ProPersonal

Olsztyn

Opinie o ProPersonal

do mikusi 2014-08-13 17:27:07
mozesz jechac do pracy z firmy propersonal wyplata na czas i napewno mila wspolpraca
1
opiekunka 2014-08-17 20:56:14
polecam firme propersonal z olsztyna to firma sprawdzona ma duzo ofert pracy kto naprawde chce pracowac to znajdzie cos dla siebie mily personel wspaniala szefowa i co najwazniejsze wynagrodzenie zawsze na czas polecam
gosia 2014-08-19 09:32:04
W FIRMIE PROPERSONAL OLSZTYN PRACUJE DLUGO I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA REKRUTACJE PRZEPROWADZILA PANI ALEKSANDRA CZAPSKA TO BARDZO MILA UPRZEJMA OSOBA POZNIEJ ROZMOWA Z SZEFOWA PANIA MAGDA SUSKA TO OSOBA O DOBRYM SERCU POTRAFI DOSKONALE DOBRAC OFERTE PRACY I BYC W STALYM KONTAKCIE WYNAGRODZENIE JEST ZAWSZE NA CZAS CHCE JAK NAJDLUZEJ W TEJ FIRMIE PRACOWAC I MILO UKLADAC DALSZA WSPOLPRACE CGCE DODAC ZE CALY PERSONEL FIRMY JEST MILY UPRZEJMY ZAWSZE ZNAJDUJE CZAS NA ROZMOWE PRACUJE W GARBSEN U PANA WALDEMARA TO DOBRY I BARDZO CHORY CZLOWIEK POMIMO SWEJ CHOROBY JEST POGODNY I ZADOWOLONY Z MOJEJ OPIEKI Z JEGO RODZINA MOCNO SIE ZAPRZYJAZNILAM TRAKTUJA MNIE JAK SWOJEGO CZLONKA RODZINY I MYSLE ZE NA DLUDO TAK MIEDZY NAMI POZOSTANIE MIESZKAMY W PIEKNYM DUZYM DOMU Z OGRODEM KAZDEGO DNIA GDY POGODA DOPISUJE TO SPACERUJEMY DZIEKUJE PANI MAGDALENIE SUSKA I CALEMU PERSONELOWI ZA PRACE KTORA OD NICH OTRZYMALAM ZARABIAM PIENIADZE I MOGE CIESZYC SIE Z GODNEGO ZYCIA POLECAM KAZDEMU KTO SZUKA PRACY A BEDZIE NAPWENO ZADOWOLONY GOSIA
3
ewka75 2014-08-21 14:21:15
Witam serdecznie! Czy firma zatrudnia na umowe o prace czy zlecenie w Niemczech jako opiekunka
1
do ewki 2014-08-21 15:20:28
to zadzwon do firmy mily personel odpowie na twoje pytania
1
ProPersonal 2014-09-04 10:12:37
Nasza firma dokłada wszelkich starań aby proces rekrutacji był przyjazny, a zlecenie zgodne z opisem. Jeśli według Pani coś zrobiliśmy nie tak to prosimy o telefon i rozwiążemy sprawę.
1
ProPersonal 2014-09-04 11:10:47
Serdecznie zapraszamy do kontaktu postaramy się odpowiedzieć na wszystkie pytania odnośnie pracy. Numer kontaktowy do naszego biura znajduje się na naszej stronie.
1
gesta 2014-09-20 15:50:45
firma w porządku mogę polecić
2
kwidzyń 2014-09-21 21:27:26
Ostatnio wyjechałam od nich do pracy w niemczech. Bardzo mi się podoboło no i moge polecić innym opiekunkom ktore decyduja sie na prace w niemczech.
1
nawida 2014-09-22 19:16:42
Teraz się tych firm narobiło jak grzybów po deszczu ale ta akurat jest w porządku. Normalne zarobki dobry kontakt z biurem i czasami dużo ofert do wyboru. Ja akurat się załapałam koło Farnkfurtu. Fajnie że sami dzwonią z propozycjami i nie muszę szukać.
malwina 2014-09-23 23:27:46
Witam.Pracuje Pani długo tzn ile? Nie wydaje mi się by Pani pracowała długo a każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.Ja nie polecam tej firmy i jak czytam jak wspaniała jest ta firma to ogarnia mnie śmiech.Wszystko pod kontrolą.
5
ProPersonal 2014-09-24 12:08:56
Jeśli nie jest Pani zadowolona ze współpracy z Nami. To będziemy wdzięczni za uwagi. Jeśli faktycznie Pani z Nami współpracowała to zapraszamy Panią do osobistego kontaktu z naszą firmą, postaramy się rozwiązać problem. Pozdrawiam.
2
niksa 2014-10-01 18:46:15
ja tam nie narzekam jak mają oferty to dzwonia i załatwiają dojazd na miejsce. Jak miałam problem z dotarcie to znaleźli mi dość szybko busa. Mogę polecić.
3
ewka75 2014-10-05 20:25:41
Witam serdecznie! Mam pytanie czy z podstawowym niemieckim i doswiadczeniem w pracy jako opiekunka mam szanse szybko dostac prace w waszej firmie zastanawiam sie nad współpraca z wami po przeczytaniu opini.Pozdrawiam!!!Ewa
ProPersonal 2014-10-06 10:52:22
Szanowana Pani Ewo, ze znajomością języka podstawowego istnieje jak najbardziej szansa na rozpoczęcie pracy jako opiekunka osób starszych. Zapraszamy do kontaktu z naszym biurem. Wszystkie dane informacyjne znajdują się na stronie http://propersonal.pl/kontakt/. Serdecznie pozdrawiamy!
ewka75 2014-10-11 20:04:54
Witam dziekuje za szybka odpowiedz, aplikowałam do waszej firmy poniewaz sa tu same dobre opinie i mysle ze bedzie miła współpraca z wasza firma.Dousłyszenia.Pozdrawiam!!!
1
ProPersonal 2014-10-13 15:27:09 [pracodawca]
Serdecznie dziękujemy za poświęcony czas na aplikację do naszej firmmy. Zależnie od okresu posiadamy różne oferty pracy dla osób zajmujących się opieką osób starszych. Postaramy się dopasować odpowiednią ofertę.
opiekunka odwiedzajaca forum 2014-10-15 15:29:33
Witam.
Naczytałam się wiele negatywnych opinii na temat płatności w firmie PROPERSONAL,do dnia wypłaty pozostawałam pod ogromnym stresem . Pieniądze otrzymałam w terminie, kwota się zgadza. Takie forum ma pomagać w podjęciu decyzji o wyjeździe z daną firmą a nie potęgować niepewność. Dodam tylko, ze ze zlecenia wróciłam wcześniej niż miałam to określone w umowie. Kontakt z firma jest tez ok, oraz szybka reakcja w razie problemów.
2
ProPersonal 2014-10-15 15:37:47 [pracodawca]
Dziękujemy serdecznie za wyrażenie swojej opinii. Zawsze staramy się aby Nasi współpracownicy byli zadowoleni, a Pani jest tego przykładem. Serdecznie pozdrawiamy i mamy nadzieję, że będzie Pani kontynuowała współpracę z ProPersonal.
KAMA 2014-10-23 11:58:39
Zalezy jakie macie wymagania ,ja osobiscie jestem ze wspolpracy z firma zadowolona otrzymuje wyczerpujace informacje,wynagrodzenie w terminie,w razie zaistniaalego problemu natychmiastowa pomoc ze strony Firmy.Pozdrawiam
1
anetad 2014-10-23 20:29:57
Bardzo mi się miło pracowało z ProPersonal. Serdecznie polecam wszystkim bo na prawde warto zapytac o oferty pracy bo mają bardzo pewne zlecenia i jest bardzo dobry kontakt z paniami z rekrutacji i o wszystko mozna spytac. POLECAM!!!
1
ProPersonal 2014-10-24 15:32:15 [pracodawca]
Cieszymy się, że jest Pani zadowolona ze współpracy z naszą firmą. Przy okazji chcielibyśmy przypomnieć, że obecnie oferujemy 100% PŁATNE STAWKI (diety) dla naszych współpracowników w okresie świątecznym! Serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszym biurem obsługi.
1
Ewa N. 2014-10-27 16:40:11
Opinia dotyczy: Propersonal Sp. z o.o. w Olsztynie
4
mila 2014-11-01 22:13:46
Firma Ok. Dobry kontakt zakres obowiązków tak jak w opisie i co najważniejsze pieniążki się zgadzają i na czas :)
1
ProPersonal 2014-11-02 11:46:03 [pracodawca]
Dziękujemy serdecznie i zapraszamy do dalszej współpracy z naszą firmą.
Edyta 2014-11-10 19:07:10
Witam. Dajecie jakieś premie na święta? pozdrawiam.
ProPersonal 2014-11-16 14:15:58 [pracodawca]
Tak, oczywiście. Zapraszamy do kontaktu z naszym biurem w celu przedstawienie szczegółów. http://propersonal.pl/kontakt/. Pozdrawiamy.
Edyta 2014-11-17 19:42:46
Dzięki za odpowiedź. Również pozdrawiam :)
ProPersonal 2014-12-02 18:53:45 [pracodawca]
Tak, jak najbardziej, nowi pracownicy mogą liczyć na tego typu dodatki. Jeśli chodzi o upominki dla dzieci - to świetny pomysł i prawdopodobnie postaramy się go wdrożyć w niedługim czasie. Pozdrawiamy i serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta.
jaka 2014-12-08 20:16:32
Na jaka umowe zatrudniacie?
1
Dora 2015-01-29 21:34:10
Witam!Zastanawiam się nad wspolpraca z firma Propersonal!Mam doswiadczene w opiece,pracowalam w Niemczech,jednak na"czarno",znam niemiecki w stopniu podstawowym,ale nie miałam większych klopotow w porozumieniu się z rodzina niemiecka!Mam pytanie czy z podstawowa znajomoscia jezyka,moge liczyc na wspolprace?Troszke się obawiam rozmowy kwalifikacyjnej w j.niemieckim,bo to jednak bywa stresujące i powoduje blokadę!Pozdrawiam
1
frisza 2015-02-28 14:06:21
Hej widnieją w KRS, wiec jest to legalne zarejestrowana firma. http://www.krs-online.com.pl/propersonal-sp-z-o-o-krs-901099.html No i zawsze można do nich zadzwonić i się dopytać o wszytko. Ja tak zawsze robię zanim wybiorę firmę.
goska458@interia.pl 2015-03-19 19:54:24
dziekuje pani aleksandrze grodzkiej za super zlecenie pracy w endingen jestem zadowolona podopieczna mila sympatyczna osoba rodzina rowniez bardzo dobrze mi sie tam pracowalo i bardzobym chciala wrocic dziekuje szefowej i panu arturowi za przelewy byly zawsze na czas polecam kazdemu kto szuka pracy firma posiada duzo ofert pracy mily personel i uczciwe szefostwo
malgorzata 2015-03-20 15:26:24
chce podziekowac pani Aleksandrze grodzkiej za dobra oferte pracy milo sie pracowalo wynagrodzenie bylo na czas pozdrawiam cala firme
malgosia 2015-05-09 17:37:33
polecam propersonal ja pracuje dlugo i nie ma zadnych problemow zlecenia uczciwe wyplata na czas i super kontakt z personelem pozdrawiam
malgosia 2015-05-09 17:39:30
polecam propersonal ja pracuje dlugo i nie ma zadnych problemow zlecenia uczciwe wyplata na czas i super kontakt z personelem pozdrawiam
gosia 2015-05-21 14:18:44
dziekuje pani ( usunięte przez administratora ) za dobre zlecenie pracy w ENDINGEN jestem bardzo zadowolona podopieczna mila sympatyczna osoba rodzina uprzejma sympatyczna to super zlecenie bardzo chce tu pracowac rodzina rowniez z mojej pracy jest zadowolona dziekuje calemu zepolowi PROPERSONAL zawsze z nimi mozna porozmawiac wynagrodzenie na czas pozdrawiam i polecam prace kazdemu kto jej szuka
opiekunka1 2015-05-25 09:16:56
ludzie co za bzdury wypisujecie ja pracuje ponad 2 lata mam dobry kontakt z personelem zawsze odbieraja telefony rozmawiaja sa mile uprzeme bardzo sypatyczne panie tam pracuja z wynagrodzeniem nie mam zadnych problemow jest na czas
opiekunka 2015-09-14 13:37:37
ja pracuje w propersonal ponad 2 lata i nie mam zadnych problemow wynagrodzenie wplywa na czas mam dobry kontakt z calym personelem
opiekunka 2016-02-02 14:48:58
Najgorsza firma z która wspolpracowalam, (usunięte przez administratora) nikomu nie poleciłam i nie polece tej firmy !!!!
3
Ewa 2016-02-11 17:57:17
bardzo chwale sobie wspolprace z firma Propersonal, panie zawsze mile, pieniadze na czas i wszystko na koncie sie zgadza, polecam
1
opiekunka Alicja 2016-02-11 20:47:39
Dlaczego panie piszecie takie bzdury ...raz ja nie pracuję w biurze jestem opiekunką przeszłam już trochę Firm i nikt mi nie powie że jest to zła Firma .Wypłata jest na czas to bardzo ważne bo po to tam jedziemy..Kontakt z Firmą jest cały czas...w razie potrzeby pomoc jest natychmiastowa ...oferty pracy bardzo dobre i stawki również wiem zawsze mogły być większe ale w porównaniu z innymi Firmami są bardzo dobre a przecież o to nam kochani chodzi...cóż sobie więcej życzyć panie w biurze bardzo miłe i kompetentne..telefony zawsze odbierane ..nie rozumiem złośliwych wpisów ..niestety jedziemy do pracy i pracować musimy nikt za nas nie będzie pracował..jak chcemy coś zarobić .....Pozdrawiam serdecznie wszystkie opiekunki ..i z czystym sumieniem polecam Firmę Propersonsl......
1
opiekunka Alicja 2016-02-12 10:22:12
Witam drogie panie nie mam pojęcia dlaczego tyle narzekacie ...Pracuje od 10 lat jako opiekunka i różne domy oraz Firmy przeszłam...Na ProPersonal nie mogę narzekać gdyż jest to jedna z lepszych ..żadnych problemów nie robi jest w kontakcie z pracownikiem wypłaty na czas..oferty dobrze płatne.a oto przecież nam chodzi po to my tam jedziemy żeby zarobić.. można by chcieć więcej ale to też jest uzależnione od schorzenia..i ile pracodawca Niemiecki zapłaci...Panie z tej Firmy zawsze miłe gdy się dzwoni i co ważne zawsze jest telefon odbierany..Paniom które tak narzekają radziłabym sprawdzić inne Firmy ..Osobiście polecam z czystym sumieniem Firmę Propersonal godna zaufania..Pozdrawiam serdecznie
1
opiekunka Alicja 2016-02-12 20:31:09
Opiekuje się już 10 lat w Niemczech z różnymi Firmami miałam do czynienia... lecz teraz muszę napisać że trafiłam naprawdę konkretną Firmę która nazywa się Propersonal i od sporego czasu tylko z tą Firmą współpracuje.Nie ma problemu z wypłatami telefony są zawsze odbierane ...panie bardzo uprzejme oferty ciekawe a przecież o to nam kochani chodzi żeby dobrze współpracować i zarobić.. Wiadoma rzecz trzeba pracować z sercem..Z czystym sumieniem mogę polecić Propersonal jest ona godna tego....pozdrawiam serdecznie.. Alicja
zadowolona 2016-02-16 14:51:16
Przeczytałam opinie i jestem zdumiona negatywnymi opiniami. Mam najlepszą opinie na temat tej firmy Pieniądze na czas obsługa miła pomocna otwarta na nasze problemy z całą pewnością długo jej nie zmienię, mimo licznych ofert z innych firm .Nie piszcie panie że ktoś mi zapłacił za opinię , bo myślę że te panie które żle piszą mają problem ze swoją osobą przykro to pisać ale niestety panie wasze zachowanie jako opiekunki czasem jest karygodne ,porządek odnoszenie się do osoby którą się opiekujemy i nieposprzątane butelki w pampersach to wstyd ,nie wszystkie są takie ale kilka poznałam wstyd. Potem macie pretensje że firma zła.Pozdrawiam
ale sie usmialam 2016-02-24 17:20:41
z tych pozytywnych komentarzy !!!!
4
nadia 2016-07-12 19:29:17
Prosze mi odpowiedziec na pytanie dlaczego na portalu opiekunki24 podano że nie figuruje cię nie jesteście zarejestrowani w K R S
3
Henryk2724 2016-09-10 22:00:02
Co z tego, że mają KRS? Są firmą, ale nie ma ich w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia (wyszukiwano
na podstawie podanego NIP-u), więc działają nielegalnie ((usunięte przez administratora)
2
malgorzata 2016-10-17 17:24:23
firma vivien work godna polecenia posiadaja sprawdzone oferty pracy staly kontakt z firma wyplata na czas mily personel zawswze znajduje czas na rozmwe i sluzy pomoca polecam kto szuka pracy
Viki 2016-11-24 12:42:01
Firma Vivien Work vel Propersonal z Olsztyna nie zasługuje na dobrą opinię.
Nie załatwiają A1 i EKUZ, nie odbierają telefonów.
Ofert pracy mają niesprawdzone i dane o podopiecznych są upiększane, a na miejscu jest masakra.
Odradzam wyjazdów z w/w firmą.
1
Zostaw swoją opinię o ProPersonal - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ProPersonal