Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Tax-Pol

Opinie o Tax-Pol

Pracowałeś w firmie Tax-Pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
iza65 - 2014-10-03 15:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wydaje mi się, że to normalne w dzisiejszych czasach. Świadczy o tym, że ktoś kontroluje relacje pracowników z klientami, co pozwala na podnoszenie jakości świadczonych usług. Poza tym to nie jest ani Twoje gg, ani Twoj komputer, więc tym bardziej nie powinno Cię to dziwic
zdjecie uzytkownika
endrju - 2014-10-06 16:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się całkowicie z przedmówcą :) albo ktoś szuka pracy po to by pracować, albo by udawać że to robi... Myślę, że ktoś kto zajmuje się pracą sumiennie, nie narzeka na takie kontrolowanie.
Chciałbym pracować w Tax-Pol, ale na razie nie ma rekrutacji, kilka razy rozliczałem się w tej firmie, odwiedzałem biuro osobiście i atmosfera wydawała się być miła :)
zdjecie uzytkownika
endrju - 2014-10-07 09:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to chyba masz przykre doświadczenia ze swojej pracy, skoro ktoś Cię kontrolował nawet przy wyjściu do toalety
zdjecie uzytkownika
Mozilla - 2014-11-12 23:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznam wam, że kontrolowanie pracownika to najgorszy możliwy sposób sprawdzenia jak dobrze dzieje się w firmie.W ten sposób drastycznie można stracić zaufanie nie tylko pracowników ale i klientów - bo jakby nie było również oni przeglądają takie fora. Czy naprawdę tax-pol nie jest w stanie wymyślić innego sposobu na pohamowanie swojej ciekawości?
zdjecie uzytkownika
Byly 2 - 2014-11-26 23:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Nigdy nie wiesz do końca ile otrzymasz wynagrodzenia i za jaką pierdułkę zostaniesz wezwany na dywanik. Pytanie dlaczego tak mało znajdziecie opinii na linii pracodawca-pracownik, otóż wszystkie negatywne opinie są od razu z sieci kasowane. Przełożeni lubią w wolnym czasie widocznie przesiadywać na necie i kasować negatywy zamiast odpoczywać lub wysłuchać konstruktywnej krytyki. Skrajne dążenie do perfekcjonizm mówi samo za siebie.
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-11-27 03:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@Byly, po pierwsze to po co ci gg w pracy? Po drugie, to zawsze możesz w przeglądarce włączyć tryb prywatny i byc spokojnym o swoja historię. Po trzecie, masz cos do ukrycia, czy raczej na sumieniu, ze ta inwigilacja Ci przeszkadza? Moze własnie przez takie osoby jak Ty Tax-Pol nie ma wyjścia i musi ja stosować.
zdjecie uzytkownika
pterodaktyl - 2014-11-27 20:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Byly 2 - 2014-11-26 23:03:52]:
jesli miales/mialas cos do ukrycia to monitoring ci przeszkadzał. Ludziom pracującym uczciwie takie rzeczy nie zawadzaja. Jak tak czytam te opinie, to mam wrazenie, ze jako byly pracownik ciagle wypowiada sie jedna i ta sama osoba, zmieniajac nicki
Jesli nie odpowiadaly ci warunki, wynagrodzenie to trzeba bylo sie zwolnic, a nie zalewac swoim rozgoryczeniem fora
zdjecie uzytkownika
Dudu - 2014-12-11 08:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tax-pol wydaje się dosyć stabilnym pracodawcą. Wydaje mi się, że będąc uczciwym można również liczyć na dobre zarobki oczywiście adekwatne do ilości obowiązków będących na głowie pracownika. Szkoda tylko, że nie można zachować tutaj pewnej obiektywności prezentując i jedne i drugie poglądy odnośnie pracy.
zdjecie uzytkownika
floro - 2014-12-25 20:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktoś tu pisał wyżej o klientach Tax-Pola. A mnie ciekawi czy firma ostatnimi laty powiększyła grono swoich klientów czy też wręcz przeciwnie ? bo z tego co mi wiadomo to z większości tego typu firemek jak ta, to ludzie niestety co raz chętniej, ale odchodzą i nie chcą mieć z nimi już nic wspólnego ...
zdjecie uzytkownika
kot - 2015-01-14 17:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma jest dość wiarygodna , więc zgodnie z tym właśnie i z faktem iż ludzie są tak naprawdę co raz bardziej leniwi i wolą skorzystać z fachowej pomocy ( co w sumie nie jest takie złe) można stwierdzić , że rzeczywiście liczba klientów Tax-Pola ostatnimi czas mogła się zwiększyć. I w sumie myślę , że dalej tak będzie
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-01-31 16:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kocie ( ale to fajnie brzmi ) czy w zwiazku z tym co napisales ze ilosc klientow taxpola wzrasta to mozna liczyc na jakies nowe miejsca pracy albo stanowiska. To dla mnie istntna ifnormacja bo poszukuje pracy i chcialbym sie doweidziec jakis szczegolow tez o tax polu . klienci to wazna czesc tego czy szukaja nowych pracownikow czy nie
zdjecie uzytkownika
Byly - 2015-02-25 20:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moje opinie wszystkie zostały usunięte, choć nie były wulgarne, a zwyczajnie opisywyły relacje pracodawca - pracownik. Szkoda słów. Ostatnio (2-3 miesiące temu) pojawił się ciekawy artykuł w prasie. Polecam. Nie ciężko znaleźć;)
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-03-23 11:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hey rozliczyłam sie przez Tax-Pol miesiac temu ile bede czekac na zwrot z holandii
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-04-07 19:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwrot z Holandii zalezy jeszcze pewnie od konkretnego prawa jakie jest u nich w kraju. A tak poza tym to wydaje mi się, że powinni jakoś szybciej rozliczyć wszystkich, a jeśli nie, to zawsze są ambasady i na pewno w jakimś stopniu będa w stanie pomóc. Napisz @wiki jak cała sytuacja dalej się potoczy.
zdjecie uzytkownika
Aldeni - 2015-04-24 18:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja koleżanka pracowała w Holandii i właśnie jakoś ostatnio dostała zwrot. Więc pewnie u Ciebie tak samo sprawa powinna się już rozwiązać a jeśli nie to daj znać.
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-04-30 14:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie sprawa wyglada tak ze jeszcze niema mojego wzrotu z holandii a najlepsze jest w tym ze wkazdym biorze Tax pol podaja mi inna sume do wzrotu i badz tu madry narazie mineło dwa miesiace zobaczymy jak dalej sie to potoczy. Teraz szukam biora gdzie moge rozliczyc ubezpieczenie bez opłat wstepnych
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-06-08 11:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to krętacze uwaga na tę firmę szukajcie innej
zdjecie uzytkownika
pawel... - 2015-06-09 23:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nadal czekam na rozliczenie z holandii złozone nylo podobno 30 marca... i nadal nic...
zdjecie uzytkownika
pawel... - 2015-06-09 23:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aldeni - 2015-04-24 18:17:41]:
a kiedy skladala to rozliczenie?
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-06-11 09:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey ja od dwuch tygodni czekam na przelew moja kase juz maja ale czekam az wysla mi na konto niby jak dzwoniłam w piatek to powiedziano mi ze do konca tygodna je otrzymam. Papiery składałam 1go marca ale oczywiscie decyzje z holi oni dostali a nie ja do domu.
zdjecie uzytkownika
devdawid - 2015-06-20 13:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam, bardzo DŁUGIE okresy oczekiwania i zwodzenie klienta!
zdjecie uzytkownika
pawel... - 2015-06-25 01:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiki - 2015-06-11 09:12:50]:
skad wiedzialas ze ja maja? z profilu? mi tłumacza ze decyzje otrzymali z Balastingu i czekaja na przelew ok 2 tygodni.... mam czekac
zdjecie uzytkownika
qwe - 2015-06-26 06:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozliczenie z Holandi.... skladane 30 marca.... wyplacone 25 czerwca....troszkie trzeba poczekac ale warto....
zdjecie uzytkownika
tomas - 2015-06-26 08:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to długo???? 2,5 miesiąca? mega szybko
zdjecie uzytkownika
gustlik - 2015-07-22 00:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To faktycznie spore opóźnienie, chyba nie powinno tak być, bo jak dla mnie w takim wypadku tax-pol ma drobne problemy organizacyjne. Chociaż z drugiej strony pewnie jest sporo formalności, jesli to rozliczenia z Holandii. Teraz za to szukają do Wrocławia, może tutaj jest kasa na czas, poszukują głównie konsultantów ds. wsparcia klienta.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tax-Pol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tax-Pol?
Zadaj pytanie
alert