logo BIG FORM Sp. z.o.o. Sp. k.

BIG FORM Sp. z.o.o. Sp. k.

Chojnów

Opinie o BIG FORM Sp. z.o.o. Sp. k.

anonim 2010-06-29 16:45
JEST OK
Anonim 2011-02-07 15:30
Czujesz się jak akwizytor.Właściciel to kmiot któremu słoma z butów wystaje.Za wszystko potrącają ci kasę, tak że sam nie wiesz ile zarobisz. Omijajcie szerokim łukiem.
5
anonim 2011-02-07 15:50
Zarobki 7500-17500 , ale się obśmiałem. Chyba roczne.
4
anonim 2011-05-08 11:03
Jak ktoś jest cieniasem i leserem to mozę zarobi tą kwotę rocznie. Są tacy, którzy twierdzą że są swietnymi handlowcami, a pozniej tylka im sie nie chce ruszyc w teren i maja lipna sprzedaz. A samo sie nie sprzeda. Nieraz wystarczy wejsc do klienta i przedstawic oferte, niekiedy trzeba powalczyc z klientem, ale trzeba pracowac. Szef to uczciwy czlowiek i jak PH nie oszukuje to jest wszystko ok. Jak jestes dobrym handlowcem to spokojnie zrobisz 20-30tys. w m-cu. Kasa zawsze na czas.
lolo 2011-06-19 20:24
Praca jest wporzo. Nigdy nie zostałem oszukany przez szefa. Prosta zasada - pracujesz to zarabiasz, nie pracujesz - wiadomo, z pustego to i Salomon nie naleje. Ludzie chcieliby najlepiej pracować godzinę dziennie i kokosy zarabiać... Dobry handlowiec poradzi sobie bez problemu i będzie zadowolony na 100%
anonim 2011-11-04 19:00
straszne,było by fajnie gdyby nie oceniano charakteru tylko pracę i aparycje o której się mówi na rozmowie.Szkoda że szef tej firmy nie wie jak szkolą jego pracownicy innych tj.1.brak punktualności2.ciągłe rozmowy prywatne3.obgadywanie kolegów z pracy4.i dyskwalifikacja dobrego zadatku na świetnego przedstawiciela tylko ze wzgląd na jego swietne warunki np.prestiżowe,powinien tego dopilnować szef gdyż zawierza ludzią któży mają mu zamiar w niedługim czasie wiwinać niezły numer lub są w firmie tylko dlatego że płaci im zus i są na zwykłej umowie a nie na działalności.Przykre ze losem ludzi któzy chcą tą pracę muszą decydować tacy egoiści i niedobrzy ludzie nie jest ich wielu w tej firmie więc łatwo się domyśleć kto to!Polecam tę pracę ale oszczegam ludzie którym zależy a są np.atrakcyjni i zdolni będą eliminowani a ładne kobiety i zdolne jak trafią na szkoleniowca
kobietę z tej firmy odpadną z hukiem!!!!nie warto się stresować!tych którtch wybierają też sie póżniej nie sprawdzają itd....SZEFIE postaw na młodą kadrę jak chcesz dalej zarabiac miliony i nie obawiaj się zatrudniać młodych atrakcyjnych ludzi którym zależy.
1
bolek 2011-12-08 17:08
moim zdaniem za duzo dobrych rzeczy mowi sie na poczatku, jak by NIE BYLO I ILE BYS NIE PRACOWAL w koncu przy tej dzialalnosci zezra cie podatki,zus(ktory zwracaja TYLKO za przepracowane dni), a paliwo to nie wspomne!!!!!!jestes w czarnej dupie przy rozliczeniu za wszystko odciagaja szef patrzy na siebie, niedlugo bedzie musial patrzyc jak utrzymac starych pracownikow przy rosnacych kosztach i cenach paliwa!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE I HANDLOWCY SA FAJNI ALE NIE POLECAM NA RYNKU JEST W CH TAKICH FIRM A LUDZIE MAJA ICH DOSYC BYLO KROTKO A INTENSYWNIE I NIE MA ZA CZYM TESKNIC OMIJAJCIE
3
NA SWOIM 2011-12-09 19:05
A CZYM STARSZY HANDLOWIEC RÓZNI SIĘ OD MŁODSZEGO???
NAPEWNO MA LEPSZE PODEJSCIE DO PRACY , SYSTEMATYCZNOŚĆ I LEPIEJ SOBIE RADZI Z KLIENTAMI.
MŁODSI CHCA ZAROBIĆ I NIC NIE ROBIĆ , A ZAPIPSZAĆ TRZEBA CHOCIAZBY NA MARŻĘ ALBO PRĄD JAK NIE WYPRACUJESZ TO NIE MA - NIC NA SWIECIE NIE MA ZA DARMO.
CHCIELIŚCIE AMERYKI TO JA MACIE . PRZESTAŃCIE BECZEĆ A ZACZNIJCIE ROBIĆ PO 10 GODZ. MIN. TO ZAROBICIE NAWET 25000 MIESIĘCZNIE.
CO DO SŁOMY - COZ TO WAM PO TYCH WYPOWIEDZIACH - SŁOMA Z PAPCI WYSTAJE . ZERO KULTURY - BIZNESMENI - PSIAKREW. 7500 ZA 2 GODZ. PRACY W MIESIĄCU .
PRZYJMIJCIE SIĘ DO FMCG NP. SKAWY TO ODLECICIE PO TYGODNIU 1300 NA SWOIM , ALBO DO KRAFTA TO SIĘ ZES....CIE 3000 NA MIESIĄC , A PLANY I TELEFONY PO PÓLNOCY TO NORMALKA . DLA WAS ZAWSZE JEST LEPIEJ TAM GDZIE WAS NIE MA , ABY COŚ O TYM POWIEDZIEĆ TRZEBA POPRACOWAĆ W KILKU FIRMACH I BYC W TYM FACHU NA RYNKU 15 LAT. ZA GRANICA ZAPIPSZACIE ZA GROSZE A W POLSCE ZA DARMO CHCECIE KUPE KASY . WSZYSTKO KOSZTUJE. POZDRAWIAM WSZYSTKICH MŁODYCH I GNIEWNYCH HANDLOWCÓW , SKRZYWDZONYCH PRZEZ FIRMY , LOS , KRAJ I UKOŃCZONE STUDIA , KTÓRE NIE DAJĄ IM PIENIAZKÓW ZA DARMO !!! MAM PORADE DLA WSZYSTKICH - U S A TAM SIĘ DOROBICIE Z WASZYMI DYPLOMAMI - ZACZNIECIE OD ROZWOZU PIZZY - POWODZENIA
1
KUJAWIAK 2011-12-22 01:12
Szanowni koledzy handlowcy!!!!!!
Miejcie trochę godności i honoru . O ile wiem to praca w tej Firmie jest na swojej działalności , więc w czym problem??
Robisz swoje , wystawiasz FV i bierzesz kase , Menadzer może ci naskoczyć , jesli masz efekty to widocznie się boi o stołek.
Menadzer kieruje zespołem ludzi na etacie ale nia ma prawa kierować firmami , które wspołpracuja z Big Form wykonując usługę marketingową , Ot wszystko.
Co do szefa - coz jeśli robia go w konia jego sprawa jesli im wierzy.
Co do poziomu Menadzerów , jesli obgadują innych handlowców , naciagaja firme na kase i zajmuja się pierdołami - cóz nie warto tu pracować !! Dobry handlowiec to skuteczny handlowiec!!
Jesli zaspól sprzdazowy jest na swojej dziallnosci - to taka kadra jest niepotrzebna -
poprostu szkodzi. I to tyle pozdrawiam mapiarzy . Z waszych wypowiedzi wynika iz najlepiej jakby w Big Formie pracownik miał min. 60 lat- wtedy nie jest zagrożeniem dla Menedzęra - a może powinniście sobie postawić ambitny cel ??? Dopiąć swego i odmłodzić kadre , albo zająć ich miejsce i przeprowadzić restrukturyzację ?? Stare kraby zawsze szkodzą bo sa niereformowalne i zadufane w sobie- pomyślcie o tym i Szef także niech pomyśli!!!! Wesołego 2012 !!!!!!!!!!!
1
anonim 2012-01-26 20:57
Do Wszystkich zainteresowanych pracą w Big Form !!!
Z uwagi na fakt, iż handlowcy firmy Big Form współpracują z ludźmi na poziomie, właścicielami małych i dużych firm muszą byc ludźmi taktownymi, kulturalnymi, inteligentnymi i przede wszystkim atrakcyjnymi. Nie zgodzę się z powyższą opinią, bo w Big Formie jest miejsce dla ludzi, którzy posiadają powyższe cechy i mają wygląd i prezencję zachęcającą do rozmowy. Handlowcy Big Form kształtują wizerunek firmy w terenie i są wizytówką firmy, jeśli swoim wyglądem będą zniechęcac do rozmowy to wszyscy będą ich gonic i efektów nie będzie. Atrakcyjni ludzie, umiejący rozmawiac z drugim człowiekiem i mający ogólne pojęcie o tym czym jest REKLAMA, świetnie radzą sobie w firmie, tylko muszą wyjezdzac do pracy i odwiedzac firmy na terenie wydania, bo klient sam do nich nie przyjdzie. W interesie wszystkich w firmie od szefa,poprzez managera, jak i samego handlowca jest to, aby człowiek mial efekty, dlatego nikt nikomu klody pod nogi nie rzuca i wszyscy w miarę swoich mozliwosci sobie pomagaja. Potwierdzeniem na to jest kadra handlowa pracująca w firmie na swoich terenach po kilkanascie lat i obsługująca swoich klientów od takiego okresu czasu. Pozdrawiam !!!
xyz 2012-02-28 18:57
poszło ogłoszenie na Wrocław, Legnicę, Wałbrzych nastąpiła rotacja?
poszukiwacz pracy 2012-04-21 09:16
uwaga ????!!!!!!!!!!
czy w tej firmie wogule ktos pracuje?? na pracuj pl i praca pl non stop szukaja handlowców ze wszystkich województw.
czy ktos wie o co chodzi?? taka rotacja czy ściema a moze nie płacą .
cięzko jest wydać kase na koszty i vat i nie miec zapłacone - to jak jest???
jesli ktos coś wie niech napisze
czekam
łowca debili 2012-04-21 18:06
pracę w tej firmie zaczynasz od szkolenia, prawdopodobnie ludzie którzy szkolą odrzucają kandydatów,taka lokalna klika,nie polecam
1
MIKOŁAJ 2012-09-10 17:56
powiedzcie jak to jest jeśli podpisałem umowę i teraz chcę się wycofać jakie są tego konsekwencje//
anonim 2012-10-27 21:15
odejdziesz i tyle nic nie moga Ci zrobic..
1
Anonim 2012-11-27 12:21
Jakie samochody dają po 3 miesiącach?
Jak to oszukuja na kosztach?nie płacą za paliwo?
2013-09-27 19:25
Bylem i widzialem.... szkoda kasy, swojej kasy... co to za praca gdzie wiecej wydajesz a nizeli zarobisz ? no chyba ze was kreci czekanie na swoje miesiacami....
4
były 2013-11-19 20:20
a ja dodam,że kasy tu nie zarobicie... same obietnice bez pokrycia... (usunięte przez administratora).. jak policzycie sobie wszytko to okaże się, że jeszcze dołożyliście do interesu... brak słów...
3
kidd 2014-02-13 10:27
nie polecam nikomu!!!!!!!! nic się nie zarabia a nawet trzeba dokładać
5
handlowiec BF 2014-03-29 07:55
Powyższe opinie dotyczą ludzi, którzy myśleli,że wystarczy wyjechać w teren i już zarobią kasę. Niestety w tej pracy najistotniejsze są umiejętności sprzedaży, pozytywne nastawienie i chęć pracy, jeśli tego zabraknie to niestety efekty mogą być takie jak opisali poprzednicy. Jeśli jesteś dobrym handlowcem i pracujesz to zarobisz świetne pieniądze. Jak uda się Wam dostać do firmy to przekonacie się, że pracują tu handlowcy od kilkunastu lat,zarabiają świetne pieniądze i zamierzają pracować do emerytury. Życzę wszystkim powodzenia!
anonim 2014-04-28 14:42
Pracz wymagajaca. Trzeba byc mocno przekonanym do reklamy, ktora sie proponuje, a i tak nikt tego nie bierze... Praca zalezna od terenu, mialem teren, na ktorym sie sprzedawalo, ale na innym wyplulem flaki i nic. Ogolnie gdy podliczylem okres pracy to stracilem. Nie rozumiem komentarzy o szefie i innych, bo to naprawde spoko ludzie, a prezes spoko czlowiek, ale zeby tam pracowac trzeba miec na poczatku sporo pieniedzy miec odlozonych, zeby na pierwsze chude miesiace starczylo (zanim sie wypracuje klientow i teren). Ja mialem ich za malo. Ale powtarzam ludzie w firmie spoko, a inni w zlosci rozne rzeczy wypisuja.
1
yahoo 2014-07-27 19:40
Szef tylko o sobie myśli, ludzie w biurze ponoc na zlecenie pracują, a co do ph to jest grupa która długo pracuje w tej firmie ale często jest duźa rotacja nowych, i tyle
1
STACHU 2014-10-22 11:13
zamierzam podjąć prace w BIG FROM. napiszcie coś co do samej umowy ,weksli bo już kiedyś dało mi to w kość i nie chciałbym drugi raz popełnić tego błędu. No i co do samej sprzedaży bo to chyba nie łatwy temat w tych czasach i jestem trochę rozdarty co do decyzji. Pozdrawiam z góry dzięki.
były 2014-11-23 11:37
Odpuście sobie prace…. więcej stracicie a niżeli zarobicie… Bzdura totalna, a mapy???? Ktoś z Was by to kupił za takie pieniądzę?
1
koleszka 2015-01-07 21:48
jeżeli pracujesz 6-7 h dziennie, to skompletowanie klientów na plakat nie powinno zająć więcej niż 25 dni, prowizja za plakat(format A1) wynosi ok. 7-8 tyś netto + premie miesięczne, także jeżeli chcesz spokojnie zarabiać 3,5-4,5 tyś miesięcznie a przy tym jesteś solidnym, profesjonalnym, elokwentnym człowiekiem to spokojnie dasz radę, plakaty są wszystkim znane, a więc nie ma obawy o znajomość produktu ze strony potencjalnych klientów, jeżeli wydajesz 1 plakat na 2 m-ce w roku to masz ok. 55-60 tyś netto na rok, także całkiem przyzwoite pieniądze
Kamil 2015-02-21 14:46
Z tego co wiadomo to firma specjalizuje się w projektowaniu graficznym na potrzeby reklamy i poligrafii. Oczywiście żeby móc wykonywać taką działalność trzeba mieć wykwalifikowany skład, ale wydaje mi się, że o to akurat nie ma się co martwić. No chyba, że chcą oszczędzać na pracownikach to w takim przypadku wątpię żeby ktoś im poszedł za marne pieniądze.
Kasia 2015-03-20 21:50
Ktoś pracował w tej firmie jako grafik?
olo 2015-10-29 09:17
a czy mozecie napisac dikładnie na czym polega praca ph w tej firmie. piszecie ze mozna utopic kase? na czym polega praca na swojej dzialalnosci u nich? jak oni sie rozliczaja?
brajan16 2016-01-06 21:18
Czy orientuje się ktoś jak wygląda praca na stanowisku kolportera plakatów w tej firmie?
3
kac 2016-05-15 10:40
ja również zastanawiam sie jak wyglada zatrudnienie w firmie ale na stanowisku Przedstawiciela Handlowego, napiszcie prosze jaką macie podstawę wynagrodzenia oraz ile najwiecej mozna w mieisacu wyciagnac na premiach, widizalem ogloszenia i jestem zainteresownay.
Ewelina 2016-11-23 11:21
Zdecydowanie nie polecam tego pracodawcy. Handlowcy mają obcinane pensje za wszystko co tylko da się wynaleźć, tak że nic nie zostaje.
waldemar 2017-01-27 09:59
POPROSZĘ O SZCZEGÓŁY? co konkretnie obcinają ? zostałem poinformowany że po miesiącu przelewają kasę na ZUS, tj 1200zł , również ok 1000zł na paliwo / koszty - ale to kwota zaliczkowa , czyli de facto zostanie prędzej czy później odciągnięta od zysku ze sprzedaży prowizyjnej . Rozliczenie natępuje po tym jak wpłyną wszystkie pieniądze klientów za całą mapę . ???? czy tak ?
jak wygląda szkolenie - wiem że 2 tyg , w 2 różnych miejscach ... czy opłacają koszty wyżywienia , mieszkania ? gdzie mieszkasz podczas szkolenia ?
ja 1 2017-01-27 16:48
Dostałem propozycję rozwożenia takich map właśnie z tej firmy , proszę o wypowiedzenie się czy wogóle warto podejmować propozycję tej pracy bo z warunków jakie proponują wygląda to bardzo kolorowo aż za bardzo ! czekam na szybką odpowiedź ! jak to tam w rzeczywistości wygląda . pozdrawiam i dodam że nie hcodzi o prace handlowca tylko właśnie kolportażu już sprzedanych map /
1
Lippexx 2017-04-12 10:04
Odradzam , praca dla handlowców beznadziejna . Ponosisz koszta paliwowe . Jeździsz po firmach i próbujesz im wcisnąć miejsce na plakatach . Mało który jeleń się zgodzi . Ciężki kawałek chleba , a pierwsze pieniądze dostaniesz za 2-3 miesiące . Oszuści i tyle w temacie
Hanna 2017-04-12 10:17
@Lippexx dlaczego pierwsze pieniądze pracownik dostaje dopiero po 2-3 miesiącach?
Lippexx 2017-04-17 10:30
Bo firma każde ci sprzedać powierzchnie reklamowe a dopiero za miesiąc lub dwa od sprzedaży daje to do druku . Mało tego jeszcze musisz zebrać fizycznie pieniądze od klientów i rozwieźć im plakaty i dopiero po zebraniu całej kasy od klientów firma z tych pieniędzy cię rozlicza .
1
Adrianna 2017-04-26 02:16
Domyślam się ,że to szefostwo firmy tak się poleca...To ja już dziękuję za współpracę.Co to za prymitywny poziom ?Chcecie zatrudniać ludzi , którzy wiedzą jak przekonać klienta to musicie stawiać na wykształconych ,inteligentnych, na poziomie.A tutaj widzę ,że banda kmiotków dogaduje ,,frajerom po studiach".A banały ,że bez pracy nie ma kołaczy to sobie przy wódce opowiadajcie .Biznes po polsku.
1
ewa 2017-06-12 23:49
wysłałam cv o prace . ale nie mam prawa jazdy. czy da sie pracowac bez samochodu???? w ogłoszeniu nie pisze ,że trzeba jeezdzic autem
Stary wyjadacz Big Form 2017-06-26 23:22
A przepraszam czym chcesz jeździć do klientów???
Jak nie masz samochodu i prawka to zapomnij....
Zostaw swoją opinię o BIG FORM Sp. z.o.o. Sp. k. - Chojnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIG FORM Sp. z.o.o. Sp. k.