Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Weegree

zdjecie uzytkownika
woskowy lemur - 2014-12-25 23:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem jednego z poprzednich wpisów, jak to człowiek musi zainwestowac kasę w dojazd i jakiś sprzęt z własnej kieszeni? to moim zdaniem niemożliwe i czy ktoś z was ukochani forumowicze może to oficjalnie potwierdzić lub zaprzeczyć? to ważne dla mnie bo za te 9 euro za godzinę na rękę to ja chętne pójdę do nich do roboty
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-25 23:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra, czyli można liczyć na jakieś 7,5-9 euro w porywach do 10. Jednak jak to jest z kosztami utrzymania się tam, czy Weegree daje jakieś swoje kwatery do mieszkania, czy też wynajmuje się u prywaciarza. Ile ogółem z pensji trzeba wydac na mieszkanie i ewentualne dojazdy? Z góry dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-12-26 11:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Weegree zapewnia mieszkania oraz dojazdy do pracy na miejscu. Jezeli dojezdzasz wlasnym samochodem to zwracaja kilometrowke. Zarobki od 7 euro do 13 euro w zaleznosci od profesji. Sprzet zapewniaja, czasem pracownicy biora swoj za ktory polowe zwraca firma a polowe pracownik ale sprzet nalezy do pracownika i jest jego wlasnoscia. Mowa oczywiscie o drobnym sprzecie. Sprzety wieksze oraz ubrania robocze i buty zapewniaja.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-12-30 13:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje dla nich 5 lat. Poczatki byly rozne ale teraz jest ok. Firma sie rozwija mniej problemow. Wyplaty na czas, mieszkania dobre. Wiem ze nawet jak kliemlnt nie zaplaci to innym chlopaka placa u nas nie ma tego problemu bo nasza firma placi na czas.
zdjecie uzytkownika
domin - 2015-01-03 15:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siema a jak w tych paletach jest,pracowalem juz dla nich i wszystko bylo okey ale to w innej firmie :) idzie premie wyrobic??
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-01-04 16:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mozna wyrobic. Ja po 2 miesiacach wyrabiam. Na poczatek bylo 120 do 140.
zdjecie uzytkownika
elaelasma - 2015-01-20 20:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hey, stalowy businesmanie z bombkom w uchu lub nosie gdzie ty jesteś , a już szykowałem się do roboty
zdjecie uzytkownika
euro - 2015-01-29 11:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto te opinie pisze o paletach błagam hehe
zdjecie uzytkownika
patryk93 - 2015-02-01 17:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos był w pracy od nich jako hydraulik,bardzo prosze o jakies informacje z góry dziekuje mam zamiar z nimi jechac.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-02-01 17:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos był jako hydraulik mam z nimi jechac
zdjecie uzytkownika
onaona - 2015-02-09 14:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktos pracuje dla tej firmy w Chorzowie-Niedźwiedzoniec??
pakowanie gadzetów reklamowych??
zdjecie uzytkownika
greg - 2015-02-10 09:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patryk - 2015-02-01 17:51:40]:
Ja bylem na dwuch projektach, ostatni musialem zakonczyc z powodow rodzinnych. Wspulpraca bez zastrzezen. Jak bede mial mozliwosc to chetnie jeszcze z nimi wyjade.
zdjecie uzytkownika
demjan - 2015-03-01 00:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widzę to firma jak najbardziej rzetelna, same pozytywne opinie :) Powiedzcie mi coś więcej na temat Weegree po całkiem ciekawie się zapowiada praca w niej i chciałbym właśnie to zrobić i się zatrudnić. Kiedy będzie najbliższa możliwość podjęcia z nimi wspópracy ? i na jakiej zasadzie ona wygląda ?
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2015-03-02 14:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego zadajesz takie dziwne pytania.Firma ma swoją stronę tam są oferty.Potrafisz coś konkretnego zrobić,znasz język,składasz aplikacje i jedziesz lub nie.Wszystko w temacie.
zdjecie uzytkownika
janka - 2015-03-11 17:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onaona - 2015-02-09 14:10:46]:
tak , ja pracuje.
zdjecie uzytkownika
dziki - 2015-03-15 17:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zorientowany - 2015-03-02 14:14:58]:
@zorientowany, to nie jest takie proste jak to przedstawiasz. Może Ty wyjeżdżając z Weegree do pracy za granicę nie masz nic do stracenia , bo nie zostawiasz też w kraju nic wartościowego, ale są ludzie ( zdecydowana większość ludzi) którzy muszą być pewni tego , że taki wyjazd będzie dla nich opłacalny
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-17 18:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracował ktoś może jako dekarz? Jak wygląda umowa i socjal? Jak atmosfera i dojazd z polski?
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-04-06 10:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stalowy - 2014-09-01 21:15:19]:
witam czytalem na gowork pana opinie o weagree napisal pan ze posiada pan swoja firme czy nie poszukuje pan pomocnika na budowe?? jestem solidny silny fizycznie moj e-mail gafi7@wp.pl
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-04-10 10:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzień dobry czy przyjmują do tej firmy bez znajomości języka ?????czy tylko osoby które znają komunikatywnie język
zdjecie uzytkownika
kielce - 2015-04-11 10:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z tą znajomością jezyka trzeba znać. pracuje może ktoś że Świętokrzyskiego
zdjecie uzytkownika
30ck30 - 2015-04-11 10:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2015-04-10 10:32:20]:
Witam właśnie jak z tym językiem jest trzeba znać pracuje ktoś jako murarz że Świętokrzyskiego mój e-mail edicr500@gmail.com
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-04-11 11:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to zalezy jaka praca i ile osob szukaja, jak wiecej to bez jezyka tez mozna sie zalapac
zdjecie uzytkownika
petro67 - 2015-04-18 17:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam był ktoś oddelegowany w okolice Borgloon do pracy na stanowisku dekarza-cieśli budowlanego. Zastanawiam sie czy aplikować i musze być pewny bo wyjezdżając musze rzucić obecną prace.
zdjecie uzytkownika
damiano - 2015-04-27 15:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema jedzie ktos teraz w niedziela do palet??
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-04-28 16:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile mozna zarobic netto na tych paletach robiac faktycznie 180 dziennie?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weegree
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Weegree?
Zadaj pytanie
alert