Profil firmy Polski HR International Sp. z o.o.

Polski HR International Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Polski HR International Sp. z o.o.

idan 2013-11-05 22:35:13
Witam, chciałbym zapytać, czy ktoś z was miał do czynienia z tą agencją pracy? Ostatnio byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i może będę wyjeżdżała do Niemiec, chciałabym się dowiedzieć jakie macie doświadczenia związane z tą firmą.
1
ala 2014-06-17 18:47:26
(usunięte przez administratora) ? jakoś odstają od innych agencji pod względem stawek, warunkow umowy? prosze o opinie bo mam u nich rozmowe :) (usunięte przez administratora)
1
kusza 2014-12-18 17:47:15
Ja współpracowałem z tą firmą i jestem mega zadowolony. Warunki zgodne z wcześniejszymi ustaleniami, pieniądze na czas. Z czystym sercem mogę polecić.
1
izka227 2014-12-18 21:10:03
nie mam zarzutow polecam
1
Nico91 2014-12-21 19:29:51
Są ok. Umowę miałem, kase dostałem. Sortowalem ogórki . Jedyna uwaga - wyjazd mógłby być dłuższy.
0
KICZeN 2015-03-03 20:57:47
Jako że omawiana firma działa na zasadzie pośrednictwa, czy należy podejść do ich ofert pracy z maksymalną dozą ostrożności ?Sprzedawca części motoryzacyjnych w Krakowie taka praca mnie interesuje, ale czy oni jako agencja uczestniczą bezpośrednio w ustalaniu warunków współpracy z firmą docelową czy warunki można ustaliać indywidualnie ??
0
mig 2015-08-15 14:57:38
a w ogole beda jakies nowe nabory bo cos slabo z ofertami ostatnio w internecie z Polski Holding Rekrutacyjny International. chcialam sobie dorobic za granica troche bo wiadomo ze tam najlepiej sie zarabia. a @KICZeN o jakie warunki ci chodzi, bo akwaterowanie pomoc w zalatwieniu wszelkich formalnosci firma gwartantuje?
0
anka89 2015-08-17 09:59:19
oni juz na rozmowie podaja ci warunki tylko nei zawsze na pierwzej rozmowie tylko dopiero na nastepnej. ale nie muissz nic sam ustalac tylko dostajesz wszystkie informacje
0
romek 2015-09-14 18:04:42
Pracownik inwentaryzacji to u nich chyba niezły zawód, na pewno opłaca się dla studentów, bo zazwyczaj pracujesz w nowy tak naprawde no i też patrzyłem na to oc oferują, jest tego troche np.atrakcyjne wynagrodzenie,zagwarantowane zakwaterowanie i dojazdy do miejsc inwentaryzacji, pomoc w dopełnieniu wszelkich formalności przed wyjazdem.
0
on 2015-10-14 21:06:56
witam serdecznie widzialame ze firma poszukiwala i poszukuje jeszcze pracownikow do pracy za granice ale i nie tylko, mam pytanie do uczstnikow na forum czy wyjezdzal ktos z was do zbioru borowek, jezeli tak to prosilbym jak najszybciej o jakies infrormacje poniewaz aplikowalem tam, ale chcialbym sie pierw dowiedzeice
0
robi 2015-10-21 13:54:07
jedź, jest spoko
0
a 2015-11-05 19:12:28
Witam czy ktoś ma inwentaryzacjach w Niemczech był jak tam jest nie wiem czy jechać
0
a 2015-11-05 19:12:45
Witam czy ktoś ma inwentaryzacjach w Niemczech był jak tam jest nie wiem czy jechać
0
sksa 2015-11-15 03:12:49
Według mnie sporą przygodą może być praca w Niemczech/Austrii dla wszyskich, którzy chcą spróbować czegoś poza Polską. Inwentaryzacja na terenie Niemiec raczej nie różnią się znacząco od tego co jest w Polsce, a można zupełnie inne pieniądze dostać - też tak jak patrzę to inne firmy nie mają aż takich wysokich warunków
0
tamarka 2015-11-17 12:43:21
@sksa ja byłabym chętna na wyjazd do takiej pracy do Berlina, ale napiszcie proszę czy aktualna sytuacja geopolityczna nie robi problemów
0
okey 2015-12-18 16:47:29
organizacja ok, sama rekrutacja ok, warunki ok, kasa z jednym dniem poślizgu.
0
mig 2015-12-18 19:53:31
no jak sie spoznieniania jednodniowe zdarzaja to jeszcze nie ma tragedii, mozna to usprawiedliwci czasem opoznieniami w banku, najwazniejsze ze praca tam jest ok
0
mitrawas 2015-12-19 00:16:47
okey;;a jak długo tam byłeś? i w jakich rejonach?po ile godzin dziennie pracowaliście?ODPISZ OKEY PROSZĘ
0
zinior 2016-01-02 23:11:01
Teraz mają głównie oferty na inwentaryzację, także pewnie nie będzie to trwać długo, no ale myślę, że potem znowu jakieś inne oferty się pojawią, praca ogólnie w Niemczech.
0
mag 2016-01-15 12:21:26
jak wyglada praca przy inwentaryzacji ,ile godzin jakie warunki mieszkaniowe?
jakies informacje
1
bosek 2016-01-16 17:45:30
@zinior, faktycznie szukają pracowników inwentaryzacji i team leaderów. Ja czytałem ogłoszenie to jest darmowe zakwaterowanie i atrakcyjne wynagrodzenie – 8,5 euro/h - czy jest takie atrakcyjne to cięzko powiedzieć, to minimalna stawka w Niemczech.
0
on 2016-02-01 15:27:45
Przecież,zawierając z nimi umowę,wiesz co Ci oferują, wiec godzisz sie na to, poza tym myślę,ze codziennie tych inwentaryzacji nie przeprowadzasz,i moze nie sa to pelne 8godzin,musisz sie dopytac dokladnie.
1
cakre 2016-02-11 21:19:55
Oczywiście, że zawsze trzeba czytać to co jest napisane w umowie, ale wiadomo, że jest to raczej standardowy zakres obowiązków. Wiadomo czy wciąż szukają pracowników produkcyjnych? Dzięki
0
taspoi 2016-02-19 15:09:51
Jeśli stanowisko cieśli @cakre zaliczasz do pracowników produkcji to tak, poszukują nadal takich osób, musisz mieć jednak język niemiecki w małym palcu.
0
losiek 2016-02-23 15:56:14
na razie to tylko widze, że jest oferta jako Team Leader ds. Inwentaryzacji ale w Niemczech, wiec kasa jest lepsza no i tam wiadomo tylko Ty masz wpływ na atmosfere pracy wiec to mnie kaurat nie dotyczy.
0
Isia 2016-02-24 17:20:08
Pojawilo sie nowe ogloszenie, Ktos jedzie ?
Ktos cos wie jakie warunki , jak z wyplata?

Pracownik produkcyjny w fabryce czekolady

Praca polega na wyrobie oraz pakowaniu gotowych produktów czekoladowych.



Wymagania:

dyspozycyjność od początku marca
gotowość do trzymiesięcznego wyjazdu
książeczka senepidowska lub gotowość do jej wyrobienia
j. niemiecki lub angielski będzie dodatkowym atutem
zdolności manualne

Oferujemy:

atrakcyjna stawka godzinowa
darmowe zakwaterowanie
pomoc przy organizacji dokumentów
pomoc przy organizacji dojazdu na miejsce
zdobycie doświadczenia przy wyrobie produktów czekoladowych

0
Anonim 2016-02-25 14:53:25
Podobno czekolady i Irlandii nie ma.Chyba że ktoś jedzie dajcie znać.Ogłoszenie wisi, a wyjazdu nie ma o co chodzi.Może wiecie?
0
Isia 2016-02-26 18:00:56
Powiedziano mi ze praca jest od 1 marca [wyjazd w nd 28 luty ]
0
hop 2016-02-27 11:49:21
No nie mówcie, że coś jest nie tak. Wysłałem kilka CV do Polskiego HR z nadzieją na wyjazd do pracy we Francji, mam nadzieję, że to wypali, warunki prezentują się b. ciekawie.
0
Anonim 2016-02-29 14:57:14
Ja dzwoniłem powiedziano, że czekolady i Irlandii nie ma.Dają ogłoszenie ale to w wiekszości to badanie rynku.Najlepiej zadzwonić i zapytać się.




0
Inwenatryzacja 2016-03-01 17:57:44
Praca na inwentaryzacji w tym roku do bani. Malo h max 5-6 dziennie :) zdarzyly sie sie 2x dzien wolny od pracy. Zarobki netto 6,20E. Za dojazdy do pracy praktycznie nie placa, maxymalnie zaplaicli za 6-8 h a bylo ich blisko 25-30.
Odliczyc zycie, za miesiac pracyy wyjdzie okolo 3-3,5 tys zl. Kontakt z agencja raczej ok
0
Isia 2016-03-01 23:34:56
Jakto czekolady nie ma - chcieli zebym rzucila swoja obecna prace i przyjechala w pon 29 lutego [busem na wlasna reke i swoj koszt] do Berlina i zaczela prace u nich przy pakowaniu tych wyrobow czekoladowych. A jak mowiz ze czekolady nie ma to jak oni to sobie wyobrazali - pojechalabym i wrocila nastepnego dnia?
0
Anonim 2016-03-04 13:04:17
Nie ma czekolady, praca bez języka dopiero od czerwca.Nie wypaliło im.Chyba że ktoś pojechał, to dajcie znać, a przez telefon kłamią to dajcie znać
0
Jurek 2016-03-12 13:12:05
Ja widziałem, że szukają wielu kurierów do Anglii od maja. Wymagają znajomość języka chociaż w stopniu komunikatywnym, ale szukają tych kurierów w całej Polsce na co najmniej rok. Zastanawiam się nad tą ofertą zatrudnienia, bo nie dość, że praca stabilna to dodatkowo zapewniają pakiet ubezpieczeń to słyszałem, że pomagają we wszystkich formalnościach.
0
Xpi 2016-03-21 14:12:13

cześć :) czy był ktoś ostatnio na inwentaryzacji w Niemczech? czy warunki i wynagrodzenie się zgadzają? proszę odpowiedź, z góry dziękuje ;)
0
Ania 2016-03-21 14:50:00
Tutaj można zostać supervisorem tak z ogłoszenia? Musze przyznac, że wydaje mi się to bardzo fajne, na pewno wyślę CV, bo byłam kiedyś w kinie kimś takim
0
ktoss 2016-03-30 10:12:12
kilka postow wyzej masz opinie o Inwentaryzacji!!
0
stasiek 2016-03-30 12:02:32
teraz to opłaca się tak naparawdę pracowac u nich na magazynie, bo stawki sa troche wieksze no i jest rekrutacja na wszystkie oddziały z tego co widzę.
0
Gość 2016-04-11 01:09:27
Witam mają w ofercie , inwentaryzację chciałem się spytać był już ktoś jak wygląda płaca ile się tak wyjdzie około za miesiąc
1
Daek 2016-04-29 12:07:20
Witam wszystkich, Kochani czy jest tu ktoś kto podzieli się ze mną informacjami odnośnie zarobków u nich jak i umowy oraz ubezpieczenia, będę wdzięczny dzięki
0
kozi 2016-05-05 17:31:59
Hej. Moim zdaniem sporo zależy od tego jak pracodawcę podchodzi do swoich pracowników, jakie warunki i narzędzia im zapewnia. A tutaj podobno w tym temacie jest bardzo pozytywnie. Poszukują od maja tego roku monterów instalacji elektrycznych. pozdro
0
Dziewczyna 24 2016-06-06 15:06:40
Witam wszystkich. Mam pytanie czy ktoś mógłby mi napisać jak jest z pracą na inwentaryzacji ? jak zakwaterowania jak z wypłatami jest?
0
Ana 2016-06-06 20:15:22
Jak jest na inwentaryzacji czy ktos był przez tą firme w pracy? jak zakwaterowanie wyplaty ? wszystko bylo ok ?
0
6 2016-06-08 22:59:53
a ja mam nieco inne kochane ziomeczki pytanie - czy u was Team Leader to prawda że musi dobrze znać język niemiecki?
0
Ana 2016-06-09 13:01:35
Czy ktoś może napisać jak wygląda praca przy inwentaryzacji ? są nocki czy tylko dniówki ?
0
maniek 2016-06-09 21:05:34
teraz chyba nie ma ofert pracy inwentaryzację. raczej Wyjazdy wakacyjne dla studentów ich teraz zajmują - wiecie coś więcej o tych wyjazdach i czy musiałabym coś dopłacać z własnej kieszeni?
0
on 2016-06-14 18:10:46
Robię przez sigmę wiadomo 200 zł za busa w dwie strony, teraz się pogorszyło bo pracujesz po 4-5h i więcej czasu spędzasz w busie 500 km przeprowadzki to norma. Warunki mieszkaniowe różne, czasem zdarzy się melina ale hotele na ok 2 noce Ale zobaczymy ile kasy dostanę.
0
syren 2016-06-14 18:28:15
ja tam tylko od nich oferty widzę na pracowników magazynu, jakaś wielka masowa rekrutacja jest - chyba się skuszę bo 40.00 - 50.00 PLN to jest zacna stawka
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski HR International Sp. z o.o.