brak logo

Tax-Pol

Wrocław

Opinie o Tax-Pol

wolken 2013-07-10 09:16:46
ja skorzystalem z uslug i nie miałem żadnych problemow, wystarczy znac usługę i umowę, ktora sie podpisuje i nie będzie halasu:)
kamilabogusławska 2013-07-11 09:28:16
Wypowiadają się osoby, które korzystały z uslug firmy.. Są zadowoleni i niezadowoleni. Nie wiem w czym problem.. że ktos nie ma ochoty czytać Twoich przekleństw? Nic dziwnego chyba. Jest wolność słowa, ale wiażą się z nią również ograniczenia związane z obrażaniem innych osób/mienia itd... Tu pojawia się cenzura. Przecież to oczywiste
asterek 2013-07-23 14:12:48
super, polecam wszystkim tax-pol!!
Romek Ka 2013-07-26 01:59:11
Anita - 2013-07-25 21:54:12 Chyba mylisz firmy, jak na profesjonalną firmę nie popełniają błędów... Ja rozliczam się od 7 lat i z każdym rokiem nie ma problemów więc o czym to świadczy? O tym, że każde rozliczenie jest indywidualne i jak nie rozumiesz sytuacji to masz problem. Polecam za poznać się z umową i wykazać się rozumieniem...
adamT 2013-07-29 15:21:34
tez sie rozliczalem z podatku i w mojej sprawie miala miejsce podobna sytuacja. to byla inna firma niz tax-pol. Kazdemu moze zdarzyc sie pomylka, przeciez nie pracuja tam roboty tylko ludzie, troche zrozumienia by sie przydalo w tym roszczeniowym pokoleniu. W tym roku korzystalem z tax-polu i jakos nikt bledu nie popelnil, zwrot mialem u siebie juz po 2 miechach
1
hanshans 2013-08-08 16:15:57
wszystko szybko i porządnie, polecam i dziekuje
Łukasz F 2013-08-09 13:51:14
Administrator: Usuwane są wulgaryzmy i oszczerstwa nie poparte żadnymi faktami. W celu weryfikacji faktów prosimy wysyłać e-maile na marketing@tax-pol.pl podając imię i nazwisko
grazia 2013-08-12 15:56:54
super atmosfera w firmie, zgrany zespół
zuza 2013-08-13 07:18:14
tyle lat z rzedu juz korzystam z tej firmy i nigdy mi sie nie zdarzyl zaden przypadek z opisywanych na forum, jestem bardzo zadowolona
grazia 2013-08-13 08:12:57
anonim - 2013-08-12 16:46:42

grazia, a możesz napisac coś więcej? Jak jest ze szkoleniami w tax-pol? Czesto się odbywają i sa pełnopłatne?
polecam zadzwonić do firmy i dopytać, albo zlożyć cv i wszystkiego się dowiesz na rozmowie :)
1
tytus 2013-08-14 17:43:39
O co chodzi Ci z tymi szkoleniami? To jest aż tak ważne? Myślę, że to jest najmniej ważne. Mogą być a nie muszą.
anonim 2013-08-28 22:09:30
nie uważam aby moje pytanie bylo dziwne, mimo że firma nie szuka to ja jestem zainteresowany pracą w firmie a nóż widelec Ciebie zwolnią a mnie zatrudnią ;)
Trollos 2013-09-13 16:42:19
Zdecydowanie duży plus, z resztą inne firmy powinny się uczyć od TaxPolu, takie moje zdanie.
andzia 2013-09-20 16:33:34
nigdy nie wystawiam firmom opinii, ale jesli chodzi o tax-pol jak najbardziej warto.. polecam każdemu, kto potrzebuje pomocy w rozliczeniu!! WIELKI PLUS!
1
andzia 2013-09-23 09:05:09
a kto mowi, ze tax-pol jest wielki?? ja po prostu oceniam ich jako biuro podatkowe, nie wiem ile zatrudniaja osob, srednio mnie to interesuje jako klienta
dżemor 2014-03-02 00:01:35
A mogliby zacząć :) w sumie dobrze byłoby się dowiedzieć jak to wygląda ze strony pracownika jeśli chodzi o kasę i atmosferę w Tax-polu...
1
kaktus 2014-03-18 09:33:00
chcialbym bardzo pracowac w takiej firmie, interesuja mnie kwestie podatkow polskich, zagranicznych. Sam dawno, dawno temu zaczynajac swoja kariere zawodowa pracoewalem poza granicami naszego kraju, wiec wiem tez jak to wyglada. Mysle, ze mogloby mi to sporo ulatwic w kontaktach z ta grupa osob. Takze piszcie cos - obecni pracownicy, jak jest w Tax-Pol i czego sie mozna spodziewac:) czkeam
3
dobry 2014-05-07 09:25:18
tax-pol jako firma rozliczająca podatki jest naprawde w pełni profesjonalna. Informacja, zaangażowanie i miła obsługa to atuty firmy
1
Pracownik 2014-07-29 20:39:48
Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie.(usunięte przez administratora)
bella 2014-09-15 15:16:11
też interesuję się zatrudnieniem w tej firmie, jednak niestety nie znalazłam żadnych ogłoszeń :(
1
iza65 2014-10-03 15:01:33
Wydaje mi się, że to normalne w dzisiejszych czasach. Świadczy o tym, że ktoś kontroluje relacje pracowników z klientami, co pozwala na podnoszenie jakości świadczonych usług. Poza tym to nie jest ani Twoje gg, ani Twoj komputer, więc tym bardziej nie powinno Cię to dziwic
1
endrju 2014-10-06 16:54:34
Zgadzam się całkowicie z przedmówcą :) albo ktoś szuka pracy po to by pracować, albo by udawać że to robi... Myślę, że ktoś kto zajmuje się pracą sumiennie, nie narzeka na takie kontrolowanie.
Chciałbym pracować w Tax-Pol, ale na razie nie ma rekrutacji, kilka razy rozliczałem się w tej firmie, odwiedzałem biuro osobiście i atmosfera wydawała się być miła :)
1
endrju 2014-10-07 09:47:38
to chyba masz przykre doświadczenia ze swojej pracy, skoro ktoś Cię kontrolował nawet przy wyjściu do toalety
2
Byly 2 2014-11-26 23:03:52
(usunięte przez administratora) Nigdy nie wiesz do końca ile otrzymasz wynagrodzenia i za jaką pierdułkę zostaniesz wezwany na dywanik. Pytanie dlaczego tak mało znajdziecie opinii na linii pracodawca-pracownik, otóż wszystkie negatywne opinie są od razu z sieci kasowane. Przełożeni lubią w wolnym czasie widocznie przesiadywać na necie i kasować negatywy zamiast odpoczywać lub wysłuchać konstruktywnej krytyki. Skrajne dążenie do perfekcjonizm mówi samo za siebie.
1
pterodaktyl 2014-11-27 20:26:06
jesli miales/mialas cos do ukrycia to monitoring ci przeszkadzał. Ludziom pracującym uczciwie takie rzeczy nie zawadzaja. Jak tak czytam te opinie, to mam wrazenie, ze jako byly pracownik ciagle wypowiada sie jedna i ta sama osoba, zmieniajac nicki
Jesli nie odpowiadaly ci warunki, wynagrodzenie to trzeba bylo sie zwolnic, a nie zalewac swoim rozgoryczeniem fora
2
kot 2015-01-14 17:22:32
firma jest dość wiarygodna , więc zgodnie z tym właśnie i z faktem iż ludzie są tak naprawdę co raz bardziej leniwi i wolą skorzystać z fachowej pomocy ( co w sumie nie jest takie złe) można stwierdzić , że rzeczywiście liczba klientów Tax-Pola ostatnimi czas mogła się zwiększyć. I w sumie myślę , że dalej tak będzie
1
praca 2015-01-31 16:25:46
Kocie ( ale to fajnie brzmi ) czy w zwiazku z tym co napisales ze ilosc klientow taxpola wzrasta to mozna liczyc na jakies nowe miejsca pracy albo stanowiska. To dla mnie istntna ifnormacja bo poszukuje pracy i chcialbym sie doweidziec jakis szczegolow tez o tax polu . klienci to wazna czesc tego czy szukaja nowych pracownikow czy nie
wiki 2015-03-23 11:21:55
hey rozliczyłam sie przez Tax-Pol miesiac temu ile bede czekac na zwrot z holandii
wiki 2015-04-30 14:53:50
u mnie sprawa wyglada tak ze jeszcze niema mojego wzrotu z holandii a najlepsze jest w tym ze wkazdym biorze Tax pol podaja mi inna sume do wzrotu i badz tu madry narazie mineło dwa miesiace zobaczymy jak dalej sie to potoczy. Teraz szukam biora gdzie moge rozliczyc ubezpieczenie bez opłat wstepnych
pawel... 2015-06-09 23:04:46
Ja nadal czekam na rozliczenie z holandii złozone nylo podobno 30 marca... i nadal nic...
pawel... 2015-06-09 23:06:00
a kiedy skladala to rozliczenie?
wiki 2015-06-11 09:12:50
Hey ja od dwuch tygodni czekam na przelew moja kase juz maja ale czekam az wysla mi na konto niby jak dzwoniłam w piatek to powiedziano mi ze do konca tygodna je otrzymam. Papiery składałam 1go marca ale oczywiscie decyzje z holi oni dostali a nie ja do domu.
pawel... 2015-06-25 01:59:18
skad wiedzialas ze ja maja? z profilu? mi tłumacza ze decyzje otrzymali z Balastingu i czekaja na przelew ok 2 tygodni.... mam czekac
qwe 2015-06-26 06:16:43
Rozliczenie z Holandi.... skladane 30 marca.... wyplacone 25 czerwca....troszkie trzeba poczekac ale warto....
tomas 2015-06-26 08:16:24
to długo???? 2,5 miesiąca? mega szybko
parzymiech 2015-08-27 20:38:38
@ja chyba jest chyba osobą mocno nudzącą się w domu... Każdy, kto ma choć trochę umiejętności w czytaniu umów ze zrozumieniem, nie powinien wylewać swoich żali na forum. Wszystko jest napisane w umowie. To tylko świadczy o poziomie tej osoby...
A wracając do rozliczeń, to mam tam kilka spraw aktualnie prowadzonych i nie mam probelmów z uzyskiwaniem odpowiedzi na pytania, tłumaczeniu czegokolwiek, każdy uprzejmy i pomocny :) pozdrawiam załogę tax-pol i liczę na szybkie zwroty jak w ubieglym roku;)
1
ja 2015-08-29 14:05:50
Co jest podane w umowie? Co pokrywa oplata manipulacyjna? W który miejscu? Jest to wybieg pozwalający firmie na doliczenie dodatkowej kwoty, poza oplata prowizyjną oraz dodatkowa oplata za przelew.
idela 2015-08-31 09:35:42
Skoro tak dobrze znasz tą firmę, to powinnaś/powinieneś wiedzieć co to jest ta opłata i łaskawie każdego poinformować, a nie oczerniać pracowników firmy... To w dalszym ciągu niczego nie tłumaczy. Daremne są te wypowiedzi.
Atena 2015-09-02 18:19:32
Jestem zadowolona z taxpolu jako firmy rozliczeniowej!!! Dostalismy z mezem szybko zwrot z Niemiec, zasady oczywiste, prowizja naliczona zgodnie z umowa i jeszcze dpostalismy rabat:)
artur 2015-09-02 21:52:57
dlaczego usuwane są nasze opinie- opinie osob niezadowolonych ? czy to nie jest naruszanie swobody wypowiedzi i tego aby inni kliencie sie "poznali"na waszej firmie?!!!jest to bardzo żałosne
2
jola 2015-09-02 22:26:13
Na pewno nie dostala ponieważ pierwsze decyzje i wyplaty z Holandii sa najwcześniej w maju/ poczatku czerwca. Wie o tym kazdy kto mial kontakt z holenderska skarbowka..... TAX Pol nieco nadgorliwie zachwala samego siebie....
1
jach 2015-09-05 12:13:11
Jak się nie ma innych sposobów na zapewnienie sobie zadowolonych z usług klientów - jak na przykład uczciwość i rzetelność - ani na zapewnienie sobie opinii uczciwego pracodawcy to trzeba dbać o zamiatanie pod dywan niewygodnych informacji. Tyle w temacie.
1
paulina 2015-11-18 11:05:42
również czekam na rozliczenie podatku z Niemiec od końca kwietnia. Rozliczenie podobno zrobiono na początku czerwca i do tej pory nic.......... po moich telefonach żadnych konkretnych odpowiedzi tylko matactwo żenada na pewno nigdy więcej nie skorzystam z ich usług znajomi już dawno zapomnieli o tym że otrzymali zwrot a ja ciągle marzę .........
1234 2015-11-18 19:47:33
dbanie o interesy powierzyła tax pol jak widać zadbali dobrze!!! kasy brak
osoba kiedys tam zatrudniona 2015-11-20 09:02:04
to życze ci powodzenia, w tak preznie rozwijajacej sie firmie ;)
jeśli jesteś faktycznie osobą poszukującą pracy - a nie pracownikiem tax-polu tworzacym mega pozytywne opinie-to za kilka tygodni poznasz co znaczy praca w tej firmie...Każdy, kto choć na jakiś czas tam się zahaczył, wie "czym to pachnie"
pozdrawiam zespoł tax-pol i inne osoby-....
beata 2016-06-09 17:31:44
oczywiście że poszukają, pracownicy sie zwalniają, a na umowę o pracę owszem można liczyć(usunięte przez administratora)
malina 2016-06-15 12:39:53
Po raz kolejny usunięto opinie niezadowolonych byłych pracowników firmy- zniknęła 3 strona z wpisami. Żałosne działanie!!
2
koperta 2016-09-25 20:37:51
kolejne wpisy zostały skasowane. Widzę, że ktoś z załogi Tax-Pol lub sam właściciel uporczywie wertuje fora opiniodawcze i usuwa z czasem negatywne opinie. Niestety nie da sie ukryc, że ten okręt powoli tonie
1
koperta 2016-10-06 20:05:50
czytałem wcześniej pojawiające się opinie- negatywne o tym pracodawcy. Subskrybowałem powiadomienia o firmie, bo zanim złoże papiery chce mieć jasny obraz firmy. Ale co jakiś czas są opinie kasowane- a nie ma w nich wulgaryzmów. A okręt tonie- dd nie rozumiesz przenośni ?
1
aga 2016-10-06 22:35:21
czasami, nie zmaieszczaja na portalach z ofertami pracy aktualnych ofert czasem trzeba dzwonic i pytać do biura, wczesniej poszukiwali copywriterów.
Zostaw swoją opinię o Tax-Pol - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tax-Pol