logo Henkel Polska Sp. z o.o.

Henkel Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Henkel Polska Sp. z o.o.

Obrona 2017-02-07 19:09
Czy Ty człowieku pracowałeś w tej firmie? Pracować trzeba wszędzie a tu jest jeszcze większa perspektywa pracy na lata.
Zenon 2017-02-08 12:15
Tak się składa że pracowałem i w pełni podtrzymuje moja wypowiedź. Ciekawy jestem czy Ty tam pracowałeś że bronisz firmy która traktuje pracownika (człowieka ) jak niewolnika. .. Perspektywy w Henklu. .... to się uśmiałem. Jedyne co możesz oczekiwać od tej korporacji to wyzysk za marne grosze... Jeżeli masz zaburzone poczucie swojej wartości i czujesz że nie stać cię na nic lepszego -wysyłaj Cv
3
Zenon 2017-02-08 12:15
Tak się składa że pracowałem i w pełni podtrzymuje moja wypowiedź. Ciekawy jestem czy Ty tam pracowałeś że bronisz firmy która traktuje pracownika (człowieka ) jak niewolnika. .. Perspektywy w Henklu. .... to się uśmiałem. Jedyne co możesz oczekiwać od tej korporacji to wyzysk za marne grosze... Jeżeli masz zaburzone poczucie swojej wartości i czujesz że nie stać cię na nic lepszego -wysyłaj Cv
3
CHWD Henkel 2017-02-08 23:29
Firma z zasadą kolesiostwa. Jesteś kolesiem kogoś z "gory" dostaniesz fajniutki fotelik z masażem. Jesteś ambitnym i dobrym pracownikiem a znajomości nie masz - układasz w półkach. No chyba ze jak Pani Małgorzata szantażystka - dupeczką do celu. Jak kto lubi.
10
Mikołajek 2017-02-19 14:51
Nie mogę się zgodzić z wpisami bo to nie jest prawda. Pracuje tu od dawna, mam już wypracowana swoja pozycje w firmie i wiem, jak ktoś udaje pracę to ma problemy. Zwalanie na innych i szukanie dziury w całym!!
2
Joanna 2017-03-01 08:37
@Mikołajek jak długo pracujesz już w firmie? Mógłbyś opowiedzieć jak Ty odbierasz Henkel Polska Sp. z o.o. jako pracodawcę? Jakie są dobre strony pracy w firmie?
xxx 2017-03-03 19:39
Praca w henkel kiedyś była super niestety zmiana systemu motywacyjnego (nowi szefowie) jeżeli jednego parametru nie zrobisz podstawa 1800 a co najlepsze straszonko za dużo wymagań na raz odradzam prace
1
Joanna 2017-03-06 09:04
@xxx jak długo jesteś związany z Henkel Polska Sp. z o.o.? Mógłbyś więcej powiedzieć na temat benefitów i systemów motywacyjnych stosowanych w firmie?
KAR 2017-03-12 21:47
Ja nie pracuje jakiś czas dla Henkel. Pracowałem zatrudniony przez ISCM SP. Z O.O. Na początku było całkiem sympatycznie. Pomijam fakt, że zadna z obietnic podczas rozmowy o pracę nie została dotrzymana. Po roku zmienili się ludzie na "stołkach" . Zaczęły się nerwy, zastraszania, narzucania sposobu myślenia i traktowanie ludzi jak śmieci. Rozliczanie z każdego kilometra, limity rozmów telefoniczny itp. Do tego praca na własnym komputerze i własnej drukarce. Nawet za tusz i papier nie było zwrotów. Wyplata 1.7-1.9 netto. Nic tylko uciekać. No i udało się. Pracy w kraju jest dużo. I wszędzie lepiej płacą i lepiej traktują ludzi. Nie polecam pracy dla Henkel w dziale kosmetyki czyli Schwarzkopf.
9
Joanna 2017-03-13 09:13
A jakie możecie podać plusy pracy w firmie Henkel Polska? Chętnie też usłyszymy co myślicie o świadczeniach dla pracowników, które oferuje firma. Więcej o nich przeczytacie na oficjalnej stronie internetowej. http://www.henkel.pl/kariera/dlaczego-henkel/co-oferujemy
Nieznajoma 2017-03-24 21:34
Firma nie jest zła. Pracowalam tam kilka lat. W firmie panuje atmosfera niby radzinna ale w rzeczywistości jest innaczaj. Zazdrość podkładanie nóg itd. Lepsze stanowiska obstawione. W firmie panuje zasada ze lepiej zatrudnić glubszego od siebie. Wiele dobrych i mlodych ludzi odchodzi z tej firmy bo sie ich nie szanuje.A jak zwalniają to zwalniają z dnia na dzień bez skrupułów nie liczy sie dla nich pracownik z 10 stażem. Najgorsze sa zaklady po za Warszawą. W Warszawie rozdają karty. Przyjmując się w tych zakladów masz pracować nie odzywać się ze stałą stawką przez lat. Niby są podwyzki inflacyjne ale dzielone wedlug nie wiadomo jakich zasad.
1
PSZ 2017-03-26 10:23
A zauważyłeś/zauważyłaś, że te wg Ciebie narzekajace osoby same się zwolniły i mają dużo lepsze warunki pracy niż w Henkel? Co świadczy o Henkel jako złym pracodawcy.
2
Joanna 2017-03-27 09:23
@Nieznajoma dawno pracowałaś w firmie? Chętnie dowiemy się jakie są plusy pracy w Henkel Polska, a co warto by poprawić.
MKowalski 2017-04-03 20:43
Jestem wieloletnim pracownikiem firmy Henkel detergenty zatrudnionym oczywiście przez agencję i uwierzcie mi wiem co mówię .To co dzieje się obecnie po zmianach kierownictwa to jest dramat !!!A propo's nie dziwię się kolegom ze schwarckopfa bo głównym sprawcą szmacenia ludzi jest były dyrektor z kosmetyków (nazwisko najbardziej popularne w Polsce),najlepsze jest to że nawet pierwszy dyrektor się go boi a że jest calkiem świeży w branży to dał sobą sterować. Słyszałem juz o leczeniu psychiatrycznym i dwóch zawałach i to w ciagu roku a jeden zawał na bank przez posunięcia dyrektora !!! .Zastraszanie spotkaniami indywidualnymi w Warszawie i temu podobne. System motywacyjny zrobimy celowo tak żeby jak najbardziej utrudnić zarobienie godnych pieniędzy ,a żeby było łatwiej dwieście ,trzysta zdjęć w miesiącu ,bo dyrektor ma taki kaprys .Podstawa dramatycznie niska 1600 na rękę ,a premie dla nowych pracowników tylko na papierze , mało realne ,98 % pracowników którzy pracują od dawna w tym roku roku nawet nie zbliżyła się do najlepiej płatnej skladowej premii .Ignorancja i dyletancja na porządku dziennym, jest jeden myśliciel .Zdecydowanie nie polecam szkoda zdrowia a sam rozglądam się za pracą. Szkoda firmy bo przez lata był na prawdę dobrym i rzetelnym pracodawcą !!!
8
Joanna 2017-04-04 08:51
@MKowalski rozumiem, że pracownikom ciężko zdobyć możliwą premię. Czy taka sytuacja dotyczy pracowników zatrudnionych przez agencję, czy również bezpośrednio przez firmę?
MKowalski 2 2017-04-04 12:06
@Joanna - Moze by sie Pani wczytała w cały kontekst wypowiedzi !!!
2
MKowalski 2017-04-04 21:29
Szanowna Pani
Jeśli rzeczywiście jest Pani zainteresowana szerzej tematem a nie wybielaniem i zamieceniem pod dywan to zapraszam do podania kontaktu.
1
Chester 2017-04-06 11:40
Witam.
Pojawiło się ogłoszenie ogłoszenie o pracę jako preseller ds systemów dociepleń, zatrudnienie przez otto work service. Czy ktoś wie jak wygląda praca presselera? Jakie auto, wynagrodzenie? Jak w praktyce wygląda zatrudnienie przez tę agencję?
Za góry dziękuje za jakiekolwiek informacje.
Pozdrawiam.
AS 2017-04-08 18:14
Ja byłem w kosmetykach zatrudniony przez ISCM. Była Fabia nowa w podstawowej wersji i diesel. Limity kilometrów i codzienne wypełnianie karty drogowej. Kasa 1,7-1,8 na rękę. Miałem nad sobą PH zatrudnionego przez Henkel. Nigdy w niczym nikt nie pomagał. Tylko rozkazy i wyzwiska. Układałem non stop w półkach, wystawiam standy i bylem ciągle brudny od kurzu. Do tego ciągle prezentacje ze zdjęciami. Wieczne niezadowolenie na porzadku dziennym. Na święta w grudniu 150zl. Na Wielkanoc nic. Żadnych szkoleń i wyjazdów integracyjnych. Podsumowując chamstwo i brak szacunku. Każda praca jest lepsza od pracy dla henkel.
4
Lotto 2017-04-09 15:55
Hej zaaplikowalem na stanowisko stazysty w kontrolingu w warszawie. Rekruterka wspomniala ze umowa jest od firmy henkel a nie od posrednikow. Chodzi o staz 2 letni. Orentuje sie ktos jakie moze byc wynagrodzenie??? Wspomniane zostaly takze 13 pensje i czasem 14. Who know's
Joanna 2017-04-10 09:26
@MKowalski kontakt do mnie znajdzie Pan po najechaniu na ikonkę mikrofonu obok mojego imienia. Jednak dobrze, gdyby informacje o których Pan wspomina były dostępne dla wszystkich użytkowników forum. Zachęcam więc do zostawienia swojego komentarza właśnie tutaj.
1
zainteresowany 2017-04-21 21:21
Pojawiło się również ogłoszenie na PH dla Henkla przez OTTO Work Force Polska Sp. z o.o. do sprzedaży takich marek jak: Pattex, Pritt i Metylan.
Może ktoś z Was zna warunki zatrudnienia, jaka podstawa netto, ile wizyt dziennie, pod kogo pisany jest towar, czy 8h w terenie jest realne, jakie auto, gps, obkeljone, można prywatnie jeździć?
Z góry dzięki
Piter 2017-05-04 16:36
Pracowałem w henklu kilka ciężkich lat i miałem okazje współpracować z gościem. Ogromna wiedza i duże wsparcie dla tych którzy chcą pracować. Z tego co piszesz wnioskuję, że jesteś leniem i lewusem dlatego nie podoba Ci się że ktoś może wymagać czegoś więcej niż wypicia kawy rano :))) Mniej kawy, więcej pracy a i z sercem nie będzie problemu.
Firma jak typowy koncern - dają dobre narzędzia ale sporo wymagają. Ludzie to cyfra w tabeli a praca do późna, ciągły monitoring ale zdobyte doświadczenie umożliwiło mi awans. Chociaż łatwo nie było polecam dla ludzi którzy chcą zarabiać i się rozwijać. Pozdro dla ekipy z Warszawy !
2
Piwko 2017-05-08 12:09
@Piter Chcę przyłączyć się do tej wypowiedzi gdyż jest prawdziwa. Firmy międzynarodowe są wymagające ale tam się zarabia.
PHandlowiec 2017-05-08 20:15
Witam,

brałem udział w procesie rekrutacji na stanowisko:
Przedstawiciel do spraw kluczowych klientów obiektowych / Doradca Techniczny

Rekrutacja trwała prawie 3 miesiące - telefoniczna wywiadownia + 3 spotkania face2face z kierownikami, dyrektorami, HR i techniczne. Poświęcony czas na dojazdy łącznie ze spotkaniem w Warszawie, marne 3 godziny jazdy w jedną stronę.

Po obietnicach otrzymania odpowiedzi TAK lub NIE, skończyło się na nie odbieraniu telefonu!

Jak dla mnie porażka, szkoda czasu! Za poświęcony czas nawet nie mam do dzisiaj odpowiedzi jak się zakończył mój proces rekrutacji. Dno!

Z własnego doświadczenia nie polecam - zmarnowany tylko czas i pieniądze!!! No cóż, świadczy to beznadziejnie o firmie jak już na etapie rekrutacji nie mają odwagi porozmawiać i przedstawić sprawę jasno.
6
Joanna 2017-05-09 09:03
@PHandlowiec Proces rekrutacji jak rozumiem z Twojej wypowiedzi jest bardzo dokładny oraz długotrwały. Nadal nie otrzymałeś informacji zwrotnej? Informacje o nieprawidłowościach w procesie rekrutacji zawsze warto przesłać do firmy. Próbowałeś skontaktować się z Henkel Polska w inny niż telefoniczny sposób? Formularz kontaktowy znajdziesz na stronie firmy:http://www.henkel.pl/skontaktuj-sie-z-nami?pageID=440306
On 2017-05-11 21:46
Henkel nie odbiera od Ciebie telefonów? To jest Twoja wina!! Doskonała odpowiedź Joanny pokazująca rzeczywistość w Henkel.
hamer 2017-05-12 20:52
Ten Maciej to Twój szef? bo masz brązowy nosek;)
4
Zastawka 2017-05-18 00:08
Maciej to ty buhaha, brązowe nosy z Warszafki, nie mający pojęcia o pracy w terenie.....przypadkowi ludzie, którzy liżą sobie nawzajem pewną część ciała, to ludzie oderwani od rzeczywistości nie mający żadnego doświadczenia, praktyki w handlu. Przeważnie znajomki i rodzina.... Henkel był super 2 lata temu zaczęło się dno, które spowodowali przypadkowi ludzie. Zobaczycie że już nie długo firma sięgnie dna, ma już niedaleko. Nie polecam tu pracy, ja już odpuszczam.....
5
Brązowy nosek 2017-05-18 00:12
to kim byłeś? Może jednak lepiej wróć do tabletek, bo gadasz głupoty.... ATM ma 8 tysi. głupoty piszesz
1
Mikoś 2017-05-24 22:01
Myślę, że Henkel Polska nie zasłużył na takie opinie. Jestem zażenowana poziomem dyskusji. Nie można zupełnie uzyskać informacji na temat firmy! Piszecie jakieś bzdury!
xxx 2017-06-07 20:13
Śmieszą mnie opinie które piszą że w Henkel (detergenty)jest ok kiedyś jak najbardziej tak . Prawda jest taka że zatrudnienie jest na działalność gospodarczą czyli zostaje 1600 zł(podstawa tzw.) a dlaczego tak zostaje bo premia jest nierealna z tego powodu ponieważ system motywacyjny jest taki że jak nie zrobisz zadań,wyznaczonego planu oraz priorytetów obrotowych na poziomie 90%(średnia) masz podstawę, natomiast jest się przekwalifikowany z ph na fotografa a to tylko wina zmian 3 osób (tak dla kumatych) zabłysnęli :)
3
POD 2017-06-09 15:01
Wszystkie negatywne opinie są prawdziwe. Praca dla osób początkujących, nie mających własnego zdania i żadnego doświadczenia. Pieniądze marne i marne kierownictwo. Żadnych możliwości rozwoju.
4
enduro 2017-06-09 21:57
Serce się kroi jak się doświadcza zmian na gorsze. Niestety czuć ze strony firmy brak zaangażowania w pracownika na każdym kroku. Muszę się zgodzić niestety, że to jest praca dla osób początkujących i zaczynających dopiero raczkować w Handlu. Świetna firma B Y Ł A ........ jak to się mówi po tobie przyjdą lepsi.
4
Joanna 2017-06-12 08:54
@xxx rozumiem, że według Ciebie ciężko jest osiągnąć próg potrzebny do uzyskania premii. Wspominasz również o zatrudnieniu na własną działalność gospodarczą. Czy jest to jedyna forma możliwej umowy?

@POD piszesz, o braku możliwości rozwoju. Czy Henkel Polska nie zapewnia pracownikom kursów, czy szkoleń, które pozwalają na rozwinięcie kompetencji? Czego według Ciebie brakuje? Jakie możliwości rozwoju chciałbyś mieć zapewnione?

@enduro zmiany na gorsze? Co w ostatnim czasie uległo w firmie zmianie?
Uciekajcie 2017-06-14 18:33
To ja napiszę jak praca w tej firmie wygląda od strony biura na Domaniewskiej. Totalny brak orientacji na pracownika, praca po godzinach, ale nie nad zadaniami mającymi realny wpływ na polepszenie biznesu, ale pierdołami. Menedżerowie są zupełnie oderwani od rzeczywistości, jeszcze ze świadomością z czasów PRL, bez wiedzy o rynku i wykonujący tylko polecenia z centrali. Pracownicy z zagranicy również cieżko mi powiedzieć jak mogli znaleźć się w mimo wszystko JESZCZE raczej szanowanej firmie. Niestety praca w Henklu to w tym momencie jakaś masakra - sztuczne i wymuszone zachowania, brak ducha zespołu, każdy patrzy na siebie, brak mozliwości rozwoju i awansu.
6
ON 2017-06-14 19:56
W ponad 3 latach pracy dla tej firmy nie byłem nawet na jednym szkoleniu. Dla porównania: pracuję 8 miesięcy w nowej firmie i miałem 3 szkolenia kilkudniowe nt: prezentacji, efektywności osobistej oraz excell. Szkolenia organizowane są często i można się na nie zapisywać wg uznania. Teraz porównanie zarobków: w Henkel 1800 netto, teraz: 5680netto. Porównanie czasu pracy: Henkel: wyjazd 6rano a powrót 17-18 do tego w domu prezentacje tabelki itp Teraz wstaje ok 6:30 zaczynam pracę od maili itp wyjeżdżam ok 9-10 wracam 15-16. Czasami jakiś tel do max 18 albo laptop na 15 min aby sprawdzić coś małego. No to czas na sprzet: Henkel Skoda Fabia Nowa TDI podstawowe wyposażenie Telefon Huawei Y5 Nowy. Obecna firma: Skoda Octawia 1,6 benzyna wersja bogata tylko bez skór, iPhone 6, laptop DELL. Można szanować pracownika? Można zapewnić mu dobry sprzęt? Można dać zarobić? MOŻNA!!!! Szkoda że Henkel nigdy tego nie zrozumie dopóki nie wyczyścić całej Domaniewskiej.
6
Krzychu 2017-06-15 09:43
Henkel potrzebuje takich ludzi jak Ty.Ludzi bez własnego zdania, bez ambicji, bez celów życiowych. Potrzebuje ludzi, którzy zawsze się zgodzą z jego nawet najbardziej bezsensowne decyzją. No i oczywiście potrzebuje ludzi, którzy za swoją ciężką pracę niczego nie oczekują w zamian. I tak przyjedzie do Ciebie ktoś z szefów aby zmieszać Cię z błotem i pokazać, że Twoje miejsce jest rynsztoku. Sztuczne porządkowanie sklepów na trasie przejazdu szefów z centrali, którzy się zapowiedzieli wcześniej i akurat moga chcieć wejść do Biedronki czy Lidla, aby widzieli jak Henkel Polska super działa. Dokupowanie i zatowarowanie pustych półek w Tesco ( za pieniadze Henkla) aby osoby wizytujące widziały ze niczego w sklepie nie brakuje. To jest normalne? Uczciwe?
5
Tak tak 2017-06-17 01:19
Taka prawda 3 osoby mogą rozwalić firmę . Co widać wyniki lecą na łeb , ale cóż sie dziwić . Z branży akcyzowej gdzie ceny ustala państwo i można tylko półki przestawiać cieżko przeniesc wzorce do detergentów , no można jeszcze z kosmetyków , ale to rownież nie działa jak widać . Nie ma juz ludzi decyzyjnych co wypracowali i przeżyli podobne głupoty . Teraz trzeba tylko czekać jak to wszystko p..... moze wtedy ten na samej górze zobaczy , ze w tej firmie sa ważne zdjęcia i inne głupoty . Ale dobra zmiana robi swoje tylko ludzie w terenie mniej zarabiają . Ciekawe dlaczego nie można znaleść nowych ludzi do pracy szczególnie w Warszawie . I powiem ze pieniądze nie sa tu największym problemem , ale chyba nikt tego nie chce zobaczyć
5
Benek 2017-06-18 23:08
Piter Pracowałeś z gościem to pewnie pamiętasz jak sobie radził jak był pierwszy raz w detergentach , to były dobre czasy :) ( zwykły cwaniak ) . Ciekawe kto go zatrudnił teraz, pewnie nikt kto go znał wcześniej :) , a kosmetyki sie cieszą ze dostał tzw awans :) . Ciekawe ilu mu juz ludzi odeszło i pewnie nowi nie bardzo chcą przyjść - mylę sie ? I pewnie tu nie o kasę chodzi .
Mikoś 2017-06-19 12:18
Henkel dla mnie to dobre miejsce pracy, choć nie jest lekko.
Joanna 2017-06-29 13:54
@Mikoś a tak konkretnie co sprawia, że uważasz Henkel Polska za dobre miejsce pracy? Mógłbyś podzielić się swoim doświadczeniem z pracy w firmie oraz co ona Ci umożliwiła?
Zenon 2017-06-30 23:15
Joanna moze ja cos napisze , firma henkel jako firma (detergenty) nie jest zła . Praca jak praca ma plusy i minusy . Przez wiele lat było super szczególnie dla pracowników zatrudnionych w Henklu . Atmosfera dodatki szkolenia integracja , zawsze było wiadomo ze henkel ma swą sile w ludziach ,warunki pracy i płacy - za tym szły wyniki . Nikt raczej z Henkla sam nie odchodził , to henkel pozbywał sie (złego ziarna ). Teraz kilka osób z poza firmy myśli ze wie lepiej ze ma monopol na wiedzę i jest jak jest atmosfery brak , wiekszosc robi tylko minimum aby sie nie czepiali . Czyli wyników brak , wiekszosc ludzi to sprzedawcy -firma nastawiona jest na sprzedaż . A tutaj teraz ludzie musz robić wszystko inne , aby dostać pieniądze za to na czym firmie zależy najbardziej. Systemy premiowe tak stworzone aby tylko nie zarabiać , nie czytelne, a jak czytelne to interpretacja inna niż myśli wiekszosc.
Inny pracownik 2017-06-30 23:26
Witam chciałem zmienić firmę i myśle o Henklu . U mnie tez jest rożnie , piszecie o różnych sprawach z przełożonymi i systemem premiowym i takich tam . A nie ma u was związków zawodowych , zrzeszeń pracowniczych , czesc tych kwestii oni powinni załatwić. Istniej cos takiego jak Państwowa inspekcja pracy , ona załatwi spawy z interpretacja przepisów , systemu premiowego , godzin pracy itp ? U mnie w firmie to wszystk jest i da sie z tym żyć :)
Joanna 2017-07-03 11:26
@Zenon
dziękuję za odpowiedź. Piszesz, że przez wiele lat było super. Jeśli dobrze rozumiem, to zmiana kierownictwa wpływa na brak motywacji pracowników. A czy obecnie nie macie już szkoleń, integracji, czy też dodatków?
Zenon 2017-07-04 00:05
Joanna integracja w tym obecnym gronie to jakas obłuda , każdy tylko sie modli aby nic nie było . Aby nie musieć jechać na tzw spotkanie i słuchać monologu który niedopuszcza innego zdania .Dodatki ??? Co to takiego no 13 jest ok , bo chyba nie mogą albo nie wiedza jak zabrać. Nawet myjni ręcznej do auta służbowego nie wolno wziąć na fv . Ale jak to Polacy możemy sie pocieszyć ze inni maja gorzej , tylko ze to my juz stajemy sie Inni . Kto pomyślałby , ze kilka nowych osób moze tak rozwalić atmosferę i firmę :( . I dotyczy to TT MT tez lata tylko z tabletami i robi minimum , nic a nic więcej koniec zaangażowania . Ale najgorzej jest z PH tam wyniki pokazały jaki super stworzyli system premiowy :) jezeli ktos nie moze wykonać jednego z kilku zadań to odpuszcza sprzedaż - czyli cos z czego nasza firma żyje , no moze tak ma byc :) .
2
Luidzi 2017-07-13 17:41
Wiadomo, że atmosfera bardzo wpływa na efektywność pracy. Dlaczego Henkel wymienił kierownictwo? Może były jakieś bardzo ważne powody? Integracja być może pomoże .
Roman 2017-07-14 17:04
Witam,
jakiś czas brałem udział w rekrutacji na stanowisko Kierownika regionalnego, spotkanie z Maciejem Kowalskim i kimś z HR. Rozmowa odbyła się od początku bez zainteresowania i zaangażowania z ich strony. Bardzo NIEPROFESJONALNE zachowanie.
Jeśli nie byli Państwo zainteresowani moją osobą w jakim celu byłem zaproszony do Warszawy?
Jeśli mieliście już wybranego kandydata to w jakim celu byłem zaproszony do Warszawy?
Żenujące, po prostu strata czasu i pieniędzy
Roman 2017-07-14 17:05
Witam,
jakiś czas brałem udział w rekrutacji na stanowisko Kierownika regionalnego, spotkanie z Maciejem Kowalskim i kimś z HR. Rozmowa odbyła się od początku bez zainteresowania i zaangażowania z ich strony. Bardzo NIEPROFESJONALNE zachowanie.
Jeśli nie byli Państwo zainteresowani moją osobą w jakim celu byłem zaproszony do Warszawy?
Jeśli mieliście już wybranego kandydata to w jakim celu byłem zaproszony do Warszawy?
Żenujące, po prostu strata czasu i pieniędzy
Fachura 2017-07-18 03:04
Witam Wszystkich
Widziałem że obecnie firma poszukuje kogoś na stanowisko KAM' a dla Industry
Czy stanowisko faktycznie managereskie czy tylko z nazwy - a jest sie zwykłym repem w blaszanej fabii ?
Jak kształtuja się zarobi dla tej pozycji ?
Zostaw swoją opinię o Henkel Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Henkel Polska Sp. z o.o.