logo Dayli Polska

Dayli Polska

Kraków

Opinie o Dayli Polska

sss 2013-05-10 18:25
pożyjemy zobaczymy...;)
3
ziz 2013-12-09 15:40
dobże nie jest
xx 2014-01-13 13:49
Już sama rozmowa świadczy o pracowniku.Jeśli nie umie nawet dobrze czytać cv i nie ma szacunku!Nie polecam.
szamo 2014-03-31 19:37
oj chodziło pewnie o problem z czytaniem ze zrozumieniem. Nie stawia to w najlepszym świetle pracodawcy :)
tyrone 2014-04-02 23:41
Cos mi sie wydaje, że jednak chodziło o zaproszenie na rozmowe w ciemno, no i zgodze sie, takie rzeczy w dayli nie powinny zachodzić.
nyan cat 2014-04-10 18:48
Dayli ma sporo ofert pracy na stanowisko kasjera/sprzedawcy i trzy na kierownika sklepu, oczywiście pisza, że umiejętność obsługi kasy fiskalnej i orzeczenie o niepełnosprawności mile widziane.
1
Milena 2014-04-13 21:21
a bez orzeczenia też przyjmą? wiem, że bardziej się opłaca mieć pracownika z orzeczeniem, kasa większa za niego..
Kaśka 2014-11-16 04:58
Kurcze co to się dzieje z tymi pracodawcami. W wymaganiach tylko piszą albo orzeczenie o niepełnosprawności albo status studenta ! A reszta to co?? Próbuję jednak za kierownika sklepu złożyć. Może chociaż doświadczenie na tym stanowisku podniesie moje szanse. A wiecie ile w Dayli proponują wynagrodzenia na tym stanowisku?
ewcia 2015-01-26 15:52
moim zdaniem mają bardzo ważny powód skoro tego wymagają i podejrzewam że natury finansowej właśnie. A może ktoś napisać jakie są zarobki na stanowisku kasjer/sprzedawca wtedy wszystko stanie się bardziej jasne jak dla mnie :-) Doświadczenie poosiadam, jestem osobą pracowitą więc może coś się uda z pracą
goro 2015-02-11 02:55
Dayli to chyba dość świeży produkt prawda? jeśli chodzi o drogerie handlowe to do tej pory kojarzyłem tylko kilka sklepów i żadnym z nich nie było Dayli. Toteż tym bardziej dziwi mnie to , że rozwijają się w naprawdę niezłym tempie. Może już niedługo będą całkiem poważną konkurencją dla tych największych
Rita 2015-02-26 09:42
Nie polecam pracowałam tam!!!! Zastraszanie i wykorzystywanie człowieka za psie pieniądze. Szkoda zdrowia i nerwów. Za takie traktowanie człowieka można ich podac do sądu!
1
kira 2015-03-10 09:36
Region podkarpacie - Kasjer/sprzedawca - niecałe 8 zł na godzinę netto - umowa zlecenie (20 godzin tygodniowo) jednak HR wyraźnie zasugerował iż godzin jest o wiele więcej. Pracodawca !! hahaha
rico 2015-03-13 13:55
kira czy nie mówisz przypadkiem o Przemyślu?? Bardzo ważne pytanie bo chce wysłać tam CV
ewka 2015-03-20 22:38
nie polecam pracy w dayli. Umowa zlecenie, 7,4 na godz ( śmieszne pieniądze). Sami nie zaoferują nawet godziwego wynagrodzenia, a oczekują Bóg wie jakiego zaangażowania, dyspozycyjności i żebyś wciaskać ludzią produkty na siłę.
3
kira 2015-03-21 21:19
Nie chodzi mi o Przemyśl i stawka to jednak po odliczeniu składek 7,40 zł.
xenia 2015-06-17 22:53
Dostac to chyba tylko w pysk! Wyzysk, nie szanowanie pracowników,non stop coś się zmienia. Jednym zdaniem "jaka płaca taka praca" za 7.20 to się powinno... Nie dokończe wybaczcie. Nie polecam pracy w DAYLI
MILUSIA 2015-06-19 07:01
Masz,racje zgadzam się w 100%.NIE POLECAM DAYLI!!!!!MOBBING,ciśnienie takie że szok za tak gó....e pieniadze. Psychika siada
elizaorzeszkowa 2015-06-27 15:04
Pracowałam. Pracowników traktują jak śmieci. Kierowników mają za nic. Księgowe każą samemu księgować i porządkować dokumenty, żeby im wszystko na gotowe wysłać. Zabraniają siedzieć za komputerem, ale maile wysyłane są średnio 3 na godzinę, na które TRZEBA odpisać, ale zanim się odpisze to siedzi się przed komputerem X czasu, żeby się dowiedzieć co odpisać. Kierownicy regionalni - nie wiem jak wszyscy, ale większość ma Cię gdzieś. Pracujesz na to, żeby oni nie dostali ochrzanu od dyrektora. Jak dostaną, wyżywają się na Tobie, bo to Ty jesteś za to odpowiedzialna.
Na stanowisku kierowniczym, jak za takie wymagania, obowiązki i odpowiedzialność, pieniądze są za małe. Żadne pieniądze nie wykupią stresu, bezsenności, nerwicy i dostępności telefonicznej o każdej porze dnia i nocy.
DAYLI TO DNO. NIE POLECAM.
4
Ritaa 2015-07-08 15:00
Nie polecam pracy w DAYLI. Mobbing, ciągły stres, śmieszne pieniądze, umowy śmieciówki, zastaraszanie karami, obowiązków tyle że NIE DA się wszytskiego zrobić gdyż pracowników i godzin jest za mało (okolo 100-120 h na miesiąc wiec przy stawce 7,3 nawet tysiąca złotych się nie wyciągnie, a pracuję się za dwóch przysięgam) brak szacunku dla pracownika, zmiany co chwilę że człowiek nie nadąża a ciągle słyszy się że się obija i się nie angażuję. Kiedyś bardzo lubiłam tę pracę ale to co TERAZ się tam dzieje to jest tragedia, trzymajcie się od DAYLI z dala.
3
Neon 2015-07-21 10:51
Witam Was

Dostałem ostatnio propozycje - zaproszenia na rozmowę w sprawie pracy właśnie w tej firmie DAYLI na stanowisku Specjalista DS IT. Oferta średnio rozbudowana. Gdyż muszę dojechać znaczny "kilometr" tego dnia, po przeczytaniu Państwa opinii zastanawiam się czy w ogóle tam się wybierać. Proszę o podpowiedź jak wygląda praca na w/w stanowisku moze ktoś wie i miał już z nią styczność stąd wolny wakat. Proszę o szybką odpowiedź gdyż na podjęcie decyzji nie zostało zbyt wiele czasu.
Neon 2015-07-21 10:52
zapomniałem dodać miejsce pracy Kraków - małopolskie.
neon 2015-07-25 08:15
Ja byłem na rozmowie. Okazuje się że obowiązków jest BARDZO DUZO. a Ty jako specjalista ds IT tworzysz sam zespoł:) cała odpowiedzialność na Twojej głowie. Z tego co wywnioskowałem angielski nie jest aż tak istotny tam. Trzeba umieć na poziomie powiedzmy B1. Bardzo młody zespoł do 30 lat najstarsza osoba w firmie. Napisze jak będe wiedział coś więcej.
jowiszka 2015-07-25 14:04
Nie jest tak źle:) jestem kierwonikiem w Dayli:) kasa srednia 1800 na reke
neon 2015-07-25 14:55
Hmm to nie za bogato:) jak na kierownika.
A jak zarobki w IT w tej firmie:)?
1
jowiszka 2015-07-25 22:33
za bogato to nie jest to prawda, jeśli jednak dobrze umiesz zarządzać ludźmi to praca nie jest zła. Trzeba tylko sie wdrozyc i na pewne sprawy patrzec z dystansem i nie brac wszystkiego do siebie.
kolo 2015-08-31 11:44
To jesteś szczęściarzem, na tym samym stanowisku mam 1540zł ;\
brick 2015-09-21 11:07
i co udało się? Ja bylem na rozmowie ale chyba nic z tego.
gizmo 2016-02-02 13:35
Czy firma nadal istnieje ? Nie można się skontaktować pod żadnym z podanych numerów...
pablo 2016-02-02 22:56
Czy ktoś pracował na stanowisku Specjalista ds. łańcucha dostaw?
maria 2016-02-12 11:08
szkoda czasu na tą firmę. Centrala firmy wygląda na opuszczoną, brud w pomieszczeniach - w kuchni i w łazience (tam w ogóle ktoś sprząta?) Bałagan w papierach, zwolnienia nie są przesyłane na bieżąco. wygląda jakby połowa pracowników się zwolniła (co jak wiem jest po części prawdą) zero zainteresowania nowym pracownikiem
3
asia 2016-02-28 22:29
radze omijac szerokim łukiem. zarówno sklepy jak i biuro w krakowie. zero ładu , składu i porządku. w dayli pracownik = niewolnik
1
asia 2016-03-01 18:04
sama praca nie, ale liczy sie tez podejscie i szacunek do pracownika. pracowalam tam wiec wiem jak jest. sklepy zamykaja w krakowie w biurze tez niedobitki zostaly
2
Ela 2016-03-04 12:20
Naprawdę odradzam, tak jak ktoś już wyżej pisał, jeden wielki brud w pomieszczeniach, a nie wspomnę już o bałaganie w papierach i samych zadłużeniach firmy. Atmosfera bardzo napięta. Zero zainteresowania nowym pracownikiem, Pani (chyba główna zarządzająca) nie ma żadnego szacunku do drugiego człowieka, a już nie wspomnę jej zachowania co do nowych pracowników. Szkoda czasu i zachodu.
ex 2016-03-04 21:59
Podpisuje się pod powyższą opinią o głównej księgowej (pseudo). Kobieta nie jest przystosowana do pracy z ludźmi, nie potrafi prowadzić rozmowy na poziomie, nie szanuje pracowników, jest wulgarna i ordynarna.
1
praktykantka 2016-03-07 17:34
to prawda. główna księgowa ma się za niewiadomo co. wprowadza toksyczną atmosferę. powinna siedzieć cicho i zajmować się księgowaniem a zachowuje się jakby wszystkie rozumy pozjadała.przerost formy nad trescia. a sama centrala wygląda jakby tragicznie.
ktoś 2016-03-09 20:06
Co wy możecie powiedzieć o pracy w księgowości i tej pani?
Mam odmienne zdanie na jej temat.
Kompetentna, pomocna i naprawdę docenia pracę innych, pracowitych ludzi.
Jeśli Wam się nie chciało pracować to piszcie dalej takie głupoty.
Oczekiwaliście czego, ze ktoś będzie Was nosił na rękach?
Droga Pani podziwiam za zaangażowanie wytrwałość w rozwiązywaniu jakże trudnych w tej firmie problemów.
była pracownica 2016-03-10 21:46
Pracowałam w tej firmie 4 lata. Praca jak praca, ale ostatni rok był koszmarem. Pani z księgowości która wystawiła sobie powyżej pozytywną opinię nie powinna pracować z ludźmi. Dziwne jest to, że tyle osób ma odmienne zdanie na jej temat. Maile od głównej księgowej były takie ze nie dalo sie ich czytac : wywyzszanie sie, traktowanie nas pracownikow sklepow jak idiotow. dzis pracuje w osiedlowym sklepie drogeryjnym i mam komfort psychiczny.odradzam prace w tej firmie.
2
poznan 2016-03-26 16:55
tak jest ! jak pisał Tex firma dba o swoj rozwoj ale nie wiem pod jakim katem skoro sklepy sa w wiekszosci pozamykane, czynszow brak. wyplaty jeszcze sa ale z duuuzym opoznieniem. wystarczy wejsc na forum kafeteria schlecker i poczytac co sie dzieje
1
mogi 2016-05-07 20:05
W tej chwili to ogłoszenie nie jest już aktualne @amilko, ale jest na pracownika do obsługi sekretariatu, tyle że musisz się wykazać bardzo dobrą znajomością angielskiego
Iwona 2017-03-21 11:33
Jak obecnie wygląda praca w Dayli Polska? Na jakie warunki mogą liczyć pracownicy? Chętnie poznamy Wasze doświadczenia z pracy w firmie.
Zostaw swoją opinię o Dayli Polska - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dayli Polska