Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BSM Partners Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie BSM Partners Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marx - 2013-08-08 20:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalem i nadal pracuje dla dziewczyn. Jest okey. To nie sa zadni [usunięte przez admina] Dziewczyny nie cierpia pijakow wiec pewnie skoro tak piszesz masz klopot z kielichem. Placa spoko, umowa tez jest.
zdjecie uzytkownika
zywiol - 2014-04-19 17:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pezdek jest kłamcą i naciągaczem
zdjecie uzytkownika
gigant - 2014-04-20 21:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Laski są spoko, trochę nerwowe, ale na pewno nie oszustki. Nigdy nie miałem problemów z kasiorą, no chyba, że same czekały na kase od zleceniodawców, którzy sie ociągali. A dla ciekawskich one nie zyja z budowlanki.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-07-15 18:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-15 18:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja również zostałem wykorzystany przez nich, uważają się za fachowców a znają się jedynie na malowaniu paznokci.... Uważajcie na tych krętaczy, dają zaliczkę a później bujaj się bez pieniędzy!!!
zdjecie uzytkownika
michal09 - 2014-07-30 20:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hah, skoro chlejesz nie dziw sie ze laski Cie wywalily.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-08-05 16:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
okradli wielu ludzi, którzy robili od rana do wieczora za nic!!! Cały czas była gadka, że dostanę jak oni ściągną kasę od zleceniodawców i co??? kasę dostali [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po świecie wozili za kradzione pieniądze, których pracownicy nawet na oczy nie widzieli. Oprócz budowlanki bawią się w modę... żałosne. Ludzie wystrzegajcie się ich jak ognia
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-11-29 16:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zywiol - 2014-04-19 17:27:05]:
zgadzam sie z taką opinią jacek
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-11-30 13:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
kazik - 2014-11-30 13:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [michal09 - 2014-07-30 20:21:38]:
jesli sa takie spoko to czemu zmieniają ciagle śiedzibe najpierw nazwe teraz zameldowanie
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2015-07-17 17:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
być może firma się po prostu rozrasta, zatrudnia coraz więcej osób no i nie opłaca się im nie zmieniac siedziby, jednak każdy poyrzebuje pewnej przestrzeni i warunków do pracy z tego co wiem z doświadczenia. Można też dokładnie o wszystko ich wypytać, na stronie ejst kontakt, a oststnio dużo od nich ofert poszło.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BSM Partners Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BSM Partners Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert