brak logo

Agencja detektywistyczna i ochrony Joker

Barlinek

Opinie o Agencja detektywistyczna i ochrony Joker

kawa 2009-10-29 00:37
ładnie piekinie tylko co zauwazyłem to sami w nocy jezdza kanikadze
hazi 2009-11-16 21:18
sami jezdza to zeczywiscie kanikadze pracuje w solidzie i niewyobrazam sobie sam jechac w nocy na interwencje co to za syf ten joker
krzysiek 2011-08-26 21:08
co do (usunięte przez administratora) to widze ze zle sie dzieje na sklepie jakies dziadki i babcie ktos kto przymuje te osoby powina sie zastanowic troche kiedys jak pamietalem ta firme to byl mlody zespół i praktycznie ludzie sie pchali do tej firmy ale z tego co wiem to ten barlinek zchodzi na psy chyba czas pomyslec o zmianach personalnych
joker g-w 2012-06-20 21:37
Jak czytam te Wasze wypociny z błędami ortograficznymi bo żal mi się was robi.Jeśli chodzi o ciebie solidowski parobku to jestem w szoku bo w solidzie możesz pracować zaledwie 1 1/2 miesiąca bo na terenie Gorzowa zaczęli dopiero funkcjonować ,a ty jesteś jednym z tych którzy zapewne nie dostali się do JOKERA i teraz gromy nad nami wylewasz.jednak życzę ci abyś pracował jak najdłużej w psiarni a zobaczysz jak cię potraktują ,a rotacja jest bardzo duża ,więc nielicz że zagrzejesz dłudo tam miejsce
Joker g-w 2012-06-20 21:39
Jak czytam te Wasze wypociny z błędami ortograficznymi bo żal mi się was robi.Jeśli chodzi o ciebie solidowski parobku to jestem w szoku bo w solidzie możesz pracować zaledwie 1 1/2 miesiąca bo na terenie Gorzowa zaczęli dopiero funkcjonować ,a ty jesteś jednym z tych którzy zapewne nie dostali się do JOKERA i teraz gromy nad nami wylewasz.jednak życzę ci abyś pracował jak najdłużej w psiarni a zobaczysz jak cię potraktują ,a rotacja jest bardzo duża ,więc nielicz że zagrzejesz dłudo tam miejsce
Joker g-w 2012-06-20 21:39
Jak czytam te Wasze wypociny z błędami ortograficznymi bo żal mi się was robi.Jeśli chodzi o ciebie solidowski parobku to jestem w szoku bo w solidzie możesz pracować zaledwie 1 1/2 miesiąca bo na terenie Gorzowa zaczęli dopiero funkcjonować ,a ty jesteś jednym z tych którzy zapewne nie dostali się do JOKERA i teraz gromy nad nami wylewasz.jednak życzę ci abyś pracował jak najdłużej w psiarni a zobaczysz jak cię potraktują ,a rotacja jest bardzo duża ,więc nielicz że zagrzejesz dłudo tam miejsce
młody 2012-09-10 18:00
Zapraszam do barlinka i zainteresowanie sie tam kierownictwem niech zobacza ile osób tam zwolnili i za co teraz widze traca obiekty współpracy z policja żadna
lk 2012-09-10 18:04
Nie powiem gorzów jest jedna z najlepszych oddziałów kierownictwo nie czepia sie byle czego i atmosfera jest ok ale co ma sie do barlinka to nie
połecam 2012-12-30 16:40
Polecam atmosfera ok płacą na czas daja umowy o prace na długie okresy
4
POLECAM 2013-04-12 16:39
Atmosfera ok Grupa uzbrojona tak ze mysle ze godna Polecenia
5
opinia 2013-06-25 01:45
Daja umowy o prace .pełne umundorowanie kasa na czas kierownicto jest wporzadku tak ze jest godna polecenia posiadaja uzbrojona grupe tak ze wsparcie na obiektach zawsze jest
9
2013-09-13 17:10
młody - 2012-09-10 18:00:31

Zapraszam do barlinka i zainteresowanie sie tam kierownictwem niech zobacza ile osób tam zwolnili i za co teraz widze traca obiekty współpracy z policja żadna
hm .to zapewne za starego kierownictwa teraz widzę skład został wymieniony i raczej na plus
5
pracownik 2014-01-01 15:07
Witam
Wykształcenie owszem zależy na jakie stanowisko ale jest też ważne doświadczenie i wtedy można rozmawiać o zarobkach polecam firmę jako jedyna w okolicy posiada Grupę Interwencyjną w pełni uzbrojoną i ze wszystkimi szkoleniami oraz przyjmują osoby Zdrowe nie jest wymagane niepełnosprawność
10
Mateusz 2014-11-14 17:26
Polecam Firmę jedyna posiadająca Grupę Interwencyjną na ternie gminy Barlinek i okolic
8
praca 2015-01-03 10:00
Witam z tego co wiem to na Barlinku Nie.
Ale Warto prubowac Potrzebny wpis na liste Kwalfikowanych w KWP,Pozwolenie na broń Palną ,Badania Psychologiczne ,Prawo Jazdy kat B,Niekaralność i składać CV do oddziału
Chyba że na obiekt to tylko Niekaralnośc .
8
do gaal 2015-02-28 17:19
Witam
Zarobki są rużne zależne od obiektu,umundurowanie zawsze jest zamawiane nowe a pracownik nie ponosi z tego tytułu żadnych kosztòw.
Pozdrawiam
2
Do edzio 2015-09-06 09:58
Każdy kto składa podanie to określa jakie obiekty go interesują i to kierownik decyduje o tym czy ta konkretna osoba nadaje się na obiekt każdy obiekt ma inne wymagania narzucone przez zleceniodawców lub ustawy.
Powiem tak umowa o pracę, wypłata na czas bezpłatne umundurowanie oraz wsparcie załogi interwencyjne co w naszej okolicy to dwóch. Uzbrojenych kwalifikowanych pracowników ochrony całodobowo.
Pozdrawiam
9
Praca 2015-09-21 16:37
Obecnie na Barlinku są poszukiwani pracownicy kwalifikowani (dawniej licencja 1lub 2 stopień) z pozwoleniem na broń palną oraz prawo jazdy
3
gikao 2016-05-14 13:43
niestety zgodze się, że trzeba mieć skończony kurs, inaczej to nie da rady, ale sporo jest teraz na rynku takich firm, gdzie mozesz takie szkolenie odbyć.
4
JOKER SECURITY 2017-04-04 17:05
Witam
Zapraszamy do nowej siedziby naszej fili mieszczącej się na ul. św. Bonifacego 36, 74-320 Barlinek.
3
xytg77 2017-07-25 16:57
Beznadzieja, odradzam. Najgorsza firma w Polsce!
JOKER SECURITY Barlinek 2017-07-28 21:40
Witam
Post jest nie zrozumiały jeżeli ma Pan/Pani jakieś zastrzeżenia co do działań naszej firmy na terenie Barlinka i okolic.
Proszę o kontakt email:barlinek@joker-security.pl
Postaramy sie rozwiązać sprawę.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
2
Natalia 2017-08-02 14:57
@xytg77 dlaczego tak uważasz? Powiedz coś więcej. Ktoś pracuje aktualnie w Agencja detektywistyczna i ochrony Joker? Dzieląc się informacjami pomagacie tym, którzy chcą aplikować.
Pracownik 2017-08-02 20:49
Witam
Obecnie jestem pracownikiem ADIO JOKER ,
Na dzień dzisiejszy jest tak:
Umowa o Pracę
Stawki jak na teren Barlinka wysokie
Wynagrodzenie zawsze na czas
Umundurowanie bezpłatne
Szkolenia
Zwrot za badania
Brak kar finansowych
Nie jest wymagane orzeczenie o niepełnosprawności
Grupa Interwencyjna tj.Dwóch kwalifikowanych pracowników całodobowo ,którzy posiadają broń palną oraz środki przymusu bezpośredniego.



2
Zostaw swoją opinię o Agencja detektywistyczna i ochrony Joker - Barlinek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja detektywistyczna i ochrony Joker