brak logo

Tido Vesta

Złotów

Opinie o Tido Vesta

anonim 2011-11-23 12:26:46
witam a ja powiem tak ta firma jest najlepsza i tak zostanie pracowalem tam 2 lata i bylo zaje wiec wezcie sie do pracy rodacy
.... 2012-10-17 11:43:42
Przestan- [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ic-bzdury
Marcin M 2012-10-31 22:14:27
Jesli ktoś nie rozumie co napisałem trudno.
Nie jestem burakiem - zwykłym człowiekiem
Nikogo nie straszę tylko przestrzegam przed łamaniem prawa...jeśli to złe to przepraszam
ps. firmę TIDO VESTA PL znam od ponad 10 lat jeśli jesteś ok to wszystko będzie ok
trol 2012-12-12 22:56:03
Ja wim że było więcej dziewczyn :)
Mimi 2012-12-12 23:04:50
JAK TAK LUBI TO TAK ROBI. LUDZIE ZAJMIJCIE SIĘ SOBĄ NIKT ŚWIĘTY NIE JEST. GDY BYŚCIE TAK PRACOWALI JAK PISZECIE, TO BY NIE JEDEN PRACODAWCA BYŁ ZADOWOLONY.
xyz 2013-02-12 22:04:37
Hej czytam opinie, ja chciałam tam jechać... na prawde jest aż tak źle tam? Proszę o szczere odpowiedzi...ja chciałam jedynie zarobić poniewąż mam nieciekawą sytuację obecnie i po prostu jestem przerażona opiniami... piszcie , dziękujjje :
Marcin M 2013-02-18 10:32:22
CZasami trzeba rozważnie podchodzić do opinii. Pisze tu wiele osób, które wyjechały i nie sprawdziły się. Ja polecam jeśli ktoś chce zarobić i ma okreslny jasny cel a nie tylko narzekanie i wybrzydzanie. Polecam!
JARO 2013-03-29 22:43:45
Sam obecnie mam sprawę z Tido Jak ktoś chętny to zapraszam teejater@interia.pl
AAA 2013-04-06 16:57:02
dostajecie aktualnie rozliczenia tygodniowe (salarisy)? jak to aktualnie wyglada?
tidobido 2013-04-28 10:07:49
No właśnie pracujecie tu zbyt krótko,żeby znać różne wałki w tej firmie.O wakacyjne lepiej zapytajcie,o stawkę za godzinę pracy w soboty,w święta,itd,o urlopowe i chorobowe,potem napiszcie czy jest ok.
2
Gosia 2013-05-13 18:32:46
Cześć
wyglądacie na normalne wiec mam nadzieje że mi odpiszecie.
Chcę się wybrać z tą firmą do Holandii. Już widze, że tam różni "polacy" przyjeżdżają ale czy tam jest aż tak źle? Napisze więcej szczegółów jak wygląda życie i praca w tej holandii.
Z góry dziękuje:)
anonim 2013-07-17 14:08:15
rozaliam czy przez dwa lata pracy tido vesta psy udało ci się otrzymać jakąś podwyżkę? można było tam uzyskać jakąś premię?
zadowolona 2013-07-29 14:49:51
Ja tam jestem zadowolona i z pracy i z firmy i z zarobkow
anonim 2013-08-14 12:55:14
zadowolona a możesz powiedzieć coś więcej o warunkach pracy w firmie tido vesta psy? jak długo tam pracujesz?
Anonim 2013-08-15 05:15:05
Jaką tido vesta psy Złotów dają prowizję?
rozaliam 2013-08-15 18:50:38
Nie miałam znajomości w biurze, chodzilam tam służbowo, a tacy nie maja na co liczyć. Ewentualnie w gre wchodzi kwestia dogadania ze szklarnią, ale wiadomo że nie sa chetni do dawania skoro biora jedno z najtańszych biur.

na dniach słyszałam,że to Tido połączyło sie z West Flexem!!!???
anonim 2013-08-30 22:52:47
anonimowy ile można maksymalnie zarobić w ciągu miesiąca pracując w firmie tido vesta psy? jest to około 1500 zł netto?
Igor 2013-09-05 12:15:44
Pracowałem tam kilka lat temu przy wykańczaniu wnętrz. Bardzo miło to wspominam (i towarzystwo i kasa). Jak się nie robi to się nie zarobi. Wiadomo. Rozważam czy się nie wybrać ponownie. A wiecie może czy Japa tam jeszcze pracuje w tym hotelu? Macie może namiar na niego? Z góry dziękuję!
mario 2013-09-09 23:48:22
Igor, ta kasa, którą tak miło wspominasz wahała się w jakich granicach? jakieś 2-3 tysiące czy dużo więcej?
2013-09-19 20:33:42
mario - 2013-09-09 23:48:22

Igor, ta kasa, którą tak miło wspominasz wahała się w jakich granicach? jakieś 2-3 tysiące czy dużo więcej?
Mówisz o złotówkach czy euro? ;)
mario 2013-09-28 09:44:06
no jeśli dostawałeś takie pieniądze w euro to jak na polskie wwarunki całkiem przyzwoita kasa. Powiedzmy, że mówię w złotówkach choć to niewiele zmienia. więc jak?
1
maly_MAX 2013-12-06 20:37:28
Witam.
Ja jestem w tej firmie od ponad 7 lat. Firma na ogół jest spoko ludzie z biura także. Zarobki hmmm nie sa rewelacyjne ale to zależy od przepracowanych godzin. Wiadomo im więcej godzin tym wyższa wypłata. Ja osobiście polecam to biuro.
bacha 2013-12-15 17:04:24
taka sobie firma a ludzie rozni
dorcia26 2014-01-31 13:04:34
czesc pracowalam w tej firmie pare lat temu nie nazekalam nigdy na zarobki na prace tez nie ogolnie bylo wszystko jak trzeba; nawet gdy zle sie poczulam w pracy dzwonilam do (usunięte przez administratora) przysylal po mnie kierowce odwozili do domu i nie robili zadnych problemow.swietna firma swietni ludzie warunki mieszkaniowe tez wporzadku. wiadomo jesli ktos byl nie wporzadku to odwdzieczali sie w ten sposob nie ma co narzekac jesli samym jest sie sobie winnym chodzi mi o ludzi ktorzy nie sprawdzili sie albo truli tylki chlopakom w biorze bo tego nie lubia jak zauwarzylam.przy okazji pozdrawiam ich:)
roksi 2014-02-12 18:30:57
dorcia26, no to ciekawi mnie dlaczego Twoja droga z Tido Vesta się rozeszła, bo bardzo polecasz, ale już nie pracujesz.
damian 2014-03-21 14:38:09
Jak się pisze Tido Vesta w google, to wyskakuje więcej niepochlebnych opinii, to może jednak jakoś uargumentujecie, dlaczego waszym zdaniem jest ok.
pacho 2014-03-26 19:13:25
Witam.co prawda minelo juz pare lat od rozstania z firma tido vesta ale przepracowalem w niej prawie 6lat.wedlug mnie firma spoko i co najwazniejsze zawsze wyplacalna.polecam.
malwa 2014-03-27 12:11:57
nie polecam tragedia czlowiek sie czuje jak w getcie ciezka praca marna płaca
Henio 2014-04-07 17:13:02
@pacho, no dzieki za opinie, Twoja pozytywna jest w mniejszości to może napisz dlaczego własciwie rozstałes się z tido vesta i jak dawno to było?
ruki 2014-04-09 16:31:34
ja wiem czy złe, ostatnie posty po za tym @malwy są raczej pozytywne. @Malwa spodziewałeś się lekkiej łatwej robótki?
Modiform 2014-06-21 23:22:33
Co to za glupoty ludzie tu wypisuja? Pracowalem w Modiformie i moge powiedziec duzo prawdy jak tam jest w tej firmie. Mieszkasz na domkach z alkoholikami, w dodatku znikaja pienadze, mojemu koledze, ktory juz nie pracuje zginelo 200 euro i firma gowno zrobila zeby ta sprawe rozwiazac. Musisz do lekarza sie dostac to dopiero jak juz jest za pozno to reaguja a tak to maja w d... A co do ludzi, ktorzy tam pracuja to nie jest tam zbyt mile towarzystwo, czasami lepiej z holendrami idzie sie dogadac, praca w Modiformie ogolnie podobala mi sie. ale gdybym nie mial z czego zyc to moze wyjechalbym tam po raz kolejny ale jak na dzien dzisiejszy to wole pracowac tu gdzie pracuje i miec spokoj.
1
ktosik 2014-06-23 07:32:01
Pracuje w Tido prawie 10 lat . Z kasa nie ma problemu , praca jest rozna raz ciezko , raz lekko . Niestety ale Tido juz nie istnieje , wszyscy przeszli do A.U.B . Duzo osob narzekalo na tido ale teraz gdyby istniala to by wrocili .
prato 2014-06-24 18:28:34
skoro jak piszesz, Tido już nie istnieje, to czemu piszesz , że pracujesz tu nadal ? jak to z Tobą jest? :)
prato 2014-11-15 21:11:17
Ja słyszałem raczej pochlebne opinie o Tido a wiem że cięzko znaleźć pracę w której kasa jest na czas i ludzie średnio narzekają. nie licze oczywiście na to że będzie to jakas mega łatwa praca. Ale teraz wg tego forum Tido już nie istnieje czy to prawda? I co to A.U.B. to jakaś rzetelna firma ktoś może coś powiedzieć?
olinki 2014-11-30 00:22:42
Ktoś może chciałby wystawić opinię pozytywną Tido? Wszystko przebiegało bardzo sprawnie ?nie było żadnych problemów z kontaktem z przelożonym? Chcialbym sprobowac swoich sił u nich? potrzebuje dokladniejszego rozeznania, bo nie wiem corobić...Warto?
johnny 2014-12-14 16:49:33
@prato, zdziwiłbyś się, jest na rynku mnóstwo firm, w których kasa jest na czas i nie ma w tym nic dziwnego. Jesli to tej pory w każdej firmie miałeś obsuwy to współczuję. Co do Tido Vesta to chyba lepiej zachować ostrożność, wystarczy wpisać Tido Vesta w google i wyskakuje sporo ciekawych artykułów.
funfel 2014-12-29 11:53:41
tido vesta to dla mnie nowość, nigdy wczesniej nie spotkałem się z tą firmą ale teraz już kilka osób mówi że dla mnie będzie to najlepsza firma jako pierwszy w życiu po studiach pracodawca. w hejty i negatywy na forach takich nie wierzę odnośnie pracxodawcy, natomiast możecie napisać jakie plus i co dobrego da mi praca u nich?
dago 2015-02-27 20:34:57
Tido Vesta jest to biuro specjalizujące sie w posrednictwie pracy zagranicznymi pracownikami w produkcji, a zwlaszcza w sektorze szklarnianym, rolniczym, przemyslowym i metalowym. Od początku swojego istnienia pomogli już w znalezieniu pracy wielu osobom. Wiele z nich jeździło po kilka razy do tej pracy
Maciej 2015-03-18 01:45:57
Tak się zastanawiam czy aby na pewno warunki oferowane w firmie w Złotowie można uznać za atrakcyjne? Jest sporo firm świadczących podobne usługi i przyznam szczerze, że wiele zależy od tego jakie możliwości pracodawca stwarza pracownikom. Czy polecilibyście firmę dla młodej osoby, która chciałaby zebrać jakieś doświadczenie?
marianna 2015-04-20 14:27:52
no właśnie, wiem że w wielu firmach w tej branży warunki są atrakcyjne, dajcie proszę w takim razie znać w czym ta firma jako pracodawca jest lepsza od innych
noak 2015-08-11 23:41:22
Ciężko powiedzieć i porównać różne firmy, wiadomo, w każdej firmie jest inaczej, są inni ludzie, przełożeni, inna atmosfera, nie da się konkretnie porównać. Tym bardziej, że ludzie nie zmieniają też tak często pracy. No ale wydaje mi się jednak, że śmiało można zaryzykować stwierdzeniem, że ta firma nie odstaje.
Mojżesz 2016-05-13 11:01:22
No porównywanie firm jeszcze chyba nigdy nei wyniknęło nikomu na dobre, bo wiadomo, ze wszyscy wszystko widzą inaczej niż czasami jest naprawdę, ale co zrobić, ludzie sa na tyle różni, że nie ogarniesz prawdy
Zostaw swoją opinię o Tido Vesta - Złotów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tido Vesta