Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Handman Sp. z o.o.

Opinie o Handman Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Handman Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
igor - 2015-05-27 10:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taki oto wpis pojawia się na stronie:(usunięte przez administratora)
Z powodu iż od grudnia 2014 członek zarządu jak również główny udziałowiec firmy Handman sp.z.o.o. będąca w posiadaniu wszystkich własności firmy oraz marki Handman itp., Katarzyna Filip jest niedostępna (porzuciła firmę)

Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha
- GAME OVER -
Tak, więc to wszystko prawda co tu piszecie. Oszukał nas, a teraz chce "ugotować" Kasię matkę swojego dziecka. Pogratulować p. Pacocha. W perfidii jesteś mistrzem.
zdjecie uzytkownika
pawo - 2015-06-01 14:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najnowszy info Pacocha porwał dziecko Katarzynie nie mogąc się pogodzić , że cały świat mu sie wali na łeb to siłą chce zagarnąć matce dziecko już policja go ściga jak wyląduje w więzieniu to tam dopiero za wszystko I wszystkich odpokutuje tymbardziej jak się współwięzniowie dowiedzą co to za gagatek I ilu ludzi przekręcił pozostanie mu tylko targnąć się na swoje życie za krzywdy wszystkich, bo taki człowiek jak Pacocha nie uświadamia sobie , że za wszystko będzie musiał zapłacić.Po prostu powinien być odizolowany od ludzi I społeczeństwa czeka go więzienie lub psychiatryk za wszystkie perfidie.Teraz to tylko kwestia czasu, aby sprawiedliwości stało się zadość.
zdjecie uzytkownika
Pawo - 2015-06-07 15:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pacoch, Bogdan chce się z tobą spotkać w sprawie rusztowania, które podobno jest w twoim posiadaniu. Firma, która je wypożyczyła podała Bogdana do Sądu. A temu chłopakowi jeszcze tylko tego potrzeba. A tak w ogóle to powinieneś się zainteresować człowiekiem, którego skrzywdziłeś -bydlaku...
zdjecie uzytkownika
Uwaga - 2015-06-07 15:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga, handman zawinął firmę, oto co na stronie się pojawia:
"Z powodu iż od grudnia 2014 członek zarządu jak również główny udziałowiec firmy Handman sp.z.o.o. będąca w posiadaniu wszystkich własności firmy oraz marki Handman itp., Katarzyna Filip jest niedostępna (porzuciła firmę)

Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha"

Ale jest lepszy cwaniak-na fejsie już widnieje jako "Handyman" - będzie kolejna firma :)
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-06-11 11:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Uwaga - 2015-06-07 15:51:41]:
Rusztowanie już dawno poszło do ludzi, cwaniaczek wyprzedał cały magazyn zostawiając jeden komplet narzędzi na kontynuowanie remontowej fuszerki w domach naiwnych ludzi.
zdjecie uzytkownika
Jasny - 2015-06-13 20:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sobie może w Dziadowie od Pacochowej rusztowanie odebrać, bo toż napisał że ona jest "będąca w posiadaniu wszystkich własności firmy ", więc pewnie i rusztowanie bogdana zawinela "porzucajac" firmę. Także Bogda- pociąg, kierunek dziadowo, sorry, Działdowo i jedziesz po ruszt. Chcesz namiary?
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-06-19 11:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oto jaki wpis umieściła pacochowa na Facebook'u:
30 maja o 08:13 ·

Drodzy Przyjaciele i Znajomi!
Proszę o pomoc w odnalezieniu mojego synka Leosia!
Został uprowadzony przez swojego ojca Marka Pacochę. Nie mam z dzieckiem kontaktu.Nie mogę się z nim zobaczyć, nie wiem w jakich warunkach przebywa czy jest zdrowy, nakarmiony i zadbany. Nie rozumiem jak można 2-letnie dziecko traktować jak zakładnika? Jak można oderwać 2-letniego chłopczyka od mamy-najbliższej osoby. To podłe i nieludzkie!!!! Każdego kto może coś wiedzieć proszę o kontakt pod numerem 517 749 585

Kasia Filip



zdjecie uzytkownika
igor - 2015-06-19 11:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
https://www.facebook.com/katarzyna.filip.16

5 wpisów o tej samej treści zamieszczany w różnych godzinach.
Pacoch ty się doigrasz.
A swoją drogą ta cała Kasia i Pacoch są siebie warci. Poczytajcie komentarze choćby na tym portalu kiedy cię panno Filip przestrzegano przed tym bydlakiem...
On cię jeszcze ugotuje możesz być pewna.
https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=Ngjs0UsiB6s
zdjecie uzytkownika
klientka HANDMANA - 2015-06-27 10:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, którzy zaglądają na to forum znalazłam taki oto wpis pod linkiem Witamy w HANDMAN: Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha
Podpowiedzcie mi co z moim opłaconym abonamentem? Mam jeszcze dużo godzin do odebrania. Ma portalu facebook znalazłam HANDYMAN czy to rzeczywiście nowa firma? Proszę o informacje bo mam wrażenie, że się fatalnie wpakowałam. Dzięki serdeczne za informacje a może jakiś kontakt z tym człowiekiem. Na al.Solidarności ma biuro. Wybieram się tam. Na Słowiczej na Ochocie nie ma HANDMANA pani właścicielka poinformowała mnie, że p. Pacocha za długi czynszowe został eksmitowany w czerwcu 2013(?). Kochani może mi ktoś napisze o co tu chodzi czy ten pan popadł w jakieś kłopoty?
zdjecie uzytkownika
zaniepokojona klientka HANDMAN - 2015-06-27 12:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże co się dzieje na stronie Facebook https://www.facebook.com/handman.fanpage
jest komunikat, że strona została zamknięta. Teraz to się naprawdę martwię. Ratujcie może wiecie Państwo gdzie p. Pacocha zamieszkuje. Przeczytałam wszystkie wpisy a więc to wszystko prawda. Poradźcie co mam robić. Dzwoniłam do Pana, który u mnie pracował i powiedział mi, że od połowy 2013 roku już u p. Pacochy nie pracuje i również czeka na wywiązanie się przez niego z umowy i zapłatę należnych mu pieniędzy, które jest mu winien. Poradził kontakt osobisty z p. Pacochą. Proszę usilnie o adres jego zamieszkania. Może on naprawi mój dach...
zdjecie uzytkownika
andy - 2015-06-30 07:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaniepokojona klientka HANDMAN - 2015-06-27 12:28:52]:
Na solidarności nie ma żadnego biura i nigdy tam nie było. Jesli chodzi o adres to chyba marysieńki był ostatni znany (proszę spojżeć na poprzednich stronach). A co z Pani abonamentem..? Zasadniczo nic... jeśli spółka się rozwiąże to ciężko będzie przy tej ilości wierzycieli coś odzyskać- ale to już prawnik musi Pani powiedzieć. Pacoch ma długi większe niż grecja, u każdego chyba kogo poznał, z kim pracował czy robił interesy. Gość ma jakąś kosmiczną niechęć do płacenia za co kolwiek, jak mu przychodziło za coś zapłacić to aż mu się ręce trzęsły. Jego filozowia była - lepiej pożyczyć, wynająć niż kupić - wkońcu wyszło dlaczego. Pacochowie oszukali bardzo dużo ludzi, z tego co widać wkońcu nawet Pacoch - Pacochową oszukał, więc już patologia poprostu.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-07-08 10:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak więc to jednak prawda Pacocha będzie likwidował spółkę z o.o. HANDMAN i jeśli macie Państwo jakieś roszczenia to kontaktujmy się przez ten portal i zakładajmy sprawy sprawy sądowe Może nawet w ramach pozwu zbiorowego. Rozmawiałem z jego radcą prawnym. Winą za upadek spółki chce obarczyć p.Katarzynę F. udziałowca ą(49%) i zapewne mu się to uda. Wnioskuje o wyprowadzenie środków trwałych oraz pieniężnych. Pani Katarzyno wiem, że doświadczenie ze spółką z ograniczoną odpowiedzialnością ma pani zapewne niewielkie. Dlatego to pani powinna zgłosić do prokuratury wniosek o niewłaściwe rozporządzanie mieniem spółki a w KRS-sie złożyć pismo opisując fatyczny stan spółki HANDMAN. Pani Kasiu niech się pani ratuje bo firma to nie tylko profity to również długi a tych jak się pani domyśla jest multum. Pacocha przegrał kolejny proces.
Wszystkich, którzy mają roszczenia do HANDMANA proszę o kontakt na tym forum...
zdjecie uzytkownika
lawyer - 2015-07-09 00:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętaj Kasiu,
że nawet jeżeli dana osoba jest wspólnikiem w spółce z ograniczoną odpowiedzialnością i jednocześnie członkiem jej zarządu, nie będzie zwolniona z odpowiedzialności jaką ponoszą członkowie zarządu. Status wspólnika nie zwalnia z odpowiedzialności ponoszonej z tytułu pełnienia funkcji w zarządzie sp. z o.o. Nie masz wyjścia musisz coś z tym zrobić bo ten bezwzględny człowiek Ciebie zniszczy...
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-07-15 11:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może mi ktoś z Państwa wytłumaczyć co oznacza taki oto wpis na stromie HANDMAN-a: "

Z powodu iż od grudnia 2014 członek zarządu jak również główny udziałowiec firmy Handman sp.z.o.o. będąca w posiadaniu wszystkich własności firmy oraz marki Handman itp., Katarzyna Filip jest niedostępna (porzuciła firmę)

Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha"
Może to głupi żart, który ktoś zrobił p. Pacochu, bo jeśli nie to ten pan jest skończonym kretynem umieszczając taki wpis na stronie firmy usługowej. A może to te dopalacze takie modne ostatnio. Bo to, że ten "buddysta" lubi sobie zapalić to widziałam, choćby na zakończenie prac związanych z remontem pięknego domu w lesie bogatego Belga. A potem nocnym rajdem naćpanego p. prezesa pożyczonym samochodem do Warszawy. Baw się tak dalej p. Pacoch ale niszcz innych...
zdjecie uzytkownika
ross - 2015-07-15 18:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież wyżej napisali, że spółka ma być zlikwidowana. Naprawdę dziwne rzeczy się dzieją, bo przecież chyba handman nie radził sobie w branży tak najgorzej, w sumie to ja nie widzę powodu aby mieli upaść, może to będzie likwidacja spółki i założenie nowej, ciężko w sumie powiedzieć, zobaczymy co jutro przyniesie.
zdjecie uzytkownika
Jasny - 2015-07-16 09:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proceder tych oszustów (pacocha i jego niuni) trwa od lat (wystarczy poszukać w necie) najpierw była Anglia, z której musiał uciekać bo oszukani Polacy chcieli zrobić mu krzywdę. Wrócił do kraju założył działalność gospodarczą. Narobił długów,oszukał kilkanaście osób i poszedł z torbami. Wziął sobie sklepową na vce prezesa i otworzył sp.z o.o. Dzięki lewym adresem unikał przez całe lata komornika (nawet na tym forum są linki do jego długów walajacych się po firmach windykacyjnych) handman miał biuro w internecie jedynie. Wraz ze swoją vce prezes oszukali kolejne kilkadziesiąt osób - głównie pracowników i kontrahentów. W momencie jak już żadna hurtownia nie chciała dać towar na kredyt, żadna wypożyczalnia pożyczyć narzędzi czy samochodu wziął większy kredyt sprzedał narzędzia, oszukał klientów i się zawinal a odpowiedzialność zwali na panią vce prezes sklepową. Założy kolejną firmę i zacznie oszukiwać od nowa. A my oszukani możemy mieć żal tylko do siebie że nie sprawdziliśmy go w necie i w bigu zanim zaczęliśmy robić z nim interesy, bo teraz nie odzyskamy ani grosza. Pacoch wydał wszystko na lansowanie się na prezesa, drogie knajpy i narkotyki. A W NECIE INFORMACJE O OSZUSTWACH PACOCHA WIDNIEJĄ OD2012 ROKU przynajmniej. Mądry polak po szkodzie,ja też mu zaufalem a sprawdziłem dopiero jak mnie oszukał.
zdjecie uzytkownika
taka ja - 2015-07-27 11:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Miałem wątpliwą przyjemność poznać p.MP na samym początku działalności - i w sumie teraz powinni uderzyć się w pierś Wszyscy, którzy na "śniadaniach biznesowych" zaczęli go promować, polecać, pomagać. Nie chcę wymieniać z imienia i nazwiska, bo myślę, że żaden z tych "biznesmenów", "couchów" nie chce być z nim powiązany.
Polskie bagienko.
zdjecie uzytkownika
Partner biznesowy - 2015-07-27 12:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam Panią Pani K.F. niech Pani nie szuka winnych waszej szemranej działalności. Pani brała w niej czynny udział. My jesteśmy ofiarami waszych przekrętów włączając w to pracowników, których nie płaciliście. Podać Pani kwoty faktur nie zapłaconych przez was. Jest tego dużo i Pani to wie. Niech Pani nie pajacuje, że winę ponoszą partnerzy biznesowi. Was nikt nie oszukał wy natomiast wielu. I jeszcze apel do wszystkich, którym oni są winni pieniądze - zakładajcie sprawy sądowe powiązanie działalności M.P. i spolki jest latwe do udowodnienia. Dysponuję materiałami.
zdjecie uzytkownika
taka ja - 2015-07-27 14:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli myślicie, Panowie, że jestem p.KF to jesteście w błędzie. W sumie może Was to nauczy sprawdzać osoby, którym wystawia się rekomendacje. Idee, które głosicie są jak najbardziej słuszne, ale spaczone przez polskie realia i niby biznesmenów, którzy z mikrodziałności chcą stworzyć korporację.
A co do Państwa MP i KF - jak to mówią karma wraca. I trzymam kciuki, aby Wszyscy pokrzywdzeni w minimalnym stopniu dostali zadośćuczynienie. Nie sądziłem, że na przestrzeni 6 lat zrobią tyle szkód.
zdjecie uzytkownika
Robo - 2015-08-02 16:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O i pacochowe konsorcjum sie odezwalo, tyle lat nagrywaliscie mu jeleni i pomagaliscie oszukiwać ludzi, a jak i was oszukał to mówicie ze to nie wy i nie macie z nim nic wspólnego. Tyle lat nie wiedzieliście że to przekręt i myślicie że ktoś w to uwierzy? Jestem za wpisanie firm które temu oszustowi ułatwialy przestępczą działalność.
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-08-03 22:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robo w 100% się z tobą zgadzam. Wielkie larum kiedy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] okrada złodzieja. A pracownicy Pacocha to inaczej 80% nie potrzebowało umowy o pracę. Byli tacy na zasiłkach z UP czy socjalnych, alimenciarze i przyjezdni, którzy aż się prosili żeby ich zrobić w ch***. I "elita byznesu" M.P sklepowa z Dziadowa dymali frajerów, aby w końcu wydymać się nawzajem. Co do listy partnerów biznesowych to powinna ona powstać. Taki np. pan elektryk, który załatwiał Pacosze uprawnienia elektryczne. A Pacocha wciskał je swoim HANDMANOM za bagatela 800 zł. W tej sprawie toczy się obecnie postępowanie. Jesli macie panowie takie uprawnienia to dysponuję telefonem do funkcjonariusza, który się tym zajmuje i chętnie go podam. Może ktoś wie kto pomógł pacosze w zdobyciu dyplomu bibliotekarstwa?
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-08-04 22:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam prośbę o kontakt z Bogdanem, który uległ wypadkowi złamał sobie kręgosłup szyjny i przez p.pacocha będzie inwalidą a jeszcze grozi mu sprawa sądowa z powództwa wypożyczalni sprzętu budowlanego, za nie zwrócenie rusztowania przywłaszczonego przez pacocha. Wiem gdzie to rusztowanie się znajduje jeszcze nie sprzedane przez tego oszusta. Czy znacie Panowie telefon do człowieka, który użyczał samochód dostawczy Pacochowi i jego sklepowej. Ten sam, którym prezio wracał kompletnie zamroczony marychą i gorzałą z Bobrowców...
zdjecie uzytkownika
elena - 2015-08-20 11:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialam jakis czas temu poszukac pracy w Handman Sp. z o.o. i co mnie zaskoczylo ze najpierw weszlam an aforum poczytala, ale nei za bardzo zrozumialam tego co tutaj sie pisze, po cyzm weszlam na strone i sie dowiedzialam ze firma rozpoczela procedure zamknięcia/upadłości. a nie wiecie moze czy terz dziala pod inna nazwa? bylabym wdzieczna, gdyz suzkam pracy
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-08-21 00:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elena - 2015-08-20 11:53:25]:
Elena do czego potrzebna Ci ta wiedza: czy ci hochsztaplerzy działają pod inną nazwą. Powiem brutalnie (usunięte przez administratora) szukać gdzie indziej. Chyba, że będziesz im się wysługiwać jako WOLONTARIUSZKA. Nie płacili należnych pensji swoim pracownikom. Mają kilka spraw w sądach. Prezes z kupionym dyplomem i sklepowa z Dzia(ł)dowa członek zarządu. Swoją drogą co Ty chcesz robić? Pracy w naszym mieście jest mnóstwo. Napisz, coś podpowiem.
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-08-27 22:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja myślę, że dopiero teraz to pacoch ma prze...bane. Jeśli to prawda to on jest tam spalony ci, z którymi współpracował (ci od spalonego samochodu) jeszcze tam pracują. To do spotkania dojdzie, już ja się o to postaram. Chyba,że zmienił nazwisko?
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-09-07 20:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Handman - Zlota Raczka
Miejsce pracy: Glasgow
Rodzaj pracy: Prace budowlane

Praca od zaraz

Opis stanowiska pracy

Firma Pulse Management zatrudni fachowca na stanowiskoMulti Skilled Engineer (Handyman).Nasza firma zajmuje sie serwisowaniem sklepow handlowych od wymiany zarowki po prace na dachu w takich sklepach jak Paperchase, Crew Clothing etc. Wymagane doswadczenia:dekoratotka, stolarka, podstawowa hydraulika i elektryka, jak rowniezdobra znajomoscia jezyka angielskiegoorazprawo jazdy. Kandydaci musza posiadacNational Insurance Number,UTRorazkonto bankowe. Praca dostepna od zaraz, CV (w jezyku angielskim) prosze przeslac droga mailowa na monika@pulsemgt.com
Zadzwoń
+44(0)7 747022051
Napisz maila na adres monika@pulsemgt.com
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-09-07 20:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie mnie wszyscy pocałować w d**ę, a ty igor nie strasz bo się ze*****
zdjecie uzytkownika
prekst - 2015-09-19 22:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracowałem w tej firmie no ale z tego co widzę, to panuje tutaj nieciekawa atmosfera, no ale na pewno da się z każdym dogadać, tylko trzeba podchodzić do wszystkiego bez większych emocji, wtedy będzie okej, przynajmniej mam taką nadzieję ponieważ planuję powoli złożyć papiery do tej firmy, zobaczymy co wyniknie.
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-09-22 20:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@prekst powodzenia ci życzę, tylko się śpiesz, bo to się chyba likwiduje: "Witam wszystkich, którzy zaglądają na to forum znalazłam taki oto wpis pod linkiem Witamy w HANDMAN: Informuję że uruchamiam procedury zamknięcia/upadłości.

W razie pytań proszę o kontakt office@handman.pl lub bezpośrednio do Pani Katarzyny.

Z poważaniem Marek Pacocha
zdjecie uzytkownika
Pawo - 2015-10-13 23:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to pacochu jaki ten świat mały. Niedawno tu ktoś pisał, że będziesz miał prze****** no i chyba się stało, teraz przyjdzie się rozliczyć panie biznesmen w gotówce. Komornik zajął sprzęty w domu twojej matki...Kasia nie pozwól aby cię zniszczył ten człowiek, bo i tobie grozi to, że będziesz odpowiadać jako członek zarządu sp. z o.o. Są już 2 postanowienia nakazowe i toczą się czynności komornicze
zdjecie uzytkownika
elwor - 2015-10-20 01:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sytuacja na pewno nie jest do pozazdroszczenia, ale z każdej sytuacji finalnie da się jakoś wyjść. Mnie najbardziej interesuje to w jaki sposób ludzie z handmanem współpracują a klienci - nie wiem w jakiej formie dostają produkty z firmy, czy dodatkowo oni zainteresowali się jak wytworzenie danego dobra wygląda, bo w takich warunkach może to budzić pewne wątpliwości.
zdjecie uzytkownika
Partner biznesowy - 2015-10-21 23:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elwor - 2015-10-20 01:52:03]:
@elwor o czym ty piszesz jacy ludzie współpracują z HANDMAN-em. Nikt z Pacochem ani tą jego sklepową nie współpracuje i to chyba prawidłowo. Jeszcze jeden perfidny oszust wyeliminowany z rynku. Ona z dzieckiem wyjechała do Dziadowa i czeka na alimenty od tatusia. Pacocha coś tam próbuje: montował okna w Austrii, teraz też teraz podobno też jest za granicą. Trafił na kilku warszawiaków, którym nie zapłacił za ich ciężką pracę. Odeszli wszyscy jednego dnia. Dostał w pier*** Ma kilka spraw sądowych. W połowie 2013 roku nastąpił krach, HANDMAN przestał istnieć. A finalnie, elwor to już nic z tego nie będzie, "produkty" czyli usługi Pacocha raczej wzięcia miały nie będą. A tak swoją drogą ciąży na nim odium wielu krzywd, człowiek przez niego jest inwalidą a ten sk****syn się nawet nim nie zainteresował (oczywiście pracował w HANDMAN-ie "na czarno")Klienci mający abonamenty w HANDMN-ie wydzwaniają do pracowników (nawet tu na forum są wpisy) z prośbami o realizację opłaconych usług. HANDMAN nie ma adresu, Pacoch zmienił nr telefonu...
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-10-29 18:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Partner biznesowy - 2015-10-21 23:57:35]:
@elwor co ty bierzesz, że takie pierdoły tu piszesz? Jest koniec 2015 roku i klienci już się zorientowali, że zostali zrobieni w(usunięte przez administratora).Pracownicy też to wiedzą, że należne im pieniądze zobaczą jak "świnia niebo". Partnerka Pacocha też na alimenty poczeka raczej długo. Zgadzam się elwor że: "z każdej sytuacji finalnie da się jakoś wyjść" kiedy jest wola ku temu. Pacoch to czystej wody hochsztapler, którego należy wyeliminować z rynku i z życia. Będę pamiętał do końca życia jak do tego sk****syna przyszedł jego były pracownik i upomniał się o pieniądze ponieważ miał chore dziecko. Pan prezes go odprawił twierdząc, że nie ma. Facet wyszedł zamiast podejść i (usunięte przez administratora).mu w zęby przynajmniej miałby satysfakcję, że nie został odprawiony z kwitkiem. Trzej pracownicy w czerwcu 2013 roku mają satysfakcję, że gnojowi ryja obili. Ale i tak ta kreatura się niczego nie nauczyła. Dlatego elwor nie pisz jak to: "z każdej sytuacji finalnie da się jakoś wyjść" - tak tylko nie ten człowiek. On może tylko do pierdla trafić...
zdjecie uzytkownika
z bokowca - 2015-11-25 11:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hmmmm...

W dzisiejszej porcji spamu na poczcie znalazłem coś o podobnej nazwie- HandYman.
Profil działalności ten sam, więc prawdopodobnie to ta sama firma.
Dobrze że sprawdziłem w sieci, bo chciałem komuś polecić.
Nieźle bym go urządził.



Wykonujemy rĂłwnież remonty, jednak koncentrujemy się na tym, nad czym
nikt się nie zastanawia:

Kto po budowie/remoncie twojego domu/mieszkania zajmuje się bieżącymi
naprawami?

Czy są to ludzie z przypadku?

Pomożemy zaopiekować się twoją nieruchomością, wykonamy wszelkie
drobne naprawy,

zawsze możesz na nas liczyć, działamy rĂłwnież w nagłych awariach
(emergency).

Poszukujemy zleceń dla naszych "złotych rączek".

Handyman to "złota rączka",

konserwator małych i średnich nieruchomości

naprawy małe i duże

Jak stały serwis i konserwacja nieruchomości wpływa na oszczędzanie
pieniędzy?

- otĂłż, dzięki drobnym naprawom poważne usterki się zdarzają, ale
dużo rzadziej!!!

Przykład:

Kto po budowie/remoncie twojego domu/mieszkania zajmuje się naprawami?

Czyli bieżącym stanem technicznym twojej nieruchomości - możemy robić
to my.

Dzwoń! +48 532 829 609

www.facebook.com/handyman.fanpage
;

Jeśli potrzebujesz więcej informacji czytaj dalej :)

www.gazetabudowa.pl/nadchodzi-czas-zlotej-raczki-bedzie-szybko-skutecznie
;

Jak stały serwis i konserwacja nieruchomości wpływa na oszczędzanie
czasu?

- już na początku wspĂłłpracy masz możliwość sprawdzić, przetestować i
zaufać

Handymanowi ktĂłry potrafi zająć się każdym problemem twojej
nieruchomości.

Jak stały serwis i konserwacja wpływa na wzrost wartości
nieruchomości?

- szczegĂłłowe wieloletnie opisy oraz zdjęcia przed, w trakcie i po
naprawach lub remontach,

tworzą jedyne w swoim rodzaju archiwum, jako wartość dodaną oraz pomoc
techniczną

przy ewentualnych renowacjach, wycenach, specyfikacjach,
inwentaryzacjach itd.

Oto przykładowe archiwum kilku nieruchomości jednego z naszych
klientĂłw z kilku lat.

Polecam! – każdy może mieć takie archiwum swojej nieruchomości. Ty
rĂłwnież! http://handyman-service.eu/service-history" rel="nofollow">http://handyman-service.eu/service-history

www.youtube.com/watch?v=p3AY7NXlXLQ
;
www.youtube.com/watch?v=_HbdKnuPpaI
;

Więcej informacji:

http://handyman-service.eu

Jeżeli nie życzą sobie Państwo otrzymywać tego typu informacji, to
prosimy o maila zwrotnego.
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-11-28 00:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [z bokowca - 2015-11-25 11:08:20]:
To rozpaczliwe próby ratowania się Pacocha on już utonął. Na rynku warszawskim nie ma żadnych szans. Nikt do do niego nie przyjdzie pracować zwyczajnie się zeszmacił i fama się rozeszła. Filmik z 2013 roku z datą 2015 to jest śmieszne p. Pacoch. Możesz zmieniać nazwę 10 razy i tak na ch*** ci się to zda. Ty zwyczajnie jesteś gnojem, pazernym oszustem i wykolejonym narkomanem. Ludzie, których oszukałeś poprzysięgli sobie, że nie podarują ci tego jak ich skrzywdziłeś i pierwszych wizyt możesz się spodziewać niebawem. Zwrócisz Pacochu im wszystko z odsetkami. Dobrze by było żebyś Bogdana odwiedził osobiście bo grozi mu sprawa sądowa za wypożyczone rusztowanie na "ścianę" na ul Grójecką...
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-11-29 15:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że poprzednia firma miała spore problemy, skoro aż nazwę zmienili, ale nie zmienili postępowania. Dziwię się, szkoda byłoby mi wsadzonych pieniędzy w interes
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-11-29 22:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2015-11-29 15:00:57]:
Niech Cię Ręka Boska broni przed interesami z tym Pacochem. Młody człowiek, który u niego pracował wziął dla niego kredyt spłaca go do dzisiaj. Mnie również nagabywał o pożyczkę. Dziś bym zapewne "pluł sobie w brodę". Żeby móc dojechać do klienta, dostarczyć materiały i narzędzia,
paliwo musieli pracownicy kupić sobie sami, a o zwrocie pieniędzy można było pomarzyć. On nawet nie płaci alimentów na swoje jedyne dziecko, nie płacił swoim pracownikom nagminnie jeśli już to sryknął jakieś 500 zł twierdząc, że inwestor mniej mu zapłacił. Na jednej z budów miał miejsce b. poważny wypadek murarz spadł z rusztowania, to rusztowanie sam wziął z wypożyczalni sprzętu budowlanego i to rusztowanie przywłaszczył sobie p. prezes HANDMAN-a. Trzymajcie się z daleka od HANDMANA, HAN-DYMA-NA, czy samego Pacocha.
zdjecie uzytkownika
Pawo - 2015-12-09 17:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A miało być tak pięknie. Pracownicy mieli zakładać działalność gospodarczą i jako franczyzobiorcy mieli współpracować z HANDMAN-em i pewnie by się to udało dziś marka HANDMAN byłaby znana w całej Polsce. Ale nie z tym panem. Zaprzepaściłeś w prymitywny sposób wszystko. Ale niestety Pacoch narkotyki i gorzała pozbawiają uczuć wyższych. Napraw te draństwa bydlaku masz jeszcze czas.
Bo inaczej będziesz mógł sobie powtarzać:
Miałeś, chamie, złoty róg,
miałeś, chamie, czapkę z piór:
czapkę wicher niesie,
róg huka po lesie,
ostał ci sie ino sznur,
ostał ci sie ino sznur...
zdjecie uzytkownika
bux - 2015-12-09 18:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę to głupota ze strony "prywatnej osoby". Jeżeli firma chce normalnie funkcjonować to cała działalność musi być odpowiednio zbilansowana, tak żeby nie było konieczności brania kasy z zewnątrz.
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-12-10 20:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W rzeczy samej bux poczytaj wpisy i opinie o Hadman-ie a tak na prawdę o Pacochu. . Jeśli się chce żyć ponad stan. Chlać gorzałę, winko, palić zioło. Tam nie było zarządu zwyczajnie żywioł. Nawet narzędzia z wypożyczalni się brało. Nic własnego, materiał do wykonywania remontów niejednokrotnie pracownicy kupowali sami. Często brał Pacoch na "krechę". W połowie 2013 to wszystko się kończy hurtownie nie chcą dawać, oszukani pracownicy odchodzą niemal jednego dnia, tracą nadzieję, że kiedyś dostaną pobory. Kto miał zresztą tą spółką zarządzać gość z kupionym dyplomem bibliotekarstwa, czy pani sklepowa. Jedyny logiczny człowiek to taki młody informatyk. On to wszystko trzymał w ręku, strona internetowa, reklama, IT. Naprawdę dzięki niemu to wszystko się kręciło. Ale oczywiście Prezes go doceniał, chłopak robił poza tym wszystko malował, murował, remontował obiekty. W końcu wziął kilka tysięcy kredytu dla Pacocha, które spłaca do dzisiaj. Podobno był to członek rodziny prezia. I się q**** zbilansowało. Kilka spraw sądowych o fuszerki m.in.
zdjecie uzytkownika
sacda - 2015-12-19 23:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczytałam trochę opinie na temat Handmana i nie ma się co spodziewać kokosów z tego co widzę. Druga dostć istotna kwestia to brak jakichkolwiek świadczeń
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-12-21 19:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętajcie, że chroni Was prawo - kiedy:
1. Pracodawca nie płaci pensji.

Prawo do wynagrodzenia jest jednym z podstawowych praw pracownika. Pracodawca ma je obowiązek wypłacać podwładnemu co najmniej raz w miesiącu, w stałym i ustalonym z góry terminie. Z zasady robi się to z dołu, czyli za pracę wykonaną, niezwłocznie po ustaleniu jej pełnej wysokości, nie później jednak niż w ciągu pierwszych 10 dni następnego miesiąca kalendarzowego. Pensję można przelewać także z góry, o ile takie ustalenia zostaną przyjęte w zakładzie.

Przepisy dotyczące daty wypłaty wynagrodzenia mają charakter bezwzględnie obowiązujący, tak więc dla pracownika nie ma znaczenia, jakie powody podaje pracodawca, aby usprawiedliwić zwłokę w przekazaniu pensji - może być to także opóźnienie spowodowane okolicznościami, na które firma nie miała wpływu. Tak więc tłumaczenie się szefa trudną sytuacją finansową albo okresowym brakiem płynności jest nieskuteczne.
2. Pracodawca nie podpisuje umowy

Pracodawcy nagminnie łamią też przepisy związane ze stosunkiem pracy. Przede wszystkim zatrudniają "na czarno", to znaczy nie podpisują jakichkolwiek umów z pracownikami. Tymczasem umowa ustna jest ważna tylko przez krótki okres czas - zobacz, do kiedy Notorycznie zawierają też umowy cywilnoprawne w warunkach, w których powinna zostać zawarta umowa o pracę.
Jaka kara

Pracodawca, który dopuści się przewinienia związanego z naruszeniem praw pracowniczych, musi liczyć się z karą grzywny w wysokości o 1 tys. do 30 tys. zł.

Jednak jeśli doszło do uporczywego łamania praw pracownika wynikających ze stosunku pracy lub ubezpieczenia społecznego, winny może ponieść odpowiedzialność karną i grozi mu kara grzywny, ograniczenia a nawet pozbawienia wolności.

W przypadku, gdy pracownik w wyniku złośliwego i uporczywego naruszania jego praw doznał szkody lub ucierpiał stan jego zdrowia, pracodawca musi się liczyć się również z odpowiedzialnością cywilną.
Sądu. Jeśli nie stać Was na adwokata przysługuje Wam prawo wystąpienia zastępstwo procesowe z urzędu. Nie pozwólcie na to aby takie HANDMAN-y czy HAN-DYMANYNY czyt. Pacochy niszczyły Was i Wasze Rodziny nie płacąc tego co się Wam należy. Głośno mówcie NIE-Arogancji i chamstwu tych b******w.
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-12-21 19:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętajcie jeszcze jedną zasadę: jeżeli pracownik został zatrudniony na okres próbny bez podpisania umowy, wykonywał swoje obowiązki przez okres dwóch tygodni, po czym pracodawca podziękował mu za współpracę i nie wypłacił należnego wynagrodzenia, dana osoba może odzyskać należne jej pieniądze (w sądzie). Brak pisemnej umowy nie oznacza bowiem, że ma on inne prawa niż reszta pracowników. Sam fakt, że pracodawca dopuścił go do pracy, a ten ją świadczył znaczy, że pomiędzy stronami doszło do zawarcia umowy o pracę.
Nawet w takich sytuacjach należy się wynagrodzenie.
Podstawa prawna

Ustawa z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy (Dz.U. 1974 nr 24 poz. 141)

Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz.U. 1964 nr 16 poz. 93)

Wyrok Sądu Najwyższego z dnia 4 listopada 2009 r. (sygn. akt I PK 105/09)
zdjecie uzytkownika
Wiosor - 2015-12-28 16:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze wiedzieć @igor przepisuje sobie to do notatnika, będę wiedział na przyszłość, ale co, że w Handman jest krucho z pieniędzmi, bo nie rozumiem do końca
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-12-31 20:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiosor - 2015-12-28 16:36:21]:
Nie Wiesor w spółce HANDMAN nie jest krucho z pieniędzmi tylko szef to hochsztapler nawet nazwę zmienił na Han-dyma-n i dyma frajerów w większosci na ich własne życzenie tych, którzy godzą się pracować na czarno. On ich robi "na szaro. Pamiętajcie nigdy nie pracujcie bez świadczeń, bez umowy, bez świadczeń zdrowotnych. Jeden z pracowników HANDMAN-a spadł z rusztowania złamał kręgosłup szyjny pracował bez świadczeń. Takie śmiecie jak prezio HAN-dyma-NA tylko czeka żeby wyr**** frajera. Zawsze będzie coś źle będzie Was wbijał w poczucie winy żeby w końcu Wam nie zapłacić. Pamiętajcie UMOWA, z nią możecie pójść do Sądu. Bez umowy możecie mu jedynie obić ryja, ew. spalić samochód tak jak to zrobiła grupa Polaków, którym prezio handmana nie zapłacił. Tej drogi nie polecam chyba, że śpieszno Wam do kiczmana...
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-01-02 15:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że firma nadal się utrzymuja na rynku, no ale jeśli chodzi o wypłaty to raczej jest to wszystko już u nich uregulowane i nie ma problemów.
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-01-04 22:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2016-01-02 15:53:08]:
Nie Jacek, nic nie zostało uregulowane. W 2013 odeszło od Pacocha 11 pracowników żaden nie otrzymał należnych mu pieniędzy a mechanizm był taki: kto nalegał na początku otrzymał nawet umowę zlecenie zazwyczaj na 1-miesiąc i oczywiście część pieniędzy za pracę. Wówczas zaczynały się próby wyłudzania na zasadzie: "pożycz bo nie mam na kolejny "projekt", pisałem o naiwnych, którzy pożyczali Pacosze, chłopak dwudziestolatek wziął nawet kredyt w PROWIDENCIE spłaca go do dziś. Jeśli tam pracujesz to raczej pierwsze pobory otrzymasz później zaczną się schody i będzie to twoja wina, bo tak ci to wytłumaczy prezes. Bo coś spier******* i sam w to uwierzysz i będziesz się bujał dalej albo zwyczajnie odejdziesz jak tych 11 z 2013 roku.
Po pierwsze "primo" nie przystępuj do pracy bez umowy, z której jasno będzie wynikało ile będziesz zarabiał (bo po to tu przychodzisz)
Po drugie "primo" dobry zwyczaj nie pożyczaj, nie zakładaj swoich pieniędzy, że ci Pacoch później zwróci np. za paliwo, materiały, narzędzia. Ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zwróci jak się postawisz odda ale np. połowę. Prawda p.Pacoch tak się zwracało pracownikom. Chłopcy brali rusztowanie z wypożyczalni do dziś nie mogą go odzyskać.
Po trzecie "primo" nigdy nie używaj swoich narzędzi ani ubrań (chyba, że spełniają kryteria BHP). Chłopak spadł z tego wypożyczonego rusztowania i okazało się, że był w nieodpowiednim obuwiu. Proste. Stosunek pracy określa jakie są obowiązki pracodawcy wobec zatrudnianego i odwrotnie.
Po czwarte "primo" to pracując na wysokości musisz mieć badania wysokościowe, przy urządzeniach elektrycznych sp. uprawnienia SEP. Można by tak długo.
Życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku i pamiętaj to czy będziesz wy-dyma-ny przez HAN-DYMA-NA a właściwie jego prezia zależy w ogromnej mierze od ciebie...
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-01-04 23:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2016-01-02 15:53:08]:
i najważniejsze nie pij z prezesem, o trawce nawet nie wspomnę, bo wykorzysta to z premedytacją przeciwko tobie. Zawsze tak było a przysłowie mówi: Raz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
czarodziej - 2016-01-05 04:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jacek pewnie, że firma utrzymuje się na rynku. Ciekawi mnie tylko czy zarobki są nadal na dobrym poziomie, bo ostatnio miały byyć przyznane premie świąteczne.
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2016-01-13 10:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powtórzę bo nie mogę zdzierżyć pierdół naćpanego prezesa, który tym razem jako czarodziej pisze o premiach świątecznych. Gdzie i kto je otrzymał? Piszesz o 4:12 spać nie możesz a może sumienie cię gryzie?
Uważajcie na oszusta”A czym jest Spółka Handman jak nie działalnością Pana Pacochy i jego partnerki? bo prężnie działająca ta firma to nic innego jak w.w parka i przewijający się kolejni oszukiwani pracownicy, franczyzobiorcy, podwykonawcy czy jak ich zwał. Firma ma adres wirtualny, podaje tylko telefony komórkowe świadczy tylko o jednym „firma krzak z biurem w samochodzie”. Nie dajcie się namówić na współpracę z nimi, skoro przez tyle lat nie był w stanie zbudować ekipy, cóż… to świadczy o jednym, nadal oszukuje ludzi i nie płaci im za pracę.”
Pacoch nie myśl, że krzywda nasza nie doczeka się sprawiedliwości już ci się do (usunięte przez administratora)dobierają a to dopiero początek. A twój początek końca hochsztaplerze…Proszę państwa przestrzegam przed tym oszustem I naciągaczem uważajcie poczytajcie opinie o tym człowieku w internecie to się przekonacie zanim was oszuka I naciągnie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Handman Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert