Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tax-Pol

Pracowałeś w firmie Tax-Pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Romek Ka - 2013-07-26 01:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anita - 2013-07-25 21:54:12 Chyba mylisz firmy, jak na profesjonalną firmę nie popełniają błędów... Ja rozliczam się od 7 lat i z każdym rokiem nie ma problemów więc o czym to świadczy? O tym, że każde rozliczenie jest indywidualne i jak nie rozumiesz sytuacji to masz problem. Polecam za poznać się z umową i wykazać się rozumieniem...
zdjecie uzytkownika
adamT - 2013-07-29 15:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tez sie rozliczalem z podatku i w mojej sprawie miala miejsce podobna sytuacja. to byla inna firma niz tax-pol. Kazdemu moze zdarzyc sie pomylka, przeciez nie pracuja tam roboty tylko ludzie, troche zrozumienia by sie przydalo w tym roszczeniowym pokoleniu. W tym roku korzystalem z tax-polu i jakos nikt bledu nie popelnil, zwrot mialem u siebie juz po 2 miechach
zdjecie uzytkownika
hanshans - 2013-08-08 16:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko szybko i porządnie, polecam i dziekuje
zdjecie uzytkownika
Łukasz F - 2013-08-09 13:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Administrator: Usuwane są wulgaryzmy i oszczerstwa nie poparte żadnymi faktami. W celu weryfikacji faktów prosimy wysyłać e-maile na marketing@tax-pol.pl podając imię i nazwisko
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 15:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy ktoś może pracował w tax-pol? Bo serio, to forum opinii o pracodawcy, a nie polecanie usług tax-pol. O co pytają na rozmowie rekrutacyjnej? Polecacie pracę?
zdjecie uzytkownika
grazia - 2013-08-12 15:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super atmosfera w firmie, zgrany zespół
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 16:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grazia, a możesz napisac coś więcej? Jak jest ze szkoleniami w tax-pol? Czesto się odbywają i sa pełnopłatne?
zdjecie uzytkownika
zuza - 2013-08-13 07:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tyle lat z rzedu juz korzystam z tej firmy i nigdy mi sie nie zdarzyl zaden przypadek z opisywanych na forum, jestem bardzo zadowolona
zdjecie uzytkownika
grazia - 2013-08-13 08:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2013-08-12 16:46:42

grazia, a możesz napisac coś więcej? Jak jest ze szkoleniami w tax-pol? Czesto się odbywają i sa pełnopłatne?
polecam zadzwonić do firmy i dopytać, albo zlożyć cv i wszystkiego się dowiesz na rozmowie :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 13:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grazia, ale wiesz jak to jest, naobiecują, naobiecują, potem człowiek przychodzi, a tu ponura rzeczywistość. Napisz jak możesz coś o tych szkoleniach, nie zdziwię się jak ich nie będzie...
zdjecie uzytkownika
tytus - 2013-08-14 17:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co chodzi Ci z tymi szkoleniami? To jest aż tak ważne? Myślę, że to jest najmniej ważne. Mogą być a nie muszą.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 19:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ważne jest dla mnie by się rozwijać jakoś. Też zapytam, czy sa szanse na jakiś awans w tax-pol? Bo nie chcę całe życie pracować na tym samym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 14:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tytus, czyli mówisz, że jedyna szansa, żeby dostać się do Tax-Pol to w ramach ich rekrutacji? Nie ma co zanosić im CV? Nie dałbyś rady kogoś wkręcić?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 22:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie uważam aby moje pytanie bylo dziwne, mimo że firma nie szuka to ja jestem zainteresowany pracą w firmie a nóż widelec Ciebie zwolnią a mnie zatrudnią ;)
zdjecie uzytkownika
Trollos - 2013-09-13 16:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie duży plus, z resztą inne firmy powinny się uczyć od TaxPolu, takie moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-16 17:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trollos, ale pracowałes w tax-pol, czy jesteś klientem, bo to różnica. W czym sa tacy dobrzy, że powinni uczyć innych?
zdjecie uzytkownika
andzia - 2013-09-20 16:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nigdy nie wystawiam firmom opinii, ale jesli chodzi o tax-pol jak najbardziej warto.. polecam każdemu, kto potrzebuje pomocy w rozliczeniu!! WIELKI PLUS!
zdjecie uzytkownika
Janek - 2013-09-21 10:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
andzia, czy ja wiem, czy tax-pol jest taki wielki? Ile oni obecnie pracowników zatrudniają? To oni mają biuro jak się idzie od placu bankowego na plac zamkowy?
zdjecie uzytkownika
andzia - 2013-09-23 09:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto mowi, ze tax-pol jest wielki?? ja po prostu oceniam ich jako biuro podatkowe, nie wiem ile zatrudniaja osob, srednio mnie to interesuje jako klienta
zdjecie uzytkownika
Janek - 2013-09-23 12:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, rozumiem. Ktoś może pracuje w tax-pol i napisze jak obecnie się wiedzie w firmie? Bo to forum z opiniami o pracodawcy, nie wiem, czy zauważyliście.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-05-30
Żródło: infopraca.pl
Wrocław, 50-541
(dolnośląskie)
Firma zajmująca się zwrotem podatku z pracy za granicą zatrudni osobę: DO BIURA Wymagania: - wykształcenie wyższe; - doświadczenie w księgowości; - bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie w stopniu pozwalającym na swobodną...
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Junalek - 2014-02-25 21:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać pracownicy Tax-Polu nie korzystają z forum goworka ;) Myślę, żeby pracować w firmie trzeba mieć sporo doświadczenia, opinie wyłącznie zadowolone.
zdjecie uzytkownika
dżemor - 2014-03-02 00:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mogliby zacząć :) w sumie dobrze byłoby się dowiedzieć jak to wygląda ze strony pracownika jeśli chodzi o kasę i atmosferę w Tax-polu...
zdjecie uzytkownika
kaktus - 2014-03-18 09:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
chcialbym bardzo pracowac w takiej firmie, interesuja mnie kwestie podatkow polskich, zagranicznych. Sam dawno, dawno temu zaczynajac swoja kariere zawodowa pracoewalem poza granicami naszego kraju, wiec wiem tez jak to wyglada. Mysle, ze mogloby mi to sporo ulatwic w kontaktach z ta grupa osob. Takze piszcie cos - obecni pracownicy, jak jest w Tax-Pol i czego sie mozna spodziewac:) czkeam
zdjecie uzytkownika
dobry - 2014-05-07 09:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tax-pol jako firma rozliczająca podatki jest naprawde w pełni profesjonalna. Informacja, zaangażowanie i miła obsługa to atuty firmy
zdjecie uzytkownika
poli - 2014-06-16 16:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dobry - 2014-05-07 09:25:18]:
to może wiesz jeszcze jak Tax-Pol wygląda od środka? może jakieś informacje na temat pracy w tej firmie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tax-Pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x