Weegree

Opole

Opinie o Weegree

саша 2016-12-25 11:12
чудова надійна фірма
Stanisław W. 2016-12-28 16:59
Bardzo rzetelna i uczciwa firma. Miły i bezproblemowy kontakt. Agencja szanuje i dba o każdego pracownika. Szczerze polecam.
Neagu Marian 2016-12-28 17:22
Este o firma serioasa care are grija de angajatii si de nevoile lor
Neagu Marian 2016-12-28 17:59
este o firma serioasa,are grija de angajati si sunt ajutatii in problemele ce apar pe parcurs,totul este ok
Jacek 2016-12-29 08:13
Ja pracuje hako spawacz kilkanascie lat z nimi.
Firma wporzadku. Rozmowy po angielaku nie pamietam ale chlopaki co przyjezdzaja jedni mowia lepiej a inni slabo i tez daja rade.
Najwazniejsze jest co potrafisz acnie jak rozmawiasz
Valentin 2016-12-29 14:54
Working with Weegree for 1 year and half in Belgium and very content. The payment is as agreed monthly at date. All problems are solved in decent times and the guys from office inspire confidence. Highly recommended!!!
Valentin 2016-12-29 15:13
Poważna firma, z płatności zaplanowany dzień. Świetna komunikacja z rozwiązywaniem problemów w przyzwoitym czasie. Polecam!
WIARYGODNY 2017-01-03 16:18
JESTEM PRACOWNIKIEM NA STANOWISKU SPAWACZ JESLI SZUKASZ DOBREJ I STABILNEJ ORAZ DOBRZE PLATNEJ TO WEEGREE JEST BILETEM DO LEPSZEGO ZYCIA NIE TRAC CZASU W PIEKLE Z TA FIRMA ZBUDUJESZ PSZYSZLOSC RESZTA TO POSLANCE DIABLA UWOLNIJ SIE OD TYRANOW I ZLOZ SWOJA CV WLASNIE TAM.
Mikso 2017-01-08 14:02
Dzięki za opinię. Miałem zamiar złożyć Cv i teraz to zrobię.
SzymoN 2017-01-13 23:55
Swoją przygodę z Weegree zacząłem 3 miesiące temu i od pierwszego dnia wszystko przebiegało bardzo sprawnie.
Uczciwość, rzetelność i troska o pracownika to cechy którymi, kieruje się firma. Serdecznie polecam wszystkim podjąć współpracę z Weegree.
Szymon92 2017-01-14 00:00
Swoją przygodę z Weegree zacząłem 3 miesiące temu i od pierwszego dnia wszystko przebiegało bardzo sprawnie.
Uczciwość, rzetelność i troska o pracownika to cechy którymi, kieruje się firma. Serdecznie polecam wszystkim podjąć współpracę z Weegree.
Сергей 2017-01-17 09:42
Довольны работой компании-нет пустых обещаний,все четко и непосредственно.Работники справляются со своими задачами на все 99.9%(да-да,я не ошибся,именно не 100%,потому как есть всегда стимул расти).
Сергей 2017-01-17 10:06
Работой фирмы довольны,свои функции работники выполняют на 99.9%(именно не 100%,я не ошибся,ибо всегда должен быть стимул расти).Сотрудничаем с апреля 2016,все просто,без особых трудностей и недопонимания.Weegree-так держать!!!
Елизавета 2017-01-17 10:24
Фирма помогает "улучшить качество жизни" работая в Европе.Связь с кураторами фирмы проста и безпроблематична,работники хорошо справляются со своими обязанностями.Рекомендую!!
Marcin O. 2017-01-25 15:17
Witam! Pracuje w tej firmie ponad dwa lata jestem bardzo zadowolony wypłaty na czas, jeżeli jest coś potrzebne firma nie robi żadnych problemów. Wręcz przeciwnie zawsze momoga. Jeżeli ktoś szuka pracy za granicą z całą godnością polecam firmę weeagree! Dostajesz godziwa zapłatę jak i również mieszanie w którym będziesz mieszkał! :)
Marcin O. 2017-01-25 15:19
Witam! Pracuje w tej firmie ponad dwa lata jestem bardzo zadowolony wypłaty na czas, jeżeli jest coś potrzebne firma nie robi żadnych problemów. Wręcz przeciwnie zawsze momoga. Jeżeli ktoś szuka pracy za granicą z całą godnością polecam firmę weeagree! Dostajesz godziwa zapłatę jak i również mieszanie w którym będziesz mieszkał! :)
Dominik 2017-01-25 15:28
Witam, pracuję w WEEGREE od 3 miesięcy na terenie Polski, i jestem zadowolony, firma zawsze wypłaca na czas a w razie opóźnień przez jakieś święta itp. zawsze informuje pracowników. Obsługa biura miła i bez problemowa. Jeśli szukacie dobrej agencji to mogę w pełni polecić właśnie tą ;) Pozdrawiam..
Grzegorz 2017-01-25 16:45
Witam, prace z Weegree zacząłem 2 miesiące temu na terenie Belgi , wszystko Ok polecam firmę Weegree .
RICHARD 2017-01-25 18:20
Firma rzelelna, warunki bytowe w najwyzszym standardzie, wysokie stawki placowe, firma w 100 procentach godna polecenia.
BARTEK 2017-01-25 18:31
NAJLEPSZA FIRMA :) dobry kontakt
RICHARD 2017-01-25 18:33
Swoją przygodę z Weegree zacząłem 4 miesiące temu i od pierwszego dnia wszystko przebiegało bardzo sprawnie.
Uczciwość, rzetelność i troska o pracownika to cechy którymi, kieruje się firma. Serdecznie polecam wszystkim podjąć współpracę z Weegree.
Bartek W 2017-01-25 18:35
Bardzo rzetelna i uczciwa firma. Miły i bezproblemowy kontakt. . Szczerze polecam.
Kinio 2017-01-25 19:23
Weegree to agencja do polecenia innym. Wszelkie płatności rozliczają w terminach, wyjazdy są dobrze przygotowane i nie ma problemów. Większość wpisów również jednoznacznie ocenia agencję. Życzę firmie sukcesów.
Janusz007 2017-01-25 19:45
Pracuje od Wrzesnia 2016r. I jestem bardzo zadowolony. Pieniądze zawsze na czas, otrzymaliśmy również pączki na święta, bardzo miła obsługa - komunikacja przez telefon i smsy. Polecam!
Krzysztof 2017-01-25 22:28
Praca w Weegree to najlepsze co mogło mnie spotkać. Pracuję z przesympatycznymi ludźmi, służącymi pomocą w każdej sytuacji. Nigdy nie miałem problemów z wynagrodzeniem, zawsze na czas. Pełna rzetelność firmy i troska o pracownika na wysokim poziomie. polecam w 100%
Krzysztof 2017-01-25 22:40
Praca przez agencję Weegree to najlepsze co mogło mnie spotkać, Pracuję z przesympatycznymi ludźmi, służącymi pomocą w każdej sytuacji. Nigdy nie miałem problemow z wynagrodzeniem, zawsze na czas . Super konkursy i prezenty na każdą okazję. Pełna rzetelność firmy i troska o pracownika na wysokim poziomie , polecam w 100%
Krzysztof 2017-01-25 22:43
Praca przez agencję Weegree to najlepsze co mogło mnie spotkać, Pracuję z przesympatycznymi ludźmi, służącymi pomocą w każdej sytuacji. Nigdy nie miałem problemow z wynagrodzeniem, zawsze na czas . Super konkursy i prezenty na każdą okazję. Pełna rzetelność firmy i troska o pracownika na wysokim poziomie , polecam w 100%
Krzysztof 2017-01-25 22:43
Praca przez agencję Weegree to najlepsze co mogło mnie spotkać, Pracuję z przesympatycznymi ludźmi, służącymi pomocą w każdej sytuacji. Nigdy nie miałem problemow z wynagrodzeniem, zawsze na czas . Super konkursy i prezenty na każdą okazję. Pełna rzetelność firmy i troska o pracownika na wysokim poziomie , polecam w 100%
Sławek 2017-01-30 10:34
Wszystko super, polecam prace w firmie
1
Slawomir 2017-01-30 10:41
super wszystko dobre pieniądze jest ok
kacper 2017-02-01 08:39
Super praca, agencja. Wypłaty na czas i dobre zarobki. Polecam
Nati 2017-02-01 15:02
Hejj!
Super firma, POLECAM.
Pracowałam jako Junior Operations Officer.
Firma proponowała super warunki, szkolenia. Wszystko z organizowano.
Przykro że z moim obiektom przestali współpracować i straciłam prace.

POLECAM POLECAM POLECAM!!!!
Pracownik 2017-02-02 11:42
Mogę powiedzieć, że podoba mi się jak czytam wpisy i jest tyle pozytywnych opinii. To jest naprawdę bardzo dobra firma.
edyta 24 2017-02-03 20:44
potrzebuje opinii .może ktoś cos napisac na temat pracy w beligi bruksela w Piekarni może ktoś już pracowal lub pracuje .szukam opinii na forum na tem temat . i czy ta firma jest naprwde wiarygodna i u
Chętny 2017-02-17 20:17
Widziałem ofertę dla pracownika magazynu w Katowicach, czy to aktualne? Na jakie zarobki mogę liczyć?
Luke 2017-02-18 17:57
Witam, pracowalem przez Weegree okolo 1,5 roku w Belgii. Zdarzaly sie ruzne sytuacje, czasem nerwowe jak wszedzie ale w miedzyczasie wspolpracowalem z kilkoma innymi firmami i obecnie znowu chcialbym wyjechac zagranice razem w weegree. ci co narzekaja i wypisuja swoje zale to chybanigdy niebyli zagranicą i nie wiedza w jakie g... mozna wdepnac. Tutaj masz pewnosc ze dostaniwsz kase i jak jestes wporzadku to pracownicy z biora staraja się znalezc cos dla ciebie nawet jak projekt sie konczy. Nie ma problemu z biorem , zawsze mozesz zadzwonic jak masz sprawe. Bylem na wielu projektach zagranica i wiem jacy potrafia byc ludzie i jakie "problemy" na sile sobie stwarzaja. takie typy powinny siedziec w domu i nie uprzykzac zycia innym
1
Daniel 2017-02-19 07:22
Warto. Nie ryzykujesz. Jak cos bedzie nie tak na miejscu to pomoga i zawsze zaplaca. Fajna firma a w kilku juz bylam innych i nie ma porownania.
Malar 2017-02-21 21:44
Zgadzam się z opinią , że to profesjonalna firma i zapewniają bezpieczną pracę.
Maja 2017-03-01 08:58
@Malar długo pracujesz za pośrednictwem firmy Weegree? Mógłbyś więcej opowiedzieć o tym jak postrzegasz firmę jako pracodawcę?
asd 2017-03-02 21:43
czy na produkcje skrzyn transportowych do lier trzeba miec duze doswiadczenie ?
asd 2017-03-02 21:43
czy na produkcje skrzyn transportowych do lier trzeba miec duze doswiadczenie ?
Arek 2017-03-04 22:08
Witam.Czy ktoś pracuje obecnie w Belgii jako elektryk?Jakie są warunki ogólnie?Zarobki,mieszkaniowe...Dzięki,pozdrawiam.
Arek 2017-03-04 22:11
Witam.Czy ktoś pracuje obecnie w Belgii jako elektryk?Jakie są warunki ogólnie?Zarobki,mieszkaniowe...Dzięki,pozdrawiam.
Maja 2017-03-06 09:10
@Luke mógłbyś więcej napisać na temat współpracy z firmą Weegree? Chętnie usłyszymy również na temat Twoich doświadczeń z procesu rekrutacji.
Adam 2017-03-16 21:13
Witam . Czy może ktoś wypowiedzieć się na temat pracy w niemczech . Operator wózków idłowych reach truck ?
Iza 2017-03-18 11:25
Może ktoś dodać coś o pracy dla reseller - osoba polecająca?
Michu79 2017-03-21 12:22
spoko firma. Pomogli mi znaleźć nie tylko fajną pracę w Belgii, ale też załatwić wszystkie formalności z pracodawcą.
Maja 2017-03-21 12:42
@Michu79 rozumiem, że jesteś zadowolony ze współpracy z firmą? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń.
Weegree 2017-03-21 14:09 [pracodawca]

Mamy dla Was bardzo ciekawą ofertę pracy w firmie produkującej quady.
Oferujemy aż 8 wakatów. Kliknij i dowiedz się więcej.

Aktualne oferty Weegree i ogłoszenia o pracę w Polsce i za granicą. Praca w Belgii, w Niemczech, w Holandii oraz w innych państwach w Europie.

seba 2017-03-23 16:49
te wszystkie pozytywne opinie sa co najmniej podejrzane. ciekawe czy moja zniknie?
Zostaw swoją opinię o Weegree - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weegree