FHU SUNEXPERT

Zabrze

Opinie o FHU SUNEXPERT

SUPER GRUPA 2014-10-31 14:14
Firma jest nr 1 jako call center , praca w niej to przyjemna atmosfera i ktoś kto pracował w podobnej branży wcześniej powinien dać rade dłużej niż 5 dni... Jednak duzo osob tego nie wykorzystuje
Dla Sunexpert waznym okresem jest okres 5 dni. Po tym okresie albo zostają z nami dalej osoby warte pracy z naszą GRUPĄ albo nie ! KONTRAHENT FHU SUNEXPERT MUSI BYĆ ZADOWOLONY ZE SPOTKANIA PRZYGOTOWANEGO DLA NIEGO!
4
TERMA 2014-11-03 10:23
POLECAMY TĄ GRUPE TO NAJLEPSZA GRUPA JAKA NAJSKUTECZNIEJ UMAWIA SPOTKANIA I CEL MA JEDEN - ZWIĘKSZYĆ DOCHODOWOŚĆ SWOJE ALE TEŻ KONTRAHENTÓW !!!

POZDRAWIAMY

POLECAMY !!!
5
Suneko 2014-11-03 12:34
Polecamy serdecznie , najskuteczniej i bez zastrzeżeń !
Pozdrawiamy !
4
VTECH 2014-11-03 14:41
Firma z jaką pracowaliśmy za czasów kolektorów .. miłe wspomnienia , powoli nowe czasy więc nowe inwestycje. Liczymy na współprace równie udaną jak wówczas.

VT.
4
rekrutantka 2014-11-05 20:20
Witam Was
Byłam na rozmowie i powiem szczerze, że jak najbardziej wszytko ok ale chciałabym zaczerpnąć jeszcze opinii ogólnej czy rzeczywiście zarobki są prowizyjne tak jak na miejscu mi powiedziano: 2500-3000 zł i więcej w zależności od umówionych spotkań o ile dobrze wszytko zrozumiałam. Brzmi rewelka.
Potwierdzi mi to ktoś ?
4
pracownik SE 2014-11-06 09:05
2000-3000 zł netto to norma wraz z prowizją a ważne, że jest i podstawa i prowizja
3
pracownik SE 2014-11-06 12:49
ach i podstawa jest dopiero od osiagniecia pewnego progu. Inaczej ludzie maja placone tylko za umowione spotkanie.
7
rekrutantka 2014-11-06 17:29
Dziękuję :-)
3
solary gdańsk 2014-11-10 14:20
REWALACJA I NAJLEPSI W POLSCE.
5
Pracownik 2014-11-12 11:52
Najlepsza atmosfera dobre zarobki, bardzo dobre kierownictwo, wysoki poziom rekrutacji. Polecamy!
6
pv 2014-11-15 09:50
polacamy firmę call center obecnie są w świetnej formie i prowadzą także ankiety z zakresu pv - rewelacja !!!
5
CAlL 2014-11-24 12:22
WIemy że w tej firmie róznie bywało ale z tego co ja wiem pracownicy którzy popdpatrywali projektów SUNEXPERT renome próbowali zniszczyć - bezskutecznie.
Firma obecnie jest nie do zniszczenia . Sa idealni wprost w tym co robią .
CAiL
3
SOLAR 2014-12-02 15:29
NAJLEPSI NA TERENIE POLSKI Z TEGO CO SLYSZYMY WYCHODZĄ JUZ POZA KRAJ ZA ZACHÓD - DE - GRATKI !:-)
POZDRAWIAMY
2
Mary DuLait 2014-12-13 10:48
Panie/Pani "buaha" - Mam takie pytanie. Skoro tak dobrze znasz politykę naszej firmy, a jak mniemam znalazłeś/aś już normalną pracę, z pewnością nie u złodziei, to musisz być strasznie sfrustrowanym i znudzonym człowiekiem, skoro non-stop przeglądasz tą stronę i tracisz swój cenny czas na pisanie tak "elokwentnych" w swej formie komentarzy. Podaj konkretne przykłady ludzi "oszukanych" a chętnie się do tego ustosunkuję ;) Poza tym, jeśli jesteś byłym pracownikiem naszej firmy, to pewnie Cię lubiłam, gdyż nie przypominam sobie osoby, której nie darzyłabym sympatią (być może bez wzajemności) i chętnie pogadam z Tobą przy piwie;) Tak więc pozdrawiam i życzę więcej spokoju w życiu...skup się na przyjemnościach i nie pluj jadem bo... jedno ma się życie i jedną tylko szansę na to by je przeżyć w miarę... inteligentnie... ;)
5
Mary DuLait 2014-12-15 09:22
(usunięte przez administratora) są pracownicy, którzy zarabiają tu nawet 5 koła i nie czują się oszukani...pytanie zatem: dlaczego inni wręcz przeciwnie? Poza tym, jeśli o umowę chodzi, to nie trzeba jej podpisywać, jeśli nie chce się być "niewolnikiem".
3
Dorohusk 2014-12-19 12:44
Byłem, pracowałem, widziałem co nieco. Generalnie ok. Można nabrać doświadczenia, o które ciężko w innych firmach - w większości ma się określoną funkcję i that's it. Tutaj natomiast jeśli się człowiek postara, to ma okazję 'liznąć' i poznać trochę 'świata' . Ile osób, tyle opinii. Jeśli ktoś chce spróbować, niech przyjdzie, z tego co wiem drzwi są zawsze otwarte.

Wesołych Świąt byłym, teraźniejszym i przyszłym pracownikom. I powodzenia w roku 2015.

Z pozdrowieniami - szczególnie do Mary i starych wyjadaczy,
Dorohusk
4
Kermit xD 2014-12-30 12:10
Co do zarobku , heh no wiesz , jak sie postarasz tak zarobisz, ja średnio wyciągam 2.5 tyś zł - 3 tyś zł , zaznaczam że średnio ;)
3
Pati B 2014-12-30 12:11
Tak są możliwości nabycia duzego doswiadczenia,oraz zarobienia powyzej 3000zl. Jeżeli ktoś przyjedzie do pracy to sie sam przekona jak jest napewade. Bardzo miła atmosfera i zgrana ekipa.
3
Kermit xD 2014-12-30 12:12
A co do tego czy wart to powiem tak , przyjdź ,sprawdź , sam się przekonaj . Najwyżej poprostu zrezygnujesz , a opinie (te negatywne według mnie) to ludzie którzy se po prostu nie poradzili .
4
Marcin F 2014-12-30 12:15
Witam. Pracuje w sunexpert już dość długo, moim zdaniem jak najbardziej warto podjąć współprace z naszą firmą, co do nadgodzin wiadomo wszystko zależy od projektu który robimy mniej niż 8 godzin nie pracujemy.Orientacyjna wypłata... im większe umiejętności tym większa wypłata;) np. jeśli chodzi o moją cyfre z przodu w tym miesiącu to prawie 5:) ale ogólnie zazwyczaj jest 2-3, ale tak jak pisałem zależnie od umiejętności w pierwszy miesiąc trzeba sie wkręcić a potem z górki;)
6
Mary DuLait 2014-12-30 12:49
Marcin, nie pracujesz dłużej niż 8 godzin bo chcesz zarobić tyle ile zarabiasz ;) a Ci, którym nie zależy na tak dużych zarobkach,mogą się dogadać z szefem o innym wymiarze godzinowym, a nawet pracować w domu i podejrzewam, że i tak mogą być zadowoleni z wyników, jeśli nie oszukują samych siebie ;) POLECAM I ZAPRASZAM DO NAS :)
5
Sunexpert 2015-01-05 20:54
Polecamy bo dzięki Nim zarabiamy! Dobrze umówione spotkanie to połowa sukcesu !
Pozdrawiamy
4
Sunexpert 2015-02-09 12:48
Oczywiście że tak trudno żeby było inaczej nie znamy firmy jaka dawałaby za samo siedzenie no chyba że zarządza firmą grupa a nie Zarząd ;-)
Jest coś takiego jak system motywujący ale jak widać tu ktoś o tym nie słyszał , więć po prostu już w Sun expert nie pracuje - tu sie nie siedzi tu sie na kase na prawde ostro pracuje ;-)
3
kopijak 2015-02-10 13:55
firma która w bardzo krótkim czasie osiągnęła bardzo wielki sukces - niesamowicie dużą ilość klientów w swoim portfelu posiada oraz wie w jaki sposób i jak w dziś czasach zdobyć zyski nie tylko dla swojej działalności ale także zwiększyć obroty klientom na terenie kraju i z tego co juz wiemy to zaczyna działać za granicami ( Niemcy i Belgia )

Gratulujuemy Załodze :)))
3
Bartosz 2015-03-04 01:06
Szanowni Państwo, być może nie jest do właściwa droga poszukiwania Firmy do współpracy, jednakże byłem na Państwa stronie internetowej SUN-EXPERT i oferta, jaką Państwa firma posiada wzbudziła moją niepohamowaną chęć zaczerpnięcia zdecydowanie większej ilości informacji. Jestem człowiekiem, który zajmuje się kolokwialnie mówiąc ''swataniem'' firm. Jednakże, samo pozyskanie dla ów firm klientów jakby nie jest moim konikiem. Pytanie następujące : Czy Państwo zajmują się pozyskiwaniem Klientów indywidualnych i biznesowych na terenie całego terenu UE, czy jest do działalność prowadzona na terenie RP ? Myślę nad nawiązaniem współpracy, a opinie o Państwa firmie są pozytywne, dlatego pomyślałem, że warto się zainteresować.
2
handel 2015-06-10 19:30
Najlepsze call center w swoim fachu z korzyścią i dla Klienta i pracownika
2
Mary 2015-06-15 08:55
Do BEKA: Prawda jest taka, że jeżeli ktoś nie radzi sobie z tego typu pracą i nie radzi sobie z samym sobą, to nie popracuje tu długo. U nas każdy może sobie wyliczyć jaką chce wypłatę i pracować tak by ją osiągnąć. Na bieżąco ma się wgląd w swoje osiągnięcia. Wypłaty są zawsze na czas.
Obecnie prowadzimy rekrutacje więc każdego, kto szuka dobrych pieniędzy zapraszam na rozmowę kwalifikacyjną. Życzę wytrwałości (usunięte przez administratora) Pozdrawiam.
2
Do.no.cik no.1 2015-08-20 20:31
Moi mili, TRZEBA DOJRZEĆ do tego by W OGÓLE podejmować działania, JUŻ NIE MÓWIĄC O realizacji tych działań, czy to w życiu prywatnym, czy zawodowym. Nie ma sensu się licytować kto ma rację, bo TAK PO PROSTU JEST - TRZEBA DOJRZEĆ do pewnych rzeczy i nie ma na to mocnych.

To, co na pisałem powyżej traktuje o WSZYSTKICH TYCH piszących komentarze negatywne, obrażających wszystkich użytkowników GO WORK, właścicieli firmy Sun Expert, czy jakiejkolwiek innej.

Praca na takich stanowiskach jakie oferuje Sun Expert wymaga użycia niczego innego, jak posiadanego przez wszystkich z nas ( Z ZAŁOŻENIA ) narządu ośrodkowego układu nerwowego, krótko mówiąc MÓZGU. Jeżeli uważacie, że na tych stanowiskach praca na tzn. jednym schemacie ( zacięta płyta ) przyniesie wam zarobek rzędu 2000 zł + to jesteście w błędzie. Jakże utopijnym jest takie myślenie. No zastanówcie się sami, tak na ludzki rozum. Idziecie do pracy 20 dni w miesiącu. Robicie 8 h jedno i to samo, jak robociki i co, chcecie 5000 zł ?! Przecież to jakaś kpina, za co ?!.

Wszyscy przecież wiemy, że pracując jak robocik do firmy po za PODSTAWĄ wymaganą, by nie otrzymać wypowiedzenia NIE WNOSI SIĘ NIC ! a takie firmy jak ta, potrzebuje kogoś, kto swoją kreatywnością wprowadzi raz na jakiś czas trochę świeżości do firmy czyt. nowy projekt, pomysł, usprawnienie pracy zespołu etc. Rekapitulując pozwolę sobie tu przytoczyć słowa jednego z użytkownika Go Work, który powinien zadziałać na wszystkich tych NEGATYWNIE nastawionych jak kubeł zimnej wody, tu cytat : "Ludzie nauczcie się, że jeśli chcecie zarabiać to musicie coś potrafić!"

Kwestia umów. Sam pracuję, pracowałem na UMOWIE O PRACĘ. Większość ludzi mnie nie zna, więc bez bicia się przyznam, że W WIĘKSZOŚCI PRZYPADKÓW ( O ZGROZO, W MOIM TEŻ ) umowa o pracę, po za nędzną składką emerytalną, ubezpieczeniem zdrowotnym, który nota bene nic nie daje, nie wnosi do życia nic, po za STAGNACJĄ ! Pewnie spytacie oburzeni: " Czemu, jak to ?! " a ja już jestem gotów odpowiedzieć, otóż w większości przypadków wygląda to w sposób następujący :
- Pensja : 1750 zł brutto ( w niektórych firmach proponują + premie *KPINA* )
- Ubezpieczenie emerytalne, zdrowotne ( wiadomo jakie składki - w większości śmiesznie niskie )
- Pracownik ma być robotem, nie ma myśleć, nie ma kombinować, ma robić to, co jest zapisane w umowie, praca ponad to nie będzie zauważona, doceniona. ( Po co się starać ? - tu zaczyna się wyżej wspomniana STAGNACJA )

Podsumowując, jeśli DROGI CZYTELNIKU / UŻYTKOWNIKU z jakichkolwiek powódek nie nadajesz się do pracy na takich stanowiskach, to nie trać swojego czasu ( może mniej cennego - nie mnie oceniać ) uszanuj czas osób, dla których to czynnikiem DECYDUJĄCYM o podjęciu pracy w SUN EXPERT jest ten portal i opinie na nim zgromadzonym i PRZESTAŃ WYPISYWAĆ DURNE, NIE MAJĄCE PODSTAW KOMENTARZE.

Sam na własne oczy widziałem, jak ludzie dostawali wypłaty 3000 zł + ale MIELI TO COŚ.

Zatem by w trzech słowach podsumować mój wywód. Nic się nie stanie, jak przyjdziesz i spróbujesz. Kto wie, może jesteś KOZAKIEM, który zarabiać będzie konkretne pieniądze. A składka emerytalna, zdrowotna ? Chryste, jeśli zarobisz dużo, to prywatnie to sobie odprowadzisz.

Pamiętajcie, że czasy " Czy się stoi, czy się leży - 2500 (zł) się należy " przeminęły razem z Panem Edwardem G.

Facet, który jedzie Mercedesem za 400 tysięcy zł, Pani, która ma dom za 2 mln, czy chociażby gość, który ma samochód za 150 tysięcy zł. NIE MA TEGO z siedzenia po 8h i pracowania jak trybik, robocik taki.
(usunięte przez administratora)

Pozdrawiam,
Były pracownik.
5
Lipek 2015-10-03 13:09
Odnosząc się do powyższych komentarzy także polecam gorąco pracę w Sunexpert. Też natknąłem się na ogłoszenie. Prowadzą rekrutację gdyż dział się poszerza ..
2
karol 2015-10-07 14:51
Także polecam firma poszerza się o kolejny dział, pracuje tam moja znajoma SK :-) chwali sobie , sam idę na rozmowę a jeśli chodzi o pracę dorywczą hmm fajnie ,że dorywcza praca = dużo ponad 2 tys / 3 tys zł.
Serdecznie pozdro
1
robert 2015-11-03 08:53
ktos tu nie zrozumiał komentarza Do.no.cika ... A po drugie na budowie jest inaczej w sensie nie znaczy to w najmniejszym stopniu , że ciężko!!!
praca w CC jest jedną z cięższych prac , ale rzeczywiście na budowie są urozmaicenia wśród " fachowców " :)))
2
trtrtr 2015-11-15 20:57
ja widziałem że firma FHU SUNEXPERT szuka telefonicznego doradcy klienta w Zabrzu, może warto spróbować
2
Donocik 2016-08-24 20:00
Wienio, teraz jestem staszym doradcą klienta, mam 3-3.5 tysiąca. I nie pracuję na budowie. Chcesz potwierdzenie z konta bankowego, jeśli nie wierzysz ?
Doświadczenie, które zdobyłem z Panem Konradem w Sun-Expert dzisiaj owocuje dobrymi zarobkami.

I szczerze? Tak jak kiedyś byłem na w/w wściekły, zły i w ogóle... tak dzisiaj jestem mu wdzięczny za przekazaną wiedzę i możliwość zdobycia doświadczenia.


Bujaj się.
2
Pracownik 2016-08-26 11:39
Ta firma nauczyła także mnie podejścia do życia ... Pracowałam, zrezygnowałam, dziś wiem , że nigdzie tak jak u Pana Konrada nie zarobie, ale kto wie, może kiedyś jeszcze będzie okazja!
Potwierdzam, że ta firma ma możliwości i to ogromne. A wiele ludzi tego nie wykorzystało.

Pracownik
2
IGA 2016-08-30 11:21
Pracowałam w tej firmie i mogę potwierdzić że można zarobić dobrą kasę, a ponadto obecnie można szybko awansować i dostać umowę o pracę na pełny etat. Będę się starć o powrót, bo rozstałam się w przyjaźni.
4
red 2016-08-30 11:23
Umiejętność sprawnego działania jest czymś oczywistym, zwłąszcza, że kadra docenina pracownika na każdym poziomie, a wypłata?
2
J 2017-01-07 13:41
POLECAM TĄ FIRMĘ. MOCNO SIĘ ROZWIJA NA RYNKU. I CO WAŻNE SĄ DUŻE MOŻLIWOŚCI ROZWOJU PRACOWNIKA!
J
2
Alicja 2017-03-09 13:53
@J dobrze, że o tym mówisz. Możliwość rozwoju pracownika to dla niektórych decydujący czynnik przy wyborze nowej pracy. Może powiesz coś więcej? Czy są organizowane imprezy integracyjne? Jak z benefitami?
1
P 2017-06-14 15:32
Są imprezy ale głównie jest zadbanie o pracownika na tym etapie żeby zawsze miał na czas wypłatę!
Firma mocno się rozwija i warto podjąć u nas pracę jeśli oczywiście się nadajesz ...

Pracowniczka
1
;p 2017-06-28 13:19
Warto dodać dobrą opinię nt firmy Sunexpert ponieważ bardzo mocno wzrosły zarobki za umawiane spotkania dla pracowników firmy.
Stawki sięgają nawet 20 zł za jedno spotkanie jakie umówisz !
Krótko mówiąc warto pracować i zarabiać, firma Sunexpert po prostu przykłada dużą moc do tego aby na rynku zaistnieć jeszcze bardziej w branży , i udaję się to!


Dziękuję
;p
2
Alicja 2017-08-28 16:32
@J możesz coś więcej napisać o pracy w FHU SUNEXPERT, dlaczego polecasz? @;p rozumiem, że premie mocno podskoczyły. A jeśli chodzi o podwyżki to czy jest jakaś szansa aby dostać? Aktualnie rekrutują na stanowisko Pracownik Biurowy. Ktoś składa cv?
1
Asia 2017-09-03 15:10
Dokładnie !!!!!!!
Alicja 2017-09-20 15:34
@Wiecie kto jestem moderatorem forum GoWork.pl jestem tu po to aby wam pomóc i dowiedzieć się jak najwięcej informacji o pracy w firmie FHU SUNEXPERT. Czy ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w tej firmie?
Alicja 2017-10-02 13:07
Zachęcam wszystkich forumowiczów do przeczytania wywiadu z Konradem Kalusem Właścicielem firmy FHU SUNEXPERT, który znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,843981,wywiad-konrad-kalus @On mlody przypominam, że na forum nie możesz obrażać nikogo. Zapoznaj się z regulaminem forum, który znajdziesz tutaj http://www.gowork.pl/regulamin
Alicja 2017-10-05 13:35
@Ruda dzięki za odpowiedź. Rozumiem, że praca godna polecenia dla młodych osób, tych którzy studiują. Może jest jakiś student, który wyrazi swoją opinię o pracy w firmie FHU SUNEXPERT? Czy można liczyć na elastyczne godziny pracy?
Ruda 2017-10-05 16:46
Elastyczne godziny? Tylko w ogłoszeniu o pracę heheheheh. Praca od 8 do 16 i kropka.
1
Opinia 2017-10-10 09:46
Oczywiście że są elastyczne godziny pracy przy umowach zlecenie - takie też firma Sunexpert posiada i oferuje.
Jednak to rozwiązanie dla studentów i Sunexpert to praktykuje.
Z kolei ponad połowa umów na dziś dzień to już umowy o pracę - podstawa plus spore prowizje.
Firma mocno się rozwija organizując kampanie dla firm zewnętrznych , stałe kontrakty jak i od roku Sunexpert montuje PV .
2
~dona 2017-10-15 17:10
Trudno, żeby na umowę o pracę nie pracować 8 godzin dziennie!!!!!!Natomiast na umowę zlecenie Zleceniobiorca ustala godziny pracy (niektórzy pracują np. po 4 godziny i to nie codziennie, inni umawiaja spotkania w domu (tylko ci do których szef ma zaufanie).
1
Ruda 2017-10-18 09:11
A Polska druzyna wygra MŚ :-)
Opinia 2017-10-19 11:22
Tak ! Sunexpert grozi im Śmiercią jak nie beda pracować hehehehe
WIdać że niektórzy mają nudne życie i cieszymy sie że dla nich jest nasze TAK CIEKAWE

Dziękujemy Wam :-)))
Pozdrawiamy serdecznie
Zostaw swoją opinię o FHU SUNEXPERT - Zabrze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHU SUNEXPERT