasmucił mnie fakt, że nie ma tutaj żadnego socjalu. Teraz to chyba najczęściej przyciąga właśnie dobry socjal dobrych pracowników do firmy. Myśle, że jeśli kierownictwo to zrozumie to pojawią się lepsi pracownicy i nie będzie już tak jak piszecie.
zdjecie uzytkownika
Coolezanka - 2015-08-01 12:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w wielu firmach ale nigdzie nie spotkałam tak zaangażowanego w pracę i sumiennego KIEROWNIKA jak Pani Edyta.Codziennie ogarnia tę zgraję pracowników i "pracujących inaczej", robiąc grubą robotę i dając z siebie 100%.Są pracownicy którzy to szanują i doceniają. Osoby którzy nie rozumieją procesów produkcyjnych i mechanizmów zarządzania nigdy nie odnajdą się w Majami. Pozdrawiam :):):)
zdjecie uzytkownika
frania - 2015-08-21 16:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@coolezanka to świetnie,zaangażowanie jest w pracy potrzebn,e szczególnie jeśli się produkuje krówki i inne słodycze. Dobrych słodyczy nie da się robić automatycznie bez uczucia.natromiast proszę kochani napiszcie jak można się najszybciej dostac do nich na zatrudnienie na taśmę produkcyjną, pozdrówki krówki
zdjecie uzytkownika
tom615 - 2015-08-24 08:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć
Pracuje tam, ale kończę z tą pracą. Nie chcą mnie, bo jestem ślamazara. No cóż, taki jestem, może nie do cukierków stworzony, a myślenia. Praca spokojna nie jest, a na pewno nerwowa. Widzę, że kadra oprócz kierowniczek, brygadzistek etc. olewa ludzi. Robot=człowiek, człowiek=maszyna. To wszystko sprzyja złej atmosferze w pracy i za pewne u niektórych w domu. Ogólnie jest bardzo źle w tej firmie, a szkoda, bo wiele może osiągnąć (co za pewne tyranią prędkości osiągnie) sprzyjając pracownikom, a nie wyzyskiem. Pozdrawiam T.L.
zdjecie uzytkownika
M - 2015-09-07 12:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej jest pisać opinię o sobie samym ...hehe
Podchodzi to pod chorobę psychiczną ...
Chyba wiemy o kogo chodzi...
zdjecie uzytkownika
tinki - 2015-09-20 20:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tom615, czyli jak dobrze rozumiem to firma rezygnuje z Ciebie, a nie Ty z Majami. mianowicie robiłes trochę błędów i postanowiono Cię zwolnić. Nic dziwnego, że piszesz teraz lekko negatywny komentarz i trochę narzekasz, dziwne tylko, że nie zrobiłeś tego zanim Cię zwolniono, ale widać nie było tak tragicznie. Nerwy pewnie były, jak się popełniało błędy.
zdjecie uzytkownika
MiRka - 2015-10-18 23:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda tam praca technologa? Może ktoś coś wie? Jakie ma obowiązki, ile zarabia mniej wiecej i jaka jest atmosfera na tym stanowisku? Bo z tego co widzę to dość często poszukują osob na to stanowisko. Czyżby bylo tam tak zle rownież w biurze?
zdjecie uzytkownika
folken - 2015-10-21 00:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przede wszystkim to na chwilę obecną ani widu ani słychu żeby organizowali jakąś rekrutację a to przede wszystkim od tego zależy co mają do zaproponowania. Jeżeli ktoś sam z siebie się do nich zgłasza bez rekrutacji to raczej pracy nie otrzyma, bo po co zatrudniać kogoś na wyrost. Nie wiem czy macie świeże info kiedy rekrutacje mogą prowadzić?
zdjecie uzytkownika
xXx - 2016-01-21 12:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Majami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tylko coraz więcej i szybciej!Bez wiedzy pracowników podkręcają taśmę, a ręce chodzą tak, że nie ma czasu się po nosie podrapać. Gdy cudem dadzą osobę do pomocy, a prezes to zobaczy w kamerze to zaraz jest telefon z opierdzielem, "ile nas tam jest" i po pomocy...
Wybija 14 i powinien być koniec pracy, ale nie, bo trzeba sobie SAMEMU znaleźć osobę na zmianę i jeszcze Ci wyjadą z tekstem "A gdzie Wy idziecie? Kto to będzie zbierał?" i tak pracuj jeszcze z 2h (które są oczywiście do odbioru)i nie ważne, że ma się swoje życie, dziecko trzeba odebrać ze szkoły. Nagotują tyle masy, żeby zrobić jak najwięcej, a pracownicy niech robią, bo Majami ważniejsze. I ta śmieszna 15 minutowa przerwa na 8h monotonnej pracy.
Pracowałam tam dobry rok i cały czas na umowę zlecenie, a są osoby które pracują tam kilka dobrych lat i też na śmieciówce, 1/2 lub 3/4 etatu.Pełny etat mają nieliczni.Teraz wycwanili się i umowę można dostać tylko z agencji. A o wolne to się trzeba strasznie prosić. Dużo osób ma urlop z zeszłego roku lub pełno godzin do odbioru i nie mogą sobie ich wykorzystać kiedy potrzebują- nie podpiszą i już. Dopiero, gdy jest postój w produkcji to wtedy owszem.
Nowi pracownicy mają najgorzej. Bo zamiast im dać stałe stanowisko to biorą ich tylko, gdy są potrzebni, a tak to muszą zawijać -czyli marne grosze.
Zasady BHP też nie są przestrzegane:hałas okropny, zimą zimno, bo drzwi od magazynu non stop otwarte, a latem takie upały, że się cukierki topią (a potem się dziwić, że są reklamacje).
Omijajcie ten zakład szerokim łukiem !!! No chyba, że chcecie popsuć sobie zdrowie i psychikę.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie MAJAMI!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAJAMI

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert