Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Polski HR International Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
idan - 2013-11-05 22:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, chciałbym zapytać, czy ktoś z was miał do czynienia z tą agencją pracy? Ostatnio byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i może będę wyjeżdżała do Niemiec, chciałabym się dowiedzieć jakie macie doświadczenia związane z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-06-17 18:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) ? jakoś odstają od innych agencji pod względem stawek, warunkow umowy? prosze o opinie bo mam u nich rozmowe :) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kusza - 2014-12-18 17:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja współpracowałem z tą firmą i jestem mega zadowolony. Warunki zgodne z wcześniejszymi ustaleniami, pieniądze na czas. Z czystym sercem mogę polecić.
zdjecie uzytkownika
izka227 - 2014-12-18 21:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie mam zarzutow polecam
zdjecie uzytkownika
Nico91 - 2014-12-21 19:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są ok. Umowę miałem, kase dostałem. Sortowalem ogórki . Jedyna uwaga - wyjazd mógłby być dłuższy.
zdjecie uzytkownika
KICZeN - 2015-03-03 20:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako że omawiana firma działa na zasadzie pośrednictwa, czy należy podejść do ich ofert pracy z maksymalną dozą ostrożności ?Sprzedawca części motoryzacyjnych w Krakowie taka praca mnie interesuje, ale czy oni jako agencja uczestniczą bezpośrednio w ustalaniu warunków współpracy z firmą docelową czy warunki można ustaliać indywidualnie ??
zdjecie uzytkownika
mig - 2015-08-15 14:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w ogole beda jakies nowe nabory bo cos slabo z ofertami ostatnio w internecie z Polski Holding Rekrutacyjny International. chcialam sobie dorobic za granica troche bo wiadomo ze tam najlepiej sie zarabia. a @KICZeN o jakie warunki ci chodzi, bo akwaterowanie pomoc w zalatwieniu wszelkich formalnosci firma gwartantuje?
zdjecie uzytkownika
anka89 - 2015-08-17 09:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KICZeN - 2015-03-03 20:57:47]:
oni juz na rozmowie podaja ci warunki tylko nei zawsze na pierwzej rozmowie tylko dopiero na nastepnej. ale nie muissz nic sam ustalac tylko dostajesz wszystkie informacje
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-09-14 18:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik inwentaryzacji to u nich chyba niezły zawód, na pewno opłaca się dla studentów, bo zazwyczaj pracujesz w nowy tak naprawde no i też patrzyłem na to oc oferują, jest tego troche np.atrakcyjne wynagrodzenie,zagwarantowane zakwaterowanie i dojazdy do miejsc inwentaryzacji, pomoc w dopełnieniu wszelkich formalności przed wyjazdem.
zdjecie uzytkownika
uih1 - 2015-09-22 19:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem jedno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
on - 2015-10-14 21:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie widzialame ze firma poszukiwala i poszukuje jeszcze pracownikow do pracy za granice ale i nie tylko, mam pytanie do uczstnikow na forum czy wyjezdzal ktos z was do zbioru borowek, jezeli tak to prosilbym jak najszybciej o jakies infrormacje poniewaz aplikowalem tam, ale chcialbym sie pierw dowiedzeice
zdjecie uzytkownika
robi - 2015-10-21 13:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedź, jest spoko
zdjecie uzytkownika
a - 2015-11-05 19:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś ma inwentaryzacjach w Niemczech był jak tam jest nie wiem czy jechać
zdjecie uzytkownika
a - 2015-11-05 19:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś ma inwentaryzacjach w Niemczech był jak tam jest nie wiem czy jechać
zdjecie uzytkownika
sksa - 2015-11-15 03:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie sporą przygodą może być praca w Niemczech/Austrii dla wszyskich, którzy chcą spróbować czegoś poza Polską. Inwentaryzacja na terenie Niemiec raczej nie różnią się znacząco od tego co jest w Polsce, a można zupełnie inne pieniądze dostać - też tak jak patrzę to inne firmy nie mają aż takich wysokich warunków
zdjecie uzytkownika
tamarka - 2015-11-17 12:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sksa ja byłabym chętna na wyjazd do takiej pracy do Berlina, ale napiszcie proszę czy aktualna sytuacja geopolityczna nie robi problemów
zdjecie uzytkownika
okey - 2015-12-18 16:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
organizacja ok, sama rekrutacja ok, warunki ok, kasa z jednym dniem poślizgu.
zdjecie uzytkownika
mig - 2015-12-18 19:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jak sie spoznieniania jednodniowe zdarzaja to jeszcze nie ma tragedii, mozna to usprawiedliwci czasem opoznieniami w banku, najwazniejsze ze praca tam jest ok
zdjecie uzytkownika
mitrawas - 2015-12-19 00:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okey - 2015-12-18 16:47:29]:
okey;;a jak długo tam byłeś? i w jakich rejonach?po ile godzin dziennie pracowaliście?ODPISZ OKEY PROSZĘ
zdjecie uzytkownika
zinior - 2016-01-02 23:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz mają głównie oferty na inwentaryzację, także pewnie nie będzie to trwać długo, no ale myślę, że potem znowu jakieś inne oferty się pojawią, praca ogólnie w Niemczech.
zdjecie uzytkownika
mag - 2016-01-15 12:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak wyglada praca przy inwentaryzacji ,ile godzin jakie warunki mieszkaniowe?
jakies informacje
zdjecie uzytkownika
bosek - 2016-01-16 17:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zinior, faktycznie szukają pracowników inwentaryzacji i team leaderów. Ja czytałem ogłoszenie to jest darmowe zakwaterowanie i atrakcyjne wynagrodzenie – 8,5 euro/h - czy jest takie atrakcyjne to cięzko powiedzieć, to minimalna stawka w Niemczech.
zdjecie uzytkownika
Wolny człek - 2016-01-26 10:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, wypłaty za grudzień nie ma do tej pory, praca w styczniu po 5 h codziennie zmiana hotelu pokoje 5 osobowe i jazda po 300-400 km dziennie za które nitk nie płaci, wcześniej było ok, teraz tragedia. No i z wypłatą już się spóźniają grubo. Ciekawe czy będzie czy do sądu trzeba będzie iść.
zdjecie uzytkownika
on - 2016-02-01 15:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przecież,zawierając z nimi umowę,wiesz co Ci oferują, wiec godzisz sie na to, poza tym myślę,ze codziennie tych inwentaryzacji nie przeprowadzasz,i moze nie sa to pelne 8godzin,musisz sie dopytac dokladnie.
zdjecie uzytkownika
cakre - 2016-02-11 21:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście, że zawsze trzeba czytać to co jest napisane w umowie, ale wiadomo, że jest to raczej standardowy zakres obowiązków. Wiadomo czy wciąż szukają pracowników produkcyjnych? Dzięki
zdjecie uzytkownika
taspoi - 2016-02-19 15:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli stanowisko cieśli @cakre zaliczasz do pracowników produkcji to tak, poszukują nadal takich osób, musisz mieć jednak język niemiecki w małym palcu.
zdjecie uzytkownika
losiek - 2016-02-23 15:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na razie to tylko widze, że jest oferta jako Team Leader ds. Inwentaryzacji ale w Niemczech, wiec kasa jest lepsza no i tam wiadomo tylko Ty masz wpływ na atmosfere pracy wiec to mnie kaurat nie dotyczy.
zdjecie uzytkownika
Isia - 2016-02-24 17:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojawilo sie nowe ogloszenie, Ktos jedzie ?
Ktos cos wie jakie warunki , jak z wyplata?

Pracownik produkcyjny w fabryce czekolady

Praca polega na wyrobie oraz pakowaniu gotowych produktów czekoladowych.



Wymagania:

dyspozycyjność od początku marca
gotowość do trzymiesięcznego wyjazdu
książeczka senepidowska lub gotowość do jej wyrobienia
j. niemiecki lub angielski będzie dodatkowym atutem
zdolności manualne

Oferujemy:

atrakcyjna stawka godzinowa
darmowe zakwaterowanie
pomoc przy organizacji dokumentów
pomoc przy organizacji dojazdu na miejsce
zdobycie doświadczenia przy wyrobie produktów czekoladowych

zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-02-25 14:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno czekolady i Irlandii nie ma.Chyba że ktoś jedzie dajcie znać.Ogłoszenie wisi, a wyjazdu nie ma o co chodzi.Może wiecie?
zdjecie uzytkownika
Isia - 2016-02-26 18:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedziano mi ze praca jest od 1 marca [wyjazd w nd 28 luty ]
zdjecie uzytkownika
hop - 2016-02-27 11:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie mówcie, że coś jest nie tak. Wysłałem kilka CV do Polskiego HR z nadzieją na wyjazd do pracy we Francji, mam nadzieję, że to wypali, warunki prezentują się b. ciekawie.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-02-29 14:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dzwoniłem powiedziano, że czekolady i Irlandii nie ma.Dają ogłoszenie ale to w wiekszości to badanie rynku.Najlepiej zadzwonić i zapytać się.




zdjecie uzytkownika
Inwenatryzacja - 2016-03-01 17:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na inwentaryzacji w tym roku do bani. Malo h max 5-6 dziennie :) zdarzyly sie sie 2x dzien wolny od pracy. Zarobki netto 6,20E. Za dojazdy do pracy praktycznie nie placa, maxymalnie zaplaicli za 6-8 h a bylo ich blisko 25-30.
Odliczyc zycie, za miesiac pracyy wyjdzie okolo 3-3,5 tys zl. Kontakt z agencja raczej ok
zdjecie uzytkownika
Isia - 2016-03-01 23:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakto czekolady nie ma - chcieli zebym rzucila swoja obecna prace i przyjechala w pon 29 lutego [busem na wlasna reke i swoj koszt] do Berlina i zaczela prace u nich przy pakowaniu tych wyrobow czekoladowych. A jak mowiz ze czekolady nie ma to jak oni to sobie wyobrazali - pojechalabym i wrocila nastepnego dnia?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-03-04 13:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma czekolady, praca bez języka dopiero od czerwca.Nie wypaliło im.Chyba że ktoś pojechał, to dajcie znać, a przez telefon kłamią to dajcie znać
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2016-03-12 13:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja widziałem, że szukają wielu kurierów do Anglii od maja. Wymagają znajomość języka chociaż w stopniu komunikatywnym, ale szukają tych kurierów w całej Polsce na co najmniej rok. Zastanawiam się nad tą ofertą zatrudnienia, bo nie dość, że praca stabilna to dodatkowo zapewniają pakiet ubezpieczeń to słyszałem, że pomagają we wszystkich formalnościach.
zdjecie uzytkownika
Xpi - 2016-03-21 14:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

cześć :) czy był ktoś ostatnio na inwentaryzacji w Niemczech? czy warunki i wynagrodzenie się zgadzają? proszę odpowiedź, z góry dziękuje ;)
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-03-21 14:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj można zostać supervisorem tak z ogłoszenia? Musze przyznac, że wydaje mi się to bardzo fajne, na pewno wyślę CV, bo byłam kiedyś w kinie kimś takim
zdjecie uzytkownika
ktoss - 2016-03-30 10:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xpi - 2016-03-21 14:12:13]:
kilka postow wyzej masz opinie o Inwentaryzacji!!
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2016-03-30 12:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz to opłaca się tak naparawdę pracowac u nich na magazynie, bo stawki sa troche wieksze no i jest rekrutacja na wszystkie oddziały z tego co widzę.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa chwilkę się przeciągnęła, jednak z tego względu, że Panie były lekko zalatane, strasznie dużo ludzi przyszło na rozmowy. Sama rozmowa bez zastrzeżeń, standardowo jak każda w takiej agencji, profesjonalnie, poważnie, z szacunkiem dla kandydata. Nie mam zastrzeżeń.
Pytania: Nie było żadnych niespodziewanych pytań. Żadnych dziwnych pytań, profesjonalnie i rzetelnie.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-04-11 01:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mają w ofercie , inwentaryzację chciałem się spytać był już ktoś jak wygląda płaca ile się tak wyjdzie około za miesiąc
zdjecie uzytkownika
Daek - 2016-04-29 12:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, Kochani czy jest tu ktoś kto podzieli się ze mną informacjami odnośnie zarobków u nich jak i umowy oraz ubezpieczenia, będę wdzięczny dzięki

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Polski HR International Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski HR International Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert