brak logo

Can-Pack

Bydgoszcz

Opinie o Can-Pack

diggger 2016-02-05 22:27:16
Digger jak już zauważyłeś oferują umowę o pracę, powiem więcej nawet nie jest to najniższa krajowa, prawdopodobnie masz uprawnienia na wózek widłowy i pasuje Tobie praca na 3 zmiany i 4 brygady. Zdaje mi się że Ciebie przyjmą!!! Myśl pozytywnie - przyda się Tobie.
mmmm 2016-03-04 16:46:32
ile miesięcznie można zarobić na stanowisku operator maszyn?
Z brzeska 2016-03-10 18:40:29
Cześć Wam. mam pytanie jak u was z ostatnimi podwyzkami?? U Nas w brzesku obiecali ale juz kilka miesiecy cisza. dzieki za odp. Pozdr
biedrona 2016-03-10 19:53:40
Ma być 3% ale nie dla wszystkich.
mypuszka 2016-03-15 15:01:41
Najpierw wydajność 3% w górę ;-)
Brzesko 2016-03-17 22:04:04
Witam Bydgoszcz! Od 1 czerwca planują u Nas piątą brygadę a jak tam u Was?
bydgoszcz 2016-03-17 23:03:30
U nas nic takiego nie będzie. To wy Brzesku jesteście królikami doświadczalnymi !
5
piąta 2016-03-21 06:49:11
Piata brygada xD xD xD. Problem z atmosferą - przykład idzie z góry.
Brzesko 2016-03-21 16:27:12
Jaka u was jest planowana przerwa Wielkanocna na liniach produkcyjnych?
pracownik 2016-03-21 18:41:49
Zatrzymuje 2 zmiana w sobotę a rusza 1 w poniedziałek.
nm 2016-03-21 19:03:42
Tak jakby poniedziałek nie mógł być wolny
przodownik pracy 2016-03-21 19:14:57
A przy okazji kolego Brzesko, byś był w stanie wyjaśnić na czym polega system 5 brygadowy?
miś 2016-03-22 15:09:02
Kolego z Brzeska. Podobno założyliście związki zawodowe. My się też zastanawiamy, bo sytuacja coraz gorsza na produkcji. Myślicie że to był dobry pomysł i czy dzięki nim uda się polepszyć naszą sytuację?
Brzesko 2016-03-22 19:35:58
Założyliśmy związki bo jest coraz gorzej. Piąta brygada wejdzie prawdopodobnie w czerwcu. Koniec nadgodzin, a jedynie dzięki temu można było to nazwać wypłatą.
bydgoszcz 2016-03-22 19:40:56
Czy jak podpisywałeś umowę o pracę to miałeś zagwarantowane nadgodziny? Widziały gały co podpisywały !!!
Brzesko 2016-03-22 19:46:31
Będziesz inaczej mówił jak przyjdzie te pomysły do Was.
przodownik pracy 2016-03-23 07:31:53
A ile byleś w stanie mieć nadgodzin w miesiącu? Skoro stworzyli 5 brygadę to musieliście sporo tego nazbierać.
1
Andrzej 2016-03-27 00:31:12
Kolego z Brzeska, u Nas nadgodziny to jest rzadkość także nic nam się nie stanie.
Brzesko 2016-03-27 11:26:39
Tak u was nadgodziny to rzadkość tylko wasze stawki zaczynają się od 19pln a u nas od 14.50pln dla nowo przyjmowanych pracowników . U nas nastawiacze po 15 latach i wiecej pracy często mają po 19pln lub nawet mniej taka to subtelna różnica między naszymi zakładami .
mongonas 2016-03-29 12:13:09
LOL 19 PLN nowy.... nowi - zbiórka do dyra i odliczamy klika zł od ~360 mln zł zysków - ogłoszenia prawdę mówią - stawki.
minion 2016-04-04 14:08:15
11.56pln w najgorszym wypadku podług płacy minimalnej - zależy jaki system pracy, jaka praca i ile godzin dadzą wyrobić. Może być różnie... ;-)
Bernard 2016-04-07 12:31:37
A wyższych wymagań nie ma ponieważ na pewno jednak mam??
BZP_Bydgoszcz 2016-04-19 08:53:51 [użytkownik zarejestrowany]
Szanowni Użytkownicy forum Gowork.pl serwis pracy w firmie CAN-PACK S.A. w Krakowie Fabryka Puszek Napojowych w Bydgoszczy!

Z przyjemnością informujemy, że od dziś będziemy obecni na portalu Gowork.pl pod zarejestrowanym nick'ami "BZP_Bydgoszcz", „BZP_Brzesko” oraz „BZP_Kraków. Naszą intencją jest zachęcanie Państwa do bezpośredniego kontaktu z lokalnymi pracownikami Biura Zarządzania Personelem, w każdej sprawie pracowniczej, a także w kwestii rekrutacji.

Pozdrawiamy,
Biuro Zarządzania Personelem
CAN-PACK S.A. w Krakowie

Bydgoszcz: Andrzej Rogalski, e-mail: Andrzej.Rogalski@canpack.eu
Brzesko: Agata Giza, e-mail: Agata.Giza@canpack.eu;
Aneta Krzyżak, e-mail: Aneta.Krzyzak@canpack.eu
przodownik pracy 2016-04-23 03:46:35
Witamy pana Andrzeja na forum.
onter 2016-05-05 21:01:05
Zarejestrowane nicki - to może po przyjacielsku na Ball Packaging Europe Radomsko??
zainteresowany 2016-05-07 15:05:35
Może ktoś wypowiedzieć się o stanowisku operatora maszyn i dlaczego tak długo wisi na nie oferta?
byly pracownik 2016-05-27 22:16:00
Bo to gowniana oferta za marne grosze w najgorszym z możliwych systemów. I do tego banda idiotów jako przelorzeni . Mistrzowie maja tak sprane mózgi ze to w glowie sie nie mieści
9
antek 2016-06-08 09:50:00
Panie Andrzeju, chce Pan robić ankiety anonimowe to proszę zrobić to na papierze... ludzie nie są naiwni!!
3
dziadzia 2016-06-24 15:34:13
Jak wygląda praca na kj?
partyparty 2016-06-24 19:18:19
Latem chłodno a zimą ciepło ;-)
1
ja 2016-06-28 18:58:18
Chyba na odbiorze końcowym nie pracowałeś? zimniej tylko na magazynie... chociaż tam kierownicy ogrzewają atmosferę :]
Oter 2016-06-29 23:30:31
Zimą to się uprawia narciarstwo alpejskie i klasyczne, snowboarding, saneczkarstwo, bobsleje, skeleton, hokej na lodzie, łyżwiarstwo figurowe, short track, łyżwiarstwo szybkie, bojery, biathlon, curling, skibob i skoki narciarskie.
1
Asd 2016-07-24 15:06:28
Po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u
4
Nowy 2016-09-05 11:51:37
Jak wyglądają premie kwartale w firmie Can-Pack w Bydgoszczy?
2
Stary 2016-09-17 13:00:44
30%
Staszek 2016-09-19 17:01:56
Kryteria jakby dla wybranych.
jaro 2016-09-20 11:12:24
14.50 na teke czy brutto
manamana 2016-09-22 08:04:17
ktoś ma namiar na jakąś dodatkową robote, która będzie pasować do naszego systemu pracy w cp ?
Aaa 2016-09-26 09:06:20
Taxi
5
Wmar 2016-10-07 12:33:12
dawca spermy - "stawki rozpościerają się od 150 do 500 złotych za wizytę".
byly pracownik 2016-10-20 06:40:30
Programista komputerowy : Html css c++ i inne pracować możesz w domu niezależnie od systemu pracy.
1
Marek 2016-10-22 13:21:33
I jakie opinie panowie dotyczące Holandii?
asia 2016-10-30 11:24:40
Witam, Czy do kontroli jakosci przyjmowane sa kobiey?
mam chec złozyc cv, prosze o odpowiedz
pozdrawiam i miłego dnia
BZP_Bydgoszcz 2016-11-03 08:09:01 [użytkownik zarejestrowany]
Pani Asiu,

serdecznie zapraszamy do aplikowania na stanowisko Kontrolera jakości.

Biuro Zarządzania Personelem
CAN-PACK S.A.
2
X x x 2016-11-04 20:48:50
Jest coraz gorzej doświadczonych pracowników się nie szanuje tylko liczy sie ile zrobione i nic wiecej a o podwyżkach cisza bo u kierowników co miesiąc się zera zgadzają.
Pracownik 2016-11-06 17:15:16
Mam pytanie do kierowników czy wy nie widzicie że coraz wicej pracowników ma gdzieś co dzieje się z maszynami bo zarobki marne i podejscie przełożonych , ale czego się dziwić jak wy sami nie macie szacunku dla siebie samych a taki pracownik ślepy nie jest.
5
Rrr 2016-11-22 19:06:21
A w Bydgoszczy nic się dzieje jak tam drzewko i z domu K. Dają radę.
nowy 2016-11-25 17:42:12
Witam. Widziałem na stronie ze szukają do Holandii pracowników. Ktos cos wie jakie warunki dają.?? Pilne bo nie wiem czy skladac a rekrutacja jeszcze tylko kilka dni
Aleksander. 2016-12-06 13:43:07
Witam. Widzę że szukają automatyka. Czy warto tam się zgłosić? Czy w miarę płacą i czy praca jest ciężka?
petit 2016-12-08 20:18:25
Wszystko przez to że są wierołomni..
Zostaw swoją opinię o Can-Pack - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Can-Pack