brak logo

PPH "ARO" Karoń Sp. Jawna

Częstochowa

Opinie o PPH "ARO" Karoń Sp. Jawna

Wałęsa 2013-10-08 18:49
na wstępie masz 10 zł ogólnie nie jest źle [usunięte przez moderatora] ale nie spróbujesz to nie będziesz wiedział
6
Sator75 2016-05-13 11:31
tura piszesz " ( dobrze ) płacą " czyli ile np na godzinę ? chcę po prostu wiedzieć
Sator75 2016-09-29 18:04
czyli przykład 37 zł na godzinę ? naprawdę chcę wiedzieć tura
sowa@ 2017-02-07 19:21
Jeśli chodzi o pracę w tej firmie to kompletnie odradzam, mówię oczywiście o pracy w biurze. Jeśli chodzi o warunki pracy jest ok bo umowa o pracę od razu itd., ale już jeśli chodzi o płacę to gorzej. Najniższa krajowa plus prowizja. Atmosfera bardzo napięta, sami właściciele niestety taką atmosferę wprowadzają, a zwłaszcza żona głównego szefa niejaka pani Barbara, pani od marketingu, która trzęsie całą firmą. Nie można mieć swojego zdania , ani poglądu na dany temat, bo niestety od razu jest się na czarnej liście. Nagrywane rozmowy i kamery, brakuje tylko w toalecie. Główny szef to tylko figurant, żadnego kontaktu z pracownikami po prostu porażka. Nie wiem czy coś się zmieniło od czasów kiedy pracowałem, ale szczerze odradzam pracę w firmach rodzinnych, które człowieka zamiast budować to niszczą.
2
anu45 2017-02-24 20:39
Zgadzam się z Tobą w 100%. Pani B. wprowadza totalny chaos i zamęt na każdym możliwym polu. Jest niereformowalna. Gdyby nie to, praca całkiem ok.
1
Wozeczek 2017-03-18 21:21
A ja cenie sobie tam prace. Dbają o pracowników (np. Dodatkowe ubezpieczenia). Pani B. Jest profesjonalna i kompetentna. I. pracowita i tego samego wymaga ale to normalne.
4
orbit 2017-03-24 08:40
Popieram porazka i w biurze i w kazdym innym dziale... Kazdy boi sie powiedziec glosno co mysli a wszyscy swoje mysla i wiedza. Ale takie czasy ze ludzie wola byc ponizani za marne grosze ale miec przynajmniej prace.
1
tapic 2017-03-25 13:20
Ja popieram Wozeczek. A sowa, anu45 i orbit powinni popracować trochę w konkurencyjnych firmach gdzie w firmie T pan G ma pracowników za szmaty i podobnie w firmie A gdzie pan J i starsza Pani to jedno wielkie nieporozumienie. Mówię to z doświadczenia bo praca tutaj zmieniła moje podejście do szefostwa. Skoro wam tak źle trzeba iść na swoje. Szefostwo po to ma kadrową pani Beata i taką osobę jak pani Barbara by rozwiązywać nasze problemy. Wypłata zawsze w terminie, ubezpieczenie medyczne od firmy no i urlop, który każdy ma wybrać a nie tak jak w moich wcześniejszych miejscach pracy zazwyczaj były tylko na papierze. Ścigają za nie używanie odzieży firmowej no ale chyba teraz każda firma chce dbać o swój wizerunek. Ogólnie jest ok, czasami wkradają się zamieszania ze zleceniami ale to się da ogarnąć. A zamieszanie i napięta atmosfera zazwyczaj spowodowana jest obecnością pani Karoliny z działu handlowego, która potrafi wyprowadzić z równowagi nas, kierowników, magazyniera po prostu każdego. Całe szczęście że jest w ciąży niedługo poród, jak będzie trzeba sam ją mogę wywieźć do szpitala. Jej urlop to coś wyczekiwanego przez niejednego pracownika tej firmy. No jak w każdej pracy z kierownikami trochę trzeba podyskutować, dziewczyny od produkcji tutaj pełen szacun czasami są jakieś problemy ale rozumieją innych. Podsumowując polecam.
2
Zostaw swoją opinię o PPH "ARO" Karoń Sp. Jawna - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPH "ARO" Karoń Sp. Jawna