Cieszyńskie Zakłady Kartoniarskie

Cieszyn

Opinie o Cieszyńskie Zakłady Kartoniarskie

ktoś 2009-12-22 20:28
szkoda czasu żeby opisywaać tą firmę.
6
Gość 2010-07-18 22:39
Aż tak źle...? Może od tego czasu coś się tam jednak zmieniło.
3
mury 2012-11-02 09:36
Widzę same minusy, (usunięte przez administratora) a są jakieś plusy ?
3
tk 2012-11-06 19:57
Polecam dobrym handlowcom. Słabym odradzam. Pracując tam czasu nie straciłem. Będę dobrze wspominał, mimo że mi się nie udało.
1
ko 2012-12-28 17:36
Widzę, ze nie tylko ja mam negatywne wrażenia z pracy w CZK. Niestety potwierdzam nie prawne praktyki zatrudniania i rozliczania się z pracownikami. Nie ważne czy pracownik dobry, czy zły, praktyki lewego zatrudniania niestety bardzo żle świadczą o Szefach i nie dziwię się, ze muszą ciągle szukać nowych leszczy.
2
TK 2013-05-29 21:31
Minimum to najniższa krajowa. Moje zarobki były na poziomie 2600-3500. Wiem że są tacy którzy zarabiają powyżej 10 000. Wszystko zależy od ciebie.
1
ph 2013-11-16 12:15
handlowiec 2600? porażka
1
ja 2013-11-16 12:17
tk-jak długo pracowałeś?
1
TK 2014-02-12 08:54
A ja wam powiem że gdybym mógł to bym wrócił. Po roku mądrzejszy pracowałbym lepiej. Od kierownika sporo sie nauczyłem. Chwilę po zwolnieniu mnie miałem żal a teraz...Polecam Handlowcom.
1
MAX 2014-03-14 19:23
firma jest OK
1
Obserwator 2014-03-20 21:08
Ludzie jak ktoś obserwuje rynek ogłoszeń to wie ze szukają na to stanowisko srednio co 4-5 miesięcy ( 3 ostatnie lata). Wniosek jest prosty albo trafiają na kompletnych (usunięte przez administratora)albo sami mają problemy.
2
TK 2014-03-21 10:44
(usunięte przez administratora) Obsługiwałem południe. A ty masz odwagę podać swoje imię i nazwisko?
Jestem twardym Ślązakiem - nigdy nie zasłaniam swoich niepowodzeń kimś z biura, produkcji, terenu. Skoro inicjały twojego kierownika były ci obce...byłeś tam krócej niż ja...
7
Arek 2014-03-27 18:08
Polecam prace w tej firmie. Kadra menadżerska na wysokim poziomie. Można się wiele nauczyć. Prezesi to dobrzy ludzie. Oczywiście zarobki zależne od samego pracującego. Pracowite i inteligentne osoby będą zadowolone.
4
TK 2014-04-02 20:48
Ja osobiście z lepszym Handlowcem niż MP nie pracowałem. Ale ja zwykły kowalczyk jestem :)
1
WW-ojnik 2014-04-18 20:39
he he he ludzie należy brać i nie gadać są tacy co po 8-tyś biorą a i czasem dorobią


PS.POZD. DLA GG ŁS SM
1
fan józka 2014-06-01 20:01
genialna pointa :).
2
Lasek 2014-10-28 09:25
Czasami liczy się doświadczenie jakie posiada dana osoba niż stopień wykształcenia. W wielu przypadkach nie trzeba być alfą i omegą a potrafić obsłużyć daną maszynę czy mieć trochę oleju w głowie. Z drugiej strony wyznacznikiem chyba są klienci i stopień ich zadowolenia. Jeżeli wszystko jest w porządku - to czemu zatrudniać kogoś innego?
niezła sprawa 2014-11-14 15:21
Przenoszę się do Cieszyna z innego miasta. Teraz poszukuję pracy jeszcze przed tym jak się przeniosę. Na firmę trafiłem trochę z przypadku, ale powiem szczerze, ze po wejściu na stornę jestem pod wrażeniem. Tak właściwie, to nie do końca sobie zdawałęm srpawę, że jedna firma robi aż tyle opakowań. Nieźle to wygląda... Jest szansa na zatrudnienie tam ?
1
Bizon 2014-11-28 19:03
Zgodzę się z kolegami, że czasami wykształcenie niewiele daje w porównaniu z doświadczeniem. Uczelnie dzisiaj kształcą tylko pod względem historycznym i teoretycznym. Nie ma żadnej praktyki na studiach co niestety w wielu przypadkach jest uciążliwe i nie gwarantuje znalezienia dobrej pracy po tym wszystkim. Swoją drogą ciekawe jakich pieniędzy można się tam spodziewać.
Jarek 2014-11-28 20:59
Hej, a czy ktoś pracował w cieszyńskich zakładach kartoniarskich jako reprezentant handlowy? Zastanawiam sie, czy warto w ogóle interesowac się firmą. Napisali niby, że oferują stabilną pracę, grupę aktywnych klientów, czyli wnioskuje, że baza klientów jest aktualna i praca nie bedzie trudna, czy tez elastyczny czas pracy. Brzmi to bardzo dobrze, ale ile jest w tym prawdy?
Były 2014-11-30 22:11
Jarek miałem nieszczęście tam pracować. Może jesteś bardziej elastyczny niż ja, natomiast różnica pomiędzy uzgodnieniami a faktami była taka jak różnica między odwagą a odważnikiem. Przepraszam ale mam ich za niesłownych.
8
Lejla 2015-04-07 14:56
Witam, Niebawem ide na rozmowę jak PH czy mógłbyć coś więcej powiedzieć na temat tej firmy i pracy. Z góry dziękuję
5
mk 2016-02-09 09:51
Mam pytanie w jakim systemie zmianowym pracuje się CZK szczególnie w okresie zimowym ( grudzień np 2015) , czy jest to tylko pierwsza zmiana czy więcej w jakich godzinach i czy jest możliwe dostania wolnego dnia w tygodniu.
2
jurek 2016-10-09 21:49
No ale sam nie pracowałeś na produkcji? No to chyba nie masz pewności? Sam nie wiem, co o tym myśleć, może te opinie są ze starych czasów a teraz sytuacja wygląda lepiej? Może dać znać jakiś aktualny pracownik?
4
CZARNA INES 2017-02-05 17:29
Hej jest świetna praca mila domowa atmosfera
6
nick 2017-05-16 12:45
ludzie ludzie...czy to jest zakład pracy przymusowej? jak mi sie nie podoba to szukam dalej a nie biadole...pracy na rynku dość...byłem przedstawicielem w CZK przez rok - atmosfera pracy dobra, nie ma idiotycznych ciśnień korporacyjnych, nie ma jakiś celów i innych pierdół...jest tylko presja szefa na spotkania z klientami; dostawałem wynagrodzenie na które się umówiłem - na nic więcej nie liczyłem...uznałem że czas iść dalej...czasu tam spędzonego nie żałuję
3
Pracownik 2017-05-16 14:13
Hahaha...dobre jeszcze moze jak ktos Cie zapyta to mu bedziesz polecelal prace w CZK
4
AP 2017-07-15 01:35
Witam, jak wygląda PH w tym zakładzie, na jakie wynagrodzenie można liczyć? Czy są słowni czy raczej dużo problemów?
1
Zostaw swoją opinię o Cieszyńskie Zakłady Kartoniarskie - Cieszyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cieszyńskie Zakłady Kartoniarskie