Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polski Holding Rekrutacyjny International Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Polski Holding Rekrutacyjny International Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
idan - 2013-11-05 22:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym zapytać, czy ktoś z was miał do czynienia z tą agencją pracy? Ostatnio byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i może będę wyjeżdżała do Niemiec, chciałabym się dowiedzieć jakie macie doświadczenia związane z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
maxo - 2014-02-23 00:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijać firmę szerokim łukiem, wyzysk człowieka, nastawieni na gr.inwalidzkie jakby mogli to z każdego by inwalidę zrobili żeby tylko mieć dofinansowanie.
Szefostwo w pierwszej kolejności takie grupy powinno mieć, z pewnością na głowę by dostali.Jak nie chcesz mieć psychiki zniszczonej to trzymaj się z daleka od tej firmy, bo bardziej ci zaszkodzą niż pomogą.Oszuści.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-06-17 18:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale napiszcie coś konkretniej.. dlaczego psychiczni, co takiego robią? jakoś odstają od innych agencji pod względem stawek, warunkow umowy? prosze o opinie bo mam u nich rozmowe :)
zdjecie uzytkownika
Mamaj - 2014-08-19 14:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2014-06-17 18:47:26]:
Głównie manipulują, na każdym kroku. Dopóki potrzebują twojej zgody, chcą cię namwoić na wyjazd są mili i do rany przyłóż. Załatwiają sprawe pod presją czasu. Wszystkim mówią, ze to ostatni transport, że szybko trzeba podjąc decyzję, co oczywiście okauje się nieprawdą. Od momentu przyjazdu zaczyna sie rąbanie na każdym kroku. Różne umowy dla ludzi pracujących na ten sam wynik, cześć ludzi ma przyzwoitą pensję reszta połowę tego. Loteria w której grupie się znajdziesz. Po trzech tygodniach, żeby ludzie całkiem się nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przerzucają wszystkich na lepsza umowę, ale te 3 tygodnie to jakieś 1500-2000 PLN różnicy na osobę, przy 10 0s0bach to blisko 20000 czystego zysku dla firmy, tylko na manipulacji umowami. Cwane. Nastepna sytuacja. Obiecują pieniadze na konkretny termin. Ludzie są za granica wydali ostatnie pieniądze. Pieniedzy nie ma. Potem jest święto i weekenf. W poniedziałek ludzie dostają po 1000. Ludzie odchodza od Taśmy, pani kioordynatorka najpierw mówi o błedzie systemowym, potem o tym że to zaliczka. Pieniadze do następnego dnia mają wpłynąć na konta ludzi. Własnie jest następny dzień. Pieniedzy niet. Czekamy. Duża część napiec wynika z absolutnego braku umiejetności komunikacyjnych ze strony osoby koordynujacej - nieumiejętność przyznawania się do błedu, zwalanie odpowiedzialności za błędy firmy na ludzi, brak umiejetności odmawiania, zgoda a potem i tak robienie swojego czyli nie robienie w sprawie niczego. To tak w skrócie. Może nei tyle nie polecam, co zalecam duża uważność i swiadomość głębokiem manipulacji. Jeszcze wierzę że obiecane pieniądze do nas dotrą.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-13
Żródło: Gowork.pl
Fuchstal
( )
  POLSKI HOLDING REKRUTACYJNY INTERNATIONAL SP Z O. O. jest nowoczesną agencją rekrutacyjną, która działa na rynku międzynarodowym, obsługując klientów z całej Europy. Jeżeli poszukujesz nowych wyzwań i możliwości pracy w kraju lub za granicą - nasza oferta jest dla Ciebie! Dla naszego Klienta, niemieckiej firmy budowlanej, poszukujemy Kandydatów na stanowisko: BLACHARZ Miejsce pracy: Fuchstal, Ingolstadt, Niemcy Wymagan
zdjecie uzytkownika
nie miałam - 2014-08-20 12:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osobiście nie miałam okazji w firmie pracować, jednak z opinii (nie internetowych) osób, które kiedyś tam pracowały, myślę że atmosfera nie jest tam najlepsza... są tez uwagi co do sposobu zarządzania i podejmowania decyzji... to oczywiście wymaga zmiany, a nie linczu. Pytanie czy Polscy przedsiębiorcy potrafią podejmować zrównoważone decyzje, czy jedyną presją są dla nich pieniądze (które jak wszyscy wiemy, nie są trwałą (na Polskim rynku zwłaszcza) wartością. Wiec może tak kapitał ludzki? ;-) Pozdr.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-14 19:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM PRZACUJĘ TU OKOŁO 2 MIESIĘCY I DO DZIŚ DNIA NIE OTRZYMAŁAM WYNAGRODZENIA.TERAZ TO NIE MAM JUŻ ZA CO WRACAĆ DO POLSKI.BANDA ZŁODZIEJI PROSZĘ POMUSZCIE
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Holding Rekrutacyjny International Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x