Telekadra

Kraków

Opinie o Telekadra

?? 2015-09-17 20:47
ale ze co? 300zł za to ze skonczysz szkolenie? tak po prostu, ot tak??
gabi 2015-09-18 08:53
Ja idę na szkolenie od poniedziałku i z tego co mi mówiono to za szkolenie nie płacą chyba że sprzedasz umowę .
?? 2015-09-18 20:57
a jak nie sprzedasz to wylot... i dwa tygodnie w du... :(
hejho 2015-09-22 15:19
Skąd masz informacje o 300zł? Ja właśnie skończyłem szkolenie ale nic takiego nie słyszałem? Chłopak na szkoleniu mówił tylko o tym, że jak polecimy znajomego do pracy to za każdego można dostać 300zł W prawdzie dostałem pieniądze ze szkolenia ale za umowy, które na nim podpisałem.. nie wiem skąd ta informacja Emotikon unsure
gabi 2015-09-22 16:07
To jest branża sprzedażowa więc po co chcesz pracować jak nie zamierzasz sprzedawać? Proponuje pracę w spożywczym.
bubu 2015-10-01 15:12
no i? to jest agencja i maja różnych klientów...
odradzam 2015-10-30 11:17
polecam pracę w lepszych firmach tego typu które są na krakowskim rynku, nie ma przynajmniej obcinania z podstawy jeśli nie masz wyrobionego talk time a przy bazie która jest wrzucana i tym sprzęcie gdzie o dobrą jakość połączeń naprawde trudno, po prostu nie da się godnie zarobić mimo dobrych chęci
1
ufol 2015-12-07 13:55
żal czytać te komenty... już z samej nazwy stanowiska główna księgowa to ktoś z ogromnym doświadczeniem i wykształceniem. Po co ma znać angielski do polskiej firmy? Sprawy kadrowe nie mają nic wspolnego z księgowoscia. Kadrowa to kadrowa a księgowa to księgowa.
John 2015-12-09 14:40
kadrowa czy księgowa ---może ktoś lepiej powie-co stało się z tą która była do tej pory!?A może szukają doradcy podatkowego a nie księgowej-?Prezesom wydaje się,że księgowa/kadrowa/doradca podatkowy to jedna chwała-i szukają sami nie wiadomo kogo. Kto ich obecnie prowadzi i dlaczego pod koniec roku szukają kogoś innego-to jest zastanawiające-dajcie odpowiedź,jeżeli coś wiecie na ten temat.Dzięki
Zdziwiony 2015-12-10 10:05
@John Co to za różnica czy szukają kogoś pod koniec roku czy wcześniej? Może po prostu potrzebują, zawsze ktoś może zmienić pracę, czy zrezygnować, a może potrzebują dla swojego Klienta- w końcu to agencja zatrudnienia. Nie rozumiem tych głupich pytań.
Andrzej 2015-12-15 15:28
W mojej opinii nie mam nic do zarzucenia. Wszystko co było przedstawiane na kolejnych etapach rekrutacji, to jest realizowane w życiu codziennym pracowniczym i tutaj spory pozytyw. Oby tak dalej!
Monika 2016-01-21 22:29
polecam z czystym sumieniem!!!!!!!!!!.Pracuje pól roku i jestem bardzo zadowolona.Zarówno atmosfera jak i zarobki powodują,że z przyjemnościa przychodzę do pracy.
zdziwiony 2016-02-19 12:34
Z premii? Zmienili coś? Musiałem zakończyć współprace w styczniu ale była normalna podstawa plus premia.
Mori 2016-02-26 14:54
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej, miałem przyjemność rozmawiać z Panem Michałem, przedstawił mi wszystko czarno na białym, ile się zarabia, jaka jest umowa, trochę również pożartowaliśmy,zgodziłem się na szkolenie które odbędzie się 1 Marca, ale gdzie i od której to nie wiem, mam zostać poinformowany w sprawie szkolenia, dzwooniłem dziś do telekadry, ale żadnegoodzewu z drugiej strony. pozostaje miczekać do max poniedziałku.
2
mergim153 2016-03-01 22:40
Najlepsze miejsce do pracy w Krakowie, miła atmosfera i świetni ludzie. Jeżeli ktoś szuka pracy to powinien się zgłosić do telekadry bo to jest właściwe miejsce!
Dla tych którzy się zastanawiają dodam, że sam tam pracowałem i wiem jak to wszystko wygląda dlatego negatywne opinie nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości. Cały zespół z HR funkcjonuje wzorowo, do każdej osoby podchodzą indywidualnie i z pełnym profesjonalizmem.
mergim
5
mymyself 2016-03-02 11:40
Wie ktoś może kiedy wysyłają pity?
Mati 2016-03-05 17:24
Czy po odbytym szkoleniu można nie podejmować się pracy bez żadnych konsekwencji?
10
ja 2016-03-09 11:42
moj pit przyszedl poczatkiem lutego
ja 2016-03-09 11:44
tak, mozna, ale szkolenie trzeba odbyc, bo z tego co pamietam w przypadku rezygnacji musisz zaplacic za nie 500zl.
Pity 2016-03-11 08:31
Jeśli nie otrzymałeś rozliczenia PIT,
zgłoś tę informację poprzez formularz na stronie Telekadry.
W zakładce dla pracownika.

Borowiq 2016-04-06 15:16
Cześć mam pytanie, czy był ktoś w sytuacji takiej iż nie poszedł na to szkolenie organizowane przez telekadre? (usunięte przez administratora) Proszę Was o odpowiedź, opinie.
Pozdrawiam
Borowiq 2016-04-07 09:40
Cześć, mam pytanie, czy ktoś był w sytuacji że nie poszedł na szkolenie. Czy wtedy trzeba płacić tę kare umowną. Proszę Was o odpowiedz
1
sss 2016-04-10 18:11
praca tylko dla ambitnych, jak ktos chce zarobic to to jest miejsce idealne prawie,mam na mysli oczywiscie dzial MNP, najlepsza poranna zmiana,najlepsze na tym dziale jest to ze mozna zarobic wiecej niz koordynator lub kier projektu. motywuja konkursy z nagrodami i wyjscia na imprezy firmowe.
2
Paweł 2016-04-18 14:20
Tak, kara jest opisywana tak jak masz na umowie
bezsensu 2016-05-09 22:41
co za nedzna reklama :/ (usunięte przez administratora)
seba 2016-05-20 16:49
Albo tak dużo się zmieniło, albo wymyślasz bo się nie sprawdziłaś. Przez 3 miesiące pracy widziałem ludzi, których nikt nie pamięta - tak rzadko się pojawiają, a jednak są i nikt ich nie wyrzuca jeżeli tylko CHCĄ PRACOWAĆ. Wniosek jest prosty, nie chciało Ci się, albo byłaś aż tak słaba..
niko 2016-06-28 09:02
pozdro dla osob ktore szukaja infomracji w forach a nie w firmie. Mysle ze zrobicie wszedzie ogromna kariere =D
5
marcin 2016-08-22 19:05
jak moge odebrac swiadectwo pracy ?
vika 2016-09-20 22:26
Moje wrażenia są bardzo pozytywne. Rozmowa kwalifikacyjna w bardzo przyjemnym klimacie, pani wszystko wytłumaczyła i odpowiedziała na każde moje pytanie. Ogólnie atmosfera partnerska i bez nadmiernego napinania się. Szkolenie tak samo przebiegło bezboleśnie wszystko było wytłumaczone jak należy. Ogólnie spory pozytyw :)
Jus 2016-10-20 14:08
Nie mam niczego do zarzucenia jeśli chodzi o pracę w tej firmie. fajna atmosfera, miejsce w sam raz dla młodych ludzi.
zxcv 2016-10-21 13:54
Pracuję tam z naprawdę w porządku ludźmi. Dobre miejsce zwłaszcza na start.
Lucas 2016-10-24 08:26
Ktoś wie na jakie stanowiska prowadzona jest obecnie rekrutacja? :d
Jarek 2016-10-28 14:30
Na pewno stanowiska związane ze sprzedażą telefoniczną. Wczoraj byłem na rozmowie. Wszystko przebiegło ok, warunki przystępne. Teraz czekam na szkolenie :)
triton 2016-11-02 10:06
polecam!
Grafik 2016-11-02 13:57
Czy jeżeli nie zacząłem wogóle szkolenia to też muszę im zapłacić te 500 zł?
Lolo 2016-12-22 17:31
Tak. Podpisales umowe ze będziesz obecny.
Ola 2017-01-17 20:07
Czy jeśli pójde na szkolenie bo podpisałam umowe a potem nie zgodze sie pracować tam to dostane jakaś kare?
1
karla 2017-01-17 20:39
A typową umowe o prace dają podpisać w ost dzien szkolenia?
lolo 2017-02-10 14:31
jaką umowę o pracę :D tam są tylko zlecenia i to jak zarekomenduje cie szkoleniowiec, jeśli jesteś do kitu to ci nie zaproponują pracy.
xyz 2017-02-10 14:33
a tak ciężko czytać ze zrozumieniem? Swoją droga po cholere isc na szkolenie jak z gory zakladasz ze nie chcesz pracowac? Powinni dopłacać za kontakt z takimi amebami umysłowymi.
Aga90 2017-02-10 20:36
Nie tylko zlecenia. Ja pracuje i mam o prace na stanowisku konsultanta
mica 2017-02-20 11:44
Witam! Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca na stanowisku ankietera? Jakie stawki no i czy w ogóle warto w to "wchodzić" :)
1
Ann 2017-03-01 17:09
Stanowczo odradzam pracę w tej firmie. Pracowałam tam kilka tygodni i nikomu nie polecam pracy w tym miejscu. Ogromna rotacja pracowników. Jedynym plusem jest to, że można dopasować grafik do zajęć na uczelni(usunięte przez administratora)
2
Zainteresowana 2017-03-27 11:26
Cześć wszystkim. Aplikowałam na stanowisko "Specjalista ds. Obsługi klienta". Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy to się w ogóle opłaca? Z tego co czytałam, sporo osób ma raczej negatywne nastawienie. Jutro miałabym pójść na rozmowę ale nie wiem czy iść, czy zrezygnować.
Ciekawa 2017-03-27 12:38
Złożyłam aplikację na stanowisko "Doradca klienta". Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, czy to się opłaca? Jaka jest atmosfera i czy zarobki są takie jakie obiecują? Bardzo proszę o szybką odpowiedz, bo jutro idę na rozmowę.
1
Ok 2017-03-27 17:55
Jeśli nie pójdziesz to się nie przekonasz. Ja zaczęłam szkolenie jak narazie jest Ok.
1
ser 2017-04-26 14:13
Witam! Czy ktoś orientuje się za co tam są kary?
pracownica 2017-05-05 15:07
Wszystko pięknie ładnie w internecie i na rozmowie. W praktyce okazuje się jednak inaczej. (usunięte przez administratora) Atmosfera fatalna. Nie polecam!
AAA 2017-05-15 11:24
do Ser, pracuję tu już od pół roku i nie zapłaciłem ani grosza jakiejkolwiek kary. Atmosfera w porządku, pieniądze też.
Nicki 2017-05-16 16:01
Wydaje mi się, że kto chce i ma chęć do pracy, to zarobi dobre pieniądze. Zresztą podobnie jak w każdej innej pracy. Firma daje podstawę i prowizję. Są ludzie, którzy zarabiają niewiele ale też nie przykładają się zbytnio do pracy. Jeśli przeginasz z przerwami i zwyczajnie ci się nie chce, to się nie dziw. Są też ludzie, i to nie pojedyncze przypadki, którzy zarabiają powyżej średniej krajowej. Zasada jest chyba prosta: ile swojej pracy włożysz, tyle z niej wyciągniesz dla siebie :)
1
Zostaw swoją opinię o Telekadra - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telekadra