Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAJAMI

Pracowałeś w firmie MAJAMI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
WREDNA - 2014-10-27 21:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Edzia - 2014-10-27 20:55:44]:
Odpuść sobie laska!
zdjecie uzytkownika
zaskoczona - 2014-10-28 09:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edzia - 2014-10-27 20:55:44]:
Edzia co mają na celu te głupie teksty? Traktujesz to jako zabawę wypisywanie takich bzdur? Czy coś takiego pomoże ludziom w otrzymaniu rzetelnej opinii o firmie? Zero merytoryczności w większości wypowiedzi :/ i po co? Nie pracuję i nie pracowałam w Majami ale tylko ze słyszenia wiem, że wiele z tych opinii powyżej to raczej frustracja niezadowolonych z życia - tak dla zasady. Oczernić bo mam zły humor np. Pracodawca z tego co wiem dobry i rzetelny. A praca jak praca - trzeba lubić to co się robi to nie będzie powodów do narzekań.
zdjecie uzytkownika
M.S. - 2014-10-30 21:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Trzeba było się uczyć a nie teraz płakać. Widzę, że frustracja życiowa sięgnęła zenitu najlepiej się wyżyć w necie bo anonimowo... prawda?
zdjecie uzytkownika
zenada - 2014-11-04 14:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na czym ma polegać ta dyskusja. Jeśli krytyka to konstruktywna a nie oczernianie i na dodatek podszywanie się, co chyba jest karalne...
Praca dobra jak każda inna pod warunkiem, że ktoś chce pracować a nie przychodzi tylko po to żeby przetrwać 8 h i dostać za to $. A frustrację, że się nie udało wyładowuje w internecie.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-11-27 14:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zenada - 2014-11-04 14:40:00]:
absolutnie się nie zgadzam, wyzysk na maxa. Kierowniczki wydzierają się na ciebie o byle co. atmosfera fatalna, dużo osób się zwalnia bo już nie może tam wytrzymać. Nie polecam. aaaa wyplata poniżej tysiaka, a tyrasz non stop.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-11-30 14:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownica, zależy kto co uważa za wyzysk na maksa. Może możesz przytoczyć ile płacili, w sensie ile wychodziło Ci na godzinę, to wtedy można by ocenić czy wedługo ogółnego pojecia to wyzysk czy nie, a teraz to mysle że to tylko takie gdybanie jest. także ciężko tu być obiektywnym do tego co piszesz.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-07 01:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da osob szukajacych pracy w majami mam dobra rade. Szukajcie wszedzie byle nie tam. Wyzysk na maksa za mniej niz najnizsza krajowa. Traktuja ludzi jak złodzieji i wymslaja powody zeby zabrac premie.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-12-07 09:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-12-07 01:03:08]:
otwieają szafki bez wiedzy pracownika!!!!!!!!!!!!KRYMINAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
........ - 2015-02-07 15:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowiek charuje za najnizszą krajowa.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-08 18:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro jest wam tam tak zle, to czemu sie nie pozwalniacie
zdjecie uzytkownika
bumbo - 2015-02-10 21:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yyy - 2014-12-07 09:23:49]:
nieprawda.nikt szafek nie otwieral.a ja nigdy nie spotkalam sie z taka troskliwoscia kierownikow,dyrektorki i prezesa.a krytykuja tylko ci co robic im sie nie chce.i kazdy to wie
zdjecie uzytkownika
zenada - 2015-02-11 07:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to najgorsza firma w woj lodzkim. Praca na akord to najgorsze zło. Wyplata 300 zł za miesiąc.
Już szukam innej pracy, nawet sprzątanie kibli będzie lepsze i bardziej opłacalne.
Szafki są sprawdzane bez wiedzy pracownika, ktoś wyżej widać ze z biura.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-13 00:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda ze w pracy nie maci tyle do powiedzenia. Kazda łeb opusci i siedzi cicho. Wszyscy sie na to godzimy' traktuja nas jak zlo konieczne a nikt nie ma odwagi sie postawić.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-02-27 00:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka ze najwiecej zarabiaja ci co najmniej robia. Chlopaki pol dnia przewisza na stolach i maja dodatki do pensji. Operatorki stoja przy maszynach i maja dodatki, my przy wadze pomomo tego ze przezucamy setki kilo nie mamy nic(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
asik - 2015-03-01 12:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nie opiszesz,bo nic nie wiesz smieszny czlowieczku.nie kompromituj sie i daj spokoj.pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
Zwykłe chamy - 2015-03-02 15:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asik nie spinaj się bo cię dojedziemy...

zdjecie uzytkownika
Do Asika - 2015-03-02 15:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asik do kogo piszesz masz jakieś omamy?
zdjecie uzytkownika
asik - 2015-03-02 15:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem przeprosić...jestem pajacem z Majami
To się więcej nie powtórzy...
zdjecie uzytkownika
Wujek dobra rada - 2015-03-07 09:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę Państwa...na forum nie można napisać prawdy o działaniu tej firmy ponieważ taka opinia jest od razu usuwana....więc pytam w jakim celu istnieje to forum?
Chyba ktoś musi się czegoś obawiać? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-09 13:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co zauważyłem usuwane są komentarze, które są wulgarne i obraźliwe a to chyba nijak się ma do konstruktywnej opinii o firmie.. ? opinia a obrażanie i wylewanie swojej frustracji to dwie różne rzeczy
zdjecie uzytkownika
Gruby - 2015-03-12 09:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam największych donosicieli z Majami
Wiktora i Mateusza...fajnie się z wami pracuje
parówki


zdjecie uzytkownika
Państwowa Inspekcja Pracy - 2015-03-15 16:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Problem tej firmy polega na tym, iż z roku na rok produkuje się coraz więcej...
Wydawałoby się,że to dobrze...firma się rozwija...rosną zyski...
Jednocześnie nie mając odpowiednich warunków magazynowych (chodzi o wszystko począwszy od surowców..przez opakowania..półprodukt..wyrób gotowy)
Osoby decyzyjne nie pracują ani na produkcji ani w magazynach...siedzą sobie na górze i nie mają pojęcia na czym polega codzienna ciężka praca pracowników produkcji, magazynierów, mechaników..etc
Brak odpowiedniej organizacji pracy odbija się na pracownikach.
Dlatego tym, którzy chcą przetestować się w warunkach ekstremalnych(prawie jak survival)polecam tą pracę...ale uwierzcie mi pracując tutaj nie usłyszycie słowa dziękuję...ponieważ w dzisiejszych czasach nie liczy się człowiek lecz maksymalizacja wpływów na konto...
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-16 16:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może napisać, w jakich godzinach pracujecie, czy w soboty i niedziele też?
zdjecie uzytkownika
TS - 2015-03-22 15:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinia zakładu...wyzysk...
Napewno niczego się tutaj nie dorobicie...
Pozdtawiam Mirka
zdjecie uzytkownika
zawijaczka - 2015-03-23 05:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TS - 2015-03-22 15:25:04]:
ludzie.to wszystko nieprawda.tutaj panuje rodzinna atmosfera,a pan prezes i jego corka dbaja o nas jak rodzina.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAJAMI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MAJAMI?
Zadaj pytanie