Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Handman Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Handman Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-12-19 18:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no coz widze ze jest sproo osob ktore krotko mowiac nie jest zadwolonych z tego jak zostali potraktowani ale powiedzcie cos jesszcze o tym. wiadomo ze ninikt nie chce byc oszukany ale tez trzeba pozostawic pole do odpowiedzi firmie. ciekawe czy ktos z firmy to czyta i moglby odpoweidziec na zarzuty ktore tutaj stawaiaja
zdjecie uzytkownika
naciągnięty - 2015-01-08 11:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert R - 2014-11-05 18:26:01]:
hehe, na pewno stanowisko jelenia jest wolne :), oczywiście pieniedzy nigdy nie zobaczysz natomiast wizje i opowieści o świetlanej przyszłości oczywiście. Znam wielu nacigniętych i oszukanych przez Pacoche i Pacochową, chcesz być następny?
zdjecie uzytkownika
mauri - 2015-01-31 01:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba twój koniec księgarz (nowa ksywa Pacochy)ty w ogóle pomyśl nad zmianą nazwiska. Kilka spraw w sądzie kilkanaście osób, które oszukałeś w tym jeden, który będzie inwalidą - pamiętasz pacoch jak płakałeś na parkingu przed szpitalem bielańskim. Nie starczyło ci kreaturo odwagi żeby odwiedzić Bogdana.
A jest wielu takich, którzy ciebie chętnie by odwiedzili. A o co by cię spytali - domyślasz się: oszuście gdzie są nasze pieniądze!!! Na wyspach nie masz co szukać a Warszawa to większa wioska i prędzej czy później spotkasz tych którym jesteś winien pieniądze za ich pracę
zdjecie uzytkownika
mauri - 2015-01-31 01:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba twój koniec księgarz (nowa ksywa Pacochy)ty w ogóle pomyśl nad zmianą nazwiska. Kilka spraw w sądzie kilkanaście osób, które oszukałeś w tym jeden, który będzie inwalidą - pamiętasz pacoch jak płakałeś na parkingu przed szpitalem bielańskim. Nie starczyło ci kreaturo odwagi żeby odwiedzić Bogdana.
A jest wielu takich, którzy ciebie chętnie by odwiedzili. A o co by cię spytali - domyślasz się: oszuście gdzie są nasze pieniądze!!! Na wyspach nie masz co szukać a Warszawa to większa wioska i prędzej czy później spotkasz tych którym jesteś winien pieniądze za ich pracę
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-01-31 01:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do może pacoch do Dziadowa sorry Działdowa...
zdjecie uzytkownika
Paawo - 2015-01-31 01:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igor - 2014-02-08 11:28:16]:
Oj Kasia, kogo ty bronisz? ty (usunięte przez administratora) od niego jak najdalej dziewczyno to prymitywny bezwzględny cham
zdjecie uzytkownika
nie ogarniam - 2015-01-31 22:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem co tutaj sie dzieje jestem mocno poza tematem ale coz moze ktos wytlumaczy o co chodzi , ja szukam pracy i wchodze w przypadkowe temat bo wiem ze w niektorych ludzie rozmawiaja o pieniadzach i ofertach rpacy. tak latwiej znalezc ale tutaj widze ze jest jakas skomplikowana sytaucja chyba
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-02-01 00:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie ogarniam - 2015-01-31 22:06:24]:
@nie ogarniam - jaka skomplikowana sytuacja to arcy proste, trafiłeś na portal gdzie rozmawiamy o niejakim pacochu ks. księgarz, hochsztaplerze jakich mało, zasada prosta zatrudnić najlepiej na czarno, następnie poszukać pretekstu żeby nie zapłacić, pracujesz na czarno i masz prze****** bo się nigdzie nie poskarżysz. Uciekaj chłopie gdzie pieprz rośnie. pacoch prowadził roboty w Anglii i też nie zapłacił polakom to mu spalili samochód i musiał spierda*** do Polski. Ale niczego się ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie nauczyła. Omijajcie go szerokim łukiem chyba, że brakuje wam adrenaliny a może łez...
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-02-01 00:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam czegoś dla męża budowlańca z praktyką z tego co widzę to HANDMAN sp. z o.o. nie do polecenia tylu negatywów to jeszcze nie widziałam. Spadam stąd i szukam dalej.
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-02-01 00:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki a o co chodzi z tym Działdowem?
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2015-02-01 22:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znalazłem ofertę pracy w Handman sp. z o.o. i oczywiście sprawdzam opinie ale to co czytam to jakaś degrengolada. Co prawda już mi 2-krotnie "byznesmemi" nie wypłacili ale ten prezio Pacoch to niezły (usunięte przez administratora) nic tu po mnie spadam.
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-02-01 23:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli ma metr pięć w kapeluszu, do tego wyglądu, to gratuluję jego partnerce, której ktoś tam radzi co ma robić.
Dzięki ci Igor za przestrogę. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-02-01 23:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę wszystkich, którzy posiadają postanowienia sądowe przeciwko pacochowi lub firmie HANDMAN kontaktujcie się poprzez to forum. Adres jego znamy może być potrzebny do przekazania do egzekucji komorniczej. Trzeba tępić takich sqrwysynów i eliminować ze społeczeństwa
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2015-02-02 19:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pchajcie się w (usunięte przez administratora) niech przestrogą będzie wpis jednego z oszukanych:
"A czym jest Spółka Handman jak nie działalnością Pana Pacochy i jego partnerki? bo prężnie działająca ta firma to nic innego jak w.w parka i przewijający się kolejni oszukiwani pracownicy, franczyzobiorcy, podwykonawcy czy jak ich zwał. Firma ma adres wirtualny, podaje tylko telefony komórkowe świadczy tylko o jednym "firma krzak z biurem w samochodzie". Nie dajcie się namówić na współpracę z nimi, skoro przez tyle lat nie był w stanie zbudować ekipy, cóż... to świadczy o jednym, nadal oszukuje ludzi i nie płaci im za pracę."
Pacoch nie myśl, że krzywda nasza nie doczeka się sprawiedliwości już ci się do (usunięte przez administratora)dobierają a to dopiero początek. A twój początek końca hochsztaplerze...
zdjecie uzytkownika
Annick - 2015-02-13 02:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest nędzny oszust i naciągacz nie posiada wyksztacenia kupił sobie podrobione wyształcenie ,z rzekomym ukończeniem bibliotekarstwa, kupił sobie prawo jazdy.Niebawem odejdzie od niego kobieta Katarzyna , która ma z nim dziecko i dopiero teraz zbaczyła w co się wpakowała, bo wzięła na niego kredyt,szkoda dzieczyny i niewinnego dziecka.A z własną matką jest w ogromnym knfikcie, bowiem chciał oddać ją do domu staców ,żeby jej mieszkaie zabrać. UWAZAJCIE NA TEGO OSZSTA ZAKŁAMANEGO. Pzestrzegam Uwazajcie on skończy tragicznie.W Łomiankacha dostał za remont mieszkania 4000zł.a chce drgie 4000zł za darmo dlatego jest p.prawniczka,która broni,aby ten naciągacz kientów i wyzyskiwacz pracowników zosał ukarany dotkliwie.Należy zgłosić,że Marek.P.na czarno zatrudnia i nie płaci ludziom jak widać dużo spraw sądowych się toczy.Ten człowiek poniesie karę i będzie płcił za swoje czyny.Jestem zbulwersowana tym prostakiem.Kasia uciekaj od niego ,bo on zniszczy Twoje życie i nie wyjdziesz z bagna w które on wciga z chciwocią.Uważajcie wszyscy na niego on jest skończony, wszystko co tu piszą jest prawdą.Nie dostaniesz już ani grosza Ty oszuście prawnik mnie pilnuje ,za przykrecenie samej baterii chiał oszust i naciągacz 300złotych Niech każdy wie jak traktuje kobety, które mu dają pracę.Napisałam to ku przestrodze wszystkich,bo on ma konflikt z prawem i z każdym to miał z nim do czynienia Prszę państwa UWAŻAJCIE na tego oszusta!
zdjecie uzytkownika
Igor - 2015-02-13 16:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga Pacocha lansuje się na Gazeta Budowa I szuka tam naiwnych tam też możecie dokonywać wpisów ostrzegawczych Tępić takich sk-synów
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-02-19 08:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O, a magazynu na ksiecia jakuba juz nie ma? Mialem watpliwa przyjemnosc poznac Pacoche bibliotekarza ponad rok temu, wtedy mial magazyn na ksiecia jakuba na wilanowie. Juz wtedy jezdzil passatem posklejanym na zywice. Usilowal wciagnac mnie do wspolpracy. Zrobilem z nim jedno zlecenie (niebiore kolejnych od zleceniodawcow puki nie rozlicza poprzedniego)- roliczyl sie wkoncu bo potrzebowal mnie do kolejnego zlecenia dwa tygodnie po terminie- oczywiscie kolejnej roboty nie wzialem, wywalil mnie aby na 200 zl. Najsmieszniejsze ze jak dal gotowke, jeszcze do kieszeni nie zdazylem schowac to pytal czy moge mu pozyczyc 1000 zl. Takze widze ze naleze do szczesliwcow ktorzy wiekszosc kasy z niego wydusili.
Niektorzy bronia Kasi Pacochowej, wg mnie ona czynnie bierze udzial w tym procederze, przynajmniej w probie przewalenia mnie brala. Sklepowa z Dziadowa, przepraszam Dzialdowa, a teraz wielce szanowna czlonek zarzadu. A czy ktos wie co z calym tym jego konsorcjum firm o ktorym tak opowiadal?
zdjecie uzytkownika
pawo - 2015-02-23 00:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie konsorcjum,wiele bzdur opowiada Pacocha ludziom aby ich naciągnąć a nic mu nie wychodzi.Już siedzą na nim windykatorzy tacy jak Kruk i ścigają go ZA POBRANE KREDYTY I NIE SPŁACANE.A Kaśka uciekła do matki z dzieckiem, bo tak ją wkopał, że wzięła na jego nędzną firemkę kredyt ponad 4000tysiące do spłaty miesięcznie a Kruk- windykacja z odsetkami rząda od niej ok 5000tysięcy nawet tak załatwił kobietę , której zrobił dziecko.Marnie skończy Pacocha, bo oszuści marnie muszą kończyć
zdjecie uzytkownika
Mauri - 2015-02-25 10:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech Was Ręka Boska broni przed współpracą z tym indywiduum - "ostał mu się jeno sznur". A pieniądze od niego odbiera się jak widać trzymając za gardło.
Ci jego współpracownicy z Anglii to byli goście, zabrali co trzeba i spalili mu samochód, a taki był ładny :). I z takimi klientami to jedyna droga.
Ludzie trzymajcie się z dala od Pacocha. On już śmierdzi...
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-02-25 11:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, kolejna sprawa przegrana przez Pacochę z tego handmana o płatności i uznanie stosunku pracy. Postaram się zamieścić link. Dzięki za przestrogę, bo bym starego w niezłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wpakowała.
To jakiś desperat z tego klienta (Pacochy) czy on się nie boi, że mu ktoś kiedyś urwie j***.
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-02-25 11:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę wszystkich, którzy posiadają postanowienia sądowe przeciwko pacochowi lub firmie HANDMAN kontaktujcie się poprzez to forum. Adres jego znamy może być potrzebny do przekazania do egzekucji komorniczej. Trzeba tępić takich sqrwysynów i eliminować ze społeczeństwa
zdjecie uzytkownika
Szymon - 2015-03-22 14:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wielką prośbę o podanie adresu Pacocha, ponieważ wybieramy się do tego biznesmana po swoje należności zainspirowani wątkiem "angielskim" kariery tegoż :)A panu p.Pacoch radzę żeby miał pan gotówkę dla naszej piątki. Bo obietnicami to my już rzygamy p. Pacocha. Zdaję sobie sprawę, że należności o wiele przewyższają wartość tej pana "rdzy", ale...
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-03-22 22:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałeś o królowej marysieńce a o dziesięciopiętrowym bloku dwudzisto pierwszym jak wiedziesz na dziesiąte piętro to kieruj się na dwie dziewiątki tam ma oficjalną siedzibę oszust Pacocha
zdjecie uzytkownika
Christophorus - 2015-03-31 11:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem klientem. gość sprawiał niezłe wrażenie, ale w pewnym momencie zaczął szantażować. nie polecam.
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-04-03 15:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Christophorus - 2015-03-31 11:07:29]:
Szantazowac klienta? No to nieźle poleciał.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Handman Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Handman Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie