Weegree

Opole

Opinie o Weegree

Zdzislaw 2016-05-17 10:53:39
Witam chlopakow z WEEGREE wszedlem tutaj po niewaz planuje wyjazd przez ta agencje tylko chcialbym sie dowiedzie kilku szczegolow. Jakie tam sa kwaterunki i oplaty? Pisza tez ze gwarantuja ubespieczenie w Belgi i Polsce jak jak to wyglada w praktyce tzn wyjezdzajac tam do Belgi nie musze sie martwic o ubespieczenie w Polsce? I le wynosi wynagrodzenie za miesiac? Prosil bym o informacje czy warto? i wogole jak sie tam pracuje? dziekuje za pomoc.
Marek 2016-05-17 17:21:13
Pracuje w Weegree 4 lata. Pracuje sie ok. Kasa na czas. Mamy z chlopakami swoje pokoje. Ubezpieczenie jest w Polsce i Belgji.
Zdzislaw 2016-05-18 09:14:43
Dzieki -MAREK za pomocna opinie. Po tym co napisales to warto pojechac tak to odebralem.
Tomasz w 2016-05-24 12:35:04
Panowie pracuje czy pracowal z was ktos na prefabrykacji betonowej jako betoniarz w weegree? chcialbym prosic o jakies blizsze informacje na temat tej pracy? ile godzin? zarobki? i jak sie tam robi? dzieki z gory.
Tomasz w 2016-05-24 12:35:35
Panowie pracuje czy pracowal z was ktos na prefabrykacji betonowej jako betoniarz w weegree? chcialbym prosic o jakies blizsze informacje na temat tej pracy? ile godzin? zarobki? i jak sie tam robi? dzieki z gory.
Melo 2016-05-24 19:03:53
Tomasz w. Chodzi o pracę na suwnicach? Jeśli tak to dołączam się do pytania.
Melo 2016-06-07 18:43:47
Praca na suwnicach jest na tej betoniarni niby i malarni jakiejś. Tylko ogłoszenia wiszą już parę miesięcy a odzewu brak. Dlatego pytam, jeśli ktoś coś, to opiszcie po trochu wszystko.
gość 2016-08-02 13:52:05
czy praca przez tą agencje to jest wszystko ok czy to oszuści bo dostałem od nich oferte pracy i sie zastanawiam czy będzie wszystko tak jak mi przekazali informacje
Palety 2016-08-09 11:53:26
W ogłoszeniu o palety jest norma 180szt jest to mozliwe do zrobienia ? ile godzin sie pracuje? wypowie sie ktos kto tam pracował / pracuje dzięki
Spawacz 2016-08-24 13:00:18
Witam mam oferty z tej pracy na stanowisku spawacza czy ktos z was pracuje w Niemczech? jak wyglada zakwaterowanie czy placone sa diety ?
Spawacz 2016-08-24 13:27:24
Mam oferte pracy przez ta fimre jako spawacz w Niemczech ktos juz z was tam pracuje jak wyglada zakweterowanie? czy diety sa wyplacane?
Bunio 2016-09-05 09:48:05
Marek jak po rozmowie oplaca sie jechac?
Lolek 2016-10-06 10:59:25
Szukam na stronie internetowej Wegree KRS-u, NIP-u, a przede wszystkim wpisu do polskiego rejestru agencji zatrudnienia. Szukam i szukam nie widzę. Już widziałem agencje pośrednictwa co ładnie wyglądają w internecie - tylko w internecie... Wg. mnie oni nie są wiarygodni. Pozytywne komentarze i opinie to sobie każdy może dodać i napisać, a na własnej stronie internetowej to też można sobie wymyślić co się chce i umieścić na niej zdjęcia i nazwiska choćby i kilku tysięcy pracowników. . Gdzie jest numer wpisu do polskiego rejestru agencji zatrudnienia ? -I dane firmy Wegree ? Polubień na facebook-u też każdy może mieć z kilkadziesiąt tysięcy od ręki niedrogo... Interesowałoby mnie również jak długo ta agencja zatrudnienia działa na rynku?
1
Lolek 2016-10-06 11:03:52
Jaki jest numer agencji zatrudnienia Wegree w państwowym rejestrze agencji zatrudnienia - bo nie widzę na ich stronie internetowej, podobnie jak NIP-u i KRS-u ???
tak czy owak zawsze nowak 2016-10-13 10:21:38
Lolek jak czytam twoje wypociny to stwierdzam, że powiedzenie, że "głupich nie sieją - sami się rodzą" ma swoje głębokie uzasadnienie. Wystarczy wpisać w google "weegree opole krs" i po twoim pseudo kłopocie. Ponieważ masz problemy z tak prostą czynnością to pomogę i podam dane, bo może nadal nie będziesz potrafił nic znaleźć: KRS 0000479794, NIP 7543077938, REGON 161565208. Jak znam życie to taki poszukiwacz spiskowej teorii dziejów jak ty (fałszowanie polubień na FB itd.? ty tak na poważnie? - nie wiadomo czy się z tego śmiać czy płakać) to już pewnie co najmniej policję o handlu ludźmi powiadomił, o zwykłym oszustwie nie wspominając. Ogarnij się człowieku...
Mariusz N. ;) 2016-10-13 10:25:58
Na kłopoty ze wzrokiem dobre są okulary, na myślenie raczej już niewiele rzeczy pomoże...
Juras 2016-10-13 10:29:42
Jak to jest w pracy przez agencje? Czy ta praca jest faktycznie pewna w generalnie pełnym wymiarze godzin?
Tomala 2016-10-27 17:53:29
Jak wyglada praca kitchen porter w genk czy ktos moze jest w tym miescie i moze powiedziec jak wygladaja warunki mieszkaniowe? lub ktos kto podjal ta prace i zrezygnowal to ogloszenie ukazuje sie juz drugi raz...mieszkanie za darmo i brak chetnych? ktokolwiek jakies doswiadczenia?
Janusz 2016-11-02 15:30:38
Polecam bardzo. Przed wyjazdem do Belgii miałem paro godzinny kurs języka nawet. Wynagrodzenie zawsze na czas a do pracy miałem 5 km - przyjezdzał pod mieszkanie autobus. Teraz wróciłem do Polski na miesiąc i wracam do Belgii z tą firmą, jako spawacz.
spawacz 2016-11-03 18:32:27
do Janusz

Dzisiaj dostałem ofertę pracy do Belgii jako spawacz na maszyny rolnicze czy byłeś właśnie tam.Jak tak to z jakiej strony polski jesteś bo ja mam jechać własnym samochodem
spawacz 2016-11-03 18:36:54
do Janusz

Dzisiaj dostałem ofertę pracy w Belgii przy spawaniu maszyn rolniczych i mam jechać własnym samochodem z jakiej strony polski jesteś
spawacz 2016-11-03 18:51:29
do Janusz

Dzisiaj dostałem ofertę pracy w Belgii przy spawaniu maszyn rolniczych i mam jechać własnym samochodem z jakiej strony polski jesteś
spawacz 2016-11-03 18:58:23
do Janusz

odezwij się jestem z okolic Gdańska
Mary124 2016-12-08 23:53:22 [użytkownik zarejestrowany]
Pracował ktoś kiedyś przez tą agencje ? Planuję wyjechać przez tą lecz nie wiem czy warto, poradzcie coś ! :-)
Tępy chuj 2016-12-16 13:48:56
Witam

Pracowałem jako spawacz firma oki, wypłaty w terminie ,mieszkanie spoko ludzie też. Wymagania co do spawania to dość niskie każdy kowalski da sobie radę . Stawka trochę mała ale co zrobić na podwyżkę nie masz co liczyć chyba że przepracujesz tam 5 lat.Pozdro
1
Kasia 2016-12-21 12:15:09
Pracuje od roku pod Weegree. Nigdy nie miałam problemów z agencją. Kontakt taki jaki się należy, można zadzwonić o każdej porze. Zawsze Przyjeżdżają do firmy w celu przedłużenia umowy. Wypłaty na czas. Szczerze polecam. To 3 agencja pod którą pracuje i jedyna zadowalająca mnie. Pozdrawiam
1
Kasia 2016-12-21 12:44:29
Pracuję od roku pod Weegree. Nigdy nie miałam problemów z agencją. Kontakt taki jaki się należy, można zadzwonić o każdej porze. Przyjeżdżają do firmy w celu.przedłużenia umowy. Wypłaty na czas. Szczerze polecam. To 3 agencja pod którą pracuję i jedyna zadowalająca mnie. Pozdrawiam.
Max 2016-12-21 12:56:23
Dzięki biurze pracy weegree znalazłem dobrze płatną i satysfakcjonującą prace z którą wiąże swoją przyszłość
Adam G 2016-12-21 15:01:28
Weegree jest jedną z lepszysz firm z którymi się do tej pory spotkałem. Przede wszystkim mają wysokie stawki. Polecam tą firme.
Adam G 2016-12-21 15:11:37
Weegree to jedna z lepszych firm na rynku :) nie miałem z nimi żadnych problemów , dobrze płacą
MAREK 2016-12-21 19:04:18
Praca wymaga sily fizycznej.
Mozna naprawde dobrze zarobic.
pawelllllo 2016-12-21 19:54:49
Polecam jak najbardziej, mila atmosfera ekstra hotel warunki pracy i opieka koordynatorow wszystko w jak najlepszym porzadku polecam.
TomcioOch 2016-12-21 22:08:44
Dzięki agencji Weegree znalazlem super pracę jestem z niej bardzo zadowolony, poznalem mase nowych ciekawych ludzi ,praca daje mi satysfakcję i bardzo polecam tą właśnie agencje
Domi999 2016-12-22 16:09:01
Dzięki agencji Weegree znalazłam dobrą pracę, dobrze płatną. Agencja bardzo dba o swoich pracowników, zawsze pomoże i odpowie na pytania, wypłaty zawsze na czas, brak jakichkolwiek problemów. Polecam :)
Domi999 2016-12-22 16:14:40
Dzięki agencji Weegree znalazłam super pracę, dobrze płatną. Agencja pracy jest solidna, zero problemów, terminowe wypłaty, dobra i miła atmosfera w biurze. Dobry kontakt z biurem, zawsze gotowi udzielić informacji czy też pomocy. Na prawdę polecam! :)
Sisulewski Sebastian 2016-12-22 19:47:09
Bardzo Miła Atmosfera, Komunikatywność jest na dużym poziomie, Wysoka Kultura Osobista Również Bardzo Dobra opieka Ze Strony Firmy. Warunki Pracy Wspaniałe
саша 2016-12-25 11:12:02
чудова надійна фірма
Stanisław W. 2016-12-28 16:59:35
Bardzo rzetelna i uczciwa firma. Miły i bezproblemowy kontakt. Agencja szanuje i dba o każdego pracownika. Szczerze polecam.
Neagu Marian 2016-12-28 17:22:07
Este o firma serioasa care are grija de angajatii si de nevoile lor
Neagu Marian 2016-12-28 17:59:36
este o firma serioasa,are grija de angajati si sunt ajutatii in problemele ce apar pe parcurs,totul este ok
Jacek 2016-12-29 08:13:41
Ja pracuje hako spawacz kilkanascie lat z nimi.
Firma wporzadku. Rozmowy po angielaku nie pamietam ale chlopaki co przyjezdzaja jedni mowia lepiej a inni slabo i tez daja rade.
Najwazniejsze jest co potrafisz acnie jak rozmawiasz
Valentin 2016-12-29 14:54:33
Working with Weegree for 1 year and half in Belgium and very content. The payment is as agreed monthly at date. All problems are solved in decent times and the guys from office inspire confidence. Highly recommended!!!
Valentin 2016-12-29 15:13:45
Poważna firma, z płatności zaplanowany dzień. Świetna komunikacja z rozwiązywaniem problemów w przyzwoitym czasie. Polecam!
WIARYGODNY 2017-01-03 16:18:37
JESTEM PRACOWNIKIEM NA STANOWISKU SPAWACZ JESLI SZUKASZ DOBREJ I STABILNEJ ORAZ DOBRZE PLATNEJ TO WEEGREE JEST BILETEM DO LEPSZEGO ZYCIA NIE TRAC CZASU W PIEKLE Z TA FIRMA ZBUDUJESZ PSZYSZLOSC RESZTA TO POSLANCE DIABLA UWOLNIJ SIE OD TYRANOW I ZLOZ SWOJA CV WLASNIE TAM.
Mikso 2017-01-08 14:02:35
Dzięki za opinię. Miałem zamiar złożyć Cv i teraz to zrobię.
SzymoN 2017-01-13 23:55:24
Swoją przygodę z Weegree zacząłem 3 miesiące temu i od pierwszego dnia wszystko przebiegało bardzo sprawnie.
Uczciwość, rzetelność i troska o pracownika to cechy którymi, kieruje się firma. Serdecznie polecam wszystkim podjąć współpracę z Weegree.
Szymon92 2017-01-14 00:00:06
Swoją przygodę z Weegree zacząłem 3 miesiące temu i od pierwszego dnia wszystko przebiegało bardzo sprawnie.
Uczciwość, rzetelność i troska o pracownika to cechy którymi, kieruje się firma. Serdecznie polecam wszystkim podjąć współpracę z Weegree.
Сергей 2017-01-17 09:42:48
Довольны работой компании-нет пустых обещаний,все четко и непосредственно.Работники справляются со своими задачами на все 99.9%(да-да,я не ошибся,именно не 100%,потому как есть всегда стимул расти).
Сергей 2017-01-17 10:06:30
Работой фирмы довольны,свои функции работники выполняют на 99.9%(именно не 100%,я не ошибся,ибо всегда должен быть стимул расти).Сотрудничаем с апреля 2016,все просто,без особых трудностей и недопонимания.Weegree-так держать!!!
Елизавета 2017-01-17 10:24:15
Фирма помогает "улучшить качество жизни" работая в Европе.Связь с кураторами фирмы проста и безпроблематична,работники хорошо справляются со своими обязанностями.Рекомендую!!
Zostaw swoją opinię o Weegree - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weegree