Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Polski HR International Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
idan - 2013-11-05 22:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, chciałbym zapytać, czy ktoś z was miał do czynienia z tą agencją pracy? Ostatnio byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i może będę wyjeżdżała do Niemiec, chciałabym się dowiedzieć jakie macie doświadczenia związane z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-06-17 18:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) ? jakoś odstają od innych agencji pod względem stawek, warunkow umowy? prosze o opinie bo mam u nich rozmowe :) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-12-18 17:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
kusza - 2014-12-18 17:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja współpracowałem z tą firmą i jestem mega zadowolony. Warunki zgodne z wcześniejszymi ustaleniami, pieniądze na czas. Z czystym sercem mogę polecić.
zdjecie uzytkownika
izka227 - 2014-12-18 21:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie mam zarzutow polecam
zdjecie uzytkownika
Nico91 - 2014-12-21 19:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są ok. Umowę miałem, kase dostałem. Sortowalem ogórki . Jedyna uwaga - wyjazd mógłby być dłuższy.
zdjecie uzytkownika
KICZeN - 2015-03-03 20:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako że omawiana firma działa na zasadzie pośrednictwa, czy należy podejść do ich ofert pracy z maksymalną dozą ostrożności ?Sprzedawca części motoryzacyjnych w Krakowie taka praca mnie interesuje, ale czy oni jako agencja uczestniczą bezpośrednio w ustalaniu warunków współpracy z firmą docelową czy warunki można ustaliać indywidualnie ??
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa chwilkę się przeciągnęła, jednak z tego względu, że Panie były lekko zalatane, strasznie dużo ludzi przyszło na rozmowy. Sama rozmowa bez zastrzeżeń, standardowo jak każda w takiej agencji, profesjonalnie, poważnie, z szacunkiem dla kandydata. Nie mam zastrzeżeń.
Pytania: Nie było żadnych niespodziewanych pytań. Żadnych dziwnych pytań, profesjonalnie i rzetelnie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-15 14:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
mig - 2015-08-15 14:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w ogole beda jakies nowe nabory bo cos slabo z ofertami ostatnio w internecie z Polski Holding Rekrutacyjny International. chcialam sobie dorobic za granica troche bo wiadomo ze tam najlepiej sie zarabia. a @KICZeN o jakie warunki ci chodzi, bo akwaterowanie pomoc w zalatwieniu wszelkich formalnosci firma gwartantuje?
zdjecie uzytkownika
anka89 - 2015-08-17 09:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KICZeN - 2015-03-03 20:57:47]:
oni juz na rozmowie podaja ci warunki tylko nei zawsze na pierwzej rozmowie tylko dopiero na nastepnej. ale nie muissz nic sam ustalac tylko dostajesz wszystkie informacje
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski HR International Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polski HR International Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert