Eureka Group SA

Dąbrowa

Opinie o Eureka Group SA

Promotor 2013-12-19 10:00
hmmm- jeżeli chodzi o pracę w Eurece to zawdzięczam jej mój rozwój. Lecz niestety wyżej wymienione zarzuty są nie do zaprzeczenia :(.
Przykre
Promotor 2013-12-19 13:38
na jakie stanowisko zamierzasz aplikować?
CC 2014-01-13 12:48
Aby prezes widział ilości :) 1000 tel 20 spotkań 0 sprzedaży :) tak to teraz wygląda
hr-owa 2014-01-20 15:25
Nie polecam :( szkoda cokolwiek pisać no chyba o ludziach którzy się tam przewinęli bo niektórzy to naprawdę wartościowi.
2
Eeeeee 2014-01-24 11:16
Eeeee, dział CC istnieje a czy on się nazywa Call Center czy dział "Asystentów Sprzedaży" to nie ma różnicy, charakter pracy jest ten sam :(.
Pozdrawiam Eurekę :)
nieznajoma 2014-01-24 15:38
Ta opinia jest naprawdę odrealniona! porównywanie Eureki z Holiconem - przesada! chyba naprawdę nie wiesz co mówisz
Eeeeee 2014-01-25 11:27
No to w końcu co jest ? nie ma nic ?
lokator 2014-02-22 11:35
Pracuję w tym miejscu i chcę poinformować iż jeszcze nie widziałem i nie słyszałem aby w tak nowym budynku było tyle awarii ( prąd, ogrzewanie, windy, klima itd ) nie idzie normalnie pracować. Ciekawe jak długo firma to wytrzyma ....
hapeus 2014-02-22 20:33
no jasne że znikąd się nie biora, wypadałoby wreszcie pokrywac swoje koszty Osoby ktroe swoje cele realizuja, szczerze oklaskuje i życze wytrwalości
1
git 2014-03-04 22:26
ile prawdy tu się wylało ...
gift 2014-04-09 10:58
Takiej firmy to jeszcze nie widziałam .... jakieś szaleństwo :(
1
GOPAR 2014-04-10 22:50
gift - dlaczego szaleństwo ? Napisz coś. Właśnie polecono mi by tam złożyć aplikację, bo się firma rozwija i jest nowoczesna. Wyżej widzę, że było zamieszanie, ale chyba na początku działalności to tak się dzieje ... ?
gift 2014-04-12 13:34
Zapytaj tego co Ci polecił, nie był to na pewno serdeczny znajomy ....
1
nowy 2014-06-07 14:00
Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca w "call center"? czy też jest duża rotacja?
Mirek 2014-06-21 01:50
To dużo w ogóle wynoszą te opóźnienia, czy to jedynie kilka dni? Oceny profilu eureka technology park w porównaniu do innych firm wcale nie ma takiej złej...
das 2014-07-17 14:23
Bd pomocne!! dziękuję!!
kadrowa 2014-11-06 20:36
Witam, rekrutują ostatnio na stanowiska kadrowe, co wiadomo na temat firmy obsługiwanej? Ponoć bardzo duża firma nawiazała outsourcing. Prosze o konkretny i z gory dziekuje za informacje
Lotek 2014-11-25 02:52
A skąd takie informacje posiadasz? Myślę, że ktoś by wypowiedział się w tym temacie albo podana by została jakaś oficjalna informacja na ten temat. Eureka może w ten sposób chce zmniejszyć sobie ilość obowiązków co jest dosyć logiczne, ale z punktu widzenia pracownika raczej mało korzystne, bo to zwiastuje mniejsze pensje.
werka 2014-12-01 22:27
Wiadomo, że rekrutują, bo przysyłają maile zachęcające do kandydowania (jeśli oczywiście ma się profil na Profeo czy Goldnenline czy tym podobnym serwisie, no bo inaczej skąd mieliby znać email potencjalnego kandydata)

1
Stażysta - Piękny Roman 2015-02-23 10:34
Byłem stażystą w eurece przez 3 miesiące. Dostałem konkretną pracę, nie kazali mi obsługiwać ksero czy drukarki. Dużo się nauczyłem i chwalę sobie bardzo pracę. jedynym minusem są dojazdy z miasta ale mimo to było warto.
2
Błażej 2015-07-22 15:38
Praca w Firmie ETP jest czystą przyjemnością, można nauczyć się wiele ciekawych rozwiązań i rozwijać swoje umiejętności jak i kwalifikacje. Większość wpisów negatywnych jest umieszczane przez byłych pracowników którzy nie spełniali wymagań przełożonych. ETP mogę polecić jako miejsce pracy jak i firmę do współpracy każdemu:)
3
anonim 2015-07-22 16:03
Firma wychodząca na przeciw, super ludzie i bardzo pomocni. Zamiast opisywać minusy firmy która dawała wam zatrudnienie napiszcie o swoim zaangażowaniu bo podejrzewam że jesteście zwykłymi leserami i nierobami.
1
Zadowolony 2015-07-22 16:04
Nie rozumiem negatywnych komentarzy na temat Eureki. Miła atmosfera, ciekawe realizacje, praca pełna wyzwań. Jeśli jesteś ambitny i potrafisz za wszelką cenę dążyć do celu, jest to miejsce dla Ciebie. A słabiacy niech szukają leserskiej pracy aby się nie narobić.
Ekonom om om 2015-08-13 12:39
Końcówka? Przecież do 2020 potrwa nowa perspektywa finansowa UE.
1
akwenio 2015-10-05 10:17
Oni są po prostu innowacyjni...
6
Piotr1979 2015-11-29 03:50
Bardzo dobry kontakt z przedstawicielami firmy. Należyta obsługa, oraz usługi IT są bardzo na wysokim poziomie. Bardzo jestem zadowolony z kolokacji oraz outsourcingu IT. Helpdesk IT służy zawszę pomocą. Nie spotkałem się jeszcze z taką szybką i miłą obsługą oraz realizacją zlecenia przed ustalonym terminem.
bartek 2015-11-29 14:24
Jestem zaskoczony, że Eureka oferuje aż tak szeroki zakres usług, jaki opisuje użytkownik @Piotr1979. Sądziłem że ta firma ma dużo mniej możliwości, a jednak. Fajnie, że tak działają w IT :)
Aleksik 2015-12-01 17:41
@Piotr1979 mówi świetnie, a @bartek dobrze podsumowuje. Ostatnie oferty pracy były w październiku, ale jako klient musze powiedziec, że zawsze mi imponowali
sina 2015-12-03 20:55
no mozna powiedz ze firma na plus skoro takze daja mozliwosc awansu w strukturach firmy, szkoda tylko ze bardziej chca zatrudnienia na zasadzie B2b, a nie umowe o prace
1
trt 2015-12-06 00:15
@bartek a nie wiem czy widziałeś że teraz w firmie Eureka Technology Park Sp. z o.o. można aplikować na stanowisko specjalsity do spraw sprzedaży w Warszawie
szurna 2015-12-16 03:17
@trt zatrudnienie na to stanowisko rzeczywiście może się opłacić. Super, że zapewniona jest podstawa, prowizja i premia, więc można mieć u nich niezłe zarobki.
po 2016-05-13 20:20
dwa ?

hmm ... ile jest spolek w ramach jednej firmy?, ile ich jest? 10, 30 ? moze zrobmy liste spolek jednej firmy Eureki?
4
Tecza 2016-08-10 09:10
Chyba żadnych ogłoszeń na staż nie widziałem odpowiadając na Twoje pytanie powyżej, ba nawet ofert pracy chyba nie mają
anonim 2016-12-17 22:51
tak właśnie jest jak powyżej.
Franciszek zwany też Jurkiem 2017-01-14 00:38
Wszystkie powyższe wpisy to wymysł wkurzonego pracownika. Możecie je usunąć - nie musicie. Poziom abstrakcji tychże wpisów jest wprost proporcjonalny do tego co się dzieje naprawdę w Eurece.

pozdrawiam ?
2
Byly pracownik 2017-03-03 21:04
O jakim projekcie mowa? Inwestycyjnym?
1
Aneta 2017-03-17 11:44
Pracujesz obecnie w firmie Eureka Technology Park? Chętnie dowiemy się jak obecnie wygląda sytuacja w firmie.
Nihil Novi 2017-03-28 22:30
Były i obecny proszę o kontakt.
Aneta 2017-03-29 10:19
Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień.
gorszy sort :) 2017-03-24 10:28 rozumiem, że Ty jesteś zadowolony z pracy w firmie. Chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich doświadczeń z Eureka Technology Park.
Aneta 2017-04-11 11:16
@Piotr M. próbowałeś się w tej sprawie kontaktować z firmą?
Piotr M 2017-04-24 16:50
W jakiej sprawie ?
2
Zostaw swoją opinię o Eureka Group SA - Dąbrowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eureka Group SA