brak logo

Cieszyńskie Zakłady Kartoniarskie

Cieszyn

Opinie o Cieszyńskie Zakłady Kartoniarskie

ktoś 2009-12-22 20:28:22
szkoda czasu żeby opisywaać tą firmę.
1
Gość 2010-07-18 22:39:55
Aż tak źle...? Może od tego czasu coś się tam jednak zmieniło.
1
były 2012-01-10 17:51:59
Pracodawca- POMYŁKA.[usunięte przez moderatora] ludzi w biały dzień, podstawianie lipnych umów o pracę, kombinacje z umowami na zlecenie... odradzam. Na szczeblach wyższych ewidentnie niekompetentni ludzie.
1
karton 2012-05-05 14:26:47
Firma totalna porażka. Prezes sam nie wie czego chce. Na szczeście są w Polsce normalne firmy. Jedyne kompetentne osoby w firmie to ( usunięte przez administratora )
1
znowu ja 2012-09-27 16:32:22
A myślałam że są zmiany na lepsze...niestety nie cenią pracowników, a na dodatek rączka rączkę myję
1
mury 2012-11-02 09:36:13
Widzę same minusy, firma bardzo pojechana przez pracowników, a są jakieś plusy ?
2
ksg 2012-11-05 09:02:05
mury - 2012-11-02 09:36:13

Widzę same minusy, firma bardzo pojechana przez pracowników, a są jakieś plusy ?
jest wiele plusów. Cieszyn jest ładny :)
1
tk 2012-11-06 19:57:48
Polecam dobrym handlowcom. Słabym odradzam. Pracując tam czasu nie straciłem. Będę dobrze wspominał, mimo że mi się nie udało.
ko 2012-12-28 17:36:03
Widzę, ze nie tylko ja mam negatywne wrażenia z pracy w CZK. Niestety potwierdzam nie prawne praktyki zatrudniania i rozliczania się z pracownikami. Nie ważne czy pracownik dobry, czy zły, praktyki lewego zatrudniania niestety bardzo żle świadczą o Szefach i nie dziwię się, ze muszą ciągle szukać nowych leszczy.
1
TK 2013-05-29 21:31:23
Minimum to najniższa krajowa. Moje zarobki były na poziomie 2600-3500. Wiem że są tacy którzy zarabiają powyżej 10 000. Wszystko zależy od ciebie.
ph 2013-11-16 12:15:55
handlowiec 2600? porażka
ja 2013-11-16 12:17:21
tk-jak długo pracowałeś?
1
młody 2013-12-10 15:45:23
Handlowcy tyle zarabiaci macie firmowe samochody a my pracownicy produkcji (usunięte przez administratora)na to wszystko i po 2000 to max zarabiamy to dopiero porażka w głowie się nie mieści co tu piszecie zakład specyficzny i osoby kierujące ciekawe zapraszamy handlowców w okresie letnim do nas na 8 godz pracy przez tydzień zobaczycie co to praca jak to jest bo łatwo nie jest ale pracować trzeba
1
świeźy 2014-01-10 13:08:10
Wypłata to najniższa krajowa plus premia uznaniowa i tyle wychodzi jak oczywiście nie obecna premii bo to coraz częściej się zdaźa i na święta są pieniądze na konto od 100 do 600 zaleźy a zakład praktycznie pracuje 7 dni w tygodniu więc nie ma postoju
3
leszek 2014-02-10 18:06:13
Prezes to kompletny idiota
4
TK 2014-02-12 08:54:18
A ja wam powiem że gdybym mógł to bym wrócił. Po roku mądrzejszy pracowałbym lepiej. Od kierownika sporo sie nauczyłem. Chwilę po zwolnieniu mnie miałem żal a teraz...Polecam Handlowcom.
fujara 2014-03-07 19:43:31
Witam ludzie dajcie spokój to firma dla nieogarniętych temp. co się im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ruszyć nie chce . Kierownictwo trąci komuną wiem bo byłem .Pozdrawiam tych co się zwolnili
2
MAX 2014-03-14 19:23:10
firma jest OK
1
lol 2014-03-15 15:13:10
TK to zapewne jąkała z biura który pisze na zlecenie prezesiny, mądry przedstawiciel ominie ich szerokim łukiem. Opowieści o zarobkach to Basnie 1000 i jednej nocy. (usunięte przez administratora)Pozdrawiam nie dajcie sie wmanipulowac szkoda tych kilku miesięcy.
1
pszczółka 2014-03-19 20:35:56
Tam trza wezwać służby ..........i wtedy się opamiętają
2
Obserwator 2014-03-20 21:08:58
Ludzie jak ktoś obserwuje rynek ogłoszeń to wie ze szukają na to stanowisko srednio co 4-5 miesięcy ( 3 ostatnie lata). Wniosek jest prosty albo trafiają na kompletnych durni albo sami mają problemy.
1
TK 2014-03-21 10:44:59
(usunięte przez administratora) Obsługiwałem południe. A ty masz odwagę podać swoje imię i nazwisko?
Jestem twardym Ślązakiem - nigdy nie zasłaniam swoich niepowodzeń kimś z biura, produkcji, terenu. Skoro inicjały twojego kierownika były ci obce...byłeś tam krócej niż ja...
3
Arek 2014-03-27 18:08:35
Polecam prace w tej firmie. Kadra menadżerska na wysokim poziomie. Można się wiele nauczyć. Prezesi to dobrzy ludzie. Oczywiście zarobki zależne od samego pracującego. Pracowite i inteligentne osoby będą zadowolone.
2
ryba 2014-03-30 23:14:25
Arek musisz sie zbadać, albo jestes totalnym idiotą. Jeśli jestes z czk sa , to wiesz komu nie zaplaciliscie





4
Obserwator 2014-03-30 23:20:26
arek proszę Cię napisz od kogo mogę się cokolwiek nauczyć. Podaj mi jedną osobę o "wysokikm poziomie" bo dla mnie tych dwóch gości PK i MP to są gnomy bez wiedzy praktycznej jedynie z super instynktem samozachowawczym aby slinić się przy prezesie .
6
TK 2014-04-02 20:48:32
Ja osobiście z lepszym Handlowcem niż MP nie pracowałem. Ale ja zwykły kowalczyk jestem :)
1
spider 2014-04-09 21:58:09
Jeżeli jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle. Świetne są opinie pełne jadu a potem odpowiedź ludzi z biura podszywających sie pod zadowolonych pracowników.
Fachowcy od PR :-) Pewnie juz nikt do nich nie aplikuje .
2
WW-ojnik 2014-04-18 20:39:44
he he he ludzie należy brać i nie gadać są tacy co po 8-tyś biorą a i czasem dorobią


PS.POZD. DLA GG ŁS SM
fan józka 2014-06-01 20:01:53
genialna pointa :).
niezła sprawa 2014-11-14 15:21:22
Przenoszę się do Cieszyna z innego miasta. Teraz poszukuję pracy jeszcze przed tym jak się przeniosę. Na firmę trafiłem trochę z przypadku, ale powiem szczerze, ze po wejściu na stornę jestem pod wrażeniem. Tak właściwie, to nie do końca sobie zdawałęm srpawę, że jedna firma robi aż tyle opakowań. Nieźle to wygląda... Jest szansa na zatrudnienie tam ?
1
Bizon 2014-11-28 19:03:02
Zgodzę się z kolegami, że czasami wykształcenie niewiele daje w porównaniu z doświadczeniem. Uczelnie dzisiaj kształcą tylko pod względem historycznym i teoretycznym. Nie ma żadnej praktyki na studiach co niestety w wielu przypadkach jest uciążliwe i nie gwarantuje znalezienia dobrej pracy po tym wszystkim. Swoją drogą ciekawe jakich pieniędzy można się tam spodziewać.
Jarek 2014-11-28 20:59:41
Hej, a czy ktoś pracował w cieszyńskich zakładach kartoniarskich jako reprezentant handlowy? Zastanawiam sie, czy warto w ogóle interesowac się firmą. Napisali niby, że oferują stabilną pracę, grupę aktywnych klientów, czyli wnioskuje, że baza klientów jest aktualna i praca nie bedzie trudna, czy tez elastyczny czas pracy. Brzmi to bardzo dobrze, ale ile jest w tym prawdy?
Były 2014-11-30 22:11:51
Jarek miałem nieszczęście tam pracować. Może jesteś bardziej elastyczny niż ja, natomiast różnica pomiędzy uzgodnieniami a faktami była taka jak różnica między odwagą a odważnikiem. Przepraszam ale mam ich za niesłownych.
3
jony 2015-01-17 16:43:36
dot.handlowców Proszę NIE aplikować do tej firmy!!! nie dajcie się zwieść obietnicą które są w ogłoszeniu wszystko to bzdury!!!. omijajcie tą firmę szerokim łukiem
4
kto s 2015-02-24 20:13:42
Dziwi mnie ze PK jeszcze tam pracuje. Jak go poznałem miałem wrażenie że zdobędzie trochę doświadczenia i ucieknie z tej firmy. (usunięte przez administratora).. Kategorycznie odradzam. Pracowałem tam rok i podczas mojej prscy było 4 handlowców.
6
ZaWoDniK 2015-03-06 19:23:47
Reprezentant handlowy CZK musi być: dyspozycyjny, silnie zmotywowany na wynik, uparty i konsekwentny (zależy nam na poważnych i solidnych pracownikach, z którymi wiążemy się na lata). Najlepsi handlowcy są pewnymi siebie, słownymi i asertywnymi zawodnikami.--------ten kto pracował to będzie wiedział jaki ZAWODNIK to nabazgrał hahahahha (usunięte przez administratora)
6
Lejla 2015-04-07 14:56:45
Witam, Niebawem ide na rozmowę jak PH czy mógłbyć coś więcej powiedzieć na temat tej firmy i pracy. Z góry dziękuję
4
Do konika 2015-10-14 23:50:40
Koniu widzę ze jesteś powiązany z CZK ? SPAJDER jest twoim szefem ze tak go kryjesz a może ten co się jąka ? Do kolei powyżej i tych którzy będą aplikować: DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z TA FIRMA PŁACĄ MARNE 1200 ZŁOTY PODSTAWY A OBIECUJĄ ZE ZAROBISZ 5,6...10 tys. Firma z 90 letnia marna tradycja. Takich firm co robi takie "skomplikowane opakowania"( jak ujęte jest w ogłoszeniu) jest pełno!! Ale w żadnej firmie i na podobnym stanowisku nikt nie potrafił lepiej czarować od NICH!!!

PS. Tomek strata czasu na CZK.
10
@do konika 2015-11-15 00:50:55
Stary dzięki za info ze piszesz prawdę, mam znajomego który pracował tam 3 m-c jako PH i potwierdza to samo co Ty, prezes i cala świta czyli ( A.K. M.P. P.K.) są to ludzie którym nie można ufać w to co mówią.

Porada dla przyszłych aplikantów na PH.-zanim zaczniesz wysyłać swoje CV sprawdź w swoim regionie ile jest firm co się zajmuje taka sama produkcja kartonik i zobaczysz jaką będziesz miał kakurecie, firm jest na pęczki i nikt takim dziadostwem z Cieszyna CZK [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sobie nie będzie zawracal
4
Obserwator 2015-12-18 00:11:41
Witam aplikantów do CZKSA , Pracowałem tam i obserwuje kolejne biedne istoty wydymane przez CZKSA lub aplikujące na wydymanie. Nie wiem w jakim celu CZKSA szuka kolejnych idiotów. Realne jest tam 1200 pln brutto i sadzę że ochroniarz w Kauflandzie ma lepiej. Pozdrawiam Prezesa bohatera "Solidarności"
11
mk 2016-02-09 09:51:39
Mam pytanie w jakim systemie zmianowym pracuje się CZK szczególnie w okresie zimowym ( grudzień np 2015) , czy jest to tylko pierwsza zmiana czy więcej w jakich godzinach i czy jest możliwe dostania wolnego dnia w tygodniu.
2
RUDY spajder 2016-02-27 12:02:03
Spajder moje pytanie powtarzam do Ciebie zamkneliścię tą budę (CZK) w której śmierdzi komuną???bo nie widzę ogłoszeń ???
Mam nadzieję że żadnego pracownika juz nie wydymacie!!!
4
KĄJAP 2016-04-13 23:19:56
dzień dobry!!! wiosna zawitała do Cieszyna a dokładnie do CZK pukpuk zawodnicy asertywni poszukiwani za 1300 zł na rękę! z wiosną robimy atak na tereny w polsce a dokładnie Łódzke i mazowieckie, kto pierwszy ten lepszy czekamy właśnie na Ciebie!!!

ps.Bujajcie się frajerzy z CZK.
7
J. Z. 2016-09-03 07:58:48
Krótko i na temat 100% prawdy. pracowałem tam jako przedstawiciel i słyszałem od ludzi z produkcji jak są traktowani i ten gość powyżej dzieli sie ta prawda i przestrzega ludzi którzy szukają pracy w Cieszynie żeby od tej budy CZK jak najdalej!!!
Ps.
Serdeczne pozdrowienia dla Pająka i Jąkały
6
jurek 2016-10-09 21:49:28
No ale sam nie pracowałeś na produkcji? No to chyba nie masz pewności? Sam nie wiem, co o tym myśleć, może te opinie są ze starych czasów a teraz sytuacja wygląda lepiej? Może dać znać jakiś aktualny pracownik?
spiderr 2016-10-26 12:58:20
Firma tragedia nie dajcie się nabrać na rozmowie. Szkoda czasu.
2
Rudy spider 2016-11-04 19:38:21
Wiem coś o tym w 100% prawda, ja niestety sie nabrałem i przestrzegam wszystkich jak spiderr szkoda czasu. To ich pierd...... o zarobkach jakie tu można wyciągnąć są barrrdzo naciągane na wstępie dostajesz 1200 zł. i tyle w temacie. a marny prezesina Andrzej K. I jego przydupas pająk robią super pijar jaka to firma i gdzie oni nie wysyłają to gów...
1
Zostaw swoją opinię o Cieszyńskie Zakłady Kartoniarskie - Cieszyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cieszyńskie Zakłady Kartoniarskie