brak logo

E.G.O POLSKA SP Z.O.O

Łódź

Opinie o E.G.O POLSKA SP Z.O.O

byla 2012-02-19 13:38:05
Widze, ze po moim wpisie rozpętała się burza w ego :) powiem szczerze, ze naprawde wspolczuje wszystkim pracownikom „drugiej kategorii” tz. Pracownikom produkcyjnym :)… może to jednak da komus do myslenia… jeżeli pracownicy wylewaja swoje jak to ujal pracownik biurowy gorzkie zale na tym forum, to swiadczy o tym, ze dzieje się w firmie zle, ze człowiek nie może powiedziec wprost co mu się nie podoba i do czego lub kogo ma zastrzezenia. Tak się wlasnie konczy brak szacunku do pracownika. Ludzie sa zastraszeni i pisza co mysla wlasnie tutaj… to smutne… ale może dzieki temu ktos w koncu zrobi w tym balaganie porządek… pozdrawiam wszystkie monterko-drukarki ;) dopoki bedziecie trzymac sie razem, dacie rade! nie pozwolcie sie sklocic!
p.s. do wawa: jeśli jestem nieudolna i nieogarnieta, to witaj w klubie!
Pani z Agencji 2012-02-23 17:19:08
Dziewczyny to nic nie da bo i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze spada z GÓRY na dół.
Kinga 2012-02-23 19:31:55
ja przynajmiej się nie wstydzę imienia i tego co sądze o firmie w której pracowalam 2 sezony pod rząd.każdy ma swoje "ALE" wylewa zale na wszystkich i wszystko.Po pierwsze agencja pracy tymczasowej jak sama nazwa wskazuje zatrudnia na czas określony przez zakład i albo sie zgadzasz pracowac przez te 5 miesięcy albo nie wiec po co pisanie,ze zatrudniaja na pare miesiecy i wyrzucaja,bo nie wyrzucaja tylko kończy sie sezon w zakładzie to kończy się praca proste,a każdy zasługuje w pracy na to jak ja wykonuje ja pracowalam na druku na goracym stemplu i troche na montażu i złego słowa nie moge powiedziec a płakałam za nimi jak bobr w tym roku,do tej pory utrzymuje kontakt telefoniczny z dziewczynami z zakładu.Pozdrawiac nie bede bo mi miejsca braknie ale :) dla całego EGO
1
A............ 2012-02-24 16:02:12
pozdrowionka Kinga dla Ciebie od wszystkich!!!!!!!
1
anonim 2012-02-24 17:01:47
w E.G.O jest super mi się podoba wszędzie dobrze gdzie nas nie ma . W każdej firmie znajdzie się coś co się nie będzie komuś podobało . A jeśli męczy kogoś praca w E.G.O to przecież droga wolna nie ma ludzi nie zastąpionych więc po co żale na forum i się denerwować okres wypowiedzenia nie jest długi więc jak ktoś chce sobie polepszyć to proszę bardzo.
1
ja 2012-02-24 19:11:20
Czasami jednak g... nie spada na dół, tylko pnie się do góry...
1
obecna 2012-02-24 19:27:50
TYLKO DO TELEWIZJI TRWAM ZAUFANIE MAM !
P.S.Dla rozładowania emocji ; )
1
niunia 2012-03-02 01:38:03
Drogie Panie i Panowie

Wcale nie trzeba sie obijac by stracic ta prace. Ja ciezko pracowalam na nadgodzinach bylam zawsze niegdy nie stalam w miejscu zawsze szukalam czegos do roboty jak nie bylo co robic. Bylam juz nawet przejeta przez ponad rok przez zaklad i co z powodu byle pretekstu wywalili mnie jak zwyklego smiecia. ODRADZAM PRACE W TEJ FIRMIE a jesli juz ktos sie podejmie pracy na montazu na zmianie A to uwaga na koordynatora (usunięte przez administratora). Przekonalam sie o tym na wlasnej skorze. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
zorro 2012-03-02 22:42:46
trzeba było mniej rozmawiać przez telefon i wchodzić koordynatorowi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę- czopki zawsze źle kończą wcześniej , czy później się rozpuszczą.A teraz pretensję do siebie , a nie do całego e.g.o.
pracownik 2012-03-02 23:52:34
Czytam to co tu wypisujecie i nie wiem czy się śmiać czy płakać!Ludzie to jest praca a nie przedszkole czy piaskownica!Koleżanka która taka zapracowana była i którą jak śmiecia potraktowano oczywiście pracowała kiedy w pracy była ale że często jej nie było ...to nie wspomniała-piątki to już obowiązkowo miała wolne!Wszyscy mają 4 dni na żądanie-ona miała ich dużo..Jeśli jest się wszędzie to tak naprawdę nie jest się nigdzie więc jeśli nigdy się nie stoi tylko wyszukuje różnych prac nie można niczego zrobić dokładnie i dobrze ale to może zbyt skomplikowane żeby zrozumieć...Praca jak praca -jeśli się pracuje i dobrze wykonuje swoje obowiązki to nikt jak śmiecia nikogo nie potraktuje-taka jest prawda..
3
kunegunda 2012-03-04 21:28:47

witam wszystkich....pragnę podzielić się własną opinią na temat tej firmy.... zacznijmy od plusów bo jeden jest...a taaaaak jest... a mowa tu o wypłatach. Jak się dowiadywałam od znajomych to szczerze odpowiadają, że jest to firma o nawet dobrej płacy i bardzo dobrym socjalu( z tym drugim zgodzę się) a teraz minusiki... tych jest o wiele więcej. Pragnę poinformować, że pracuje na montażu. Co do ustawiaczy.... wołasz wołasz wołasz i tak bez skutku aż samemu trzeba sobie nałożyć ciężkie pudło z elektroniką. A potem dziwią się, że mała ilość. W dodatku specjalnie zagadują na jakiś temat, żeby potem pobiegnąć do, na szczęście już nie pracującego kierownika (usunięte przez administratora) i zdać \"raport\" :) Co do magazynierów. Ich praca też daje wiele do myślenia.(usunięte przez administratora) hmm co tu jeszcze napisać BAŁAGAN BAŁAGAN I JESZCZE RAZ BAŁAGAN. Co do tych którzy twierdzą, że nie ma sensu się wyżalać tylko jak nie pasuje to po prostu zmienić prace.... sądzę, że oni też narzekają tylko nie przyznają się. Faktem jest,że dużo ludzi narzeka na prace w E.G.O tylko, że gdybyśmy większością poszły z tym do prezesa lub wręczyły wypowiedzenia a nie między sobą żaliły to byśmy więcej zdziałały.
Panie Prezesie.... proszę aby Pan częściej schodził niezapowiedziany na hale i obserwował zachowania ustawiaczy i uznającego się za nie wiem kogo Pana(usunięte przez administratora) A najlepiej zmiana tych Panów poprawiłaby naszą prace.
P.S
Pan M z CIPA mógłby się uspokoić z wymyślaniem tych bezsensownych ulepszeń bo one nie pomagają a wręcz utrudniają prace.
Z poważaniem kunegunda :)
anonim 2012-03-05 15:03:16
kunegunda - 2012-03-04 21:28:47



witam wszystkich....pragnę podzielić się własną opinią na temat tej firmy.... zacznijmy od plusów bo jeden jest...a taaaaak jest... a mowa tu o wypłatach. Jak się dowiadywałam od znajomych to szczerze odpowiadają, że jest to firma o nawet dobrej płacy i bardzo dobrym socjalu( z tym drugim zgodzę się) a teraz minusiki... tych jest o wiele więcej. Pragnę poinformować, że pracuje na montażu. Co do ustawiaczy.... wołasz wołasz wołasz i tak bez skutku aż samemu trzeba sobie nałożyć ciężkie pudło z elektroniką. A potem dziwią się, że mała ilość. W dodatku specjalnie zagadują na jakiś temat, żeby potem pobiegnąć do, na szczęście już nie pracującego kierownika(usunięte przez administratora) i zdać \"raport\" :) Co do magazynierów. Ich praca też daje wiele do myślenia. (usunięte przez administratora) owszem w niektórych sprawach jest on nawet pomocny ale dowiedziałam się od koleżanek, że siedząc na palarni opowiada o prywatnym życiu innych pracowników osobom trzecim. Ciekawe skąd w ogóle ma takie informacje bo na pewno nie od zainteresowanych. Poucza wszystkich. Co do koordynatora (usunięte przez administratora) Jak coś ma załatwić to jak struś chowa głowę w piasek, jak podchodzi do maszyny to udaje że się zna, a i tak wózki wyjeżdżają hahaha a dwulicowy bo tu ci słodzi przyznaje racje a idzie do kierownika i zupełnie inaczej to przedstawia. Ogólnie to każdy z wyższy stopniem pracownik kryje drugiemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sko.. więc jedno wielkie kłamstwo nawet prezes nie wie wiele rzeczy.

hmm co tu jeszcze napisać BAŁAGAN BAŁAGAN I JESZCZE RAZ BAŁAGAN. Co do tych którzy twierdzą, że nie ma sensu się wyżalać tylko jak nie pasuje to po prostu zmienić prace.... sądzę, że oni też narzekają tylko nie przyznają się. Faktem jest,że dużo ludzi narzeka na prace w E.G.O tylko, że gdybyśmy większością poszły z tym do prezesa lub wręczyły wypowiedzenia a nie między sobą żaliły to byśmy więcej zdziałały.

Panie Prezesie.... proszę aby Pan częściej schodził niezapowiedziany na hale i obserwował zachowania ustawiaczy(usunięte przez administratora) A najlepiej zmiana tych Panów poprawiłaby naszą prace.

P.S

Pan M z CIPA mógłby się uspokoić z wymyślaniem tych bezsensownych ulepszeń bo one nie pomagają a wręcz utrudniają prace.

Z poważaniem kunegunda :)
Ja jedynie chciałam bym tylko sprostować na temat magyzynierów. Droga kunegundo jeśli piszesz coś na temat magazynierów to napisz dokładnie o których ci chodzi bo ja nie zgadzam się z tą opinią jeśli chodzi o magazynierów ze zmiany A z druku, chłopaki naprwdę mają tyrke zawsze wszystko jest na czas przywiezione i pracują super nie mam pojęcia o zmianie B z druku ale nie słyszałam złych opini na ich temat więc chyba też jest OK. Więc bardzo cie proszę kunegundo opisuj dokładnie o kogo chodzi bo naprawdę można urazić kogoś kto naprawdę dobrze pracuje pozdrawiam.
anonim 2012-03-05 20:11:34
Ja jedynie chciałam bym tylko sprostować na temat magyzynierów. Droga kunegundo jeśli piszesz coś na temat magazynierów to napisz dokładnie o których ci chodzi bo ja nie zgadzam się z tą opinią jeśli chodzi o magazynierów ze zmiany A z druku, chłopaki naprwdę mają tyrke zawsze wszystko jest na czas przywiezione i pracują super nie mam pojęcia o zmianie B z druku ale nie słyszałam złych opini na ich temat więc chyba też jest OK. Więc bardzo cie proszę kunegundo opisuj dokładnie o kogo chodzi bo naprawdę można urazić kogoś kto naprawdę dobrze pracuje pozdrawiam.
kunegunda 2012-03-05 22:05:37
Witam. Do anonima...polecam przeczytać ponownie mój wpis, ale ze zrozumieniem. Wtedy będziesz wiedziała o których magazynierach mowa. Chyba nie będę się wypowiadać na temat druku skoro pracuje na montażu. Proste i logiczne.
Z poważaniem Kunegunda
jakaśtaka 2012-03-08 19:40:05
Wspaniale postarała się nasza firma na Dzień Kobiet w tym roku, prawda? ;)
reksiu 2012-03-09 00:12:00
co wy ludzie piszecie na tym forum ja pracuje zupelnie w innej firmie co prawda duzo slyszalem o Waszym ego. Wydaje mi sie ze w tej firmie trzeba najpierw popracowac troche zeby zobaczyc co sie tam dzieje. Slyszalem jaki macie tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak was traktuja,bo moja zona mi sie zali. Tak jest jak firme a dokladniej zarzadzanie firma przejmuja polacy. Polak polaka traktuje jak smiecia zawsze okradnie ze wszystkiego co tylko moze. Szczescie ze moja firma zarzadzaja Niemcy i jest bardzo dobrze w mojej firmie. Pozdrawiam
ja 2012-03-09 15:10:17
Dziewczyny, przecież my parcujące na produkcji nie jesteśmy kobietami...w brudnych od farb fartuchach i w podartych bluzkach... o szkoda, że wczoraj nikt tego nie docenił, bo gdyby nie My nie mieliby pracy! To my odwalamy całą brudną robotę i to my dostajemy za ich brak kompetencji po głowie... Dziewczyny moje drogie, ale czy oni zasługują na miano prawdziwych mężczyzn? :) na pewno nie, dali popis i dają go każdego dnia...
anonimmmmm 2012-03-26 18:56:04
Latwo jest powiedziec, jak sie nie podoba to mozna zmienic. Jakbym miala oferte lepszej pracy i miala jakas gwarancje ze dostane w niej umowe na stale a nie tylko na jakis krotki czas to bym ja zmienila, a tak to musze sie meczyc w ego bo nic lepszego w zanadrzut nie mam a ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nki same sie nie zaplaca, a na bezrobociu siedziec nie bede i sie zadluzac i zapozyczac bo wyplaty brak !!!
I dla jasnosci, jak mozna mylic wyrzucenie z pracy z nie przedluzeniem umowy. wiekszosc pan narzeka ze sa zatrudniane tylko na kilka miesiecy a potem koniec, gdy umowa sie konczy i nie dostaje sie nowej to jest tylko i wylacznie koniec zatrudnienia poprzez wygasniecie zawartej umowy a wyrzucenie z pracy jest w tedy gdy pracownik otrzyma wypowiedzenie podczas trwania umowy czyli przed jej zakonczeniem !!! A tak poza tym to biura posrednictwa pracy zatrudniaja pracownikow na czas okreslony i daja tylko mozliwosc zatrudnienia przez zaklad , a jeszcze nigdy nie slyszalam zeby jakiekolwiek biuro dawalo gwarancje na stale zatrudnienie pracownika.
Nick* 2012-04-10 20:52:01
Starałem się przeczytać ze zrozumieniem ;D i piszę co uważam za stosowne bądźcie dobrej myśli ludzie z (naszym waszym) wykształceniem pracę znajdziemy zawsze , problem mają tylko prezesi bo w ekspresie, w dzienniku i w biurach pośrednictwa pracy nie nie znajdą POSZUKIWANY PREZES OD ZARAZ ha ha ha. Problem jest z kadrą kierowniczą typu sadysta bo taki CIUL z reguły jest poszukiwany , i to jest smutne ;(
anonim 2012-06-02 09:41:46
Gratulacje dla Mariusza z okazji awansu na kierownika druku po ogłoszeniu zmian i awansów to awans Mariusza cieszył nas najbardziej !!!!Mariusz spoko mamy nadzieję tylko ze to stanowisko Cie nie zmieni pozdrawiam!!!!!!!
3
INNA 2012-08-19 18:17:57
Ja uważam że nie jest źle w ego.
Pracuję tam od jakiegoś czasu i na pewno kierownik do wymiany.
Facet kompletnie nie ma szacunku do kobiet, tak jak większość panów :)
ale ten przechodzi samego siebie.
Więc \\\" PANIE KIEROWNIKU \\\" rozumiemy..... człowiek uczy się całe życie, ale może zadzwoń do kolegi (usunięte przez administratora) i niech da CI odrobinkę wskazówek jak być kierownikiem na poziomie :))))
z góry dzięki :)
trzymamy kciuki :)
x 2012-09-06 19:40:17
Tak narzekacie na tą firmę,kierowników, ustawiaczy, warunki i zarobki. Tak jest wszędzie. Ale nikt z was nie myśli o tym, że umowa z BSH się kończy. Nikt wam oficjalnie tego nie powie, ale BSH nie zamierza przedłużyc umowy z EGO. Przenoszą się dużo dalej, a nasza konkurencja już tam czeka. Będą was czarować, że są nowe projekty, ale to tylko dla jakiejś grupki ludzi. I kogo wtedy obgadacie? No może tylko tą grupkę ulubienców. A Niemcy mają wiele takich firm i nie będą płakać nad zamknięciem EGO w Łodzi.
zuzu 2012-09-11 11:16:38
wiecie co ja tam pracowalam nie za dlugo ale generalnie mam dobra opinie na temat tej firmy w sensie atmosfery nie spotkalam sie tam z jakims ponizaniem albo krzykami na pracownika fakt faktem dziewczyny ktore zatrudnione sa przez ego w wiekszosci maja cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie nie zwracaja uwagi wiec nie ma co sobie tam kolezanek szukac ale oczywiscie nie wszystkie bo sa takie ktore pomagaja jak czegos nie wiesz to powiedza. najbardziej irytujaca osoba moim zdaniem jest ustawiacz ze zmiany B masakra. pewne jest to ze wiele ludzi ktorzy maja tam wyrzsze stanowisko nie maja kompetencji zeby je zajmowac mowie tu np o cipku. ale ogolnie jest tam dobrze przez agencje zarabia sie kolo 1200zl a przz ego kolo 1600 do tego kasa na swieta itp szalu nie ma. podobno zeby miec tam fajnie dobrze jest miec ciemne wlosy :) pozdrawiam
\\\"Taka sobie tam\\\" 2012-09-12 21:42:12
Co Wy się tak czepiacie tego CIP-ka? Chyba z zazdrości, co? Maciek okazał się bardzo przyzwoitym facetem-kierownikiem. To nieprawda, że nie ma kultury i kompetencji. Wiele się nauczył, i jeszcze nauczy. Może palnął kilka gaf na początku, ale przyznał się do tego i trzeba to docenić. Może był trochę upierdliwy, kiedy pracował w dziale C.I.P. (nie jest żadnym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] em) ale na tym polegała jego praca. Teraz pracuje się z nim zupełnie inaczej, po prostu lepiej. To młody chłopak, dajcie mu szansę, nie krytykujcie od razu, bo Was nikt nie krytykuje, kiedy zrobicie coś źle. Ja na niego nie narzekam, według mnie Maciek jest spoko;)
szeherezada 2012-09-16 10:55:21
Opinie jak zawsze trafne i celujące, ale jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Jedni przychodzą, drudzy odchodzą i tak wygląda nasza codzienność. Mam tylko nadzieję, żę będzie w porządku jak przyjdzie nowy ustawiacz na montaż na miejsce starego (jedna zmiana chwilowo straciła kierownika, to dla wyrównania druga straci ustawiacza). Nigdy nie przypuszczałabym, że właśnie on odejdzie (a może to kolejna z plotek) ?? Tak czy inaczej życzę wszystkim powodzenia.
Monika 2012-10-11 08:41:31
Tez tak uwazam, Te dwie firmy tez tak moga zrobic..... a co do zarobkow to Pani [usunięte przez moderatora] pomylila sie chyba bo jej pracodawca byla agencja pracy tymczasowej wiec pretensje miejcie do nich ze sobie tyle odliczaja za wasza prace....
mała 2012-10-13 10:23:52
ja pracowałam w firmie EGO i rowniez nie polecam tej firmy,atmosfera bardzo nie miła,ludzie bardzo nie sympatyczni,kasa nie była zła ale mogła być lepsza
1
marcin 2012-10-13 10:27:23
żona pracowała w tej firmie i mowila ze to kiepska firma. Zgadza sie z wypowiedz: mała
1
O-L-A-W-K 2012-10-25 10:30:37
Powiem tak, mnie pracowało się dobrze w tej firmie. Nie każdy musiał mnie lubić i na odwrót- ja nie musiałam za wszystkimi przepadać. W żadnej firmie nie spotkałam się z tym, żeby wszyscy jak jeden mąż przepadali za sobą :) przy takiej ilości osób jest to wręcz niemożliwe.
Mówicie również o zarobkach- zgadzam się są li [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tkie! Nie zapomnijmy jednak, że zatrudnione byłyśmy przez biuro pośrednictwa pracy nie zakład i to raczej tam powinnyśmy się żalić.
Pozdrowienia dla wszystkich pracowników E.G.O
Ginter 2013-01-07 16:34:39
No i co z tego ze chodza plotki [usunięte przez moderatora] jest jednym z lepszych pracownikow , kiedy mozna sobie posiedziec to ona nie wysiedzi na miejscu tylko zawsze cos robi chyba ze zle sie czuje ale to juz sa dwie rozne sprawy. Przestancie najezdzac na kogokolwiek i wezcie sie za robote a nie za siedzenie i pisanie opinii na temat ego. Jest kilka osob w tej firmie ktore oddalyby wszystko zeby tylko tam pracowac,juz nawet nie bede wymienial jakie. Jedyny plus ze nie ktore dziewczyny dobrze kombinuja i jak to sie mowi zaciazaja zeby troche od tej firmy odpoczac.ZEGNAM Pozdrawiam Ginter
hyu 2013-07-04 20:24:06
1960zł brutto, na rękę ok. 1500zł
hjjk 2013-07-10 20:46:20
obydwie opcje są możliwe
hjjk 2013-07-12 13:39:51
Ostatnio szukali kierownika QS (kontrola jakości), wyślij lub osobiście zawieź CV, na pewno Ci nie zaszkodzi.
2013-10-11 11:05:19
firma się sypie zwalnia co miesiąc po 6, 8 do 10 osób max ale nie 12 bo wtedy by było grupowe więc ten co jeszcze nie wiem to niech lepiej już szuka innej pracy bo tutaj firma pewnie zlikwiduje się z końcem roku.
1
2013-10-11 15:16:18
może nie co miesiąc ale co prawda to prawda,zwolnienia są...w swoje szeregi raczej już nikogo nie przyjmą co najwyżej mogą się pozbyć jeszcze paru osób za kolejne parę miesięcy...w końcu zbliżają się premie świąteczne być może niektórzy twierdzą,że nie każdy sobie na nie zasłużył...
1
??? 2013-12-13 08:45:09
Słyszałem że w nowym roku będą przyjęcia czy to prawda warto wysyłać cv może ktoś coś słyszał w tym temacie
hola ho la 2015-01-15 14:36:58
m iłosz nie wiem czy zauważyłeś ale ostatni wpiss był przed twoim idealny rok temu. Wiecie, bo nie za bardzo sie orientuje czy jeszcze firma przyjmuje pracowników chciałbym się dowiedzieć czy jest szansa na takie zatrudnienie. Prosiłbym kogoś kto jest zorientowany w temacie. Piszcie a ja czekam . pzdr
adfk 2015-01-15 15:35:23
Niestety , teraz to prędzej zwolnienia. Na zatrudnienie raczej nie ma szans. Tym bardziej, że kończy się wysoki sezon
qwerty 2015-02-05 19:22:36
szykuja sie zwolnienia. nawet jesli byś chciał to nie polecam, bo to patogia
lucjan 2015-04-01 19:30:43
Dostałem ofertę pracy w EGO Polska w Łodzi.
Proszę o opinie na temat tego pracodawcy. Czy warto zmieniać pracę dla EGO?
Lucjan 2015-04-01 20:20:12
Lucjan ...odpuść ...polecam NMi :)
1
koko 2015-04-03 08:30:21
a jaka to ofertę jeżeli można wiedzieć Lucjan
kaligula 2016-02-07 17:38:36

Witam.Bardzo proszę osoby, które pracują w tej firmie o informację, jak obecnie kształtują się zarobki pracownika produkcji"na rękę"z ewentualnymi dodatkami.Czy jest możliwość pracy w systemie 4-brygadowym? Jakie są wymagania? Jakie są układy między pracownikami a kadrą kierowniczą? Czy ze zwolnieniami już się uspokoiło?
1234 2016-03-23 21:27:39
zalezy na jakie stanowisko
ja 2016-06-30 09:55:30
witam wszystkich chce przyjsc do tej firmy przez agencje czy mam szanse jak sie sprawdze ze firma mi zaproponuje przejscie do siebie bezposrednio? Jak długo tam moze pracowac przez agencje?
Takatam 2016-09-30 18:54:53
Witam.Czym ta firma dokładnie się zajmuje....montażem paneli do Boscha czy jak? Pozdrawiam
Zibi 2016-10-03 16:09:52
Wypłata w tej firmie jest zawsze na czas.
3er 2016-10-03 16:40:36
@Zibi to super ja akurat uwazm ze to jest na prawde spory plus
niki 2016-11-05 20:22:47
Witam, jakie agencje pracy u Was przyjmują? Dziękuję za jakiekolwiek informacje
niki 2016-11-05 20:23:50
Witam, jakie agencje pracy u Was przyjmują? Dziękuję za jakiekolwiek informacje
Zostaw swoją opinię o E.G.O POLSKA SP Z.O.O - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E.G.O POLSKA SP Z.O.O