logo Henkel Polska Sp. z o.o.

Henkel Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Henkel Polska Sp. z o.o.

Tak tak 2017-06-17 01:19
Taka prawda 3 osoby mogą rozwalić firmę . Co widać wyniki lecą na łeb , ale cóż sie dziwić . Z branży akcyzowej gdzie ceny ustala państwo i można tylko półki przestawiać cieżko przeniesc wzorce do detergentów , no można jeszcze z kosmetyków , ale to rownież nie działa jak widać . Nie ma juz ludzi decyzyjnych co wypracowali i przeżyli podobne głupoty . Teraz trzeba tylko czekać jak to wszystko p..... moze wtedy ten na samej górze zobaczy , ze w tej firmie sa ważne zdjęcia i inne głupoty . Ale dobra zmiana robi swoje tylko ludzie w terenie mniej zarabiają . Ciekawe dlaczego nie można znaleść nowych ludzi do pracy szczególnie w Warszawie . I powiem ze pieniądze nie sa tu największym problemem , ale chyba nikt tego nie chce zobaczyć
10
Benek 2017-06-18 23:08
Piter Pracowałeś z gościem to pewnie pamiętasz jak sobie radził jak był pierwszy raz w detergentach , to były dobre czasy :) ( zwykły cwaniak ) . Ciekawe kto go zatrudnił teraz, pewnie nikt kto go znał wcześniej :) , a kosmetyki sie cieszą ze dostał tzw awans :) . Ciekawe ilu mu juz ludzi odeszło i pewnie nowi nie bardzo chcą przyjść - mylę sie ? I pewnie tu nie o kasę chodzi .
3
Mikoś 2017-06-19 12:18
Henkel dla mnie to dobre miejsce pracy, choć nie jest lekko.
Joanna 2017-06-29 13:54
@Mikoś a tak konkretnie co sprawia, że uważasz Henkel Polska za dobre miejsce pracy? Mógłbyś podzielić się swoim doświadczeniem z pracy w firmie oraz co ona Ci umożliwiła?
Zenon 2017-06-30 23:15
Joanna moze ja cos napisze , firma henkel jako firma (detergenty) nie jest zła . Praca jak praca ma plusy i minusy . Przez wiele lat było super szczególnie dla pracowników zatrudnionych w Henklu . Atmosfera dodatki szkolenia integracja , zawsze było wiadomo ze henkel ma swą sile w ludziach ,warunki pracy i płacy - za tym szły wyniki . Nikt raczej z Henkla sam nie odchodził , to henkel pozbywał sie (złego ziarna ). Teraz kilka osób z poza firmy myśli ze wie lepiej ze ma monopol na wiedzę i jest jak jest atmosfery brak , wiekszosc robi tylko minimum aby sie nie czepiali . Czyli wyników brak , wiekszosc ludzi to sprzedawcy -firma nastawiona jest na sprzedaż . A tutaj teraz ludzie musz robić wszystko inne , aby dostać pieniądze za to na czym firmie zależy najbardziej. Systemy premiowe tak stworzone aby tylko nie zarabiać , nie czytelne, a jak czytelne to interpretacja inna niż myśli wiekszosc.
2
Inny pracownik 2017-06-30 23:26
Witam chciałem zmienić firmę i myśle o Henklu . U mnie tez jest rożnie , piszecie o różnych sprawach z przełożonymi i systemem premiowym i takich tam . A nie ma u was związków zawodowych , zrzeszeń pracowniczych , czesc tych kwestii oni powinni załatwić. Istniej cos takiego jak Państwowa inspekcja pracy , ona załatwi spawy z interpretacja przepisów , systemu premiowego , godzin pracy itp ? U mnie w firmie to wszystk jest i da sie z tym żyć :)
Joanna 2017-07-03 11:26
@Zenon
dziękuję za odpowiedź. Piszesz, że przez wiele lat było super. Jeśli dobrze rozumiem, to zmiana kierownictwa wpływa na brak motywacji pracowników. A czy obecnie nie macie już szkoleń, integracji, czy też dodatków?
Zenon 2017-07-04 00:05
Joanna integracja w tym obecnym gronie to jakas obłuda , każdy tylko sie modli aby nic nie było . Aby nie musieć jechać na tzw spotkanie i słuchać monologu który niedopuszcza innego zdania .Dodatki ??? Co to takiego no 13 jest ok , bo chyba nie mogą albo nie wiedza jak zabrać. Nawet myjni ręcznej do auta służbowego nie wolno wziąć na fv . Ale jak to Polacy możemy sie pocieszyć ze inni maja gorzej , tylko ze to my juz stajemy sie Inni . Kto pomyślałby , ze kilka nowych osób moze tak rozwalić atmosferę i firmę :( . I dotyczy to TT MT tez lata tylko z tabletami i robi minimum , nic a nic więcej koniec zaangażowania . Ale najgorzej jest z PH tam wyniki pokazały jaki super stworzyli system premiowy :) jezeli ktos nie moze wykonać jednego z kilku zadań to odpuszcza sprzedaż - czyli cos z czego nasza firma żyje , no moze tak ma byc :) .
8
Luidzi 2017-07-13 17:41
Wiadomo, że atmosfera bardzo wpływa na efektywność pracy. Dlaczego Henkel wymienił kierownictwo? Może były jakieś bardzo ważne powody? Integracja być może pomoże .
1
Roman 2017-07-14 17:04
Witam,
jakiś czas brałem udział w rekrutacji na stanowisko Kierownika regionalnego, spotkanie z Maciejem Kowalskim i kimś z HR. Rozmowa odbyła się od początku bez zainteresowania i zaangażowania z ich strony. Bardzo NIEPROFESJONALNE zachowanie.
Jeśli nie byli Państwo zainteresowani moją osobą w jakim celu byłem zaproszony do Warszawy?
Jeśli mieliście już wybranego kandydata to w jakim celu byłem zaproszony do Warszawy?
Żenujące, po prostu strata czasu i pieniędzy
3
Roman 2017-07-14 17:05
Witam,
jakiś czas brałem udział w rekrutacji na stanowisko Kierownika regionalnego, spotkanie z Maciejem Kowalskim i kimś z HR. Rozmowa odbyła się od początku bez zainteresowania i zaangażowania z ich strony. Bardzo NIEPROFESJONALNE zachowanie.
Jeśli nie byli Państwo zainteresowani moją osobą w jakim celu byłem zaproszony do Warszawy?
Jeśli mieliście już wybranego kandydata to w jakim celu byłem zaproszony do Warszawy?
Żenujące, po prostu strata czasu i pieniędzy
7
Fachura 2017-07-18 03:04
Witam Wszystkich
Widziałem że obecnie firma poszukuje kogoś na stanowisko KAM' a dla Industry
Czy stanowisko faktycznie managereskie czy tylko z nazwy - a jest sie zwykłym repem w blaszanej fabii ?
Jak kształtuja się zarobi dla tej pozycji ?
1
Bartosz 2017-07-24 23:00
Co słychać w firmie po zmianach jakie miały być przeprowadzone? Może ktoś napisać kilka słów na tym wątku?
1
cristiano 2017-08-01 18:57
Henkel Detergenty to była kiedyś fajna robota ale odkąd przyszedł człowiek o najsłynniejszym w Polsce nazwisku p Kowalski który rozwali henkla kosmetycznego i teraz stwierdził że ile i za co Oni biora premie i od dziś tak nie będzie
głowy latają gora czyli warszafka się nie odzywa a PH lecą jak grzyby i sami odchodzą bo za 1700 netto robić się nie chce dziewczyny które mogły poza chodziły w ciążę bo tu nie ma przyszłości
1700 podstawy
4 plany - 2 x jakościowe np 15 kulek bref do 70% klientów 10m-c pod rząd gdzie ludzie już słuchać tego nie chcą, czy nowe silany czy persil żele do 40% klientów oraz 2x obrotowe czyli znowu kulki od 24 tys do 115 tys planu wręcz nie realny do zrobienia i np obrót Silana czy persil = z tego musisz mieć 90% i plan Total i masz premie bo tak połączyli abyś cieszył się z auta i podstawy ????????????
do tego za to zdobywasz doświadczenie w robieniu zdjęć u każdego klienta kulki i płyny do płukania i oczywiście lokalizacja w sklepie a umowa w TM communication którzy są poslancami
Kowalski, Zastawnik,pani Stepaniuk, Kluczynski,Stanowski tu masz więcej szefów niż w innych koncern a i każdy się przypierd... w mailach
jedyni ludzie w porządku to kierownicy którzy i tak wiedzą jaki syf i maja pompę na ta firmę jak PH
życzę powodzenia ja wkrótce odchodzę 8 lat to za długo a samymi Kulkami brefa świata nie zbudujesz
12
cristiano 2017-08-01 18:58
Henkel Detergenty to była kiedyś fajna robota ale odkąd przyszedł człowiek o najsłynniejszym w Polsce nazwisku p Kowalski który rozwali henkla kosmetycznego i teraz stwierdził że ile i za co Oni biora premie i od dziś tak nie będzie
głowy latają gora czyli warszafka się nie odzywa a PH lecą jak grzyby i sami odchodzą bo za 1700 netto robić się nie chce dziewczyny które mogły poza chodziły w ciążę bo tu nie ma przyszłości
1700 podstawy
4 plany - 2 x jakościowe np 15 kulek bref do 70% klientów 10m-c pod rząd gdzie ludzie już słuchać tego nie chcą, czy nowe silany czy persil żele do 40% klientów oraz 2x obrotowe czyli znowu kulki od 24 tys do 115 tys planu wręcz nie realny do zrobienia i np obrót Silana czy persil = z tego musisz mieć 90% i plan Total i masz premie bo tak połączyli abyś cieszył się z auta i podstawy ????????????
do tego za to zdobywasz doświadczenie w robieniu zdjęć u każdego klienta kulki i płyny do płukania i oczywiście lokalizacja w sklepie a umowa w TM communication którzy są poslancami
Kowalski, Zastawnik,pani Stepaniuk, Kluczynski,Stanowski tu masz więcej szefów niż w innych koncern a i każdy się przypierd... w mailach
jedyni ludzie w porządku to kierownicy którzy i tak wiedzą jaki syf i maja pompę na ta firmę jak PH
życzę powodzenia ja wkrótce odchodzę 8 lat to za długo a samymi Kulkami brefa świata nie zbudujesz
11
hubi 2017-08-07 16:33
Jacy kierownicy ok ? Zastawnik też ? ....to jest dopiero fachura...
4
cristiano 2017-08-09 22:09
Pisałem o kierownikach czyli AMT tych co zostali
Zastawnik do wyższa półka i cwaniak jakich tam za dużo za biurkiem ...
3
Obecna 2017-08-09 22:44
Coś nowego dzieje sie w firmie? Może ktoś wyjaśnić o co chodzi? Jakieś poważne zmiany są robione a ja nic nie wiem.
Joanna 2017-08-10 11:32
Na początku miesiąca ruszyła rekrutacja do programu rozwojowego w dziale marketingu Pur i Somat. Ktoś pracuje w tym dziale firmy? Co możecie doradzić osobom, które zastanawiają się nad aplikacją?
Nie radzę 2017-08-12 08:06
Przeczytaj opinie ludzi, ktorzy pracowali w biurze. Jeśli lubisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po godzinach, pracować z osobami, od ktorych nie bedziesz w stanie nauczyc sie za wiele i co wazne, ktorzy nie maja checi cie czegos nauczyc, odnajdujesz sie w sztucznej atmosferze,.jestes indywidualistka nie lubiaca pracowac w zespole to moze wtedy bedzie to praca dla ciebie. Wadą firmy są ludzie. Akurat placa na stażu nie jest zła patrzac na rynek, jednak wspomniana wada jest tak silna, ze odradzam kazdemu prace w tej firmie po prostu dobrze życząc wam. W dziale o ktorym wspomnialas i nie tylko w tym dziale w ciagu ostatnich miesiecy wylała sie fala wypowiedzen (osoba ktora napisala ze ludzie sami z firmy nie odchodza widocznie nie wie co mowi, albo nie wie co sie dzieje w firmie), szczegolnie mlodych ambitnych osob, bo czesc trzyma sie kurczowo swoich stołków, a efekty tego moglabys zobaczyc po bardzo zlych wynikach firmy w ostatnim.czasie. Zastanów sie czy te wypowiedzenia to dlatego, że w firmie dobrze sie pracuje? I tak, ja tez jestem jedna z tych osob i to byl bardzo dobry krok. Pracowalem wczesniej i teraz pracuje w korporacji z branzy fmcg i w porownaniu do henkla to jest niebo.
5
Nie radzę 2017-08-12 08:06
Przeczytaj opinie ludzi, ktorzy pracowali w biurze. Jeśli lubisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po godzinach, pracować z osobami, od ktorych nie bedziesz w stanie nauczyc sie za wiele i co wazne, ktorzy nie maja checi cie czegos nauczyc, odnajdujesz sie w sztucznej atmosferze,.jestes indywidualistka nie lubiaca pracowac w zespole to moze wtedy bedzie to praca dla ciebie. Wadą firmy są ludzie. Akurat placa na stażu nie jest zła patrzac na rynek, jednak wspomniana wada jest tak silna, ze odradzam kazdemu prace w tej firmie po prostu dobrze życząc wam. W dziale o ktorym wspomnialas i nie tylko w tym dziale w ciagu ostatnich miesiecy wylała sie fala wypowiedzen (osoba ktora napisala ze ludzie sami z firmy nie odchodza widocznie nie wie co mowi, albo nie wie co sie dzieje w firmie), szczegolnie mlodych ambitnych osob, bo czesc trzyma sie kurczowo swoich stołków, a efekty tego moglabys zobaczyc po bardzo zlych wynikach firmy w ostatnim.czasie. Zastanów sie czy te wypowiedzenia to dlatego, że w firmie dobrze sie pracuje? I tak, ja tez jestem jedna z tych osob i to byl bardzo dobry krok. Pracowalem wczesniej i teraz pracuje w korporacji z branzy fmcg i w porownaniu do henkla to jest niebo.
4
xxx 2017-08-13 19:03
to jest cała prawda zastanawiam się tylko dlaczego w Warszawie pozwolili tym amigo rozmontować dobrze poukładaną firmę
2
Miłosz 2017-08-15 18:27
Od prowadzenia firmy są odpowiednie osoby i one wiedzą w jakim celu robię roszady lub zwalniają. Każdy powinien pilnować swojej pracy to będzie z korzyścią dla wszystkich.
Zainteresowany 2017-08-16 10:08
Hej, skoro stażyści zarabiają "nie tak źle", to znaczy, że ile się na rękę dostaje?
1
Eliza 2017-08-16 22:30
Miłosz juz taki ustrój był ,pilnuj swojego nosa i rób wszytko dla dobra kraju i parti ,a jak się odezwiesz i chesz cos innego to w łeb ,jak zadajesz trudne pytania lub nie wydgodne ,to i tak nikt nie słucha ,lub udaje że to nie problem , to tylko ty nie umiesz się dostosować do nowego . Teraz to pewnie będzie wina ludzi bo nowy system M Ko...... pokazuje prawdę i jest nieomylny , tylko ludzi są kiepscy ????. Czy tylko nieliczni to widzą ze gość układa sobie wszystko po siebie , już ktoś pisał że jak był w kosmetykach i wprowadził system to tylko jedyny robił plany . To taka odskocznia od tematu . A wracając do sedna Miłosz jak możesz robić tylko swoje jeżeli system premiowy jest tak stworzony ze jesteś wspolodopwiedzialny za wynik z innymi , jest nawet kilka parametrów których jakoś nikt nigdy nie osiągnął przez ponad rok , przypadek czy celowe sterowanie ,
2
Enduro 2017-08-17 19:03
Pamiętaj, że firmę tworzą ludzie, i na odwrót zwalniając ludzi doświadczeniem lub też pozwalając im odejść to niszczysz firmę od środka. Być może ma to sens gdy trzeba coś naprawić. Trzeba odciąć słabe ogniwa , Ale w Henklu niestety spotykam się od dłuższego czasu z brakiem empatii. Brak komunikacji i pozwolenie na to by osoba z długoletnim doświadczeniem dochodziła przy czym cały czas robiąc plany. To nie normalne. Takie czasy już dawno się skończyły. To się odbije i dość poważnie. Głównie na rynku gdzie klienci będą mieć w poważaniu handel z firmą gdzie jest taka rotacja pracowników. Brak zaufania.
4
Janusz 2017-08-19 11:45
Dla mnie praca w Henkel-u jest bardzo udana. Wprawdzie staż nie jest jeszcze bardzo długi ale na tyle długi żebym mógł już ocenić. Uważam, że sporo jest osób którym się już nie chce specjalnie wysilać i oglądają się żeby ktoś za nich robił. Zbiorowość ma złe i dobre strony
jki 2017-08-19 12:16
To widocznie jesteś mało ambitny kolego !! Napiszesz pewnie jeszcze że co m-c otrzymujesz premię za swoje wyniki, nic tylko Kowalskiemu już trzęsą się gacie że ma takiego orła w zespole, który może go zastąpić
3
robol 2017-08-20 22:07
Obecnie praca w Henkel , to koszmar , system premiowania zamiast motywować , demotywuje , dadzą ci podwyżkę podstawy pod warunkiem że wykonasz ich wytyczne , śmiech na sali ,puste krzesła :)
5
Traper 2017-08-22 17:37
Henkel....kiedys cos znaczyl, człowiek byl dumny z pracy... firma nastawiona na sprzedaż, teraz na ankiety.... przelozeni na poziomie ASM,byli mentorem zarówno dla zwykłego przedstawiciela jak i dla obecnych amt,domów,lamów..teraz sa jak nadzorca w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Ktos z przedmowcow wspomnial o ambicjach.. teraz ambicja na detalu, odnosi sie do zdjec...sprzedaz- to chyba ostatnie na czym Panom ASMom zalezy,bo przeciez sprzedaz zrobia na dealach... w końcu budzet z pensji SR zaoszczedzony, wiec mozna oddac towar za bezcen kolega z firm dealowych... monopol na wiedzę i na sprzedaż...
6
Mark 2017-08-22 22:19
Czy naprawdę tak bardzo zmieniła się firma, że nie możecie napisać coś pozytywnego? To spora firma a was kilku!
1
Traper 2017-08-23 19:35
Mark...cos pozytywnego...hmmm.. pozytywem sa ludzie, niestety tych wartosciowych zostaje coraz mniej... i to jest smutne, bo odchodza bardzo dobrzy specjaliści... tak, odchodzą, a nie ich zwalniają....
4
Joaśka 2017-08-25 21:24
A może , bo nie wiem ,chociaż wygląda to logicznie ,K.M. gra na coraz słabsze wyniki żeby jego kolegom którzy parę lat temu pracowali w Henklu a teraz prowadzą firmę deelową chyba w Ś... móc oddawać większość niewykorzystanego budżetu w postaci nie osiągalnych dla sklepów i hurtowni promocji cenowych .Bo bazy największych klientów Henkla nawet z drugiej strony Polski już mają ,oferty na maila płyną strumieniem ,teraz szukają tylko handlowców hm...może jakieś udziały albo rodzina ,sama nie wiem
3
Mirek 2017-08-25 22:59
Czy sądzicie, że można jeszcze coś zrobić żeby Henkel Polska poprawił swoją pozycję na rynku? Pracuje tu sporo osób i chyba warto zawalczyć o firmę.
były pracownik 2017-08-26 23:37
Joska masz rację ogólnie , ale trochę szczegółów . Takie firmy jak ta o której piszesz zawsze były i być muszą . Roem był już przed Maciejem K ... i wiele innych firm które są , one pozwalaja wykonywać cele w TT i MT . Inna kwestia jak to jest robione , od kiedy do detergentów dołączył Maciej firma R.... z jego kloesiami Emilem P , Robertem S nagle stała się największym dostawać w tak zwanym drugim obiegu . Wszyscy chyba wiemy jakie oferty są wysyłane w Polskę przez firmę R ... oczywiście wolno im takie jest prawo. Tylko pytanie skąd maj wiedzę o klientach do kogo maja wysłać oferty , ( ktoś powie ze pracowali w henklu i maj bazy ) tak mają ale z przed kilku lat , a ciekawe skąd mają wiedzę o nowych klientach , oraz ofertach jakie maja im wysyłać . Jakoś zawsze ich oferty są lepsze. Jak pisał poprzednik łatwiej wydać budżet dla swoich kolesi niż zatrudnić ludzi do detalu . To że pewnie nikt nie chce z nim pracować to inna spawa , a może to jest mu na rękę ,przecież wtedy ma większe możliwości wspierania kolegów . Na koniec jaki jest Polskie powiedzenie " jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę " nie mylić z premiami za wykonanie planów :) Jeżeli na takie podejście jest przyzwolenie to całe szczęście ze juz w tej firmie nie pracuje .
5
Maciorós 2017-08-27 13:13
DLACZEGO NIE MA OFERT PRACY W TAK ŻAŁOSNEJ FIRMIE O KTÓREJ MÓWICIE ??? DLACZEGO ??

Odpowiedź jest prosta!! Nie jest tak źle jak wypowiadają się tutaj ludzie!!

Nie mam pojęcia jak jest od wewnątrz ale jakoś nie mogę tak pracy dostać hahahaha

Joaśka 2017-08-27 22:14
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze powiadasz .A swoją drogą u nas na rynku o tej firmie słuchać dopiero od roku ,może trochę dłużej i rzeczywiście ofertami przebijają wszystkich ,nawet na północ Polski opłaca im się sprzedawać .
1
Traper 2017-08-28 10:49
Kolego Maciorku.
O jakich ofertach pracy mowisz? Jakbys znał strukture zatrudnienia to byś szukał poprzez agencję ktora zatrudnienia ludzi w terenie.
W skrocie: region 1 -3 osoby, drugi-ostatnio byly 4 oferty, region 3 - 3oferty, no chyba ze zarzadzajacy w 3 postraszyli i wycofali - to jest do ustalenia.
2
Stock 2017-08-28 11:17
Może niektórzy niepotrzebnie wszystkie "zasługi" przypisują Panu MK.
No cóż wprowadził nowy program sprzedażowy, fakt. Niestety, za tym poszła większa analiza klientów detalicznych. Co to oznacza? Jak już wspomnieli przedmówcy, intensyfikacja ofert firmy Roen, do klientów detalicznych w całej Polsce.
Ktoś wspomniał o znajomościach z Robertem i Emilem. Powinno narodzić się pytanie jak daleko sięga "Spółdzielnia" handlowa i jak daleko powiązana jest ze sprzedażą w detergentach. Wiadomo wszystkim, że obecna władza, pracowała z nimi i teraz, również z nimi pracują.
Że nastąpiło zwiększenie ofert i rozwój firmy R.. w Polsce nie ulega wątpliwości. Że stanowią kluczowych klientów min z Pilotem, Panów Dyrektorów, wie cała Polska, niestety nie ich bezpośredni przełożony, który poprzez swoją niewiedze-nieświadomość, albo tego niechce widzieć, ze względu na wygodę, albo może też jest w "Społdzielni"?
Dzięki temu, pojawiają się oferty na detalu, z firmy R... dużo niższe niż posiadają Przedstawiciele w detalu. różnica w cenach dochodzą do ponad 30%, na niektórych liniach produktów.
Klienci z detalu- do czerwca nie dostawali ofert z R...u , teraz również dostają oferty. Są to oferty bezkonkurencyjne dla Przedstawicieli firmy Henkel. obrót miesięczny to jest około 1,5-2ml złoty. % do podziału?
Coś co kiedyś było sporadyczne, teraz jest nagminne.
Etyczność dyrektorów regionalnych, niestety pozostawia wiele do życzenia.
Rodzi się pytanie: Jaki jest udział w rozwoju firmy Roen??? Czy jest to udział w zyskach, czy może już budują sobie zaplecze, na wypadek "W"? Rozwój firmy R... może być również rozwojem Panów Dyrektorów?
Pytanie: czy jest to "układ" 2 czy 3 dyrektorów ?
12
Mirunio 2017-08-29 14:45
Nie bardzo wiem po co niektórzy wypisują na tym wątku jakieś bzdury? Henkel Polska ma się całkiem dobrze i nie ma potrzeby ubolewania. Czasami myślę, że konkurencja chce koniecznie zaszkodzić firmie i tak pisze.
OWE 2017-09-02 13:51
To szukaj u "handlarzy ludźmi" czyli firm zewnętrznych poprzez które Henkel zatrudnia. Tam dostaniesz prace, bo nikt nie chce pracować za 1700.
Miła 2017-09-05 08:38
Można zrozumieć , że komuś nie odpowiada praca w Henkel Polska i można zawsze odejść ale jak łatwo obrażacie innych. W myśl powiedzenia, że cudze błędy widzimy pod lasem a swoich błędów nie widzimy pod nosem.
SRR 2017-09-07 22:43
Nie spotkałem w Henkel miłych ludzi jesli chodzi o szefów. Wiec jeśli uważasz sie za dobra osobę to niepotrzebnie sie obrażasz. Tylko zastanów sie co inni mówią o Tobie. Pamiętaj żeby słuchać tych co Ci w .... nie wchodzą. Pracowałem kilka lat w tej firmie i uważam wypowiedzi osób tu piszących negatywnie o firmie za wiarygodne. Od jakiegoś czasu pracuje w innej firmie i widze wiele różnic a w szczególności podejście do ludzi i ich pracy. Nikt nie powiedział tu do PH "ty deb..." czy "jestes nikim". W Henklu często tak było. Szkoda czasu żeby sie rozpisywać na temat Henkla.
3
Momumencik 2017-09-08 21:31
Najlepiej na tym forum to wychodzi niektórym biadolenie i zrzędzenie. Może nawet będzie z korzyścią dla pozostałych ludzi w firmie jak niektórzy zmienią pracę? Przecież tylko psują atmosferę w pracy. Może firma ma za wysokie standardy dla niektórych i dlatego tak narzekają?
PL 2017-09-09 06:58
Atmosferę nie psują pracownicy , tylko cała grupa ludzi którzy zarządzają firmą , wcześniej jakoś nikt nie biadolił , ja osobiście do pracy chodziłem z przyjemnością , na chwilę obecną jest to katorga , do wszystkiego musisz się zmuszać i tylko czekasz na okazję aby zmienić pracę . Jeszcze jedna uwaga , nie system tworzy ludzi tylko ludzie tworzą system .Pozdrawiam wszystkiego osoby które są zadowolone z pracy w firmie Henkel !
3
Igor 2017-09-12 18:09
Słusznie ktoś zauważył, że atmosferę tworzą ludzie. Jeśli załoga jest faktycznie dobrana i zgrana to poradzi sobie z różnymi przeciwnościami. Najłatwiej jest obarczyć winą zarząd, sam niczego nie zrobi!
krzysiek 2017-09-14 21:07
to jja juz sam nie wiem, mialem dzis tele odnosnie rekrutacji na Ph... nie odebralem nie mialem jak, dostalem sms-a iz prosza o kontakt jutro.

jak myslicie warto jest aplikowac oddzwonic czy nie?
ile zarobi PH jak wyglada rekrutacja...
ODP. 2017-09-14 22:16
Teoretycznie można zarobić około 4tyś , ale to jest tylko teoria w praktyce, często zarabia się podstawę , która jest bardzo niska ,zadania i targety bardzo wygórowane , trudne do osiągnięcia , system premiowania beznadziejny , więcej szczegółów nie mogę zdradzić , osobiście odradzam , bardzo dużo doświadczonych pracowników odeszło , to powinno dać do myślenia , tylko szkoda że naszemu szefostwu nie daje .
krzysiek 2017-09-14 22:19
a jak przebiega rekrutacja ile rozmow?
Annn 2017-09-21 23:14
@krzysiek 2017-09-14 22:19 ,

Na jakie stanowisko aplikowałeś i do jakiego działu w Henkel ?
Czy ktoś może posiada wiedzę jak wygląda praca na stanowisku PH i coś w tym temacie napisać
Zostaw swoją opinię o Henkel Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Henkel Polska Sp. z o.o.