Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tido Vesta

Pracowałeś w firmie Tido Vesta i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-17 14:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozaliam czy przez dwa lata pracy tido vesta psy udało ci się otrzymać jakąś podwyżkę? można było tam uzyskać jakąś premię?
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2013-07-29 14:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam jestem zadowolona i z pracy i z firmy i z zarobkow
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 12:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadowolona a możesz powiedzieć coś więcej o warunkach pracy w firmie tido vesta psy? jak długo tam pracujesz?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-15 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaką tido vesta psy Złotów dają prowizję?
zdjecie uzytkownika
rozaliam - 2013-08-15 18:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie miałam znajomości w biurze, chodzilam tam służbowo, a tacy nie maja na co liczyć. Ewentualnie w gre wchodzi kwestia dogadania ze szklarnią, ale wiadomo że nie sa chetni do dawania skoro biora jedno z najtańszych biur.

na dniach słyszałam,że to Tido połączyło sie z West Flexem!!!???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-30 22:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonimowy ile można maksymalnie zarobić w ciągu miesiąca pracując w firmie tido vesta psy? jest to około 1500 zł netto?
zdjecie uzytkownika
Igor - 2013-09-05 12:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam kilka lat temu przy wykańczaniu wnętrz. Bardzo miło to wspominam (i towarzystwo i kasa). Jak się nie robi to się nie zarobi. Wiadomo. Rozważam czy się nie wybrać ponownie. A wiecie może czy Japa tam jeszcze pracuje w tym hotelu? Macie może namiar na niego? Z góry dziękuję!
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-09 23:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Igor, ta kasa, którą tak miło wspominasz wahała się w jakich granicach? jakieś 2-3 tysiące czy dużo więcej?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-19 20:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mario - 2013-09-09 23:48:22

Igor, ta kasa, którą tak miło wspominasz wahała się w jakich granicach? jakieś 2-3 tysiące czy dużo więcej?
Mówisz o złotówkach czy euro? ;)
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-28 09:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no jeśli dostawałeś takie pieniądze w euro to jak na polskie wwarunki całkiem przyzwoita kasa. Powiedzmy, że mówię w złotówkach choć to niewiele zmienia. więc jak?
zdjecie uzytkownika
maly_MAX - 2013-12-06 20:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Ja jestem w tej firmie od ponad 7 lat. Firma na ogół jest spoko ludzie z biura także. Zarobki hmmm nie sa rewelacyjne ale to zależy od przepracowanych godzin. Wiadomo im więcej godzin tym wyższa wypłata. Ja osobiście polecam to biuro.
zdjecie uzytkownika
bacha - 2013-12-15 17:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taka sobie firma a ludzie rozni
zdjecie uzytkownika
dorcia26 - 2014-01-31 13:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc pracowalam w tej firmie pare lat temu nie nazekalam nigdy na zarobki na prace tez nie ogolnie bylo wszystko jak trzeba; nawet gdy zle sie poczulam w pracy dzwonilam do (usunięte przez administratora) przysylal po mnie kierowce odwozili do domu i nie robili zadnych problemow.swietna firma swietni ludzie warunki mieszkaniowe tez wporzadku. wiadomo jesli ktos byl nie wporzadku to odwdzieczali sie w ten sposob nie ma co narzekac jesli samym jest sie sobie winnym chodzi mi o ludzi ktorzy nie sprawdzili sie albo truli tylki chlopakom w biorze bo tego nie lubia jak zauwarzylam.przy okazji pozdrawiam ich:)
zdjecie uzytkownika
roksi - 2014-02-12 18:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dorcia26, no to ciekawi mnie dlaczego Twoja droga z Tido Vesta się rozeszła, bo bardzo polecasz, ale już nie pracujesz.
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-03-21 14:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się pisze Tido Vesta w google, to wyskakuje więcej niepochlebnych opinii, to może jednak jakoś uargumentujecie, dlaczego waszym zdaniem jest ok.
zdjecie uzytkownika
pacho - 2014-03-26 19:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.co prawda minelo juz pare lat od rozstania z firma tido vesta ale przepracowalem w niej prawie 6lat.wedlug mnie firma spoko i co najwazniejsze zawsze wyplacalna.polecam.
zdjecie uzytkownika
malwa - 2014-03-27 12:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tragedia czlowiek sie czuje jak w getcie ciezka praca marna płaca
zdjecie uzytkownika
Henio - 2014-04-07 17:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pacho, no dzieki za opinie, Twoja pozytywna jest w mniejszości to może napisz dlaczego własciwie rozstałes się z tido vesta i jak dawno to było?
zdjecie uzytkownika
ruki - 2014-04-09 16:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wiem czy złe, ostatnie posty po za tym @malwy są raczej pozytywne. @Malwa spodziewałeś się lekkiej łatwej robótki?
zdjecie uzytkownika
Modiform - 2014-06-21 23:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za glupoty ludzie tu wypisuja? Pracowalem w Modiformie i moge powiedziec duzo prawdy jak tam jest w tej firmie. Mieszkasz na domkach z alkoholikami, w dodatku znikaja pienadze, mojemu koledze, ktory juz nie pracuje zginelo 200 euro i firma gowno zrobila zeby ta sprawe rozwiazac. Musisz do lekarza sie dostac to dopiero jak juz jest za pozno to reaguja a tak to maja w d... A co do ludzi, ktorzy tam pracuja to nie jest tam zbyt mile towarzystwo, czasami lepiej z holendrami idzie sie dogadac, praca w Modiformie ogolnie podobala mi sie. ale gdybym nie mial z czego zyc to moze wyjechalbym tam po raz kolejny ale jak na dzien dzisiejszy to wole pracowac tu gdzie pracuje i miec spokoj.
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2014-06-23 07:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Tido prawie 10 lat . Z kasa nie ma problemu , praca jest rozna raz ciezko , raz lekko . Niestety ale Tido juz nie istnieje , wszyscy przeszli do A.U.B . Duzo osob narzekalo na tido ale teraz gdyby istniala to by wrocili .
zdjecie uzytkownika
prato - 2014-06-24 18:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktosik - 2014-06-23 07:32:01]:
skoro jak piszesz, Tido już nie istnieje, to czemu piszesz , że pracujesz tu nadal ? jak to z Tobą jest? :)
zdjecie uzytkownika
prato - 2014-11-15 21:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałem raczej pochlebne opinie o Tido a wiem że cięzko znaleźć pracę w której kasa jest na czas i ludzie średnio narzekają. nie licze oczywiście na to że będzie to jakas mega łatwa praca. Ale teraz wg tego forum Tido już nie istnieje czy to prawda? I co to A.U.B. to jakaś rzetelna firma ktoś może coś powiedzieć?
zdjecie uzytkownika
olinki - 2014-11-30 00:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś może chciałby wystawić opinię pozytywną Tido? Wszystko przebiegało bardzo sprawnie ?nie było żadnych problemów z kontaktem z przelożonym? Chcialbym sprobowac swoich sił u nich? potrzebuje dokladniejszego rozeznania, bo nie wiem corobić...Warto?
zdjecie uzytkownika
johnny - 2014-12-14 16:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@prato, zdziwiłbyś się, jest na rynku mnóstwo firm, w których kasa jest na czas i nie ma w tym nic dziwnego. Jesli to tej pory w każdej firmie miałeś obsuwy to współczuję. Co do Tido Vesta to chyba lepiej zachować ostrożność, wystarczy wpisać Tido Vesta w google i wyskakuje sporo ciekawych artykułów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tido Vesta
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tido Vesta?
Zadaj pytanie
x