brak logo

Can-Pack

Bydgoszcz

Opinie o Can-Pack

przodownik pracy 2016-04-23 03:46:35
Witamy pana Andrzeja na forum.
onter 2016-05-05 21:01:05
Zarejestrowane nicki - to może po przyjacielsku na Ball Packaging Europe Radomsko??
zainteresowany 2016-05-07 15:05:35
Może ktoś wypowiedzieć się o stanowisku operatora maszyn i dlaczego tak długo wisi na nie oferta?
byly pracownik 2016-05-27 22:16:00
Bo to gowniana oferta za marne grosze w najgorszym z możliwych systemów. I do tego banda idiotów jako przelorzeni . Mistrzowie maja tak sprane mózgi ze to w glowie sie nie mieści
12
antek 2016-06-08 09:50:00
Panie Andrzeju, chce Pan robić ankiety anonimowe to proszę zrobić to na papierze... ludzie nie są naiwni!!
4
dziadzia 2016-06-24 15:34:13
Jak wygląda praca na kj?
partyparty 2016-06-24 19:18:19
Latem chłodno a zimą ciepło ;-)
1
ja 2016-06-28 18:58:18
Chyba na odbiorze końcowym nie pracowałeś? zimniej tylko na magazynie... chociaż tam kierownicy ogrzewają atmosferę :]
Oter 2016-06-29 23:30:31
Zimą to się uprawia narciarstwo alpejskie i klasyczne, snowboarding, saneczkarstwo, bobsleje, skeleton, hokej na lodzie, łyżwiarstwo figurowe, short track, łyżwiarstwo szybkie, bojery, biathlon, curling, skibob i skoki narciarskie.
1
Asd 2016-07-24 15:06:28
Po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u
4
Nowy 2016-09-05 11:51:37
Jak wyglądają premie kwartale w firmie Can-Pack w Bydgoszczy?
4
Stary 2016-09-17 13:00:44
30%
Staszek 2016-09-19 17:01:56
Kryteria jakby dla wybranych.
jaro 2016-09-20 11:12:24
14.50 na teke czy brutto
manamana 2016-09-22 08:04:17
ktoś ma namiar na jakąś dodatkową robote, która będzie pasować do naszego systemu pracy w cp ?
Aaa 2016-09-26 09:06:20
Taxi
5
Wmar 2016-10-07 12:33:12
dawca spermy - "stawki rozpościerają się od 150 do 500 złotych za wizytę".
byly pracownik 2016-10-20 06:40:30
Programista komputerowy : Html css c++ i inne pracować możesz w domu niezależnie od systemu pracy.
1
Marek 2016-10-22 13:21:33
I jakie opinie panowie dotyczące Holandii?
asia 2016-10-30 11:24:40
Witam, Czy do kontroli jakosci przyjmowane sa kobiey?
mam chec złozyc cv, prosze o odpowiedz
pozdrawiam i miłego dnia
BZP_Bydgoszcz 2016-11-03 08:09:01 [użytkownik zarejestrowany]
Pani Asiu,

serdecznie zapraszamy do aplikowania na stanowisko Kontrolera jakości.

Biuro Zarządzania Personelem
CAN-PACK S.A.
2
X x x 2016-11-04 20:48:50
Jest coraz gorzej doświadczonych pracowników się nie szanuje tylko liczy sie ile zrobione i nic wiecej a o podwyżkach cisza bo u kierowników co miesiąc się zera zgadzają.
Pracownik 2016-11-06 17:15:16
Mam pytanie do kierowników czy wy nie widzicie że coraz wicej pracowników ma gdzieś co dzieje się z maszynami bo zarobki marne i podejscie przełożonych , ale czego się dziwić jak wy sami nie macie szacunku dla siebie samych a taki pracownik ślepy nie jest.
9
Rrr 2016-11-22 19:06:21
A w Bydgoszczy nic się dzieje jak tam drzewko i z domu K. Dają radę.
nowy 2016-11-25 17:42:12
Witam. Widziałem na stronie ze szukają do Holandii pracowników. Ktos cos wie jakie warunki dają.?? Pilne bo nie wiem czy skladac a rekrutacja jeszcze tylko kilka dni
Aleksander. 2016-12-06 13:43:07
Witam. Widzę że szukają automatyka. Czy warto tam się zgłosić? Czy w miarę płacą i czy praca jest ciężka?
petit 2016-12-08 20:18:25
Wszystko przez to że są wierołomni..
cała prawda o can packu 2016-12-09 17:57:41
Oni nie widzą kasa się im zgadza pracownicy to dla nich woly robocze zero podwyżek obiecanki cacanki ale wigilię za grubo ponad 60 tyś w operze zrobić co dla pracowników śmiech na sali przemówienie ile to zarobili gdzie na świecie fabryki stawiają a na św szaraka dla nich murzynów łaskawie po 150 zl dali 6 lat w can packu wypłata 2200 na rękę śmiech i co na to nasz Szanowny kadrowy oprowadzajacy młodych i opowiadający im bajki jak tu pięknie ohh ahh a może ktoś z szanownego kierownictwa się wypowie?????
1
Kilka lat w cp 2016-12-10 09:03:12
Jeczycie stekacie a zaden niemam jaj zeby sie zwolnić nie podoba sie to nara i do innej roboty no tak ale kazdy wie ze pod katem bydgoszczy nic lepszego nie znajdzie
Byku 2016-12-10 09:42:02
Jest szansa że Wyborcza regionalna zainteresuje się sytuacja u nas. Wysmarowałem im maila i ktoś już sprawdza tu wpisy. Egzemplarz od razu do Krakowa wysyłam i gdzie się da. Jest nadzieja że coś się zmieni w wielkim canpaku jak ich obsmarują, gdzie po 8 latach pracy mam 2200 na łapę...
2
zza węgła 2016-12-10 10:00:07
To po co się męczysz w tej firmie! Nikt cię tam na siłę nie trzyma. Zwolnij się i idź tam gdzie dadzą ci więcej.
1
Patryk 2016-12-10 11:58:46
Co za glupie myslenie. A dlaczego on ma sie zwalniac? Od razu ma polowa hali odejsc bo jest niezadowolona z kasy? Mysl globalnie. Chociaz jak w Brzesku odeszlo kilkunastu chlopa to dobre podwyzki sie znalazly. A co w ogole z tymi dodatkami od nowego roku? Przycichlo cos
1
Info 2016-12-11 19:36:30
Jakimi dodatkami?
1
wieloletni pracownik 2016-12-11 21:25:28
Widać, że nie orientujesz się na rynku pracy w Bydgoszczy. Dawno markety takie jak Lidl czy Biedronka mają lepsze płace nie mówiąc o socjalu. A praca bez porównania : chemia, lakiery, oleje , hałas!!!, praca w systemie i święta. Widać jakie Zakład ma problemy z rekrutacją. Pozdrawiam Wszystkich którym dobrze w CP.
4
xyz 2016-12-13 20:07:18
"Pensje pracowników w sklepach IKEA od nowego roku pójdą mocno w górę. Podwyżki otrzyma blisko 90 procent pracowników. Nowe minimalne stawki w wysokości 20 złotych brutto za godzinę, obowiązywać będą od stycznia 2017 roku" za portalu onet 13.12.16
4
xyz 2016-12-13 20:07:48
"Pensje pracowników w sklepach IKEA od nowego roku pójdą mocno w górę. Podwyżki otrzyma blisko 90 procent pracowników. Nowe minimalne stawki w wysokości 20 złotych brutto za godzinę, obowiązywać będą od stycznia 2017 roku" za portalu onet 13.12.16
2
Alojzy 2016-12-21 22:23:34
Oferta na technik przygotowania druku - warto aplikować? Jakie warunki tam? Dzięki za odp.
Zadowolony 2016-12-23 00:19:11
13 jest na koncie dziękujemy.
1
aa 2016-12-25 14:32:27
Najedzony :D?
2
SI 2016-12-28 11:45:10
kiedys can-pack jedna z lepszych firm w bydgoszczy, teraz niskie zarobki, wyzysk i kurestwo
6
kris 2016-12-28 11:59:11
Panie kontrolerki zamiast pracować wolą po mieście buszować-i za to im płacą
7
seb 2016-12-28 16:05:47
przynajmniej mamy z czego sie pośmiać -szkoda że blondyneczka nie umie pić jej zachowanie jest -wiemy panowie jakie hahaha w pracy myszki -w mieście dz.........
6
Żak 2016-12-29 09:27:29
Co Cię interesuje co ludzie robią po pracy? Pewnie Ci żal, że z Tobą nikt nie chce. Zazwyczaj tacy mają tylko z tym problem... Widocznie Tobie kobiety zawsze odmawiają - heh co za gość ...
6
Dziadek 2016-12-30 13:07:08
A co masz do kontrolerek, że sobie od czasu do czasu wyjdą na miasto się bawić? Może mają się zamknąć w pracy i zapieprzać dzień i noc? Czas wolny PRZYPOMINAM PO PRACY mogą spędzać jak tylko chcą i nic Ci do tego... i głupi tekst "Za to im płacą" jest nie na miejscu... Możesz się czepiać gdyby bawiły się w trakcie pracy, wtedy bym się z Tobą zgodził, a tak nieźle dostają w dupę na linii.... I każdy z nas DOSKONALE o tym wie.
7
Szczęśliwy operator 2016-12-30 18:43:10
Szczesliwego nowego roku wszystkim życzę oraz nastepnego miliarda puszek wyprodukowanych bez nagrody bo can-pack biedny jest.
4
Latający holender 2016-12-31 18:18:13
Witam !

Mieszkam w Holandii około 6 lat i przypadkiem natrafiłem na ogłoszenie, że potrzebują pracowników technicznych tj Elektroników, Elektryków, Automatyków, Mechaników itd. Nowa fabryka jest juz prawie gotowa i znajduje się w miejscowości Helmond koło Eindhoven. Praca na 5 zmian. Czy ktos mógł by napisać jak wygląda ta praca ?
Ponieważ, w przyszłym tygodniu mam rozmowe kwalifikacyjną po niderlandzku na stanowisko operatora maszyn , oferują 2000 euro na start. Zastanawiam się czy jest możliwość rozwoju w tej firmie i czy podstawowa znajomość sterowników PLC mi się przyda ? Dodam jeszcze, że przy każdym ogłoszeniu do tej pracy, jest napisane, że Polski język jest zaletą. Ogólnie wymagają dobrej znajomości angielskiego, niderlandzkiego. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.

Serdecznie pozdrawiam
Nowy 2017-01-08 14:01:22
Witam jak wyglada praca w bydgoszczy na puszkach? Czy warto zaczynac prace w can packu?po opiniach to widze ze nie jest tak kolorowo...:-(
1
can pack masakra 2017-01-17 15:19:14
Nie warto i taka jest prawda
rrr 2017-01-17 16:20:53
Warto ale staraj sie na bodymejkieły bo one są najważniejsze
Gnorek 2017-01-19 08:50:08
Dyra na bodyma..
Zostaw swoją opinię o Can-Pack - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack