logo TELECENTRUM SP.ZO.O.

TELECENTRUM SP.ZO.O.

Nidzica

Opinie o TELECENTRUM SP.ZO.O.

MIŁA 2013-03-28 10:00
pani [usunięte przez moderatora] razem z[usunięte przez moderatora] otworzysli sobie biuro zeby okradać bezrobotnych poczytajcie sobie opinie, połączone z http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,244067,0,0#
[usunięte przez moderatora] O [usunięte przez moderatora] pisały gazety jak nie wypłacali podwykonawcom i ludziom, a o [usunięte przez moderatora] są legędy na całą Polskę
Praca tylko dla bogatych którzy chcą społecznie pracować
2013-09-30 20:36
Boże uchowaj takich ludzi co plotki roznoszą ...nigdy nikogo Pani [usunięte przez moderatora] nie [usunięte przez moderatora] traktuje pracowników jak wlasna rodzine !Tyle ciepla zrozumienia i dyscypliny powinna mieć każda firma która stawia na rozwój ,doksztalcenie i jak najlepsze warunki które można stworzyć pracownikowi! No wiadomo -Nidzica obstawiona przecietna prywata co tylko zwyklego czlowieka potrafi zjeść za marny grosz to i boli ze w nie pelna rok czasu Pani [usunięte przez moderatora] pokazala jaj wygląda Firma na poziomie:-)
ja 2013-10-01 14:32
Pracuję w telecentrum już rok i właściwie cała ekipa pracuje już rok, dzięki tej pracy uwierzyłam w siebie. Bardzo dużo nauczyłam się od szefowej jest to osoba na która zawsze mogę liczyć bardzo wspierający menedżer zawodowo wie o co chodzi a prywatnie wrażliwa i pomocna duszyczka. Jeśli będzie do nas nabór to gorąco polecam.
MK 2014-03-03 09:14
Byłam w Telecentrum na stażu z urzędu pracy, potem zostałam zatrudniona. Wszystko ok czasami klienci są wredni.Polecam w szczególności za atmosferę która tam panuje.
1
biała 2014-04-07 13:04
Ludzie jak tu jest fajnie!!! to jest moja pierwsza praca zostałam przyjęta do wielkiej rodziny co za atmosfera kierowniczki wspierają wszyscy uśmiechnięci. Jest parcie na wynik i wszyscy to rozumiemy i robimy co w naszej mocy by osiągnąć cel.Polecam
biała 2014-04-07 13:05
Ludzie jak tu jest fajnie!!! to jest moja pierwsza praca zostałam przyjęta do wielkiej rodziny co za atmosfera kierowniczki wspierają wszyscy uśmiechnięci. Jest parcie na wynik i wszyscy to rozumiemy i robimy co w naszej mocy by osiągnąć cel.Polecam
pablo 2014-05-07 12:57
Najporządniejszy pracodawca w mieście. Wypłata zawsze na czas!!! jakie to ważne w tych czasach. Profesjonalna kadra. POLECAM!!!
pablo 2014-05-28 10:11
najporządniejszy bo w porównaniu z innymi na tym rynku płaci na czas, szanuje pracowników, mamy spotkania rozwojowe, szkolenia i coachingi z trenerami. jakie inne opinie?? inne opinie może gadać ktoś komu nie chciało się pracować albo nie poradził sobie.
1
miła 2014-08-06 21:57
Telecentrum - super atmosfera, mili ludzie... Byłam tam tylko jeden dzień (zrezygnowałam, bo nie mogłam podjąć pracy z powodu braku opiekunki do dziecka) niestety, ale otwarci i bardzo życzliwy i pomocni ludzie tam pracują. Z tego co wiem od znajomych płaca też całkiem całkiem. No i wypłata na czas!!!! A to podstawa. Na pewno tam wrócę jak tylko moje dziecko na to pozwoli!!
2
ulubiona 2014-08-11 13:00
ale się uśmieliśmy wszyscy, każdy wie kto to napisał buachcha, niunia nie ma cię bo sama po dwóch latach numer wykręciłaś u każdego pracodawcy by tak było, nawet teraz jak na prowizję będziesz tyko dziobać to do roboty też będziesz musiała chodzić. I wbrew twoim oczekiwaniom Firma ma się dobrze i lepiej bez ciebie!!!
7
gembird 2014-08-11 13:42
Komentarz godny wyrafinowania :) ktoś chyba nie pilnuje czasu pracy, przerwy nie ma o 13:00 a o 14:00. Trzeba poleciec po premii.
6
gembird 2014-08-11 13:46
chyba powinno być "UŚMIALIŚMY" :)
6
nowa 2014-08-11 13:55
W przeciwieństwie do pani ULUBIONEJ inni muszą sami zapracować na premię, a nie na gotowca podkradać innym :)
8
PZDR 2014-08-11 14:01
Halo, dzień dobry. Firma Netia z tej strony.
6
black 2014-08-11 14:01
Dla każdego kto się zastanawia czy iść do pracy do tej firmy stanowcze NIE ponieważ pracujecie na premie Pań liderek nie na swoją.
8
gembird 2014-08-11 14:30
Na zarobki nikt NIGDY nie narzekał z tego co wiadomo. Więc dlaczego po jednej osobie poleciało kilka następnych ? Ot tak sobie ? NIE ! Każdy wie dlaczego.
6
??? 2014-08-11 14:33
Przeżywacie jak stonka wykopki! Wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk ludzi. Miła atmosfera? w takim razie dlaczego ludzie się tak skarżą na pracę w tym Telecentrum i po dwóch tygodniach nieodpłatnego szkolenia odchodzą? Nikom w Nidzicy nie wmówicie, że warto u Was pracować. Powinniście wiedzieć jaką wasza firma ma opinie!
8
anonimowa:) 2014-08-11 18:00
Coś w stylu Pauliny Z. smarowanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po forach internetowych , żenada .
3
n**i 2014-08-11 22:20
( usunięte przez administratora ) ? czy pisanie PRAWDY ? Ogromna różnica :)
Okradajcie się nawzajem. Faworyzujcie wybrańców i oddawajcie im cudze (umówione) kontakty. Jak to było ? "Podłość ludzka nie zna granic". Pozdrawiam :)
5
opinia 2014-08-11 22:47
Przecież wyraźnie ktoś napisał na górze, że nie chodzi o zarobki w tej firmie ani o szefostwo tylko o panującą tam atmosferę. Więc szczytem bezczelności jest oskarżanie kogoś o komentarze. Po to jest ta strona utworzona aby każdy mógł dodać swoją opinię. Teraz każdy będzie zgadywał kto dał dany komentarz ? Ludzie zlitujcie się ?! Jedna jak i druga strona jest winna. Ktoś zrobił źle - został zwolniony. Ale po co drążyć co, gdzie i ile musi "dziobać na prowizję" ? A skoro już kolejna opinia jest na kogoś kto steruje tam towarzystwem, buntuje szefową i całym kółkiem różańcowym, wybiera sobie "pupilków" to wybaczcie ale lepiej usuńcie tą stronę bo ktoś się zdenerwuje a wtedy wyjdą wszystkie brudy, a nie takie błahostki.
1
ddddd 2014-08-12 09:55
Jeżeli ktoś pracował w Firmie dwa lata ( z tego co widzę wyżej )i został zwolniony na własne życzenie to chyba świadczy tylko o nim jeżeli teraz gdzie tylko można i jak się tylko da obsmarowuje Firmę w której pracował i był cenionym pracownikiem, a skoro tak było mu źle i każdy go okradał i musiał biedny dziobać na premię i wypłatę to po jaką cholerę pracował tam dwa lata i sam nie odszedł tylko musiał wywinąć numer aby pracodawca go zwolnił ? a rzucać nazwiskami to już szczyt chamstwa i świadczy tylko o inteligencji i gówniarstwie osoby zwolnionej ! Brak wstydu ! Nidzica to małe miasto wszystko się roznosi a jeżeli pracownik w czasie pracy chwali firmę pod niebiosa a po odpaleniu numeru i zwolnieniu wiesza na firmie psy to normalny nie jest i każdy w końcu pozna się na takiej osobie inny pracodawca nie przyjmie takiej osoby która wszystko co działo się w firmie wynosi na powierzchnię zapewne osoba która została zwolniona sama brała udział w eskapadach i zabawach firmy więc to hipokryzja ! a przypomnę tylko że jeżeli takie plotki okażą się kłamstwem osoba która mówi tak brzydko ściśle mówiąc może być pociągnięta do odpowiedzialności bo coś takiego to zwykłe czyste pomówienie a coś takiego jest w Polsce karane !
3
gfdfgfd 2014-08-12 10:47
Z tego co widać wyżej nie padło żadne nazwisko, a raczej imię osoby zwolnionej. Nie przeczytałam tu nic co byłoby obrazą FIRMY oraz na temat "imprez". Wręcz przeciwnie pisane są same superlatywy na temat szefostwa i zarobków. A ktoś ciągle pisze o pieniążkach, dziobaniu i prowizji. Głodnemu chleb na myśli, jak widać ? Czytanie ze zrozumieniem również się kłania, można szybko zauważyć. Bo GDZIE TU KTOŚ "OBSMAROWUJE" firmę ? Firma jest jedną z najlepszych w Nidzicy i każdy o tym dobrze wie :) Komentarze wyraźnie mówią o czymś innym, ale ktoś silnie próbuje odwrócić tzw. kota ogonem. Pozdrawiam.
1
alerzeczy. 2014-08-13 14:34
Nodi jedż już na te ogórki do Niemczech :D :D :D
4
gembird 2014-08-14 11:24
Niemiec* głąby patentowane :)
1
szok 2014-08-14 13:02
mmmeeeeeeeeeee - jedyne czym można gardzić to tylko Tobą skoro takie rzeczy wypisujesz - pamiętaj nie mierz innych swoją miarą .

Pozdrawiam :) Miłego Dnia :)
ewq 2014-08-14 14:20
Dlaczego zostaja usuwane komentarze ? Jest to forum by wypowiedziec sie na temat Firmy, Ludzi aby wyrazic swoja opinie powiedziec co sie mysli o firmie co ewentualnie sie wie. Prosze by komentarze nie byly kasowane.
1
:) 2014-08-19 16:29
Najgorsza praca na świecie! Liderki przepisywały umowy na siebie...Za plecami każdy gada na każdego.Nowi pracownicy faktycznie przez pierwsze dni mogą uwierzyć w tą fałszywie miłą atmosferę...Nigdy więcej takich ludzi i tej firmy.Pozdrawiam
4
AntyJudasz 2014-09-01 03:05
Ludzie którzy piszą tutaj "głupoty" delikatnie mówiąc są po prostu JUDASZAMI. Jeżeli ktoś jest nie fair wobec pracodawcy to czemu ma oczekiwać głaskania go po główce! Niestety jest taka mentalność ludzi że dobre wiadomości/opinie przekażą np dla 3 osób a złe dla 33 mimo że zazwyczaj nie mają racji! Ludziom brakuje honoru żeby uderzyć się w pierś i przyznać się do błędu! Wiadomo samokrytyka jest ciężkim tematem ale warto się nad tym zastanowić, przeanalizować sytuacje i dopiero się wypowiadać a nie działać pod wpływem emocji! Niech jedna czy druga osoba która tutaj wiesza przysłowiowe psy na pracodawcy przypomni sobie wszystkie dobre chwile które zostały mu dzięki pracodawcy i minusy i dopiero się wypowiada! To jest firma taka jak wszystkie inne, w biznesie liczy się "wynik" na który składa się praca każdego pracownika, jeżeli jesteś sumiennym pracownikiem to nie ważne w jakiej pracy/firmie zostaniesz nagrodzony a jeżeli tylko się wymaga to pozostaje tylko jedna droga.... Urząd Miasta i założenie własnej działalności i sprawdzenie jak to "fajnie i przyjemnie" zatrudniać osoby które chcą tylko brać i oczekują profitów! Gwarantuje że taka osoba na własny ZUS i przysłowiową pietruszkę nie zarobi! Więc spójrzcie na swojego pracodawce obiektywnie a nie z zaciśniętymi zębami ze złości i przeanalizujcie jak wygląda prowadzenie firmy i nie wykorzystujcie dobrego serca "szefowej" bo to robicie! Gdyby każdy z Nas stosował jedną z zasad głoszoną przez jednego z najmądrzejszych ludzi na świeci czyli przez Dalajlame (kto nie wie kto to jest zapraszam na google.com) tzw zasadę "trzech S" żyłoby nam się prawie idealnie bez zbędnych i fałszywych komentarzy/opinii! Więc moi drodzy pora stać się dorosłym i zastosować ww. zasadę którą na pewno praktykuje Wasz pracodawca! po 1. Szanuj Siebie! 2. Szanuj innych i po 3 najważniejsze Stań się odpowiedzialny za wszystkie swoje działania. Może i banalne zasady ale większość z nas nie potrafi tego praktykować... a to jest klucz do sukcesu! tak na wszelki wypadek przetłumaczę tą zasadę dla "Ausländer" bo coś się w temacie przewinęło o takich osobach a z własnego doświadczenia wiem że nawet po tygodniu zapominają ojczystego języka! :)
Folgen dem Prinzip der "drei S":
1. Respektieren Sie einander.
2. Respektieren anderer Menschen.
3. Werden für alle ihre Handlungen verantwortlich.
Pozdrawiam wszystkich pracowników jak i pracodawce!
Ps za wszystkie błędy ortograficzne, interpunkcje jak i błędy w tlumaczeniu z góry przepraszam :)
2
psiutka 2014-09-01 16:08
Nic dodać nic ująć...Auf wiedersehen :)
2
pukpuk 2014-09-09 20:19
Anty Judasz dobrze napisał też się pod tym podpisuję ja pracuję czwarty miesiąc i jestem bardzo zadowolona nigdy w Nidzicy tyle nie zarobiłam co w tej firmie, klimat w pracy super nawet bywa bardzo zabawnie. Mamy z góry jasno określone zasady współpracy i tak jak dziś indywidualne spotkania z zawodowym trenerem to wszystko wpływa że przychodzę do Telecentrum z uśmiechem i pełna energii.
2
anitex 2014-09-11 13:20
Pracowałam w tej firmie ze względu na to ze podjęłam studia w innym mieście musiałam się wyprowadzić, zaczepiłam się w innym Call Center i teraz jak mam pogląd to mogę powiedzieć że się tęskni i ze takiego klimatu jak w Telecentrum nie ma nigdzie.
Pozdrawiam wszystkich konsultantów.
2
Były pracownik do MARINA 2014-11-10 10:12
Pracowałam w TC. Odeszłam, ponieważ zwyczajnie sobie nie radziłam. Ale złego słowa nie mogę powiedzieć. Wszyscy okazali zrozumienie i mimo mojego zwątpienia byłam namawiana, żeby dać sobie szansę. Nie ma co się oszukiwać, ale to wbrew pozorom ciężka praca i wymagająca wytrwałości i cierpliwości. Umiejętności sprzedażowe zyskasz dzięki pomocy liderki i trenerowi także polecam. Jeśli chodzi o wynagrodzenie... No cóż. Nie mogę też powiedzieć złego słowa. Wypłata na czas, zadowalająca, mimo, że wyników nie miałam takich jak inni. JA POLECAM!!! A na takie bezrobocie jakie jest w Nidzicy, firma TELECENTRUM proponuje korzystne warunki.
do Marina 2014-11-10 10:26
Idź i się przekonaj po prostu, Podczas rozmowy masz szansę wypytać o wszystko. Możesz podpytać ludzi, którzy tam pracują. Z tego co wiem jest spoko no i jak na Nidzice zarabiają całkiem nieźle. Koleżanka, która tam pracuje, chwaliła się, że nigdy tyle nie zarobiła. Po kilku miesiącach pracy dostać więcej niż najniższa krajowa to na prawdę nieźle. Niektórzy muszą się (usunięte przez administratora) żeby dwójkę miesięcznie wyciągać. Więc radzę po prostu idź i spróbuj. Pozdrawiam
do marina 2014-11-12 14:35
Pytasz o stabilność i warunki jeśli wywiązujesz się z tego co musisz czyli ze sprzedaży to wszystko gra. Telecentrum w Nidzicy jest od ponad dwóch lat i w tym czasie mocno się rozwinęło wiem ze mają też biura w innych miastach w Polsce no to myślę, że można powiedzieć że stabilnie. Pracowałam tam i było wszystko ok kasa na czas i wiesz ile zarobisz. Koleżanki tam pracują i dwa tysiące zarabiają więc ok. Szefową jest Pani (usunięte przez administratora)idź na rozmowę i się sama przekonaj.
grapcio 2014-11-14 09:32
ŻYJEMY W POLSCE A WIĘC W KRAJU GDZIE JEST WOLNOŚĆ SŁOWA ! Opinie są po to aby były negatywne jak i pozytywne więc gdyby te ot całe telecentrum było tak wspaniałe tych negatywów nie byłoby wcale.
1
były pracownik 2014-11-14 10:01
Negatywne opinie są wszędzie. Wiadomo. Nigdy nikomu nie dogodzi. To są Polacy. Wiecznie narzekają jak to jest źle, jakie bezrobocie, że pracodawca zły, że praca do d***. A prawda jest taka. Negatywne opinie biorą się od tych ludzi, którzy zwyczajnie padli ofiarą kompleksu niższości i nie mają nic więcej do powiedzenia, jak tylko szkodzić innym. To jest takich ludzi cel w życiu. TO DOPIERO WSTYD, HAŃBA, I BRAK HONORU!!!!
2
grapcio 2014-11-17 11:44
hahahahahahhahahahahahaha
fdgfv 2014-11-18 09:44
jeszcze troszkę :)
boombox 2014-12-11 23:16
Jeśli chodzi o rekrutację, to raczej szukają tam osób do pracy "na słuchawkach". Wypłata na czas (ale to raczej powinno być normalne w każdej firmie), godziny pracy też są w porządku. Z tego co wiem, obecnie z zarobkami jest trochę lepiej niż na początku działalności Telecentrum. Jeśli chodzi o atmosferę to jest to dość drażliwy temat. Niby wszystko jest ok, ale jednak obgadywanie na boku i faworyzowanie niektórych osób też mają tam miejsce. (usunięte przez administratora)
1
redek 2015-01-18 19:51
kolega już pytał ale nie dostał odpowiedzi, więc ja moze powtórzę, bo też mnie to interesuje. Ile można w tym całym telecentrum zarobić? i jak to rozliczają - jako pensje miesięczną, czy od przepracowanych godzin czy może jeszcze zupełnie inaczej? i umowa to pewnie o dzieło albo zlecenie tylko no nie?
inglot 2015-01-27 19:05
Umowa na początek zawsze jest na zlecenie. Czyli wypłata zależy od przepracowanych godzin. Standardowo to jest około 1100zł miesięcznie. Jeśli wyrobisz normę czyli ilość usług (to ustala pracodawca), to oczywiście otrzymujesz również premię. Jeśli masz dużo tych usług, wyrabiasz ponad normę to po kilku miesiącach jest szansa na umowę o pracę. Tak jest raczej w większości tego typu firm.
hah 2016-05-07 20:32
Młodzi ludzie rzeczywiście dobrze pracują, ale jaka jest atmosfera?
Agnieszka 2017-03-15 09:57
Jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna do TELECENTRUM SP.ZO.O.? Jakimi radami możecie się podzielić z potencjalnymi kandydatami?
Zostaw swoją opinię o TELECENTRUM SP.ZO.O. - Nidzica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TELECENTRUM SP.ZO.O.