Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Handman Sp. z o.o.

Opinie o Handman Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Handman Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
igor - 2015-03-22 22:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałeś o królowej marysieńce a o dziesięciopiętrowym bloku dwudzisto pierwszym jak wiedziesz na dziesiąte piętro to kieruj się na dwie dziewiątki tam ma oficjalną siedzibę oszust Pacocha
zdjecie uzytkownika
Christophorus - 2015-03-31 11:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem klientem. gość sprawiał niezłe wrażenie, ale w pewnym momencie zaczął szantażować. nie polecam.
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-04-03 15:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Christophorus - 2015-03-31 11:07:29]:
Szantazowac klienta? No to nieźle poleciał.
zdjecie uzytkownika
Uwaga - 2015-05-21 22:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga, handman zawinął firmę, oto co na stronie się pojawia:
"Z powodu iż od grudnia 2014 członek zarządu jak również główny udziałowiec firmy Handman sp.z.o.o. będąca w posiadaniu wszystkich własności firmy oraz marki Handman itp., Katarzyna Filip jest niedostępna (porzuciła firmę)

Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha"

Ale jest lepszy cwaniak-na fejsie już widnieje jako "Handyman" - będzie kolejna firma :)
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-05-27 10:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taki oto wpis pojawia się na stronie:(usunięte przez administratora)
Z powodu iż od grudnia 2014 członek zarządu jak również główny udziałowiec firmy Handman sp.z.o.o. będąca w posiadaniu wszystkich własności firmy oraz marki Handman itp., Katarzyna Filip jest niedostępna (porzuciła firmę)

Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha
- GAME OVER -
Tak, więc to wszystko prawda co tu piszecie. Oszukał nas, a teraz chce "ugotować" Kasię matkę swojego dziecka. Pogratulować p. Pacocha. W perfidii jesteś mistrzem.
zdjecie uzytkownika
pawo - 2015-06-01 14:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najnowszy info Pacocha porwał dziecko Katarzynie nie mogąc się pogodzić , że cały świat mu sie wali na łeb to siłą chce zagarnąć matce dziecko już policja go ściga jak wyląduje w więzieniu to tam dopiero za wszystko I wszystkich odpokutuje tymbardziej jak się współwięzniowie dowiedzą co to za gagatek I ilu ludzi przekręcił pozostanie mu tylko targnąć się na swoje życie za krzywdy wszystkich, bo taki człowiek jak Pacocha nie uświadamia sobie , że za wszystko będzie musiał zapłacić.Po prostu powinien być odizolowany od ludzi I społeczeństwa czeka go więzienie lub psychiatryk za wszystkie perfidie.Teraz to tylko kwestia czasu, aby sprawiedliwości stało się zadość.
zdjecie uzytkownika
Pawo - 2015-06-07 15:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pacoch, Bogdan chce się z tobą spotkać w sprawie rusztowania, które podobno jest w twoim posiadaniu. Firma, która je wypożyczyła podała Bogdana do Sądu. A temu chłopakowi jeszcze tylko tego potrzeba. A tak w ogóle to powinieneś się zainteresować człowiekiem, którego skrzywdziłeś -bydlaku...
zdjecie uzytkownika
Uwaga - 2015-06-07 15:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga, handman zawinął firmę, oto co na stronie się pojawia:
"Z powodu iż od grudnia 2014 członek zarządu jak również główny udziałowiec firmy Handman sp.z.o.o. będąca w posiadaniu wszystkich własności firmy oraz marki Handman itp., Katarzyna Filip jest niedostępna (porzuciła firmę)

Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha"

Ale jest lepszy cwaniak-na fejsie już widnieje jako "Handyman" - będzie kolejna firma :)
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-06-11 11:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Uwaga - 2015-06-07 15:51:41]:
Rusztowanie już dawno poszło do ludzi, cwaniaczek wyprzedał cały magazyn zostawiając jeden komplet narzędzi na kontynuowanie remontowej fuszerki w domach naiwnych ludzi.
zdjecie uzytkownika
Jasny - 2015-06-13 20:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sobie może w Dziadowie od Pacochowej rusztowanie odebrać, bo toż napisał że ona jest "będąca w posiadaniu wszystkich własności firmy ", więc pewnie i rusztowanie bogdana zawinela "porzucajac" firmę. Także Bogda- pociąg, kierunek dziadowo, sorry, Działdowo i jedziesz po ruszt. Chcesz namiary?
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-06-19 11:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oto jaki wpis umieściła pacochowa na Facebook'u:
30 maja o 08:13 ·

Drodzy Przyjaciele i Znajomi!
Proszę o pomoc w odnalezieniu mojego synka Leosia!
Został uprowadzony przez swojego ojca Marka Pacochę. Nie mam z dzieckiem kontaktu.Nie mogę się z nim zobaczyć, nie wiem w jakich warunkach przebywa czy jest zdrowy, nakarmiony i zadbany. Nie rozumiem jak można 2-letnie dziecko traktować jak zakładnika? Jak można oderwać 2-letniego chłopczyka od mamy-najbliższej osoby. To podłe i nieludzkie!!!! Każdego kto może coś wiedzieć proszę o kontakt pod numerem 517 749 585

Kasia Filip



zdjecie uzytkownika
igor - 2015-06-19 11:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
https://www.facebook.com/katarzyna.filip.16

5 wpisów o tej samej treści zamieszczany w różnych godzinach.
Pacoch ty się doigrasz.
A swoją drogą ta cała Kasia i Pacoch są siebie warci. Poczytajcie komentarze choćby na tym portalu kiedy cię panno Filip przestrzegano przed tym bydlakiem...
On cię jeszcze ugotuje możesz być pewna.
https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=Ngjs0UsiB6s
zdjecie uzytkownika
klientka HANDMANA - 2015-06-27 10:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, którzy zaglądają na to forum znalazłam taki oto wpis pod linkiem Witamy w HANDMAN: Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha
Podpowiedzcie mi co z moim opłaconym abonamentem? Mam jeszcze dużo godzin do odebrania. Ma portalu facebook znalazłam HANDYMAN czy to rzeczywiście nowa firma? Proszę o informacje bo mam wrażenie, że się fatalnie wpakowałam. Dzięki serdeczne za informacje a może jakiś kontakt z tym człowiekiem. Na al.Solidarności ma biuro. Wybieram się tam. Na Słowiczej na Ochocie nie ma HANDMANA pani właścicielka poinformowała mnie, że p. Pacocha za długi czynszowe został eksmitowany w czerwcu 2013(?). Kochani może mi ktoś napisze o co tu chodzi czy ten pan popadł w jakieś kłopoty?
zdjecie uzytkownika
zaniepokojona klientka HANDMAN - 2015-06-27 12:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże co się dzieje na stronie Facebook https://www.facebook.com/handman.fanpage
jest komunikat, że strona została zamknięta. Teraz to się naprawdę martwię. Ratujcie może wiecie Państwo gdzie p. Pacocha zamieszkuje. Przeczytałam wszystkie wpisy a więc to wszystko prawda. Poradźcie co mam robić. Dzwoniłam do Pana, który u mnie pracował i powiedział mi, że od połowy 2013 roku już u p. Pacochy nie pracuje i również czeka na wywiązanie się przez niego z umowy i zapłatę należnych mu pieniędzy, które jest mu winien. Poradził kontakt osobisty z p. Pacochą. Proszę usilnie o adres jego zamieszkania. Może on naprawi mój dach...
zdjecie uzytkownika
andy - 2015-06-30 07:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaniepokojona klientka HANDMAN - 2015-06-27 12:28:52]:
Na solidarności nie ma żadnego biura i nigdy tam nie było. Jesli chodzi o adres to chyba marysieńki był ostatni znany (proszę spojżeć na poprzednich stronach). A co z Pani abonamentem..? Zasadniczo nic... jeśli spółka się rozwiąże to ciężko będzie przy tej ilości wierzycieli coś odzyskać- ale to już prawnik musi Pani powiedzieć. Pacoch ma długi większe niż grecja, u każdego chyba kogo poznał, z kim pracował czy robił interesy. Gość ma jakąś kosmiczną niechęć do płacenia za co kolwiek, jak mu przychodziło za coś zapłacić to aż mu się ręce trzęsły. Jego filozowia była - lepiej pożyczyć, wynająć niż kupić - wkońcu wyszło dlaczego. Pacochowie oszukali bardzo dużo ludzi, z tego co widać wkońcu nawet Pacoch - Pacochową oszukał, więc już patologia poprostu.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-07-08 10:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak więc to jednak prawda Pacocha będzie likwidował spółkę z o.o. HANDMAN i jeśli macie Państwo jakieś roszczenia to kontaktujmy się przez ten portal i zakładajmy sprawy sprawy sądowe Może nawet w ramach pozwu zbiorowego. Rozmawiałem z jego radcą prawnym. Winą za upadek spółki chce obarczyć p.Katarzynę F. udziałowca ą(49%) i zapewne mu się to uda. Wnioskuje o wyprowadzenie środków trwałych oraz pieniężnych. Pani Katarzyno wiem, że doświadczenie ze spółką z ograniczoną odpowiedzialnością ma pani zapewne niewielkie. Dlatego to pani powinna zgłosić do prokuratury wniosek o niewłaściwe rozporządzanie mieniem spółki a w KRS-sie złożyć pismo opisując fatyczny stan spółki HANDMAN. Pani Kasiu niech się pani ratuje bo firma to nie tylko profity to również długi a tych jak się pani domyśla jest multum. Pacocha przegrał kolejny proces.
Wszystkich, którzy mają roszczenia do HANDMANA proszę o kontakt na tym forum...
zdjecie uzytkownika
lawyer - 2015-07-09 00:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętaj Kasiu,
że nawet jeżeli dana osoba jest wspólnikiem w spółce z ograniczoną odpowiedzialnością i jednocześnie członkiem jej zarządu, nie będzie zwolniona z odpowiedzialności jaką ponoszą członkowie zarządu. Status wspólnika nie zwalnia z odpowiedzialności ponoszonej z tytułu pełnienia funkcji w zarządzie sp. z o.o. Nie masz wyjścia musisz coś z tym zrobić bo ten bezwzględny człowiek Ciebie zniszczy...
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-07-15 11:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może mi ktoś z Państwa wytłumaczyć co oznacza taki oto wpis na stromie HANDMAN-a: "

Z powodu iż od grudnia 2014 członek zarządu jak również główny udziałowiec firmy Handman sp.z.o.o. będąca w posiadaniu wszystkich własności firmy oraz marki Handman itp., Katarzyna Filip jest niedostępna (porzuciła firmę)

Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha"
Może to głupi żart, który ktoś zrobił p. Pacochu, bo jeśli nie to ten pan jest skończonym kretynem umieszczając taki wpis na stronie firmy usługowej. A może to te dopalacze takie modne ostatnio. Bo to, że ten "buddysta" lubi sobie zapalić to widziałam, choćby na zakończenie prac związanych z remontem pięknego domu w lesie bogatego Belga. A potem nocnym rajdem naćpanego p. prezesa pożyczonym samochodem do Warszawy. Baw się tak dalej p. Pacoch ale niszcz innych...
zdjecie uzytkownika
ross - 2015-07-15 18:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież wyżej napisali, że spółka ma być zlikwidowana. Naprawdę dziwne rzeczy się dzieją, bo przecież chyba handman nie radził sobie w branży tak najgorzej, w sumie to ja nie widzę powodu aby mieli upaść, może to będzie likwidacja spółki i założenie nowej, ciężko w sumie powiedzieć, zobaczymy co jutro przyniesie.
zdjecie uzytkownika
Jasny - 2015-07-16 09:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proceder tych oszustów (pacocha i jego niuni) trwa od lat (wystarczy poszukać w necie) najpierw była Anglia, z której musiał uciekać bo oszukani Polacy chcieli zrobić mu krzywdę. Wrócił do kraju założył działalność gospodarczą. Narobił długów,oszukał kilkanaście osób i poszedł z torbami. Wziął sobie sklepową na vce prezesa i otworzył sp.z o.o. Dzięki lewym adresem unikał przez całe lata komornika (nawet na tym forum są linki do jego długów walajacych się po firmach windykacyjnych) handman miał biuro w internecie jedynie. Wraz ze swoją vce prezes oszukali kolejne kilkadziesiąt osób - głównie pracowników i kontrahentów. W momencie jak już żadna hurtownia nie chciała dać towar na kredyt, żadna wypożyczalnia pożyczyć narzędzi czy samochodu wziął większy kredyt sprzedał narzędzia, oszukał klientów i się zawinal a odpowiedzialność zwali na panią vce prezes sklepową. Założy kolejną firmę i zacznie oszukiwać od nowa. A my oszukani możemy mieć żal tylko do siebie że nie sprawdziliśmy go w necie i w bigu zanim zaczęliśmy robić z nim interesy, bo teraz nie odzyskamy ani grosza. Pacoch wydał wszystko na lansowanie się na prezesa, drogie knajpy i narkotyki. A W NECIE INFORMACJE O OSZUSTWACH PACOCHA WIDNIEJĄ OD2012 ROKU przynajmniej. Mądry polak po szkodzie,ja też mu zaufalem a sprawdziłem dopiero jak mnie oszukał.
zdjecie uzytkownika
taka ja - 2015-07-27 11:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Miałem wątpliwą przyjemność poznać p.MP na samym początku działalności - i w sumie teraz powinni uderzyć się w pierś Wszyscy, którzy na "śniadaniach biznesowych" zaczęli go promować, polecać, pomagać. Nie chcę wymieniać z imienia i nazwiska, bo myślę, że żaden z tych "biznesmenów", "couchów" nie chce być z nim powiązany.
Polskie bagienko.
zdjecie uzytkownika
Partner biznesowy - 2015-07-27 12:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam Panią Pani K.F. niech Pani nie szuka winnych waszej szemranej działalności. Pani brała w niej czynny udział. My jesteśmy ofiarami waszych przekrętów włączając w to pracowników, których nie płaciliście. Podać Pani kwoty faktur nie zapłaconych przez was. Jest tego dużo i Pani to wie. Niech Pani nie pajacuje, że winę ponoszą partnerzy biznesowi. Was nikt nie oszukał wy natomiast wielu. I jeszcze apel do wszystkich, którym oni są winni pieniądze - zakładajcie sprawy sądowe powiązanie działalności M.P. i spolki jest latwe do udowodnienia. Dysponuję materiałami.
zdjecie uzytkownika
taka ja - 2015-07-27 14:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli myślicie, Panowie, że jestem p.KF to jesteście w błędzie. W sumie może Was to nauczy sprawdzać osoby, którym wystawia się rekomendacje. Idee, które głosicie są jak najbardziej słuszne, ale spaczone przez polskie realia i niby biznesmenów, którzy z mikrodziałności chcą stworzyć korporację.
A co do Państwa MP i KF - jak to mówią karma wraca. I trzymam kciuki, aby Wszyscy pokrzywdzeni w minimalnym stopniu dostali zadośćuczynienie. Nie sądziłem, że na przestrzeni 6 lat zrobią tyle szkód.
zdjecie uzytkownika
Robo - 2015-08-02 16:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O i pacochowe konsorcjum sie odezwalo, tyle lat nagrywaliscie mu jeleni i pomagaliscie oszukiwać ludzi, a jak i was oszukał to mówicie ze to nie wy i nie macie z nim nic wspólnego. Tyle lat nie wiedzieliście że to przekręt i myślicie że ktoś w to uwierzy? Jestem za wpisanie firm które temu oszustowi ułatwialy przestępczą działalność.
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-08-03 22:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robo w 100% się z tobą zgadzam. Wielkie larum kiedy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] okrada złodzieja. A pracownicy Pacocha to inaczej 80% nie potrzebowało umowy o pracę. Byli tacy na zasiłkach z UP czy socjalnych, alimenciarze i przyjezdni, którzy aż się prosili żeby ich zrobić w ch***. I "elita byznesu" M.P sklepowa z Dziadowa dymali frajerów, aby w końcu wydymać się nawzajem. Co do listy partnerów biznesowych to powinna ona powstać. Taki np. pan elektryk, który załatwiał Pacosze uprawnienia elektryczne. A Pacocha wciskał je swoim HANDMANOM za bagatela 800 zł. W tej sprawie toczy się obecnie postępowanie. Jesli macie panowie takie uprawnienia to dysponuję telefonem do funkcjonariusza, który się tym zajmuje i chętnie go podam. Może ktoś wie kto pomógł pacosze w zdobyciu dyplomu bibliotekarstwa?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Handman Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Handman Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert