Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Weegree

zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-12-12 13:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-12-11 20:00:13]:
Tomuś a w jakim zawodzie pracujesz ?
zdjecie uzytkownika
lukasz ster - 2014-12-19 14:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur1978 - 2013-12-12 22:49:59]:
Siemka pracowalem dla Weegree przy prefabrykatach betonowych jednak byl to okres zimowy pogoda nie pozwalala na prace i niebylo za bardzo pracy tak wiec zrobil sie przestuj wrocilem do kraju jednak po tygodniu dostalem ofertę jako pracownik na skupie zlomu jednak szybko wrocilem ale tylko z powodow prywatych,ogólnie firma ok kasa taka sobie jak by bylo te 10euro to by pasowalo a srednio jest od 7.5 do 9. w prefabrykatach nie dosc ze weegree jest posrednikiem to szwagier szefa firmyzarabia na naszej godzinowce i tu jest ból bo weegree niema na to wplywu.ale tak to ok zaliczki jak jedziesz bez niczego niema problemu ogolnie tak jak napisalem kasa mogla by byc troche lepsza
zdjecie uzytkownika
woskowy lemur - 2014-12-25 23:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem jednego z poprzednich wpisów, jak to człowiek musi zainwestowac kasę w dojazd i jakiś sprzęt z własnej kieszeni? to moim zdaniem niemożliwe i czy ktoś z was ukochani forumowicze może to oficjalnie potwierdzić lub zaprzeczyć? to ważne dla mnie bo za te 9 euro za godzinę na rękę to ja chętne pójdę do nich do roboty
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-25 23:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra, czyli można liczyć na jakieś 7,5-9 euro w porywach do 10. Jednak jak to jest z kosztami utrzymania się tam, czy Weegree daje jakieś swoje kwatery do mieszkania, czy też wynajmuje się u prywaciarza. Ile ogółem z pensji trzeba wydac na mieszkanie i ewentualne dojazdy? Z góry dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-12-26 11:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Weegree zapewnia mieszkania oraz dojazdy do pracy na miejscu. Jezeli dojezdzasz wlasnym samochodem to zwracaja kilometrowke. Zarobki od 7 euro do 13 euro w zaleznosci od profesji. Sprzet zapewniaja, czasem pracownicy biora swoj za ktory polowe zwraca firma a polowe pracownik ale sprzet nalezy do pracownika i jest jego wlasnoscia. Mowa oczywiscie o drobnym sprzecie. Sprzety wieksze oraz ubrania robocze i buty zapewniaja.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-12-30 13:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje dla nich 5 lat. Poczatki byly rozne ale teraz jest ok. Firma sie rozwija mniej problemow. Wyplaty na czas, mieszkania dobre. Wiem ze nawet jak kliemlnt nie zaplaci to innym chlopaka placa u nas nie ma tego problemu bo nasza firma placi na czas.
zdjecie uzytkownika
domin - 2015-01-03 15:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siema a jak w tych paletach jest,pracowalem juz dla nich i wszystko bylo okey ale to w innej firmie :) idzie premie wyrobic??
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-01-04 16:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mozna wyrobic. Ja po 2 miesiacach wyrabiam. Na poczatek bylo 120 do 140.
zdjecie uzytkownika
elaelasma - 2015-01-20 20:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hey, stalowy businesmanie z bombkom w uchu lub nosie gdzie ty jesteś , a już szykowałem się do roboty
zdjecie uzytkownika
euro - 2015-01-29 11:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto te opinie pisze o paletach błagam hehe
zdjecie uzytkownika
patryk93 - 2015-02-01 17:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos był w pracy od nich jako hydraulik,bardzo prosze o jakies informacje z góry dziekuje mam zamiar z nimi jechac.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-02-01 17:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos był jako hydraulik mam z nimi jechac
zdjecie uzytkownika
onaona - 2015-02-09 14:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktos pracuje dla tej firmy w Chorzowie-Niedźwiedzoniec??
pakowanie gadzetów reklamowych??
zdjecie uzytkownika
greg - 2015-02-10 09:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patryk - 2015-02-01 17:51:40]:
Ja bylem na dwuch projektach, ostatni musialem zakonczyc z powodow rodzinnych. Wspulpraca bez zastrzezen. Jak bede mial mozliwosc to chetnie jeszcze z nimi wyjade.
zdjecie uzytkownika
demjan - 2015-03-01 00:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widzę to firma jak najbardziej rzetelna, same pozytywne opinie :) Powiedzcie mi coś więcej na temat Weegree po całkiem ciekawie się zapowiada praca w niej i chciałbym właśnie to zrobić i się zatrudnić. Kiedy będzie najbliższa możliwość podjęcia z nimi wspópracy ? i na jakiej zasadzie ona wygląda ?
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2015-03-02 14:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego zadajesz takie dziwne pytania.Firma ma swoją stronę tam są oferty.Potrafisz coś konkretnego zrobić,znasz język,składasz aplikacje i jedziesz lub nie.Wszystko w temacie.
zdjecie uzytkownika
janka - 2015-03-11 17:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onaona - 2015-02-09 14:10:46]:
tak , ja pracuje.
zdjecie uzytkownika
dziki - 2015-03-15 17:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zorientowany - 2015-03-02 14:14:58]:
@zorientowany, to nie jest takie proste jak to przedstawiasz. Może Ty wyjeżdżając z Weegree do pracy za granicę nie masz nic do stracenia , bo nie zostawiasz też w kraju nic wartościowego, ale są ludzie ( zdecydowana większość ludzi) którzy muszą być pewni tego , że taki wyjazd będzie dla nich opłacalny
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-17 18:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracował ktoś może jako dekarz? Jak wygląda umowa i socjal? Jak atmosfera i dojazd z polski?
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-04-06 10:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stalowy - 2014-09-01 21:15:19]:
witam czytalem na gowork pana opinie o weagree napisal pan ze posiada pan swoja firme czy nie poszukuje pan pomocnika na budowe?? jestem solidny silny fizycznie moj e-mail gafi7@wp.pl
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-04-10 10:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzień dobry czy przyjmują do tej firmy bez znajomości języka ?????czy tylko osoby które znają komunikatywnie język
zdjecie uzytkownika
kielce - 2015-04-11 10:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z tą znajomością jezyka trzeba znać. pracuje może ktoś że Świętokrzyskiego
zdjecie uzytkownika
30ck30 - 2015-04-11 10:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2015-04-10 10:32:20]:
Witam właśnie jak z tym językiem jest trzeba znać pracuje ktoś jako murarz że Świętokrzyskiego mój e-mail edicr500@gmail.com
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-04-11 11:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to zalezy jaka praca i ile osob szukaja, jak wiecej to bez jezyka tez mozna sie zalapac
zdjecie uzytkownika
petro67 - 2015-04-18 17:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam był ktoś oddelegowany w okolice Borgloon do pracy na stanowisku dekarza-cieśli budowlanego. Zastanawiam sie czy aplikować i musze być pewny bo wyjezdżając musze rzucić obecną prace.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weegree
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Weegree?
Zadaj pytanie