logo Vivus Finance sp. z o.o.

Vivus Finance sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Vivus Finance sp. z o.o.

jak 2016-02-08 18:34:36
@Zaraz
aha. jeszcze jedno,obrazasz mnie w pewnym sensie- piszac ze przesadzam oczekujac na podwyszke podstawy 1800zl. juz sam fakt tak niskiej podstawy za prace ktora wykonuje uwazam za uwlaczajacy dla wiekszosci bo nie wiem czy wiesz ale to jest wyczerpujaca i trudna robota, dosc specyficzna.
i sprobuj dostac kredyt z taka pensja ..i go splacac. tak na marginesie.
a do pracy sie przykladam i to ze nie zgarniam najwyzszej premi nie swiadczy ze z jakoscia obslugi jest cos nie tak. jest wrecz przeciwnie.
prosze zebys zachowal takie teksty ze "przesadzasz bo chcesz podwyzke" dla swoich znajomych z dzialu w ktorym Ci tak dobrze. mądralą łatwo byc jak sie zarabia tak jak Ty, prawda?
ale Zaraz 2016-02-08 19:30:11
Mahjong nigdzie nie pisze ze chce wiecej, tylko o targetach, nadgodzinach z tym związanych i nieuczciwych pracownikach, których firma premiowała.
jak 2016-02-09 00:18:07
sory za bledy z rozpędu- podwyżke.
Zaraz 2016-02-09 10:27:44
@ale Zaraz

W przypadku Mahjong parafrazowałem początek posta z 2016-02-07 22:39:55. Pisze tam, że podstawę w podanej wysokości dostaje, za robienie swojego. Zakładam wiec, że skoro pojawia się jakiś problem z wynagrodzeniem. Zwłaszcza, że podstawa nie spada przy nie wyrobieniu "normy".

@Wszystko Wie
Czas przeszły sugeruje, że ktoś zauważył że z tym systemem było coś nie tak i go poprawił ;)

@Jak
Ja z kolei również znam urzędników - w powiatowym biurze ARIMR zarabia się najniższą krajową na zastępstwo, a w urzędzie miasta (oczywiście z wyższym wykształceniem) 2000 zł na rękę - i już półtora roku na umowie o zastępstwo, gdzie pracę można stracić z dnia na dzień. Jak widać, urząd, urzędowi nierówny. I jak sam piszesz - nie ma wakatów. A u nas spokojnie można dojść do takiej podstawy - biorąc udział w rekrutacjach wewnętrznych.

@Jak Nie zrozumiałeś, co napisałem. Przesadzasz, oczekując że dostaniesz podwyżkę za cokolwiek więcej niż "robienie swojego". Jeśli pensję uznajesz za uwlaczajaca to dlaczego przyjąłeś proponowane warunki? Przecież sam podpisywałeś umowę.

Kiedy zaczynałem pracę, zarabiałem również mniej - i żadnych tekstów nie będę zachowywał dla siebie. Jeśli ktoś się stara, kształci etc - to rzeczywiście powinien być nagrodzony. Ale Ty zacząłeś od tego, że tego nie robisz. Mądralą łatwo być, kiedy się nie chce przesadnie starać, prawda?
pracownik 2016-02-09 11:22:59
czytam te hejty i nie wierze. czy to konkurencja? bo na pewno nie pracownicy... szkoda czasu na czytanie tych głupot, tylko nóż sie w kieszeni otwiera. Jest to najlepsza, najbardziej dbająca o pracowników firma w jakiej pracowałam. Tyle w temacie :)
jak 2016-02-09 17:02:57
tak, ja tez mysle ze te odpowiedzi swiadcza o firmie i nic dodac nic ująć.
1
Ola 2016-02-09 20:14:31
pocieszające jest, że od 22 lutego zmieniaja sie przepisy i okresy wypowiedzenia umów zawieranych na czas określony i nieokreślony będą
uzależnione od okresu zatrudnienia u danego pracodawcy i będą wynosiły odpowiednio:

2 tygodnie, jeżeli pracownik był zatrudniony krócej niż 6 miesięcy,
1 miesiąc, jeżeli pracownik był zatrudniony co najmniej 6 miesięcy,
3 miesiące, jeżeli pracownik był zatrudniony co najmniej 3 lata.
Satyr 2016-02-09 20:38:37
Mnie się najbardziej podoba odpowiedź na pytanie dlaczego duża, prywatna firma Vivus proponuje agentom Customer Care i Windykacji takie małe, gwarantowane miesięcznie podstawy, jak 1800zł
-bo dlatego, że w innych firmach (urzędach) płacą mniej i jest gorzej, chociaż w innych płacą więcej i jest lepiej
- bo dlatego, że przecież sam podpisałeś umowę
Bardzo ładne jest też określenie "przesadnie się starać" w odniesieniu do kwoty 1800zł :XD
Genialne XD XD XD
2
Mery 2016-02-10 01:07:37
@Ola, to dobra wiadomość, zawsze coś.
Zaraz 2016-02-10 07:16:22
@Ola

Zgadzam się, dobra wiadomość.

@Satyr

W takim razie, nie zrozumiałeś. Pracownik pisał, ile można dorobić do podstawy. I większość osób premie dostaje, zarabiając więcej niż we wspomnianym urzędzie.

Odpowiedź dotycząca podpisanej umowy, dotyczyła zupełnie innego cytatu.

Pracujesz może w nowej TVP, skoro tak manipulujesz? ;)
Satyr 2016-02-10 15:08:55
Zrozumiałem wszystko bardzo dobrze :)
Nie jesteśm debilem, spokojnie.
Nikt nie pytał ile może dorobić do podstawy.
A Twój personalny atak na mnie odbieram jako brak argumentów :)
2
Zaraz 2016-02-10 15:18:54
@Satyr

"Zrozumiałem wszystko bardzo dobrze :)"

W takim razie, dziwne że odbierasz mój komentarz jako atak personalny, skoro twierdzisz że wszystko zrozumiałeś... A jednak całkowicie zmanipulowałeś wcześniejsze treśći. Chociaż, muszę przyznać, że taka obrona z Twojej strony jest całkiem zabawna.

"Nie jesteśm debilem, spokojnie."

Czuję się uspokojony.

"Nikt nie pytał ile może dorobić do podstawy."

Nie, ale wcześniej kwestionowano czemu podstawa za wyrobienie minimum wynosi akurat tyle - całkowicie pomijając kwestię, że w dwóch wspomnianych departamentach - cc i dc - podstawa jest tylko częścią wynagrodzenia. I tak jak pisał "Pracownik" wynagrodzenie spokojnie może być wyższe.
Mery 2016-02-10 15:45:32
@Zaraz
Przestań już z tym "w takim razie nie zrozumiałeś/aś", ludzie, którzy czytają nie są debilami. A pracownicy podpisują warunki, które są im przedstwione przez pracodawcę, mi więcej dać nie chcieli i podpisałam, bo muszę płacić rachunki. W międzyczasie szukam pracy, ale chciałabym większą podstawę, by normalnie żyć, dostać kredyt itp.
2
Satyr 2016-02-10 16:12:48
@Zaraz
Też mnie rozbawiłeś :)
A pytanie dotyczyło podstawy, nie części składowych wynagrodzenia, o których każdy wie i których nie otrzymasz podczas np. L4.
1
Mery 2016-02-10 16:28:57
@Zaraz-
Satyr ewidentnie prowokuje, by uzyskać odpowiedź na proste pytanie. Myślę, że "manipulacja" w tym przypadku, to za duże słowo. Też jestem ciekawa dlaczego proponowana jest podstawa 1800zł a nie np. 2500zł?
Ania 2016-02-11 07:26:28
Szukam pracy i czytając Wasze komentarze zastanawiam się jak można zarabiać 1800 brutto. Ale chyba operujecie kwotami netto, więc mowa już o kwotach 2500 zł brutto, a to już nie tak źle, zwłaszcza jak można jeszcze premią dorobić :)
A może się mylę i płacą poniżej minimalnej stawki?
pls dajcie znać, bo mam u nich rozmowę...
Zaraz 2016-02-11 10:02:20
@Mery

Też jestem ciekaw, ale to pytanie raczej do HRów. A co do prowokacji, zeby uzyskać odpowiedź na pytanie... To encyklopedyczna definicja manipulacji ;)

@Ania

Tak, z tego co wiem wszyscy operują kwotami netto.

@Satyr

Dyskusję zapoczątkowało pytanie do "Pracownika"
"Pracowniku jak z 1800zl wyciagnac 3500zl?"
Dotyczyło jego wcześniejszej wypowiedzi, że spokojnie można tyle wyciągnąć z premią lub nadgodzinami. Pytanie nie dotyczyło więc bezpośrednio podstawy - późniejsza decyzja dotyczyła zaś tego, dlaczego firma powinna płacić premię / bonusy tylko i wyłącznie za przychodzenie do pracy i robienie swojego. Stąd moja wątpliwość, czy czytasz ze zrozumieniem wcześniejsze wypowiedzi.
Maria 2016-02-23 13:20:11
Widze Kaska, ze nie znasz prawdy. Piszesz co zobaczylas w internecie. W zwiazku ze zmiana w prawie litewskim , Vivus tak jak inne firmy czy banki maja sie dostosowac do tego prawa. Nikt nie zakazal dzialalnosci, kazali zrobic poprawki
pracownik 2016-03-01 00:15:00
@Jak

Pytasz jak zarobić 3500zł mając podstawę 1800zł. Odpowiem bardzo szczerze - bez nadgodzin, na które nie możesz/nie chcesz zostać i przy aktualnym systemie premiowym to nie będzie możliwe. Natomiast 3000zł jest w Twoim zasięgu dzięki premii. Jak zatem taką uzyskać? Odpowiedź jest bardzo prosta - bądź w czołówce. Jeżeli jest tak jak twierdzisz, że przykładasz się do pracy i starasz się ją wykonywać starannie, to na pewno masz na to duże szanse. Porozmawiaj szczerze ze swoim przełożonym o swoich wynikach, niech Ci wskaże obszary, które należałoby/mógłbyś poprawić, posłuchaj osób z najlepszymi wynikami i podpatrz jak oni to robią. Wiesz doskonale, że są osoby, które miesiąc w miesiąc są w czołówce i uzyskują to również chodząc na przerwy. Zaangażuj się bardziej, popraw wyniki i podwyżką/awansem prędzej czy później zostaniesz objęty - trzymam kciuki! Pozdro :)
taka jedna 2016-03-26 14:43:11
ja też zarabiam do 5000 a dokładniej 1800, więc jak widać można!
1
Dziwię się 2016-04-27 21:03:57
Witam

Pracowałam jakiś czas temu w Vivusie, dział windykacji - tak to ten dział gdzie za moich czasów były gurpki - tzn. faworyzacje pracowników, grupa ziomków na czele m.in. z żałosną AP na czele. Czyli grupa osób tym którym na coś pozwalano i tym którym nie. Obecnie od prawie roku pracuję w jednej z firm doradztwa finansowego rewelacji nie ma, trzeba pracować - ale przynajmniej wynagrodzenie jest UCZCIWE co w rażący sposób kontrastuje z zarobkami w firmie Vivus. Czytam tutaj te komentarze i oczom nie wierzę co widzę!!! Ludzie zacznijcie w siebie wierzyć!!! Praca w Vivus jest dobra na krótką metę - dla młodzików, a nie dla ludzi stawiających na rozwój i chcących coś osiągnąć. Dla mnie praca w tej firmie wiązała się ze wstydem i wielkim rozczarowaniem, oczywiście bez obrazy bo są oczywiście osoby które miło wspominam. Pracować musiałam ale wiedziałam, że to ostatnia tego rodzaju praca. Nie chciałam szukac innej i zawalać sobie głowy, więc jak tylko skonczyłam studia uciekłam i to było to cudowne uczucie.

A Skoro jest gorzej niz kiedys było, to naprawdę dziwię się, dlaczego nie szukacie nowych wyzwań - przecież warunki zatrudnienia które daje vivus są dokładnie takie same jak w innych firmach - żadnych rewelacji. A ten system premiowy, te nadgodziny to jakaś porażka - Jak można tak wykorzystyać ludzi!!!! A z czym się firma kojarzy - jedynie z "chwilówkami" i ogromnymi kosztami taka jest prawda - nie oczekujcie, że ktoś do Was powie: "Woooow" ale masz super prace.

Sami ustalacie sobie warunki pracy, sami na to pozwalacie - sami pozwalacie się tak traktować i to jest bardzo smutne.Cieszycie zię z popcornu w kuchni, soków?! Przecież to jest żałosne! Pracujcie nad sobą, inwestujcie w siebie i Szukajcie czegoś chociaż w międzyczasie, a zobaczycie, że warto było. Nie bądź niewolnikiem i nie siedź tam... Uwierz w Siebie!!!
3
Ja też 2016-04-28 10:36:39
@Dziwię się

No tak, ale każdy tutaj na każdym kroku powtarza, że jeśli ktoś nie odnajduje się w Vivusie, to może szukać pracy gdzieś indziej. Nikt nikomu nie utrudnia uwierzenia w siebie ;)

Jestem za to zaskoczony Twoim przytykiem, co do nieuczciwych wynagrodzeń. Nie dostałaś kiedyś pensji na czas? Nie miałaś płacone za nadgodziny? Możemy dyskutować nad tym, czy pensje są tak duże, jakbyśmy chcieli - ale chyba nie ma wątpliwości, że wynagrodzenie jest uczciwe?

A komentarz "rewelacji nie ma, trzeba pracować" ma sugerować, że chciałabyś dostawać pensję bez pracy? To w takim razie, nie dziwię się, dlaczego nie podobał Ci się Vivus. Dziwię się, że z takim podejściem uważasz się za osobę "stawiającą na rozwój i chcącą coś osiągnąć".
odpowiedz 2016-04-29 19:06:24
Jesteś zaskoczony??? Tak możemy dyskutować godzinami i każdy z 80% pracujących tam osób wie, że wynagrodzenie jest nie fer. O czym ty chcesz dyskutować, o tym że normalnie pracujące osoby bez nadgodzin nie mają szansy na godziwą premie? I twoim zdaniem, firma jest ok tylko dlatego że wypłaca kase na czas? W jakim świecie ty ludziku żyjesz... wypłata podstawy, premii i nadgodzin to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obowiązek tej firmy, to są pieniądze na które każdy ciężko pracował! I tak każdy wie jaka jest prawda... ale cóż dalej czarujcie oczy "drinkami" oraz tym że mogą nażreć się popcornu, napić soku! - nie ma co zasługujecie na OSCARA! Ale czego się tu spodziewać, jesteś jednym z żałosnych TL, którzy usilnie chcą dążyć poprawić PR firmy. Widać które komentarze są pracowników CC, a które TL
1
Odpowiadam 2016-04-29 20:07:31
@Odpowiedz

Polecam czytanie ze zrozumieniem. To chyba przydatna umiejętność, w doradztwie finansowym? ;)

Nie wiem co to za słowo 'fer', ale zakładam że nawiązujesz do wysokości pensji. Moim zdaniem są rynkowe, Twoim są za niskie. Bywa, że ludzie się ze sobą nie zgadzają. Jednak napisałaś, że są "Nieuczciwe". Polecam wygooglowanie tego słowa, sprawdzenie co znaczy i dopiero wtedy odniesienie się do mojego komentarza.

Przy ostatniej okazji, kiedy pojawiały się komentarze takie jak Twój, sprawdziłem w CC i windykacji jak wygląda sprawa premii. Jest wiele osób, dostających je bez wyrabiania nadgodzin - dlatego do Twojej argumentacji podchodzę, jak do każdego generalizowania, z przymrużeniem oka. To że Ty jej nie dostałaś nie znaczy, że osoby nie robiące nadgodzin nie mają szans na godziwe premie. Być może, byłaś po prostu kiepska.

Hm, Twój post wygląda jakbyś sugerowała, żeby wyznaczeni pracownicy chodzili po piętrach i zabraniali fotografowania czegokolwiek co się dzieje w firmie. Vivus ma profil na FB, czy widziałaś żeby ktoś tam kiedyś wrzucał zdjęcia drinków? Popcornu? Soków? Biletów na Star Warsy? A jeśli komuś kto u nas pracuje, podobają się akcje PRu czy HRów, to chyba nie zabronisz mu, pochwalić się tym na jego prywatnym wallu?

Nie jestem TLem, więc pudło.

Nazywanie kogoś żałosnym, pozostawię bez komentarza. Niespecjalnie jestem w stanie zmusić się, żeby zniżyć się do takiego poziomu.

Niemniej jednak, Twoja gramatyka i ortografia pozwalają mi wątpić, żebyś ukończyła jakiekolwiek studia. Na dobrą sprawę, co do matury również nie byłbym pewny.
popieram 2016-05-05 22:58:46
Zgadzam się. Na forum kierownictwo czy zwał jak zwał TL, opisują jak to jest pięknie i kolorowo, ale chyba to z ich perspektywy - bo może dla nich jest kolorowo. Ale może najwyższa pora wdrożyć to w życie wśród zwykłych pracowników, a nie ubarwiać wszystko tylko na forum.
2
Półtoraczka 2016-05-11 03:25:24
Czytam te komentarze i wyjść z zażenowania nie mogę, że osoby, które nie mając nawet licencjata w kieszeni i żadnego doświadczenia, dostając na starcie umowę o pracę, medicovera i dla chętnych multisporta, 3 tysie brutto podstawy narzekają na niskie wynagrodzenie. Kochani, gdy ja zaczynałam karierę zawodową, to moje wynagrodzenie wynosiło okrągłe zero przez kilka miesięcy, a pracodawca wyrzekał, że to ja jemu powinnam płacić za możliwość zdobycia doświadczenia.

Poważnie koledzy i koleżanki, jeśli uważacie pracę na słuchawce za mało atrakcyjną, to po prostu spróbujcie z waszym brakiem wykształcenia, doświadczenia i nienormowanymi ze względu na studia godzinami dostępności znaleźć lepszą robotę. I nie dziwcie się, że to paskudne kierownictwo, które jednak w większości składa się z bystrych i doświadczonych specjalistów, a nie samych ludzi z przypadku i znajomych znajomych, coraz chętniej woli zatrudniać na słuchawkę osoby po pięćdziesiątce, bo okazuje się, że doświadczenie życiowe takich osób jest więcej warte niż wasze licencjaty. I nie chodzi mi o to, żeby was dołować, tylko abyście okazali trochę pokory i docenili to co macie.

Acha, jeszcze jedno. Jeśli sądzicie, że w innych firmach prezesi nie mają humorów, nikt nigdy nie jest niesprawiedliwe potraktowany przez przełożonego, nikt na nikogo nie spojrzał krzywo za wzięcie UŻ-tki, a dyrektorzy zarabiają tyle co szeregowi pracownicy, to świadczy to tylko o jednym: że to jest wasza pierwsza praca i jeszcze nic nie wiecie o życiu. A nawet o przepisach - bo np. okresy wypowiedzenia wynikają z Kodeksu Pracy. W każdej firmie będziecie mieć takie same. To znaczy - w każdej, w której zaoferują wam etat, jak w Vivusie, a nie śmieciówkę.

No dobra, dość już tego utyskiwania na dziś. Zwłaszcza, że niedługo może się i płace i warunki pracy nieco poprawią i będziecie trochę bardziej zadowoleni. Buźki.
4
Zainteresowany 2016-05-11 17:47:41
A jak ze stanowiskiem specjalisty ds windykacji prawnej warto aplikować? Opinie jak widzę są różne....więc proszę o obiektywna informacje:-)
2
sabat 2016-05-12 09:31:45
No to jak się zmienią to bardzo dobrze... przynajmniej tyle dobrego, bo jak na razie kiepsko :(
1
To Ja 2016-05-12 11:22:21
@ Zainteresowany - warto! Serio firma jest super. Ci co tu wypisują są pewnie z konkurencji :)
Zainteresowany 2016-05-12 16:28:10
To ja - pracujesz tam? Jak zarobki? Atmosfera? Jest możliwość awansu? Mam kilka lat doświadczenia w windykacji chce się dalej rozwijać i właśnie rozważam aplikacje na to stanowisko
1
Vera 2016-05-17 19:36:57
uważam, że jest bardzo fajnie. Fajna ekipa, luźna atmosfera, roboty jest raczej normalnie, ani więcej ani mniej. spoko. mozna awansować albo przejść do innego działu jak ci się znudzi.
To Ja 2016-05-18 11:09:11
@ zainteresowany - awanse w tej firmie są non stop. To trzerba przyznac ze mają ogarnięte świetnie. Najpierw dają szansę na wewnętrzny rozwój i dopiero jak nikogo nie znajdą - szukają na zwenątrz. Atmosfera - lepszej nie mialem w zadnej innej firmie. Osobiscie polecam
to nie ja byłam ewą 2016-05-18 16:52:38
[To Ja - 2016-05-18 11:09:11]
Tak masz rację, atmosfera jest świetna w tej firmie! Wszyscy sie do siebie sztucznie uśmiechają a za plecami tylko patrzą jak podłożyć świnie. Niektórzy zrobią wszystko żeby tylko zyskać nieco uznania w oczach przełożonego. A najbardziej świetne ogarnięte to są awanse ze specjalisty na młodszego specjaliste, przyznam że bardziej świetnie ogarnietych to nie ma
2
Zainteresowany 2016-05-19 11:06:52
Dziwi mnie to że opinie o firmie są mega skrajne od super dobrych po bardzo złe.
1
zaczynam szukać nowej pracy 2016-05-28 16:08:39
Opinie na temat pracy w vivusie są różne, ponieważ wypowiadają się zarówno pracownicy produkcji czyli windykacji telefonicznej jak i również kierownictwo. Każda osoba która zamierza, szukać pracy na stanowisku windykacji call center, niech rozważy ten pomysł. O ile kilka, kilkanaście miesięcy temu, kiedy zaczynałam pracę, to naprawdę nie można by było się do niczego prawie przyczepić, tak na to chwilę, wzięłam się za siebie i zaczynam szukać nowej pracy. Kierownictwo swoimi wspaniałymi pomysłami chce ulepszać to miejsce, natomiast wymysł jakim jest tzw. "plan naprawczy" raczej nie skłoni do tego, aby na dłużej wiązać się z vivus.pl. Raczej każdy sobie zdaje sprawę z tego, że pracując na dialerze, nie zawsze będą wpadały super sprawy, a z tego przecież jesteśmy rozliczani. To jest po prostu chore. To co oferuje vivus, nie różni się prawie niczym od tego co można dostać w innej firmie, na podobnym stanowisku bądź i lepszym. Wiem co mówię, jestem po kilku spotkaniach w sprawie pracy i jestem dobrej myśli.
1
Zainteresowany 2016-05-30 08:02:24
A jak w takim razie na innych stanowiskach ? Nie mam na myśli call center tylko np. Stanowisko specjalisty ds. Windykacji prawnej?
Nie szukam nowej pracy 2016-05-30 09:38:29
Moim zdaniem opinie są skrajnie różne, bo część przyszła do pracy tylko po to, żeby przeczekać czy szukać czegoś innego - i jest święcie oburzona, że ktoś czegoś od nich wymaga. A druga część przyszła do Vivusa po to żeby pracować, szybko więc awansuje i ma pozytywne nastawienie.

Oczywiście, są potem wrzucani do mitycznego "kierownictwa". Ja zaczynałem na słuchawce, a teraz jestem starszym specjalistą w zupełnie innym departamencie. I naprawdę nie widzę żadnego powodu, żeby narzekać.

Nieraz też rozmawiam z "pracownikami produkcji" jak ich ktoś nazwał, i również nie słyszę narzekań.

@Zainteresowany - jeśli chciałbyś u nas pracować, to po prostu weź udział w rekrutacji i na nikogo się nie oglądaj. Sam ocenisz jak jest - bo na goworku opinie zawsze będą silnie spolaryzowane w każdej dużej firmie.

Ci którzy się nie rozwijają, zawsze będą winić kierownictwo, a sukces innych przypisywać nie ciężkiej pracy, tylko faworyzowaniu przez ten mityczny konstrukt. Póki nie przekonasz się na własne oczy, to nie uzyskasz obiektywne rzetelnej informacji.
Zainteresowany 2016-05-30 22:02:00
Dzięki. Wyśle CV zobaczymy ;-)
1
Elv 2016-06-01 14:35:19
Powodzienia :)
ja Vivusa lubie i ciesze sie, ze moge tu pracowac. Wiec trzymam kciuki :)
2
bezo 2016-06-02 13:35:52
skoro masz plan naprawczy to raczej jesteś leser niz osoba, której na czymś zależy zatem Twoja opinia średnio mnie przekonuje.sorrki
Donia 2016-06-02 13:42:35
bo jak przechodzisz z działu Obsługi Klienta do np. Marketingu - to chyba normalne ,że musisz zacząć od juniora , bo to jest zupełnie inna robota.....
3
Aga 2016-07-19 16:14:21
wysłałam wczoraj wniosek odezwała się do mnie dwa razy pani przelałam pieniądze i....
Cisza nie wiem co dalej.....
pomocny 2016-07-21 12:20:00
AGa - zadzwoń 221 221 227 - na pewno dostaniesz wszystkie informacje
anonim 2016-08-17 21:21:32
NIe polecam, płaca marna wymagania jak od kierownika, dokladaja pracy, stajesz na glowie robisz co mozesz a i tak wezma Cie na dywanik i powiedza ze nie widac efektow Twojej pracy ze sie nie starasz, fałszywi ludzie, najpierw Cie chwalą mówią jaki jesteś super jak cudownie sie z Toba pracuje, a potem jak drobną rzecz opuścisz bo w natłoku spraw jakie Ci dowalili wyleci Ci z głowy fakt że coś miałeś miałaś zapisać to robią afere na skale światową, i już jesteś nierobem już olewasz pracę. Wymyslalaj nowe procesy ktorych potem sienie trzymaja i maja pretensje ze nie dzialasz wg nich, oczekuja kreatywnosci na słuchawce, gdzie działasz wg schematu, dzień dobry dziękuję jak pomóc tak nie do widzenia, może trzeba śpiewać może tańczyć, nie dowiesz się bo oni sami nie wiedzą jak masz kreatywnie pracować, po prostu masz taki być i już, sam się domyśl o co chodzi.
3
niebert 2016-09-27 02:45:18
Czytam niektóre komentarze i mam wrażenie, że pracujemy w innych firmach.
Pracuje w Vivusie od roku na infolinii. Może premie nie są jakieś mega i ostatnio nie ma nadgodzin, ale też i praca nie jest jakaś trudna. Zgadam się że bardzo dużo się dzieje, jest dużo promocji i zmian i ciężko się w tym połapać. W razie potrzeby możesz zawsze zapytać Lidera. Co do kreatywności na słuchawce pewnie chodzi Ci o sprzedaż. Jest karta monitoringu i z niej wynika co ma być w rozmowie, a jak doszła aktywna sprzedaż, to dostaliśmy podpowiedzi na maila i wystarczy się do nich stosować.
Wierz mi, że i tak mamy duży luz w rozmowach, i że nie wszędzie tak jest.

Co do popcornu (już go nie ma), soczków i darmowej kawy, o których ktoś pisał, to nie rozumiem, co w tym złego? Jak mówię komuś, że mam w pracy darmowe lody, owoce, kawę, herbatę, to nikt nie chce wierzyć. Może i fajnie by było jakby zamiast tego dali nam więcej kasy, ale zaraz by się pojawiły komentarze, że Vivus schodzi na psy.
Radzę zapytać jak jest w innych call center, gdzie dla pracowników darmowa jest tylko tylko woda, nie ma żadnych imprez, wyjść na piwo itp., a na przerwę można pójść nie wtedy kiedy potrzebujesz, tylko kiedy system Cie wyloguje.

1
nanana 2016-09-27 20:15:19
A ja jestem bardzo zadowolona. Obowiazki sa do ogarniecia, premia tez w zasiegu. TL sluza pomoca i nie ma atmosfery stresu. Wynagrodzenie podstawowe tez ok, np w porownaniu z Getinem to ziemia i kosmos :) Nie ma stresu, pospiechu, presji. Klimat pozytywny i z checia chodze do pracy.
3
Dawno, dawno temu... 2016-11-07 21:08:12
Firma w której awansujesz tylko jak wejdziesz pod biurko lub będziesz kablować ! Tyle w temacie!
Dawno, dawno temu... 2016-11-07 21:08:55
Firma w której awansujesz tylko jak wejdziesz pod biurko lub będziesz kablować ! Tyle w temacie!
Monika 2016-11-08 09:35:35
Ale wszedzie tam tajk jest czy jakis konkretny dzial?
Kasia 2016-11-08 09:43:14
Ja tu pracuje i jestem zadowolona :)
Zostaw swoją opinię o Vivus Finance sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vivus Finance sp. z o.o.