Profil firmy Weegree

Weegree

Opole

Opinie o Weegree

Andrzej 2015-04-28 16:52:26
A ile mozna zarobic netto na tych paletach robiac faktycznie 180 dziennie?
3
valentina 2015-06-17 15:30:46
Hi, has anybody worked or is working in IT department (programmer) at Weegree in Opole? Which conditions they offer? And what salary is ok to have in Poland?
0
ledo 2015-06-24 20:35:54
Firma na najwyższym poziomie, z tego co mi wiadomo to ludzie nie narzekają na nią, bo w sumie nie ma czego się czepić mówiąc o tej firmie, a dodatkowo mają wiele ciekawych ogłoszeń jak np to Naprawa europalet: http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=5®ion=Genk&oferta_opinie=startpraca.pl208465003_147
0
koko 2015-07-03 13:38:45
witam czy ktos moze cos powiedziec o paletach? ktos to kontroluje jakis belg jak te palety sa zrobione? ogolnie idzie tam wytrzymac czy raczej nie? moze jakis pracownik sie wypowie. domyslam sie ze tam nie ma jakos lekko ale czy np mozna pracowac po 10 godzin zeby wyrobic norme czy tylko 8 i do domu?
1
heniek 2015-07-03 20:32:21
Nie pytaj tylko jedź,super robota można zarobić kupę kasy,chata też extra wyposażona.
0
koko1 2015-07-06 16:54:21
moze jakis pracownik byly lub obecny moze sie wypowiedziec na temat tych palet?
0
maxxx 2015-07-07 08:14:37
to zalezy czego oczekujesz. nie spdiewaj sie lekkiej pracy. zarobic mozna sporo ale tzreba sie sporo narobic. sa osoby co przyjezdzaja na chwile ale sa tez takie co wracaja ale wiem ze nie szukaja tam raczej kogod kto popracuje miesiac i sie zawinie
0
Tomek 2015-07-27 00:31:57
@maxxx bez urazy, ale niczego odkrywczego nie napisałeś. Nie znam warunków panujących konkretnie w tej firmie, ale wydaje mi się, że tak jest wszędzie. Żeby zarobić konkretny pieniądz, musisz się najpierw wykazać i pracować za dwóch. Może wtedy zostaniesz doceniony. Chociaż też niestety nie zawsze i nie wszędzie.
0
Paweł 2015-07-28 18:26:28
Jedna z nielicznych agencji, którą bez wątpliwości mogę polecić. Pracowałem przez agencję jakiś czas. Umowy były zawsze terminowo. Pieniądze na koncie również, często nawet dużo wcześniej (siódmego dnia miesiąca). Kontakt z agencją bardzo dobry. Kiedy potrzeba było wziąć dzień wolnego, to nigdy z tego powodu nie miałem problemów. Wręcz przeciwnie. Bywały sytuacje kiedy nie mogłem zjawić się w pracy z powodów zdrowotnych. Ze wszystkich dostępnych agencji na Śląsku, Weegree jest agencją uczciwą, godną polecenia.
0
Honek 2015-08-26 12:15:02
@Paweł dzięki za info, bo to jednak ważne. Agencja nie powinna jedynie pośredniczyć w zatrudnieniu, ale ogólnie "opiekować" się pracownikiem przez cały czas jego wykonywania pracy w danej firmie. Rozumiem, że agencja podpisuje umowę i to ona przelewa pieniądze. To mnie trochę dziwi, bo myślałem, że to firma wypłaca, a nie agencja.
0
mareczek 2015-09-25 15:23:59
e tam, nie zgodzę się z tobą. jak dla mnie agencja taka jak ta outsorcingowa ma zadania znaleźć tylko specjalistę. a dla mnie to żaden specjalista jak sam się sobą nie zajmie i o swoje interesdy nie zadba, branża moim zdaniem nie potrzebuje maminsynków. ja osobiście chcę aplikowac na stanowisko specjalisty ds, projektów unijnych
1
Vulture 2015-10-15 10:32:06
Witam, dostałem od nich propozycje przy czyszczeniu i malowaniu konstrukcji stalowych, z tego co mówią mieszkanie gratis, dojazd do Polski i z Polski do Belgii własnym autem rzekomo zwracają. Stawka 9 euro netto. Ktoś był, pracował bądź pracuje przy tym?
1
xyz 2015-10-21 18:49:11
witam czy ktoś pracował na produkcji przy pakowaniu jajek lub czekolady??bardzo proszę o odpowiedz jak zakwaterowanie? czy zarobki są na czas? jak z dojazdem do pracy i ogólnie jak praca??
0
deak 2015-10-25 18:30:26
Jeśli chodzi o pracę przez tą firmę, to nie można mieć ogólnie zastrzeżeń, czasem pojawiają się kłopoty, no ale jest to zależne tylko i wyłącznie od miejsca gdzie się trafi, jeśli zaś chodzi o umowy to wszystko jest jasne i klarowne, umowa na zlecenie lub o pracę, w zależności od obejmowanego stanowiska.
0
kacper 2015-11-09 03:00:33
No tak, jeśli chodzi o pracę to np. teraz można zostać kontrolerem jakości. Praca jest na zmiany, konkretnie na 3 zmiany- 6.00-14.00, 14.00-22.00 i 22.00-6.00, więc wymagają dyspozycyjności. Na początku zatrudniają na umowę zlecenie ale później jest możliwość dostania umowy o pracę, po jakimś czasie oczywiście.
0
moka 2015-11-11 12:07:52
ta umowa o prace pewnie jest zwiazana z mozliwoscia awansu jaka proponuja..,ale tez gwarantuja ubezpieczenie
0
wert 2015-11-13 17:57:04
@kacper nie wiedziałem że to praca aż na trzy zmiany..faktycznie dyspozycyjność jest tam niezbędna..
0
migami 2015-11-15 23:20:15
jeżeli ktoś posiada rodzinę może być ciężko obowiązki domowe i pracowe pogodzić, ale można spróbować , potem ewentualnie zrezygnować
0
arek 2015-12-10 23:34:49
Wydaje mi się, że wszystko da się pogodzić. Jeśli ktoś chce pracować w Weegree, a ma rodzinę, to po prostu musi to jakoś rozplanować, na pewno da się też jakoś dogadać.
0
PIOTREK 2016-01-22 13:03:23
Siemka chlopaki powiedzcie mi czy wyjezdzajac do pracy przez agencje weegree do belgi da sie odlozyc cos kasy pracujac przy wykonczeniach lub ogolnie w budowlance interesuje mnie czy nie ma przestojów w pracy czy wyplata na czas po prostu czy warto acha i jak z warunkami mieszkaniowymi. Z gory dzieki za odpowiedz.
0
PIOTREK 2016-01-22 13:09:17
Siemka chlopaki jak tam teraz jest z praca w weegree da sie zarobic na utrzymanie rodziny jakie warunki mieszkaniowe czy niema przestojow w pracy i jak jest z wypłatami. dzieki za odp
0
Robson 2016-01-22 13:53:45
To zalezy od proejktu, ja akurat robie po 200 godzin w miesiacu i nie nazekam. Teraz jest gorsza pogoda, ale praca jest. Z kasa nie ma problwmow, raz mialem obsuwe 2 dni zanim doszla calosc. Mieszkamy w domu, pokoj na dwie osoby. Ale jak jest u innych to nie wiem. pozdr
0
lolek 2016-01-22 14:16:25
mój znajomy wyjeżdżał i wrócił z całkiem porym pliczkiem gotówki. Spróbuj aplikować do nich teraz. Mają oferty dla kontrolerów jakości np. On był na tym chyba
0
PIOTREK 2016-01-23 09:10:19
Dzieki ROBSON dzieki LOLEK za odpowiedz pozdrawiam was chlopaki serdecznie. Bajo.W POlsce nie stety na utrzymanie rodziny i zycie nie da rady na dluzszą mete pociągnąć.
0
pitoki 2016-01-24 14:23:02
czyli mamy z tego rozumieć, że ty pracujesz za granicą, czy jak? mnie zainteresowała ich oferta na stanowisko pomocnika magazyniera w chorzowie, fajna praca nawet żeby załapać się na trochę
0
PIOTREK 2016-01-26 07:57:32
Panowie jeszcze jedno pytanie do Was czy tam w Belgi nie ma problemu z dostepem do internetu i jest mozliwosc załozenia tam konta w banku firma jakośw tym pomaga czy jak to wygląda?(Pitoki)ja to jak narazie jeszcze jestem i pracuje w Polsce. Ale juz wyslalem CV takze oczekuje na odzew.
0
trans 2016-02-01 20:51:25
Piotrek, według mnie nie powinno być problemu. Nawet jeśli nie znasz języka, to na pewno znajdziesz kogoś, kto Ci pomoże. A beligjskie banki tylko się cieszą, jak mają nowych klientów.
0
donnn 2016-02-03 12:16:42
Witam czy ktoś wyjechał z tą firmą jako spawacz? Proszę o coś więcej. O co pytają na rozmowie po angielsku?
0
azot 2016-02-03 21:30:38
Widze, że nie tylko ja jestem zainteresowany praca tutaj jako spawacz z tego co napisał @donnn. Wymagania to min. 3 lata doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku, czy dobra znajomość jednego z wymienionych języków obcych: angielski, francuski, holenderski.
0
PIOTREK 2016-02-07 09:08:25
Dzieki (TRANS)za odpowiedz pozostaje mi tylko czekac na kontakt.
0
baca 2016-02-15 19:01:06
a pracował ktoś na wentylacji
0
krodel 2016-02-15 19:25:17
Z tego co wiem @azot to jeśli masz dobrze opanowany język angielski to spokojnie Ci wystarczy. Nie masz bezpośredniego kontaktu z klientami więc jest potrzebny tylko żeby się porozumieć.
0
Misiek 2016-03-13 20:33:42
Zastanawiam się i przeglądam ofertę od Weegree i na pewno zauwazyłem, że bardzo fajna różnorodność. Czy ta agencja jest pewna i polecacie współpracę z nią?
0
Manfredzik 2016-04-17 11:08:11
Witam, pracuje ktoś obecnie na prefabrykatach w Zolder? Aplikowałem już jakiś czas temu i nadal bez echa. Faktycznie potrzebują? Jak praca, dojazd, zakwaterowanie itp? Bez języka da tam radę?
0
majk 2016-04-17 11:12:34
z tego co czytam @Misiek to wielkich narzekań nie ma więc można spróbować i się przekonać samemu, widziałem ogłoszenie na elektryka na przykład i mało, która agencja gwarantuje ci pracę 40h tygodniowo do tego niby pomagają ci w organizacji wyjazdu, oby tak było w rzeczywistości!
0
Manfredzik 2016-04-17 12:10:57
Witam, pracuje ktoś na suwnicach w Zolder albo w Tongeren? Rzeczywiście rekrutują tam czy tylko aktualizacja bazy? Aplikowałem już jakiś czas temu, do tej pory bez echa (ogłoszenia też ponad 3 miechy wiszą). Jak tam warunki pracy, mieszkania, dojazdy? I czy bez języka albo z dość miernym angielskim da radę? Z góry dzięki za odpowiedź.
0
Andrew 2016-04-17 20:57:50
Ja pracuje od niedawna na produkcji. Pracuje tam sporo Polakow wiec czesto pytaja czy nie maja znajomych chrtnych do pracy. Roboty jest duzo, nadgodziny itd. Na zaklad jezdze z kumplem z mieszkania. Na miejscu jest polski lider wi3ec jezyk slaby tez przejdzie.
1
felo 2016-04-20 11:24:17
Witam czy ktoś pracował/pracuje przy naprawie europalet prosze o opinie...
0
coś 2016-05-05 11:42:00
hmm @felo, ja dopiero biorę pod uwagę wysłanie CV na to stanowisko i sam jestem ciekaw opinii. Szkoda, że mało kto tutaj zagląda by udzielić informacji jak jest :)
0
Pracownik 2016-05-05 13:29:16
Praca przy paletach nie jest latwa i lekka ale mozna zarobic sporo.
Pracuje tam rok. Jak sie pracuje jest ok.
Fajna ekipa i sobie pomaga.
0
Dean 2016-05-08 06:24:19
@. Zapytanie do .ANDREW pisałeś że pracujesz na produkcji chciałbym wiedzieć jak tam wygląda to od strony finansowej .kwatery I godzin a także jak się tam pracuje. Napisałeś że chłopaki pytają czy nie ma kogoś chętnego do pracy byłbym zinteresowany z koncem maja jeśli to aktualne dzięki pozdrawiam
0
Zdzislaw 2016-05-17 10:53:39
Witam chlopakow z WEEGREE wszedlem tutaj po niewaz planuje wyjazd przez ta agencje tylko chcialbym sie dowiedzie kilku szczegolow. Jakie tam sa kwaterunki i oplaty? Pisza tez ze gwarantuja ubespieczenie w Belgi i Polsce jak jak to wyglada w praktyce tzn wyjezdzajac tam do Belgi nie musze sie martwic o ubespieczenie w Polsce? I le wynosi wynagrodzenie za miesiac? Prosil bym o informacje czy warto? i wogole jak sie tam pracuje? dziekuje za pomoc.
0
Marek 2016-05-17 17:21:13
Pracuje w Weegree 4 lata. Pracuje sie ok. Kasa na czas. Mamy z chlopakami swoje pokoje. Ubezpieczenie jest w Polsce i Belgji.
0
Zdzislaw 2016-05-18 09:14:43
Dzieki -MAREK za pomocna opinie. Po tym co napisales to warto pojechac tak to odebralem.
0
Tomasz w 2016-05-24 12:35:04
Panowie pracuje czy pracowal z was ktos na prefabrykacji betonowej jako betoniarz w weegree? chcialbym prosic o jakies blizsze informacje na temat tej pracy? ile godzin? zarobki? i jak sie tam robi? dzieki z gory.
0
Tomasz w 2016-05-24 12:35:35
Panowie pracuje czy pracowal z was ktos na prefabrykacji betonowej jako betoniarz w weegree? chcialbym prosic o jakies blizsze informacje na temat tej pracy? ile godzin? zarobki? i jak sie tam robi? dzieki z gory.
0
Melo 2016-05-24 19:03:53
Tomasz w. Chodzi o pracę na suwnicach? Jeśli tak to dołączam się do pytania.
0
34p0 2016-06-04 19:31:28
nie widze ofert pracy na suwnicę - możecie podać namiary? ja racvzej chcę się do was na zatrudnienie dostac jako magazynier - tylko ciekawi mnie czy to prawda że musiałbym od razu mieć uprawnienia na wózek widłowy
0
Melo 2016-06-07 18:43:47
Praca na suwnicach jest na tej betoniarni niby i malarni jakiejś. Tylko ogłoszenia wiszą już parę miesięcy a odzewu brak. Dlatego pytam, jeśli ktoś coś, to opiszcie po trochu wszystko.
0
e4r]] 2016-06-07 22:34:36
owszem, na suwnicę nic chyba teraz nie ma ale jednak jest Magazynier z uprawnieniami na wózek widłow do wzięcia, tez moim zdaniem bardzo ciekawe stanowisko - tylko jakie będzie wynagrodzenie obecnie za to?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weegree