brak logo

PPH "ARO" Karoń Sp. Jawna

Częstochowa

Opinie o PPH "ARO" Karoń Sp. Jawna

Wałęsa 2013-10-08 18:49
na wstępie masz 10 zł ogólnie nie jest źle [usunięte przez moderatora] ale nie spróbujesz to nie będziesz wiedział
7
Sator75 2016-05-13 11:31
tura piszesz " ( dobrze ) płacą " czyli ile np na godzinę ? chcę po prostu wiedzieć
Sator75 2016-09-29 18:04
czyli przykład 37 zł na godzinę ? naprawdę chcę wiedzieć tura
sowa@ 2017-02-07 19:21
Jeśli chodzi o pracę w tej firmie to kompletnie odradzam, mówię oczywiście o pracy w biurze. Jeśli chodzi o warunki pracy jest ok bo umowa o pracę od razu itd., ale już jeśli chodzi o płacę to gorzej. Najniższa krajowa plus prowizja. Atmosfera bardzo napięta, sami właściciele niestety taką atmosferę wprowadzają, a zwłaszcza żona głównego szefa niejaka pani Barbara, pani od marketingu, która trzęsie całą firmą. Nie można mieć swojego zdania , ani poglądu na dany temat, bo niestety od razu jest się na czarnej liście. Nagrywane rozmowy i kamery, brakuje tylko w toalecie. Główny szef to tylko figurant, żadnego kontaktu z pracownikami po prostu porażka. Nie wiem czy coś się zmieniło od czasów kiedy pracowałem, ale szczerze odradzam pracę w firmach rodzinnych, które człowieka zamiast budować to niszczą.
4
anu45 2017-02-24 20:39
Zgadzam się z Tobą w 100%. Pani B. wprowadza totalny chaos i zamęt na każdym możliwym polu. Jest niereformowalna. Gdyby nie to, praca całkiem ok.
2
Wozeczek 2017-03-18 21:21
A ja cenie sobie tam prace. Dbają o pracowników (np. Dodatkowe ubezpieczenia). Pani B. Jest profesjonalna i kompetentna. I. pracowita i tego samego wymaga ale to normalne.
6
orbit 2017-03-24 08:40
Popieram porazka i w biurze i w kazdym innym dziale... Kazdy boi sie powiedziec glosno co mysli a wszyscy swoje mysla i wiedza. Ale takie czasy ze ludzie wola byc ponizani za marne grosze ale miec przynajmniej prace.
2
tapic 2017-03-25 13:20
Ja popieram Wozeczek. A sowa, anu45 i orbit powinni popracować trochę w konkurencyjnych firmach gdzie w firmie T pan G ma pracowników za szmaty i podobnie w firmie A gdzie pan J i starsza Pani to jedno wielkie nieporozumienie. Mówię to z doświadczenia bo praca tutaj zmieniła moje podejście do szefostwa. Skoro wam tak źle trzeba iść na swoje. Szefostwo po to ma kadrową pani Beata i taką osobę jak pani Barbara by rozwiązywać nasze problemy. Wypłata zawsze w terminie, ubezpieczenie medyczne od firmy no i urlop, który każdy ma wybrać a nie tak jak w moich wcześniejszych miejscach pracy zazwyczaj były tylko na papierze. Ścigają za nie używanie odzieży firmowej no ale chyba teraz każda firma chce dbać o swój wizerunek. Ogólnie jest ok, czasami wkradają się zamieszania ze zleceniami ale to się da ogarnąć. A zamieszanie i napięta atmosfera zazwyczaj spowodowana jest obecnością pani Karoliny z działu handlowego, która potrafi wyprowadzić z równowagi nas, kierowników, magazyniera po prostu każdego. Całe szczęście że jest w ciąży niedługo poród, jak będzie trzeba sam ją mogę wywieźć do szpitala. Jej urlop to coś wyczekiwanego przez niejednego pracownika tej firmy. No jak w każdej pracy z kierownikami trochę trzeba podyskutować, dziewczyny od produkcji tutaj pełen szacun czasami są jakieś problemy ale rozumieją innych. Podsumowując polecam.
3
gość 2017-05-11 18:05
Mobbing stosowany w tej firmie od jakiegoś czasu ujrzy niebawem światło dzienne...
1
gość 2017-07-15 20:51
Ja również szczerze odradzam i przestrzegam. Dopóki "przytakujesz" i zgadzasz się na wszystko - jesteś nawet lubiany. Schody zaczynają się jak zaczynasz mieć własne zdanie - po prostu nie powinieneś, a wręcz - nie możesz.
Cóż - firma dyskryminuje kobiety oraz rodziny z dziećmi. Nie dyskryminuje jednak pijaków i nierobów (wręcz prosi żeby nie odchodzili).
Podniecają się prywatnym ubezpieczeniem medycznym - jednak kryje się za tym pewna pułapka - nie wolno ci chorować.
Warto wspomnieć też o sprzecznych poleceniach 3+1 szefów. Żadne z nich nie możesz jednak potraktować jako nadrzędne. - zwyczajnie nie wiesz które wybrać.
Biedni ci , którzy wierzą, ze coś tam się zmieni. Przy obecnym ustroju i hierarchii (a w zasadzie ich braku) - tylko na gorsze.
1
gościniec 2017-08-18 18:10
Ja również odradzam i przestrzegam. Niestety niektórym hajs troszkę sponiewierał mózgi, a szczególnie "szefowej" jak to wszyscy mówią (choć do szefowej jej daleka droga...)
1
Wozeczek2 2017-09-20 14:29
Jaka jest??!! Kompetentna? Profesjonalna? Ale w czym? W zastraszaniu pracowników i mobbingu napewno. Wiedzy z zakresu "swojej działki" 0.
1
Zostaw swoją opinię o PPH "ARO" Karoń Sp. Jawna - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPH "ARO" Karoń Sp. Jawna