Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Handman Sp. z o.o.

Opinie o Handman Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Handman Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
igor - 2015-05-27 10:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taki oto wpis pojawia się na stronie:(usunięte przez administratora)
Z powodu iż od grudnia 2014 członek zarządu jak również główny udziałowiec firmy Handman sp.z.o.o. będąca w posiadaniu wszystkich własności firmy oraz marki Handman itp., Katarzyna Filip jest niedostępna (porzuciła firmę)

Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha
- GAME OVER -
Tak, więc to wszystko prawda co tu piszecie. Oszukał nas, a teraz chce "ugotować" Kasię matkę swojego dziecka. Pogratulować p. Pacocha. W perfidii jesteś mistrzem.
zdjecie uzytkownika
pawo - 2015-06-01 14:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najnowszy info Pacocha porwał dziecko Katarzynie nie mogąc się pogodzić , że cały świat mu sie wali na łeb to siłą chce zagarnąć matce dziecko już policja go ściga jak wyląduje w więzieniu to tam dopiero za wszystko I wszystkich odpokutuje tymbardziej jak się współwięzniowie dowiedzą co to za gagatek I ilu ludzi przekręcił pozostanie mu tylko targnąć się na swoje życie za krzywdy wszystkich, bo taki człowiek jak Pacocha nie uświadamia sobie , że za wszystko będzie musiał zapłacić.Po prostu powinien być odizolowany od ludzi I społeczeństwa czeka go więzienie lub psychiatryk za wszystkie perfidie.Teraz to tylko kwestia czasu, aby sprawiedliwości stało się zadość.
zdjecie uzytkownika
Pawo - 2015-06-07 15:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pacoch, Bogdan chce się z tobą spotkać w sprawie rusztowania, które podobno jest w twoim posiadaniu. Firma, która je wypożyczyła podała Bogdana do Sądu. A temu chłopakowi jeszcze tylko tego potrzeba. A tak w ogóle to powinieneś się zainteresować człowiekiem, którego skrzywdziłeś -bydlaku...
zdjecie uzytkownika
Uwaga - 2015-06-07 15:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga, handman zawinął firmę, oto co na stronie się pojawia:
"Z powodu iż od grudnia 2014 członek zarządu jak również główny udziałowiec firmy Handman sp.z.o.o. będąca w posiadaniu wszystkich własności firmy oraz marki Handman itp., Katarzyna Filip jest niedostępna (porzuciła firmę)

Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha"

Ale jest lepszy cwaniak-na fejsie już widnieje jako "Handyman" - będzie kolejna firma :)
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-06-11 11:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Uwaga - 2015-06-07 15:51:41]:
Rusztowanie już dawno poszło do ludzi, cwaniaczek wyprzedał cały magazyn zostawiając jeden komplet narzędzi na kontynuowanie remontowej fuszerki w domach naiwnych ludzi.
zdjecie uzytkownika
Jasny - 2015-06-13 20:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sobie może w Dziadowie od Pacochowej rusztowanie odebrać, bo toż napisał że ona jest "będąca w posiadaniu wszystkich własności firmy ", więc pewnie i rusztowanie bogdana zawinela "porzucajac" firmę. Także Bogda- pociąg, kierunek dziadowo, sorry, Działdowo i jedziesz po ruszt. Chcesz namiary?
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-06-19 11:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oto jaki wpis umieściła pacochowa na Facebook'u:
30 maja o 08:13 ·

Drodzy Przyjaciele i Znajomi!
Proszę o pomoc w odnalezieniu mojego synka Leosia!
Został uprowadzony przez swojego ojca Marka Pacochę. Nie mam z dzieckiem kontaktu.Nie mogę się z nim zobaczyć, nie wiem w jakich warunkach przebywa czy jest zdrowy, nakarmiony i zadbany. Nie rozumiem jak można 2-letnie dziecko traktować jak zakładnika? Jak można oderwać 2-letniego chłopczyka od mamy-najbliższej osoby. To podłe i nieludzkie!!!! Każdego kto może coś wiedzieć proszę o kontakt pod numerem 517 749 585

Kasia Filip



zdjecie uzytkownika
igor - 2015-06-19 11:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
https://www.facebook.com/katarzyna.filip.16

5 wpisów o tej samej treści zamieszczany w różnych godzinach.
Pacoch ty się doigrasz.
A swoją drogą ta cała Kasia i Pacoch są siebie warci. Poczytajcie komentarze choćby na tym portalu kiedy cię panno Filip przestrzegano przed tym bydlakiem...
On cię jeszcze ugotuje możesz być pewna.
https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=Ngjs0UsiB6s
zdjecie uzytkownika
klientka HANDMANA - 2015-06-27 10:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, którzy zaglądają na to forum znalazłam taki oto wpis pod linkiem Witamy w HANDMAN: Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha
Podpowiedzcie mi co z moim opłaconym abonamentem? Mam jeszcze dużo godzin do odebrania. Ma portalu facebook znalazłam HANDYMAN czy to rzeczywiście nowa firma? Proszę o informacje bo mam wrażenie, że się fatalnie wpakowałam. Dzięki serdeczne za informacje a może jakiś kontakt z tym człowiekiem. Na al.Solidarności ma biuro. Wybieram się tam. Na Słowiczej na Ochocie nie ma HANDMANA pani właścicielka poinformowała mnie, że p. Pacocha za długi czynszowe został eksmitowany w czerwcu 2013(?). Kochani może mi ktoś napisze o co tu chodzi czy ten pan popadł w jakieś kłopoty?
zdjecie uzytkownika
zaniepokojona klientka HANDMAN - 2015-06-27 12:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże co się dzieje na stronie Facebook https://www.facebook.com/handman.fanpage
jest komunikat, że strona została zamknięta. Teraz to się naprawdę martwię. Ratujcie może wiecie Państwo gdzie p. Pacocha zamieszkuje. Przeczytałam wszystkie wpisy a więc to wszystko prawda. Poradźcie co mam robić. Dzwoniłam do Pana, który u mnie pracował i powiedział mi, że od połowy 2013 roku już u p. Pacochy nie pracuje i również czeka na wywiązanie się przez niego z umowy i zapłatę należnych mu pieniędzy, które jest mu winien. Poradził kontakt osobisty z p. Pacochą. Proszę usilnie o adres jego zamieszkania. Może on naprawi mój dach...
zdjecie uzytkownika
andy - 2015-06-30 07:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaniepokojona klientka HANDMAN - 2015-06-27 12:28:52]:
Na solidarności nie ma żadnego biura i nigdy tam nie było. Jesli chodzi o adres to chyba marysieńki był ostatni znany (proszę spojżeć na poprzednich stronach). A co z Pani abonamentem..? Zasadniczo nic... jeśli spółka się rozwiąże to ciężko będzie przy tej ilości wierzycieli coś odzyskać- ale to już prawnik musi Pani powiedzieć. Pacoch ma długi większe niż grecja, u każdego chyba kogo poznał, z kim pracował czy robił interesy. Gość ma jakąś kosmiczną niechęć do płacenia za co kolwiek, jak mu przychodziło za coś zapłacić to aż mu się ręce trzęsły. Jego filozowia była - lepiej pożyczyć, wynająć niż kupić - wkońcu wyszło dlaczego. Pacochowie oszukali bardzo dużo ludzi, z tego co widać wkońcu nawet Pacoch - Pacochową oszukał, więc już patologia poprostu.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-07-08 10:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak więc to jednak prawda Pacocha będzie likwidował spółkę z o.o. HANDMAN i jeśli macie Państwo jakieś roszczenia to kontaktujmy się przez ten portal i zakładajmy sprawy sprawy sądowe Może nawet w ramach pozwu zbiorowego. Rozmawiałem z jego radcą prawnym. Winą za upadek spółki chce obarczyć p.Katarzynę F. udziałowca ą(49%) i zapewne mu się to uda. Wnioskuje o wyprowadzenie środków trwałych oraz pieniężnych. Pani Katarzyno wiem, że doświadczenie ze spółką z ograniczoną odpowiedzialnością ma pani zapewne niewielkie. Dlatego to pani powinna zgłosić do prokuratury wniosek o niewłaściwe rozporządzanie mieniem spółki a w KRS-sie złożyć pismo opisując fatyczny stan spółki HANDMAN. Pani Kasiu niech się pani ratuje bo firma to nie tylko profity to również długi a tych jak się pani domyśla jest multum. Pacocha przegrał kolejny proces.
Wszystkich, którzy mają roszczenia do HANDMANA proszę o kontakt na tym forum...
zdjecie uzytkownika
lawyer - 2015-07-09 00:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętaj Kasiu,
że nawet jeżeli dana osoba jest wspólnikiem w spółce z ograniczoną odpowiedzialnością i jednocześnie członkiem jej zarządu, nie będzie zwolniona z odpowiedzialności jaką ponoszą członkowie zarządu. Status wspólnika nie zwalnia z odpowiedzialności ponoszonej z tytułu pełnienia funkcji w zarządzie sp. z o.o. Nie masz wyjścia musisz coś z tym zrobić bo ten bezwzględny człowiek Ciebie zniszczy...
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-07-15 11:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może mi ktoś z Państwa wytłumaczyć co oznacza taki oto wpis na stromie HANDMAN-a: "

Z powodu iż od grudnia 2014 członek zarządu jak również główny udziałowiec firmy Handman sp.z.o.o. będąca w posiadaniu wszystkich własności firmy oraz marki Handman itp., Katarzyna Filip jest niedostępna (porzuciła firmę)

Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha"
Może to głupi żart, który ktoś zrobił p. Pacochu, bo jeśli nie to ten pan jest skończonym kretynem umieszczając taki wpis na stronie firmy usługowej. A może to te dopalacze takie modne ostatnio. Bo to, że ten "buddysta" lubi sobie zapalić to widziałam, choćby na zakończenie prac związanych z remontem pięknego domu w lesie bogatego Belga. A potem nocnym rajdem naćpanego p. prezesa pożyczonym samochodem do Warszawy. Baw się tak dalej p. Pacoch ale niszcz innych...
zdjecie uzytkownika
ross - 2015-07-15 18:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież wyżej napisali, że spółka ma być zlikwidowana. Naprawdę dziwne rzeczy się dzieją, bo przecież chyba handman nie radził sobie w branży tak najgorzej, w sumie to ja nie widzę powodu aby mieli upaść, może to będzie likwidacja spółki i założenie nowej, ciężko w sumie powiedzieć, zobaczymy co jutro przyniesie.
zdjecie uzytkownika
Jasny - 2015-07-16 09:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proceder tych oszustów (pacocha i jego niuni) trwa od lat (wystarczy poszukać w necie) najpierw była Anglia, z której musiał uciekać bo oszukani Polacy chcieli zrobić mu krzywdę. Wrócił do kraju założył działalność gospodarczą. Narobił długów,oszukał kilkanaście osób i poszedł z torbami. Wziął sobie sklepową na vce prezesa i otworzył sp.z o.o. Dzięki lewym adresem unikał przez całe lata komornika (nawet na tym forum są linki do jego długów walajacych się po firmach windykacyjnych) handman miał biuro w internecie jedynie. Wraz ze swoją vce prezes oszukali kolejne kilkadziesiąt osób - głównie pracowników i kontrahentów. W momencie jak już żadna hurtownia nie chciała dać towar na kredyt, żadna wypożyczalnia pożyczyć narzędzi czy samochodu wziął większy kredyt sprzedał narzędzia, oszukał klientów i się zawinal a odpowiedzialność zwali na panią vce prezes sklepową. Założy kolejną firmę i zacznie oszukiwać od nowa. A my oszukani możemy mieć żal tylko do siebie że nie sprawdziliśmy go w necie i w bigu zanim zaczęliśmy robić z nim interesy, bo teraz nie odzyskamy ani grosza. Pacoch wydał wszystko na lansowanie się na prezesa, drogie knajpy i narkotyki. A W NECIE INFORMACJE O OSZUSTWACH PACOCHA WIDNIEJĄ OD2012 ROKU przynajmniej. Mądry polak po szkodzie,ja też mu zaufalem a sprawdziłem dopiero jak mnie oszukał.
zdjecie uzytkownika
taka ja - 2015-07-27 11:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Miałem wątpliwą przyjemność poznać p.MP na samym początku działalności - i w sumie teraz powinni uderzyć się w pierś Wszyscy, którzy na "śniadaniach biznesowych" zaczęli go promować, polecać, pomagać. Nie chcę wymieniać z imienia i nazwiska, bo myślę, że żaden z tych "biznesmenów", "couchów" nie chce być z nim powiązany.
Polskie bagienko.
zdjecie uzytkownika
Partner biznesowy - 2015-07-27 12:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam Panią Pani K.F. niech Pani nie szuka winnych waszej szemranej działalności. Pani brała w niej czynny udział. My jesteśmy ofiarami waszych przekrętów włączając w to pracowników, których nie płaciliście. Podać Pani kwoty faktur nie zapłaconych przez was. Jest tego dużo i Pani to wie. Niech Pani nie pajacuje, że winę ponoszą partnerzy biznesowi. Was nikt nie oszukał wy natomiast wielu. I jeszcze apel do wszystkich, którym oni są winni pieniądze - zakładajcie sprawy sądowe powiązanie działalności M.P. i spolki jest latwe do udowodnienia. Dysponuję materiałami.
zdjecie uzytkownika
taka ja - 2015-07-27 14:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli myślicie, Panowie, że jestem p.KF to jesteście w błędzie. W sumie może Was to nauczy sprawdzać osoby, którym wystawia się rekomendacje. Idee, które głosicie są jak najbardziej słuszne, ale spaczone przez polskie realia i niby biznesmenów, którzy z mikrodziałności chcą stworzyć korporację.
A co do Państwa MP i KF - jak to mówią karma wraca. I trzymam kciuki, aby Wszyscy pokrzywdzeni w minimalnym stopniu dostali zadośćuczynienie. Nie sądziłem, że na przestrzeni 6 lat zrobią tyle szkód.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-02 16:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Robo - 2015-08-02 16:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O i pacochowe konsorcjum sie odezwalo, tyle lat nagrywaliscie mu jeleni i pomagaliscie oszukiwać ludzi, a jak i was oszukał to mówicie ze to nie wy i nie macie z nim nic wspólnego. Tyle lat nie wiedzieliście że to przekręt i myślicie że ktoś w to uwierzy? Jestem za wpisanie firm które temu oszustowi ułatwialy przestępczą działalność.
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-08-03 22:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robo w 100% się z tobą zgadzam. Wielkie larum kiedy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] okrada złodzieja. A pracownicy Pacocha to inaczej 80% nie potrzebowało umowy o pracę. Byli tacy na zasiłkach z UP czy socjalnych, alimenciarze i przyjezdni, którzy aż się prosili żeby ich zrobić w ch***. I "elita byznesu" M.P sklepowa z Dziadowa dymali frajerów, aby w końcu wydymać się nawzajem. Co do listy partnerów biznesowych to powinna ona powstać. Taki np. pan elektryk, który załatwiał Pacosze uprawnienia elektryczne. A Pacocha wciskał je swoim HANDMANOM za bagatela 800 zł. W tej sprawie toczy się obecnie postępowanie. Jesli macie panowie takie uprawnienia to dysponuję telefonem do funkcjonariusza, który się tym zajmuje i chętnie go podam. Może ktoś wie kto pomógł pacosze w zdobyciu dyplomu bibliotekarstwa?
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-08-04 22:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam prośbę o kontakt z Bogdanem, który uległ wypadkowi złamał sobie kręgosłup szyjny i przez p.pacocha będzie inwalidą a jeszcze grozi mu sprawa sądowa z powództwa wypożyczalni sprzętu budowlanego, za nie zwrócenie rusztowania przywłaszczonego przez pacocha. Wiem gdzie to rusztowanie się znajduje jeszcze nie sprzedane przez tego oszusta. Czy znacie Panowie telefon do człowieka, który użyczał samochód dostawczy Pacochowi i jego sklepowej. Ten sam, którym prezio wracał kompletnie zamroczony marychą i gorzałą z Bobrowców...
zdjecie uzytkownika
elena - 2015-08-20 11:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialam jakis czas temu poszukac pracy w Handman Sp. z o.o. i co mnie zaskoczylo ze najpierw weszlam an aforum poczytala, ale nei za bardzo zrozumialam tego co tutaj sie pisze, po cyzm weszlam na strone i sie dowiedzialam ze firma rozpoczela procedure zamknięcia/upadłości. a nie wiecie moze czy terz dziala pod inna nazwa? bylabym wdzieczna, gdyz suzkam pracy
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 23:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-08-21 00:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elena - 2015-08-20 11:53:25]:
Elena do czego potrzebna Ci ta wiedza: czy ci hochsztaplerzy działają pod inną nazwą. Powiem brutalnie (usunięte przez administratora) szukać gdzie indziej. Chyba, że będziesz im się wysługiwać jako WOLONTARIUSZKA. Nie płacili należnych pensji swoim pracownikom. Mają kilka spraw w sądach. Prezes z kupionym dyplomem i sklepowa z Dzia(ł)dowa członek zarządu. Swoją drogą co Ty chcesz robić? Pracy w naszym mieście jest mnóstwo. Napisz, coś podpowiem.
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-08-27 22:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja myślę, że dopiero teraz to pacoch ma prze...bane. Jeśli to prawda to on jest tam spalony ci, z którymi współpracował (ci od spalonego samochodu) jeszcze tam pracują. To do spotkania dojdzie, już ja się o to postaram. Chyba,że zmienił nazwisko?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Handman Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Handman Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert