Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tax-Pol

Pracowałeś w firmie Tax-Pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 19:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ważne jest dla mnie by się rozwijać jakoś. Też zapytam, czy sa szanse na jakiś awans w tax-pol? Bo nie chcę całe życie pracować na tym samym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 14:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tytus, czyli mówisz, że jedyna szansa, żeby dostać się do Tax-Pol to w ramach ich rekrutacji? Nie ma co zanosić im CV? Nie dałbyś rady kogoś wkręcić?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 22:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie uważam aby moje pytanie bylo dziwne, mimo że firma nie szuka to ja jestem zainteresowany pracą w firmie a nóż widelec Ciebie zwolnią a mnie zatrudnią ;)
zdjecie uzytkownika
Trollos - 2013-09-13 16:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie duży plus, z resztą inne firmy powinny się uczyć od TaxPolu, takie moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-16 17:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trollos, ale pracowałes w tax-pol, czy jesteś klientem, bo to różnica. W czym sa tacy dobrzy, że powinni uczyć innych?
zdjecie uzytkownika
andzia - 2013-09-20 16:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nigdy nie wystawiam firmom opinii, ale jesli chodzi o tax-pol jak najbardziej warto.. polecam każdemu, kto potrzebuje pomocy w rozliczeniu!! WIELKI PLUS!
zdjecie uzytkownika
Janek - 2013-09-21 10:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
andzia, czy ja wiem, czy tax-pol jest taki wielki? Ile oni obecnie pracowników zatrudniają? To oni mają biuro jak się idzie od placu bankowego na plac zamkowy?
zdjecie uzytkownika
andzia - 2013-09-23 09:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto mowi, ze tax-pol jest wielki?? ja po prostu oceniam ich jako biuro podatkowe, nie wiem ile zatrudniaja osob, srednio mnie to interesuje jako klienta
zdjecie uzytkownika
Janek - 2013-09-23 12:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, rozumiem. Ktoś może pracuje w tax-pol i napisze jak obecnie się wiedzie w firmie? Bo to forum z opiniami o pracodawcy, nie wiem, czy zauważyliście.
zdjecie uzytkownika
Junalek - 2014-02-25 21:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać pracownicy Tax-Polu nie korzystają z forum goworka ;) Myślę, żeby pracować w firmie trzeba mieć sporo doświadczenia, opinie wyłącznie zadowolone.
zdjecie uzytkownika
dżemor - 2014-03-02 00:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mogliby zacząć :) w sumie dobrze byłoby się dowiedzieć jak to wygląda ze strony pracownika jeśli chodzi o kasę i atmosferę w Tax-polu...
zdjecie uzytkownika
kaktus - 2014-03-18 09:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
chcialbym bardzo pracowac w takiej firmie, interesuja mnie kwestie podatkow polskich, zagranicznych. Sam dawno, dawno temu zaczynajac swoja kariere zawodowa pracoewalem poza granicami naszego kraju, wiec wiem tez jak to wyglada. Mysle, ze mogloby mi to sporo ulatwic w kontaktach z ta grupa osob. Takze piszcie cos - obecni pracownicy, jak jest w Tax-Pol i czego sie mozna spodziewac:) czkeam
zdjecie uzytkownika
dobry - 2014-05-07 09:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tax-pol jako firma rozliczająca podatki jest naprawde w pełni profesjonalna. Informacja, zaangażowanie i miła obsługa to atuty firmy
zdjecie uzytkownika
poli - 2014-06-16 16:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dobry - 2014-05-07 09:25:18]:
to może wiesz jeszcze jak Tax-Pol wygląda od środka? może jakieś informacje na temat pracy w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-07-29 20:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
żarłacz - 2014-09-06 15:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-07-29 20:39:48]:
zgadzam się z faktem , że Tax-pol jako firma rozliczająca nadpłacone podatki po za granicami kraju jest liderem jeśli chodzi o te usługę w Polsce. Sam niejednokrotnie myślałem , aby spróbować zakręcić się i przyjąć do tej firmy. Niestety do tej pory nie doszły mnie słuchy o żadnych przyjęciach w firmie
zdjecie uzytkownika
bella - 2014-09-15 15:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
też interesuję się zatrudnieniem w tej firmie, jednak niestety nie znalazłam żadnych ogłoszeń :(
zdjecie uzytkownika
iza65 - 2014-10-03 15:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wydaje mi się, że to normalne w dzisiejszych czasach. Świadczy o tym, że ktoś kontroluje relacje pracowników z klientami, co pozwala na podnoszenie jakości świadczonych usług. Poza tym to nie jest ani Twoje gg, ani Twoj komputer, więc tym bardziej nie powinno Cię to dziwic
zdjecie uzytkownika
endrju - 2014-10-06 16:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się całkowicie z przedmówcą :) albo ktoś szuka pracy po to by pracować, albo by udawać że to robi... Myślę, że ktoś kto zajmuje się pracą sumiennie, nie narzeka na takie kontrolowanie.
Chciałbym pracować w Tax-Pol, ale na razie nie ma rekrutacji, kilka razy rozliczałem się w tej firmie, odwiedzałem biuro osobiście i atmosfera wydawała się być miła :)
zdjecie uzytkownika
endrju - 2014-10-07 09:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to chyba masz przykre doświadczenia ze swojej pracy, skoro ktoś Cię kontrolował nawet przy wyjściu do toalety
zdjecie uzytkownika
Mozilla - 2014-11-12 23:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznam wam, że kontrolowanie pracownika to najgorszy możliwy sposób sprawdzenia jak dobrze dzieje się w firmie.W ten sposób drastycznie można stracić zaufanie nie tylko pracowników ale i klientów - bo jakby nie było również oni przeglądają takie fora. Czy naprawdę tax-pol nie jest w stanie wymyślić innego sposobu na pohamowanie swojej ciekawości?
zdjecie uzytkownika
Byly 2 - 2014-11-26 23:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Nigdy nie wiesz do końca ile otrzymasz wynagrodzenia i za jaką pierdułkę zostaniesz wezwany na dywanik. Pytanie dlaczego tak mało znajdziecie opinii na linii pracodawca-pracownik, otóż wszystkie negatywne opinie są od razu z sieci kasowane. Przełożeni lubią w wolnym czasie widocznie przesiadywać na necie i kasować negatywy zamiast odpoczywać lub wysłuchać konstruktywnej krytyki. Skrajne dążenie do perfekcjonizm mówi samo za siebie.
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-11-27 03:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@Byly, po pierwsze to po co ci gg w pracy? Po drugie, to zawsze możesz w przeglądarce włączyć tryb prywatny i byc spokojnym o swoja historię. Po trzecie, masz cos do ukrycia, czy raczej na sumieniu, ze ta inwigilacja Ci przeszkadza? Moze własnie przez takie osoby jak Ty Tax-Pol nie ma wyjścia i musi ja stosować.
zdjecie uzytkownika
pterodaktyl - 2014-11-27 20:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Byly 2 - 2014-11-26 23:03:52]:
jesli miales/mialas cos do ukrycia to monitoring ci przeszkadzał. Ludziom pracującym uczciwie takie rzeczy nie zawadzaja. Jak tak czytam te opinie, to mam wrazenie, ze jako byly pracownik ciagle wypowiada sie jedna i ta sama osoba, zmieniajac nicki
Jesli nie odpowiadaly ci warunki, wynagrodzenie to trzeba bylo sie zwolnic, a nie zalewac swoim rozgoryczeniem fora
zdjecie uzytkownika
Dudu - 2014-12-11 08:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tax-pol wydaje się dosyć stabilnym pracodawcą. Wydaje mi się, że będąc uczciwym można również liczyć na dobre zarobki oczywiście adekwatne do ilości obowiązków będących na głowie pracownika. Szkoda tylko, że nie można zachować tutaj pewnej obiektywności prezentując i jedne i drugie poglądy odnośnie pracy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tax-Pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tax-Pol?
Zadaj pytanie
x