Weegree

Opole

Opinie o Weegree

edek 2015-04-11 11:08:40
z tego co wiem to zalezy jaka praca i ile osob szukaja, jak wiecej to bez jezyka tez mozna sie zalapac
petro67 2015-04-18 17:51:46
Witam był ktoś oddelegowany w okolice Borgloon do pracy na stanowisku dekarza-cieśli budowlanego. Zastanawiam sie czy aplikować i musze być pewny bo wyjezdżając musze rzucić obecną prace.
3
damiano 2015-04-27 15:24:18
siema jedzie ktos teraz w niedziela do palet??
4
Andrzej 2015-04-28 16:52:26
A ile mozna zarobic netto na tych paletach robiac faktycznie 180 dziennie?
4
valentina 2015-06-17 15:30:46
Hi, has anybody worked or is working in IT department (programmer) at Weegree in Opole? Which conditions they offer? And what salary is ok to have in Poland?
koko 2015-07-03 13:38:45
witam czy ktos moze cos powiedziec o paletach? ktos to kontroluje jakis belg jak te palety sa zrobione? ogolnie idzie tam wytrzymac czy raczej nie? moze jakis pracownik sie wypowie. domyslam sie ze tam nie ma jakos lekko ale czy np mozna pracowac po 10 godzin zeby wyrobic norme czy tylko 8 i do domu?
6
heniek 2015-07-03 20:32:21
Nie pytaj tylko jedź,super robota można zarobić kupę kasy,chata też extra wyposażona.
1
koko1 2015-07-06 16:54:21
moze jakis pracownik byly lub obecny moze sie wypowiedziec na temat tych palet?
maxxx 2015-07-07 08:14:37
to zalezy czego oczekujesz. nie spdiewaj sie lekkiej pracy. zarobic mozna sporo ale tzreba sie sporo narobic. sa osoby co przyjezdzaja na chwile ale sa tez takie co wracaja ale wiem ze nie szukaja tam raczej kogod kto popracuje miesiac i sie zawinie
Paweł 2015-07-28 18:26:28
Jedna z nielicznych agencji, którą bez wątpliwości mogę polecić. Pracowałem przez agencję jakiś czas. Umowy były zawsze terminowo. Pieniądze na koncie również, często nawet dużo wcześniej (siódmego dnia miesiąca). Kontakt z agencją bardzo dobry. Kiedy potrzeba było wziąć dzień wolnego, to nigdy z tego powodu nie miałem problemów. Wręcz przeciwnie. Bywały sytuacje kiedy nie mogłem zjawić się w pracy z powodów zdrowotnych. Ze wszystkich dostępnych agencji na Śląsku, Weegree jest agencją uczciwą, godną polecenia.
1
Vulture 2015-10-15 10:32:06
Witam, dostałem od nich propozycje przy czyszczeniu i malowaniu konstrukcji stalowych, z tego co mówią mieszkanie gratis, dojazd do Polski i z Polski do Belgii własnym autem rzekomo zwracają. Stawka 9 euro netto. Ktoś był, pracował bądź pracuje przy tym?
20
xyz 2015-10-21 18:49:11
witam czy ktoś pracował na produkcji przy pakowaniu jajek lub czekolady??bardzo proszę o odpowiedz jak zakwaterowanie? czy zarobki są na czas? jak z dojazdem do pracy i ogólnie jak praca??
PIOTREK 2016-01-22 13:03:23
Siemka chlopaki powiedzcie mi czy wyjezdzajac do pracy przez agencje weegree do belgi da sie odlozyc cos kasy pracujac przy wykonczeniach lub ogolnie w budowlance interesuje mnie czy nie ma przestojów w pracy czy wyplata na czas po prostu czy warto acha i jak z warunkami mieszkaniowymi. Z gory dzieki za odpowiedz.
7
PIOTREK 2016-01-22 13:09:17
Siemka chlopaki jak tam teraz jest z praca w weegree da sie zarobic na utrzymanie rodziny jakie warunki mieszkaniowe czy niema przestojow w pracy i jak jest z wypłatami. dzieki za odp
Robson 2016-01-22 13:53:45
To zalezy od proejktu, ja akurat robie po 200 godzin w miesiacu i nie nazekam. Teraz jest gorsza pogoda, ale praca jest. Z kasa nie ma problwmow, raz mialem obsuwe 2 dni zanim doszla calosc. Mieszkamy w domu, pokoj na dwie osoby. Ale jak jest u innych to nie wiem. pozdr
PIOTREK 2016-01-23 09:10:19
Dzieki ROBSON dzieki LOLEK za odpowiedz pozdrawiam was chlopaki serdecznie. Bajo.W POlsce nie stety na utrzymanie rodziny i zycie nie da rady na dluzszą mete pociągnąć.
PIOTREK 2016-01-26 07:57:32
Panowie jeszcze jedno pytanie do Was czy tam w Belgi nie ma problemu z dostepem do internetu i jest mozliwosc załozenia tam konta w banku firma jakośw tym pomaga czy jak to wygląda?(Pitoki)ja to jak narazie jeszcze jestem i pracuje w Polsce. Ale juz wyslalem CV takze oczekuje na odzew.
donnn 2016-02-03 12:16:42
Witam czy ktoś wyjechał z tą firmą jako spawacz? Proszę o coś więcej. O co pytają na rozmowie po angielsku?
PIOTREK 2016-02-07 09:08:25
Dzieki (TRANS)za odpowiedz pozostaje mi tylko czekac na kontakt.
baca 2016-02-15 19:01:06
a pracował ktoś na wentylacji
Manfredzik 2016-04-17 11:08:11
Witam, pracuje ktoś obecnie na prefabrykatach w Zolder? Aplikowałem już jakiś czas temu i nadal bez echa. Faktycznie potrzebują? Jak praca, dojazd, zakwaterowanie itp? Bez języka da tam radę?
Manfredzik 2016-04-17 12:10:57
Witam, pracuje ktoś na suwnicach w Zolder albo w Tongeren? Rzeczywiście rekrutują tam czy tylko aktualizacja bazy? Aplikowałem już jakiś czas temu, do tej pory bez echa (ogłoszenia też ponad 3 miechy wiszą). Jak tam warunki pracy, mieszkania, dojazdy? I czy bez języka albo z dość miernym angielskim da radę? Z góry dzięki za odpowiedź.
Andrew 2016-04-17 20:57:50
Ja pracuje od niedawna na produkcji. Pracuje tam sporo Polakow wiec czesto pytaja czy nie maja znajomych chrtnych do pracy. Roboty jest duzo, nadgodziny itd. Na zaklad jezdze z kumplem z mieszkania. Na miejscu jest polski lider wi3ec jezyk slaby tez przejdzie.
4
felo 2016-04-20 11:24:17
Witam czy ktoś pracował/pracuje przy naprawie europalet prosze o opinie...
Pracownik 2016-05-05 13:29:16
Praca przy paletach nie jest latwa i lekka ale mozna zarobic sporo.
Pracuje tam rok. Jak sie pracuje jest ok.
Fajna ekipa i sobie pomaga.
1
Dean 2016-05-08 06:24:19
@. Zapytanie do .ANDREW pisałeś że pracujesz na produkcji chciałbym wiedzieć jak tam wygląda to od strony finansowej .kwatery I godzin a także jak się tam pracuje. Napisałeś że chłopaki pytają czy nie ma kogoś chętnego do pracy byłbym zinteresowany z koncem maja jeśli to aktualne dzięki pozdrawiam
Zdzislaw 2016-05-17 10:53:39
Witam chlopakow z WEEGREE wszedlem tutaj po niewaz planuje wyjazd przez ta agencje tylko chcialbym sie dowiedzie kilku szczegolow. Jakie tam sa kwaterunki i oplaty? Pisza tez ze gwarantuja ubespieczenie w Belgi i Polsce jak jak to wyglada w praktyce tzn wyjezdzajac tam do Belgi nie musze sie martwic o ubespieczenie w Polsce? I le wynosi wynagrodzenie za miesiac? Prosil bym o informacje czy warto? i wogole jak sie tam pracuje? dziekuje za pomoc.
Marek 2016-05-17 17:21:13
Pracuje w Weegree 4 lata. Pracuje sie ok. Kasa na czas. Mamy z chlopakami swoje pokoje. Ubezpieczenie jest w Polsce i Belgji.
Zdzislaw 2016-05-18 09:14:43
Dzieki -MAREK za pomocna opinie. Po tym co napisales to warto pojechac tak to odebralem.
Tomasz w 2016-05-24 12:35:04
Panowie pracuje czy pracowal z was ktos na prefabrykacji betonowej jako betoniarz w weegree? chcialbym prosic o jakies blizsze informacje na temat tej pracy? ile godzin? zarobki? i jak sie tam robi? dzieki z gory.
Tomasz w 2016-05-24 12:35:35
Panowie pracuje czy pracowal z was ktos na prefabrykacji betonowej jako betoniarz w weegree? chcialbym prosic o jakies blizsze informacje na temat tej pracy? ile godzin? zarobki? i jak sie tam robi? dzieki z gory.
Melo 2016-05-24 19:03:53
Tomasz w. Chodzi o pracę na suwnicach? Jeśli tak to dołączam się do pytania.
Melo 2016-06-07 18:43:47
Praca na suwnicach jest na tej betoniarni niby i malarni jakiejś. Tylko ogłoszenia wiszą już parę miesięcy a odzewu brak. Dlatego pytam, jeśli ktoś coś, to opiszcie po trochu wszystko.
gość 2016-08-02 13:52:05
czy praca przez tą agencje to jest wszystko ok czy to oszuści bo dostałem od nich oferte pracy i sie zastanawiam czy będzie wszystko tak jak mi przekazali informacje
Palety 2016-08-09 11:53:26
W ogłoszeniu o palety jest norma 180szt jest to mozliwe do zrobienia ? ile godzin sie pracuje? wypowie sie ktos kto tam pracował / pracuje dzięki
Spawacz 2016-08-24 13:00:18
Witam mam oferty z tej pracy na stanowisku spawacza czy ktos z was pracuje w Niemczech? jak wyglada zakwaterowanie czy placone sa diety ?
Spawacz 2016-08-24 13:27:24
Mam oferte pracy przez ta fimre jako spawacz w Niemczech ktos juz z was tam pracuje jak wyglada zakweterowanie? czy diety sa wyplacane?
Bunio 2016-09-05 09:48:05
Marek jak po rozmowie oplaca sie jechac?
Lolek 2016-10-06 10:59:25
Szukam na stronie internetowej Wegree KRS-u, NIP-u, a przede wszystkim wpisu do polskiego rejestru agencji zatrudnienia. Szukam i szukam nie widzę. Już widziałem agencje pośrednictwa co ładnie wyglądają w internecie - tylko w internecie... Wg. mnie oni nie są wiarygodni. Pozytywne komentarze i opinie to sobie każdy może dodać i napisać, a na własnej stronie internetowej to też można sobie wymyślić co się chce i umieścić na niej zdjęcia i nazwiska choćby i kilku tysięcy pracowników. . Gdzie jest numer wpisu do polskiego rejestru agencji zatrudnienia ? -I dane firmy Wegree ? Polubień na facebook-u też każdy może mieć z kilkadziesiąt tysięcy od ręki niedrogo... Interesowałoby mnie również jak długo ta agencja zatrudnienia działa na rynku?
1
Lolek 2016-10-06 11:03:52
Jaki jest numer agencji zatrudnienia Wegree w państwowym rejestrze agencji zatrudnienia - bo nie widzę na ich stronie internetowej, podobnie jak NIP-u i KRS-u ???
tak czy owak zawsze nowak 2016-10-13 10:21:38
Lolek jak czytam twoje wypociny to stwierdzam, że powiedzenie, że "głupich nie sieją - sami się rodzą" ma swoje głębokie uzasadnienie. Wystarczy wpisać w google "weegree opole krs" i po twoim pseudo kłopocie. Ponieważ masz problemy z tak prostą czynnością to pomogę i podam dane, bo może nadal nie będziesz potrafił nic znaleźć: KRS 0000479794, NIP 7543077938, REGON 161565208. Jak znam życie to taki poszukiwacz spiskowej teorii dziejów jak ty (fałszowanie polubień na FB itd.? ty tak na poważnie? - nie wiadomo czy się z tego śmiać czy płakać) to już pewnie co najmniej policję o handlu ludźmi powiadomił, o zwykłym oszustwie nie wspominając. Ogarnij się człowieku...
Mariusz N. ;) 2016-10-13 10:25:58
Na kłopoty ze wzrokiem dobre są okulary, na myślenie raczej już niewiele rzeczy pomoże...
Juras 2016-10-13 10:29:42
Jak to jest w pracy przez agencje? Czy ta praca jest faktycznie pewna w generalnie pełnym wymiarze godzin?
Tomala 2016-10-27 17:53:29
Jak wyglada praca kitchen porter w genk czy ktos moze jest w tym miescie i moze powiedziec jak wygladaja warunki mieszkaniowe? lub ktos kto podjal ta prace i zrezygnowal to ogloszenie ukazuje sie juz drugi raz...mieszkanie za darmo i brak chetnych? ktokolwiek jakies doswiadczenia?
Janusz 2016-11-02 15:30:38
Polecam bardzo. Przed wyjazdem do Belgii miałem paro godzinny kurs języka nawet. Wynagrodzenie zawsze na czas a do pracy miałem 5 km - przyjezdzał pod mieszkanie autobus. Teraz wróciłem do Polski na miesiąc i wracam do Belgii z tą firmą, jako spawacz.
spawacz 2016-11-03 18:32:27
do Janusz

Dzisiaj dostałem ofertę pracy do Belgii jako spawacz na maszyny rolnicze czy byłeś właśnie tam.Jak tak to z jakiej strony polski jesteś bo ja mam jechać własnym samochodem
spawacz 2016-11-03 18:36:54
do Janusz

Dzisiaj dostałem ofertę pracy w Belgii przy spawaniu maszyn rolniczych i mam jechać własnym samochodem z jakiej strony polski jesteś
spawacz 2016-11-03 18:51:29
do Janusz

Dzisiaj dostałem ofertę pracy w Belgii przy spawaniu maszyn rolniczych i mam jechać własnym samochodem z jakiej strony polski jesteś
spawacz 2016-11-03 18:58:23
do Janusz

odezwij się jestem z okolic Gdańska
Mary124 2016-12-08 23:53:22 [użytkownik zarejestrowany]
Pracował ktoś kiedyś przez tą agencje ? Planuję wyjechać przez tą lecz nie wiem czy warto, poradzcie coś ! :-)
Zostaw swoją opinię o Weegree - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weegree