Weegree

Opole

Opinie o Weegree

Krzysztof 2017-01-25 22:43
Praca przez agencję Weegree to najlepsze co mogło mnie spotkać, Pracuję z przesympatycznymi ludźmi, służącymi pomocą w każdej sytuacji. Nigdy nie miałem problemow z wynagrodzeniem, zawsze na czas . Super konkursy i prezenty na każdą okazję. Pełna rzetelność firmy i troska o pracownika na wysokim poziomie , polecam w 100%
Krzysztof 2017-01-25 22:43
Praca przez agencję Weegree to najlepsze co mogło mnie spotkać, Pracuję z przesympatycznymi ludźmi, służącymi pomocą w każdej sytuacji. Nigdy nie miałem problemow z wynagrodzeniem, zawsze na czas . Super konkursy i prezenty na każdą okazję. Pełna rzetelność firmy i troska o pracownika na wysokim poziomie , polecam w 100%
Sławek 2017-01-30 10:34
Wszystko super, polecam prace w firmie
1
Slawomir 2017-01-30 10:41
super wszystko dobre pieniądze jest ok
kacper 2017-02-01 08:39
Super praca, agencja. Wypłaty na czas i dobre zarobki. Polecam
Nati 2017-02-01 15:02
Hejj!
Super firma, POLECAM.
Pracowałam jako Junior Operations Officer.
Firma proponowała super warunki, szkolenia. Wszystko z organizowano.
Przykro że z moim obiektom przestali współpracować i straciłam prace.

POLECAM POLECAM POLECAM!!!!
Pracownik 2017-02-02 11:42
Mogę powiedzieć, że podoba mi się jak czytam wpisy i jest tyle pozytywnych opinii. To jest naprawdę bardzo dobra firma.
edyta 24 2017-02-03 20:44
potrzebuje opinii .może ktoś cos napisac na temat pracy w beligi bruksela w Piekarni może ktoś już pracowal lub pracuje .szukam opinii na forum na tem temat . i czy ta firma jest naprwde wiarygodna i u
Chętny 2017-02-17 20:17
Widziałem ofertę dla pracownika magazynu w Katowicach, czy to aktualne? Na jakie zarobki mogę liczyć?
1
Luke 2017-02-18 17:57
Witam, pracowalem przez Weegree okolo 1,5 roku w Belgii. Zdarzaly sie ruzne sytuacje, czasem nerwowe jak wszedzie ale w miedzyczasie wspolpracowalem z kilkoma innymi firmami i obecnie znowu chcialbym wyjechac zagranice razem w weegree. ci co narzekaja i wypisuja swoje zale to chybanigdy niebyli zagranicą i nie wiedza w jakie g... mozna wdepnac. Tutaj masz pewnosc ze dostaniwsz kase i jak jestes wporzadku to pracownicy z biora staraja się znalezc cos dla ciebie nawet jak projekt sie konczy. Nie ma problemu z biorem , zawsze mozesz zadzwonic jak masz sprawe. Bylem na wielu projektach zagranica i wiem jacy potrafia byc ludzie i jakie "problemy" na sile sobie stwarzaja. takie typy powinny siedziec w domu i nie uprzykzac zycia innym
1
Daniel 2017-02-19 07:22
Warto. Nie ryzykujesz. Jak cos bedzie nie tak na miejscu to pomoga i zawsze zaplaca. Fajna firma a w kilku juz bylam innych i nie ma porownania.
Malar 2017-02-21 21:44
Zgadzam się z opinią , że to profesjonalna firma i zapewniają bezpieczną pracę.
Maja 2017-03-01 08:58
@Malar długo pracujesz za pośrednictwem firmy Weegree? Mógłbyś więcej opowiedzieć o tym jak postrzegasz firmę jako pracodawcę?
asd 2017-03-02 21:43
czy na produkcje skrzyn transportowych do lier trzeba miec duze doswiadczenie ?
asd 2017-03-02 21:43
czy na produkcje skrzyn transportowych do lier trzeba miec duze doswiadczenie ?
Arek 2017-03-04 22:08
Witam.Czy ktoś pracuje obecnie w Belgii jako elektryk?Jakie są warunki ogólnie?Zarobki,mieszkaniowe...Dzięki,pozdrawiam.
Arek 2017-03-04 22:11
Witam.Czy ktoś pracuje obecnie w Belgii jako elektryk?Jakie są warunki ogólnie?Zarobki,mieszkaniowe...Dzięki,pozdrawiam.
Maja 2017-03-06 09:10
@Luke mógłbyś więcej napisać na temat współpracy z firmą Weegree? Chętnie usłyszymy również na temat Twoich doświadczeń z procesu rekrutacji.
Adam 2017-03-16 21:13
Witam . Czy może ktoś wypowiedzieć się na temat pracy w niemczech . Operator wózków idłowych reach truck ?
Iza 2017-03-18 11:25
Może ktoś dodać coś o pracy dla reseller - osoba polecająca?
Michu79 2017-03-21 12:22
spoko firma. Pomogli mi znaleźć nie tylko fajną pracę w Belgii, ale też załatwić wszystkie formalności z pracodawcą.
Maja 2017-03-21 12:42
@Michu79 rozumiem, że jesteś zadowolony ze współpracy z firmą? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń.
Weegree 2017-03-21 14:09 [pracodawca]

Mamy dla Was bardzo ciekawą ofertę pracy w firmie produkującej quady.
Oferujemy aż 8 wakatów. Kliknij i dowiedz się więcej.

Aktualne oferty Weegree i ogłoszenia o pracę w Polsce i za granicą. Praca w Belgii, w Niemczech, w Holandii oraz w innych państwach w Europie.

seba 2017-03-23 16:49
te wszystkie pozytywne opinie sa co najmniej podejrzane. ciekawe czy moja zniknie?
Weegree 2017-03-24 11:29 [pracodawca]

Pochodzisz z Ukrainy i chcesz podjąć legalną pracę w Polsce?
Zastanawiasz się nad zatrudnieniem obywateli Ukrainy w swojej firmie?
Sprawdź, jakie dokumenty musisz posiadać.

Zezwolenie na pracę to dokument, który umożliwia cudzoziemcowi podjęcie legalnej pracy w Polsce. Nie jest ono jednak wymagane we wszystkich przypadkach.

1
Iza 2017-03-26 11:35
Weegree to fajna firma, mam tu spokojną pracę i w miarę dobre wynagrodzenie. Chętni do pracy muszą kierować sie własnym rozumem a nie wpisami.
Weegree 2017-03-27 16:21 [pracodawca]

Tradycyjne zamieszczanie ogłoszeń powoli staje się przeszłością.
Sprawdź, jakie są najnowsze trendy w branży rekrutacyjnej.

Rywalizacja na rynku pracy stale się zaostrza. W związku z tym branża rekrutacyjna musi wkładać coraz więcej wysiłku w znalezienie odpowiednich pracowników.

Weegree 2017-03-28 15:16 [pracodawca]

Praca od zaraz w Niemczech.
Stanowisko: programista maszyn CNC.
Liczba wakatów: 5.
Kliknij i dowiedz się więcej.

Aktualne oferty Weegree i ogłoszenia o pracę w Polsce i za granicą. Praca w Belgii, w Niemczech, w Holandii oraz w innych państwach w Europie.

Maja 2017-03-29 09:11
@Iza rozumiem, że jesteś zadowolona z pracy w firmie. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego co uważasz za największe plusy pracy w Weegree.
Weegree 2017-03-30 15:25 [pracodawca]

Mamy dla Was ofertę pracy w firmie zajmującej się dystrybucją opon samochodowych.
Oferujemy m.in. elastyczne godziny rozpoczęcia i zakończenia pracy.
Kliknij i dowiedz się więcej.

Aktualne oferty Weegree i ogłoszenia o pracę w Polsce i za granicą. Praca w Belgii, w Niemczech, w Holandii oraz w innych państwach w Europie.

 

Weegree 2017-03-31 12:21 [pracodawca]

Poszkiwany pracownik magazynu w Opolu. Praca od zaraz!
Zapraszamy do zapozanania się z ofertą.

Aktualne oferty Weegree i ogłoszenia o pracę w Polsce i za granicą. Praca w Belgii, w Niemczech, w Holandii oraz w innych państwach w Europie.

Weegree 2017-04-03 12:15 [pracodawca]

Przepisy dotyczące zatrudniania cudzoziemców niebawem mogą się zmienić. Ustawodawca w miejsce uproszczonej procedury proponuje wprowadzić dwa nowe pozwolenia.
Więcej na ten temat dowiesz się w artykule zamieszczonym poniżej

Obecne przepisy dotyczące zatrudniania cudzoziemców są korzystne dla przedsiębiorców, lecz niebawem sytuacja ta może ulec zmianie.

Weegree 2017-04-04 16:39 [pracodawca]

Politechnika Opolska zorganizowała Dzień Ukraiński. Nie mogło nas tam zabraknąć z naszymi ofertami pracy, stażów i praktyk.

Weegree 2017-04-05 16:28 [pracodawca]

Dekarz poszukiwany od zaraz.
Praca w pełnym wymiarze godzin. FIrma zapewnia sprzęt do pracy oraz ubrania robocze. Kliknij i dowiedz się więcej.

Aktualne oferty Weegree i ogłoszenia o pracę w Polsce i za granicą. Praca w Belgii, w Niemczech, w Holandii oraz w innych państwach w Europie.

Weegree 2017-04-06 13:38 [pracodawca]

Temat imigrantów zza wschodniej granicy wzbudza wiele emocji. Zobacz, jaki mają oni wpływ na naszą gospodarkę oraz rodzimy rynek pracy.

Imigranci w Polsce stanowią już zauważalny odsetek osób pracujących, jednakże ich dokładna ilość cały czas jest trudna do ustalenia.

 

Hunter 2017-04-07 17:07
Coś za pięknie wszystkie te dobre opinie No nie?
Mikso 2017-04-09 18:48
Weegree poszukuje pracownika z językiem ukraińskim, może ktoś ma więcej informacji ?
Maja 2017-04-10 09:16
@Hunter a jaka jest Twoja opinia na temat firmy?
Weegree 2017-04-11 13:23 [pracodawca]

Jedna z największych ukraińskich stacji telewizyjnych postanowiła sprawdzić, na jakie zarobki i warunki pracy mogą liczyć wyjeżdżający do Polski rodacy.
Czy znalezienie legalnej pracy to trudne zadanie?
Zapraszamy do reportażu z naszą firmą w roli głównej.

Czy znalezienie legalnej pracy w Polsce to trudne zadanie? Bohaterce z pomocą przyszła firma Weegree, specjalizująca się w rekrutowaniu pracowników.

Weegree 2017-04-12 16:34 [pracodawca]

Czy wiesz w jakich przypadkach przysługuje Ci dodatkowy urlop? Kliknij i dowiedz się więcej na temat dni wolnych należnych w ramach przepisów kodeksu pracy.

Oprócz urlopu wypoczynkowego, przepisy przewidują możliwość uzyskania dnia wolnego od pracy w związku ze ślubem, szkoleniem czy obroną magisterskiej.

Roman 2017-04-17 10:56
Super firma,mila obsługa, ładne Panie,no i wypłata na czas.
Weegree 2017-04-18 10:57 [pracodawca]

Firma Weegree poszukuje osoby z doświadczeniem w rekrutacji i znajomością języka ukraińskiego.
Praca w biurze głównym w Opolu wraz z bogatym pakietem benefitów.
Kliknij i dowiedz się więcej.

Aktualne oferty Weegree i ogłoszenia o pracę w Polsce i za granicą. Praca w Belgii, w Niemczech, w Holandii oraz w innych państwach w Europie.

 

Henry 2017-04-19 12:09
Weegree to sprawdzona i działająca od wielu lat w Polsce firma organizująca pracę dla różnych specjalistów w wielu krajach . Wielu ludzi już korzystało z ich oferty i byli zadowoleni ponieważ organizacji jest prowadzona perfekcyjnie co sprzyja dalszej współpracy.
Weegree 2017-04-20 12:39 [pracodawca]

Zastanawiasz się jakie elementy powinno zawierać skuteczne ogłoszenie rekrutacyjne? Oto przewodnik, który pozwoli wyróżnić się pracodawcy, a pracownikowi pomoże znaleźć najlepszą ofertę pracy.

Jak zatem stworzyć skuteczne ogłoszenie rekrutacyjne? Oto kilka rad, które pomogą Ci przyciągnąć wartościowych pracowników do firmy.

 

Svits 2017-04-23 15:20
Witam
Znam j.ukrainski.chetnie skorzystam z orerty pracy.
martyna 2017-04-25 18:00
Jak widzę agencja Weegree ma dużo nowych ofert pracy. Mam pytanie czy mają możliwości zdobycia pracy dla kobiet? Słyszałam, że firma ma dobrą opinię i ludzie korzystający z ich usług byli zadowoleni.
Weegree 2017-04-26 15:31 [pracodawca]

Jak znaleźć odpowiednią pracę❓ Zwykle nie jest to łatwe zadanie. Oto kilka rad ⏬, gdzie szukać odpowiednich ogłoszeń.

Istnieją sposoby poszukiwania pracy, które przynoszą pozytywne rezultaty znacznie szybciej niż masowe rozsyłanie CV do potencjalnych pracodawców.

Weegree 2017-04-27 13:21 [pracodawca]

Weegree promuje ekologię i zdrowy tryb życia.
W ramach nowego benefitu, pracownicy opolskiej centrali otrzymują 25 groszy dodatku do pensji za każdy przejechany na rowerze kilometr w drodze do pracy.
Kliknij i dowiedz się więcej na temat akcji.

Rusza akcja „Do pracy rowerem - Kilometry dla zdrowia i kieszeni”. Weegree promuje rower, jako ekologiczny i zdrowy sposób podróżowania do pracy.

Weegree 2017-04-28 14:24 [pracodawca]

Znana na opolskim rynku marka poszukuje pracowników. Zatrudniona osoba będzie pracowała przy produkcji lodów. Więcej na temat oferty dowiesz się klikając poniższy link.

Aktualne oferty Weegree i ogłoszenia o pracę w Polsce i za granicą. Praca w Belgii, w Niemczech, w Holandii oraz w innych państwach w Europie.

 

Weegree 2017-05-17 12:24 [pracodawca]

​​Praca dla specjalistów ​w Polsce i za granicą!

Mamy coś wyjątkowego do zaoferowania w Wałbrzychu! Poszukujemykoordynatora projektu. Masz prawo jazdy? Szukasz ciekawej pracy? Jesteś osobą komunikatywną? Nie czekaj, aplikuj i zostań naszym koordynatorem!

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą. 

Aktualne oferty Weegree i ogłoszenia o pracę w Polsce i za granicą. Praca w Belgii, w Niemczech, w Holandii oraz w innych państwach w Europie.

 

Zostaw swoją opinię o Weegree - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weegree