Umbrella Holding Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Umbrella Holding Sp. z o.o.

Pracus 2016-11-16 00:24:25
Pytanie? Czy ujecia w Gdyni w MPIKU nie biora udzialu w rakingu ujec i premiowaniu pracownika Bo w sierpniu mialem ujecia na kwote 435 zl i jakos premi nie dostalem ,a kolega z Gdaniska za nizsza kwote ujec dostal premie Jak to jest ze ja mimo ze srednio w miesiacu mam po dwa ujecia w Gdyni , A nigdy nie dostaje premi za ujecia Pozdrawiam.
TOR 2016-11-16 11:05:02
Pracus, nas o to pytasz? No wiesz że nie wiem... :)
Może zapytaj w Umbrella
ByLy PrAcOwNiK 2016-11-16 18:40:11
(usunięte przez administratora) niedawno bylem w jednym z obiektow ochranianych przez parasolke. Zrobilem zakupy jak kazdy klient pech chcial ze bramka sie uruchomila gdy wychodzilem. Wybiega za mna mlody ochroniarz i kaze wrocic. Nie robiac klopotu wracam i czekam na przebieg wypadkow. Chlopak prosi o zakupy i paragon. Sprawdza na paragonie moje zakupy i przyklada wszystko do bramki nie mogac znalesc tego ktory piszczy. (usunięte przez administratora) Po tym jak chlopak po raz piaty grzebie mi w zakupach i nic nie moze znalesc juz mialem zrobic awanture ale podszedl drugi z ochroniarzy obecny na sklepie. Poprosil chlopaka aby oddal mu paragon i ze on dokonczy. Drugi ochroniarz spojrzal na paragon wyjal dwa piszczace produkty rozbezpieczyl i przeprosil za klopot. (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)
2
pracownik 2016-11-16 18:41:25
Zapytaj swojego bezpośredniego przełożonego, on to powinien ci wyjaśnić ale pewnie twoich ujęć nie zarejestrowano w systemie na koniec miesiąca lub było z nimi coś nie tak i MPIK nie zaakceptował ich do rankingu.
s 2016-11-18 17:25:49
chyba jesteś faszystą nie ma gorszych ludzi może maja problemy lub nie nadają się do takiej pracy albo ktoś ich poniża w pracy przemyśl to myślenie nie boli niektórych
PRACOWNIK UMBRELLI 2016-11-23 13:39:52
Ciekawe jak będzie w Nowym Roku.
PRACOWNIK. 2016-11-23 17:41:58
Mam pytanie do pracowników ochrony sieci Stokrotka !Czy zatrudniani jesteście przez personel sklepowy do prac np. przy wykładaniu towaru itp
pracus 2016-11-27 14:40:03
No Mpiki straca Bo przeginaja pale Brak godzin dla dedektywow przekastalca sie na zwiekszenie kradziezy w Mpikach
pozycja 2016-11-27 21:55:32
zkoda odpowc Bo Twoje pytostalo sporo wstecz Ale powiem takNie wrto stawki sa niskie i wiecej .
zero 2016-11-27 21:59:31
Po co chcesz sie zalapac firma DNO dbaja o swoje stanowiska Sam zabacz ich iteligecje jak masz dodac kometaz to wybierz odpowiednie zdiaeca Takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szukaja
pracus 2016-11-27 22:04:39
Do wyladunku towaru formalnie nie mozesz byc zatrudniony przez personel sklepu Choc jest to praktykowane , ze mozesz pomuc . Jesli nie zaniedbujesz swych obowiazkow.
Pracus 2016-11-27 22:31:31
Ciekawe czemu Martusia odeszla bez slowa (kordynatorka) Dowiaduje sie jej pracownicy poczta patoflowa .Kto pomogl jej sie zwolnic? o TO JEST PYTANIE. Dobry pracownik do kosza. Ile pracownikow pujdzie do kosza ;Tak zwanych cieciow; Ktorzy utrzymuja prezesow i nie kompetentnych pracownikow biurowych.Nie wspomne o rankingach ujec na obiektach .Fikcja. Ile mialem ujec w tym roku ,nogrody nigdy nie dostalem,[no chyba ze nozyczkami od zlodziejki]To wie Pewien Pan A i Dyrektorzy Mpiku sie dziwia ze inni sa nagradzani nie ja .Wiecej szkoda pisac. Bo czy ktos tymi opiniami sie przejmuje.
1
Omen 2016-11-29 20:30:21
Pomóc !
Analfabeto
PRACOWNIK UMBRELLI 2016-12-05 19:04:06
Ciekawe! Miałeś ujęcia i w nagrode otrzymałeś karę 500złoty i zwolnienie z pracy.Może chodziłeś po obiekcie i miotaczem gazu walileś po kolesiach to błąd ! Ja używam maczety bardziej odstrasza.
Polska dobra kraja 2016-12-06 23:27:13
WONSKI JEST THE BEŚCIAK
1
pracownik 2016-12-07 15:41:50
To te ujęcia ci się chyba śniły, raczej ich nie robiłeś bo na pewno byś nie dostał kary tylko premię
aska 2016-12-15 13:23:06
czy prawda jest iz Umbrella (usunięte przez administratora)
pracownik sefora 2016-12-16 10:54:06
Czasami nie wiecie czy wynagrodzenie za listopad przyjdzie przed świętami czy po Nowym Roku???????
1
Grilowany 2016-12-17 01:34:58
Szkoda nerwów, pozdrawiam tych którzy wiedzą ocb :)
Szczególne pozdro dla ziomka od fajka
tt 2016-12-25 09:37:30
nawet wrogowi odradzam pracy w warszawskim oddziale...
4
rr 2016-12-25 09:53:26
czytajcie dokładnie umowe!!!
2
PRACOWNIK UMBRELLI 2016-12-26 11:12:49
Wszystkim koleżankom i kolegom, pracownikom Ochrony. Zdrowych Pogodnych i Wesołych Świą.t Życzy pracownik Ochrony Umbrelli. PS .Zobaczymy co wymyślą po 31 stycznia 2017r.
PRACOWNIK UMBRELLI 2016-12-31 13:12:24
(usunięte przez administratora)
PRACOWNIK UMBRELLI 2016-12-31 18:26:46
(usunięte przez administratora) ciekawe czy zapłacą za Listopad i Grudzień razem czy oddzielnie.
OPTYMISTA 2016-12-31 22:37:55
(usunięte przez administratora) 2 Stycznia przychodzimy do pracy? I na jakich zasadach...
OPTYMISTA 2016-12-31 22:38:26
Szanowni (usunięte przez administratora)
Mateusz 2017-01-01 17:21:28
(usunięte przez administratora) tez powinna im podziekowac? Ciekawe czy ucieli godziny
gesta 2017-01-04 23:11:56
(usunięte przez administratora) jak za czasow komunu lub gorzej.
Cwancyk 2017-01-05 09:19:40
Umbrella Security nie mamy umów już 5 dzień! Sprawę zgłaszam do odpowiedniej jednostki! WARSZAWA
1
Zorro 2017-01-05 11:35:13
we wtorek dzwonilem do kadr, powiedzieli ze aneksy i umowy są sukcesywnie wysyłane do ludzi
DZISIAJ DOSTAŁEM !!! :)
Kotek 2017-01-05 16:15:06
Zorro przestań piepszyc.. Jak niepodpisaną umowę możesz Pocztą dostać?
Zorro 2017-01-05 16:23:45
a kto powiedzial ze poczta? dostalem do podpisania od MR
u nas na obiekcie wszyscy dostali
Były 2017-01-05 18:01:20
chyba po 5 zł za 1rbg
Pracownik UMBRELLA 2017-01-06 20:34:11
zatrudniony Szczecin od 3 stycznia 2017 9.50 za 1H NA STAŁE PLUS 11.50 ZA 1ROBOCZO NADGODZINE
Zorro 2017-01-06 21:42:37
Jaki ty głupi jesteś. Od stycznia minimalna stawka to 13 brutto
rys 2017-01-07 22:41:36
on podaje juz netto stawke a nie brutto, brutto zgadza sie minimum 13 ale netto czyli na reke to mniej
2
Były pracownik 2017-01-08 12:19:31
ODRADZAM KAŻDEMU FIRMĘ UMBRELLA (usunięte przez administratora)
2
Thawne 2017-01-10 15:30:29
odradzam pracy w oddziale warszawskim
2
rr 2017-01-10 16:27:02
kiedy wypłata dla zatrudnionych w grudniu?
1
poteflon 2017-01-11 11:57:57
W lutym,do 2-go mają czas
PRACOWNIK BYŁYUMBRELI 2017-01-11 12:45:20
NIGDY HE HE HE!
Donatan 2017-01-12 22:50:56
patrzac po tym jak wyglada firma od srodka to bym się nie zdziwił xD
yorguś 24 2017-01-14 22:57:25
Hej, Jak to jestem z tym (usunięte przez administratora)
poteflon 2017-01-16 10:32:01
Kto dostał nową umowę niech zdradzi termin płatności,ponoć są rewolucyjne zmiany.
mateo 2017-01-16 11:30:25
Mam problem. Pracuje od grudnia w umbrella w rzeszowie. Nie dostalem wyplaty za caly miesiac i podobno kady kto pracuje tu to pierwszy miesiac ma nie placony. czy to prawda?
:) 2017-01-16 12:35:30
do 15 go
:) 2017-01-16 12:37:21
to bzdura, kasa jest płacona zgodnie z terminem na umowie
masz starą czy nową umowę? sprawdz
od stycznia zapłata do 15go
kty 2017-01-16 14:34:39
jak do 15 jak jeszcze nie dostalem
bardziej nie odpowiedzialnej firmy jescze nie widzialem
wto 2017-01-17 13:27:26
kiedy zaczną wysyłać PITy?
Twój Stary 2017-01-17 21:03:25
Jutro
Zostaw swoją opinię o Umbrella Holding Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Umbrella Holding Sp. z o.o.