Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Weegree

zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-02-01 17:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos był jako hydraulik mam z nimi jechac
zdjecie uzytkownika
onaona - 2015-02-09 14:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktos pracuje dla tej firmy w Chorzowie-Niedźwiedzoniec??
pakowanie gadzetów reklamowych??
zdjecie uzytkownika
greg - 2015-02-10 09:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patryk - 2015-02-01 17:51:40]:
Ja bylem na dwuch projektach, ostatni musialem zakonczyc z powodow rodzinnych. Wspulpraca bez zastrzezen. Jak bede mial mozliwosc to chetnie jeszcze z nimi wyjade.
zdjecie uzytkownika
demjan - 2015-03-01 00:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widzę to firma jak najbardziej rzetelna, same pozytywne opinie :) Powiedzcie mi coś więcej na temat Weegree po całkiem ciekawie się zapowiada praca w niej i chciałbym właśnie to zrobić i się zatrudnić. Kiedy będzie najbliższa możliwość podjęcia z nimi wspópracy ? i na jakiej zasadzie ona wygląda ?
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2015-03-02 14:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego zadajesz takie dziwne pytania.Firma ma swoją stronę tam są oferty.Potrafisz coś konkretnego zrobić,znasz język,składasz aplikacje i jedziesz lub nie.Wszystko w temacie.
zdjecie uzytkownika
janka - 2015-03-11 17:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onaona - 2015-02-09 14:10:46]:
tak , ja pracuje.
zdjecie uzytkownika
dziki - 2015-03-15 17:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zorientowany - 2015-03-02 14:14:58]:
@zorientowany, to nie jest takie proste jak to przedstawiasz. Może Ty wyjeżdżając z Weegree do pracy za granicę nie masz nic do stracenia , bo nie zostawiasz też w kraju nic wartościowego, ale są ludzie ( zdecydowana większość ludzi) którzy muszą być pewni tego , że taki wyjazd będzie dla nich opłacalny
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-17 18:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracował ktoś może jako dekarz? Jak wygląda umowa i socjal? Jak atmosfera i dojazd z polski?
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-04-06 10:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stalowy - 2014-09-01 21:15:19]:
witam czytalem na gowork pana opinie o weagree napisal pan ze posiada pan swoja firme czy nie poszukuje pan pomocnika na budowe?? jestem solidny silny fizycznie moj e-mail gafi7@wp.pl
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-04-10 10:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzień dobry czy przyjmują do tej firmy bez znajomości języka ?????czy tylko osoby które znają komunikatywnie język
zdjecie uzytkownika
kielce - 2015-04-11 10:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z tą znajomością jezyka trzeba znać. pracuje może ktoś że Świętokrzyskiego
zdjecie uzytkownika
30ck30 - 2015-04-11 10:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2015-04-10 10:32:20]:
Witam właśnie jak z tym językiem jest trzeba znać pracuje ktoś jako murarz że Świętokrzyskiego mój e-mail edicr500@gmail.com
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-04-11 11:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to zalezy jaka praca i ile osob szukaja, jak wiecej to bez jezyka tez mozna sie zalapac
zdjecie uzytkownika
petro67 - 2015-04-18 17:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam był ktoś oddelegowany w okolice Borgloon do pracy na stanowisku dekarza-cieśli budowlanego. Zastanawiam sie czy aplikować i musze być pewny bo wyjezdżając musze rzucić obecną prace.
zdjecie uzytkownika
damiano - 2015-04-27 15:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema jedzie ktos teraz w niedziela do palet??
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-04-28 16:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A ile mozna zarobic netto na tych paletach robiac faktycznie 180 dziennie?
zdjecie uzytkownika
valentina - 2015-06-17 15:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hi, has anybody worked or is working in IT department (programmer) at Weegree in Opole? Which conditions they offer? And what salary is ok to have in Poland?
zdjecie uzytkownika
ledo - 2015-06-24 20:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [valentina - 2015-06-17 15:30:46]:
Firma na najwyższym poziomie, z tego co mi wiadomo to ludzie nie narzekają na nią, bo w sumie nie ma czego się czepić mówiąc o tej firmie, a dodatkowo mają wiele ciekawych ogłoszeń jak np to Naprawa europalet: http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=5®ion=Genk&oferta_opinie=startpraca.pl208465003_147
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-07-03 13:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos moze cos powiedziec o paletach? ktos to kontroluje jakis belg jak te palety sa zrobione? ogolnie idzie tam wytrzymac czy raczej nie? moze jakis pracownik sie wypowie. domyslam sie ze tam nie ma jakos lekko ale czy np mozna pracowac po 10 godzin zeby wyrobic norme czy tylko 8 i do domu?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-03 20:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-07-03 20:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pytaj tylko jedź,super robota można zarobić kupę kasy,chata też extra wyposażona.
zdjecie uzytkownika
koko1 - 2015-07-06 16:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze jakis pracownik byly lub obecny moze sie wypowiedziec na temat tych palet?
zdjecie uzytkownika
maxxx - 2015-07-07 08:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koko1 - 2015-07-06 16:54:21]:
to zalezy czego oczekujesz. nie spdiewaj sie lekkiej pracy. zarobic mozna sporo ale tzreba sie sporo narobic. sa osoby co przyjezdzaja na chwile ale sa tez takie co wracaja ale wiem ze nie szukaja tam raczej kogod kto popracuje miesiac i sie zawinie
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-07-27 00:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maxxx bez urazy, ale niczego odkrywczego nie napisałeś. Nie znam warunków panujących konkretnie w tej firmie, ale wydaje mi się, że tak jest wszędzie. Żeby zarobić konkretny pieniądz, musisz się najpierw wykazać i pracować za dwóch. Może wtedy zostaniesz doceniony. Chociaż też niestety nie zawsze i nie wszędzie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-28 18:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-07-28 18:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna z nielicznych agencji, którą bez wątpliwości mogę polecić. Pracowałem przez agencję jakiś czas. Umowy były zawsze terminowo. Pieniądze na koncie również, często nawet dużo wcześniej (siódmego dnia miesiąca). Kontakt z agencją bardzo dobry. Kiedy potrzeba było wziąć dzień wolnego, to nigdy z tego powodu nie miałem problemów. Wręcz przeciwnie. Bywały sytuacje kiedy nie mogłem zjawić się w pracy z powodów zdrowotnych. Ze wszystkich dostępnych agencji na Śląsku, Weegree jest agencją uczciwą, godną polecenia.
zdjecie uzytkownika
Honek - 2015-08-26 12:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Paweł dzięki za info, bo to jednak ważne. Agencja nie powinna jedynie pośredniczyć w zatrudnieniu, ale ogólnie "opiekować" się pracownikiem przez cały czas jego wykonywania pracy w danej firmie. Rozumiem, że agencja podpisuje umowę i to ona przelewa pieniądze. To mnie trochę dziwi, bo myślałem, że to firma wypłaca, a nie agencja.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weegree
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Weegree?
Zadaj pytanie
alert