Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Weegree

zdjecie uzytkownika
edek - 2015-04-11 11:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to zalezy jaka praca i ile osob szukaja, jak wiecej to bez jezyka tez mozna sie zalapac
zdjecie uzytkownika
petro67 - 2015-04-18 17:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam był ktoś oddelegowany w okolice Borgloon do pracy na stanowisku dekarza-cieśli budowlanego. Zastanawiam sie czy aplikować i musze być pewny bo wyjezdżając musze rzucić obecną prace.
zdjecie uzytkownika
damiano - 2015-04-27 15:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siema jedzie ktos teraz w niedziela do palet??
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-04-28 16:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A ile mozna zarobic netto na tych paletach robiac faktycznie 180 dziennie?
zdjecie uzytkownika
valentina - 2015-06-17 15:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hi, has anybody worked or is working in IT department (programmer) at Weegree in Opole? Which conditions they offer? And what salary is ok to have in Poland?
zdjecie uzytkownika
ledo - 2015-06-24 20:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [valentina - 2015-06-17 15:30:46]:
Firma na najwyższym poziomie, z tego co mi wiadomo to ludzie nie narzekają na nią, bo w sumie nie ma czego się czepić mówiąc o tej firmie, a dodatkowo mają wiele ciekawych ogłoszeń jak np to Naprawa europalet: http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=5®ion=Genk&oferta_opinie=startpraca.pl208465003_147
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-07-03 13:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos moze cos powiedziec o paletach? ktos to kontroluje jakis belg jak te palety sa zrobione? ogolnie idzie tam wytrzymac czy raczej nie? moze jakis pracownik sie wypowie. domyslam sie ze tam nie ma jakos lekko ale czy np mozna pracowac po 10 godzin zeby wyrobic norme czy tylko 8 i do domu?
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-07-03 20:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pytaj tylko jedź,super robota można zarobić kupę kasy,chata też extra wyposażona.
zdjecie uzytkownika
koko1 - 2015-07-06 16:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze jakis pracownik byly lub obecny moze sie wypowiedziec na temat tych palet?
zdjecie uzytkownika
maxxx - 2015-07-07 08:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koko1 - 2015-07-06 16:54:21]:
to zalezy czego oczekujesz. nie spdiewaj sie lekkiej pracy. zarobic mozna sporo ale tzreba sie sporo narobic. sa osoby co przyjezdzaja na chwile ale sa tez takie co wracaja ale wiem ze nie szukaja tam raczej kogod kto popracuje miesiac i sie zawinie
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-07-27 00:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maxxx bez urazy, ale niczego odkrywczego nie napisałeś. Nie znam warunków panujących konkretnie w tej firmie, ale wydaje mi się, że tak jest wszędzie. Żeby zarobić konkretny pieniądz, musisz się najpierw wykazać i pracować za dwóch. Może wtedy zostaniesz doceniony. Chociaż też niestety nie zawsze i nie wszędzie.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-07-28 18:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna z nielicznych agencji, którą bez wątpliwości mogę polecić. Pracowałem przez agencję jakiś czas. Umowy były zawsze terminowo. Pieniądze na koncie również, często nawet dużo wcześniej (siódmego dnia miesiąca). Kontakt z agencją bardzo dobry. Kiedy potrzeba było wziąć dzień wolnego, to nigdy z tego powodu nie miałem problemów. Wręcz przeciwnie. Bywały sytuacje kiedy nie mogłem zjawić się w pracy z powodów zdrowotnych. Ze wszystkich dostępnych agencji na Śląsku, Weegree jest agencją uczciwą, godną polecenia.
zdjecie uzytkownika
Honek - 2015-08-26 12:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Paweł dzięki za info, bo to jednak ważne. Agencja nie powinna jedynie pośredniczyć w zatrudnieniu, ale ogólnie "opiekować" się pracownikiem przez cały czas jego wykonywania pracy w danej firmie. Rozumiem, że agencja podpisuje umowę i to ona przelewa pieniądze. To mnie trochę dziwi, bo myślałem, że to firma wypłaca, a nie agencja.
zdjecie uzytkownika
mareczek - 2015-09-25 15:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
e tam, nie zgodzę się z tobą. jak dla mnie agencja taka jak ta outsorcingowa ma zadania znaleźć tylko specjalistę. a dla mnie to żaden specjalista jak sam się sobą nie zajmie i o swoje interesdy nie zadba, branża moim zdaniem nie potrzebuje maminsynków. ja osobiście chcę aplikowac na stanowisko specjalisty ds, projektów unijnych
zdjecie uzytkownika
Vulture - 2015-10-15 10:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, dostałem od nich propozycje przy czyszczeniu i malowaniu konstrukcji stalowych, z tego co mówią mieszkanie gratis, dojazd do Polski i z Polski do Belgii własnym autem rzekomo zwracają. Stawka 9 euro netto. Ktoś był, pracował bądź pracuje przy tym?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-10-21 18:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktoś pracował na produkcji przy pakowaniu jajek lub czekolady??bardzo proszę o odpowiedz jak zakwaterowanie? czy zarobki są na czas? jak z dojazdem do pracy i ogólnie jak praca??
zdjecie uzytkownika
deak - 2015-10-25 18:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o pracę przez tą firmę, to nie można mieć ogólnie zastrzeżeń, czasem pojawiają się kłopoty, no ale jest to zależne tylko i wyłącznie od miejsca gdzie się trafi, jeśli zaś chodzi o umowy to wszystko jest jasne i klarowne, umowa na zlecenie lub o pracę, w zależności od obejmowanego stanowiska.
zdjecie uzytkownika
kacper - 2015-11-09 03:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, jeśli chodzi o pracę to np. teraz można zostać kontrolerem jakości. Praca jest na zmiany, konkretnie na 3 zmiany- 6.00-14.00, 14.00-22.00 i 22.00-6.00, więc wymagają dyspozycyjności. Na początku zatrudniają na umowę zlecenie ale później jest możliwość dostania umowy o pracę, po jakimś czasie oczywiście.
zdjecie uzytkownika
moka - 2015-11-11 12:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta umowa o prace pewnie jest zwiazana z mozliwoscia awansu jaka proponuja..,ale tez gwarantuja ubezpieczenie
zdjecie uzytkownika
wert - 2015-11-13 17:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kacper nie wiedziałem że to praca aż na trzy zmiany..faktycznie dyspozycyjność jest tam niezbędna..
zdjecie uzytkownika
migami - 2015-11-15 23:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli ktoś posiada rodzinę może być ciężko obowiązki domowe i pracowe pogodzić, ale można spróbować , potem ewentualnie zrezygnować
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-12-10 23:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że wszystko da się pogodzić. Jeśli ktoś chce pracować w Weegree, a ma rodzinę, to po prostu musi to jakoś rozplanować, na pewno da się też jakoś dogadać.
zdjecie uzytkownika
PIOTREK - 2016-01-22 13:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka chlopaki powiedzcie mi czy wyjezdzajac do pracy przez agencje weegree do belgi da sie odlozyc cos kasy pracujac przy wykonczeniach lub ogolnie w budowlance interesuje mnie czy nie ma przestojów w pracy czy wyplata na czas po prostu czy warto acha i jak z warunkami mieszkaniowymi. Z gory dzieki za odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
PIOTREK - 2016-01-22 13:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka chlopaki jak tam teraz jest z praca w weegree da sie zarobic na utrzymanie rodziny jakie warunki mieszkaniowe czy niema przestojow w pracy i jak jest z wypłatami. dzieki za odp
zdjecie uzytkownika
Robson - 2016-01-22 13:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PIOTREK - 2016-01-22 13:03:23]:
To zalezy od proejktu, ja akurat robie po 200 godzin w miesiacu i nie nazekam. Teraz jest gorsza pogoda, ale praca jest. Z kasa nie ma problwmow, raz mialem obsuwe 2 dni zanim doszla calosc. Mieszkamy w domu, pokoj na dwie osoby. Ale jak jest u innych to nie wiem. pozdr
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-01-22 14:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PIOTREK - 2016-01-22 13:03:23]:
mój znajomy wyjeżdżał i wrócił z całkiem porym pliczkiem gotówki. Spróbuj aplikować do nich teraz. Mają oferty dla kontrolerów jakości np. On był na tym chyba
zdjecie uzytkownika
PIOTREK - 2016-01-23 09:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki ROBSON dzieki LOLEK za odpowiedz pozdrawiam was chlopaki serdecznie. Bajo.W POlsce nie stety na utrzymanie rodziny i zycie nie da rady na dluzszą mete pociągnąć.
zdjecie uzytkownika
pitoki - 2016-01-24 14:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli mamy z tego rozumieć, że ty pracujesz za granicą, czy jak? mnie zainteresowała ich oferta na stanowisko pomocnika magazyniera w chorzowie, fajna praca nawet żeby załapać się na trochę
zdjecie uzytkownika
PIOTREK - 2016-01-26 07:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie jeszcze jedno pytanie do Was czy tam w Belgi nie ma problemu z dostepem do internetu i jest mozliwosc załozenia tam konta w banku firma jakośw tym pomaga czy jak to wygląda?(Pitoki)ja to jak narazie jeszcze jestem i pracuje w Polsce. Ale juz wyslalem CV takze oczekuje na odzew.
zdjecie uzytkownika
trans - 2016-02-01 20:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piotrek, według mnie nie powinno być problemu. Nawet jeśli nie znasz języka, to na pewno znajdziesz kogoś, kto Ci pomoże. A beligjskie banki tylko się cieszą, jak mają nowych klientów.
zdjecie uzytkownika
donnn - 2016-02-03 12:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś wyjechał z tą firmą jako spawacz? Proszę o coś więcej. O co pytają na rozmowie po angielsku?
zdjecie uzytkownika
azot - 2016-02-03 21:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że nie tylko ja jestem zainteresowany praca tutaj jako spawacz z tego co napisał @donnn. Wymagania to min. 3 lata doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku, czy dobra znajomość jednego z wymienionych języków obcych: angielski, francuski, holenderski.
zdjecie uzytkownika
PIOTREK - 2016-02-07 09:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki (TRANS)za odpowiedz pozostaje mi tylko czekac na kontakt.
zdjecie uzytkownika
baca - 2016-02-15 19:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pracował ktoś na wentylacji
zdjecie uzytkownika
krodel - 2016-02-15 19:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem @azot to jeśli masz dobrze opanowany język angielski to spokojnie Ci wystarczy. Nie masz bezpośredniego kontaktu z klientami więc jest potrzebny tylko żeby się porozumieć.
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2016-03-13 20:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się i przeglądam ofertę od Weegree i na pewno zauwazyłem, że bardzo fajna różnorodność. Czy ta agencja jest pewna i polecacie współpracę z nią?
zdjecie uzytkownika
Manfredzik - 2016-04-17 11:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuje ktoś obecnie na prefabrykatach w Zolder? Aplikowałem już jakiś czas temu i nadal bez echa. Faktycznie potrzebują? Jak praca, dojazd, zakwaterowanie itp? Bez języka da tam radę?
zdjecie uzytkownika
majk - 2016-04-17 11:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co czytam @Misiek to wielkich narzekań nie ma więc można spróbować i się przekonać samemu, widziałem ogłoszenie na elektryka na przykład i mało, która agencja gwarantuje ci pracę 40h tygodniowo do tego niby pomagają ci w organizacji wyjazdu, oby tak było w rzeczywistości!
zdjecie uzytkownika
Manfredzik - 2016-04-17 12:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuje ktoś na suwnicach w Zolder albo w Tongeren? Rzeczywiście rekrutują tam czy tylko aktualizacja bazy? Aplikowałem już jakiś czas temu, do tej pory bez echa (ogłoszenia też ponad 3 miechy wiszą). Jak tam warunki pracy, mieszkania, dojazdy? I czy bez języka albo z dość miernym angielskim da radę? Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Andrew - 2016-04-17 20:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Manfredzik - 2016-04-17 12:10:57]:
Ja pracuje od niedawna na produkcji. Pracuje tam sporo Polakow wiec czesto pytaja czy nie maja znajomych chrtnych do pracy. Roboty jest duzo, nadgodziny itd. Na zaklad jezdze z kumplem z mieszkania. Na miejscu jest polski lider wi3ec jezyk slaby tez przejdzie.
zdjecie uzytkownika
felo - 2016-04-20 11:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś pracował/pracuje przy naprawie europalet prosze o opinie...
zdjecie uzytkownika
coś - 2016-05-05 11:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm @felo, ja dopiero biorę pod uwagę wysłanie CV na to stanowisko i sam jestem ciekaw opinii. Szkoda, że mało kto tutaj zagląda by udzielić informacji jak jest :)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-05-05 13:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca przy paletach nie jest latwa i lekka ale mozna zarobic sporo.
Pracuje tam rok. Jak sie pracuje jest ok.
Fajna ekipa i sobie pomaga.
zdjecie uzytkownika
Dean - 2016-05-08 06:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@. Zapytanie do .ANDREW pisałeś że pracujesz na produkcji chciałbym wiedzieć jak tam wygląda to od strony finansowej .kwatery I godzin a także jak się tam pracuje. Napisałeś że chłopaki pytają czy nie ma kogoś chętnego do pracy byłbym zinteresowany z koncem maja jeśli to aktualne dzięki pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zdzislaw - 2016-05-17 10:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chlopakow z WEEGREE wszedlem tutaj po niewaz planuje wyjazd przez ta agencje tylko chcialbym sie dowiedzie kilku szczegolow. Jakie tam sa kwaterunki i oplaty? Pisza tez ze gwarantuja ubespieczenie w Belgi i Polsce jak jak to wyglada w praktyce tzn wyjezdzajac tam do Belgi nie musze sie martwic o ubespieczenie w Polsce? I le wynosi wynagrodzenie za miesiac? Prosil bym o informacje czy warto? i wogole jak sie tam pracuje? dziekuje za pomoc.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-05-17 17:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Weegree 4 lata. Pracuje sie ok. Kasa na czas. Mamy z chlopakami swoje pokoje. Ubezpieczenie jest w Polsce i Belgji.
zdjecie uzytkownika
Zdzislaw - 2016-05-18 09:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki -MAREK za pomocna opinie. Po tym co napisales to warto pojechac tak to odebralem.
zdjecie uzytkownika
Tomasz w - 2016-05-24 12:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie pracuje czy pracowal z was ktos na prefabrykacji betonowej jako betoniarz w weegree? chcialbym prosic o jakies blizsze informacje na temat tej pracy? ile godzin? zarobki? i jak sie tam robi? dzieki z gory.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: UWAGA OPINIE O TEJ FIRMIE SA DOBRE BO ADMINAMI TEGO KONTA JEST FIRMA WEEGREE, SZKODA CZASU NA TAKA FIRME SZCZEGOLNIE PRZY PRACY NA PALETACH WSZYSTKIE MOJE KOMENTARZE ZOSTALY USUNIETE. OMIJAC ICH Z DALEKA!!!
Pytania: ZADNYCH PYTAN JEDZ I ROB NA UMOWE ZLECENIE ZA GRANICA TO NIE POWAZNE
zdjecie uzytkownika
Tomasz w - 2016-05-24 12:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie pracuje czy pracowal z was ktos na prefabrykacji betonowej jako betoniarz w weegree? chcialbym prosic o jakies blizsze informacje na temat tej pracy? ile godzin? zarobki? i jak sie tam robi? dzieki z gory.
zdjecie uzytkownika
Melo - 2016-05-24 19:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomasz w. Chodzi o pracę na suwnicach? Jeśli tak to dołączam się do pytania.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Weegree!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weegree
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert