Umbrella Holding Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Umbrella Holding Sp. z o.o.

Olek 2016-09-06 16:39:22
Przecież płacą co miesiąc, a nie dwa, co wy w ogóle piszecie. ja zacząłem pracę w ostatnim tygodniu kwietnia, dostałem pieniądze na początku czerwca. i później co miesiąc w okolicach pierwszego. na razie wszystko mi się zgadza i jest w porządku...
1
Nox 2016-09-06 20:54:02
Ludzie wypisujecie głupoty. Merytorycznie nie składne zdania, ortografia masakra.......przynajmniej można sobie poprawić humor czytając te wypociny. Sugeruję popracować na obiekcie zrobić kilka dobrych ujęć, nie spóźniać się i potem "atakować" kogokolwiek w kwestii kasy itd. (usunięte przez administratora) . Podejrzewam że większość użalających się hejterów to osoby ukarane finansowo za porzucenia pracy i nieprawidłowości wynikające z jakości świadczonej pracy. Rozumiem iż żaden z was fizycznie zapewne nie odważy się porozmawiać z DR lub MR o problemach organizacyjnych. Dla własnego rozwoju i podnoszenia kwalifikacji jeżeli ktoś chce to popracuje rok lub dwa i zmienia specyfikę pracy. Albo jesteś dobry w tym co robisz albo nie. Ci lepsi są w obiegu i nie przejmują się, słabi "stacze-ciecie" wypisują właśnie na takich forach swoje żale. Dobrych pracowników doceniają, słabych zapewne nie. I tak na rynku wtórnym pracowników ochrony powinna być baza danych takich osób, którzy z powodu jakiś poważnych zaniedbań już nie pracują. Wszystkie firmy ochrony wymieniając takie dane, zapewne wybroniły by się przed najgorszym sortem ludzi aplikującym do pracy w tej branży.
1
byly aget 2016-09-08 10:16:41
BRAWO !
Winny 2016-09-08 14:57:30
Cześć, mam pytanie takie o Umbrella Security sp. z o.o. czy jest tutaj dział HR oraz jak wyglądają pensje w tej branży i regionie czy wszystko jest w porządku i można ogarnąć temat jakoś zręcznie i szybko, bo szukam pracy więc czekam na odpowiedzi.
Parasolka ZOO 2016-09-08 22:08:06
Tomek twoi komentarze nic nie zmienią
2
Alfi 2016-09-12 05:23:20
Ty chyba sobie żarty robisz człowieku...
6
wsk 2016-09-12 07:53:24
dopalacze zadzialaly widze...
2
ojra 2016-09-12 11:40:55
Wiecie czy mają teraz jakieś oferty pracy? Chętnie bym się teraz do nich załapał. Dzięki za odpowiedź.
pracow 2016-09-14 10:00:51
Musiałeś do szkoły mieć pod górę skoro dla ciebie miesiąc ma 33 dni albo przestań ćpać
1
pracownik 2016-09-16 17:04:20
po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic więcej nie mam do powiedzenia
klijet 2016-09-20 12:02:34
No widac tego pracownika nadal na MPIKU .
pracus 2016-09-20 12:13:16
No w Wawie jest KATASTROF to fakt
1
MPIK 2016-09-20 12:16:34
Zostal
eod 2016-10-01 22:26:36
@racja otóz się mylisz..tutaj tak samo mozna pisać na temat ofert pracy i warunkow..wiesz co taki samodzielny specajslita oferuja tutaj - jak napisali m.i.n stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku oraz niezbędne narzędzia pracy
PRACOWNIK UMBRELLI 2016-10-14 18:51:16
Pracuje w tej Firmie od stycznia br. , (usunięte przez administratora) w pracy nie ma problemów z kierownikiem, praca jest Ok! spokojna, bez wzajemnych animozji .Polecam.
abi 2016-10-18 14:01:36
kiku - podeślij to pismo; zgłosimy to na usta roku
kara za "byle co" :) :) :)
pracownik 2016-10-20 14:32:22
Chyba jesteś kompletnym debilem albo jednym z tych co uważają się za Menadżerów a są idiotami nieznającymi się na niczym albo jeszcze jedna opcja Parasolka ci zapłaciła żebyś tak napisał ale dla pewności przebadaj się u psychiatry jakbyś sam taką głupotę wymyślił.
... 2016-10-21 09:15:43
Co za argumentacja... sam konkret... wysoki poziom dyskusji ...
Brawo ty
pracownik 2016-10-22 19:23:47
Święte słowa
PRACOWNIK UMBRELLI 2016-10-24 15:39:01
To był tylko Hejt cieniasie jeden chcialem sprawdzic jaki jest oddzwięk.mimo wszystko nawrzucałeś mi ale spoko nie gniewam się.
1
pracownik 2016-10-26 10:49:58
Niektórzy mają nie równo po sufitem na ale cóż są ludzie i taborety.
były 2016-10-29 06:11:28
podejrzewam ż ty i takiego mózgu ni masz, pośmiejemy się od stycznia
PRACOWNIK UMBRELLI 2016-10-29 09:22:58
Najpierw naucz się poprawnie pisać jednokomórkowcu,a następnie pisz na Forum KRETYNIE jeden.
Regio 2016-10-31 20:59:39
(usunięte przez administratora) jaja sobie robicie na całego Ogarnijcie się w końcu. Jak to mówią biznes jest jest ale też może go nie być. Część Simply Market ów potracili teraz czas na Empik a potem Super Farma itp itp. To że tracicie obiekty to jest tylko i wyłącznie wasza wina tak jak wy traktujecie pracowników tak później oni traktują was i potem wielkie halo że w hu* kar macie. (usunięte przez administratora) DNO DNO I JesCze raz dno! PRZEJELISCIE BIEDNEGO GLOBALSA I ZROBILIŚCIE SIĘ NADENTNI NIC SIĘ NIE LICZY TYLKO KASA!
4
PRACOWNIK UMBRELLI 2016-11-01 13:31:12
Były- komandos Umbrell i podobno zwalałeś się w gacie na widok złodziei, sytuacje cie przerastały. Więc nie wciskaj mi kitu kto jest CIECIEM . Tacy jak ty HARPAGANI to nadają się na przemiał.
PRACOWNIK UMBRELLI 2016-11-01 13:33:36
Nic dodać nic ująć ! Piszesz jak jest.
11111 2016-11-01 22:13:37
Ty "general" chyba Ci sie cos pojebalo w glowie skoro takie brednie wypisujesz-ile Ci zaplacili za ten wpis ?
1
kats 2016-11-02 10:30:43
Ja niedawno zrezygnowałam z pracy w tej firmie, za dobra byłam to nie miałam ani prawie żadnego dnia wolnego dwa dostałam kare jak z nimi współprace zakończyłam nie wiem ile mi wlepili i czy dostane w ogóle jakieś pieniądze , masakra normalnie..
Regio 2016-11-02 13:02:22
Jak nie wiesz ile ci wlepili? Powinnaś dostać pismo do domu z podpisem Menadżera. Dlaczego ludzie się nie kłucą? Dlatego że szanowna Umbrella podaję kwotę brutto a nie netto.. W dzisiejszych czasach niektórzy mogą mieć problem z obliczeniem stawki. (usunięte przez administratora)
pracownik 2016-11-04 11:11:11
P co wypłaty, nie wystarczy sama satysfakcja że się w Parasolce pracuje
nowy 2016-11-10 17:04:56
Koleżanki i koledzy czy orientujecie się co od stycznia z kontraktami które ma Umbrella ?
PRACOWNIK UMBRELLI 2016-11-12 15:30:59
Zapytaj Prezesa! Co będzie w Nowym Roku.
nowy 2016-11-13 15:03:24
A wiesz kto jest Prezesem tej firmy? bo myślę że nie masz pojęcia.
Pracus 2016-11-16 00:24:25
Pytanie? Czy ujecia w Gdyni w MPIKU nie biora udzialu w rakingu ujec i premiowaniu pracownika Bo w sierpniu mialem ujecia na kwote 435 zl i jakos premi nie dostalem ,a kolega z Gdaniska za nizsza kwote ujec dostal premie Jak to jest ze ja mimo ze srednio w miesiacu mam po dwa ujecia w Gdyni , A nigdy nie dostaje premi za ujecia Pozdrawiam.
TOR 2016-11-16 11:05:02
Pracus, nas o to pytasz? No wiesz że nie wiem... :)
Może zapytaj w Umbrella
ByLy PrAcOwNiK 2016-11-16 18:40:11
(usunięte przez administratora) niedawno bylem w jednym z obiektow ochranianych przez parasolke. Zrobilem zakupy jak kazdy klient pech chcial ze bramka sie uruchomila gdy wychodzilem. Wybiega za mna mlody ochroniarz i kaze wrocic. Nie robiac klopotu wracam i czekam na przebieg wypadkow. Chlopak prosi o zakupy i paragon. Sprawdza na paragonie moje zakupy i przyklada wszystko do bramki nie mogac znalesc tego ktory piszczy. (usunięte przez administratora) Po tym jak chlopak po raz piaty grzebie mi w zakupach i nic nie moze znalesc juz mialem zrobic awanture ale podszedl drugi z ochroniarzy obecny na sklepie. Poprosil chlopaka aby oddal mu paragon i ze on dokonczy. Drugi ochroniarz spojrzal na paragon wyjal dwa piszczace produkty rozbezpieczyl i przeprosil za klopot. (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)
1
pracownik 2016-11-16 18:41:25
Zapytaj swojego bezpośredniego przełożonego, on to powinien ci wyjaśnić ale pewnie twoich ujęć nie zarejestrowano w systemie na koniec miesiąca lub było z nimi coś nie tak i MPIK nie zaakceptował ich do rankingu.
Saladyn 2016-11-16 22:44:07
(usunięte przez administratora)
1
s 2016-11-18 17:25:49
chyba jesteś faszystą nie ma gorszych ludzi może maja problemy lub nie nadają się do takiej pracy albo ktoś ich poniża w pracy przemyśl to myślenie nie boli niektórych
PRACOWNIK UMBRELLI 2016-11-23 13:39:52
Ciekawe jak będzie w Nowym Roku.
PRACOWNIK. 2016-11-23 17:41:58
Mam pytanie do pracowników ochrony sieci Stokrotka !Czy zatrudniani jesteście przez personel sklepowy do prac np. przy wykładaniu towaru itp
pracus 2016-11-27 14:40:03
No Mpiki straca Bo przeginaja pale Brak godzin dla dedektywow przekastalca sie na zwiekszenie kradziezy w Mpikach
pracus 2016-11-27 14:43:26
Kary nie sa zgodne z prawem Po mnimo wpisu w umowie Teraz mozesz zwrucic sie do P.I.P.
pozycja 2016-11-27 21:55:32
zkoda odpowc Bo Twoje pytostalo sporo wstecz Ale powiem takNie wrto stawki sa niskie i wiecej .
zero 2016-11-27 21:59:31
Po co chcesz sie zalapac firma DNO dbaja o swoje stanowiska Sam zabacz ich iteligecje jak masz dodac kometaz to wybierz odpowiednie zdiaeca Takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szukaja
pracus 2016-11-27 22:04:39
Do wyladunku towaru formalnie nie mozesz byc zatrudniony przez personel sklepu Choc jest to praktykowane , ze mozesz pomuc . Jesli nie zaniedbujesz swych obowiazkow.
Pracus 2016-11-27 22:31:31
Ciekawe czemu Martusia odeszla bez slowa (kordynatorka) Dowiaduje sie jej pracownicy poczta patoflowa .Kto pomogl jej sie zwolnic? o TO JEST PYTANIE. Dobry pracownik do kosza. Ile pracownikow pujdzie do kosza ;Tak zwanych cieciow; Ktorzy utrzymuja prezesow i nie kompetentnych pracownikow biurowych.Nie wspomne o rankingach ujec na obiektach .Fikcja. Ile mialem ujec w tym roku ,nogrody nigdy nie dostalem,[no chyba ze nozyczkami od zlodziejki]To wie Pewien Pan A i Dyrektorzy Mpiku sie dziwia ze inni sa nagradzani nie ja .Wiecej szkoda pisac. Bo czy ktos tymi opiniami sie przejmuje.
1
Omen 2016-11-29 20:30:21
Pomóc !
Analfabeto
Pracownik w wawie 2016-12-01 07:55:48
Pracowałem w UMBRELLI za ujęcia zamiast premi otrzymałem kare 500 zł i zwolnienie z pracy.
Pracownik Umbrelle 2016-12-02 05:41:52
Mnie spotkała ta sama kara .
Zostaw swoją opinię o Umbrella Holding Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Umbrella Holding Sp. z o.o.