Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAJAMI

Pracowałeś w firmie MAJAMI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lilka - 2013-05-26 12:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie tragedia i powinni to dawno zamknac ,juz nie mowiac o sanepidze gdzie chyba nidy by im nie przeszedl ten bajzel gdyby nie znajomosci........a kierowniczki niby takie wyksztalcone ...chyba zart ...traktuja ludzi jak smieci...w szczegolnosci pni [usunięte przez moderatora] chociaz na pania nie zasluguje bo zachowuje sie skandalicznie zarazem z [usunięte przez moderatora].to jest skandal to co sie tam dzieje!!! i powinna sie tym calym bajzlem zainteresowac inspekcja pracy ale ta najwyzsza i zamnac to [usunięte przez moderatora]!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
NN - 2013-06-03 09:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie sami zgadzaja sie na wszystko jak przychodzi co do czego to nikt sie nie odezwie tylko przytakuje
zdjecie uzytkownika
XXX - 2013-06-03 09:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Majami uodparnia na ból.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-03 09:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polak polakowi wrogiem
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-11-27 17:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam lubię Majami. Fajna praca.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-12-03 13:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio podobno zwolnili kadrową bez podania przyczyny a na drugi dzień już była zatrudniona nowa osoba. To jest właśnie przykład jak w majami szanują oddanych pracowników.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-23 16:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co wy tam wiecie,fajna praca,i cala dyrekcja tez,a najbardziej na uznanie zasluguje sam prezes
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-31 21:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się ze praca w majami to żenada. Jak można zwalniać ludzi z dnia na dzień bez podania przyczyny. Flaki można sobie wypruwać a dla nich tak to za mało, ale w sumie na pensje dyrektorów i kierowników ktoś musi zarobi c a kto to zrobić ma jak nie szary pracownik. Ludzi tam nie szanują się. Ciągle im za mało. a dyrekcja i kierownictwo pasie sobie brzuchy. a jak komu się nie podoba to zwolnić i go wyśmiać ze sie do niczego nie nadaje.
zdjecie uzytkownika
*** - 2014-03-06 15:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzi traktuja jak smieci ładnie potrafia mówić tylko wtedy gdy jest wieksze zamówienie i potrzebuja ludzi! i co miesiac po wypłacie wycieczki sa do kadr bo wciaz giną ludziom przepracowane godziny i trzeba sie wykłucac i dochodzic o swoje pieniądze a o pani kierownik ,(usunięte przez administratora)to nawet nie wspomne bo szkoda mojego klikania na takie cos jak ona
zdjecie uzytkownika
mania - 2014-05-18 01:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa tam jakies fajne chłopaki??
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-18 18:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajne chlopaki ? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
magik - 2014-05-28 14:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
fajnych chłopaków tam niebrakuje (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
chlopak - 2014-07-04 15:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nawiazujac to ja tez jestem fajny chlopak, ale mam jedne problem. wlasnie nie mam pracy i juz jej szukam od dluzszego czasu. Mieszkam pod samym bełchatowem, wiec mam blisko do fabryki majami. orientujecie sie czy przyjmuja ludzi z ulicy bez doswiadczenia? interesuje mnie jakakolwiek praca i jestem juz na prawde zdecydowany pracowac wszedzie. mam male doswiadczenie bo dopiero co skonczylem szkole ale moge sie wiele nauczyc i bardzo tego chce. potrzebuje kasy na przezycie i oderwanie sie od rodzicow.
zdjecie uzytkownika
Kaka - 2014-08-14 20:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam (usunięte przez administratora)szczególnie ostatni z nich ponoć to nieoszlifowany diament. Ostatnio używał śmierdzących perfum marki gorzelnia... Podobno lubi sobie chlasnąć i nie wylewa za kołnierz...ale zimno.... p.S pozdro też dla Jarka Kuby
zdjecie uzytkownika
przesadzacie - 2014-08-18 18:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A moze napiszecie coś konkretnego na temat pracy w majami, a nie tylko jakieś informacje dotyczące anonsów itp itd. mnie to np nie interesuje, a chciałbym wiedzieć jak to jest z warunkami pracy w samej firmie. Bo ostatnia robota mimo to, że wydawała się idealna okazała się niestety nagle niewypałem, bo kasa przestala się pojawaić na koncie itrzeba teraz chodzić za kasą. Totalnie słabo z tym wszystkim. poszukuję jakiejś stałej pracy a przedewszystkim stałem płacy i wypłaty na czas. Właściwie to dlaczego mam pracować za darmo. to u mnie już czas na poważna pracę z poważną płaca, czy na produkcji w majami ddostanę coś takiego co mnie zaspokoi?
zdjecie uzytkownika
magik - 2014-08-27 10:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli zaspokaja cię najniższa krajowa i wspólpraca z bardzo empatycznymi kierowniczkami to śmiało możesz iść tam pracować bo jak narazie wypłaty zawsze są w terminie
zdjecie uzytkownika
przesadzacie - 2014-09-02 16:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no na prawde mnie nie interesuje wysokośc wynagrodzenia ważne żeby to była ta minimalna krajowa, moja zona dobrze zarabia a ja potrzebuje po prostu zajecia i kasy na czas na swoje wydatki. moze was to dziwic ale na prawde tak jest. i wcale sie tego nie wstydze i moge mowic o tym glosno i tyle ;) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
magik - 2014-09-08 22:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przesadzacie - 2014-09-02 16:54:32]:
skoro nie zależy ci na kasie to znajdz sobie lekką i spokojną prace bo to co się nieraz tam dzieje jest nie do opisania
zdjecie uzytkownika
Gienia - 2014-09-15 20:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio bardzo spodobał mi się jeden z magazynierów niejaki Jarek,on nie chodzi ale wręcz się unosi w swoich białych kierpcach ohhhh ale mam mokro jak na niego patrzę... Jarku daj znać czy ty też lubisz szybkie numerki?
P.S. Ale najładniejszy ze wszystkich magazynierów jest Mariusz. To prawdziwy profesjonalista i chciałabym go podrapać po jego gładkiej glacy... ohhh
Lubie jak się porusza i na mnie patrzy...robi mi się ciepło w psioszce.
Jednak Krzysztof Z.i jego kaszubski akcent wywołuje we mnie ekstazę, ponoć jego zaganiacz jest wielkości pytona afrykańskiego... bierz mnie tygrysku mrrrrr....
Marian i jego mocarne pośladki powodują u mnie dzikie rządze, chętniebym zagrała mu na jego fletni...
zdjecie uzytkownika
ojacie - 2014-09-18 00:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co napisał ktoś pod nickiem Gienia - jest bardzo merytoryczną wypoweidzią - bardzo! az szkoda słów... interesuje mnie pociągnięcie tematu który zaczął magik - co takiego się dzieje w MAJAMI, że tam jest to nie do opisania. ja bym jednak chciał to przeczytać. Bardzo mi na tym zależy - pozdrawiam was.
zdjecie uzytkownika
magik - 2014-09-18 13:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ojacie - 2014-09-18 00:27:28]:
Nie wiem ile masz lat i jakie przebyte doświadczenie zawodowe ale powiem ci tak że czasami panie kierowniczki odzywają się do ciebie słowami typu spierd.laj mi stąd pani dyrektor nie potrafi odpowiedzieć na dzień dobry a jak wyjdziesz 5 minut przed czasem to zrobi ci wielką awanture chodz już wszystko zostało zrobione i posprzątane. Jak zostajesz po godzinach to sobie to dokładnie zapisuj ile czasu i kiedy bo przy wypłacie okaże się że nie miało to miejsca
zdjecie uzytkownika
lawenda - 2014-09-20 16:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magik - 2014-09-18 13:26:15]:
podobno juz jedna kierowniczke zwolnili za mobing.nie przychodzi do pracy od kilku dni
zdjecie uzytkownika
ploty - 2014-09-20 21:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie za mobing i nie zwolnili
zdjecie uzytkownika
Zadowolony K. - 2014-09-25 19:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spójrzmy prawdzie w oczy każdy narzeka na tą firmę a tak naprawdę nie jest tak jak każdy tu piszę. Ja osobiście byłem bardzo zadowolony z pracy w tym przedsiębiorstwie.. to była moja pasja nie pracowałem dla pieniędzy ale dla przyjemności.. pieniądze grały drugorzędną rolę
P.S Nie mogę być teraz z wami ponieważ wyższe sfery sprawiły, że musiałem opuścić tą firmę. Pozdrawiam wszystkich kolegów i koleżanki. Krzysiu
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-29 19:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam widac sami pasjonaci pracuja
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAJAMI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x