Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Polski HR International Sp. z o.o.

Opinie o Polski HR International Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Polski HR International Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
idan - 2013-11-05 22:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, chciałbym zapytać, czy ktoś z was miał do czynienia z tą agencją pracy? Ostatnio byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i może będę wyjeżdżała do Niemiec, chciałabym się dowiedzieć jakie macie doświadczenia związane z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-06-17 18:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) ? jakoś odstają od innych agencji pod względem stawek, warunkow umowy? prosze o opinie bo mam u nich rozmowe :) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kusza - 2014-12-18 17:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja współpracowałem z tą firmą i jestem mega zadowolony. Warunki zgodne z wcześniejszymi ustaleniami, pieniądze na czas. Z czystym sercem mogę polecić.
zdjecie uzytkownika
izka227 - 2014-12-18 21:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie mam zarzutow polecam
zdjecie uzytkownika
Nico91 - 2014-12-21 19:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są ok. Umowę miałem, kase dostałem. Sortowalem ogórki . Jedyna uwaga - wyjazd mógłby być dłuższy.
zdjecie uzytkownika
KICZeN - 2015-03-03 20:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako że omawiana firma działa na zasadzie pośrednictwa, czy należy podejść do ich ofert pracy z maksymalną dozą ostrożności ?Sprzedawca części motoryzacyjnych w Krakowie taka praca mnie interesuje, ale czy oni jako agencja uczestniczą bezpośrednio w ustalaniu warunków współpracy z firmą docelową czy warunki można ustaliać indywidualnie ??
zdjecie uzytkownika
mig - 2015-08-15 14:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w ogole beda jakies nowe nabory bo cos slabo z ofertami ostatnio w internecie z Polski Holding Rekrutacyjny International. chcialam sobie dorobic za granica troche bo wiadomo ze tam najlepiej sie zarabia. a @KICZeN o jakie warunki ci chodzi, bo akwaterowanie pomoc w zalatwieniu wszelkich formalnosci firma gwartantuje?
zdjecie uzytkownika
anka89 - 2015-08-17 09:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KICZeN - 2015-03-03 20:57:47]:
oni juz na rozmowie podaja ci warunki tylko nei zawsze na pierwzej rozmowie tylko dopiero na nastepnej. ale nie muissz nic sam ustalac tylko dostajesz wszystkie informacje
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-09-14 18:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik inwentaryzacji to u nich chyba niezły zawód, na pewno opłaca się dla studentów, bo zazwyczaj pracujesz w nowy tak naprawde no i też patrzyłem na to oc oferują, jest tego troche np.atrakcyjne wynagrodzenie,zagwarantowane zakwaterowanie i dojazdy do miejsc inwentaryzacji, pomoc w dopełnieniu wszelkich formalności przed wyjazdem.
zdjecie uzytkownika
uih1 - 2015-09-22 19:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem jedno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
on - 2015-10-14 21:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie widzialame ze firma poszukiwala i poszukuje jeszcze pracownikow do pracy za granice ale i nie tylko, mam pytanie do uczstnikow na forum czy wyjezdzal ktos z was do zbioru borowek, jezeli tak to prosilbym jak najszybciej o jakies infrormacje poniewaz aplikowalem tam, ale chcialbym sie pierw dowiedzeice
zdjecie uzytkownika
robi - 2015-10-21 13:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedź, jest spoko
zdjecie uzytkownika
a - 2015-11-05 19:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś ma inwentaryzacjach w Niemczech był jak tam jest nie wiem czy jechać
zdjecie uzytkownika
a - 2015-11-05 19:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś ma inwentaryzacjach w Niemczech był jak tam jest nie wiem czy jechać
zdjecie uzytkownika
sksa - 2015-11-15 03:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie sporą przygodą może być praca w Niemczech/Austrii dla wszyskich, którzy chcą spróbować czegoś poza Polską. Inwentaryzacja na terenie Niemiec raczej nie różnią się znacząco od tego co jest w Polsce, a można zupełnie inne pieniądze dostać - też tak jak patrzę to inne firmy nie mają aż takich wysokich warunków
zdjecie uzytkownika
tamarka - 2015-11-17 12:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sksa ja byłabym chętna na wyjazd do takiej pracy do Berlina, ale napiszcie proszę czy aktualna sytuacja geopolityczna nie robi problemów
zdjecie uzytkownika
okey - 2015-12-18 16:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
organizacja ok, sama rekrutacja ok, warunki ok, kasa z jednym dniem poślizgu.
zdjecie uzytkownika
mig - 2015-12-18 19:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jak sie spoznieniania jednodniowe zdarzaja to jeszcze nie ma tragedii, mozna to usprawiedliwci czasem opoznieniami w banku, najwazniejsze ze praca tam jest ok
zdjecie uzytkownika
mitrawas - 2015-12-19 00:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okey - 2015-12-18 16:47:29]:
okey;;a jak długo tam byłeś? i w jakich rejonach?po ile godzin dziennie pracowaliście?ODPISZ OKEY PROSZĘ
zdjecie uzytkownika
zinior - 2016-01-02 23:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz mają głównie oferty na inwentaryzację, także pewnie nie będzie to trwać długo, no ale myślę, że potem znowu jakieś inne oferty się pojawią, praca ogólnie w Niemczech.
zdjecie uzytkownika
mag - 2016-01-15 12:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak wyglada praca przy inwentaryzacji ,ile godzin jakie warunki mieszkaniowe?
jakies informacje
zdjecie uzytkownika
bosek - 2016-01-16 17:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zinior, faktycznie szukają pracowników inwentaryzacji i team leaderów. Ja czytałem ogłoszenie to jest darmowe zakwaterowanie i atrakcyjne wynagrodzenie – 8,5 euro/h - czy jest takie atrakcyjne to cięzko powiedzieć, to minimalna stawka w Niemczech.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa chwilkę się przeciągnęła, jednak z tego względu, że Panie były lekko zalatane, strasznie dużo ludzi przyszło na rozmowy. Sama rozmowa bez zastrzeżeń, standardowo jak każda w takiej agencji, profesjonalnie, poważnie, z szacunkiem dla kandydata. Nie mam zastrzeżeń.
Pytania: Nie było żadnych niespodziewanych pytań. Żadnych dziwnych pytań, profesjonalnie i rzetelnie.
zdjecie uzytkownika
Wolny człek - 2016-01-26 10:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, wypłaty za grudzień nie ma do tej pory, praca w styczniu po 5 h codziennie zmiana hotelu pokoje 5 osobowe i jazda po 300-400 km dziennie za które nitk nie płaci, wcześniej było ok, teraz tragedia. No i z wypłatą już się spóźniają grubo. Ciekawe czy będzie czy do sądu trzeba będzie iść.
zdjecie uzytkownika
on - 2016-02-01 15:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przecież,zawierając z nimi umowę,wiesz co Ci oferują, wiec godzisz sie na to, poza tym myślę,ze codziennie tych inwentaryzacji nie przeprowadzasz,i moze nie sa to pelne 8godzin,musisz sie dopytac dokladnie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski HR International Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert