Polski HR S.A.

Warszawa

Opinie o Polski HR S.A.

ala 2014-06-17 18:47:26
(usunięte przez administratora) ? jakoś odstają od innych agencji pod względem stawek, warunkow umowy? prosze o opinie bo mam u nich rozmowe :) (usunięte przez administratora)
1
kusza 2014-12-18 17:47:15
Ja współpracowałem z tą firmą i jestem mega zadowolony. Warunki zgodne z wcześniejszymi ustaleniami, pieniądze na czas. Z czystym sercem mogę polecić.
1
izka227 2014-12-18 21:10:03
nie mam zarzutow polecam
1
Nico91 2014-12-21 19:29:51
Są ok. Umowę miałem, kase dostałem. Sortowalem ogórki . Jedyna uwaga - wyjazd mógłby być dłuższy.
KICZeN 2015-03-03 20:57:47
Jako że omawiana firma działa na zasadzie pośrednictwa, czy należy podejść do ich ofert pracy z maksymalną dozą ostrożności ?Sprzedawca części motoryzacyjnych w Krakowie taka praca mnie interesuje, ale czy oni jako agencja uczestniczą bezpośrednio w ustalaniu warunków współpracy z firmą docelową czy warunki można ustaliać indywidualnie ??
mig 2015-08-15 14:57:38
a w ogole beda jakies nowe nabory bo cos slabo z ofertami ostatnio w internecie z Polski Holding Rekrutacyjny International. chcialam sobie dorobic za granica troche bo wiadomo ze tam najlepiej sie zarabia. a @KICZeN o jakie warunki ci chodzi, bo akwaterowanie pomoc w zalatwieniu wszelkich formalnosci firma gwartantuje?
anka89 2015-08-17 09:59:19
oni juz na rozmowie podaja ci warunki tylko nei zawsze na pierwzej rozmowie tylko dopiero na nastepnej. ale nie muissz nic sam ustalac tylko dostajesz wszystkie informacje
romek 2015-09-14 18:04:42
Pracownik inwentaryzacji to u nich chyba niezły zawód, na pewno opłaca się dla studentów, bo zazwyczaj pracujesz w nowy tak naprawde no i też patrzyłem na to oc oferują, jest tego troche np.atrakcyjne wynagrodzenie,zagwarantowane zakwaterowanie i dojazdy do miejsc inwentaryzacji, pomoc w dopełnieniu wszelkich formalności przed wyjazdem.
on 2015-10-14 21:06:56
witam serdecznie widzialame ze firma poszukiwala i poszukuje jeszcze pracownikow do pracy za granice ale i nie tylko, mam pytanie do uczstnikow na forum czy wyjezdzal ktos z was do zbioru borowek, jezeli tak to prosilbym jak najszybciej o jakies infrormacje poniewaz aplikowalem tam, ale chcialbym sie pierw dowiedzeice
robi 2015-10-21 13:54:07
jedź, jest spoko
a 2015-11-05 19:12:28
Witam czy ktoś ma inwentaryzacjach w Niemczech był jak tam jest nie wiem czy jechać
a 2015-11-05 19:12:45
Witam czy ktoś ma inwentaryzacjach w Niemczech był jak tam jest nie wiem czy jechać
sksa 2015-11-15 03:12:49
Według mnie sporą przygodą może być praca w Niemczech/Austrii dla wszyskich, którzy chcą spróbować czegoś poza Polską. Inwentaryzacja na terenie Niemiec raczej nie różnią się znacząco od tego co jest w Polsce, a można zupełnie inne pieniądze dostać - też tak jak patrzę to inne firmy nie mają aż takich wysokich warunków
tamarka 2015-11-17 12:43:21
@sksa ja byłabym chętna na wyjazd do takiej pracy do Berlina, ale napiszcie proszę czy aktualna sytuacja geopolityczna nie robi problemów
okey 2015-12-18 16:47:29
organizacja ok, sama rekrutacja ok, warunki ok, kasa z jednym dniem poślizgu.
mig 2015-12-18 19:53:31
no jak sie spoznieniania jednodniowe zdarzaja to jeszcze nie ma tragedii, mozna to usprawiedliwci czasem opoznieniami w banku, najwazniejsze ze praca tam jest ok
mitrawas 2015-12-19 00:16:47
okey;;a jak długo tam byłeś? i w jakich rejonach?po ile godzin dziennie pracowaliście?ODPISZ OKEY PROSZĘ
zinior 2016-01-02 23:11:01
Teraz mają głównie oferty na inwentaryzację, także pewnie nie będzie to trwać długo, no ale myślę, że potem znowu jakieś inne oferty się pojawią, praca ogólnie w Niemczech.
mag 2016-01-15 12:21:26
jak wyglada praca przy inwentaryzacji ,ile godzin jakie warunki mieszkaniowe?
jakies informacje
1
bosek 2016-01-16 17:45:30
@zinior, faktycznie szukają pracowników inwentaryzacji i team leaderów. Ja czytałem ogłoszenie to jest darmowe zakwaterowanie i atrakcyjne wynagrodzenie – 8,5 euro/h - czy jest takie atrakcyjne to cięzko powiedzieć, to minimalna stawka w Niemczech.
on 2016-02-01 15:27:45
Przecież,zawierając z nimi umowę,wiesz co Ci oferują, wiec godzisz sie na to, poza tym myślę,ze codziennie tych inwentaryzacji nie przeprowadzasz,i moze nie sa to pelne 8godzin,musisz sie dopytac dokladnie.
1
cakre 2016-02-11 21:19:55
Oczywiście, że zawsze trzeba czytać to co jest napisane w umowie, ale wiadomo, że jest to raczej standardowy zakres obowiązków. Wiadomo czy wciąż szukają pracowników produkcyjnych? Dzięki
taspoi 2016-02-19 15:09:51
Jeśli stanowisko cieśli @cakre zaliczasz do pracowników produkcji to tak, poszukują nadal takich osób, musisz mieć jednak język niemiecki w małym palcu.
losiek 2016-02-23 15:56:14
na razie to tylko widze, że jest oferta jako Team Leader ds. Inwentaryzacji ale w Niemczech, wiec kasa jest lepsza no i tam wiadomo tylko Ty masz wpływ na atmosfere pracy wiec to mnie kaurat nie dotyczy.
Isia 2016-02-24 17:20:08
Pojawilo sie nowe ogloszenie, Ktos jedzie ?
Ktos cos wie jakie warunki , jak z wyplata?

Pracownik produkcyjny w fabryce czekolady

Praca polega na wyrobie oraz pakowaniu gotowych produktów czekoladowych.



Wymagania:

dyspozycyjność od początku marca
gotowość do trzymiesięcznego wyjazdu
książeczka senepidowska lub gotowość do jej wyrobienia
j. niemiecki lub angielski będzie dodatkowym atutem
zdolności manualne

Oferujemy:

atrakcyjna stawka godzinowa
darmowe zakwaterowanie
pomoc przy organizacji dokumentów
pomoc przy organizacji dojazdu na miejsce
zdobycie doświadczenia przy wyrobie produktów czekoladowych

Anonim 2016-02-25 14:53:25
Podobno czekolady i Irlandii nie ma.Chyba że ktoś jedzie dajcie znać.Ogłoszenie wisi, a wyjazdu nie ma o co chodzi.Może wiecie?
Isia 2016-02-26 18:00:56
Powiedziano mi ze praca jest od 1 marca [wyjazd w nd 28 luty ]
hop 2016-02-27 11:49:21
No nie mówcie, że coś jest nie tak. Wysłałem kilka CV do Polskiego HR z nadzieją na wyjazd do pracy we Francji, mam nadzieję, że to wypali, warunki prezentują się b. ciekawie.
Anonim 2016-02-29 14:57:14
Ja dzwoniłem powiedziano, że czekolady i Irlandii nie ma.Dają ogłoszenie ale to w wiekszości to badanie rynku.Najlepiej zadzwonić i zapytać się.




Inwenatryzacja 2016-03-01 17:57:44
Praca na inwentaryzacji w tym roku do bani. Malo h max 5-6 dziennie :) zdarzyly sie sie 2x dzien wolny od pracy. Zarobki netto 6,20E. Za dojazdy do pracy praktycznie nie placa, maxymalnie zaplaicli za 6-8 h a bylo ich blisko 25-30.
Odliczyc zycie, za miesiac pracyy wyjdzie okolo 3-3,5 tys zl. Kontakt z agencja raczej ok
Isia 2016-03-01 23:34:56
Jakto czekolady nie ma - chcieli zebym rzucila swoja obecna prace i przyjechala w pon 29 lutego [busem na wlasna reke i swoj koszt] do Berlina i zaczela prace u nich przy pakowaniu tych wyrobow czekoladowych. A jak mowiz ze czekolady nie ma to jak oni to sobie wyobrazali - pojechalabym i wrocila nastepnego dnia?
Anonim 2016-03-04 13:04:17
Nie ma czekolady, praca bez języka dopiero od czerwca.Nie wypaliło im.Chyba że ktoś pojechał, to dajcie znać, a przez telefon kłamią to dajcie znać
Jurek 2016-03-12 13:12:05
Ja widziałem, że szukają wielu kurierów do Anglii od maja. Wymagają znajomość języka chociaż w stopniu komunikatywnym, ale szukają tych kurierów w całej Polsce na co najmniej rok. Zastanawiam się nad tą ofertą zatrudnienia, bo nie dość, że praca stabilna to dodatkowo zapewniają pakiet ubezpieczeń to słyszałem, że pomagają we wszystkich formalnościach.
Xpi 2016-03-21 14:12:13

cześć :) czy był ktoś ostatnio na inwentaryzacji w Niemczech? czy warunki i wynagrodzenie się zgadzają? proszę odpowiedź, z góry dziękuje ;)
Ania 2016-03-21 14:50:00
Tutaj można zostać supervisorem tak z ogłoszenia? Musze przyznac, że wydaje mi się to bardzo fajne, na pewno wyślę CV, bo byłam kiedyś w kinie kimś takim
ktoss 2016-03-30 10:12:12
kilka postow wyzej masz opinie o Inwentaryzacji!!
stasiek 2016-03-30 12:02:32
teraz to opłaca się tak naparawdę pracowac u nich na magazynie, bo stawki sa troche wieksze no i jest rekrutacja na wszystkie oddziały z tego co widzę.
Gość 2016-04-11 01:09:27
Witam mają w ofercie , inwentaryzację chciałem się spytać był już ktoś jak wygląda płaca ile się tak wyjdzie około za miesiąc
1
Daek 2016-04-29 12:07:20
Witam wszystkich, Kochani czy jest tu ktoś kto podzieli się ze mną informacjami odnośnie zarobków u nich jak i umowy oraz ubezpieczenia, będę wdzięczny dzięki
kozi 2016-05-05 17:31:59
Hej. Moim zdaniem sporo zależy od tego jak pracodawcę podchodzi do swoich pracowników, jakie warunki i narzędzia im zapewnia. A tutaj podobno w tym temacie jest bardzo pozytywnie. Poszukują od maja tego roku monterów instalacji elektrycznych. pozdro
Dziewczyna 24 2016-06-06 15:06:40
Witam wszystkich. Mam pytanie czy ktoś mógłby mi napisać jak jest z pracą na inwentaryzacji ? jak zakwaterowania jak z wypłatami jest?
Ana 2016-06-06 20:15:22
Jak jest na inwentaryzacji czy ktos był przez tą firme w pracy? jak zakwaterowanie wyplaty ? wszystko bylo ok ?
6 2016-06-08 22:59:53
a ja mam nieco inne kochane ziomeczki pytanie - czy u was Team Leader to prawda że musi dobrze znać język niemiecki?
Ana 2016-06-09 13:01:35
Czy ktoś może napisać jak wygląda praca przy inwentaryzacji ? są nocki czy tylko dniówki ?
maniek 2016-06-09 21:05:34
teraz chyba nie ma ofert pracy inwentaryzację. raczej Wyjazdy wakacyjne dla studentów ich teraz zajmują - wiecie coś więcej o tych wyjazdach i czy musiałabym coś dopłacać z własnej kieszeni?
on 2016-06-14 18:10:46
Robię przez sigmę wiadomo 200 zł za busa w dwie strony, teraz się pogorszyło bo pracujesz po 4-5h i więcej czasu spędzasz w busie 500 km przeprowadzki to norma. Warunki mieszkaniowe różne, czasem zdarzy się melina ale hotele na ok 2 noce Ale zobaczymy ile kasy dostanę.
1
syren 2016-06-14 18:28:15
ja tam tylko od nich oferty widzę na pracowników magazynu, jakaś wielka masowa rekrutacja jest - chyba się skuszę bo 40.00 - 50.00 PLN to jest zacna stawka
Gosia 2016-07-13 16:39:11
Do wzięcia są tutaj Bezpłatne szkolenie: Programista JAVA z możliwością płatnego stażu i zatrudnienia i ja je polecam
anonim 2016-08-10 13:01:56
Firma ok, ludzie są różni.Uważać na alkoholików i awanturników-Polaków.Pracować trzeba wszędzie.Wypłata na czas -20-stego następnego miesiąca.Najlepiej to dostać się bezpośredni do Sigma Ivalis- lepsze warunki
Justa 2016-08-10 13:05:10
Był ktoś z Was na tym szkoleniu jak wygląda zatrudnienie? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Polski HR S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski HR S.A.