Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Handman Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Handman Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
vasco - 2013-07-20 06:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oijajacie ta firme firme lukiem o promienu srednicy ziemi. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zaszokowany - 2013-11-10 15:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś skontaktuje się z "owym Panem" proszę o wiadomość tu na forum - LUDZIE Z DALA OD TEGO CZŁOWIEKA a w szczególności gdyby ktoś dostał propozycję "pracy".
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-12-17 15:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Krystian co masz na myśli pisząc że : "jeden dzień wysarczył aby Handman przestał istnieć" czyżby firma odniosła porażkę? napisz jesli wiesz jak obecnie wygląda sytuacja...
zdjecie uzytkownika
waw - 2014-02-06 18:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
problem w tej firmie jest był jeden, trafiali tam tzw pracownicy, z reguły 2 lewe ręce, szef jest człowiekiem zbyt ufający ludziom a te wpisy mają na celu zepsucie opinii, jest wielu zadowolonych klientów
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-02-08 11:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ waw=pacocha marek
" tzw pracownicy, z reguły 2 lewe ręce, szef jest człowiekiem zbyt ufający ludziom". Jaki ty cyniczny i bezczelny jesteś. Już to, że w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej nie patrzyłeś ludziom w oczy powinno dać wiele do myślenia. Czy ty zdajesz sobie sprawę z tego ilu ludzi zniszczyłeś, nie płacąc im za pracę? Ale wyczerpałeś już swój repertuar. Cieszyć się jedynie powinieneś, że to się tak skończyło dla ciebie. Wcale nie jesteś tak przebiegły jak ci się wydaje. I jak mówi mądre polskie przysłowie: "Pan choć nie rychliwy - ale sprawiedliwy". A ty marku pacochu masz jeszcze czas aby naprawić krzywdy, które uczyniłeś ludziom...
zdjecie uzytkownika
jurand - 2014-02-08 15:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do czerwca pracowałem u (usunięte przez administratora), zatrudniał nas (oczywiście na czarno) - jednego dnia odeszli wszyscy pracownicy. Na koniec kontraktu pracodawca starał się znaleźć pretekst żeby nie zapłacić, i tak zrobił. Nie wyciągnął nawet wniosku z wypadku jakiemu uległ jeden z jego pracowników, który będzie inwalidą do końca życia. Żeby pracować musieli sami wypożyczyć sobie rusztowanie z wypożyczalni (oczyiwiście jak najtaniej, bez barierek). Żeby móc dojechać do pracy służbowym samochodem, należało sobie go zatankować za własne pieniądze (!). 11 ludzi jest pokrzywdzonych, ponieważ nie otrzymali zapłaty od Pacochy za swoją pracę.
zdjecie uzytkownika
Anton - 2014-02-08 15:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opinia z waw - 2014-02-06 18:33:57 i marek - 2013-12-17 15:49:49 są zamiszczone przez (usunięte przez administratora). To żenujące, przestań się tak bawić, bo to nie jest poważne (z resztą ty nigdy poważny nie byłeś). (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zawiedziona klientka - 2014-02-08 20:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem jedną z tzw. abonamentowych klientów Handmana. Czemu nie można z panem nawiązać kontaktu i kiedy wywiąże się pan ze zobowiązań objętych abonamentem? Czy będę musiała skierować sprawę na drogę sądową? Przestrzegam wszystkich przed kontaktem z firmą i panem Markiem Pacoch.
zdjecie uzytkownika
Guziec - 2014-02-09 19:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do administratora! Prośba o nie usuwanie powyższych wpisów ponieważ(usunięte przez administratora) od ubiegłego roku nie wywiązuje się z zobowiązań tzw. abonamentowych, (usunięte przez administratora)Mam informację że (usunięte przez administratora)znów próbuje rekrutować ludzi. Uprzedzam jeśli nie chcecie mieć problemów - szukajcie pracy gdzie indziej. Jako ostatni odszedł od niego chłopak, który wziął w Providencie pożyczkę na Pacocha i sam ją spłaca. To bezwzględny oszust. Przekazaliśmy już informację Komornikowi gdzie znajduje się magazyn narzędzi i materiałów. Jeśli wiecie gdzie zamieszkuje (usunięte przez administratora)i drugi członek zarządu i wspólniczka (usunięte przez administratora) prosimy o informację.
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-02-10 16:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedziona klientka - 2014-02-08 20:43:16]:
Czy to prawda, że z 2 leasingowanych fordów zniknęło logo Handman a prezes pacoch jeździ starym gruchotem i sam proponuje ludziom usługi? Widać nieźle go dopadło.
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-02-14 13:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) One są wielką przestrogą nie tylko dla nas naiwnych, którzy dajemy się (usunięte przez administratora) ludziom z zewnątrz z jakich wioch, pazernych, bazujących na naszej naiwności.
(usunięte przez administratora) Co znaczy, że Handman przestał istnieć, ano nie mniej nie więcej znaczy to tyle, że ludzie nie chcą być dłużej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i odeszli wszyscy jednego dnia. (usunięte przez administratora) Szkoda, że zaprzepaściłeś ideę Handmana i nasze nadzieje jako franczyzobiorców.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2014-05-13 21:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto potrzebuje namiary na pacocha i tej jego dziuni wiem gdzie przebywaja i dysponuje ich adresem. Ktos potrzebowal do sprawy sadowej i do komornika piszcie tu na forum. Bo takich "bisnesnanow" trzeba tepic bo dosc juz zlego narobili. Mialem kontakt z czlowiekiem, ktory bezumownie uzyczal mu samochodu oczywiscie za free
zdjecie uzytkownika
Rob - 2014-09-17 14:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oficjalne Pismo:HONORARIUM W WYSOKOŚCI 10.000ZŁ.POWINNO WPŁYNĄĆ NA MOJE KONTO ZA MÓJ UDZIAŁ W FILMACH UPUBLICZNIONYCH. UREGULOWANIE NALEŻNOŚCI ŁĄCZY SIĘ Z UMOWĄ ZE ZGODĄ DO WYKORZYSTANIA MOJEGO WIZERUNKU W FILMACH O "HANDMAN", KTÓRA NIE ZOSTAŁA ZAWARTA Z WINY MARKA PACOCHY PO MIĘDZY ZAINTERESOWANYMI STRONAMI. NIE PRZEKAZANIE MI PIENIĘDZY OZNACZA USUNIĘCIE W TRYBIE NATYCHMIASTOWYM FILMÓW Z OBIEGU PUBLICZNEGO. ZA NIE USUNIĘCIE FILMÓW OPUBLIKOWANYCH BEZ ZGODY GROŻĄ SANKCJE KARNE W POSTACI WYSOKIEGO ODSZKODOWANIA, ZGODNIE Z LITERĄ PRAWA ART.23 I 24 KODEKSU CYWILNEGO. NAKAZUJĘ NATYCHMIASTOWE UREGULOWANIE KWESTII FINANSOWYCH I PRAWNYCH ŁĄCZNIE Z ZAPŁATĄ ZA PRACE REMONTOWE NA RZECZ P. ANNICK,8DNI(KWIECIEŃ-MAJ)W ŁOMIANKACH! PISMO KIEROWANE DO MARKA PACOCHY.CO NASTĘPUJE: WSZYSTKIE KONSEKWENCJE TYCH ZASZŁOŚCI PONOSI MAREK PACOCHA, CO NIE ZWALNIA GO OD ODPOWIEDZIALNOŚCI KARNEJ-TAK STANOWI PRAWO!
zdjecie uzytkownika
Handman Sp.z o.o. - 2014-10-13 12:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo proszę o kierowanie opinii na temat Pana(usunięte przez administratora) i jego działalności pod profilem jego działalności. To jest profil Spółki Handman.
zdjecie uzytkownika
jeden z oszukanych - 2014-10-18 20:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czym jest Spółka Handman jak nie działalnością Pana Pacochy i jego partnerki? bo prężnie działająca ta firma to nic innego jak w.w parka i przewijający się kolejni oszukiwani pracownicy, franczyzobiorcy, podwykonawcy czy jak ich zwał. Firma ma adres wirtualny, podaje tylko telefony komórkowe świadczy tylko o jednym "firma krzak z biurem w samochodzie". Nie dajcie się namówić na współpracę z nimi, skoro przez tyle lat nie był w stanie zbudować ekipy, cóż... to świadczy o jednym, nadal oszukuje ludzi i nie płaci im za pracę.
zdjecie uzytkownika
hamid - 2014-10-22 02:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieję , że trafiłem na dobry profil firmy handman. Widzę tu sporo negatywów i w sumie nie dziwi mnie to po tym co przeczytałem na ich stronie. Mianowicie co to za firma która w ofercie pracy pisze , że do pracy u siebie przyjmie praktycznie każdego kto będzie chciał... To z miejsca wygląda dziwnie jak się to czyta
zdjecie uzytkownika
Marek Pacocha - 2014-10-27 13:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeden z oszukanych - 2014-10-18 20:06:13]:
Tylko uczciwy człowiek nie ma powodów się ukrywać, więc ja Marek Pacocha informuję, że wszystkich poszkodowanych, oszukanych, zawiedzionych, nieszczęśliwych nieudaczników życiowych, partaczy, jednodniowych 'fachowców' przestrzegam przed szarganiem Spółki Handman i działaniem na jej szkodę.
Wszystkie te osoby w ramach zadośćuczynienia zapraszam do spotkania w Sądzie, gdzie każdy może dojść prawdy.
Przykładem niech bedzie jedna ze spraw, która właśnie się zakończyła, a szczegóły można znaleźć pod linkiem http://handman.pl/pub/wyrok.pdf
Mam nadzieję, że poważni ludzie nie czytają takich bredni i fantazji umieszczanych przez anonimowych pisarzy na potalu Go work, który zapewne jest bardzo 'wiarygodnym' źródłem informacji. Hejtowanie w internecie to plaga!
zdjecie uzytkownika
Zdziwiona - 2014-10-28 23:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Marku , Pan mówi o kłamstwach a jak Pan się odniesie do zaległości w płatnościach u swoich kontrahentach ? Miesiące milczenia i lekceważenia , być może już niedługo też zamieścimy wyrok . Niech Pan zejdzie na ziemię i zacznie regulować zobowiązania , i to nie te na czarno ale te wynikające z faktur
zdjecie uzytkownika
jastrzab - 2014-10-29 11:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zdziwiona - 2014-10-28 23:10:07]:
Jakich bredni?Kiedy sie rozliczysz kretaczu?Dales mi umowe zlecenie i do tej pory sie nie rozliczyles.Jestes mi winien 2000zl.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Handman Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x