Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Idea Expert SA

Pracowałeś w firmie Idea Expert SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gość - 2013-03-19 18:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Omijajcie tą firmę szerokim łukiem!!! Zmarnujecie sobie tylko kawałek życia.
zdjecie uzytkownika
dragon839 - 2014-02-18 10:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, na rozmowie obietnice , a w życiu kicha. Sprzęt niezbędny do pracy dostaniesz już po miesiącu( laptop) a tel służbowy po 2 miesiącach. Do tego czasu używaj swojego jak nie masz to twój problem. Dostępy do systemów dwa miesiące ale plany musisz robić pozyskiwać pośredników, którzy mają w wielkim poważaniu współprace z tą firmą ( domyśl się dlaczego) zdecydowanie nie polecam szkoda czasu i zdrowia
zdjecie uzytkownika
ono - 2014-09-12 13:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do sprzętu to nieprawda bo otrzymujesz go najpóźniej po tygodniu.
Pracowałem w centrali i atmosfera naprawdę ok lecz kasa słaba wręcz żenująco słaba.
zdjecie uzytkownika
migotka - 2014-10-07 14:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos moze wypowiedziec sie na temat pracy w tej firmie w Lublinie ?
zdjecie uzytkownika
już nie IE - 2014-10-09 23:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [migotka - 2014-10-07 14:35:17]:
Lublin, czy inne miasto, to nie ma większego znaczenia, no chyba, że back office- ja ze sprzedaży to nie znam. Generalnie w firmie jest mega nerwowo. Rotacja bardzo duża, bo jeśli po 3 miesiącach planów nie robisz, to będzie z Tobą licho. A jeśli jesteś spoza branży, to niestety szybko się nie da, tu potrzebny jest czas na zbudowanie relacji, zaufania i sukcesów. Główny partner to Idea Bank, dramat rzadkiej klasy. Procedury z kosmosu, decyzyjność i uruchomienia to taki never ending story. Problemem jest to, że wspólny mianownik w nazwie Idea, wcale nie łączy tych firm. Z analitykiem kontaktu brak, nikt do końca nie wie czego się spodziewać. Wsparcie żadne i wszystko musisz przećwiczyć na własnych błędach. Ostatnio zlikwidowali pion hipoteczny i robią rewolucje w samochodówce, z tym samym efektem. Dyrektor też co chwila zmieniają, widać zarząd ma pomysł na przedłużenie swojej agonii w tej firmie. Jeśli zatem masz pracę - zdecydowanie odradzam, bo to będzie zapewne krótka historia. Jeśli nie masz, nic Ci nie szkodzi zderzyć się z korporacją Czarneckiego i przekonać się, że znajomi nie kłamią mówiąc, że w spółkach dr LC jest jak w cyrku.
zdjecie uzytkownika
już nie IE - 2014-10-09 23:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawostka inna, że tak mało opinii byłych pracowników po takich zmianach jakie zaszły w 2014. Ludzie, trzeba sobie pomagać, bo potem ktoś rzuca swoją robotę, otumaniony obietnicami super systemu motywacyjnego. A w praktyce premii brak, bo nie zdążysz się wgryźć, a już na planie naprawczym. PISZCIE O WRAŻENIACH, nie wierzę w brak opinii, to niezapomniane przeżycia;-)
zdjecie uzytkownika
admin - 2014-11-28 20:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [migotka - 2014-10-07 14:35:17]:
Jestem byłym pracownikiem i wszystkie negatywne opinie to prawda! Jeżeli ktoś chce ryzykować i wchodzić w tą strukturę proszę bardzo a myślę że bardzo szybko się przekona że popełnił błąd
zdjecie uzytkownika
nic - 2014-12-10 23:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najzwyczajniej w świecie firma się kończy. Leszek C. chciałby aby jego firmy po roku czy dwóch zarabiały krocie. Lecz w sektorze bankowym tak nie da rady. Zamiast budowania marki mamy szarpanie się na prawo i lewo.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Idea Expert SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Idea Expert SA?
Zadaj pytanie
x