Umbrella Holding Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Umbrella Holding Sp. z o.o.

mateusz 2017-02-15 22:34
Dostal ktos pity? nawet w tej smiesznej firmie pity wysylaja ostatniego dnia, paranoja.
Leo 2017-02-16 02:46
W Krk 2 lata było naprawdę SUPER. Odkąd pojawił się nowy "koordynator" - K.W. ... zmiana o 180*. Facet jest pośmiewiskiem całego Krakowa. Proszę weźcie liczbę sklepów x liczba galerii x liczba pracowników - właśnie tyle osób ma z niego tzw 'bekę'. Nie spotkałem się z żadną pozytywną opinią na jego temat. (usunięte przez administratora) Umbrella - naprawdę fajna firma, ale jeśli dalej pójdzie w tą stronę to biada... koordynator powinien być przykładem i ciągnąć AO w górę, dawać przykład... A obecny menager... no cóż... jest żałosnym (usunięte przez administratora) .
ola 2017-02-16 08:46
firma smieszna bo mateuszek nie dostal pita, kiedy mial na to ochote
poczytaj troche przepisy
maja termin do konca lutego
chcesz szybciej, zadzwon, napisz do nich
RAFI 2017-02-16 13:03
@Ola to ta sama Pani pani co siedzi w biurze w Warszawie? Dziwi was że ludzie chcą rozliczenia? Ze wszystkim ta firma czeka do ostatniego dnia. I tyle razy powtarzam ludzie! ROZLICZENIA PITA TO TY MOŻESZ DOSTAĆ: -)
Rys 2017-02-18 16:05
Pity wyślą dopiero w następnym tygodniu po niedzieli, przy końcu tygodnia. Nie ma opciji wysłania szybciej pity. (usunięte przez administratora)
Piotr 2017-02-21 16:05
Czy ? Ktos dostaje premie za ujecia ... Czy warto ryzykowac spotkania z narkomanem ze strzykawka .Dlasczego? , jest to przmilczane przez przelozonych ? Chodzi o MPIKI Gdynia . Na pytanie pracownikow Mpiku , Czy dostalem premie za ujecie? Odpowiedzialem ze nie ... Co uslyszalem .Po co ryzykujesz?
byly pracownik warszawa 2017-02-25 16:28
Dostalem PIT z Umbrella (usunięte przez administratora)
ODRADZAM 2017-03-05 00:14
ODRADZAM PRACĘ W UMBRELLA SECURITY. (usunięte przez administratora)
Kraków 2017-03-05 18:11
Ciekawe kiedy zejdą (usunięte przez administratora)
1
PRACOWNIK BYŁYUMBRELI 2017-03-10 15:20
SZANOWNA FIRMO UMBRELLO! DLACZEGO CO DZIEŃ DAJECIE OGŁOSZENIE NA PORTALU KOSZALIN "ZATRUDNIMY PRACOWNIKÓW OCHRONY" JEŻELI NIE MACIE OBIEKTÓW.
NIE RÓBCIE LUDZI W BAMBUKO. POZDRAWIA BYŁY PRACOWNIK.
1
Bill 2017-03-11 07:45
Dziwna firma, a może niekompetentny pracownik. Byłem zainteresowany pracą w tej firmie, ale kontakt z jednym z kierowników, konkretnie z Krzysztofem W. - to totalna porazka. Miesiąc kontaktowania się i oczekiwania na konkrety i nic . . . !? Przekazalem mu wymagane przez firmę dokumenty + zaświadczenie lekarskie o zdolności do pracy w tym zawodzie. I cóż, rozczarowanie ... czekanie na telefon i jego brak, chociaż sam się zarzekał, że niezwłocznie odezwie się. Cierpliwość się kończy i zadzwonię chyba sam do firmy, może tam będę rozmawiał z kimś kompetentnym. Rozmowa kwalifikacyjna w korytarzach dwóch galerii handlowych,w Krakowie, to kompletny brak profesjonalizmu ze strony K.W. Jak można w ogóle zatrudniać takich ludzi na istotne dla firmy stanowiska, ale nie chcę się wtrącać do polityki kadrowej Umbrelli. cv niepotrzebne kto tak robi? Brak kompetencji totalny.
Pracownik Umbrella 2017-03-16 11:41
Gosciu...9.50 to stawke na reke...wystarczy myslec logicznie to i sie czlowiek z rozumem domysli
waldap 2017-03-16 11:54
Pracuje w Szczecinie na umowe z orzeczeniem.Kierownik S.A to bardzo fajny i ugodowy gosc jak cos trzeba to sie zalatwi,nie czepia sie bzdur-lubi konkrety.Wyplata na czas 10(jesli to piatek to jest w juz na koncie w poniedzialek)Nadgodziny 15-16 ty kazdego miesiaca.Pracuje od stycznia i jak narazie jest okey.Kontakt z Biurem w Gdańsku idealny zalatwisz wszystko nawet na odleglosc w ciagu kilku minut...
Jak sie jest czlowiekiem pracujacym,a nie leniem myslacym o spaniu,piciu browara i itp to zlej opinii sie nie wystawi.skoro Cie wywalili i masz zle zdanie to warto ocenic wpierw siebie..(bez urazy)
4
Pracownik 2017-03-16 12:11
I znowu Parasolka (usunięte przez administratora)
pr 2017-03-16 18:18
dlatego ciebie doceniają bo mają za ciebie nizało kasę z Perfromu jesteś jak kura znosząca złote jajka dla Parasolki
1
PRACOWNIK BYŁYUMBRELI 2017-03-18 17:51
ZAKOŃCZYŁEM PRZYGODĘ Z UMBRELĄ (usunięte przez administratora) JEST SUPER .
Alio 2017-03-21 12:35
Masz rację zatrudniają osoby niepelnosprawne i oczekują nie wiadomo czego. Zenua
parasol 2017-04-03 13:11
Koleżanki i Koledzy z Parasolki (usunięte przez administratora)
Były pracownik ochrony 2017-04-06 12:51
Jak teraz są wypłaty ? Dalej co 2 mięs. ?
pracownik ochrony 2017-04-07 19:54
Witam kiedy mogą być wypłaty w umbrella security 10-tego czy zdarza się wcześniej czy nawet później?
1
olo 2017-04-08 07:31
co miesiąc
olo 2017-04-08 07:32
Tak jak masz w umowie
PLL 2017-04-10 23:38
TO PRAWDA J (usunięte przez administratora)
zenon 2017-04-13 22:24
Czy firma daje umowę o pracę ?
kiku 2017-04-14 09:44
Jak masz grupę to ci da umowę o prace
waldap 2017-04-18 19:57
Niestety musialem sie rozstac z firma w Szczecinie(po malej potyczce z p.Sebastianem bo to nerwus jak diabli..ale tez bym sie wnerwil na Jego miejscu)
Firmy nie wspominam zle bo nie ma o co sie czepiac-podtrzymuje wczesniejsza wypowiedz,bylo ok.Kasa wyplacona-(Dzieki p.Sebastianie za nie zabranie..wie Pan o czym mowie)Niestety musialem odejsc z przyczyn technicznych hehe Szkoda,bo pracowalo mi sie dobrze.
Oj tam oj tam..spoko...parasolkami nas zwiecie bo mamy orzeczenie.haha smiac mi sie chce,a smial sie bede jak ktorys z Was zostania ta..hm..parasolka..czas leci czlek sie starzeje :)

Pozdrowienia dla Firmy w Szczecinie..kto wie...moze sie jeszcze spotkamy,jak kupie ten chole**ny motor hehe..
br 2017-04-27 13:05
(usunięte przez administratora) Pozdrawiam wszystkie Parasolki A szczególnie Gdańsk
yyy 2017-05-03 12:04
Witam, na szczęście jestem już byłym pracownikiem tej firmy, nikomu jej nie polecam, wynagrodzenie przychodziło ale zawsze było mniej, kontakt tutaj w Poznaniu z menadżerem to katastrofa - człowiek oderwany od rzeczywistości.
ccx 2017-05-09 16:16
Witam, nie wiem kto to taki pisał taką opinię ale chyba ta osoba jest pracownikiem biurowym Umbrella, bo w rzeczywistości to jest tak, że kontakt z pracownikami biura telefoniczny jest ale porozmawiasz sobie a i tak to co przekarzesz czy ustalisz to ni jak się nie ma w efekcie końcowym - i tak zrobią po swojemu.
1
poszukiwacz pracy 2017-05-14 18:37
kto mi powie jakie obiekty ma Umbrela w koszalinie.
Kamil Katowice 2017-06-14 18:40
Nikomu NIE POLECAM pracy w ochronie (usunięte przez administratora)
Nowy 2017-06-16 15:11
Czy pracownik odpowiada finansowo za ewentualną kradzież?
poteflon 2017-06-22 20:28
Jesteście pewni ,że pracujecie jeszcze w Umbelli a nie w K3 ? Taka "dobra zmiana"...hahaha
kiku 2017-06-26 10:10
K3 czy K1 bo w zus widnieje że K1 odprowadza składki (usunięte przez administratora)
Bartek 2017-06-27 20:32
Ja nie polecam (usunięte przez administratora)
nie polecam 2017-06-29 13:58
na początku do tych wszystkich negatywnych opinii podeszłam z prymróżeniem oka, ale teraz myślę, że jednak mają jakieś swoje uzasadnienie. Po rozmowie kwalifikacyjnej nie mogę polecić tej firmy jako potencjalnego pracodawcy. Rekruterka ubrana w rozszarpany strój, jakby była po spotkaniu z dzikim zwierzęciem, a jej koleżanka w koszulce z napisem "co się gapisz? kota nie widziałeś?" już na samym początku uświadomiły mi, że nie jest to godna firma do podjęcia zatrudnienia. Żaden porządny pracodawca nie pozwoliłby sobie na takie nadszarpnięcie wizerunku i braku profesjonalizmu podczas rozmowy rekrutacyjnej, chociażby obowiązującego jakiegokolwiek dress codu podczas umawianych spotkań i odpowiedzi zwrotnej po przeprowadzonej rozmowie. (usunięte przez administratora)
1
ana 2017-06-30 09:57
nie polecasz firmy bo stroj rekruterek nie odpowiada Twojemu wyobrażeniu? Brawo.
A nie przyszło Ci do głowy, że może firma odeszła od sztywnego dress codu? że atmosfera i swoboda w pracy jest lepsza?
poszukiwacz pracy 2017-07-03 09:57
Czy prawdą jest ,że Umbrela przejmuje obiekty handlowe Sano Koszalin.
KATI 2017-07-04 16:07
ooo Matko a ile tam płacą na godzine własnie wysłałam cv a teraz dopiero czytam opinie i jestem troche zdezorientowana...pozdrawiam z Włocławka
PEdros 2017-07-07 09:16
Warszawa - polecam po zmianie kierownictwa zmiana o 180 stopni przynajmniej na Seph
Można się normalnie dogadać
mikolaj 2017-07-14 08:59
napiszcie jak sie pracuje w lublinie w centrum dystrybucyjnym stokrotki?? jak atmosfera, jak wyplaty i jaki kontakt z menadzerem?
waluś 2017-07-14 19:40
to zależy od kierownika sklepu jak nie wpieprza się w prace to okej ,bo będą ustawiać pod siebie
masakra 2017-07-14 22:56
Mikołaju, Ty się lepiej za robotę nie zabieraj,tylko zbieraj siły na 6-go ,aby dzieciaki były szczęśliwe.:)

Atmosfera -zależy jaka temperatura jest ustawiona na klimatyzatorze

Wypłaty -ZAWSZE do 15 -go (wzorowa firma) -dla osób, które się wyróżniają w Kolumbijskich pesos

Kontakt z Mendzerem-telefoniczny, mailowy, osobisty

Aaa i najważniejsze pytanie. Jak się pracuje.
A mianowicie, Mikołaju pracuje się następująco :
1.przyjście do pracy
2.przebranie się
3.praca,- (przerwa)
4.koniec pracy -do domu.

Ludzie co za durne pytania.
1
bylypracownik 2017-07-15 11:50
nie (usunięte przez administratora) .
ochr 2017-07-17 21:47
Pracowalem w Lublinie w tej niby firmie. O ile obiekt byl oki. O tyle firma ta ochroniarska (usunięte przez administratora) na plus
1
Paulina 2017-07-18 09:48
Tak, miałam też tą wątpliwą przyjemność być na rozmowie, w Gdańsku u Pani M. Jeśli to ma być luźny strój, to może niech sobie w stroju plażowym posiedzi, bo w zasadzie do tego jej niewiele brakowało, szorty o długości ledwo za pośladki, sposób rozmowy i intonacji jakby ktoś jej zasilanie odcinał, siedzi z rozdziobaną buzią i Yyyy yy Yyyyy. Ciekawa jestem natomiast jak Pani M. oceniłaby mnie jakbym sama przyszła w luźnym stroju, myślę że wówczas zmieniłby się pogląd firmy na takie rzeczy.. (usunięte przez administratora)
2
ja 2017-07-20 15:24
(usunięte przez administratora) miala sie sypac rok temu
ja 2017-07-20 19:48
(usunięte przez administratora) sa jeszcze ludzie chetni tam pracowac (usunięte przez administratora)
dawid 2017-07-25 11:31
czy ktos sie zastanowil dlaczego ogloszenia tej firmy pojawiaja sie ciagle ? odpowiedz jest prosta bo nikt nie chce tam juz pracowac ! na jednym tylko obiekcie w ciagu roku bylo 11 nowych pracownikow taki przemial a co dopiero w skali roku ile osob zatrudnionych,zwolnionych i ukaranych smiesznymi karami przez pseudo meng
damian 2017-07-25 11:34
a jak praca w kielcach ? bo widze ze aktualnie poszukuja kogos,ktos moze napisac ?
Zostaw swoją opinię o Umbrella Holding Sp. z o.o. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Umbrella Holding Sp. z o.o.