Polski HR International Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Polski HR International Sp. z o.o.

idan 2013-11-05 22:35
Witam, chciałbym zapytać, czy ktoś z was miał do czynienia z tą agencją pracy? Ostatnio byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i może będę wyjeżdżała do Niemiec, chciałabym się dowiedzieć jakie macie doświadczenia związane z tą firmą.
4
kusza 2014-12-18 17:47
Ja współpracowałem z tą firmą i jestem mega zadowolony. Warunki zgodne z wcześniejszymi ustaleniami, pieniądze na czas. Z czystym sercem mogę polecić.
1
izka227 2014-12-18 21:10
nie mam zarzutow polecam
1
Nico91 2014-12-21 19:29
Są ok. Umowę miałem, kase dostałem. Sortowalem ogórki . Jedyna uwaga - wyjazd mógłby być dłuższy.
anka89 2015-08-17 09:59
oni juz na rozmowie podaja ci warunki tylko nei zawsze na pierwzej rozmowie tylko dopiero na nastepnej. ale nie muissz nic sam ustalac tylko dostajesz wszystkie informacje
robi 2015-10-21 13:54
jedź, jest spoko
a 2015-11-05 19:12
Witam czy ktoś ma inwentaryzacjach w Niemczech był jak tam jest nie wiem czy jechać
a 2015-11-05 19:12
Witam czy ktoś ma inwentaryzacjach w Niemczech był jak tam jest nie wiem czy jechać
okey 2015-12-18 16:47
organizacja ok, sama rekrutacja ok, warunki ok, kasa z jednym dniem poślizgu.
mitrawas 2015-12-19 00:16
okey;;a jak długo tam byłeś? i w jakich rejonach?po ile godzin dziennie pracowaliście?ODPISZ OKEY PROSZĘ
mag 2016-01-15 12:21
jak wyglada praca przy inwentaryzacji ,ile godzin jakie warunki mieszkaniowe?
jakies informacje
3
Isia 2016-02-24 17:20
Pojawilo sie nowe ogloszenie, Ktos jedzie ?
Ktos cos wie jakie warunki , jak z wyplata?

Pracownik produkcyjny w fabryce czekolady

Praca polega na wyrobie oraz pakowaniu gotowych produktów czekoladowych.



Wymagania:

dyspozycyjność od początku marca
gotowość do trzymiesięcznego wyjazdu
książeczka senepidowska lub gotowość do jej wyrobienia
j. niemiecki lub angielski będzie dodatkowym atutem
zdolności manualne

Oferujemy:

atrakcyjna stawka godzinowa
darmowe zakwaterowanie
pomoc przy organizacji dokumentów
pomoc przy organizacji dojazdu na miejsce
zdobycie doświadczenia przy wyrobie produktów czekoladowych

Anonim 2016-02-25 14:53
Podobno czekolady i Irlandii nie ma.Chyba że ktoś jedzie dajcie znać.Ogłoszenie wisi, a wyjazdu nie ma o co chodzi.Może wiecie?
Isia 2016-02-26 18:00
Powiedziano mi ze praca jest od 1 marca [wyjazd w nd 28 luty ]
Anonim 2016-02-29 14:57
Ja dzwoniłem powiedziano, że czekolady i Irlandii nie ma.Dają ogłoszenie ale to w wiekszości to badanie rynku.Najlepiej zadzwonić i zapytać się.




Inwenatryzacja 2016-03-01 17:57
Praca na inwentaryzacji w tym roku do bani. Malo h max 5-6 dziennie :) zdarzyly sie sie 2x dzien wolny od pracy. Zarobki netto 6,20E. Za dojazdy do pracy praktycznie nie placa, maxymalnie zaplaicli za 6-8 h a bylo ich blisko 25-30.
Odliczyc zycie, za miesiac pracyy wyjdzie okolo 3-3,5 tys zl. Kontakt z agencja raczej ok
1
Isia 2016-03-01 23:34
Jakto czekolady nie ma - chcieli zebym rzucila swoja obecna prace i przyjechala w pon 29 lutego [busem na wlasna reke i swoj koszt] do Berlina i zaczela prace u nich przy pakowaniu tych wyrobow czekoladowych. A jak mowiz ze czekolady nie ma to jak oni to sobie wyobrazali - pojechalabym i wrocila nastepnego dnia?
1
Anonim 2016-03-04 13:04
Nie ma czekolady, praca bez języka dopiero od czerwca.Nie wypaliło im.Chyba że ktoś pojechał, to dajcie znać, a przez telefon kłamią to dajcie znać
Xpi 2016-03-21 14:12

cześć :) czy był ktoś ostatnio na inwentaryzacji w Niemczech? czy warunki i wynagrodzenie się zgadzają? proszę odpowiedź, z góry dziękuje ;)
ktoss 2016-03-30 10:12
kilka postow wyzej masz opinie o Inwentaryzacji!!
Gość 2016-04-11 01:09
Witam mają w ofercie , inwentaryzację chciałem się spytać był już ktoś jak wygląda płaca ile się tak wyjdzie około za miesiąc
1
Dziewczyna 24 2016-06-06 15:06
Witam wszystkich. Mam pytanie czy ktoś mógłby mi napisać jak jest z pracą na inwentaryzacji ? jak zakwaterowania jak z wypłatami jest?
Ana 2016-06-06 20:15
Jak jest na inwentaryzacji czy ktos był przez tą firme w pracy? jak zakwaterowanie wyplaty ? wszystko bylo ok ?
Ana 2016-06-09 13:01
Czy ktoś może napisać jak wygląda praca przy inwentaryzacji ? są nocki czy tylko dniówki ?
Gosia 2016-07-13 16:39
Do wzięcia są tutaj Bezpłatne szkolenie: Programista JAVA z możliwością płatnego stażu i zatrudnienia i ja je polecam
anonim 2016-08-10 13:01
Firma ok, ludzie są różni.Uważać na alkoholików i awanturników-Polaków.Pracować trzeba wszędzie.Wypłata na czas -20-stego następnego miesiąca.Najlepiej to dostać się bezpośredni do Sigma Ivalis- lepsze warunki
3
happy 2016-09-15 13:10
Zaryzykowałem i byłem 3 msc na inwentaryzacji- widok konta bardzo cieszy :) Jadę znowu, w kraju nigdy tyle nie zarobiłbym niestety....
6
TOM 2016-09-22 12:18
zaczynam niedlugo nastepny raz prace z nimi, jezdzimy całą ekipą dobrze jest. Kwatery różnie raz lepiej raz gorzej ale nie ma na co narzekać i sa bezpłatne. Zarobki dobre a teraz bedzie duzo godzin to bedzie jeszcze lepiej. Mam zamiar siedziec do lutego.
CYNA 2016-10-07 21:12
mam prożbe niech ktoś napisze ile można u nich zarobic na miesiąc bo w niedziela mam zamiar wyjechac i nie wiem co robic
invent 2016-10-15 18:57

zarobek zalezy od ilosci przepracowanych godzin w styczniu 2016 przy przepracowanych 120h i 60h sprzedzonych w busie zarobek max 3800 zł netto
wiecej nie zarobisz ale trzeb asie z tym liczyc ze bedzie mniej kasy

w umowe teraz gwarantuja 20 godzin pracy tygodniowo to bedzie jakies 520 euro netto wiec szału nie ma

najlepiej prowadzic sobie notatki z czasem pracy, notorycznie nie zgadzaja sie godziny przy wyplacie
adamem 2016-10-16 14:21
Czesc. Jade od 22 pazdziernika na inwentaryzacje do miasta Rosenchaim, pytanie do Was czy ta firma jest okej? Czy oplaca sie w ogole jechac. Jedzie ktos z Was?
we\ 2016-10-19 10:01
na pewno się opłaca, zdobędziesz doświadczenia. a to prawda że oferują jakieś staŻE i szkolenia dla osób z niepełnosprawnością? dajcie proszę znać bo chciałabym spróbować
santa 2016-12-21 13:34
No i kasa w terminie jest :) wesołych świąt wszystkim
Zoja 2016-12-29 18:10
(usunięte przez administratora) Firma daje możliwość zarobienia fajnych pieniędzy i kto chce pracować będzie zadowolony.
Marko 2016-12-29 19:49
co źle? nie zaproponowali mi wyjazdu w styczniu mimo iż mi zależało....
co dobrze? dostałem pensję za listopad i miła niespodzianka przed świętami bo dostałem też za grudzień, co bardzo pomogło z wydatkami.
może w czerwcu mnie zabiorą....
2
Radek 2017-02-03 10:09
Wypłata zgodnie z umową. W wakacje będę chciał znowu z nimi wyjechać :)
1
Monia 2017-02-16 13:52
Mam pytanie w sprawie wyjazdów. Czy prawdą jest, że to agencja organizuje i płaci za transport do i z powrotem oraz za mieszkanie?
Lidia 2017-03-01 12:04
Słyszeliście o systemie motywacyjnym OMM? Wyjaśnienie na czym on polega znajdziecie w wywiadzie http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,836285,wywiad-bartosz-kaczmarczyk
Natalia 2017-03-22 09:25
Polski HR International ma sporo nowych, fajnych ofert. Interesuje mnie Team Leader z językiem niemieckim, może ktoś mógłby cos więcej dodać w tym temacie?
1
Zostaw swoją opinię o Polski HR International Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski HR International Sp. z o.o.