Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Weegree

zdjecie uzytkownika
elaelasma - 2014-11-09 19:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hey stalowy bussinesmanie z bombkom w nosie, chętnie bym u ciebie popracował 15 ojro/mc
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2014-11-13 09:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@polone Mogłbyś dać trochę więcej informacji na temat pracy w Weegree? Spotkałem się z wieloma opiniami na ich temat, ale żadna nie była taka jak Twoja. Chciałbym podjąć dobrą decyzję przy wyborze swojego następnego pracodawcy więc każda wskazówka jest na wagę złota. Interesują mnie konkretnie zarobki, rodzaj umowy ilość godzin... dziękuję.
zdjecie uzytkownika
Kadłub - 2014-11-25 08:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkim którzy mają zamiar wyjechać z tej firmy do naprawy palet naprawę odradzam byłem tam (usunięte przez administratora). Nie polecam tej firmy.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-11-27 13:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak właście chciełem zacząć z nimi współprace i zastanawiam się jak to będzie wygladało dokładnie, bo nie wiem w jakich godzinach będzie praca, no i jaka wyskokość wypłaty, ale podobno nawet neieźle mozna zarobic, tak mówili moi koledzy, którzy byli zatrudnieni na etat normalnie u nich, jak myślicie teraz też tak jest?
zdjecie uzytkownika
gandalf - 2014-11-27 13:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wolisz sluchac jakiegos anonima (usunięte przez administratora) niz wlasnych kumpli to nie jedz i zostaw miejsce innym
zdjecie uzytkownika
Lukasz - 2014-11-28 15:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje 6 miesięcy i jest ok. W paletach jest cieżko ale mozna zarobic.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-12-03 20:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje u nich jako malarz 4 lata. Nie ma żadnych problemów z wypłatami, mieszkanie jest ok każdy ma swój pokój, mieszkania wyposażone, blisko pracy.
Pracy jest sporo i można normalne zarobić a nie ja w Holandii.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-12-06 11:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam to co napisal Roman. Firma jest ok. Zarobki i mieszkania dobre.
zdjecie uzytkownika
alan - 2014-12-06 13:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy pracował/pracuje ktoś w tej firmie jako elektryk? W ofercie jest niby umowa z niemiecka agencją a nie 1/20 etatu i reszta jako delegacja.
zdjecie uzytkownika
manikol - 2014-12-11 16:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-12-06 11:18:11]:
a na jakie zarobki moge liczyc? czy potrzebuja moze akurat teraz kogos do pracy? mozesz Tomku napisac cos wiecej na temat warunkow zatrudnienia i wspolpracy? jaki macie kontakt z biurem, wspolpracuja, udzielaja wsparcia?? jak to wszystko dokladnie wyglada w praktyce? jezeli chodzi o ciezko prace, to mnie to nie przeraza- chodzi głownie o zarobki i uczciwosc.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-12-11 20:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja zarabiam 9 euro. Musisz patrzyć na ich stronie. Pracuje u nich 2 lata. Współpraca jest ok w razie problemów sa dwie osoby co pomagają. Mieszkamy we trzech i razem pracujemy. Mieszkanie zapewnione wyposażone i dojazdy do pracy.
Na wypłaty nikt z nas nie narzeka. Pieniądze wypłacane w całości uczciwie.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-12-12 13:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-12-11 20:00:13]:
Tomuś a w jakim zawodzie pracujesz ?
zdjecie uzytkownika
lukasz ster - 2014-12-19 14:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur1978 - 2013-12-12 22:49:59]:
Siemka pracowalem dla Weegree przy prefabrykatach betonowych jednak byl to okres zimowy pogoda nie pozwalala na prace i niebylo za bardzo pracy tak wiec zrobil sie przestuj wrocilem do kraju jednak po tygodniu dostalem ofertę jako pracownik na skupie zlomu jednak szybko wrocilem ale tylko z powodow prywatych,ogólnie firma ok kasa taka sobie jak by bylo te 10euro to by pasowalo a srednio jest od 7.5 do 9. w prefabrykatach nie dosc ze weegree jest posrednikiem to szwagier szefa firmyzarabia na naszej godzinowce i tu jest ból bo weegree niema na to wplywu.ale tak to ok zaliczki jak jedziesz bez niczego niema problemu ogolnie tak jak napisalem kasa mogla by byc troche lepsza
zdjecie uzytkownika
woskowy lemur - 2014-12-25 23:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem jednego z poprzednich wpisów, jak to człowiek musi zainwestowac kasę w dojazd i jakiś sprzęt z własnej kieszeni? to moim zdaniem niemożliwe i czy ktoś z was ukochani forumowicze może to oficjalnie potwierdzić lub zaprzeczyć? to ważne dla mnie bo za te 9 euro za godzinę na rękę to ja chętne pójdę do nich do roboty
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-25 23:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra, czyli można liczyć na jakieś 7,5-9 euro w porywach do 10. Jednak jak to jest z kosztami utrzymania się tam, czy Weegree daje jakieś swoje kwatery do mieszkania, czy też wynajmuje się u prywaciarza. Ile ogółem z pensji trzeba wydac na mieszkanie i ewentualne dojazdy? Z góry dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-12-26 11:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Weegree zapewnia mieszkania oraz dojazdy do pracy na miejscu. Jezeli dojezdzasz wlasnym samochodem to zwracaja kilometrowke. Zarobki od 7 euro do 13 euro w zaleznosci od profesji. Sprzet zapewniaja, czasem pracownicy biora swoj za ktory polowe zwraca firma a polowe pracownik ale sprzet nalezy do pracownika i jest jego wlasnoscia. Mowa oczywiscie o drobnym sprzecie. Sprzety wieksze oraz ubrania robocze i buty zapewniaja.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-12-30 13:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje dla nich 5 lat. Poczatki byly rozne ale teraz jest ok. Firma sie rozwija mniej problemow. Wyplaty na czas, mieszkania dobre. Wiem ze nawet jak kliemlnt nie zaplaci to innym chlopaka placa u nas nie ma tego problemu bo nasza firma placi na czas.
zdjecie uzytkownika
domin - 2015-01-03 15:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siema a jak w tych paletach jest,pracowalem juz dla nich i wszystko bylo okey ale to w innej firmie :) idzie premie wyrobic??
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-01-04 16:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mozna wyrobic. Ja po 2 miesiacach wyrabiam. Na poczatek bylo 120 do 140.
zdjecie uzytkownika
elaelasma - 2015-01-20 20:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hey, stalowy businesmanie z bombkom w uchu lub nosie gdzie ty jesteś , a już szykowałem się do roboty
zdjecie uzytkownika
euro - 2015-01-29 11:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto te opinie pisze o paletach błagam hehe
zdjecie uzytkownika
patryk93 - 2015-02-01 17:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos był w pracy od nich jako hydraulik,bardzo prosze o jakies informacje z góry dziekuje mam zamiar z nimi jechac.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-02-01 17:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos był jako hydraulik mam z nimi jechac
zdjecie uzytkownika
onaona - 2015-02-09 14:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktos pracuje dla tej firmy w Chorzowie-Niedźwiedzoniec??
pakowanie gadzetów reklamowych??
zdjecie uzytkownika
greg - 2015-02-10 09:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patryk - 2015-02-01 17:51:40]:
Ja bylem na dwuch projektach, ostatni musialem zakonczyc z powodow rodzinnych. Wspulpraca bez zastrzezen. Jak bede mial mozliwosc to chetnie jeszcze z nimi wyjade.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weegree
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Weegree?
Zadaj pytanie