logo Uroda Polska

Uroda Polska

Iława

Opinie o Uroda Polska

obeznany 2015-11-06 19:30:42
Tak, oferują i co z tego:)
Skoro od pierwszej minuty będziesz potencjalnym złodziejem, który chce z tego koncernu światowego wyciągnąć parę sztuk b tanich wód toaletowych...nie pakuj się tam jeśli możesz
1
kasia 2015-11-10 12:52:40
bo za dużo zarabialiśmy widocznie choć 1200 to nie jest tak dużo jak pracujesz codziennie i zarabiasz tyle co nic i masz 2 niedziele w miesiącu wolne. zal jakich mało. myślą ze jak dadzą plany sprzedażowe które nie są do zrealizowania będziemy lepiej sprzedawać?? odechciewa się wszystkiego brak słów na ta firmę co się dzieje w niej to jakaś porażka.
1
niebraksłów 2015-11-20 20:15:16
Generalnie zacznę od słowa ,, kłamstwo", które już występuje na rozmowie o pracę w tej firmie. Kierownik regionalny kłamie Ci w żywe oczy że będzie Ci pomagał w deal'ach a jak już jesteś tym pracownikiem to udaje że tematu nie było. Czyli pracujesz niesprawnym autem, na którego nie ma pieniędzy żeby naprawić i ,,pustym bagażnikiem'', sprzedając towar którego nikt nie chce.
Kierownik przyjeżdża na wizytę i zachowuje się do twoich klientów prostacko i małomiasteczkowo, bez zachowania jakiegokolwiek dystansu oraz klasy. Swoim zachowaniem również upokarza Ciebie, abyś wiedział gdzie twoje miejsce. Żebyś przypadkiem nie zapomniał że jesteś murzynem który haruje na jego premie. Już nie wspomnę o plotkach łóżkowych z Panem Dyrektorem które są obrzydliwe!!
Ale jeśli chcesz pracować na najniższą krajową bez możliwości zrobienia premii przez kilka miesięcy i odpowiada Ci poobijany , niesprawny ,śmierdzący samochód ..z katalogiem produktów wydrukowanym na drukarce ( dla klientów nie ma !!, nie ma też próbek kosmetyków ani gratisów!)
to firma Uroda Polska jest dla Ciebie!
Ps: Kierownik regionalny to kobieta! Myślę że teraz każdy wie o kim jest mowa a jeśli nie to szybko się dowie .
2
nikczemny01 2015-11-23 16:46:56
Tez pracowałem w tej firmie: jednym słowem tragedia ale to już w całej Polsce o tym wiedza ... jak w innych firmach slysza uroda to się smieja Co do tej kierowniczki to pamiętam ze sa dwie ale domyślam się o jaka chodzi ja akurat miałem kierownika który nie miał czasu na nic bo wiecznie po galeriach się bujal odradzam
4
Szczęsliwy ze juz tam nie pracuje 2015-11-23 20:51:01
Tak oferuja
1400 zloty na okresie próbnym
Prowizje pod byle pretekstem nie wyplacane albo obnizane
samochod jako nowy dostaniesz skode fabie zdezelowana i musisz posprawdzac ja ze wszystkich stron zeby pozniej Ciebie nie obciazli Mi dali auto gdzie na osi byly dwie rozne opony
Telefon zalezy jak trafisz ale ładowarka samochodowa obowizkowo Telefon jak smycz wszedzie musisz dawac znac w emigo o swojej lokalizacji
I zapomnij ,ze to samodzielen stanowisko :D
3
byly 2015-11-23 21:00:13
Jak nie zarobisz wiecej ??? jak samej podstawy mozesz miec wiecej 600 zloty oraz auto z klima i Radiem ,a nie ze masz to albo to :D
1
whisky 2015-12-04 21:24:51
pracowałem w tej firmie 2 lata na regionie na kórym praktycznie każdy odbierał premie - nie zadziało się to w pierwszy czy drugi miesiąc ponieważ początki sa ciężkie , ale później jak się ogranie temat jest ok.
Ph 2015-12-06 23:19:23
Przyjdz ,a sam sie przekonasz :) poczytaj tez opinie o Bi-es
Na początek 1420 zl jako PH to nie jest naprawde duzo na rozmowie mi rowniez mowili ze premia to najwaznijesza składowa pensji : masz okres jesieno zimowy wiec klimy nie bedziesz potrzbowal :D
1
Szyderca 2015-12-17 17:45:53
To jak jest Ok to czemu nie pracujesz dalej ???
Czyżby skoda Fabia albo chevrolet nie pasowal bo zalezy na jakim Kanale pracowałes ??
Szyderca 2015-12-17 17:47:52
No tak w Iławie rzeczywiscie praca w Uroda Polska to jakas alternatywa :)
Zawsze moze ta osoba do warszawy leciec helikopterem prezesa :D i trzymac drązek :D
1
byly 2016-01-09 17:56:55
No i co związku z Tym ze maja taka oferte ??
Wiesz co za nia sie kryje ???
Bedziesz jezdzil starym samochodem i klepal w telefon cyferki robiąc zdjecia :D po marketach
Magda Z 2016-01-14 22:50:29
Hej. Widzę w większości opinie o pracy jako przedstawiciel handlowy. Mam możliwość aplikowania na stanowisko Sprzedawcy na jednej z wysp handlowych. Czy ktoś jest w stanie napisać cokolwiek na temat pracy na ww. stanowisku? Jak wygląda płaca, warunki pracy oraz czy dostaje się umowę o pracę czy zlecenie. Pozdrawiam serdecznie, Magda Z.
nik 2016-02-03 11:54:55
Ludzie darujcie sobie tą firmę! Prezes pożal się Boże!! Chyba nie umie mówić po polsku i zamiast mówić to się drze. Myśli że jak ma helikopter, to moze ludzi traktować jak bydło. Do nikogo nie zwraca się po imieniu nie mówiąc już o Pan/Pani. Wszyscy to "Ty" czyli w jego mniemaniu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i podludzie. Słuszałem, że w biurze z Warszawie zabronił ludziom jeść i pić....sami więc pomyślcie co to za "człowiek"! nie polecam!
1
Ktoś 2016-02-15 22:25:19
Wyglada to moze fajnie ,a rzeczywistość jest inna ;)Zreszta podobny komentarz już sie tutaj pojawiał wiec sadze , ze jesteś z biura tej firmy
poinformowany 2016-02-17 21:11:58
Jeśli więszość tutaj opinii jest negatywnych i to jeszcze podają szczegóły to chyba jest coś na rzeczy... Ja pracowałem zarówno z ludźmi w biurze w Warszawie jak i w terenie.
Prawdą jest, że w biurze jest całkowity zakaz jedzenia i picia. Można pić tylko mineralną. Spowodowane jest to gigantyczną kasą jaką szefo wpompował w te biuro.
W terenie to są biedne auta dla PH, bez klimy i radia. Mają targety ale nie mają możliwości ich zrealizowania...(przykład: jak zrealizować target w C4? - zainteresowani wiedzą o co kaman) itd itp
obeznany 2016-03-02 18:44:07
Przecież w tej firmie nie ma prowizji a premie sprzedażowe or realizacji targetow.
Sporo tu tekstów sponsorowanych...kompletnie zaciemniających obraz tej firmy...
obeznany 2016-03-03 20:06:43
Nie wierzysz to się tam zatrudnij. Proste! Mam tylko nadzieję, że będziesz miał tyle odwagi aby potem napisac swoje wrażenia ...
Nie kłamie - pracowałem tam i wiem jak tam jest.
Tak dostaniesz auto - ale prezes skąpi na naprawy na przykład:) Osobiście widziałem przypadek gdy do serwisu dzwonił koleś od floty i pytał się czy można wymienić tylko jeden klocek hamulcowy. A takich kwiatków znam więcej...
Ale śmiało - uderzaj do nich i walcz o swoje!
Żal mi ludzi, ktorzy myślą, że są najmądrzejsi... a nie słuchają innych którzy to już przeszli.
ja 2016-03-03 23:12:36
HEHEH cbyba nie wierzysz w to co piszesz :D
Byly 2016-03-03 23:20:14
masz racje tez nie wierzyłem myslalem pisza ludzie którzy nie umieją sobie poradzic ....
Przyjechalem do firmy i szok Hotelu niema tylko jakies smieszne mieszkanie
o diecie zapomnij o zwrocie za dojazd do firmy zapomnij
o telefonie zebys mógł dzwonić zapomnij limit 5 zloty miesiecznie :d
Wszyscy wystraszeni ;)
Ciesze sie ,ze juz tam nie pracuje i tak mialem wyrąbane na ta firme
jak zobaczylem jaki to syf
Wszystkim pracujacym i zamierzajacym tam pracowac zycze wysokich premi moze uda sie zarobic te 2 tysiace i zeby auta sie nie psuły :D bo nawet warsztaty NAPRAW sie smieja ze ta firma niema kasy na naprawy :D
pozytywny 2016-03-03 23:30:42
produkty dobrej jakosci ??? Chyba jestes spoza branży !!!
średniej jakosci produkty nop wymiana kremu do zmarszczek bo sie wylewał itd
Zreszta firma niema na nic kasy :D Pozdro dla KAM od sieci auchan ktory mowi ze merch , przedstaiciel moze co innego wykładac :D
Leszek 2016-03-09 13:15:23
Wykształcenie wyższe ??Jako przedstawiciel ds sieci wystarczy zawodowo wykładać towar będziesz bo kasy niema na merchendaiserow
2
michelin 2016-03-16 13:53:22
Hej
A nie wiecie czy tam jest jakaś dobra praca na miejscu?
Bo podobno niezłe laski tam pracują:) kolega tam był i mi mówił że oh i ah :)
michelin 2016-03-18 12:37:10
A nie wiesz jakich zarobków jako specjalista ds eksportu mozna sie spodziewać i czy jest to praca na miejscu czy w terenie?
Abe 2016-03-31 18:57:14
Pracowałam dla nich na wyspie handlowej i.. dramat! Szukają osób uczących się, nie umożliwiając przy tym nauki. Pani kierownik obiecywała 2 weekendy pracujące, 2 wolne, tymczasem pracujące były wszystkie i nagle nikogo nie obchodziło to, że się uczysz. Do tego doszedł wyzysk 8.26pln/h gdzie na sąsiednich wyspach uczniowie dostawali minimum 10pln na rękę. A premia od obrotu o której tyle było gadane? chore kwoty utargu nie do zrealizowania, co najwyżej może przed świętami. Wtedy jednorazowo dało radę go zrealizować i dostałyśmy po 250 pln.. za 90 czy 100%! Za standardowe zrealizowanie 60% (o ile się uda, czasami jest jeden klient dziennie, czasem nie ma wcale), to raptem 50 pln, bo podają tylko kwoty brutto. Z maksymalnych 500pln za 100% utargu dostaje się nieco ponad 200. Nie wspominając o umowie ZLECENIE na pół roku. Najgorszej kategorii śmieciówka, co jest w zasadzie niezgodne z prawem, bo pracuje się w stałych godzinach na terenie centrum handlowego na pełen etat. Praca prosta, ale z racji tragicznie nie prouczniowskich warunków i zwyczajnego wyzysku nie polecam, nie polecam i jeszcze raz nie polecam. Chyba, że jest się w finansowym dołku, wtedy co najwyżej na miesiąc.
3
Abe 2016-03-31 19:01:41
Dałam ocenę na 2, bo i tak przestali tak wyzyskiwać ludzi. Do końca 2015 roku stawka na tej wysepce handlowej to było śmieszne 5zł/h. Dodam tylko, że święta, nie święta, praktycznie wszystkie dni w roku pracujące.
2
obca 2016-04-18 20:07:48
To mówisz,że gdzie ta wyspa była? Z tego, co się orientuję, to wyspy są w centrach handlowych, a centra handlowe w święta są ustawowo nieczynne, więc może jesteś innego wyznania i Twoje święta wypadają w inne dni w kalendarzu? :)
Sandra 2016-05-05 20:00:00
Nie wiem jak teraz ale tez mówiono na rozmowie ,że duza częścią składowa zarobków jest premia Rzeczywistośc jest bolesna Premii praktycznie nie bylo :D
Wiec życze powodzenia
ktos 2016-05-06 19:55:59
Byłem na mniej wiecej podobnym stanowisku. Dostaniesz auto - jak prezes ma gest to skodę jak bedzie mial focha to chevroleta golaska:)
Dużo jeżdżenia, mało wpływu na cokolwiek a wymagania ogromne.
Rządzi prezes i jego dupowłas Ł.W. - uwaga na tego pana...
Prezes nie szanuje nikogo - każdy dla niego to potencjalny złodziej i oszust. Do każdego zwraca się bezosobowo.
Regionalny koordynuje pracę PH, którzy mają jeszcze gorzej...
Chcesz przejść szkołę życia - to próbuj.
Jedyny plus tej firmy - pozwiedzasz Polskę, jeśli to lubisz:)
zdegustowany 2016-06-08 20:40:00
AUTOPROMOCJA PEŁNĄ GĘBĄ...żenada
Czarna 2016-06-16 20:24:44
Czym się u nich dokładnie zajmuje Koordynator Sprzedaży?? Ogłoszenie napisane bardzo ogólnikowo...
1
Czarna 2016-06-16 21:00:24
Dziękuje za skopiowanie ogłoszenia :)
anty 2016-06-19 19:37:27
Widać ,że firmie jest duża rotacja pracowników
2
d 2016-06-20 15:48:26
Niektóre centra handlowe takie jak M1 chociażby w święta takie jak Wigilia i Sylwester są otwarte i w tym wypadku również było :)
1
anty anty 2016-06-22 09:47:14
Do Anty: jeśli nie masz informacji lub nie umiesz czytać ze zrozumieniem to nie pisz głupot.
a jeśli ktoś nie pisze debilizmów lub nie wylewa syfów to nie znaczy, że jest podstawiony. nie wszyscy to trolle
moniaa 2016-07-12 22:37:00
Hey, na czym dokladnie polega praca przedstawiciela handlowego ds sieci? czy chodzi tylko o rozwozenie i zamowienia towarow do poszczegolnych sieci czy trzeba jezdzic z oferta i pozyskiwac klientow?
tak se 2016-07-24 15:33:10
Praca polega na
-Dostawianiu testerów
-Robieniu zdjęć ekspozycji
-Klikaniu w emigo
-- Pozycji produktu za każdym razem
-- Ceny raz w miesiącu
--Czy jest tester czy nie za każdym razem
--Ilości produktu (inwentaryzacja )za każdym razem
--Klikaniu swoje pozycji czyli wysyłaniu lokalizacji gps na telefonie
-- stan licznika w samochodzie
Proszeniu Kierowników o dodatkowa ekspozycje bez budżetu
itd itp :D
3
Rumcajs 2016-08-08 17:24:40
Witam. Zostałem zaproszony na rozmowę na stanowisko PH ds. sieci międzynarodowych. Czy mógłby mi ktoś zdradzić jak się pracuje w tej firmie? Atmosfera, czy czas pracy jest mocno korpo czy jednak liczy się efektywności, jakie samochody i czy do użytku własnego, no i przede wszystkim jakie wynagrodzenie? Dodam tylko że sobiście nie interesuje mnie praca w której miesiecznie zarabia się conajmniej 3k netto rękę, przy założeniu że pracodawca zezwala na prywatne użytkowanie samochodu - jak nie to 3,5k - jak się to ma do Urody Polskiej ???
Janosik 2016-08-08 20:31:47
@anter Rumcajs chce 3k na reke z samochodem do użytku prywatnego lub 3,5 k bez możliwosci użytkowania samochodu do celow prywatnych ;p
kuzyn janosika 2016-08-08 22:45:03
@haw a jaka ma podstawe ?
Olek 2016-08-09 18:11:40
Czy ktos tez dostal zaproszenie na rozmowe w katowicach na ph ds. Sieci.?
Rumcajs 2016-08-09 18:59:30
Chodzi o to że 80% firm obiecuje gruszki na wierzbie a później się okazuje że pieniądze o których była mowa na rozmowie są nierealne. Szczerze to ostatnio na trzy takie firmy nadziałem więc dziękuję bardzo... nie mam zamiaru co 2-3 miesiące zmieniać bo u mnie krótka piłka - stan faktyczny nie zgadza się z przedstawianym na początku to do widzenia, jest wystarczająco dużo ofert pracy dla PH więc szkoda tracić swój czas na firemki. Podstawa też jest dla mnie istotna - praca PH jest narażona na ryzyko wypadku samochodowego (odpukać na razie 0). Lecz gdyby mnie kiedyś jakiś pech dopadł i przez 2 miesiące będę musiał siedzieć w domu z kołnierzem ortopedycznym to chciałbym dostawać jakieś godziwe pieniądze z L4 za które mógłbym chociaż czynsz zapłacić i się wyżywić a nie jałmużną z minimalnej krajowej.
Ludzie szanujmy się bo czasy gdzie pracodawcy mogli nas robić w balona i wykorzystywać już minęły - emigracja, niż demograficzny jednak zrobiły swoje. Wiadomo że każdy mierzy swoją miarą ale jak ktoś jest ogarnięty i ma chociaż trochę doświadczenia jako przedstawiciel to nie powinien pracować za mniej niż 3000.
1
Tom 2016-08-10 10:44:45
Może ktoś zdradzić jakie są warunki dla PH do spraw sieci międzynarodowych? Jaka podstawa netto, jaki system premiowy, czy plany realne, dodatkowe benefity dla ph?.
Tom 2016-08-10 12:15:08
No Ameryki to nie odkryłeś/łaś. Skoro twierdzisz że to takie oczywiste to pewnie mogę zarobić 50.000 zł jak będę miał taką kosmiczną sprzedaż? System premiowy na to pozwala z tego co piszesz?
Pytam o realia, w jakich przedziałach kwotowych zarabiają ph? Oraz czy plany są realne a nie naciągane żeby tylko nie płacić premii. Pracuje w handlu już 10lat więc nie pisz głupot, takie gatki to Możesz zachować dla świeżaków
1
Byly 2016-08-14 08:20:48
Nie masz premii ponieważ z sieci Auchan przychodzi zamówienie ogolne
Z sieci C4 tez są zamówienia centralne :)
Jedynie za listing ,a tu tez znajda zawsze powód żeby nie wypłacić Ci kasy
@@@@ 2016-08-14 12:20:00
witaj olek czy byleś na rozmowie w Katowicach ,jak to wyglądało, jakieś szczegóły dot zarobków i warunków?
ojojojojojoj 2016-08-15 18:40:41
dotyczy zarobków
po rozmowie podst 2300 brutto + premia za obrót (max 1200)+40 zł za każda dodatkowa ekspozycje,+900 za tzw półkę czyli merchandising(towar wykładasz sam) zaznaczam ze to kwoty brutto
proszę sobie zsumować
ojojojojojoj 2016-08-16 09:10:53
10 letni i taka dostałem propozycje bez możliwości jakichkolwiek negocjacji, wiec staz nie ma tu większego znaczenia zaznaczam raz jeszcze ze podane kwoty to kwoty brutto wiec jako doświadczeni PH powinniście Sobie łatwo to policzyć
odp 2016-08-16 18:27:19
3 tysięcy nie dostaniesz :) Podstawa to 1460 czy jakos tak na ręke w okresie próbnym :)
Premia jest jakiś system premiowy o którym usłyszysz na rekrutacji :)
Auto Skoda fabia jak dla nowego pewnie bez klimy :)
1
kuzyn Hanki 2016-10-06 09:22:27
Wigilia i Sylwester dla większości Polaków to są dni pracujące.
anna 2016-10-06 09:27:37
Piszesz o stanowisku ph-owca @odp? Taka mała byłaby podstawa jak gwarantują tutaj umowę o pracę? A powiedz ile można wyciągnąć na prowizji bo skoro masz informacje jakie dostaje się konkretnie auto no to może wiesz też czy opłaca się w ogóle zaczynać pod względem finansowym
Zostaw swoją opinię o Uroda Polska - Iława
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Uroda Polska