logo Henkel Polska Sp. z o.o.

Henkel Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Henkel Polska Sp. z o.o.

Niki 2016-03-05 17:31:50
Wykazywać trzeba się wszędzie, to fakt, ale podejście firmy do ludzi jest żałosne i to właśnie nie jest warte żadnych pieniędzy. Pozdrawiam.
3
zxy 2016-03-06 19:24:24
Henkel to również firma z alkoholami, a dokładniej winami :)
Do waldek 2016-03-09 19:44:58
Na początek 1 miesiąc na zlecenie. Byli tez tacy co 3 miesiące na zlecenie robili. Następnie o prace na 3 mies i potem na 3 lata. Ja tak miałem.
Do aks 2016-03-10 16:44:12
Ale były zwolnienia osob które lata pracowały wiec jednak nie na stale
1
kombi 2016-03-11 17:57:31
aks. Większość tutaj piszących to wujaszki z Henkla i piszą takie bzdury ze smiac się chce.
Do ax 2016-03-17 19:15:27
Były przeniesienia do firmy zewnętrznej. PH z detalu wszystkich wysłali do firmy zewnętrznej.oczywiscie na dużo gorszych warunkach.
Do celnik 2016-03-20 07:57:31
Oszczędności. Niestety henkel ( kosmetyki) bardzo duże straty ma. Oszczędzają jak mogą. Konkurencja P&G czy Nivea to wykorzystują i dają kase wszędzie oczywiscie za konkretne cele. Niestety ta firma już nie jest taka jak kiedyś. Byłem dumny, ze mogę w niej pracodawcć. Dzis mi wstyd na sklepach....
2
hmm 2016-03-21 06:51:21
Czyli w tym roku nie bedzie podwyżek ? Szkoda
1
hmm 2016-03-21 06:52:27
A w czym ma straty?
Woju 2016-03-22 20:16:57
Kiedyś z konkurencja robiliśmy co chcieliśmy a teraz konkurencja z nami robi co chce
3
Woju 2016-03-22 20:16:59
Kiedyś z konkurencja robiliśmy co chcieliśmy a teraz konkurencja z nami robi co chce
1
nowy 2016-03-31 20:46:30
Mam zaproszenie na rozmowe do Torunia na reprezentatna ds gastro , jestem z krakowa i nie bardzo wiem czy warto jechać , mógłby ktoś napisać jaka kasa ? jakie auta i czy mozna prywatnie , jaki social ?
dzieki pozdrawiam
Do nowy 2016-04-05 21:55:03
Nowy to nie ta firma. To jest HENKEL a od alkoholu to jest HENKELL CO. Trochę znajomosci branży Panowie i wstyd, ze ktoś kto chce zostać PH myli tak bardzo te firmy.
Praca 2016-04-14 12:22:01
Sa wolne miejsca jako PH na sieciach w kosmetykach.Ludzie zwalniają się co chwila. Zapraszam zatem niedowiarkow w powyższe opinie aby sami sprawdzili jak jest "fajnie" w Henkel.
10
seMp 2016-04-20 15:49:50
przecież to niezgodne z prawem jest. Nie wiem dlaczego ktoś się godzi przenosić i pracować przez agencję. Jeśli jesteś pracownikiem danej firmy to nie możesz być zatrudniony do tej firmy przez agencję przez minimum 2 miesiące (z tego co pamiętam). Tak stanowi prawo,,,
pacx 2016-04-27 18:36:06
Oczywiście każdy miał wybór czy przenieść sie czy zwolnić. Zwalniają się też KAE na sieciach w kosmetykach. A to już świadczy o złej organizacji i pogarszających się warunkach pracy. Nie mydlę tu nikomu oczu. Przyznam się, pracowałem tam 4 lata i tak złego traktowania ludzi w terenie nie pamiętam w całym moim życiu zawodowym. Dodam, że mam już 17 lat praktyki.
7
Onc 2016-05-02 23:06:41
W innych firmach przedstawiciel załatwia, zleca serwisowi, płaci. W Henkel przedstawiciel załatwia, sam przebudowuje i nie płaci. Śmieszna firma.
6
TT 2016-05-12 19:57:51
Marka jest ok.Tylko ludzie nie do zniesienia. Jeśli tam dasz sobie rade to w innych firmach będziesz orłem. Jest mega cieżko jeśli chodzi o prace w terenie w kosmetykach. Wyciskają na maxa. Większość dni padasz na twarz na koniec pracy. Boli kręgosłup, nogi i ręce od przekładania w polkach. Potem jeszcze w domu przed komputerem.Prywatnym oczywiscie. W piątek nie masz ochoty patrzeć na ludzi. Zaglądasz w kieliszek, a to już nie pomaga. Zamiast odpoczywać i cieszyć sie weekendem to myślisz o poniedziałku i otym czy dostaniesz ochrzan czy nie. Stres, nerwy i brak szacunku do Ciebie nie motywuje do pracy. Wynagrodzenie za to 1,7-1,8 na rękę.Zatrudnienie w firmie zewnętrznej.Bezposrednio w Henkel jest dużo lepiej, ale tez nie do końca. Wiem, ze penie kilku powie ze to fałsz, ze to niemożliwe. Nie doświadczysz nie uwierzysz. Nigdzie w handlu nie jest super. Natomiast w Henkel jest tragicznie. Takie są moje doświadczenia z ta firma. A Wy róbcie i myślcie co chcecie.
10
Ktoś 2016-05-12 20:46:10
Student nie pakuj wszystkich do jednego wora. Ja również jak Onc sądzę że jest to śmieszna firma. Popracuj i się wypowiedz.
3
Alibaba 2016-05-29 13:18:14
Witam. Jestem zainteresowany pracą na produkcji w zakładzie produkcyjnym we Wrzącej. dał by mi ktoś cynk jak tam jest i jaką kase można zarobić? Dziękuje z góry.
Alibaba 2016-05-29 13:21:21
Witam. Jestem zainteresowany pracą na produkcji w zakładzie we Wrzącej. Proszę o cynk jak tam jest? I na jaką kasę można liczyć na początku?
Disc 2016-06-28 09:37:55
Czy ta firma zewnętrzna to SG Marketing? Zostałem zaproszony na rozmowę i nie wiem czy jest sens iść, skoro wg tego co piszecie w tej firmie średnia krajowa to sufit (a ja z tego pułapu zaczynam). W sumie czego się spodziewać po outsorcingu...
Alibaba 2016-06-28 14:11:25
Osobiście pisałem o pracy na produkcji. to znaczy zwykły robol. ale mam na myśli zakład we Wrzącej powiat czarnkowsko-trzcianecki. Chodzi mi jaka atmosfera zarobki itp. Dziękuje z góry za odpowiedzi.
Alibaba 2016-07-04 17:12:11
Osobiście pisałem o pracy na produkcji. to znaczy zwykły robol. ale mam na myśli zakład we Wrzącej powiat czarnkowsko-trzcianecki. Chodzi mi jaka atmosfera zarobki itp. Dziękuje z góry za odpowiedzi. PROSZĘ O ODPOWIEDZ
Alibaba 2016-07-09 11:40:19
Osobiście pisałem o pracy na produkcji. to znaczy zwykły robol. ale mam na myśli zakład we Wrzącej powiat czarnkowsko-trzcianecki. Chodzi mi jaka atmosfera zarobki itp. Dziękuje z góry za odpowiedzi.
Alibaba 2016-07-11 20:02:36
Osobiście pisałem o pracy na produkcji. to znaczy zwykły robol. ale mam na myśli zakład we Wrzącej powiat czarnkowsko-trzcianecki. Chodzi mi jaka atmosfera zarobki itp. Dziękuje z góry za odpowiedzi
Alibaba 2016-07-11 20:03:27
Osobiście pisałem o pracy na produkcji. to znaczy zwykły robol. ale mam na myśli zakład we Wrzącej powiat czarnkowsko-trzcianecki. Chodzi mi jaka atmosfera zarobki itp. Dziękuje z góry za odpowiedzi
Counter 2016-07-13 23:04:39
Jeżeli chcesz pracować po godzinach to śmiało :) podobno tam jest teraz masakra ludzie się zwalniają. Pracuje się po godzinach do nocy . 10 godzin w terenie pózniej komputer a i tak pokażą Ci gdzie jesteś .
4
kk 2016-07-14 12:53:12
staże w biurze w Warszawie są płatne, podobno 4000 brutto, warto spróbować.
Daro 2016-07-19 17:58:42
Witam. Może ktoś z forum mi pomoże. Mam pytanie dlaczego tak trudno dostać się do pracy w Zakładzie Henkel w Stobnie?
Daro 2016-07-21 20:05:15
Witam. Może ktoś z forum mi pomoże. Mam pytanie dlaczego tak trudno dostać się do pracy w Zakładzie Henkel w Stobnie? Woj Wielkopolskie. Prosze o odp
Wiem lepiej od 13 lat 2016-07-24 22:14:33
Bierz prace i haruj 18 godzin
1
kk 2016-07-25 11:57:34
skoro jest tak źle, to dlaczego pracujesz 13 lat???
Idzi 2016-08-02 17:23:48
To prawda że w zakłdzie w Stobnie potrzebują elektryków?
Idzi 2016-08-03 16:23:32
To prawda że w zakłdzie w Stobnie potrzebują elektryków?
pan czlowiek 2016-08-08 14:30:50
Czesc koledzy,
Ph ds kluczowych klientów obiektowych w dziale adhesive.
Ktoś cos może podpowiedzieć (warunki, jaki produkt - jak wypada na tle konkurencji, co to za kluczowi klienci, kasa, auto) bede dozgonnie wdzięczny za jakiekolwiek info bo w necie cicho.
pan człowiek 2016-08-08 17:38:19
Cześć koledzy,
Mam pytanie odnośnie stanowiska PH ds. kluczowych klientów obiektowych w dziale Adhesive(?).
Jakie warunki są w tym dziale (kasa, auto), kim są ci kluczowi klienci obiektowi, jakie produkty się sprzedaje i jakiej są jakości (lub jak sa postrzegane).
Z góry dziekuje za odpowiedzi
Szczęśliwy 2016-08-25 21:59:59
Swoją przygodę z Henkel dział Beauty Care (schwarzkopf) PH kanał nowoczesny wspominam niemile. Na początku były obietnice, że co roku ocena i podwyżka, że budżet duży do działania, że możliwość rozwoju itp. Na obietnicach się skończyło. Starałem się jak mogłem przez rok. Przez ten okres co chwila wychodziły na jaw mijające się z obietnicami sprawy. Żadnych podwyżek, żadnego szkolenia przez kilka lat a rozwijałem tylko czekoladę ze sreberka zamiast siebie. Niestety wszystko co tutaj piszą negatywnego to prawda. Traktowanie ludzi poniżej godności. Wmawianie im rzeczy niemożliwych do wykonania i wymuszanie ich realizacji czasami nawet krzykiem i groźbą. Szkoda nerwów i zdrowia. Nawet pieniądze mizerne. Ktoś chce iść ja nie zabraniam. Wiem, że dla mnie to zmarnowany czas. Nie chcę bo to fałszywe wchodzić głęboko w d.... Piotrusiowi dosłownie i w przenośni jak Pani KAM, a bez tego ani rusz...
9
Znawca 2016-08-28 19:08:52
Trzeba zapytać pracownikow dostaniesz poniżej trzech patysiaka
Wuj 2016-09-09 20:36:42
Ok 1,6-1,7 na rękę.Na początku umowa zlecenie ok 1.3 na rękę.Potem 3mies okres próbny 1.6 -1.8 na rękę.Następnie 3 lata i kasa bez zmian.Acha premia dopiero po 2 mięs.Czyli przez 2 mięs ok 1.3 na rękę.
1
Henkel jest OK 2016-09-21 09:53:51
Henkel jest wielką firmą i wiele zależy od działu w którym się pracuje. Pracowałem tam 8 lat, odszedłem z własnej woli wiele lat temu. W dziale klejów przemysłowych moja pensja podstawowa wynosiła 8.300zł (oczywiście brutto), pensji było 13 , do tego bonus roczny, samochód służbowy do użytku prywatnego bez ograniczeń odnośnie często bezpłatne kosmetyki i środki czystości. Dobra atmosfera. Jak to w każdej wielkiej firmie, również w Henklu byli różni Misiewicze . Wiele z moich ówczesnych koleżanek i kolegów dalej pracuje w Henklu.
Powtórzę jeszcze raz, wiele zależy od tego w którym dziale się pracuje. Wiem że w kosmetykach i środkach czystości nie jest tak dobrze. Jak myślicie, że w Henklu jest żle a gdzie indziej to dobrze, to możecie się rozczarować :--(
2
KracZek 2016-10-08 20:32:01
Dokładnie tak jest jak piszesz !
1
Gosc 2016-10-18 16:19:13
Czy orientuje sie ktoś czy bedą podwyżki?
Od 2017 minimalna wzrasta, wiec chyba dadzą?
Piotrek 2016-10-18 16:22:12
@gosc no więc w takim razie te osoby, które był zatrudnione właśnie za najniższą krajową na pewno będą musiały mieć podniesioną płace. A może jest szansa, żeby pracodawca podniósł taką płacę jeszcze nieco wyżej, niż ta najniższa krajowa będzie wynosiła?
ciekawy 2016-10-27 13:28:50
To może wymień te firmy.
Bodzio 2016-11-03 17:04:40
To były chyba bardzo dawne czasy...też pamiętam. Niestety dzisiaj rzeczywistość jest inna.Nawet o połowie pensji brutto o której piszesz można tylko pomarzyć. Szkoda, zostalo zwykłe korpo, nerwy, pośpiech itd.
1
Henkel jest OK 2016-11-07 15:07:21
Henkel jest OK
Nie pracuję tam od 9 lat. I jak pisałem wiele zależy od działu. Ja pracowałem w dziale klejów przemysłowych i do dzisiaj większość z moich ówczesnych koleżanek i kolegów tam pracuje. I na pewno nie zarabiają mniej niż ja kiedyś.
KAM 2016-11-18 21:24:14
Pracowałem tam 5lat(kosmetyki) Sprawy załatwia tam się krzykiem i grożą przynajmniej we Wrocławiu. Groźby typu "wypie.... Cie z roboty" są na porzadku dziennym. Żadnego wsparcia, żadnego szkolenia,żadnego dobrego słowa ani pochwały nie ma. Kasa ok 1,8 z premią. Pierwsza firmą która zaproponowała mi pracę płaci 1,7tys więcej +premia, która jest osiągalna. W Henkel premia jest tylko na papierze. Nie polecam. No chyba ze wrogowi. Gosia Robi Piotrusiowi (szef terenu) dobrze i nim trzęsie a on za to załatwia jej najlepsze sieci i robi co mu każe. Śmieszny układ i śmieszna firma. Ciekawe czy zarząd w Wiedniu o tym wszystkim wie.
2
Henkel jest OK 2016-11-24 11:53:59
Piszesz że pracowałeś w Henklu 5 lat, przedstawiając firmę jako siedlisko samego zła. a zaraz potem ze "pierwsza firma" (co to znaczy?) zaproponowała Ci ponad dwukrotnie wyższą pensje.
To się kupy nie trzyma. Jak tak łatwo znaleźć pracę, to po co siedziałeś w Henklu tyle lat?
1
KAM 2016-12-07 21:53:15
Popracuj tam chwilę to zrozumiesz.Ja już nie muszę . U mnie zera 1go każdego miesiąca się zgadzają i w dniu przelewu premii również. Jeśli chcesz dam Ci nr do kadr i masz te super robotę dla Henkel w kieszeni.
Zostaw swoją opinię o Henkel Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Henkel Polska Sp. z o.o.