Zakład Produkcji Drzewnej Ireneusz Sobczak

Wągrowiec

Opinie o Zakład Produkcji Drzewnej Ireneusz Sobczak

anonim 2011-07-17 11:00:47
wielka charuwa za grosze,[usunięte przez moderatora] ,bzdury piszesz
D...... 2011-10-03 01:44:28
Mam złe zdanie o tej firmie. [usunięte przez moderatora]
1
pracownik 2012-07-29 21:57:31
6 lat tam robię , harowałem od rana do nocy , a nawet więcej
dorobił się tylko szef
ale niech ma , nie obcinam mu skrzydeł
wypłaty nie są na czas , ale tylko kilka dni zwykle
majster szkoli nowych , znajomych nie rusza
robię bo muszę , ale szukam innej
nie polecam szukającym pracy
1
anonim 2012-12-21 14:38:02
Ludzie jakie bzdury piszecie ! Pracuje w tej firmie od 7 lat i nigdy szef nie spóżnił się z wypłatą,wiadomo o dzień czy dwa nie chodzi! Za nadgodziny zawsze płaci i nie wiem co to za buraki takie rzeczy wypisują,chyba są to osoby które nie miały okazji pracować w takich firmach jak SKARPOL czy ROGOWSKI. Do nich powinni kierowac takie negatywne opinie!!! Firmę SOBCZAK POLECAM !!!
1
dostawca z gór 2012-12-27 22:09:04
sprzedajemy tej firmie drewno bukowe i od kiedy współpracujemy zaczeliśmy wieżyć w uczciwych ludzi. polecam facet jest słowny i uczciwy.
pracownik 2012-12-28 19:24:16
Pracuję w tej firmie już długo,nie znam lepszego Szefa,zawsze idzie na rękę czy to z urlopem czy z zaliczką itp, a na pewno nie spóźnia się z wypłatą-bzdury wyssane z palca,za nadgodziny również zapłacone.Praca bezstresowa,zarobki adekwatne do zaangażowania.
dostawca 2013-01-31 11:51:03
zgadzam się, pan Sobczak jest uczciwym człowiekiem.
anonim 2013-02-05 16:58:54
Do szefa nie mam zastrzeżeń. Wypłaca wypłaty na czas i jak pracuje to tylko raz się spóźnił i jeszcze o tym uprzedził.
[usunięte przez moderatora] O większości rzeczy szef nie wie albo nie chce wiedzieć.
były pracownik 2013-02-08 21:18:52
zajmijcie sie praca a nie pierdołami. zamiast pracowac to ludzi obgadujecie. i tak słyszałem ze macie w tym zakładzie za dobrze. papirosy sie pali gdzie chce i kiedy chce, spijacie sobie kawki kiedy chcecie super praca. zarobki sa na pewno sa adekwatne do wykonywanej pracy bo skoro ktos ma czas na obgadywanie ludzi to ciekawe jak pracuje. zakład jes super ale czesc pracownikow powinna zostac wymieniona. wtedy na pewno bedzie lepiej.
normalny pracownik 2013-02-09 10:12:56
Komentarz do "BYŁY PRACOWNIK" to że ludzie piją kawę to tylko dlatego że kierownik zgodził sie,aby pracownik mógł raz wypić w ciągu dnia pracy! A papierosy ludzie w każdych firmach palą i chowią sie po kiblach! W każdych firmach znajdą sie ludzię co pierdołami się zajmują! [usunięte przez moderatora]
Miki 2013-02-10 21:09:14
[usunięte przez moderatora] Zajmujecie się pierdołami które nawet nie są prawdziwe..
Nie znam bardziej uczciwego człowieka niż Pan Sobczak...
Bardzo polecam tą firmę, Pieniążki zawsze na czas, problemu z Urlopami nie ma..
kris2000 2014-11-14 19:38:36
pracowałam w tej firmie pół roku i nie polecam, za nadgodziny trzeba się prosić tygodniami, a za L4 dostaje się wypowiedzenie. Pracownicy w miarę ok ale kierownik lubi dupowłazów i donośićieli, zakaz palenia papierosów kara 500 zł za 1 fajkę... bzdura jakich mało, kabaret a nie zakład pracy.... NIE POLECAM.
3
Wilhelm 2015-01-31 16:57:32
Patrząc po samych zdjęciach zawartych na stronie internetowej można powiedzieć, że ich wyroby są naprawdę zróżnicowane do aktualnych potrzeb klienta. Zastanawiam się tylko ile czasu technologicznie potrzeba do stworzenia nowego wzorca i czy często się zdarza tworzenie czegoś bezpośrednio pod potrzebę konkretnego odbiorcy hurtowego czy detalicznego.
Tata 2015-02-25 04:11:26
Zakłady tego typu są w naszym kraju popularne z tym, że udział procentowy lasów niestety nie ubłagalnie spada, zmniejszając się już do wartości mocno niepożądanych. Najgorsze jest to, że polityka drzewna nie uwzględnia przyszłych potrzeb Polaków na lasy i tereny zielone, a ekpansja terenów zurbanizowanych nadal trwa. Zakłady takie jak ten tylko zacierają ręce.
szal 2015-03-13 00:05:27
Czytając niektóre komentarze...

Papierosy- nie wolno palić na terenie zakładu-to chyba oczywiste, podczas przerwy poza bramą można zapalić do obrzygania.

Zarobki- adekwatne do wykonywanej pracy 1500- wzwyż...

L4- ja osobiście sam wyrzuciłbym leserów, którzy notorycznie biorą L4, bo nie chce się pracować... a Pan Sobaczak? niepotrzebnie trzyma takich matołów...
Pisanie tutaj głupot, że za l4 wylatujesz to kłamstwo! są tacy co biorą L4 na 2 dni jeden dzień do pracy i kolejne 3 "L-ki" i tak notorycznie! Czyli pracownik nie wylatuje za L-ke tylko za leserstwo!

Wypłata- każdy pracownik otrzymuje wypłatę do 10 dnia miesiąca! odkąd pracuję raz wypłatę dostałem 11-tego! To chyba nie tragedia co?

URLOP- nie ma problemu z urlopem- "mówisz, masz". Nawet jeśli już nie masz a potrzebujesz to dostaniesz!

Praca- nie jest ciężka! jeśli ktoś jest leserem to nawet leżenie będzie wydawało mu się trudne i uciążliwe...

Jeśli ktoś chce od razu zarabiać 3000 zł to uprzedzam to nie ta firma...
Śmieszą mnie ludzie z podstawowym wykształceniem (Pan Sobczak również przyjmie i takich...) co nie podoba im się wynagrodzenie w wysokości 2000 zł!
egon 2015-03-14 10:27:40
2000 smieszne to maja du...wlazy kturzy sa leserami
2
egon 2015-03-25 16:26:10
3 tys.ha ha za 2 miesiace
anonim 2015-04-17 20:02:03
Proszę zwrócić uwagę, że firma Pana Sobczaka posiada certyfikat FSC więc nie rozumiem Pana opinii na temat przyszłych potrzeb Polaków na lasy i tereny zielone.Zapraszam do lektury na temat tego certyfikatu.
hasas 2015-11-09 21:09:39
Zakład Produkcji Drzewnej Ireneusz Sobczak?
Wielkie nie!
Panie Sobczak,
dlaczego tyramy za marne grosze?!
Pracownicy na dziale ZORKA nie zarabiają nawet podstawy, a takową mają w umowie! jakim prawem? Wielu pracuje za podstawę na rękę a wykonują ciężką pracę.
Gdzie wypłacane jest szkodliwe?
- Gdy wyciągi przestaną działać pracownicy muszą pracować w wielkim pyle!!! Skandal!
- brak zapewnionej stosownej ochrony!
- lakiernicy nie mają za ciekawie w tej firmie. Jak tam czasami zagoszczę to jeden wielki smród, zimno i "wielkie tyranie", bo trzeba się wyrobić.
- Praca za darmo w sobotę... tak jest to możliwe.
- i wiele wiele innych...

Panie Sobczak taka informacja. Wielu pracowników mówi o złożeniu wypowiedzenia w przyszłym roku, 2016. Zaznaczam, że są to pracownicy od lat, którzy posiadają doświadczenie w Pańskiej produkcji, a wszystko ze względu na między innymi ZAROBKI I TRAKTOWANIE PRACOWNIKA.

Pracownicy zapowiadają również, iż wszelkie nieprawidłowości będą masowo głoszone Państwowej Inspekcji Pracy.
gabi 2015-11-19 13:19:22
Pracuję u Sobczaka kilka lat i nie narzekam, zarabiam około 2 tyś. Praca nie ciężka, pracujemy po 8 godzin i bardzo rzadko są nadgodziny, a jeśli są to zapłacone, nie ma problemu. W Wągrowcy niedawno powstała nowa firma która potrzebuje pracowników cała zorka powinna się tam zgłosić, na pewno zarobią lepiej (wielkie lenie i nieudaczniki) ha ha ha.
pracownik 2015-11-28 20:19:25
szef powinien wywalić wszystkie stare zadymiary z zorki a robota będzie szła jak złoto, ja mam to nieszczęście pracować z nimi i to one blokują wszystko.
lysy 2015-12-02 21:37:44
Pozniej to cie zwolni wszystkie te starocie co wlaza kierownikom w d... powinni zwolnic zorke i lakiernie
pracownik 2015-12-03 14:03:08
z tego co wiem wszyscy maja umowe o prace a nie zlecenie
2
gabi 2015-12-17 12:19:43
świeta blisko i dostałem gwiazdora całe 900 zł.ha, ha ,ha
Jarek a ty?
1
pracownik 2016-01-25 15:14:15
w tym zakladzie jest totalny wyzysk czlowieka najgorszy dzial zorka ludzie pracuja tam za najnizsza krajowa ,poprawki robia za darmo jak wroca nogi,jak chodzi o zekome 900 zl na swieta faktem jest ze sa takie pieniadze ale nikt nie pomysli ile razy Sobczak odciagnie z wyplaty w ciagu roku pracownikom to wtedy jest mala sumka wiec nie ma co sie tym podniecac ,900 zł dla kazdego pracownika ktory nie opuscil zadnego dnia w roku .najlepsze pieniadze zarabiaja tam ludzie ktorzy nic nie robia a ludzie co pracuja na caly zaklad zarabiaja najmniej wiec jak czytam ze Sobczak jest uczciwy to smiac mi sie chce
gabi 2016-01-26 13:21:54
niedługo zorka zostanie całkiem zlikwidowana, co szef powinien zrobić dawno.
pracownik 2016-01-27 11:50:13
szef jest spoko ale te dwa pieski a szczególnie ten z kugi maja za dużo władzy!
2
ŁYK 2016-07-04 20:36:00
( (usunięte przez administratora) browarek w dupie dostałes ty tam zgnijesz (usunięte przez administratora)
poldek 2016-07-05 09:34:46
wiecie jak teraz wygląda praca u nich konkretnie czy nie za bardzo? bo wydaje mi się, że zakład produkcji ma dobre warunki dla pracowników no i z tego co wiem to dają ubrania robocze no i tez na pewno dodatki do pracy.
Zostaw swoją opinię o Zakład Produkcji Drzewnej Ireneusz Sobczak - Wągrowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Produkcji Drzewnej Ireneusz Sobczak