Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Giżewski

Pracowałeś w firmie Giżewski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
usuniete komentarze - 2013-08-01 14:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mały człowieczku miej troche godności i traktuj ludzi chociaż w 1% jak chciałbyś być traktowany ty. Na kazdym kroku tylko okradać i oszukiwać? Jak mozesz patrzec w lustro? kogo tam widzisz? a moze nie masz odwagi spojrzeć? Na otomoto też jedno wielkie oszustwo. Na twoim miejscu bym sie brzydził siebie.

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Proszę o kontakt byłych kierowców lub innych byłych pracowników tej firmy, sam jestem jednym z nich i w chwili obecnej walczę z Panem [usunięte przez moderatora]. przed sądem.
[usunięte przez moderatora]

taki - 2013-06-29 22:10:08 odpowiedz | cytuj
odradzam prace w tej firmie, zatrudniajac sie nie ejstescie o niczym informowani, ze nirmy paliwowe ze dobe pojedziecie i za chwile znowu ze za wszystko [usunięte przez moderatora] od sarny po kolizyjke a autocasko swoja drga takze sam miod, brak sprzedazy jest pokrywany z kieszeni roboli bo wiadomo ze tym łamagom za biurkami to nie wezmie. parodia i jeden wielki burdel, jest lato sprzedaz zerowa , wiec teraz sie przyjebie do bog wie czego i ta [usunięte przez moderatora] z termometrem ktory pokazuje cuda, a ten nowy [usunięte przez moderatora] tez by sie za robote wzial a nie łazi osiem h z term i temp patrzy. sobie [usunięte przez moderatora] sprawdzcie ile ma wedlina perzy wywozie. jak prosili [usunięte przez moderatora] o zmierzenie temp to z [usunięte przez moderatora] ze nikt jej mowil nie bedzie ale jak sie [usunięte przez moderatora] dowie to i [usunięte przez moderatora] dostanie.

ehhh - 2013-07-08 15:48:21 odpowiedz | cytuj
Prawda w oczy kole ze ciągle usuwacie prawdziwe opinie z internetu? troszke godności i samokrytyki. Jak juz jesteś takim "człowiekiem" to przyjmuj opinie na temat swojej osoby i [usunięte przez moderatora] jaki stworzyłeś z godnością której jak widać nie masz.... Ale czego sie mozna spodziewać po ...... (w miejsce kropek niech sobie kazdy tu wstawi odpowiednie określenie kto tu pracuje/pracował)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 13:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam wrażenie, że pisze tu jedna i ta sama osoba.. czy ktoś inny może się wypowiedzieć na temat pracy u Giżewskiego?
zdjecie uzytkownika
dawny pracownik - 2013-08-14 13:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Pracowałem tam i potwierdzam każdą negatywna opinie. (usunięte przez administratora) Chcesz przyjmij sie a zobaczysz. Ja nie polecam
zdjecie uzytkownika
Rzetelna opinia - 2013-10-04 17:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez 6 lat nigdy mi nie zabrał z wypłaty. Ale tez nic nie ukradłem...więc sumienie czyste. Fajni ludzie, oczywiście zależy od działu. Jak umiesz się porozumieć z ludźmi to problemu nie bedziesz mieć. Jak ktoś jest ........(cenzura) to nigdzie mu nie pasuje. Pracowało się fajnie, kasa ZAWSZE NA CZAS, ani dnia się nie spóźnił. Umowa najpierw próba jak wszędzie potem twardo na dłuższy okres. Jak się boisz negocjować warunków to siedź w domu i opowiadaj że jest bezrobocie, wszyscy kradną itd. W każdym razie wyrazy szacunku za talent do biznesu właściciela. Pozazdrościć.
zdjecie uzytkownika
kormoran - 2013-10-12 12:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, jak długo pracowałeś na próbnej umowie? I czy teraz dostajesz w miarę dobre pieniądze za swoją pracę?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-10-06 15:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe Ubój i Przetwórstwo Indyka Giżewski to firma rodzinna zlokalizowana w Słupii Kapitulnej, malowniczej wielkopolskiej miejscowości w pobliżu Rawicza. Ferma indyków została założona w 1982roku. Rozszerzeniem działalności było uruchomienie ubojni pod nazwą „Skup i Ubój Indyków”. W 1998 roku działalność firmy uległa dalszemu rozszerzeniu o produkcję wędlin i wyrobów wędliniarskich. Obecnie w profilu działalności przedsiębiorstwa znajdują się: ubój, rozbiór i przetwórstwo indyka wraz z konfekcjonowaniem mięsa i wędlin. Zakład stanowi zintegrowany kompleks budynków, zaprojektowanych i wykonanych zgodnie z normami
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Giżewski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x