brak logo

Biuro-Land Sp. z o.o

Jaworzno

Opinie o Biuro-Land Sp. z o.o

SH 2010-02-19 10:48:00
ja byłem niedawno 1700na reke plus 5% teraz czeka mnie drugi etap...nic zobaczymy
anonim 2010-04-01 13:49:33
a ja lubi� prezesa tej firmy :) super facet!!!!!
noname 2010-05-12 20:32:28
to czy jest super czy nie to nie konieniecznie przekłada sie na wypłate i jakikolwiek progress dla pracowników.
zycze powodzenia ale nie nastawiajcie sie na kase i na lata pracy
powodzenia
anonim 2010-05-30 23:02:04
Jak to u prywaciarzy cudów nie ma, sporo ludzi pracuje tam za naprawdę śmieszne pieniądze - nie bardzo rozumiem związek fajny prezes który nie pozwala fajnie zarobić. Jesli dla kogos 1000 zł to fajna kasa to możne probowac a moze uda mu sie wygciagnąć te pieniądze w biuro-landzie. Pracowalam tam troche i generalnie nie polecam.
anonim 2011-01-12 13:22:36
jak na taki proces selekcji do pracy (wypelnianie ankiert, rozmowki) to smiesznych ludzi zatrudniaja. na sklepie bawia sie jak male dzieci w ganianego biegajac miedzy regalami, a smiechow i chichow nie ma konca
Baska 2011-05-24 17:29:51
jak wyląda 3 etap rozmów
lidia 2011-06-05 12:43:51
Ludzie nie macie pojęcia jaka tam jest ciężka praca nie wiecie nie piszcie głupot
dzida000 2013-01-01 03:25:29
hmmm, dziwi ą mnie takie opinie.... pracuję w tej firmie od kilku lat i jak każda firma ma wzloty i upadki a te niestety często wynikaja z rozsiewanych plotek przez "leniwców" :-) mi dobrze sie ta pracuje, urodziłąam Dziecko i nikt mnie nie wyrzucił a nawet dostaałam wsparcie firny i pokazali mnie na stronie www jako "nasze Mamy"... każdy pracodawca ma prawo wymagac - takie jest prawo ewolucji:-)
1
normalna 2013-01-11 12:27:05
to pracuj dalej - mam nadzieję, że dasz radę a że pokazali Cię na stronie Mama wraca do pracy to nie wszystko... pamiętaj raz się jest na wozie a raz pod wozem - a pracodawca z Biuro-Land średni :(
pracowita 2013-01-11 12:31:28
dzida000 - 2013-01-01 03:25:29

hmmm, dziwi ą mnie takie opinie.... pracuję w tej firmie od kilku lat i jak każda firma ma wzloty i upadki a te niestety często wynikaja z rozsiewanych plotek przez "leniwców" :-) mi dobrze sie ta pracuje, urodziłąam Dziecko i nikt mnie nie wyrzucił a nawet dostaałam wsparcie firny i pokazali mnie na stronie www jako "nasze Mamy"... każdy pracodawca ma prawo wymagac - takie jest prawo ewolucji:-)
zgadza się ma prawo wymagać ale nie za tą kasę którą proponuje - jak wymaga to powinien płacić a nie dawać jałmużnę - znam wielu pracodawców, którzy wymagają ale płacą naprawdę dobrze :)
1
kcz 2013-04-11 21:08:41
pracowita - 2013-01-11 12:31:28

dzida000 - 2013-01-01 03:25:29

hmmm, dziwi ą mnie takie opinie.... pracuję w tej firmie od kilku lat i jak każda firma ma wzloty i upadki a te niestety często wynikaja z rozsiewanych plotek przez "leniwców" :-) mi dobrze sie ta pracuje, urodziłąam Dziecko i nikt mnie nie wyrzucił a nawet dostaałam wsparcie firny i pokazali mnie na stronie www jako "nasze Mamy"... każdy pracodawca ma prawo wymagac - takie jest prawo ewolucji:-)
zgadza się ma prawo wymagać ale nie za tą kasę którą proponuje - jak wymaga to powinien płacić a nie dawać jałmużnę - znam wielu pracodawców, którzy wymagają ale płacą naprawdę dobrze :)
firma kogucik. Równia pochyła. Brak promocji,brak działu marketingu,dobrych handlowców, wszystko co dobre już za nimi
1
jaworzno 2014-02-26 16:52:43
Firma zatrzymala sie w latach 90tych.Niczego profesjonalnego tu nie znajdziecie
Robi 2014-06-30 20:36:54
Zatrzymała w latach 90-tych? To jedna z najbardziej nowoczesnych firm w regionie jaką znam! Sprawdź zanim ocenisz i bądź obiektywny, bo rzucać złe opinie potrafi każdy...
1
Robi 2014-06-30 20:53:43
..i jeszcze jedno, dawno nie spotkałem się z tak uczciwym podejściem firmy do pracowników i klientów, zasady tam panujące naprawdę są godne polecenia innym pracodawcom. Wiem co mówię, pracowałem już w różnych miejscach i mam porównanie
1
Ona 2014-07-01 22:04:55
Pracowałam tam ponad rok i z osobistych powodów musiałam zrezygnować... Szkoda bo to naprawdę super firma i super ludzie którzy w niej pracują. No może nie wszyscy, ale tam gdzie ludzie tam różne nastroje. Osobiście polecam!
1
Patryk 2014-10-04 16:18:23
O całej firmie jest mi trudno napisać bo nie znam natomiast obsługa na hali to porażka panie są wolne roześmiane ale nie wiadomo dlaczego mało znają się na swojej pracy. Na kawę czeka się bardzo długo . Nie polecam
Vito 2014-11-07 22:13:11
Każda firma ma lepsze i gorsze chwile, obiektywnie jednak oceniam ich bardzo wysoko. To dobra firma.
1
Adam 2014-11-12 19:30:54
Bardzo fajna firma, polecam.
1
Men 2014-12-04 20:21:32
Pracuje w tej firmie od dawna i jestem bardzo zadowolony. Oby tak dalej!
Tomek 2014-12-05 20:04:52
Współpracuję z Biurolandem od wielu lat i złego słowa na nich nie powiem. Pracują tam bardzo fajni ludzie!
1
Adaś 2014-12-08 09:51:48
Spoko firma, nic dodać , nic ująć.
Radek 2014-12-09 22:23:38
Pracowałem w Biuro-landzie kilka lat i jestem z tego okresu bardzo zadowolony. Wszystkie ustalenia były przestrzegane co mi dawało poczucie bezpieczeństwa. Na dodatek sporo się tam nauczyłem.
2
Aro 2014-12-19 19:30:11
To zależy co będziesz tam robił, wszystko zależy od stanowiska, na którym będziesz pracował. Ja w każdym razie polecam.
1
Tadek 2014-12-27 22:19:14
Bardzo fajni Ludzie tam pracuja, szczegolnie Pani Kasia z obslugi klienta, ogolnie bardzo lubie ta firme. Polecam.
1
Romek 2014-12-27 22:30:54
Ja uważam, że to bardzo dobra firma z ciekawym pomysłem na przyszłość. Stwarzają fajne warunki pracy, mają nowoczesne podejście do klienta i pracowników. Życzę im jak najlepiej i trzymam kciuki za dalszy rozwój.
1
Janusz 2015-01-05 22:50:25
Bardzo w porządku firma, zawsze się wywiązują z obietnic. Polcem
1
Marunia 2015-01-07 17:12:11
A ja bardzo lubię tą firmę i mogę ją polecić każdemu z czystym sumieniem, są Fair Play za co byli wielokrotnie wyróżniani przez obiektywne komisje. Jestem z Jaworzna, pracuje tam i uważam, że właśnie takie firmy należy wspierać:)
1
ola 2015-04-28 11:37:39
Byłem na rozmowie na przedstawiciela handlowego. Rozmowa składa się z 3 etapów na ostatnim o mało nie spadłem ze stołka jak dowiedziałem się o zarobkach a mianowicie 1600 zł na rękę umowa na 3 miesiące na zlecenie bez premii!!!
Po okresie próbnym jak się sprawdzę 1800 zł na rękę + premia od sprzedaży.
Dodam że 2 miesiące wcześniej pracownicy się zbuntowali i co niektórzy złożyli wypowiedzenia ale to wiem z innych źródeł. Powodzenia wszystkim życzę.
ala 2015-05-05 17:45:07
A na czym polegaly etapy rekrutacji ?
Adi 2015-07-30 17:30:44
fajna firma, bardzo dobrze mi się tam pracuje.
1
Anna 2015-11-02 10:11:37
Firma Ę Ą mająca się za nie wiadomo co (a tylko trochę większa od zwykłej pipiduwy). W większości same zarozumiałe pindy, patrzące na ciebie z góry. Durna 3 etapowa rozmowa podczas której najlepiej p. Annie wchodzić w tyłek i mówić jaki to biur0land fajny. Praca nudna, praktycznie za minimalną stawkę (ale o tym się dopiero dowiesz jak już masz zacząć pracę).
Tom 2015-11-07 15:54:49
Bardzo porządna firma, starają się dbać o pracowników i słuchać ich uwag. Zarobki jak na Jaworznickie warunki bardzo przyzwoite. Jak to w życiu bywa każdy chciałby więcej niż ma, ale ogólnie firma w porządku!
1
estelajda 2015-11-16 12:41:59
Atmosfera jest w porządku , ale tworzy ją tylko część ludzi którzy ze sobą współpracują , moim zdaniem dzięki nim ta firma jeszcze funkcjonuje. Zarobki są bardzo marne w porównaniu do nerwów podczas pracy o których nikt z poza murów Biuro-Landu nie ma pojęcia...
estelajda 2016-01-19 12:00:30
Zatrudnij się to zobaczysz , że każdy coś zawala a to Ty masz kontakt z klientem i to tobie sie obrywa
lol 2016-02-18 15:03:37
Nie rozumiem skąd tyle zadowolonych ludzi, praca za najniższą krajową, słowo przerwa jest wykreślona ze słownika, ciągły zapierdziel, zwalnianie ludzi za upominanie się o swoje prawa (bez wyjaśnienia powodu - bo tak). Dodatkowo ciągłe nękanie poprzez kierownictwo, wszystko na wczoraj, bardzo ciężka i mocno stresująca praca. Każdy na każdego zrzuca coś byleby umyć ręce, donosicielstwo działa szybciej niż internet LTE. Do leniwców mi bardzo daleko ku woli wyjaśnienia. Ogólnie radze omijać szerokim łukiem.
3
Eśka 2016-05-06 23:26:53
Spoko firma, dobrze mi się tam pracuje.
1
mam-nowe-białe-audi 2016-05-27 22:19:13
Pracowałam w BL ładnych parę lat. Nie napalajcie się zbytnio na pracę w tej firmie, po jakimś czasie znudzicie się pannie AB i polecicie za bramę.
Nie polecam pracy tam, omijajcie szerokim łukiem, "zarabiania pieniędzy:):)" w tej firmie nie poleciłabym najgorszemu wrogowi.

3 etapy zatrudnienia = mniej niż najniższa krajowa. To tylko na pokaz...
stopanonimowymhejtom 2016-08-08 07:52:07
najłatwiej jest hejtować wszystkich co coś robią siedząc na tyłku i nigdy nie pracując w firmie biuroland, rzucać oszczerstwa bo się jest zazdrosnym. @mam-nowe-białe-audi skoro było tak źle to czemu pracowałaś ładnych parę lat? może nikt inny cię nie chciał zatrudnić... ja pracuję od niedawna i nie wiem jak było kiedyś ale wiem, że teraz nie można mówić o tym, że firma jest be - laski zachodzą w ciążę jedna po drugiej a potem bez niczego wracają i nikt nie ma z tym problemu, kupują nam owoce i możemy robić sobie soki. praktycznie codziennie wychodzę o 16 z pracy i nikt nie ma z tym problemów. a co do zarobków - zawsze chce się więcej ale jakoś nie jest łatwo znaleśc w jaworznie firmy, które więcej płacą a tu przynajmniej jest umowa o pracę i fajna atmosfera
2
pracownik BL 2016-08-08 08:04:08
możesz wytłumaczyć w jaki sposób zarabiałaś mniej niż najniższa krajowa będąc na umowę o pracę? bo to co piszesz jest czystą manipulacją. w firmie biuroland nikt kto pracuje powyżej 3 miesięcy nie ma innej umowy niż umowa o pracę a wtedy nie można zarabiać mniej niz najniższa krajowa. Sama podważasz swoją wiarygodność.
Andzia22 2016-08-08 17:14:16
A ja do niedawna pracowałam w tej firmie, rozstaliśmy się w przyjaźni. Wiadomo, że zarobki nie najwyższych lotów, ale będąc na stanowisku, którego obowiązki nie przekładały się bezpośrednio na zysk, nie można narzekać. Pracodawca bardzo idzie na rękę, jeśli ktoś ma problemy osobiste, rodzinne, zdrowotne - interesuje się, proponuje inne rozwiązania i formy współpracy, ułatwia powrót do pracy itd. Pracowałam tam 2 lata i bardzo sobie cenię ten czas, sporo się nauczyłam, w biurze miła atmosfera, szefostwo "ludzkie". Jedyne co mogę zarzucić, to wg mnie zbytnia kontrola, czasem odczuwałam to jako brak zaufania, ale wystarczy robić swoje i cierpliwie tłumaczyć co się zrobiło danego dnia i nie ma żadnych problemów. To normalne, że pracodawca chce od pracownika maksimum jego możliwości i co jakiś czas to sprawdza. Szefowa zgani kiedy trzeba, ale też umie pochwalić i zmotywować do pracy, choćby miłym słowem, to też jest ważne. Nie wszystko musi być przeliczane na pieniądze. Ogólnie oceniam tę firmę na mocną czwórkę z plusem :) Wydaje mi się, że moja opinia jest w miarę obiektywna. Mogę polecić to miejsce pracy z czystym sumieniem.
1
Aron 2016-08-08 18:16:45
Spoks firma!
Tomek 2016-09-01 21:28:32
O, zupełnie przypadkowo trafiłem na tą stronę. Znam kilka osób, które pracują w Biurolandzie i wszystkie są zadowolone. Kilka razy korzystałem z usług i wszystko było ok. Mocno dbają o klienta
1
Tomek 2016-10-09 19:55:12
Potwierdzam pracują tam fajni ludzie i jest naprawdę dobra atmosfera
2
Ada 2016-10-10 18:06:15
pracuję w tej firmie i nie narzekam na zarobki, wręcz odwrotnie (dodam że wszystko jest legal, co jak wiemy w wielu firmach nie jest) Wiadomo, że na samym początku kiedy dopiero się uczysz płacą podstawę, ale można się szybko rozwinąć i wejść na wyższy poziom zarobków, które wypłacają w terminie co do dnia. ogólnie polecam, fajna i ciekawa firma.
1
były pracownik 2016-10-19 12:20:22
STANOWCZO ODRADZAM ! , pracowałem na magazynie i sie zwolniłem ! , praca w trudnych warunkach bo jak sie okazuje to nie tylko wyroby papiernicze , ale również chemia którą wdychasz 8 godzin dziennie ! + nadgodziny które każą ci robić a za które nie masz płacone ! szczególnie 2 zmiana gdzie robi sie nawet do 12 w nocy ! , a zarobki żałosne ! ,oczywiście umowa zlecenie ! , ludzie którzy tam pracują to totalna recydywa! , chamstwo i prostactwo , non stop tylko wyzywają bez powodu ! , OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM ! ale czego sie można było spodziewać po prywaciarzach ! hehe
3
Olo 2016-11-23 16:56:17
Tak się sklada, że też pracuje na magazynie birolandu i calkowiecie zaprzeczam powyższej opinii. Asortyment jest różny ale każdy szczelnie zabezpieczony wiec nie mam pojęcia skąd ci się wzięła ta chemia, która musiałeś wdychac....
Twoja opinia na temat ludzi tez jest mocno krzywdząca, bo to fajna i zgrana ekipa. Może powinienes popatrzeć w lustro i zadać sobie pytanie czy aby z tobą jest wszystko ok..
2
Zostaw swoją opinię o Biuro-Land Sp. z o.o - Jaworzno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro-Land Sp. z o.o