Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Weegree

zdjecie uzytkownika
stalowy - 2014-09-01 21:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pablo; puki co mam 2 pomocników i nie potrzebuje do nowego roku nikogo bo roboty jest tak dla nas w sam raz po nowym roku startujemy z 4 potężnymi projektami tag-ze będę potrzebował z 10 osób przynajmniej 3 osoby na robotę wiec miejsce pewnie będzie zajmuje się głownię budowlanka 70% i 30 spawalnictwem jak pasuje to tu napisze kiedy co i jak czekaj do grudnia . nie pracujcie dla weegree chaty slamsy grosze na h i tempo koszmar!!!!
zdjecie uzytkownika
pablo - 2014-09-02 19:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stalowy - 2014-09-01 21:15:19]:
ok dzięki stary za info, jestem poważnie zainteresowany robotą za granicą z konkretnymi ludźmi. Jakby coś wypaliło daj cynka. Pozdro Pablo.
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-09-05 07:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje dla weegree 5 lat jako spawacz i jestem zadowolony. Są czasem problemy ale zawsze można się dogadać. Genk
zdjecie uzytkownika
Łukasz S - 2014-09-15 18:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, chciał bym polecić firmę weegree jest to jedna z najlepszych firm działających na rynku oferują dobre stawki godzinowe bezpłatne zakwaterowanie i prace w dobrej atmosferze pracuje u nich parę lat w rożnych zawodach jak kończyła się praca u jednego klienta zawsze mogłem liczyć ze znajda mi coś nowego nie zostawili mnie na lodzie a co do wypłat nie było żadnych problemów nigdy!!!opuznienia 2 -3 dni maxx a nie jak piszą inni uczestnicy forum i wiem ze te złe komentarze piszą ludzie którym nie poszło bo po prostu się lenili i olewali prace popijali sobie albo mieli robotę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] itd.Firma jest ok biorą ludzi dają im szanse i nie jednemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uratowali przed komornikami,długami itd dają zaliczkę na start a w razie jak by się noga potknęła zwracają za przejazd do belgi firma jest rzetelna i wiarygodna możecie śmiało ruszać do pracy .
zdjecie uzytkownika
blok ekipa - 2014-09-18 19:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kogo to interesuje!!!
zdjecie uzytkownika
zapytanie - 2014-09-23 21:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Możecie opisać mniej więcej jakie są warunki mieszkaniowe? Tzn da się zrobić pranie, wyprasować? czy człowiek nie zamarznie z zimna? Jest internet czy trzeba samemu sobie ogarniać?
zdjecie uzytkownika
pytam - 2014-09-24 08:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jakie tam dają warunki mieszkania? Pralki są? wyprasować ubrania się da? internet jest, czy trzeba samemu załatwiać?
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-09-25 11:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pralki, lodówki wyposażenie kuchni i łazienki są. Żelazka i deski nie ma ale można dokupić i zwracają kasę. Internet jest ale płacimy sobie sami.
zdjecie uzytkownika
pablo - 2014-09-28 17:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stalowy - 2014-09-01 21:15:19]:
Siemasz stalowy to jest mój nr. telefonu (usunięte przez administratora)5 jak będziesz miał robotę to daj cynka. Jak możesz to daj tel. do siebie zadzwonię to pogadamy. Pozdro Paweł
zdjecie uzytkownika
pablo - 2014-09-29 18:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stalowy - 2014-09-01 21:15:19]:
Siemano stalowy to jest mój nr. tel (usunięte przez administratora), jak będziesz miał robotę to daj cynka. Pozdro Paweł
zdjecie uzytkownika
zora - 2014-09-30 16:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej , czy weegree zajmuje się jedynie udostępnianiem swoich pracowników innym firmom które akurat potrzebują konkretnych ludzi, czy posiadają jednak również swoją kadrę inżynierską , która potrafi przeprowadzić pod nazwą firmy weegree projekty od początku do samego końca ? dzięki z góry za wszelkie info
zdjecie uzytkownika
lind - 2014-10-01 14:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witaj stalowy byłbym chętny współpracą z Tobą napisz na mail telefon:lind@vp.plDzięki.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
polone - 2014-10-21 20:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie warto się z nimi wiązać!
zdjecie uzytkownika
elaelasma - 2014-11-09 19:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hey stalowy bussinesmanie z bombkom w nosie, chętnie bym u ciebie popracował 15 ojro/mc
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2014-11-13 09:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@polone Mogłbyś dać trochę więcej informacji na temat pracy w Weegree? Spotkałem się z wieloma opiniami na ich temat, ale żadna nie była taka jak Twoja. Chciałbym podjąć dobrą decyzję przy wyborze swojego następnego pracodawcy więc każda wskazówka jest na wagę złota. Interesują mnie konkretnie zarobki, rodzaj umowy ilość godzin... dziękuję.
zdjecie uzytkownika
Kadłub - 2014-11-25 08:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkim którzy mają zamiar wyjechać z tej firmy do naprawy palet naprawę odradzam byłem tam (usunięte przez administratora). Nie polecam tej firmy.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-11-27 13:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak właście chciełem zacząć z nimi współprace i zastanawiam się jak to będzie wygladało dokładnie, bo nie wiem w jakich godzinach będzie praca, no i jaka wyskokość wypłaty, ale podobno nawet neieźle mozna zarobic, tak mówili moi koledzy, którzy byli zatrudnieni na etat normalnie u nich, jak myślicie teraz też tak jest?
zdjecie uzytkownika
gandalf - 2014-11-27 13:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wolisz sluchac jakiegos anonima (usunięte przez administratora) niz wlasnych kumpli to nie jedz i zostaw miejsce innym
zdjecie uzytkownika
Lukasz - 2014-11-28 15:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje 6 miesięcy i jest ok. W paletach jest cieżko ale mozna zarobic.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-12-03 20:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje u nich jako malarz 4 lata. Nie ma żadnych problemów z wypłatami, mieszkanie jest ok każdy ma swój pokój, mieszkania wyposażone, blisko pracy.
Pracy jest sporo i można normalne zarobić a nie ja w Holandii.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-12-06 11:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam to co napisal Roman. Firma jest ok. Zarobki i mieszkania dobre.
zdjecie uzytkownika
alan - 2014-12-06 13:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy pracował/pracuje ktoś w tej firmie jako elektryk? W ofercie jest niby umowa z niemiecka agencją a nie 1/20 etatu i reszta jako delegacja.
zdjecie uzytkownika
manikol - 2014-12-11 16:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-12-06 11:18:11]:
a na jakie zarobki moge liczyc? czy potrzebuja moze akurat teraz kogos do pracy? mozesz Tomku napisac cos wiecej na temat warunkow zatrudnienia i wspolpracy? jaki macie kontakt z biurem, wspolpracuja, udzielaja wsparcia?? jak to wszystko dokladnie wyglada w praktyce? jezeli chodzi o ciezko prace, to mnie to nie przeraza- chodzi głownie o zarobki i uczciwosc.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-12-11 20:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja zarabiam 9 euro. Musisz patrzyć na ich stronie. Pracuje u nich 2 lata. Współpraca jest ok w razie problemów sa dwie osoby co pomagają. Mieszkamy we trzech i razem pracujemy. Mieszkanie zapewnione wyposażone i dojazdy do pracy.
Na wypłaty nikt z nas nie narzeka. Pieniądze wypłacane w całości uczciwie.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-12-12 13:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-12-11 20:00:13]:
Tomuś a w jakim zawodzie pracujesz ?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weegree
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Weegree?
Zadaj pytanie
x