logo Uroda Polska

Uroda Polska

Iława

Opinie o Uroda Polska

@@@@ 2016-08-14 12:20
witaj olek czy byleś na rozmowie w Katowicach ,jak to wyglądało, jakieś szczegóły dot zarobków i warunków?
ojojojojojoj 2016-08-15 18:40
dotyczy zarobków
po rozmowie podst 2300 brutto + premia za obrót (max 1200)+40 zł za każda dodatkowa ekspozycje,+900 za tzw półkę czyli merchandising(towar wykładasz sam) zaznaczam ze to kwoty brutto
proszę sobie zsumować
ojojojojojoj 2016-08-16 09:10
10 letni i taka dostałem propozycje bez możliwości jakichkolwiek negocjacji, wiec staz nie ma tu większego znaczenia zaznaczam raz jeszcze ze podane kwoty to kwoty brutto wiec jako doświadczeni PH powinniście Sobie łatwo to policzyć
odp 2016-08-16 18:27
3 tysięcy nie dostaniesz :) Podstawa to 1460 czy jakos tak na ręke w okresie próbnym :)
Premia jest jakiś system premiowy o którym usłyszysz na rekrutacji :)
Auto Skoda fabia jak dla nowego pewnie bez klimy :)
1
kuzyn Hanki 2016-10-06 09:22
Wigilia i Sylwester dla większości Polaków to są dni pracujące.
anna 2016-10-06 09:27
Piszesz o stanowisku ph-owca @odp? Taka mała byłaby podstawa jak gwarantują tutaj umowę o pracę? A powiedz ile można wyciągnąć na prowizji bo skoro masz informacje jakie dostaje się konkretnie auto no to może wiesz też czy opłaca się w ogóle zaczynać pod względem finansowym
Ilawa 2017-01-29 21:05
Właśnie po 4 latach pracy maagazynie zostałem zwolniony potraktowany jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z kolegą człowiek pracował uczciwie to na wariograf nas brał bo w każdym widzi złodzieja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] urodę nie idźcie tam do pracy
1
Anatorka 2017-02-19 16:43
Szukam wolnego etatu dla sprzedawcy ale niestety nic nie mogę znaleźć. Uroda ma dobrą opinię i może dlatego tak ciężko się dostać. Ile zarabiają w firmie ph? Czy ogólnie firma ma jakieś dodatki, może socjalne? Jaka jest atmosfera wśród załogi to tez jest ważne.?
Zuzanna 2017-03-01 08:41
Firma Uroda Polska obecnie poszukuje do pracy w Iławie osoby na stanowisko Referent ds. Eksportu. Ktoś z Was zamierza aplikować?
byly 2017-03-14 17:19
Kiedys dostawałas 1600 złoty podstawy :) ,a czy trudno sie hmmm Uważam, że nie :)
byly 2017-03-14 17:22
Kiedys dostawałas 1600 złoty podstawy :) ,a czy trudno sie hmmm Uważam, że nie :)
ja 2017-03-14 22:13
Wszystko zależy ile otrzymujesz za spłodzenie jednego postu;)
1
Zuzanna 2017-03-15 08:46
@byly długo pracowałeś w firmie? Chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich doświadczeń. Jakie benefity otrzymywałeś?
Anna 2017-05-24 09:07
Uroda Polska to firma z wieloletnią tradycją nagradzana za swoje wyroby.
Byly 2 2017-05-26 21:42
Pracowalem w tej firmie dwa lata jako PH. Zarobki tak jak wczesniej ktos wspomnial..atmosfera beznadziejna..zero deputatow na jakiekolwiek akcje a kazdy PH jest rozliczany z ich ilosci na swoim terenie. Firma potrafi wydzwaniac do PH o jeden tester ktory sie nie zgadza na stanie w emigo. Mimo ze ktos stara byc dobrym pracownikiem, na koniec dostaje rozwiazanie umowy pocztą z powodu oszczednosci w firmie a przelozeni udaja ze nie wiedza o co chodzi... Przykre.
1
Zuzanna 2017-05-29 08:40
Obecnie trwa rekrutacja na stanowisko Przedstawiciel Handlowy. W związku z tym chętnie dowiemy się więcej i Twojej pracy @Byly 2 . Co więcej mógłbyś powiedzieć na temat swoich doświadczeń w Uroda Polska? Dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które będą szukać odpowiedzi na pytanie jakim pracodawcą jest firma. Wspominasz o tym co w firmie nie działało zbyt dobrze. A jakie były jej plusy?
byly 2 2017-05-30 22:00
Praca dobra dla osób początkujących , prawdziwa szkoła życia. Jesli chcesz sie czegos nauczyc lub masz jakis problem , musisz liczyc tylko na siebie i swoja kreatywnosc. Plusem jest to ze po godzinach pracy nie trzeba robic nic dodatkowo w domu, malo pracy biurowej. Istotne jest to, ze kazdy pracownik traktowany jest przez przelozonych wyzszego szczebla jako gorszy, co jest bardzo odczuwalne podczas spotkan firmowych i moim zdaniem swiadczy o bardzo niskiej kulturze niektorych osob.
2
Zuzanna 2017-06-01 09:21
@byly 2 co sprawia, że jest to praca dobra dla początkujących? Na jakie możliwości rozwoju mogą liczyć pracownicy firmy? Wspominasz, że można liczyć tylko na siebie. Czy to znaczy, że inni współpracownicy nie są pomocni w udzielaniu rad nawet osobom wdrażającym się do pracy?
Alka 2017-06-21 10:28
Chyba przesadzacie z tym narzekaniem. Gdyby firma nie trzymała dyscypliny to dawno byłoby po firmie.
Wieśniak Sławek i ubezwlasnowolniona Beatka ;) 2017-07-29 00:13
Firma dla ludzi bez ambicji. Właściciele to zwykli nowobogaccy prostacy. Prezes szczyt buractwa i niestety złodziej.
Brak decyzyjnosci, ogólna bardzo niska kultura organizacyjna. Pieniądze nigdy na czas.
Taki oto zestaw podstawowych info nt uroda.
5
Jon 2017-07-30 22:40
Prawda. Tyle spraw w sądzie pracy co oni mają pozakladame przez pracowników to rzadko sie zdarza. W ostatnim czasie bardzo dużo osób które odeszło zostało oszukanych i nie wypłacili im pieniędzy. W stosunku do kontrahentów podobnie działają. Uwaga na tę firmę. To oszuści!
2
Unikat 2017-08-09 12:22
Nie ma idealnej firmy, wszędzie można znaleźć błędy. Sądzę, że Uroda ma natomiast historię, której może pozazdrościć niejedna firma. Jeśli ktoś woli pracę w korporacji to zawsze może odejść. Spoko praca czasami jest więcej warta niż ciągły stres i większe zarobki.
Zuzanna 2017-08-09 14:02
@Unikat rozumiem, że nie zgadzasz się do końca z negatywnymi opiniami. Możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z pracy w firmie? Co według Ciebie powinny wiedzieć osoby, które myślą o przesłaniu do swojego CV do Uroda Polska? Kto dobrze się odnajdzie odnajdzie w tej firmie?
Eddy 2017-08-10 17:03
Unikat - Pracowałas/es w tej firmie? To nie jest miejsce dla wpisów robionych przez opłacanych trolli...
Historie kilkudziesięcio letnią to ma marka uroda, a nie firma w obecnej formule, która kupiła prawa do posługiwania się jedynie logo uroda.
Obecny twór to granda a nie spoko praca. Jeśli ktokolwiek chce być traktowany jak gówno przez właścicieli, w ten sposób się dowarrosciowujacych, nie chce się rozwijać, nie chce mieć wpływu na decyzyjnosc i procesy za które pozornie odpowiada - niech tam idzie :)

Praca dla studentów i masohistow.
1
Eddy 2017-08-10 17:04
Unikat - Pracowałas/es w tej firmie? To nie jest miejsce dla wpisów robionych przez opłacanych trolli...
Historie kilkudziesięcio letnią to ma marka uroda, a nie firma w obecnej formule, która kupiła prawa do posługiwania się jedynie logo uroda.
Obecny twór to granda a nie spoko praca. Jeśli ktokolwiek chce być traktowany jak gówno przez właścicieli, w ten sposób się dowarrosciowujacych, nie chce się rozwijać, nie chce mieć wpływu na decyzyjnosc i procesy za które pozornie odpowiada - niech tam idzie :)

Praca dla studentów i masohistow.
obeznany 2017-08-12 21:31
Zuzanna - rozumiem ze też jesteś z wewnątrz. Też siedzisz zapewne w tym pięknym biurze w Warszawie. Trochę to przykre, że nawet kawy przy biurku napić się nie możesz bo szefo burak zabronil...
Zwraca się do Ciebie chociaż po imieniu? Czy standardowo - ona?
Stać Cię na lepszą pracę!!! Wierzę w Ciebie!!!
2
Anonim 2017-08-13 11:30
Jeśli ktoś nie ma nic pozytywnego do powiedzenia to zaczyna obrażać wszystkich. To właśnie można wywnioskować z niektórych wpisów. Uroda nikogo siłą nie trzyma w firmie.
Dsd 2017-08-14 09:24
Poprostu na temat tej firmy nie ma nic pozytywnego do powiedzenia. Wymień proszę 4 ważne plusy pracy w tej firmie.
1
Dsd 2017-08-14 09:25
Poprostu na temat tej firmy nie ma nic pozytywnego do powiedzenia. Wymień proszę 4 ważne plusy pracy w tej firmie.
1
Pracownica 2017-08-16 11:46
Uroda Polska nie potrzebuje spektakularnych sukcesów żeby dalej funkcjonować. Prowadzi swoją działalność spokojnie i bez zbędnych fam far. Jeśli ktoś woli coś innego jego wybór ale niech nie narzuca swojego stylu.
allelujah 2017-08-24 23:01
Boże, widzisz i nie grzmisz. Własnie się zwalniam z tej firmy. O wlascicielach i zarządzajacych..... boże widzisz i nie grzmisz ale prądu przez plastik nie przewodzisz. Z pozdrowieniami dla DORCI :)
1
Urokliwa 2017-08-25 21:18
Czy Uroda Polska ma jakieś aktualne oferty pracy?
były 2017-09-06 18:12
Koleżanko,
w większości powyższych opinii nie jest poruszana kwestia sukcesów firmy na rynku czy związanych z tym famfar czy zapotrzebowania na to. Nie chodzi też o narzucanie stylu.
Problemem jest raczej atmosfera wewnątrz firmy, szacunek do pracowników , którego zupełnie brakuje.
Np. czy uważasz, że niewypłacenie należnego wynagrodzenia za ostatni miesiąc pracy w firmie , w dzisiejszych czasach jest do zaakceptowania zjawiskiem?
Przecież to zwykła kradzież

Ostrzegam przed tym pracodawcą.
1
Weronika 2017-09-07 21:45
Może firma ma w danym momencie jakieś problemy i nie może we czasie uregulować zobowiązań? Czasami bywają jakieś zatory finansowe ale to nie znaczy, że jest źle!
Zuzanna 2017-09-12 09:50
@były czy dobrze rozumiem, że nie otrzymałeś wypłaty za ostatni miesiąc pracy w firmie? Czy też może wypłata ta była z opóźnieniem? Mógłbyś wyjaśnić tą kwestię? Czy ktoś jeszcze z Was miał podobne problemy?
3
OKRADZIONY 2017-09-17 17:46
Wiele osób z ostatnio zwolnionych ( listem poleconym - bo pracodawca nie ma odwagi zrobić tego osobiście ) nie otrzymało wynagrodzenia... sprawy przekazane do PIP i kilka spraw w sądzie...
Przestrzegam przed pracą w tej firmie - biuro w Warszawie to przerost treści nad formą ! Nie chcesz być poniżany i oszukiwany ( okradany ! ) omijaj szerokim łukiem ! Właściciele : "słoma z butów" ...
3
OKRADZIONY 2017-09-17 17:47
Wiele osób z ostatnio zwolnionych ( listem poleconym - bo pracodawca nie ma odwagi zrobić tego osobiście ) nie otrzymało wynagrodzenia... sprawy przekazane do PIP i kilka spraw w sądzie...
Przestrzegam przed pracą w tej firmie - biuro w Warszawie to przerost treści nad formą ! Nie chcesz być poniżany i oszukiwany ( okradany ! ) omijaj szerokim łukiem ! Właściciele : "słoma z butów" ...
3
Były 2 2017-09-22 15:46
Nic dodać, nic ująć... Ja też nie dostałem kasy.
1
Zuzanna 2017-09-27 09:50
@Były 2 na jakich stanowiskach były te zwolnienia? Jaki został podany jego powód? Dopytuję, bo widzę, że pojawiły się niedawno oferty pracy jako Key Account Manager w Warszawie.
Były Kierownik 2017-09-28 18:11
Czyli od 2010 roku nic się nie zmieniło, żenująca firma to prawda.
Pracowałem tam 2 lata.
1
Animator 2017-09-30 20:36
Nie chce mi się wierzyć żeby tak dobra firma w tak nieprofesjonalny sposób postępowała z pracownikami. Znając życie to piszący coś zaokrąglili żeby lepiej wyglądało.
Były 2 2017-10-03 23:35
Skąd wiesz że to dobra firma?
Ula 2017-10-04 17:30
Czy to przejściowe problemy w firmie czy większy problem?
Okradziony 2017-10-04 21:47
Omijaj ... to nie będziesz miała problemów.
1
Okradziony 2017-10-04 21:56
... kto każe Ci to pisać Pan S. czy Pani B. Porozmawiamy jak Ciebie w przypływie jakiegoś szaleństwa też zwolnią ... podaj swoje dane to wezwę Cię jako świadka na jedną ze spraw jakie mam w sądzie pracy z w/w ... żenada. Współczuje tym co tam zostali... bo najgorsze jeszcze brzed nimi.
1
anty 2017-10-05 16:50
Nie chodzi, że nie mają odwagi tylko dla nich to jest koszt.
W wielu firmach pracowałem i za każdym razem dostawałem zwrot za bilet tutaj za przyjazd żeby podpisać umowę zapomnij. Za bilet po rozwiązaniu umowy oddali 1/4 bo napisali, że za drogo środek transportu wybrałem.(miałem czekać parę godzin żeby wracać 7 kolejnych godzin pociągiem na południe )
Nieznajoma 2017-10-06 22:04
Pracodawca docenia ciężkà pracę, nigdy nie robi promlemòw z dniem wolnym lub wcześniejszym wyjściem z pracy, super dodatki na święta, produkty sà wysokiej jakości jak na Polskà firmę a nie korpo , dlatego godnie jest reprezentować firmę z polskimi korzeniami .
No name 2017-10-06 22:24
Czytam te opine i aż koszula się w tyłek wkręca od tych bredni... Prawda jest taka , że firma docenia dobrych-lojalnych pracownikòw , a nie pseudopracownikòw, nierobòw i krętaczy. Dodam, że codziennie popijam kawę z pięknym widokiem na Ogród Saski. Stawiam na tradycję, spokòj, rzetelnà pracę a nie korpo#wyścig szczòròw# poker face# pionek w sztuczniej machinerii życia
Były 2 2017-10-08 19:25
Coś mi się wydaje, że zaczęli dawać dodatki za pisanie pozytywnych opinii o firmie :-D
1
Anatol 2017-10-16 21:49
Na jakie wyposażenie może liczyć przedstawiciel handlowy? Jaka jest atmosfera w firmie? Jakieś dodatki do podstawy?
Zostaw swoją opinię o Uroda Polska - Iława
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Uroda Polska