logo Uroda Polska

Uroda Polska

Iława

Opinie o Uroda Polska

Abe 2016-03-31 19:01
Dałam ocenę na 2, bo i tak przestali tak wyzyskiwać ludzi. Do końca 2015 roku stawka na tej wysepce handlowej to było śmieszne 5zł/h. Dodam tylko, że święta, nie święta, praktycznie wszystkie dni w roku pracujące.
3
obca 2016-04-18 20:07
To mówisz,że gdzie ta wyspa była? Z tego, co się orientuję, to wyspy są w centrach handlowych, a centra handlowe w święta są ustawowo nieczynne, więc może jesteś innego wyznania i Twoje święta wypadają w inne dni w kalendarzu? :)
Sandra 2016-05-05 20:00
Nie wiem jak teraz ale tez mówiono na rozmowie ,że duza częścią składowa zarobków jest premia Rzeczywistośc jest bolesna Premii praktycznie nie bylo :D
Wiec życze powodzenia
ktos 2016-05-06 19:55
Byłem na mniej wiecej podobnym stanowisku. Dostaniesz auto - jak prezes ma gest to skodę jak bedzie mial focha to chevroleta golaska:)
Dużo jeżdżenia, mało wpływu na cokolwiek a wymagania ogromne.
Rządzi prezes i jego dupowłas Ł.W. - uwaga na tego pana...
Prezes nie szanuje nikogo - każdy dla niego to potencjalny złodziej i oszust. Do każdego zwraca się bezosobowo.
Regionalny koordynuje pracę PH, którzy mają jeszcze gorzej...
Chcesz przejść szkołę życia - to próbuj.
Jedyny plus tej firmy - pozwiedzasz Polskę, jeśli to lubisz:)
zdegustowany 2016-06-08 20:40
AUTOPROMOCJA PEŁNĄ GĘBĄ...żenada
Czarna 2016-06-16 20:24
Czym się u nich dokładnie zajmuje Koordynator Sprzedaży?? Ogłoszenie napisane bardzo ogólnikowo...
1
Czarna 2016-06-16 21:00
Dziękuje za skopiowanie ogłoszenia :)
anty 2016-06-19 19:37
Widać ,że firmie jest duża rotacja pracowników
3
d 2016-06-20 15:48
Niektóre centra handlowe takie jak M1 chociażby w święta takie jak Wigilia i Sylwester są otwarte i w tym wypadku również było :)
1
anty anty 2016-06-22 09:47
Do Anty: jeśli nie masz informacji lub nie umiesz czytać ze zrozumieniem to nie pisz głupot.
a jeśli ktoś nie pisze debilizmów lub nie wylewa syfów to nie znaczy, że jest podstawiony. nie wszyscy to trolle
moniaa 2016-07-12 22:37
Hey, na czym dokladnie polega praca przedstawiciela handlowego ds sieci? czy chodzi tylko o rozwozenie i zamowienia towarow do poszczegolnych sieci czy trzeba jezdzic z oferta i pozyskiwac klientow?
tak se 2016-07-24 15:33
Praca polega na
-Dostawianiu testerów
-Robieniu zdjęć ekspozycji
-Klikaniu w emigo
-- Pozycji produktu za każdym razem
-- Ceny raz w miesiącu
--Czy jest tester czy nie za każdym razem
--Ilości produktu (inwentaryzacja )za każdym razem
--Klikaniu swoje pozycji czyli wysyłaniu lokalizacji gps na telefonie
-- stan licznika w samochodzie
Proszeniu Kierowników o dodatkowa ekspozycje bez budżetu
itd itp :D
9
Rumcajs 2016-08-08 17:24
Witam. Zostałem zaproszony na rozmowę na stanowisko PH ds. sieci międzynarodowych. Czy mógłby mi ktoś zdradzić jak się pracuje w tej firmie? Atmosfera, czy czas pracy jest mocno korpo czy jednak liczy się efektywności, jakie samochody i czy do użytku własnego, no i przede wszystkim jakie wynagrodzenie? Dodam tylko że sobiście nie interesuje mnie praca w której miesiecznie zarabia się conajmniej 3k netto rękę, przy założeniu że pracodawca zezwala na prywatne użytkowanie samochodu - jak nie to 3,5k - jak się to ma do Urody Polskiej ???
Janosik 2016-08-08 20:31
@anter Rumcajs chce 3k na reke z samochodem do użytku prywatnego lub 3,5 k bez możliwosci użytkowania samochodu do celow prywatnych ;p
1
kuzyn janosika 2016-08-08 22:45
@haw a jaka ma podstawe ?
Olek 2016-08-09 18:11
Czy ktos tez dostal zaproszenie na rozmowe w katowicach na ph ds. Sieci.?
Rumcajs 2016-08-09 18:59
Chodzi o to że 80% firm obiecuje gruszki na wierzbie a później się okazuje że pieniądze o których była mowa na rozmowie są nierealne. Szczerze to ostatnio na trzy takie firmy nadziałem więc dziękuję bardzo... nie mam zamiaru co 2-3 miesiące zmieniać bo u mnie krótka piłka - stan faktyczny nie zgadza się z przedstawianym na początku to do widzenia, jest wystarczająco dużo ofert pracy dla PH więc szkoda tracić swój czas na firemki. Podstawa też jest dla mnie istotna - praca PH jest narażona na ryzyko wypadku samochodowego (odpukać na razie 0). Lecz gdyby mnie kiedyś jakiś pech dopadł i przez 2 miesiące będę musiał siedzieć w domu z kołnierzem ortopedycznym to chciałbym dostawać jakieś godziwe pieniądze z L4 za które mógłbym chociaż czynsz zapłacić i się wyżywić a nie jałmużną z minimalnej krajowej.
Ludzie szanujmy się bo czasy gdzie pracodawcy mogli nas robić w balona i wykorzystywać już minęły - emigracja, niż demograficzny jednak zrobiły swoje. Wiadomo że każdy mierzy swoją miarą ale jak ktoś jest ogarnięty i ma chociaż trochę doświadczenia jako przedstawiciel to nie powinien pracować za mniej niż 3000.
4
Tom 2016-08-10 10:44
Może ktoś zdradzić jakie są warunki dla PH do spraw sieci międzynarodowych? Jaka podstawa netto, jaki system premiowy, czy plany realne, dodatkowe benefity dla ph?.
Tom 2016-08-10 12:15
No Ameryki to nie odkryłeś/łaś. Skoro twierdzisz że to takie oczywiste to pewnie mogę zarobić 50.000 zł jak będę miał taką kosmiczną sprzedaż? System premiowy na to pozwala z tego co piszesz?
Pytam o realia, w jakich przedziałach kwotowych zarabiają ph? Oraz czy plany są realne a nie naciągane żeby tylko nie płacić premii. Pracuje w handlu już 10lat więc nie pisz głupot, takie gatki to Możesz zachować dla świeżaków
1
Byly 2016-08-14 08:20
Nie masz premii ponieważ z sieci Auchan przychodzi zamówienie ogolne
Z sieci C4 tez są zamówienia centralne :)
Jedynie za listing ,a tu tez znajda zawsze powód żeby nie wypłacić Ci kasy
@@@@ 2016-08-14 12:20
witaj olek czy byleś na rozmowie w Katowicach ,jak to wyglądało, jakieś szczegóły dot zarobków i warunków?
ojojojojojoj 2016-08-15 18:40
dotyczy zarobków
po rozmowie podst 2300 brutto + premia za obrót (max 1200)+40 zł za każda dodatkowa ekspozycje,+900 za tzw półkę czyli merchandising(towar wykładasz sam) zaznaczam ze to kwoty brutto
proszę sobie zsumować
ojojojojojoj 2016-08-16 09:10
10 letni i taka dostałem propozycje bez możliwości jakichkolwiek negocjacji, wiec staz nie ma tu większego znaczenia zaznaczam raz jeszcze ze podane kwoty to kwoty brutto wiec jako doświadczeni PH powinniście Sobie łatwo to policzyć
odp 2016-08-16 18:27
3 tysięcy nie dostaniesz :) Podstawa to 1460 czy jakos tak na ręke w okresie próbnym :)
Premia jest jakiś system premiowy o którym usłyszysz na rekrutacji :)
Auto Skoda fabia jak dla nowego pewnie bez klimy :)
1
kuzyn Hanki 2016-10-06 09:22
Wigilia i Sylwester dla większości Polaków to są dni pracujące.
anna 2016-10-06 09:27
Piszesz o stanowisku ph-owca @odp? Taka mała byłaby podstawa jak gwarantują tutaj umowę o pracę? A powiedz ile można wyciągnąć na prowizji bo skoro masz informacje jakie dostaje się konkretnie auto no to może wiesz też czy opłaca się w ogóle zaczynać pod względem finansowym
Ilawa 2017-01-29 21:05
Właśnie po 4 latach pracy maagazynie zostałem zwolniony potraktowany jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z kolegą człowiek pracował uczciwie to na wariograf nas brał bo w każdym widzi złodzieja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] urodę nie idźcie tam do pracy
1
Anatorka 2017-02-19 16:43
Szukam wolnego etatu dla sprzedawcy ale niestety nic nie mogę znaleźć. Uroda ma dobrą opinię i może dlatego tak ciężko się dostać. Ile zarabiają w firmie ph? Czy ogólnie firma ma jakieś dodatki, może socjalne? Jaka jest atmosfera wśród załogi to tez jest ważne.?
Zuzanna 2017-03-01 08:41
Firma Uroda Polska obecnie poszukuje do pracy w Iławie osoby na stanowisko Referent ds. Eksportu. Ktoś z Was zamierza aplikować?
byly 2017-03-14 17:19
Kiedys dostawałas 1600 złoty podstawy :) ,a czy trudno sie hmmm Uważam, że nie :)
byly 2017-03-14 17:22
Kiedys dostawałas 1600 złoty podstawy :) ,a czy trudno sie hmmm Uważam, że nie :)
ja 2017-03-14 22:13
Wszystko zależy ile otrzymujesz za spłodzenie jednego postu;)
1
Zuzanna 2017-03-15 08:46
@byly długo pracowałeś w firmie? Chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich doświadczeń. Jakie benefity otrzymywałeś?
Anna 2017-05-24 09:07
Uroda Polska to firma z wieloletnią tradycją nagradzana za swoje wyroby.
Byly 2 2017-05-26 21:42
Pracowalem w tej firmie dwa lata jako PH. Zarobki tak jak wczesniej ktos wspomnial..atmosfera beznadziejna..zero deputatow na jakiekolwiek akcje a kazdy PH jest rozliczany z ich ilosci na swoim terenie. Firma potrafi wydzwaniac do PH o jeden tester ktory sie nie zgadza na stanie w emigo. Mimo ze ktos stara byc dobrym pracownikiem, na koniec dostaje rozwiazanie umowy pocztą z powodu oszczednosci w firmie a przelozeni udaja ze nie wiedza o co chodzi... Przykre.
Zuzanna 2017-05-29 08:40
Obecnie trwa rekrutacja na stanowisko Przedstawiciel Handlowy. W związku z tym chętnie dowiemy się więcej i Twojej pracy @Byly 2 . Co więcej mógłbyś powiedzieć na temat swoich doświadczeń w Uroda Polska? Dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które będą szukać odpowiedzi na pytanie jakim pracodawcą jest firma. Wspominasz o tym co w firmie nie działało zbyt dobrze. A jakie były jej plusy?
byly 2 2017-05-30 22:00
Praca dobra dla osób początkujących , prawdziwa szkoła życia. Jesli chcesz sie czegos nauczyc lub masz jakis problem , musisz liczyc tylko na siebie i swoja kreatywnosc. Plusem jest to ze po godzinach pracy nie trzeba robic nic dodatkowo w domu, malo pracy biurowej. Istotne jest to, ze kazdy pracownik traktowany jest przez przelozonych wyzszego szczebla jako gorszy, co jest bardzo odczuwalne podczas spotkan firmowych i moim zdaniem swiadczy o bardzo niskiej kulturze niektorych osob.
Zuzanna 2017-06-01 09:21
@byly 2 co sprawia, że jest to praca dobra dla początkujących? Na jakie możliwości rozwoju mogą liczyć pracownicy firmy? Wspominasz, że można liczyć tylko na siebie. Czy to znaczy, że inni współpracownicy nie są pomocni w udzielaniu rad nawet osobom wdrażającym się do pracy?
Alka 2017-06-21 10:28
Chyba przesadzacie z tym narzekaniem. Gdyby firma nie trzymała dyscypliny to dawno byłoby po firmie.
Wieśniak Sławek i ubezwlasnowolniona Beatka ;) 2017-07-29 00:13
Firma dla ludzi bez ambicji. Właściciele to zwykli nowobogaccy prostacy. Prezes szczyt buractwa i niestety złodziej.
Brak decyzyjnosci, ogólna bardzo niska kultura organizacyjna. Pieniądze nigdy na czas.
Taki oto zestaw podstawowych info nt uroda.
2
Jon 2017-07-30 22:40
Prawda. Tyle spraw w sądzie pracy co oni mają pozakladame przez pracowników to rzadko sie zdarza. W ostatnim czasie bardzo dużo osób które odeszło zostało oszukanych i nie wypłacili im pieniędzy. W stosunku do kontrahentów podobnie działają. Uwaga na tę firmę. To oszuści!
Unikat 2017-08-09 12:22
Nie ma idealnej firmy, wszędzie można znaleźć błędy. Sądzę, że Uroda ma natomiast historię, której może pozazdrościć niejedna firma. Jeśli ktoś woli pracę w korporacji to zawsze może odejść. Spoko praca czasami jest więcej warta niż ciągły stres i większe zarobki.
Zuzanna 2017-08-09 14:02
@Unikat rozumiem, że nie zgadzasz się do końca z negatywnymi opiniami. Możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z pracy w firmie? Co według Ciebie powinny wiedzieć osoby, które myślą o przesłaniu do swojego CV do Uroda Polska? Kto dobrze się odnajdzie odnajdzie w tej firmie?
Eddy 2017-08-10 17:03
Unikat - Pracowałas/es w tej firmie? To nie jest miejsce dla wpisów robionych przez opłacanych trolli...
Historie kilkudziesięcio letnią to ma marka uroda, a nie firma w obecnej formule, która kupiła prawa do posługiwania się jedynie logo uroda.
Obecny twór to granda a nie spoko praca. Jeśli ktokolwiek chce być traktowany jak gówno przez właścicieli, w ten sposób się dowarrosciowujacych, nie chce się rozwijać, nie chce mieć wpływu na decyzyjnosc i procesy za które pozornie odpowiada - niech tam idzie :)

Praca dla studentów i masohistow.
Eddy 2017-08-10 17:04
Unikat - Pracowałas/es w tej firmie? To nie jest miejsce dla wpisów robionych przez opłacanych trolli...
Historie kilkudziesięcio letnią to ma marka uroda, a nie firma w obecnej formule, która kupiła prawa do posługiwania się jedynie logo uroda.
Obecny twór to granda a nie spoko praca. Jeśli ktokolwiek chce być traktowany jak gówno przez właścicieli, w ten sposób się dowarrosciowujacych, nie chce się rozwijać, nie chce mieć wpływu na decyzyjnosc i procesy za które pozornie odpowiada - niech tam idzie :)

Praca dla studentów i masohistow.
obeznany 2017-08-12 21:31
Zuzanna - rozumiem ze też jesteś z wewnątrz. Też siedzisz zapewne w tym pięknym biurze w Warszawie. Trochę to przykre, że nawet kawy przy biurku napić się nie możesz bo szefo burak zabronil...
Zwraca się do Ciebie chociaż po imieniu? Czy standardowo - ona?
Stać Cię na lepszą pracę!!! Wierzę w Ciebie!!!
1
Anonim 2017-08-13 11:30
Jeśli ktoś nie ma nic pozytywnego do powiedzenia to zaczyna obrażać wszystkich. To właśnie można wywnioskować z niektórych wpisów. Uroda nikogo siłą nie trzyma w firmie.
Dsd 2017-08-14 09:24
Poprostu na temat tej firmy nie ma nic pozytywnego do powiedzenia. Wymień proszę 4 ważne plusy pracy w tej firmie.
Dsd 2017-08-14 09:25
Poprostu na temat tej firmy nie ma nic pozytywnego do powiedzenia. Wymień proszę 4 ważne plusy pracy w tej firmie.
Pracownica 2017-08-16 11:46
Uroda Polska nie potrzebuje spektakularnych sukcesów żeby dalej funkcjonować. Prowadzi swoją działalność spokojnie i bez zbędnych fam far. Jeśli ktoś woli coś innego jego wybór ale niech nie narzuca swojego stylu.
Zostaw swoją opinię o Uroda Polska - Iława
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Uroda Polska