Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Handman Sp. z o.o.

Opinie o Handman Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Handman Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
igor - 2015-02-01 23:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę wszystkich, którzy posiadają postanowienia sądowe przeciwko pacochowi lub firmie HANDMAN kontaktujcie się poprzez to forum. Adres jego znamy może być potrzebny do przekazania do egzekucji komorniczej. Trzeba tępić takich sqrwysynów i eliminować ze społeczeństwa
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2015-02-02 19:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pchajcie się w (usunięte przez administratora) niech przestrogą będzie wpis jednego z oszukanych:
"A czym jest Spółka Handman jak nie działalnością Pana Pacochy i jego partnerki? bo prężnie działająca ta firma to nic innego jak w.w parka i przewijający się kolejni oszukiwani pracownicy, franczyzobiorcy, podwykonawcy czy jak ich zwał. Firma ma adres wirtualny, podaje tylko telefony komórkowe świadczy tylko o jednym "firma krzak z biurem w samochodzie". Nie dajcie się namówić na współpracę z nimi, skoro przez tyle lat nie był w stanie zbudować ekipy, cóż... to świadczy o jednym, nadal oszukuje ludzi i nie płaci im za pracę."
Pacoch nie myśl, że krzywda nasza nie doczeka się sprawiedliwości już ci się do (usunięte przez administratora)dobierają a to dopiero początek. A twój początek końca hochsztaplerze...
zdjecie uzytkownika
Annick - 2015-02-13 02:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest nędzny oszust i naciągacz nie posiada wyksztacenia kupił sobie podrobione wyształcenie ,z rzekomym ukończeniem bibliotekarstwa, kupił sobie prawo jazdy.Niebawem odejdzie od niego kobieta Katarzyna , która ma z nim dziecko i dopiero teraz zbaczyła w co się wpakowała, bo wzięła na niego kredyt,szkoda dzieczyny i niewinnego dziecka.A z własną matką jest w ogromnym knfikcie, bowiem chciał oddać ją do domu staców ,żeby jej mieszkaie zabrać. UWAZAJCIE NA TEGO OSZSTA ZAKŁAMANEGO. Pzestrzegam Uwazajcie on skończy tragicznie.W Łomiankacha dostał za remont mieszkania 4000zł.a chce drgie 4000zł za darmo dlatego jest p.prawniczka,która broni,aby ten naciągacz kientów i wyzyskiwacz pracowników zosał ukarany dotkliwie.Należy zgłosić,że Marek.P.na czarno zatrudnia i nie płaci ludziom jak widać dużo spraw sądowych się toczy.Ten człowiek poniesie karę i będzie płcił za swoje czyny.Jestem zbulwersowana tym prostakiem.Kasia uciekaj od niego ,bo on zniszczy Twoje życie i nie wyjdziesz z bagna w które on wciga z chciwocią.Uważajcie wszyscy na niego on jest skończony, wszystko co tu piszą jest prawdą.Nie dostaniesz już ani grosza Ty oszuście prawnik mnie pilnuje ,za przykrecenie samej baterii chiał oszust i naciągacz 300złotych Niech każdy wie jak traktuje kobety, które mu dają pracę.Napisałam to ku przestrodze wszystkich,bo on ma konflikt z prawem i z każdym to miał z nim do czynienia Prszę państwa UWAŻAJCIE na tego oszusta!
zdjecie uzytkownika
Igor - 2015-02-13 16:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga Pacocha lansuje się na Gazeta Budowa I szuka tam naiwnych tam też możecie dokonywać wpisów ostrzegawczych Tępić takich sk-synów
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-02-19 08:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O, a magazynu na ksiecia jakuba juz nie ma? Mialem watpliwa przyjemnosc poznac Pacoche bibliotekarza ponad rok temu, wtedy mial magazyn na ksiecia jakuba na wilanowie. Juz wtedy jezdzil passatem posklejanym na zywice. Usilowal wciagnac mnie do wspolpracy. Zrobilem z nim jedno zlecenie (niebiore kolejnych od zleceniodawcow puki nie rozlicza poprzedniego)- roliczyl sie wkoncu bo potrzebowal mnie do kolejnego zlecenia dwa tygodnie po terminie- oczywiscie kolejnej roboty nie wzialem, wywalil mnie aby na 200 zl. Najsmieszniejsze ze jak dal gotowke, jeszcze do kieszeni nie zdazylem schowac to pytal czy moge mu pozyczyc 1000 zl. Takze widze ze naleze do szczesliwcow ktorzy wiekszosc kasy z niego wydusili.
Niektorzy bronia Kasi Pacochowej, wg mnie ona czynnie bierze udzial w tym procederze, przynajmniej w probie przewalenia mnie brala. Sklepowa z Dziadowa, przepraszam Dzialdowa, a teraz wielce szanowna czlonek zarzadu. A czy ktos wie co z calym tym jego konsorcjum firm o ktorym tak opowiadal?
zdjecie uzytkownika
pawo - 2015-02-23 00:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie konsorcjum,wiele bzdur opowiada Pacocha ludziom aby ich naciągnąć a nic mu nie wychodzi.Już siedzą na nim windykatorzy tacy jak Kruk i ścigają go ZA POBRANE KREDYTY I NIE SPŁACANE.A Kaśka uciekła do matki z dzieckiem, bo tak ją wkopał, że wzięła na jego nędzną firemkę kredyt ponad 4000tysiące do spłaty miesięcznie a Kruk- windykacja z odsetkami rząda od niej ok 5000tysięcy nawet tak załatwił kobietę , której zrobił dziecko.Marnie skończy Pacocha, bo oszuści marnie muszą kończyć
zdjecie uzytkownika
Mauri - 2015-02-25 10:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech Was Ręka Boska broni przed współpracą z tym indywiduum - "ostał mu się jeno sznur". A pieniądze od niego odbiera się jak widać trzymając za gardło.
Ci jego współpracownicy z Anglii to byli goście, zabrali co trzeba i spalili mu samochód, a taki był ładny :). I z takimi klientami to jedyna droga.
Ludzie trzymajcie się z dala od Pacocha. On już śmierdzi...
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-02-25 11:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, kolejna sprawa przegrana przez Pacochę z tego handmana o płatności i uznanie stosunku pracy. Postaram się zamieścić link. Dzięki za przestrogę, bo bym starego w niezłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wpakowała.
To jakiś desperat z tego klienta (Pacochy) czy on się nie boi, że mu ktoś kiedyś urwie j***.
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-02-25 11:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę wszystkich, którzy posiadają postanowienia sądowe przeciwko pacochowi lub firmie HANDMAN kontaktujcie się poprzez to forum. Adres jego znamy może być potrzebny do przekazania do egzekucji komorniczej. Trzeba tępić takich sqrwysynów i eliminować ze społeczeństwa
zdjecie uzytkownika
Szymon - 2015-03-22 14:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wielką prośbę o podanie adresu Pacocha, ponieważ wybieramy się do tego biznesmana po swoje należności zainspirowani wątkiem "angielskim" kariery tegoż :)A panu p.Pacoch radzę żeby miał pan gotówkę dla naszej piątki. Bo obietnicami to my już rzygamy p. Pacocha. Zdaję sobie sprawę, że należności o wiele przewyższają wartość tej pana "rdzy", ale...
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-03-22 22:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałeś o królowej marysieńce a o dziesięciopiętrowym bloku dwudzisto pierwszym jak wiedziesz na dziesiąte piętro to kieruj się na dwie dziewiątki tam ma oficjalną siedzibę oszust Pacocha
zdjecie uzytkownika
Christophorus - 2015-03-31 11:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem klientem. gość sprawiał niezłe wrażenie, ale w pewnym momencie zaczął szantażować. nie polecam.
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-04-03 15:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Christophorus - 2015-03-31 11:07:29]:
Szantazowac klienta? No to nieźle poleciał.
zdjecie uzytkownika
Uwaga - 2015-05-21 22:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga, handman zawinął firmę, oto co na stronie się pojawia:
"Z powodu iż od grudnia 2014 członek zarządu jak również główny udziałowiec firmy Handman sp.z.o.o. będąca w posiadaniu wszystkich własności firmy oraz marki Handman itp., Katarzyna Filip jest niedostępna (porzuciła firmę)

Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha"

Ale jest lepszy cwaniak-na fejsie już widnieje jako "Handyman" - będzie kolejna firma :)
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-05-27 10:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taki oto wpis pojawia się na stronie:(usunięte przez administratora)
Z powodu iż od grudnia 2014 członek zarządu jak również główny udziałowiec firmy Handman sp.z.o.o. będąca w posiadaniu wszystkich własności firmy oraz marki Handman itp., Katarzyna Filip jest niedostępna (porzuciła firmę)

Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha
- GAME OVER -
Tak, więc to wszystko prawda co tu piszecie. Oszukał nas, a teraz chce "ugotować" Kasię matkę swojego dziecka. Pogratulować p. Pacocha. W perfidii jesteś mistrzem.
zdjecie uzytkownika
pawo - 2015-06-01 14:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najnowszy info Pacocha porwał dziecko Katarzynie nie mogąc się pogodzić , że cały świat mu sie wali na łeb to siłą chce zagarnąć matce dziecko już policja go ściga jak wyląduje w więzieniu to tam dopiero za wszystko I wszystkich odpokutuje tymbardziej jak się współwięzniowie dowiedzą co to za gagatek I ilu ludzi przekręcił pozostanie mu tylko targnąć się na swoje życie za krzywdy wszystkich, bo taki człowiek jak Pacocha nie uświadamia sobie , że za wszystko będzie musiał zapłacić.Po prostu powinien być odizolowany od ludzi I społeczeństwa czeka go więzienie lub psychiatryk za wszystkie perfidie.Teraz to tylko kwestia czasu, aby sprawiedliwości stało się zadość.
zdjecie uzytkownika
Pawo - 2015-06-07 15:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pacoch, Bogdan chce się z tobą spotkać w sprawie rusztowania, które podobno jest w twoim posiadaniu. Firma, która je wypożyczyła podała Bogdana do Sądu. A temu chłopakowi jeszcze tylko tego potrzeba. A tak w ogóle to powinieneś się zainteresować człowiekiem, którego skrzywdziłeś -bydlaku...
zdjecie uzytkownika
Uwaga - 2015-06-07 15:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga, handman zawinął firmę, oto co na stronie się pojawia:
"Z powodu iż od grudnia 2014 członek zarządu jak również główny udziałowiec firmy Handman sp.z.o.o. będąca w posiadaniu wszystkich własności firmy oraz marki Handman itp., Katarzyna Filip jest niedostępna (porzuciła firmę)

Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha"

Ale jest lepszy cwaniak-na fejsie już widnieje jako "Handyman" - będzie kolejna firma :)
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-06-11 11:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Uwaga - 2015-06-07 15:51:41]:
Rusztowanie już dawno poszło do ludzi, cwaniaczek wyprzedał cały magazyn zostawiając jeden komplet narzędzi na kontynuowanie remontowej fuszerki w domach naiwnych ludzi.
zdjecie uzytkownika
Jasny - 2015-06-13 20:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sobie może w Dziadowie od Pacochowej rusztowanie odebrać, bo toż napisał że ona jest "będąca w posiadaniu wszystkich własności firmy ", więc pewnie i rusztowanie bogdana zawinela "porzucajac" firmę. Także Bogda- pociąg, kierunek dziadowo, sorry, Działdowo i jedziesz po ruszt. Chcesz namiary?
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-06-19 11:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oto jaki wpis umieściła pacochowa na Facebook'u:
30 maja o 08:13 ·

Drodzy Przyjaciele i Znajomi!
Proszę o pomoc w odnalezieniu mojego synka Leosia!
Został uprowadzony przez swojego ojca Marka Pacochę. Nie mam z dzieckiem kontaktu.Nie mogę się z nim zobaczyć, nie wiem w jakich warunkach przebywa czy jest zdrowy, nakarmiony i zadbany. Nie rozumiem jak można 2-letnie dziecko traktować jak zakładnika? Jak można oderwać 2-letniego chłopczyka od mamy-najbliższej osoby. To podłe i nieludzkie!!!! Każdego kto może coś wiedzieć proszę o kontakt pod numerem 517 749 585

Kasia Filip



zdjecie uzytkownika
igor - 2015-06-19 11:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
https://www.facebook.com/katarzyna.filip.16

5 wpisów o tej samej treści zamieszczany w różnych godzinach.
Pacoch ty się doigrasz.
A swoją drogą ta cała Kasia i Pacoch są siebie warci. Poczytajcie komentarze choćby na tym portalu kiedy cię panno Filip przestrzegano przed tym bydlakiem...
On cię jeszcze ugotuje możesz być pewna.
https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=Ngjs0UsiB6s
zdjecie uzytkownika
klientka HANDMANA - 2015-06-27 10:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, którzy zaglądają na to forum znalazłam taki oto wpis pod linkiem Witamy w HANDMAN: Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha
Podpowiedzcie mi co z moim opłaconym abonamentem? Mam jeszcze dużo godzin do odebrania. Ma portalu facebook znalazłam HANDYMAN czy to rzeczywiście nowa firma? Proszę o informacje bo mam wrażenie, że się fatalnie wpakowałam. Dzięki serdeczne za informacje a może jakiś kontakt z tym człowiekiem. Na al.Solidarności ma biuro. Wybieram się tam. Na Słowiczej na Ochocie nie ma HANDMANA pani właścicielka poinformowała mnie, że p. Pacocha za długi czynszowe został eksmitowany w czerwcu 2013(?). Kochani może mi ktoś napisze o co tu chodzi czy ten pan popadł w jakieś kłopoty?
zdjecie uzytkownika
zaniepokojona klientka HANDMAN - 2015-06-27 12:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże co się dzieje na stronie Facebook https://www.facebook.com/handman.fanpage
jest komunikat, że strona została zamknięta. Teraz to się naprawdę martwię. Ratujcie może wiecie Państwo gdzie p. Pacocha zamieszkuje. Przeczytałam wszystkie wpisy a więc to wszystko prawda. Poradźcie co mam robić. Dzwoniłam do Pana, który u mnie pracował i powiedział mi, że od połowy 2013 roku już u p. Pacochy nie pracuje i również czeka na wywiązanie się przez niego z umowy i zapłatę należnych mu pieniędzy, które jest mu winien. Poradził kontakt osobisty z p. Pacochą. Proszę usilnie o adres jego zamieszkania. Może on naprawi mój dach...
zdjecie uzytkownika
andy - 2015-06-30 07:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaniepokojona klientka HANDMAN - 2015-06-27 12:28:52]:
Na solidarności nie ma żadnego biura i nigdy tam nie było. Jesli chodzi o adres to chyba marysieńki był ostatni znany (proszę spojżeć na poprzednich stronach). A co z Pani abonamentem..? Zasadniczo nic... jeśli spółka się rozwiąże to ciężko będzie przy tej ilości wierzycieli coś odzyskać- ale to już prawnik musi Pani powiedzieć. Pacoch ma długi większe niż grecja, u każdego chyba kogo poznał, z kim pracował czy robił interesy. Gość ma jakąś kosmiczną niechęć do płacenia za co kolwiek, jak mu przychodziło za coś zapłacić to aż mu się ręce trzęsły. Jego filozowia była - lepiej pożyczyć, wynająć niż kupić - wkońcu wyszło dlaczego. Pacochowie oszukali bardzo dużo ludzi, z tego co widać wkońcu nawet Pacoch - Pacochową oszukał, więc już patologia poprostu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Handman Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Handman Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert