logo Vivus Finance sp. z o.o.

Vivus Finance sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Vivus Finance sp. z o.o.

Mery 2016-02-10 15:45
@Zaraz
Przestań już z tym "w takim razie nie zrozumiałeś/aś", ludzie, którzy czytają nie są debilami. A pracownicy podpisują warunki, które są im przedstwione przez pracodawcę, mi więcej dać nie chcieli i podpisałam, bo muszę płacić rachunki. W międzyczasie szukam pracy, ale chciałabym większą podstawę, by normalnie żyć, dostać kredyt itp.
2
Satyr 2016-02-10 16:12
@Zaraz
Też mnie rozbawiłeś :)
A pytanie dotyczyło podstawy, nie części składowych wynagrodzenia, o których każdy wie i których nie otrzymasz podczas np. L4.
1
Mery 2016-02-10 16:28
@Zaraz-
Satyr ewidentnie prowokuje, by uzyskać odpowiedź na proste pytanie. Myślę, że "manipulacja" w tym przypadku, to za duże słowo. Też jestem ciekawa dlaczego proponowana jest podstawa 1800zł a nie np. 2500zł?
Ania 2016-02-11 07:26
Szukam pracy i czytając Wasze komentarze zastanawiam się jak można zarabiać 1800 brutto. Ale chyba operujecie kwotami netto, więc mowa już o kwotach 2500 zł brutto, a to już nie tak źle, zwłaszcza jak można jeszcze premią dorobić :)
A może się mylę i płacą poniżej minimalnej stawki?
pls dajcie znać, bo mam u nich rozmowę...
Zaraz 2016-02-11 10:02
@Mery

Też jestem ciekaw, ale to pytanie raczej do HRów. A co do prowokacji, zeby uzyskać odpowiedź na pytanie... To encyklopedyczna definicja manipulacji ;)

@Ania

Tak, z tego co wiem wszyscy operują kwotami netto.

@Satyr

Dyskusję zapoczątkowało pytanie do "Pracownika"
"Pracowniku jak z 1800zl wyciagnac 3500zl?"
Dotyczyło jego wcześniejszej wypowiedzi, że spokojnie można tyle wyciągnąć z premią lub nadgodzinami. Pytanie nie dotyczyło więc bezpośrednio podstawy - późniejsza decyzja dotyczyła zaś tego, dlaczego firma powinna płacić premię / bonusy tylko i wyłącznie za przychodzenie do pracy i robienie swojego. Stąd moja wątpliwość, czy czytasz ze zrozumieniem wcześniejsze wypowiedzi.
Maria 2016-02-23 13:20
Widze Kaska, ze nie znasz prawdy. Piszesz co zobaczylas w internecie. W zwiazku ze zmiana w prawie litewskim , Vivus tak jak inne firmy czy banki maja sie dostosowac do tego prawa. Nikt nie zakazal dzialalnosci, kazali zrobic poprawki
pracownik 2016-03-01 00:15
@Jak

Pytasz jak zarobić 3500zł mając podstawę 1800zł. Odpowiem bardzo szczerze - bez nadgodzin, na które nie możesz/nie chcesz zostać i przy aktualnym systemie premiowym to nie będzie możliwe. Natomiast 3000zł jest w Twoim zasięgu dzięki premii. Jak zatem taką uzyskać? Odpowiedź jest bardzo prosta - bądź w czołówce. Jeżeli jest tak jak twierdzisz, że przykładasz się do pracy i starasz się ją wykonywać starannie, to na pewno masz na to duże szanse. Porozmawiaj szczerze ze swoim przełożonym o swoich wynikach, niech Ci wskaże obszary, które należałoby/mógłbyś poprawić, posłuchaj osób z najlepszymi wynikami i podpatrz jak oni to robią. Wiesz doskonale, że są osoby, które miesiąc w miesiąc są w czołówce i uzyskują to również chodząc na przerwy. Zaangażuj się bardziej, popraw wyniki i podwyżką/awansem prędzej czy później zostaniesz objęty - trzymam kciuki! Pozdro :)
taka jedna 2016-03-26 14:43
ja też zarabiam do 5000 a dokładniej 1800, więc jak widać można!
2
m.domagala@codex.org.pl 2016-04-11 22:51
Nawiążemy współpracę z Doradcami firmy Vivus. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy.
Dziwię się 2016-04-27 21:03
Witam

Pracowałam jakiś czas temu w Vivusie, dział windykacji - tak to ten dział gdzie za moich czasów były gurpki - tzn. faworyzacje pracowników, grupa ziomków na czele m.in. z żałosną AP na czele. Czyli grupa osób tym którym na coś pozwalano i tym którym nie. Obecnie od prawie roku pracuję w jednej z firm doradztwa finansowego rewelacji nie ma, trzeba pracować - ale przynajmniej wynagrodzenie jest UCZCIWE co w rażący sposób kontrastuje z zarobkami w firmie Vivus. Czytam tutaj te komentarze i oczom nie wierzę co widzę!!! Ludzie zacznijcie w siebie wierzyć!!! Praca w Vivus jest dobra na krótką metę - dla młodzików, a nie dla ludzi stawiających na rozwój i chcących coś osiągnąć. Dla mnie praca w tej firmie wiązała się ze wstydem i wielkim rozczarowaniem, oczywiście bez obrazy bo są oczywiście osoby które miło wspominam. Pracować musiałam ale wiedziałam, że to ostatnia tego rodzaju praca. Nie chciałam szukac innej i zawalać sobie głowy, więc jak tylko skonczyłam studia uciekłam i to było to cudowne uczucie.

A Skoro jest gorzej niz kiedys było, to naprawdę dziwię się, dlaczego nie szukacie nowych wyzwań - przecież warunki zatrudnienia które daje vivus są dokładnie takie same jak w innych firmach - żadnych rewelacji. A ten system premiowy, te nadgodziny to jakaś porażka - Jak można tak wykorzystyać ludzi!!!! A z czym się firma kojarzy - jedynie z "chwilówkami" i ogromnymi kosztami taka jest prawda - nie oczekujcie, że ktoś do Was powie: "Woooow" ale masz super prace.

Sami ustalacie sobie warunki pracy, sami na to pozwalacie - sami pozwalacie się tak traktować i to jest bardzo smutne.Cieszycie zię z popcornu w kuchni, soków?! Przecież to jest żałosne! Pracujcie nad sobą, inwestujcie w siebie i Szukajcie czegoś chociaż w międzyczasie, a zobaczycie, że warto było. Nie bądź niewolnikiem i nie siedź tam... Uwierz w Siebie!!!
4
Ja też 2016-04-28 10:36
@Dziwię się

No tak, ale każdy tutaj na każdym kroku powtarza, że jeśli ktoś nie odnajduje się w Vivusie, to może szukać pracy gdzieś indziej. Nikt nikomu nie utrudnia uwierzenia w siebie ;)

Jestem za to zaskoczony Twoim przytykiem, co do nieuczciwych wynagrodzeń. Nie dostałaś kiedyś pensji na czas? Nie miałaś płacone za nadgodziny? Możemy dyskutować nad tym, czy pensje są tak duże, jakbyśmy chcieli - ale chyba nie ma wątpliwości, że wynagrodzenie jest uczciwe?

A komentarz "rewelacji nie ma, trzeba pracować" ma sugerować, że chciałabyś dostawać pensję bez pracy? To w takim razie, nie dziwię się, dlaczego nie podobał Ci się Vivus. Dziwię się, że z takim podejściem uważasz się za osobę "stawiającą na rozwój i chcącą coś osiągnąć".
odpowiedz 2016-04-29 19:06
Jesteś zaskoczony??? Tak możemy dyskutować godzinami i każdy z 80% pracujących tam osób wie, że wynagrodzenie jest nie fer. O czym ty chcesz dyskutować, o tym że normalnie pracujące osoby bez nadgodzin nie mają szansy na godziwą premie? I twoim zdaniem, firma jest ok tylko dlatego że wypłaca kase na czas? W jakim świecie ty ludziku żyjesz... wypłata podstawy, premii i nadgodzin to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obowiązek tej firmy, to są pieniądze na które każdy ciężko pracował! I tak każdy wie jaka jest prawda... ale cóż dalej czarujcie oczy "drinkami" oraz tym że mogą nażreć się popcornu, napić soku! - nie ma co zasługujecie na OSCARA! Ale czego się tu spodziewać, jesteś jednym z żałosnych TL, którzy usilnie chcą dążyć poprawić PR firmy. Widać które komentarze są pracowników CC, a które TL
1
Odpowiadam 2016-04-29 20:07
@Odpowiedz

Polecam czytanie ze zrozumieniem. To chyba przydatna umiejętność, w doradztwie finansowym? ;)

Nie wiem co to za słowo 'fer', ale zakładam że nawiązujesz do wysokości pensji. Moim zdaniem są rynkowe, Twoim są za niskie. Bywa, że ludzie się ze sobą nie zgadzają. Jednak napisałaś, że są "Nieuczciwe". Polecam wygooglowanie tego słowa, sprawdzenie co znaczy i dopiero wtedy odniesienie się do mojego komentarza.

Przy ostatniej okazji, kiedy pojawiały się komentarze takie jak Twój, sprawdziłem w CC i windykacji jak wygląda sprawa premii. Jest wiele osób, dostających je bez wyrabiania nadgodzin - dlatego do Twojej argumentacji podchodzę, jak do każdego generalizowania, z przymrużeniem oka. To że Ty jej nie dostałaś nie znaczy, że osoby nie robiące nadgodzin nie mają szans na godziwe premie. Być może, byłaś po prostu kiepska.

Hm, Twój post wygląda jakbyś sugerowała, żeby wyznaczeni pracownicy chodzili po piętrach i zabraniali fotografowania czegokolwiek co się dzieje w firmie. Vivus ma profil na FB, czy widziałaś żeby ktoś tam kiedyś wrzucał zdjęcia drinków? Popcornu? Soków? Biletów na Star Warsy? A jeśli komuś kto u nas pracuje, podobają się akcje PRu czy HRów, to chyba nie zabronisz mu, pochwalić się tym na jego prywatnym wallu?

Nie jestem TLem, więc pudło.

Nazywanie kogoś żałosnym, pozostawię bez komentarza. Niespecjalnie jestem w stanie zmusić się, żeby zniżyć się do takiego poziomu.

Niemniej jednak, Twoja gramatyka i ortografia pozwalają mi wątpić, żebyś ukończyła jakiekolwiek studia. Na dobrą sprawę, co do matury również nie byłbym pewny.
1
popieram 2016-05-05 22:58
Zgadzam się. Na forum kierownictwo czy zwał jak zwał TL, opisują jak to jest pięknie i kolorowo, ale chyba to z ich perspektywy - bo może dla nich jest kolorowo. Ale może najwyższa pora wdrożyć to w życie wśród zwykłych pracowników, a nie ubarwiać wszystko tylko na forum.
2
Półtoraczka 2016-05-11 03:25
Czytam te komentarze i wyjść z zażenowania nie mogę, że osoby, które nie mając nawet licencjata w kieszeni i żadnego doświadczenia, dostając na starcie umowę o pracę, medicovera i dla chętnych multisporta, 3 tysie brutto podstawy narzekają na niskie wynagrodzenie. Kochani, gdy ja zaczynałam karierę zawodową, to moje wynagrodzenie wynosiło okrągłe zero przez kilka miesięcy, a pracodawca wyrzekał, że to ja jemu powinnam płacić za możliwość zdobycia doświadczenia.

Poważnie koledzy i koleżanki, jeśli uważacie pracę na słuchawce za mało atrakcyjną, to po prostu spróbujcie z waszym brakiem wykształcenia, doświadczenia i nienormowanymi ze względu na studia godzinami dostępności znaleźć lepszą robotę. I nie dziwcie się, że to paskudne kierownictwo, które jednak w większości składa się z bystrych i doświadczonych specjalistów, a nie samych ludzi z przypadku i znajomych znajomych, coraz chętniej woli zatrudniać na słuchawkę osoby po pięćdziesiątce, bo okazuje się, że doświadczenie życiowe takich osób jest więcej warte niż wasze licencjaty. I nie chodzi mi o to, żeby was dołować, tylko abyście okazali trochę pokory i docenili to co macie.

Acha, jeszcze jedno. Jeśli sądzicie, że w innych firmach prezesi nie mają humorów, nikt nigdy nie jest niesprawiedliwe potraktowany przez przełożonego, nikt na nikogo nie spojrzał krzywo za wzięcie UŻ-tki, a dyrektorzy zarabiają tyle co szeregowi pracownicy, to świadczy to tylko o jednym: że to jest wasza pierwsza praca i jeszcze nic nie wiecie o życiu. A nawet o przepisach - bo np. okresy wypowiedzenia wynikają z Kodeksu Pracy. W każdej firmie będziecie mieć takie same. To znaczy - w każdej, w której zaoferują wam etat, jak w Vivusie, a nie śmieciówkę.

No dobra, dość już tego utyskiwania na dziś. Zwłaszcza, że niedługo może się i płace i warunki pracy nieco poprawią i będziecie trochę bardziej zadowoleni. Buźki.
4
Zainteresowany 2016-05-11 17:47
A jak ze stanowiskiem specjalisty ds windykacji prawnej warto aplikować? Opinie jak widzę są różne....więc proszę o obiektywna informacje:-)
2
sabat 2016-05-12 09:31
No to jak się zmienią to bardzo dobrze... przynajmniej tyle dobrego, bo jak na razie kiepsko :(
1
To Ja 2016-05-12 11:22
@ Zainteresowany - warto! Serio firma jest super. Ci co tu wypisują są pewnie z konkurencji :)
Zainteresowany 2016-05-12 16:28
To ja - pracujesz tam? Jak zarobki? Atmosfera? Jest możliwość awansu? Mam kilka lat doświadczenia w windykacji chce się dalej rozwijać i właśnie rozważam aplikacje na to stanowisko
1
Vera 2016-05-17 19:36
uważam, że jest bardzo fajnie. Fajna ekipa, luźna atmosfera, roboty jest raczej normalnie, ani więcej ani mniej. spoko. mozna awansować albo przejść do innego działu jak ci się znudzi.
To Ja 2016-05-18 11:09
@ zainteresowany - awanse w tej firmie są non stop. To trzerba przyznac ze mają ogarnięte świetnie. Najpierw dają szansę na wewnętrzny rozwój i dopiero jak nikogo nie znajdą - szukają na zwenątrz. Atmosfera - lepszej nie mialem w zadnej innej firmie. Osobiscie polecam
1
to nie ja byłam ewą 2016-05-18 16:52
[To Ja - 2016-05-18 11:09:11]
Tak masz rację, atmosfera jest świetna w tej firmie! Wszyscy sie do siebie sztucznie uśmiechają a za plecami tylko patrzą jak podłożyć świnie. Niektórzy zrobią wszystko żeby tylko zyskać nieco uznania w oczach przełożonego. A najbardziej świetne ogarnięte to są awanse ze specjalisty na młodszego specjaliste, przyznam że bardziej świetnie ogarnietych to nie ma
2
Zainteresowany 2016-05-19 11:06
Dziwi mnie to że opinie o firmie są mega skrajne od super dobrych po bardzo złe.
1
zaczynam szukać nowej pracy 2016-05-28 16:08
Opinie na temat pracy w vivusie są różne, ponieważ wypowiadają się zarówno pracownicy produkcji czyli windykacji telefonicznej jak i również kierownictwo. Każda osoba która zamierza, szukać pracy na stanowisku windykacji call center, niech rozważy ten pomysł. O ile kilka, kilkanaście miesięcy temu, kiedy zaczynałam pracę, to naprawdę nie można by było się do niczego prawie przyczepić, tak na to chwilę, wzięłam się za siebie i zaczynam szukać nowej pracy. Kierownictwo swoimi wspaniałymi pomysłami chce ulepszać to miejsce, natomiast wymysł jakim jest tzw. "plan naprawczy" raczej nie skłoni do tego, aby na dłużej wiązać się z vivus.pl. Raczej każdy sobie zdaje sprawę z tego, że pracując na dialerze, nie zawsze będą wpadały super sprawy, a z tego przecież jesteśmy rozliczani. To jest po prostu chore. To co oferuje vivus, nie różni się prawie niczym od tego co można dostać w innej firmie, na podobnym stanowisku bądź i lepszym. Wiem co mówię, jestem po kilku spotkaniach w sprawie pracy i jestem dobrej myśli.
2
Zainteresowany 2016-05-30 08:02
A jak w takim razie na innych stanowiskach ? Nie mam na myśli call center tylko np. Stanowisko specjalisty ds. Windykacji prawnej?
Nie szukam nowej pracy 2016-05-30 09:38
Moim zdaniem opinie są skrajnie różne, bo część przyszła do pracy tylko po to, żeby przeczekać czy szukać czegoś innego - i jest święcie oburzona, że ktoś czegoś od nich wymaga. A druga część przyszła do Vivusa po to żeby pracować, szybko więc awansuje i ma pozytywne nastawienie.

Oczywiście, są potem wrzucani do mitycznego "kierownictwa". Ja zaczynałem na słuchawce, a teraz jestem starszym specjalistą w zupełnie innym departamencie. I naprawdę nie widzę żadnego powodu, żeby narzekać.

Nieraz też rozmawiam z "pracownikami produkcji" jak ich ktoś nazwał, i również nie słyszę narzekań.

@Zainteresowany - jeśli chciałbyś u nas pracować, to po prostu weź udział w rekrutacji i na nikogo się nie oglądaj. Sam ocenisz jak jest - bo na goworku opinie zawsze będą silnie spolaryzowane w każdej dużej firmie.

Ci którzy się nie rozwijają, zawsze będą winić kierownictwo, a sukces innych przypisywać nie ciężkiej pracy, tylko faworyzowaniu przez ten mityczny konstrukt. Póki nie przekonasz się na własne oczy, to nie uzyskasz obiektywne rzetelnej informacji.
1
Zainteresowany 2016-05-30 22:02
Dzięki. Wyśle CV zobaczymy ;-)
1
Elv 2016-06-01 14:35
Powodzienia :)
ja Vivusa lubie i ciesze sie, ze moge tu pracowac. Wiec trzymam kciuki :)
2
bezo 2016-06-02 13:35
skoro masz plan naprawczy to raczej jesteś leser niz osoba, której na czymś zależy zatem Twoja opinia średnio mnie przekonuje.sorrki
1
Donia 2016-06-02 13:42
bo jak przechodzisz z działu Obsługi Klienta do np. Marketingu - to chyba normalne ,że musisz zacząć od juniora , bo to jest zupełnie inna robota.....
3
Aga 2016-07-19 16:14
wysłałam wczoraj wniosek odezwała się do mnie dwa razy pani przelałam pieniądze i....
Cisza nie wiem co dalej.....
pomocny 2016-07-21 12:20
AGa - zadzwoń 221 221 227 - na pewno dostaniesz wszystkie informacje
anonim 2016-08-17 21:21
NIe polecam, płaca marna wymagania jak od kierownika, dokladaja pracy, stajesz na glowie robisz co mozesz a i tak wezma Cie na dywanik i powiedza ze nie widac efektow Twojej pracy ze sie nie starasz, fałszywi ludzie, najpierw Cie chwalą mówią jaki jesteś super jak cudownie sie z Toba pracuje, a potem jak drobną rzecz opuścisz bo w natłoku spraw jakie Ci dowalili wyleci Ci z głowy fakt że coś miałeś miałaś zapisać to robią afere na skale światową, i już jesteś nierobem już olewasz pracę. Wymyslalaj nowe procesy ktorych potem sienie trzymaja i maja pretensje ze nie dzialasz wg nich, oczekuja kreatywnosci na słuchawce, gdzie działasz wg schematu, dzień dobry dziękuję jak pomóc tak nie do widzenia, może trzeba śpiewać może tańczyć, nie dowiesz się bo oni sami nie wiedzą jak masz kreatywnie pracować, po prostu masz taki być i już, sam się domyśl o co chodzi.
3
niebert 2016-09-27 02:45
Czytam niektóre komentarze i mam wrażenie, że pracujemy w innych firmach.
Pracuje w Vivusie od roku na infolinii. Może premie nie są jakieś mega i ostatnio nie ma nadgodzin, ale też i praca nie jest jakaś trudna. Zgadam się że bardzo dużo się dzieje, jest dużo promocji i zmian i ciężko się w tym połapać. W razie potrzeby możesz zawsze zapytać Lidera. Co do kreatywności na słuchawce pewnie chodzi Ci o sprzedaż. Jest karta monitoringu i z niej wynika co ma być w rozmowie, a jak doszła aktywna sprzedaż, to dostaliśmy podpowiedzi na maila i wystarczy się do nich stosować.
Wierz mi, że i tak mamy duży luz w rozmowach, i że nie wszędzie tak jest.

Co do popcornu (już go nie ma), soczków i darmowej kawy, o których ktoś pisał, to nie rozumiem, co w tym złego? Jak mówię komuś, że mam w pracy darmowe lody, owoce, kawę, herbatę, to nikt nie chce wierzyć. Może i fajnie by było jakby zamiast tego dali nam więcej kasy, ale zaraz by się pojawiły komentarze, że Vivus schodzi na psy.
Radzę zapytać jak jest w innych call center, gdzie dla pracowników darmowa jest tylko tylko woda, nie ma żadnych imprez, wyjść na piwo itp., a na przerwę można pójść nie wtedy kiedy potrzebujesz, tylko kiedy system Cie wyloguje.

3
nanana 2016-09-27 20:15
A ja jestem bardzo zadowolona. Obowiazki sa do ogarniecia, premia tez w zasiegu. TL sluza pomoca i nie ma atmosfery stresu. Wynagrodzenie podstawowe tez ok, np w porownaniu z Getinem to ziemia i kosmos :) Nie ma stresu, pospiechu, presji. Klimat pozytywny i z checia chodze do pracy.
3
Dawno, dawno temu... 2016-11-07 21:08
Firma w której awansujesz tylko jak wejdziesz pod biurko lub będziesz kablować ! Tyle w temacie!
Dawno, dawno temu... 2016-11-07 21:08
Firma w której awansujesz tylko jak wejdziesz pod biurko lub będziesz kablować ! Tyle w temacie!
1
Monika 2016-11-08 09:35
Ale wszedzie tam tajk jest czy jakis konkretny dzial?
Kasia 2016-11-08 09:43
Ja tu pracuje i jestem zadowolona :)
Halny 2017-01-10 16:27
Bardzo mi Cię żal. Ja mam inne zdanie zupełnie odmienne
1
Edyta 2017-02-28 15:12
Czy firma inwestuje w rozwój swoich pracowników?
od HR 2017-03-03 07:27
Droga/i Autorko/ Autorze tego listu.
Jeżeli nie masz wiedzy jak wygląda polityka personalna firmy VIVUS to zapraszam do HR/ 2 piętro – jeśli byłaś/ byłeś naszym pracownikiem to doskonale wiesz gdzie, bo mamy zawsze otwarte drzwi dla Wszystkich Pracowników – ale nie waż się umieszczać takich kłamstw na forum , bo są w naszej organizacji osoby , które naprawdę mają poważne problemy ze zdrowiem i tego typu komentarze są po prostu nie na miejscu.
Nigdy nikogo nie zwolniliśmy z uwagi na L4 ani tym bardziej nie rozstaliśmy się z żadnym pracownikiem, który byłby przewlekle chory. Mamy do tego wręcz odwrotne podejście – ale to nie miejsce na tego rodzaju wynurzenia.
Jak wnioskuję z treści wpisu zostałaś/eś ostatnio zwolniony i stąd tyle negatywnych emocji w Twoim wpisie . Nie ukrywam , że dziękujemy za współprace w Vivusie osobom, które się nie angażują – chyba nie my jedni na rynku ? Zachęcam Cię jednak do rzetelnego udzielania opinii na temat pracodawcy, na bazie faktów- a nie z powietrza wziętych opinii.
A Tobie Nowy Pracowniku polecam odwiedzenie naszej strony na Facebooku https://www.facebook.com/karieravivuspl/ – i samodzielnego wyrobienie sobie zdania na temat atmosfery w VIVUSIE.
pozdrawiam,
HR
3
Edyta 2017-03-07 13:36
Czy wiedzieliście, że w Vivus Finance sp. z o.o. celebrowane są ostatnie piątki miesiąca? Co o tym myślicie?
Marta 2017-03-07 15:49
Tak, są super! :)

Niebert 2017-03-15 02:07
Zdesperowany, czy zwolniony pracownik?
Zastanawia mnie co Tobą kieruje, żeby pisać tutaj takie bzdury?
Skoro było Ci w Vivusie tak źle, to trzeba było od razu zmienić pracę.
Chyba że lubisz się udręczać i użalać nad sobą.
To co piszesz o wpadających ciągle połączeniach i ograniczaniu przerw, to od dobrych kilku miesięcy nic takiego się nie działo. Był taki czas jakieś rok temu, że była ciągle kolejka + bazy do obdzwonienia i prawie codziennie TL robił listę na nadgodziny. Teraz można powiedzieć, że jest spokojnie, więc pampersy zostaw lepiej dzieciom.
Jeśli chodzi o system premiowy, to nie przypominam sobie żeby była jakaś zmiana we wrześniu, ale mogę się mylić.
Poza tym, jak wchodziły jakieś zmiany to przed ich wprowadzeniem, każdy dostawał oświadczenie do podpisu, że się zapoznał, itd. Rozumiem, że jako jedyny nic takiego nie podpisywałeś?
Dlaczego nie napiszesz nic o nowym systemie premiowym? Pewnie jest Ci żal, że się na niego nie załapałeś.
Jedyne z czym mogę się zgodzić, to że w ostatnim czasie zostało zwolnionych z CC kilka osób.
Nie wnikam w to jak kto pracuje, ale wystarczy spojrzeć w ranking, aby wiedzieć. dlaczego wyleciały.
Kiedyś już napisałem, że polecam zapytać, albo poczytać opinie w necie, jak jest w innych call center. Odnoszę wrażenie, że osobom dla których Vivus jest ich pierwszą pracą, brakuje porównania.
1
Natalia 2017-03-15 17:44
Czy Vivus Finance Sp. z o.o. prowadzi aktualnie jakieś nowe rekrutacje? Chciałabym tu pracować , słyszałam dobre pinie o firmie. Jeszcze mam pytanie jak prowadzą rozmowę rekrutacyjną? Jaka jest atmosfera w firmie?
gość 2017-03-22 11:21
@Desperat

*wziąć
Iza 2017-03-25 17:00
Vivus Finance sp. z o.o. nie ma obecnie wcale nowych ofert i dlatego mam pytanie może ktoś będzie wiedział. Czy firma nie ma zupełnie potrzeby zwiększania zatrudnienia? Jak się pracuje w firmie? Może ktoś napisze coś?
wykończony człowiek 2017-03-29 15:52
Stawka w tej firmie jest 2000 netto. Masz narzucony target, jeżeli go nie wyrobisz, to zgodnie z nową polityką firmy, zostajesz zwolniona. Sektor pożyczek pozabankowych w ostatnim czasie bardzo się skurczył i dlatego firma dokłada wszelkich starań, by wycisnąć z pracownika ile się da.
1
Neron 2017-04-18 11:33
Zupełnie nie mogę znaleźć nowych ofert pracy. Może ktoś słyszał o pracy w departamencie windykacji? Wolę dowiedzieć się coś wcześniej przed rozmową z rekruterem firmy.
Zostaw swoją opinię o Vivus Finance sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vivus Finance sp. z o.o.