Weegree

Opole

Opinie o Weegree

seba 2017-03-23 16:49
te wszystkie pozytywne opinie sa co najmniej podejrzane. ciekawe czy moja zniknie?
11
Weegree 2017-03-24 11:29 [pracodawca]

Pochodzisz z Ukrainy i chcesz podjąć legalną pracę w Polsce?
Zastanawiasz się nad zatrudnieniem obywateli Ukrainy w swojej firmie?
Sprawdź, jakie dokumenty musisz posiadać.

Zezwolenie na pracę to dokument, który umożliwia cudzoziemcowi podjęcie legalnej pracy w Polsce. Nie jest ono jednak wymagane we wszystkich przypadkach.

1
Iza 2017-03-26 11:35
Weegree to fajna firma, mam tu spokojną pracę i w miarę dobre wynagrodzenie. Chętni do pracy muszą kierować sie własnym rozumem a nie wpisami.
Weegree 2017-03-27 16:21 [pracodawca]

Tradycyjne zamieszczanie ogłoszeń powoli staje się przeszłością.
Sprawdź, jakie są najnowsze trendy w branży rekrutacyjnej.

Rywalizacja na rynku pracy stale się zaostrza. W związku z tym branża rekrutacyjna musi wkładać coraz więcej wysiłku w znalezienie odpowiednich pracowników.

Weegree 2017-03-28 15:16 [pracodawca]

Praca od zaraz w Niemczech.
Stanowisko: programista maszyn CNC.
Liczba wakatów: 5.
Kliknij i dowiedz się więcej.

Aktualne oferty Weegree i ogłoszenia o pracę w Polsce i za granicą. Praca w Belgii, w Niemczech, w Holandii oraz w innych państwach w Europie.

Maja 2017-03-29 09:11
@Iza rozumiem, że jesteś zadowolona z pracy w firmie. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego co uważasz za największe plusy pracy w Weegree.
Weegree 2017-03-30 15:25 [pracodawca]

Mamy dla Was ofertę pracy w firmie zajmującej się dystrybucją opon samochodowych.
Oferujemy m.in. elastyczne godziny rozpoczęcia i zakończenia pracy.
Kliknij i dowiedz się więcej.

Aktualne oferty Weegree i ogłoszenia o pracę w Polsce i za granicą. Praca w Belgii, w Niemczech, w Holandii oraz w innych państwach w Europie.

 

Weegree 2017-03-31 12:21 [pracodawca]

Poszkiwany pracownik magazynu w Opolu. Praca od zaraz!
Zapraszamy do zapozanania się z ofertą.

Aktualne oferty Weegree i ogłoszenia o pracę w Polsce i za granicą. Praca w Belgii, w Niemczech, w Holandii oraz w innych państwach w Europie.

Weegree 2017-04-03 12:15 [pracodawca]

Przepisy dotyczące zatrudniania cudzoziemców niebawem mogą się zmienić. Ustawodawca w miejsce uproszczonej procedury proponuje wprowadzić dwa nowe pozwolenia.
Więcej na ten temat dowiesz się w artykule zamieszczonym poniżej

Obecne przepisy dotyczące zatrudniania cudzoziemców są korzystne dla przedsiębiorców, lecz niebawem sytuacja ta może ulec zmianie.

Weegree 2017-04-04 16:39 [pracodawca]

Politechnika Opolska zorganizowała Dzień Ukraiński. Nie mogło nas tam zabraknąć z naszymi ofertami pracy, stażów i praktyk.

Weegree 2017-04-05 16:28 [pracodawca]

Dekarz poszukiwany od zaraz.
Praca w pełnym wymiarze godzin. FIrma zapewnia sprzęt do pracy oraz ubrania robocze. Kliknij i dowiedz się więcej.

Aktualne oferty Weegree i ogłoszenia o pracę w Polsce i za granicą. Praca w Belgii, w Niemczech, w Holandii oraz w innych państwach w Europie.

Weegree 2017-04-06 13:38 [pracodawca]

Temat imigrantów zza wschodniej granicy wzbudza wiele emocji. Zobacz, jaki mają oni wpływ na naszą gospodarkę oraz rodzimy rynek pracy.

Imigranci w Polsce stanowią już zauważalny odsetek osób pracujących, jednakże ich dokładna ilość cały czas jest trudna do ustalenia.

 

Hunter 2017-04-07 17:07
Coś za pięknie wszystkie te dobre opinie No nie?
Mikso 2017-04-09 18:48
Weegree poszukuje pracownika z językiem ukraińskim, może ktoś ma więcej informacji ?
Maja 2017-04-10 09:16
@Hunter a jaka jest Twoja opinia na temat firmy?
Weegree 2017-04-11 13:23 [pracodawca]

Jedna z największych ukraińskich stacji telewizyjnych postanowiła sprawdzić, na jakie zarobki i warunki pracy mogą liczyć wyjeżdżający do Polski rodacy.
Czy znalezienie legalnej pracy to trudne zadanie?
Zapraszamy do reportażu z naszą firmą w roli głównej.

Czy znalezienie legalnej pracy w Polsce to trudne zadanie? Bohaterce z pomocą przyszła firma Weegree, specjalizująca się w rekrutowaniu pracowników.

Weegree 2017-04-12 16:34 [pracodawca]

Czy wiesz w jakich przypadkach przysługuje Ci dodatkowy urlop? Kliknij i dowiedz się więcej na temat dni wolnych należnych w ramach przepisów kodeksu pracy.

Oprócz urlopu wypoczynkowego, przepisy przewidują możliwość uzyskania dnia wolnego od pracy w związku ze ślubem, szkoleniem czy obroną magisterskiej.

Roman 2017-04-17 10:56
Super firma,mila obsługa, ładne Panie,no i wypłata na czas.
Weegree 2017-04-18 10:57 [pracodawca]

Firma Weegree poszukuje osoby z doświadczeniem w rekrutacji i znajomością języka ukraińskiego.
Praca w biurze głównym w Opolu wraz z bogatym pakietem benefitów.
Kliknij i dowiedz się więcej.

Aktualne oferty Weegree i ogłoszenia o pracę w Polsce i za granicą. Praca w Belgii, w Niemczech, w Holandii oraz w innych państwach w Europie.

 

Henry 2017-04-19 12:09
Weegree to sprawdzona i działająca od wielu lat w Polsce firma organizująca pracę dla różnych specjalistów w wielu krajach . Wielu ludzi już korzystało z ich oferty i byli zadowoleni ponieważ organizacji jest prowadzona perfekcyjnie co sprzyja dalszej współpracy.
Weegree 2017-04-20 12:39 [pracodawca]

Zastanawiasz się jakie elementy powinno zawierać skuteczne ogłoszenie rekrutacyjne? Oto przewodnik, który pozwoli wyróżnić się pracodawcy, a pracownikowi pomoże znaleźć najlepszą ofertę pracy.

Jak zatem stworzyć skuteczne ogłoszenie rekrutacyjne? Oto kilka rad, które pomogą Ci przyciągnąć wartościowych pracowników do firmy.

 

Svits 2017-04-23 15:20
Witam
Znam j.ukrainski.chetnie skorzystam z orerty pracy.
martyna 2017-04-25 18:00
Jak widzę agencja Weegree ma dużo nowych ofert pracy. Mam pytanie czy mają możliwości zdobycia pracy dla kobiet? Słyszałam, że firma ma dobrą opinię i ludzie korzystający z ich usług byli zadowoleni.
Weegree 2017-04-26 15:31 [pracodawca]

Jak znaleźć odpowiednią pracę❓ Zwykle nie jest to łatwe zadanie. Oto kilka rad ⏬, gdzie szukać odpowiednich ogłoszeń.

Istnieją sposoby poszukiwania pracy, które przynoszą pozytywne rezultaty znacznie szybciej niż masowe rozsyłanie CV do potencjalnych pracodawców.

Weegree 2017-04-27 13:21 [pracodawca]

Weegree promuje ekologię i zdrowy tryb życia.
W ramach nowego benefitu, pracownicy opolskiej centrali otrzymują 25 groszy dodatku do pensji za każdy przejechany na rowerze kilometr w drodze do pracy.
Kliknij i dowiedz się więcej na temat akcji.

Rusza akcja „Do pracy rowerem - Kilometry dla zdrowia i kieszeni”. Weegree promuje rower, jako ekologiczny i zdrowy sposób podróżowania do pracy.

Weegree 2017-04-28 14:24 [pracodawca]

Znana na opolskim rynku marka poszukuje pracowników. Zatrudniona osoba będzie pracowała przy produkcji lodów. Więcej na temat oferty dowiesz się klikając poniższy link.

Aktualne oferty Weegree i ogłoszenia o pracę w Polsce i za granicą. Praca w Belgii, w Niemczech, w Holandii oraz w innych państwach w Europie.

 

Weegree 2017-05-17 12:24 [pracodawca]

​​Praca dla specjalistów ​w Polsce i za granicą!

Mamy coś wyjątkowego do zaoferowania w Wałbrzychu! Poszukujemykoordynatora projektu. Masz prawo jazdy? Szukasz ciekawej pracy? Jesteś osobą komunikatywną? Nie czekaj, aplikuj i zostań naszym koordynatorem!

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą. 

Aktualne oferty Weegree i ogłoszenia o pracę w Polsce i za granicą. Praca w Belgii, w Niemczech, w Holandii oraz w innych państwach w Europie.

 

Mareczek 2017-06-12 10:05
Jestem zaskoczony tak bogatą ofertą pracy. Można wybrać dobrą robotę i w kilka miesięcy zarobić niezłą kasę. Jetem malarzem i chętnie wyjechałbym na taka robotę ale mam pytanie, ile można zarobić i czy mieszkania sa w miarę dobre?
2
adam 2017-06-26 19:45
Dziwne daty ktoś dba o te opinie , jeszcze nigdy nie widziałem tak pozytywnych opinii .
3
Rafał 2017-06-30 17:36
Dobre opinie - źle, złe opinie - jeszcze gorzej..tak to już jest. Osobiście pracuje z Weegree ponad miesiąc i na razie jest wszytko ok ( mam na myśli kontakt, umowy, mieszkanie) resztę skomentuje po 10'tym gdy otrzymam wypłatę za cały miesiąc także c.d.n..
andrzejek 2017-07-04 20:25
Weegree to znana agencja, z pewną pozycją na rynku i zupełnie nie pasuje do nich jakieś dziwne zachowanie. Potrafią dobrze organizować robotę oraz pozostałe sprawy związane z wyjazdem ludzi do obcego kraju. Jedno wiem , to nie jest przedszkole, tu trzeba samemu również pilnować
Mik 2017-07-10 12:21
Pracowałem z firmą Weegree i nie mam wrażenia, że nie potrafią zorganizować pracy. Jeśli nawet maja miejsce jakieś problemy to przecież tak bywa i nie oni pierwsi ani ostatni którzy mają kłopot. Ogólnie to dobra firma.
Rozum 2017-07-25 17:13
Dla ludzi którzy chcą pracować każda praca będzie dobra. Jak potrzebuję zarobić to szukam konkretnej roboty.
Janusz Kęska 2017-07-31 22:34
Firma,oszustòw,mataczy I krętaczy.Pracowałem zatrudniony dzięki tym oszustom w Belgii przez prawie dwa lata zostałem zwolniony w kwietniu I do dzisiaj nie mogę odebrać swoich rzeczy,dokumentów.Jestem kolejną osobą ktòra jest przez tę firmę okradziona.Ja już pisałem wiele opini ale zostają tylko dobre,złe czyli prawdziwe usuwają natychmiast.BANDA OSZUSTÓW I KRĘTACZY.
Andrzeju 2017-08-06 23:36
Nie polecam po jednym dni mi powiedzieli ze mam jechać do Domu z Belgi !!!
1
Marek 2017-08-13 21:27
Niektóre osoby jadą do pracy za granicę i myślą, że tam sobie odpoczną a firmy im dobrze za to zapłacą. Nic bardziej mylnego, skończyło się nieróbstwo. Już nie raz były problemy jak trafi się na kwaterze taki leń do tego bałaganiarz. Agencje powinny coś z tym zrobić.
1
M 2017-08-16 23:57
Warunki mieszkaniowe dobre, jednak po przyjeździe okazuje się ze nie ma dla Ciebie pracy i wracasz do Polski.
1
Marek 2017-08-17 10:06
Nie rozumiem sytuacji , że nie było pracy. A co na to agencja? Po co piszesz na forum zamiast działać i szukać pracy będąc tam na miejscu. Pewnie wydarzyło się coś zupełnie nieprzewidywalnego i może trzeba było zaczekać dzień lub dwa na inną robotę?
Milka 2017-08-28 20:28
Witam :) Czy pracował ktoś przy pakowaniu bułek?
W miejscowości Walwijk? przez Weegre?
Ewelka 2017-08-29 12:36
Hej:)również czekamy na jakieś info ,ponieważ też się wybieramy.Ps czy ma Pani więcej info o tej ofercie niż na stronie ?
Norbi 2017-08-31 22:08
Weegree to bardzo dobry pracodawca i dziwię się takim wpadkom!
Mirek 2017-09-06 12:26
Mam nadzieję, że ten brak pracy to tylko jednorazowa wpadka!
czarna 2017-09-11 18:48
Witam. Rownież chcialam zapytac czy pracowal ktos przy produkcji bulek w Waalwijku? Jak wyglądają zakwaterowania, czy wszystko jest w porządku z wypłatami?
Norbert 2017-09-12 10:40
Weegree ma bardzo dużo ofert pracy, czyli dalej się starają. Tak myślę, że nie można oceniać pracy agencji w oparciu o jednostkowe niepowodzenia, to byłoby niesprawiedliwe. Każdemu nie raz coś nie wyszło.
Rdn 2017-09-12 21:05
Czy ktoś z was wybiera się do pracy jako spawacz?
Maja 2017-09-27 10:01
@czarna widzę, że nikt nie odpowiedział Ci do tej pory. Zdecydowałaś się na wyjazd? A może jesteś właśnie w kontakcie z Weegree? Jak oceniasz ten kontakt? Udało Ci się dowiedzieć więcej na temat wyjazdu? Warto o tym napisać. Dużo osób trafia tutaj szukając dodatkowych informacji na temat tej agencji pracy.
Marek 2017-10-04 18:23
Znam firmę z bardzo dobrej strony jako pracodawca i jestem zaskoczony!
Maja 2017-10-05 13:24
@Marek rozumiem, że zaskoczyły Cię niektóre opinie na temat firmy. Możesz powiedzieć z czym konkretnie się nie zgadzasz? To ważne, by w takich sytuacjach zostawiać opinię, która pokaże jak według Ciebie firma wypada jako pracodawca.
Opolanin 2017-10-08 14:15
Mam jedno pytanie czemu po odbytej rozmowie rekrutacyjnej nikt nie informuje później o wynikach rekrutacji, nie odpisuje na smsy i maile. Czy wszystkich uczestników rekrutacji pracownicy firmy Weegree oprowadzają po siedzibie firmy w Opolu? Bo ja to uważam za swoisty lans. Czy tak postępuje agencja zatrudnienia?
Mikso 2017-10-11 18:22
Widzę, że Weegree ma sporo aktualnych ofert pracy. Starają się żeby był duży wybór ofert? Czy inna przyczyna?
Zostaw swoją opinię o Weegree - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weegree