Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Idea Expert

Pracowałeś w firmie Idea Expert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gienia - 2015-04-14 13:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dlaczego jest tak mało o tej firmie, przecież przewinęły się przez nią tłumy ludzi!? więc piszcie, piszcie, piszcie... idę niedługo na rozmowę i chciałabym wiedzieć czego się spodziewać: jaka podstawa? jest umowa o pracę czy śmieciowa? ile można wyciągnąć średnio miesięcznie? praca stacjonarna czy jeżdżenie po klientach? jakie godz. pracy?
zdjecie uzytkownika
zol - 2015-06-30 13:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca masakra , kiedyś na początku było inaczej fajna zgrana ekipa miła praca za fajne pieniądze w fajnym klimacie, od jakiś 4 lat masakra. Urlopu nie dostaniesz jak nie masz wyrobionego planu jesteś na pogrzebie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to maja dyrektor będzie wydzwaniać po 100 razy bo tabelkę musisz mu zrobić, telefony od dyrektora po 20 normalka i musisz odbierać bo inaczej zjedzie Cie na zebraniu. plany z kosmosu. Durne plany naprawcze : obdzwanienie PF po min 50 tel dziennie, jeżdżenie po firmach co dziennie min 3 partnerów, narzucania limitów wprowadzanie 1 wniosku dziennie śmieszne jakby to było od pracownika zależne i jeszcze się musisz ze wszystkiego tłumaczyć.Presja, codzienne raportowanie wszystkiego co robisz gdzie byłeś co ustaliłeś dlaczego nie zwiozłeś kredytu, ciągły wyścig szczurów, nieprzyjemne docinki. Nigdy więcej. produkt slaby i bardzo drogi w porównaniu do innych pośredników gnb, ib beznadziejny produkt.
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2015-07-08 13:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę? A powiecie mi w jakim banku czy pośrednictwie nie ma planów do wyrobienia? W jakim innym pośrednictwie na wejściu dają umowę o PRACĘ?

Tak naprawdę jeśli ktoś potrafi nawiązać dobry kontakt z pośrednikami (których firma w dużej ilości zapewnia) to zarobki rzędu 8 tys netto nie są problemem.
zdjecie uzytkownika
Pracownik na umowę o pracę - 2015-07-08 13:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuję w IE od kilku lat , mam dobrych szefów godnie mi płacą i nie wiem za bardzo co za bzdury niektórzy piszą ,
zdjecie uzytkownika
pracownik ie - 2015-07-21 23:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Panie Sebastianie. W jaki sposób firma zapewnia pośredników? Jeśli chodzi Panu o pośredników po doradcach, którzy odeszli to zgadzam się. Tylko zapomniałam Pan o drobnym szczególe.. O nawiązaniu ponownych relacji z takim ,, pośrednikiem gwarantowanym przez firmę,, a jak sam Pan dobrze wie z tym bywa różnie. Co do zarobków zgadzam się, jeśli jesteś zaangażowany i zdeterminowany to można zarobić dobre pieniądze. Jak każda firma i ta ma swoje wady i zalety. Natomiast co do opinii negatywnych zgadzam się w 100%. Presja, mobbing, nie szanowanie pracownika. Jak robisz plany jesteś dla przełożonych niczym bóg, wychwalają Cię pod niebiosa, jeśli planu nie zrobisz chociaż miesiąc już patrzą na Ciebie jak na wroga. Taka praca w korporacji, wszędzie jest podobnie, nie ma co ukrywać. Urlopy dają jak masz zrealizowany plan a czy tak w urlopie musisz uruchamiać kredyty, odbierać telefony itp. Więc to ch.. nie urlop.. Pracownicy się wypalają, na rozmowach obiecują większą podstawę a jak przyjdzie do podpisania umowy to jest znacznie mniejsza.. I nie dam sobie wmówić, że jest inaczej. W każdym oddziale jest tak samo.
zdjecie uzytkownika
owen - 2015-08-08 17:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie pod uwagę, że każdy może mieć zupełnie inne doświadczenia z tą firmą, bo różni ludzie tutaj pracują. To co według mnie jest najistotniejsze to odnaleźć się w całej tej zbieraninie ludzi, dobrać sobie odpowiednich znajomych, mentorów i próbować działać - raczej nikt niczego nie zrobi za pracowników, nie oszukujmy się.
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-08-31 22:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tak czytam niektóre opinie, to wychodzi mi na to, że każdy by chciał dostać fajną kasę, ale niekoniecznie chce mu się pracować. Nie bardzo rozumiem to zdziwienie, że ktoś wymaga od nas zaangażowania w pracę, za którą dostajemy wynagrodzenie. Też kiedyś zaczynałam, też byłam nowa, z planami do zrobienia i koniecznością zaangażowania się w to co robię, aby móc się w tej firmie rozwijać. Bo warunki rozwoju są i to niemałe. Są też rozsądne pieniądze. Trzeba tylko... coś z siebie dać, żeby te pieniądze zarobić. I żeby nie było - ja nie mówię, że jest idealnie, bo czasem naprawdę jest to ciężka praca, ale daje też frajdę i wiele okazji do nauki. Polecam. :)
zdjecie uzytkownika
Filip - 2015-09-06 19:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina - 2015-08-31 22:27:45]:
Karolina bo ludzie są wygodni i wyznają zasadę "zarobić ale się nie narobić". A praca w finansach to nie łatwy kawałek chleba. Ja pracowałem w Idea Expert od razu po studiach i radziłem sobie bardzo dobrze, miałem swoich klientów. Jednak rok temu przeszedłem na swoje i teraz ciesze się, że mogłem zdobyć tyle cennych doświadczeń.
zdjecie uzytkownika
Karolinka - 2015-09-07 20:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Filip - bardzo często się spotykam z takim właśnie podejściem jak Ty mówisz. Najlepiej dużo zarobić a się nie narobić. Jeśli jest tak jak mówisz, to chyba warto się u nich zatrudnić. Oferują zatrudnienie na młodszego specjalistę ds. administracji. Proponują umowę o pracę, a w dzisiejszych czasach to przecież rzadkość.
zdjecie uzytkownika
Mariusz Ząbek - 2015-09-21 15:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Idea Expert pracowało mi się dobrze. Atmosfera sprzyjała pracy, mogłem liczyć na wsparcie zespołu jako nowy. Wprawdzie przygoda nie trwała długo, bo skorzystałem z możliwości wyjazdu na dłużej, ale zdążyłem zdobyć doświadczenie, które mi się potem przydało.
zdjecie uzytkownika
ANES - 2015-10-08 00:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mariusz Ząbek - super, że atmosfera dopisuje. Zwłaszcza, że to na pewno odbija się na jakość usług jakie oferują. Nie dość, że można wziąć u nich kredyt mieszkaniowy, to jeszcze samochody i wiele innych. Różnorodności nie można im odmówić, myślę że warto u nich wziąć kredyt, jest w tym jakaś przyszłość.
zdjecie uzytkownika
RobertK - 2015-10-18 23:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My w tej samej firmie pracujemy w ogóle? Jak czytam to co piszecie, to mi się wierzyć nie chce chwilami.
Jakie zoo? Jaka sekta? Pracowałem wcześniej jako handlowiec i tam to dopiero miałem wycisk z kratkami i limitami targetów. Nie doceniacie ludzie co macie, tyle wam powiem... A sama robota jak wszędzie, raz lepiej raz gorzej, ale źle nie jest, ja nie narzekam. Robię co swoje, ekipa w pracy całkiem ok, szefostwo zresztą też, 3 miesiące dopiero za mną, ale nigdzie się stąd nie wybieram. Tyle.
zdjecie uzytkownika
pablitouno - 2015-10-20 23:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Idea Expert na stanowisku handlowym dwa lata temu i uważam, że to bardzo dobre doświadczenie.
Sektor finansowy dużo uczy, a sama firma daje solidne zaplecze na poziomie merytorycznym i wsparcia.
Jednocześnie - w Polsce wiele osób lubi udawać, że pracuje, a branża handlowa tego nie lubi. Nie chcę nikogo oceniać, ale być może właśnie stąd niektóre negatywne komentarze?
Ludzie oczekują, że przyjdą i "się samo zrobi". Jak chcesz dużo zarabiać z "podstawy" musisz być na wyższym stanowisku handlowym,
a żeby na takim być musisz też być dobry, skuteczny. A żeby być dobrym - musisz mieć efekty w sprzedaży.Proste.
Pracując w Idea Expert albo się rozwijasz i rozwijasz skrzydła, albo... marudzisz. Ja wybrałem to pierwsze.
Na koniec - sama atmosfera bardzo dobra, w większości innych firm w oddziałach sprzedaży panuje mega ciśnienie, w Idea Expert tego parcia nie ma i można się łatwo wdrożyć. Przynajmniej ja tak to widzę.
zdjecie uzytkownika
michalj - 2015-10-20 23:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam "hahaha brokerka 15% z której ty nie dostajesz nic, wielkie obiecywanie na rozmowach majątek zbijesz za rok dom wybudujesz".
Serio wierzysz, że na początku drogi zawodowej po roku zarobisz na dom? Lub - jeżeli masz większy staż - przyjąłbyś pracę po takim tekście? :) Widzę, że w większości wpisów rządzą emocje i chęć rozładowania frustracji. To nie są dobrzy doradcy. Pracowałem w backoffice, atmosfera dobra, pieniądze takie jak na umowie. Nie zarobiłem na dom w rok, ale tyle to... chyba zarabiają prezesi. Zarobiłem natomiast na normalne życie i całkiem przyzwoity urlop. Na starcie - nieźle.
Btw. znajoma pracowała na stanowisku przy sprzedaży kredytów w jednym z banków, z kilkuletnim stażem przeniosła się do Idea Expert.
Chwali sobie i warunki finansowe i satysfakcję z pracy ze względu na ludzi, więc chyba tak źle jeszcze nie jest. ;)
zdjecie uzytkownika
Alex - 2015-10-28 21:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś chce dobrze zarabiać i się rozwijać to jest to dobre miejsce pracy. Pracuję w Idea Expert już drugi rok. Z początku miała to być praca na chwilę, ale zaangażowałem się i teraz zbieram tego owoce. Mam swoich klientów, zarabiam dobrze i mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej. Zapamiętajcie, że w życiu nic nie przychodzi łatwo, na swój sukces trzeba ciężko zapracować!
zdjecie uzytkownika
ines - 2015-11-12 12:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można też ciężko pracowac w IE i dostać wypowiedzenie z informacja ze sie nic nie robilo, a to strasznie boli. To jest dopiero super sprawa.
zdjecie uzytkownika
tomson - 2015-11-17 03:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, ja w sprawie ogłoszenia na doradcę ds. finansowania pojazdów. wymagają doświadczenia w branży, determinacji itd. oferują umowę o pracę, pakiet benefitów, narzędzia m.in. laptop, telefon. będę wdzięczny za wskazówki jak wyglądają zarobki, czy premie są realnie do wyrobienia i jaka jest atmosfera.
zdjecie uzytkownika
owenspan - 2015-11-19 12:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten kto potrafi to wszędzie będzie w stanie odnaleźć pewne źródło dochodów. Według mnie jest to kwestia wcześniejszego doświadczenia
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2015-11-21 21:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, to ja bym zapytał co takiego znajduje sie w tym pakiecie benefitów, bo skoro napisali, że oferują to chciałbym wiedzieć co.
zdjecie uzytkownika
zeku - 2015-11-24 00:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewniają wszystko to czego potrzeba pracownikowi, widać, że kładą nacisk na efektywność takiego pracownika.
zdjecie uzytkownika
momo - 2015-12-19 00:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koniec idea expert?
zdjecie uzytkownika
zotek - 2015-12-19 03:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej daleko im do końca skoro idea expert ma otwarta rekrutację, poszukują obecnie doradcy klienta, internetowego doradcy finansowego, doradcy ds. kredytów online, czy opiekuna klienta biznesowego.
zdjecie uzytkownika
Olga - 2015-12-28 00:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zeku - to prawda, liczy się efektywność, no ale przecież nie za darmo. Ja byłam ze współpracy bardzo zadowolona, bo zdobyłam tam naprawdę fajne doświadczenie. :)
zdjecie uzytkownika
Atrybutka - 2015-12-28 22:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dla mnie czas w którym u nich pracowałam nie był czasem straconym. Fajna praca, w miłej atmosferze. Może targety były wysokie, ale uczy to samodyscypliny . Polecam tym którzy zaczynaja pracę w finansach, bo dla mnie cały okres pracy był rozbudowanym szkoleniem za co jestem im wdzięczna.
zdjecie uzytkownika
erer - 2015-12-30 16:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Atrybutka no ale moze jednak warto sprobowac aplikowac do njich, powiedzmy na stanowsiko internetowego doradcy finansowego albo doradcy kleinta w Lubinie
zdjecie uzytkownika
Byly - 2016-01-02 05:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czas zakończyć bezsensowna dyskusje IE kończy swoje rynkowe szamotaninę.przed laty to była świetna firma .Wiem co pisze bo pracowalem niemal od początku. Firma przez ostatnie lata była konsekwentnie niszczona przez absolutnie nieudolnych prezesów przez małe "p" wystarczy przesledzic ich dokonania zawodowe. Ciekawe , ze czym się nie zajmą to rozwala a mimo wszystko ich przełożeni znajdują dla nich nowe ważne zadania.przypomina to rzeczywistość rodem z filmu Miś. Szanowny Panie LC to jest działanie na szkodę kolejnych społek a dowodów nie brakuje.Majatek sprzedawany po zaniżonych cenach niektórym pracownikom ( z grona zaufanych ) zawyżone ceny usług np. Ubezpieczenia komunikacyjne samochodów czy chociażby niegospodarność Prezesa ( woda , imprezy np. Zakup drogiej gitary bo chciało mu się pośpiewać po wodzie z 5 minut Brawo! Gdzie RadaNadzorcza czy inne np. Państwowe organa kontroli.Tak działają spółki giełdowe. Pozdrawiam wszystkich wiedzących co piszą i tych którzy błądzą w oparach absurdu od PR czas do nowych społek tyle jest przecież do zrobienia :-)
zdjecie uzytkownika
34567 - 2016-01-02 17:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja widzialem ze akurat teraz wstawicli jeszacze ofert pracy miedzy innymi na stanowisko doradcy do spraw kredytów online czy opiekuna klienta biznesowego
zdjecie uzytkownika
keks - 2016-01-08 16:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie kązdy nadaje się do tej pracy, firma szuka przede wszystkim ludzi nastawionych na sukces oraz rozwoj, umozliwia swoim pracownikom doskonalenie sie oraz rozwoj zawodowy.
zdjecie uzytkownika
Luty - 2016-01-13 14:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie każdy się nadaje a właściwie nikt skoro firma w niesławie kończy swoją obecność na rynku :-)
zdjecie uzytkownika
hgf - 2016-01-13 19:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@keks czyli tak na prawde jak wszedzie, bo przeciez wiadomo ze po to sie idzie do pracy zeby udoskonalić swoje juz ewentualnie nabyte umiejetnosci zawodowe
zdjecie uzytkownika
czesc - 2016-01-13 22:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ciężko, to fakt! Jestes tyle wart co Twój ostatni miesiąc! Ale z drugiej strony w jakies spolce można tyle zarobić co w IE? Ja nie mialem jeszcze tak dochodowej pracy. Mam nadzieje ze po przejściu będą płacić tak samo.
zdjecie uzytkownika
ads - 2016-01-15 11:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i ludzie na bruk,
ale co tam nowych się zatrudni by zrobić potem to samo....
zdjecie uzytkownika
drunky - 2016-01-16 15:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy naprawdę tak to wygląda? przecież jest dużo pozytywnych opinii na temat tej firmy, dajcie proszę znać... chcę aplikować na stanowisko doradcy klienta, dużo szkoleń oferują ze względu na techniki sprzedażowe
zdjecie uzytkownika
ads - 2016-01-17 19:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gdzie chcesz aplikować jak firma znika?? są ogłoszenia?
zdjecie uzytkownika
Work - 2016-01-18 12:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy ktoś zna jakieś szczegóły zmian? Bo doszły mnie skuchy, ze firma wcale nie znika tylko wchłania ja idea bank
zdjecie uzytkownika
Luty - 2016-01-18 17:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaki jest końcowy etap procesu wchłaniania przez organizm np. Ludzki ? I taki będzie koniec pracownikowiik. Jeszcze pracy nie zacząłeś a już ja zamknęli . Szkoda tyle dobrego byś się nauczyl bo i takie głosy informacje tu czytałem ( chyba za wypisywanie tych bredni płaca )
zdjecie uzytkownika
Phy - 2016-01-18 23:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ze wchłoną nie musi oznaczać zwolnień. Być może takie ruchy są potrzebne. Tak duża firma raczej nie pozwoli sobie na takie manewry. Pewnie bedą działać tak samo tylko pod innym szyldem. Nic nie piszą o zamknięciu spółki wiec to chyba niepotrzebny zamęt
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-19 18:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zament to czyni ta firma na rynku i w głowach pracownikow ,a na efekty proponuje poczekać ze trzy miesiące i pozamiatane. Gdyby mieli działać tak samo to słabo widzę przyszłość.
zdjecie uzytkownika
enzel - 2016-01-19 19:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-01-19 18:49:43]:
Co Wy gadacie w Idea Expert dział hr stoi na naprawdę wysokim poziomie. Niekoniecznie dużo ofert musi z miejsca oznaczać że raczej ludzie się tu nie nudzą
zdjecie uzytkownika
enzel? - 2016-01-19 23:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Enzel chyba opłacony, firma znika idea bank wprowadza swoich, ludzie na bruk.


Tyle
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-20 00:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Utylizacja Idea Expert trwa kilka lat, głupota i pazerność macherow z Idea Banku rozwali każda firmę. Panowie ta formuła już się wyczerpała za gruba kasy jaka bierzecie wypadałoby się rozwijać. Open, Tax Care IB to wszystko leży na ryju Rynek i Giełda już tego bałaganu nie kupuje.
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-01-21 20:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na forum Idea Bank widziałem sprzeczne informacje i już rozumiem o co chodzi. To Idea Bank pożera Idea Expert, a nie na odwrót. Według mnie takie fuzje są spoko.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-21 21:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możesz podać link do tego forum... bo nigdzie nie widziałem takich newsów
zdjecie uzytkownika
arg - 2016-01-21 22:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marek Ciebie nie wywalili? JESZCZE:D
zdjecie uzytkownika
żołądź - 2016-01-23 21:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@enzel ale zobacz, że ostatnio nie pojawiło się żadne ogłoszenie pracy. Widocznie wszystkim odpowiadają warunki jakie idea zapewnia. W końcu stabilne zatrudnienie jest u nich możliwe.
zdjecie uzytkownika
arg - 2016-01-24 19:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ludzie dalej swoje...nie ma ogłoszeń bo zwijają biznes...
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2016-01-25 15:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieciowe imperium LC i śmieciowe metody jego" mistrzów "zarządzania. Wreszcie koniec tego bagna tylko co zrobią ci "mistrzowie "chyba bedą Kozy pasać - czy sobie poradzą ? Taka koza potrafi mieć swoje zdanie.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-07 11:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak czytam te różne wypowiedzi i aż momentami włosy mi dęba stają. Jak komuś się nie chce pracować albo jest nieudolny to wszędzie mu będzie źle, chyba, że są okoliczności od nas samych niezależne np. stawki dla pośredników, które są niższe niż u innych partnerów przez co traci się możliwość zarobku.Praca w tej firmie nie była zła i można było naprawdę dobrze zarobić. Pośrednicy chyba też nie narzekali. Mówię głównie o produktach Idea bank. A że nie każdy był zadowolony z kredytów Idea Bank to już zupełnie inna sprawa.
Moi drodzy nie ma już Idea Expert - została wchłonięta, połączona (jak kto woli) z Tax Care, a pion samochodowy to teraz Idea Leasing.
Wiem co mówię więc skończmy już snuć te domysły.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Stary - 2016-02-09 20:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w tej firmie od paru lat była fatalnym doświadczeniem bo brakowało w nie atmosfery ,profesjonalizmu ,możliwości rozwoju i wielu innych elementów.czasem wręcz elementarnego szacunku dla pracownikow i klientów.Drogi "ja" w pracy nie chodzi tylko o to żeby dobrze zarobić a i to jest względne i dotyczyło wybranych i nie koniecznie tylko najlepszych czasem było dziełem przypadku i wiem o czym mowię.
zdjecie uzytkownika
we4r - 2016-04-08 18:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i dobrze ze jest porzadna atmosfera bo przeciez ciekzo jest pracowac jezeli atmosfera pracownikom nie sprzyja

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Idea Expert!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Idea Expert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert