logo Henkel Polska Sp. z o.o.

Henkel Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Henkel Polska Sp. z o.o.

Praca 2016-04-14 12:22:01
Sa wolne miejsca jako PH na sieciach w kosmetykach.Ludzie zwalniają się co chwila. Zapraszam zatem niedowiarkow w powyższe opinie aby sami sprawdzili jak jest "fajnie" w Henkel.
11
seMp 2016-04-20 15:49:50
przecież to niezgodne z prawem jest. Nie wiem dlaczego ktoś się godzi przenosić i pracować przez agencję. Jeśli jesteś pracownikiem danej firmy to nie możesz być zatrudniony do tej firmy przez agencję przez minimum 2 miesiące (z tego co pamiętam). Tak stanowi prawo,,,
pacx 2016-04-27 18:36:06
Oczywiście każdy miał wybór czy przenieść sie czy zwolnić. Zwalniają się też KAE na sieciach w kosmetykach. A to już świadczy o złej organizacji i pogarszających się warunkach pracy. Nie mydlę tu nikomu oczu. Przyznam się, pracowałem tam 4 lata i tak złego traktowania ludzi w terenie nie pamiętam w całym moim życiu zawodowym. Dodam, że mam już 17 lat praktyki.
7
Onc 2016-05-02 23:06:41
W innych firmach przedstawiciel załatwia, zleca serwisowi, płaci. W Henkel przedstawiciel załatwia, sam przebudowuje i nie płaci. Śmieszna firma.
6
TT 2016-05-12 19:57:51
Marka jest ok.Tylko ludzie nie do zniesienia. Jeśli tam dasz sobie rade to w innych firmach będziesz orłem. Jest mega cieżko jeśli chodzi o prace w terenie w kosmetykach. Wyciskają na maxa. Większość dni padasz na twarz na koniec pracy. Boli kręgosłup, nogi i ręce od przekładania w polkach. Potem jeszcze w domu przed komputerem.Prywatnym oczywiscie. W piątek nie masz ochoty patrzeć na ludzi. Zaglądasz w kieliszek, a to już nie pomaga. Zamiast odpoczywać i cieszyć sie weekendem to myślisz o poniedziałku i otym czy dostaniesz ochrzan czy nie. Stres, nerwy i brak szacunku do Ciebie nie motywuje do pracy. Wynagrodzenie za to 1,7-1,8 na rękę.Zatrudnienie w firmie zewnętrznej.Bezposrednio w Henkel jest dużo lepiej, ale tez nie do końca. Wiem, ze penie kilku powie ze to fałsz, ze to niemożliwe. Nie doświadczysz nie uwierzysz. Nigdzie w handlu nie jest super. Natomiast w Henkel jest tragicznie. Takie są moje doświadczenia z ta firma. A Wy róbcie i myślcie co chcecie.
11
Ktoś 2016-05-12 20:46:10
Student nie pakuj wszystkich do jednego wora. Ja również jak Onc sądzę że jest to śmieszna firma. Popracuj i się wypowiedz.
3
Alibaba 2016-05-29 13:18:14
Witam. Jestem zainteresowany pracą na produkcji w zakładzie produkcyjnym we Wrzącej. dał by mi ktoś cynk jak tam jest i jaką kase można zarobić? Dziękuje z góry.
Alibaba 2016-05-29 13:21:21
Witam. Jestem zainteresowany pracą na produkcji w zakładzie we Wrzącej. Proszę o cynk jak tam jest? I na jaką kasę można liczyć na początku?
Disc 2016-06-28 09:37:55
Czy ta firma zewnętrzna to SG Marketing? Zostałem zaproszony na rozmowę i nie wiem czy jest sens iść, skoro wg tego co piszecie w tej firmie średnia krajowa to sufit (a ja z tego pułapu zaczynam). W sumie czego się spodziewać po outsorcingu...
Alibaba 2016-06-28 14:11:25
Osobiście pisałem o pracy na produkcji. to znaczy zwykły robol. ale mam na myśli zakład we Wrzącej powiat czarnkowsko-trzcianecki. Chodzi mi jaka atmosfera zarobki itp. Dziękuje z góry za odpowiedzi.
Alibaba 2016-07-04 17:12:11
Osobiście pisałem o pracy na produkcji. to znaczy zwykły robol. ale mam na myśli zakład we Wrzącej powiat czarnkowsko-trzcianecki. Chodzi mi jaka atmosfera zarobki itp. Dziękuje z góry za odpowiedzi. PROSZĘ O ODPOWIEDZ
Alibaba 2016-07-09 11:40:19
Osobiście pisałem o pracy na produkcji. to znaczy zwykły robol. ale mam na myśli zakład we Wrzącej powiat czarnkowsko-trzcianecki. Chodzi mi jaka atmosfera zarobki itp. Dziękuje z góry za odpowiedzi.
Alibaba 2016-07-11 20:02:36
Osobiście pisałem o pracy na produkcji. to znaczy zwykły robol. ale mam na myśli zakład we Wrzącej powiat czarnkowsko-trzcianecki. Chodzi mi jaka atmosfera zarobki itp. Dziękuje z góry za odpowiedzi
Alibaba 2016-07-11 20:03:27
Osobiście pisałem o pracy na produkcji. to znaczy zwykły robol. ale mam na myśli zakład we Wrzącej powiat czarnkowsko-trzcianecki. Chodzi mi jaka atmosfera zarobki itp. Dziękuje z góry za odpowiedzi
Counter 2016-07-13 23:04:39
Jeżeli chcesz pracować po godzinach to śmiało :) podobno tam jest teraz masakra ludzie się zwalniają. Pracuje się po godzinach do nocy . 10 godzin w terenie pózniej komputer a i tak pokażą Ci gdzie jesteś .
4
kk 2016-07-14 12:53:12
staże w biurze w Warszawie są płatne, podobno 4000 brutto, warto spróbować.
1
Daro 2016-07-19 17:58:42
Witam. Może ktoś z forum mi pomoże. Mam pytanie dlaczego tak trudno dostać się do pracy w Zakładzie Henkel w Stobnie?
Daro 2016-07-21 20:05:15
Witam. Może ktoś z forum mi pomoże. Mam pytanie dlaczego tak trudno dostać się do pracy w Zakładzie Henkel w Stobnie? Woj Wielkopolskie. Prosze o odp
Wiem lepiej od 13 lat 2016-07-24 22:14:33
Bierz prace i haruj 18 godzin
1
kk 2016-07-25 11:57:34
skoro jest tak źle, to dlaczego pracujesz 13 lat???
Idzi 2016-08-02 17:23:48
To prawda że w zakłdzie w Stobnie potrzebują elektryków?
Idzi 2016-08-03 16:23:32
To prawda że w zakłdzie w Stobnie potrzebują elektryków?
pan czlowiek 2016-08-08 14:30:50
Czesc koledzy,
Ph ds kluczowych klientów obiektowych w dziale adhesive.
Ktoś cos może podpowiedzieć (warunki, jaki produkt - jak wypada na tle konkurencji, co to za kluczowi klienci, kasa, auto) bede dozgonnie wdzięczny za jakiekolwiek info bo w necie cicho.
pan człowiek 2016-08-08 17:38:19
Cześć koledzy,
Mam pytanie odnośnie stanowiska PH ds. kluczowych klientów obiektowych w dziale Adhesive(?).
Jakie warunki są w tym dziale (kasa, auto), kim są ci kluczowi klienci obiektowi, jakie produkty się sprzedaje i jakiej są jakości (lub jak sa postrzegane).
Z góry dziekuje za odpowiedzi
Szczęśliwy 2016-08-25 21:59:59
Swoją przygodę z Henkel dział Beauty Care (schwarzkopf) PH kanał nowoczesny wspominam niemile. Na początku były obietnice, że co roku ocena i podwyżka, że budżet duży do działania, że możliwość rozwoju itp. Na obietnicach się skończyło. Starałem się jak mogłem przez rok. Przez ten okres co chwila wychodziły na jaw mijające się z obietnicami sprawy. Żadnych podwyżek, żadnego szkolenia przez kilka lat a rozwijałem tylko czekoladę ze sreberka zamiast siebie. Niestety wszystko co tutaj piszą negatywnego to prawda. Traktowanie ludzi poniżej godności. Wmawianie im rzeczy niemożliwych do wykonania i wymuszanie ich realizacji czasami nawet krzykiem i groźbą. Szkoda nerwów i zdrowia. Nawet pieniądze mizerne. Ktoś chce iść ja nie zabraniam. Wiem, że dla mnie to zmarnowany czas. Nie chcę bo to fałszywe wchodzić głęboko w d.... Piotrusiowi dosłownie i w przenośni jak Pani KAM, a bez tego ani rusz...
10
Znawca 2016-08-28 19:08:52
Trzeba zapytać pracownikow dostaniesz poniżej trzech patysiaka
Wuj 2016-09-09 20:36:42
Ok 1,6-1,7 na rękę.Na początku umowa zlecenie ok 1.3 na rękę.Potem 3mies okres próbny 1.6 -1.8 na rękę.Następnie 3 lata i kasa bez zmian.Acha premia dopiero po 2 mięs.Czyli przez 2 mięs ok 1.3 na rękę.
1
Henkel jest OK 2016-09-21 09:53:51
Henkel jest wielką firmą i wiele zależy od działu w którym się pracuje. Pracowałem tam 8 lat, odszedłem z własnej woli wiele lat temu. W dziale klejów przemysłowych moja pensja podstawowa wynosiła 8.300zł (oczywiście brutto), pensji było 13 , do tego bonus roczny, samochód służbowy do użytku prywatnego bez ograniczeń odnośnie często bezpłatne kosmetyki i środki czystości. Dobra atmosfera. Jak to w każdej wielkiej firmie, również w Henklu byli różni Misiewicze . Wiele z moich ówczesnych koleżanek i kolegów dalej pracuje w Henklu.
Powtórzę jeszcze raz, wiele zależy od tego w którym dziale się pracuje. Wiem że w kosmetykach i środkach czystości nie jest tak dobrze. Jak myślicie, że w Henklu jest żle a gdzie indziej to dobrze, to możecie się rozczarować :--(
2
KracZek 2016-10-08 20:32:01
Dokładnie tak jest jak piszesz !
1
Gosc 2016-10-18 16:19:13
Czy orientuje sie ktoś czy bedą podwyżki?
Od 2017 minimalna wzrasta, wiec chyba dadzą?
Piotrek 2016-10-18 16:22:12
@gosc no więc w takim razie te osoby, które był zatrudnione właśnie za najniższą krajową na pewno będą musiały mieć podniesioną płace. A może jest szansa, żeby pracodawca podniósł taką płacę jeszcze nieco wyżej, niż ta najniższa krajowa będzie wynosiła?
ciekawy 2016-10-27 13:28:50
To może wymień te firmy.
Bodzio 2016-11-03 17:04:40
To były chyba bardzo dawne czasy...też pamiętam. Niestety dzisiaj rzeczywistość jest inna.Nawet o połowie pensji brutto o której piszesz można tylko pomarzyć. Szkoda, zostalo zwykłe korpo, nerwy, pośpiech itd.
1
Henkel jest OK 2016-11-07 15:07:21
Henkel jest OK
Nie pracuję tam od 9 lat. I jak pisałem wiele zależy od działu. Ja pracowałem w dziale klejów przemysłowych i do dzisiaj większość z moich ówczesnych koleżanek i kolegów tam pracuje. I na pewno nie zarabiają mniej niż ja kiedyś.
KAM 2016-11-18 21:24:14
Pracowałem tam 5lat(kosmetyki) Sprawy załatwia tam się krzykiem i grożą przynajmniej we Wrocławiu. Groźby typu "wypie.... Cie z roboty" są na porzadku dziennym. Żadnego wsparcia, żadnego szkolenia,żadnego dobrego słowa ani pochwały nie ma. Kasa ok 1,8 z premią. Pierwsza firmą która zaproponowała mi pracę płaci 1,7tys więcej +premia, która jest osiągalna. W Henkel premia jest tylko na papierze. Nie polecam. No chyba ze wrogowi. Gosia Robi Piotrusiowi (szef terenu) dobrze i nim trzęsie a on za to załatwia jej najlepsze sieci i robi co mu każe. Śmieszny układ i śmieszna firma. Ciekawe czy zarząd w Wiedniu o tym wszystkim wie.
5
Henkel jest OK 2016-11-24 11:53:59
Piszesz że pracowałeś w Henklu 5 lat, przedstawiając firmę jako siedlisko samego zła. a zaraz potem ze "pierwsza firma" (co to znaczy?) zaproponowała Ci ponad dwukrotnie wyższą pensje.
To się kupy nie trzyma. Jak tak łatwo znaleźć pracę, to po co siedziałeś w Henklu tyle lat?
1
KAM 2016-12-07 21:53:15
Popracuj tam chwilę to zrozumiesz.Ja już nie muszę . U mnie zera 1go każdego miesiąca się zgadzają i w dniu przelewu premii również. Jeśli chcesz dam Ci nr do kadr i masz te super robotę dla Henkel w kieszeni.
Henkel jest OK 2016-12-09 13:07:21
Pracowałem w Henkel ponad 8 lat.
1
Jogny 2016-12-23 17:12:08
Zgadzam się !
2
Roman 2016-12-31 13:41:13
Nasuwa się pytanie. Skoro zarabiałeś 8 tys to dlaczego już nie pracujesz? Jednak nie było super.
Henkel jest OK 2017-01-04 09:24:45
Zarabiałem więcej niż 8.000zł, to była stawka podstawowa. Po zmianie pracy moja pensja podstawowa był o kilkadziesiąt procent wyższa., do tego dochodziły rozmaite dodatki. Ważne jest aby nie pracować w jednym miejscu za długo. Tak dla higieny psychicznej.
oczy_aniola 2017-01-11 10:14:58
Czesc
Mam pytanie odnosnie ISCM. Jutro jade na rozmowe i chcialbym sie dowiedziec o realnych warunkach placowych jakie tam sa w przypadku henkla. Nie wiem czy będą to detergenty czy kosmetyki. Stargard ISCM jest tak zle??? Czy prawda jest po srodku?:)
Mikoś 2017-01-12 14:42:52
Chyba raczysz żartować z innych. Może straciłeś prace w Henklu i masz straszną złość do szefostwa. Wyobrażam sobie co czujesz po stracie posady za taka kasę! Niestety jak się ma taką fuchę trzeba się trzymać mocna i pracować z pełnym zaangażowaniem.
Henkel jest OK 2017-01-13 14:10:55
Z Henkla sam odszedłem. W zgodzie. Do firmy, gdzie na starcie otrzymałem pensje wyzszą o kilkadziesiąt procent. Nie rozumiem Twojej uwagi o stracie pracy (nie straciłem, sam odszedłem) i mitycznej "złości" do kierownictwa. naprawdę, nie wiem co masz na myśli.
Henkel jest OK 2017-01-13 14:11:45
Z Henkla sam odszedłem. W zgodzie. Do firmy, gdzie na starcie otrzymałem pensje wyzszą o kilkadziesiąt procent. Nie rozumiem Twojej uwagi o stracie pracy (nie straciłem, sam odszedłem) i mitycznej "złości" do kierownictwa. naprawdę, nie wiem co masz na myśli.
Yogi 2017-01-15 08:14:46
Beznadziejna firma zatrudnienie przez agencję ,działalność gospodarcza,system prowizyjny chyba wymyślili po to aby jeszcze więcej wywieźć za Odrę ale na pewno aby nie dać ludziom zarobić.Schwarzkopf już od dawna jest do bani teraz do tego dołączyły Detergenty.Uwierzcie wiem co mówię.Jak macie szukać pracy w tych dwóch działach to bardzo odradzam.Pozdrawiam i wszystkiego dobrego na 2017r.
oczy_aniola 2017-01-16 09:09:51
Yogi mozesz uscislic nacym ta beznadziejnosc polega???
Bo system prowizyjny jest chyba wszedzie w handlu mi zaproponowali umowe o prace wiec dzialalnosc odpada.
Co jestw schwarzkopf do bani??? Znam bardzo dobrze produktu wiadomo ze czesc lepiej rotuje czesc nie ale nierozumiem tego ,, do bani,, daj cos wiecej!
Kolo 2017-01-16 11:54:39
Henkel to firma dla ludzi chcących pracować!! Nieudaczników nie potrzeba ponieważ tylko psują atmosferę. Wszędzie do pracy potrzebne jest zaangażowanie. Ja tu pracuję i jestem bardzo zadowolona. System prowizyjny jest ok dla ludzi pracujących i to jest ok.
Henkel jest OK 2017-01-18 13:41:31
Zaangażowanie? Cudne. W polskich warunkach oznacza to bezsensowną, nieefektywna, wielogodzinną orkę.
W pracy potrzebna jest efektywność, zdrowy dystans, nieangażowanie się emocjonalne które zawsze prowadzi do szybkiego wypalenia zawodowego, wypełnianie obowiązków zgodnie ze zdrowym rozsądkiem. I efekty szybko przychodzą.
Czego i Tobie życzę.
Kolo 2017-01-19 12:37:49
Zupełnie niepotrzebnie się denerwujesz. Zawsze możną zmienić firmę!. Może tam będą mniej wymagali?
Zostaw swoją opinię o Henkel Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Henkel Polska Sp. z o.o.