Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tido Vesta

Pracowałeś w firmie Tido Vesta i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-30 22:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonimowy ile można maksymalnie zarobić w ciągu miesiąca pracując w firmie tido vesta psy? jest to około 1500 zł netto?
zdjecie uzytkownika
Igor - 2013-09-05 12:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam kilka lat temu przy wykańczaniu wnętrz. Bardzo miło to wspominam (i towarzystwo i kasa). Jak się nie robi to się nie zarobi. Wiadomo. Rozważam czy się nie wybrać ponownie. A wiecie może czy Japa tam jeszcze pracuje w tym hotelu? Macie może namiar na niego? Z góry dziękuję!
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-09 23:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Igor, ta kasa, którą tak miło wspominasz wahała się w jakich granicach? jakieś 2-3 tysiące czy dużo więcej?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-19 20:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mario - 2013-09-09 23:48:22

Igor, ta kasa, którą tak miło wspominasz wahała się w jakich granicach? jakieś 2-3 tysiące czy dużo więcej?
Mówisz o złotówkach czy euro? ;)
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-28 09:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no jeśli dostawałeś takie pieniądze w euro to jak na polskie wwarunki całkiem przyzwoita kasa. Powiedzmy, że mówię w złotówkach choć to niewiele zmienia. więc jak?
zdjecie uzytkownika
maly_MAX - 2013-12-06 20:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Ja jestem w tej firmie od ponad 7 lat. Firma na ogół jest spoko ludzie z biura także. Zarobki hmmm nie sa rewelacyjne ale to zależy od przepracowanych godzin. Wiadomo im więcej godzin tym wyższa wypłata. Ja osobiście polecam to biuro.
zdjecie uzytkownika
bacha - 2013-12-15 17:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taka sobie firma a ludzie rozni
zdjecie uzytkownika
dorcia26 - 2014-01-31 13:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc pracowalam w tej firmie pare lat temu nie nazekalam nigdy na zarobki na prace tez nie ogolnie bylo wszystko jak trzeba; nawet gdy zle sie poczulam w pracy dzwonilam do (usunięte przez administratora) przysylal po mnie kierowce odwozili do domu i nie robili zadnych problemow.swietna firma swietni ludzie warunki mieszkaniowe tez wporzadku. wiadomo jesli ktos byl nie wporzadku to odwdzieczali sie w ten sposob nie ma co narzekac jesli samym jest sie sobie winnym chodzi mi o ludzi ktorzy nie sprawdzili sie albo truli tylki chlopakom w biorze bo tego nie lubia jak zauwarzylam.przy okazji pozdrawiam ich:)
zdjecie uzytkownika
roksi - 2014-02-12 18:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dorcia26, no to ciekawi mnie dlaczego Twoja droga z Tido Vesta się rozeszła, bo bardzo polecasz, ale już nie pracujesz.
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-03-21 14:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się pisze Tido Vesta w google, to wyskakuje więcej niepochlebnych opinii, to może jednak jakoś uargumentujecie, dlaczego waszym zdaniem jest ok.
zdjecie uzytkownika
pacho - 2014-03-26 19:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.co prawda minelo juz pare lat od rozstania z firma tido vesta ale przepracowalem w niej prawie 6lat.wedlug mnie firma spoko i co najwazniejsze zawsze wyplacalna.polecam.
zdjecie uzytkownika
malwa - 2014-03-27 12:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tragedia czlowiek sie czuje jak w getcie ciezka praca marna płaca
zdjecie uzytkownika
Henio - 2014-04-07 17:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pacho, no dzieki za opinie, Twoja pozytywna jest w mniejszości to może napisz dlaczego własciwie rozstałes się z tido vesta i jak dawno to było?
zdjecie uzytkownika
ruki - 2014-04-09 16:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wiem czy złe, ostatnie posty po za tym @malwy są raczej pozytywne. @Malwa spodziewałeś się lekkiej łatwej robótki?
zdjecie uzytkownika
Modiform - 2014-06-21 23:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co to za glupoty ludzie tu wypisuja? Pracowalem w Modiformie i moge powiedziec duzo prawdy jak tam jest w tej firmie. Mieszkasz na domkach z alkoholikami, w dodatku znikaja pienadze, mojemu koledze, ktory juz nie pracuje zginelo 200 euro i firma gowno zrobila zeby ta sprawe rozwiazac. Musisz do lekarza sie dostac to dopiero jak juz jest za pozno to reaguja a tak to maja w d... A co do ludzi, ktorzy tam pracuja to nie jest tam zbyt mile towarzystwo, czasami lepiej z holendrami idzie sie dogadac, praca w Modiformie ogolnie podobala mi sie. ale gdybym nie mial z czego zyc to moze wyjechalbym tam po raz kolejny ale jak na dzien dzisiejszy to wole pracowac tu gdzie pracuje i miec spokoj.
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2014-06-23 07:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Tido prawie 10 lat . Z kasa nie ma problemu , praca jest rozna raz ciezko , raz lekko . Niestety ale Tido juz nie istnieje , wszyscy przeszli do A.U.B . Duzo osob narzekalo na tido ale teraz gdyby istniala to by wrocili .
zdjecie uzytkownika
prato - 2014-06-24 18:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktosik - 2014-06-23 07:32:01]:
skoro jak piszesz, Tido już nie istnieje, to czemu piszesz , że pracujesz tu nadal ? jak to z Tobą jest? :)
zdjecie uzytkownika
prato - 2014-11-15 21:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałem raczej pochlebne opinie o Tido a wiem że cięzko znaleźć pracę w której kasa jest na czas i ludzie średnio narzekają. nie licze oczywiście na to że będzie to jakas mega łatwa praca. Ale teraz wg tego forum Tido już nie istnieje czy to prawda? I co to A.U.B. to jakaś rzetelna firma ktoś może coś powiedzieć?
zdjecie uzytkownika
olinki - 2014-11-30 00:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś może chciałby wystawić opinię pozytywną Tido? Wszystko przebiegało bardzo sprawnie ?nie było żadnych problemów z kontaktem z przelożonym? Chcialbym sprobowac swoich sił u nich? potrzebuje dokladniejszego rozeznania, bo nie wiem corobić...Warto?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-12-14 16:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
johnny - 2014-12-14 16:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@prato, zdziwiłbyś się, jest na rynku mnóstwo firm, w których kasa jest na czas i nie ma w tym nic dziwnego. Jesli to tej pory w każdej firmie miałeś obsuwy to współczuję. Co do Tido Vesta to chyba lepiej zachować ostrożność, wystarczy wpisać Tido Vesta w google i wyskakuje sporo ciekawych artykułów.
zdjecie uzytkownika
funfel - 2014-12-29 11:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tido vesta to dla mnie nowość, nigdy wczesniej nie spotkałem się z tą firmą ale teraz już kilka osób mówi że dla mnie będzie to najlepsza firma jako pierwszy w życiu po studiach pracodawca. w hejty i negatywy na forach takich nie wierzę odnośnie pracxodawcy, natomiast możecie napisać jakie plus i co dobrego da mi praca u nich?
zdjecie uzytkownika
dago - 2015-02-27 20:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tido Vesta jest to biuro specjalizujące sie w posrednictwie pracy zagranicznymi pracownikami w produkcji, a zwlaszcza w sektorze szklarnianym, rolniczym, przemyslowym i metalowym. Od początku swojego istnienia pomogli już w znalezieniu pracy wielu osobom. Wiele z nich jeździło po kilka razy do tej pracy
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2015-03-18 01:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak się zastanawiam czy aby na pewno warunki oferowane w firmie w Złotowie można uznać za atrakcyjne? Jest sporo firm świadczących podobne usługi i przyznam szczerze, że wiele zależy od tego jakie możliwości pracodawca stwarza pracownikom. Czy polecilibyście firmę dla młodej osoby, która chciałaby zebrać jakieś doświadczenie?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-20 14:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
marianna - 2015-04-20 14:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, wiem że w wielu firmach w tej branży warunki są atrakcyjne, dajcie proszę w takim razie znać w czym ta firma jako pracodawca jest lepsza od innych
zdjecie uzytkownika
noak - 2015-08-11 23:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko powiedzieć i porównać różne firmy, wiadomo, w każdej firmie jest inaczej, są inni ludzie, przełożeni, inna atmosfera, nie da się konkretnie porównać. Tym bardziej, że ludzie nie zmieniają też tak często pracy. No ale wydaje mi się jednak, że śmiało można zaryzykować stwierdzeniem, że ta firma nie odstaje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tido Vesta

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tido Vesta?
Zadaj pytanie
alert