brak logo

Kancelarie Kredytowe

Gliwice

Opinie o Kancelarie Kredytowe

Frankowicz 2017-06-02 14:54
No to chyba słabo to wygląda.
Warto sprawdzić wkład spółek 2017-06-02 16:06


Ewentualna odpowiedzialność spółki z o.o. za swoje zobowiązania nie dotyka bezpośrednio sfery majątkowej jej wspólników. Mogą oni jedynie „stracić" wniesione do spółki wkłady czy ewentualnie inne świadczenia, których spółka nie będzie mogła im zwrócić (dopłaty, pożyczki wspólników).
1
Romek 2017-06-05 05:44
Odradzam
2
Rudy 2017-06-06 15:57
Jakich specjalistów zatrudnia ta firma?
Warto tam pracować? Jakich wynagrodzeń można się spodziewać?
Ile mają placówek w Polsce?
Zawierają umowy na najniższą krajową i płacą pod stołem?
Piszcie czy warto aplikowac?
Odpowiedzi 2017-06-13 15:21
Widać w opiniach.
1850 brutto.
Aż jedną.
Pewnie nie. W dzisiejszych czasach to ma bardzo krótkie nóżki.
1
Porady 2017-06-13 15:41
Nawet jak przyjdzie chodzić od banku do banku to polecam wybierać banki. Pseudo pożyczek, obligacji i propozycji super % jest wiele. Ale słyszymy jak to się kończy.
Osobiście odradzam.
1
Wanilla 2017-06-13 15:43
Bosko. Zachęcają do inwestycji.
Bytom 2017-06-14 05:31
Hahaha. Ktoś tfafił w sedno.
Była pracownica 2017-06-14 09:53
Opinii może być wiele, dobrych lub złych- powinny odnosić się do faktów - każdy ma do nich prawo pod warunkiem, ze nie naruszają dobrego imienia innych ludzi.
Fakt- profesjonalni pracownicy,
Fakt- przyjazna obsługa,
Fakt- szeroka oferta produktowa- upadłości, odfrankowienia kredytów,
kredyty dla klientów nawet tych w ciężkiej sytuacji
Fakt- służą wsparciem, wiedzą i zaangażowaniem tak aby każdy klient był zadowolony
Fakt- pracownicy zarabiają tak jak pracują
Obserwator 2017-06-14 10:23
Fakt opinie bardzo krytyczne ale w granicach obowiązujacych przepisów.
Jak dbasz tak masz.
1
Była pracownica 2017-06-14 15:27
Fakt- Jak pracujesz tak masz
Dziwne 2017-06-14 16:31
Rozumiem że jeżeli pracodawca zatrudnia mnie za płacę minimalną to oznacza że źle pacuję?
Nawet jak czasem dorzuci coś bez oskładkowania to w mojej ocenie może oznaczać tylko 2 rzeczy:
nie ceni pracowników i łamie prawo.
Teza że pracownik otrzymujący płacę minimalną źle pracuje jest absurdalna.
1
Była pracownica 2017-06-16 10:14
Fakt- większość pracodawców zatrudnia pracowników na okres próbny za płacę minimalną,
Fakt- jak po tym okresie nie dostajesz podwyżki to znaczy że nie spełniasz wymagań pracodawcy,
i jest tak na całym świecie. To nie oznacza że jesteś złym pracownikiem, tylko że pracodawca ma inne
oczekiwania wobec pracownika na danym stanowisku, nie trzeba brać tego personalnie do siebie
to pracodawca określa reguły, a pracownik jak chce pracować to się do nich stosuje Jak nie chce to
zmienia pracę ma do tego prawo- wolny rynek, a jak nie chce się podporządkowywać to zakłada własną
działalność i staje się pracodawcą- POLECAM
Opinia 2017-06-16 17:50
I to właśnie jest dowód na bzdurne uzasadnienie działania firm.
Nikt poza amatorami i pseudo firmami nie stosuje płacy minimalnej na okresie próbnym. Wynagrodzenie na okresie próbnym jest dostosowane do zakresu obowiązków, doświadczenia, rentowności firmy i analizy rynkowej wynagrodzeń na danych stanowiskach.
Twierdzenie że jak się nie podobają warunki to się zwolnij świadczy tylko o mentalności pracodawcy.
Ktoś kto godzi się na takie traktowanie to oznacza że nie jest zdolny do znalezienia lepszej pracy więc faktycznie zasługuje na takie wynagrodzenie. Ktoś udaje że płaci a ktoś udaje że pracuje. I koło jakości się zamyka.
Jednak zawieranie umów o pracę z najniższą krajową i dopłacanie reszty umówionej kwoty bez oskładkowania to przestępstwo. Ale chyba w dzisiejszych czasach nikt już tak nie robi. Łatwo można wpaść w wielkie kłopoty.
1
Do Pani Kasi 2017-06-16 19:52
Szkoda czasu na takie bzdurne posty. Wpisujesz je w plan dzienny? Jek biedaczysko rozliczy się z czasu pracy z rudym?
Podstawa to udawać zapracowaną, zabieganą i niezastąpioną. Przerost ambicji i amatorska firemka = właśnie taki rezultat. Nie ma ludzi niezastąpionych nawet jak mają grube haki na szefa!!!!!
1
7 faktów o współpracy z nami 2017-06-17 13:07
7 razy lipa
1
Jak płacisz taką masz agencję turystyczną 2017-06-18 16:19
Wesoło co?
1
Była pracownica 2017-06-19 12:16
Szkoda czasu na takie bzdurne posty- z agresją - widocznie pretensje personalne- nie merytoryczne.
Myli się Pan/ Pani- Była pracownica to nie Kasia- i to fakt nie podważenia.
Koniec !
Riba 2017-06-19 18:04
Taaaaa
Ciekawa 2017-06-19 18:35
Ciekawe jak taki "pracodawca" wyjaśnił/uzasadnił że wszystko ponad najniższą krajowa wypłaca "pod stolikiem"?
Taka super działalność takie zyski, taka "kancelaria", setki tysięcy klientów i ... takie coś?
1
Nowa 2017-06-22 16:12
Może komuś ta opinia się przyda bo znam wszystkie szczegóły od wewnątrz.

Przychodząc na rozmowę sama zasygnalizowałam najniższą krajową na początek, a prezes uznał, że zasługuje na więcej i z tego co rozmawiałam z innymi w firmie to nikt aktualnie nie zarabia najniższej krajowej. A wszyscy mają umowy o pracę z premiami.
Z tego co widzę mają główną centralę w Gliwicach (nowa, baaaaadzo ładna :) i 2 oddziały w innych miastach. Do tego ponad 30 punktów franczyzowych.
Do tego byłam świadkiem etapu finalizacji kamienicy, którą zakupują.

Na razie tyle widzę i wiem, więc zachęcam aby każdy sprawdził sam, bo jakbym miała się sugerować jakimiś zawistnymi opiniami to bym musiała za granicę wyjechać pracować. Ja w każdym razie polecam bo tak miło jak tu jeszcze nigdzie nie zostałam przyjęta.
1
Dziwne 2017-06-22 17:43

Przychodząc na rozmowę sama zasygnalizowałam najniższą krajową na początek,TAK WSZYSCY BŁAGAJĄ O NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ a prezes uznał, że zasługuje na więcej i z tego co rozmawiałam z innymi w firmie to nikt aktualnie nie zarabia najniższej krajowej CZYLI NIE MAJĄ W UMOWACH O PRACĘ NAJNIŻSZEJ KRAKOWEJ? A wszyscy mają umowy o pracę z premiami. BZDURA, NIE MA SYSTEMU WYNAGRADZANIA. A KASA WYPŁACANA DO RĘKI?
Z tego co widzę mają główną centralę w Gliwicach GŁÓWNA??? JEDYNA!!!!! JAKIE ODDZAŁY???? PSEUDO EUROBANK W KOŹLU???? KPINA (nowa, baaaaadzo ładna :) i 2 oddziały w innych miastach. Do tego ponad 30 punktów franczyzowych. POPŁAKAŁEM SIĘ. PRZEGIĘCIE Z TAKIM ŻARCIKIEM. ZERO PUNKTÓW. NIKT NIE ZDECYDOWAŁ SIĘ NA FRANCZYZĘ LEDWO DZIAŁAJĄCEGO PUNKTU
Do tego byłam świadkiem etapu finalizacji kamienicy, którą zakupują. KAMIENICĘ????? CHYBA CEGŁĘ DO KAMIENICY

Na razie tyle widzę i wiem, więc zachęcam aby każdy sprawdził sam, bo jakbym miała się sugerować jakimiś zawistnymi opiniami to bym musiała za granicę wyjechać pracować. Ja w każdym razie polecam bo tak miło jak tu jeszcze nigdzie nie zostałam przyjęta
Rude Fałszywe 2017-06-22 18:26
Z takim doświadczeniem to tylko rudy moźe cię "zatrudnić".
Zosia 2017-06-23 15:49
W jakich miejscowościach są te punkty franczyzowe????????
Zibi 2017-06-23 19:05
W Pacanowie!
Ściema z tymi punktami. 2017-06-24 12:10
Wyrobnicy rudego rozpędzili się z tymi wpisami.
Jeden punkcik w Gliwicach i tyle. Kilka firemek w jednym lokalu i ot co.
Jak można myśleć że ktoś zapłaci za pomysł prowadzenia punktu agencyjnego których setki w każdym mieście. No to chyba wielkie nieporozumienie.
Ciekawy 2017-06-24 12:14
Napisz coś więcej!!!!!!
Bytom 2017-06-24 12:18
Brak czego? Samochodu??????? Ciesz się jak krzesło dostaniesz. Rudy jedzie na zimnych kontakach z Panoramy Firm.
Wyrobnicy siedzą w google i tylko kopiuj wklej.
1
Prawda 2017-06-25 15:23
No i rudy panikuje. Jak zatrzeć ślady płacenia na lewo?
Nie ma jedności w ekipie...
Andre 2017-06-26 20:09
Na tym forum dzieje się to co na większości. Zero merytorycznych wypowiedzi tylko jakaś dzieciarnia co nie ma co w domu robić wypisuje bzdury
1
RB 2017-06-27 16:56
Dobrze wiedzieć co się dzieje u rudego. Dziękuję i powodzenie. Kto ma wiedzieć ten wie :)
1
Wynagrodzenie 2017-06-29 17:18
Płacą wspaniale. Wysokie podstawy i rekordowe premie. Kadrami zajmuje się profesjonalistka jakich mało. Wszystko na legalu. Zdecydowanie polecam. Wypłaty na poziomie 6000 netto.
Zatrudniają światowej klasy profesjonalistów.
4
Asystentka 2017-07-18 15:07
Jak się tam pracuje? Interesuje mnie system premiowy. Opisujcie wasze doświadczenia.
Obserwator 2017-07-18 17:53
Coś często zmieniane są "asystentki".
Za dużo płacą? Co trzeba robić?
Brakuje chętnych do pracy za spore pieniądze na tak wymarzonym stanowisku?
W każdym ogłoszeniu pełno błędów.
Zosia 2017-07-19 15:42
To jest chyba fake. Piszą że są największym biurem a nigdy o nich nie słyszałam.
Tylko kilka opinii i nic więcej.
1
Jogi 2017-07-19 18:14
Jako nowy pracownik mogę tylko napisać polecam. A najlepsze jest w firmie to, że największym pośmiewiskiem jest Marcin P wypisujący wszystkie te bzdury. Nie znam ale słyszałam że upośledzony bo nikt normalny nie wpisywałby komentarzy sam na nie odpowiadając z tego samego adresu IP.
Niektórzy się nadają tylko do Plewienia - tacy też potrzebni
2
Informatyka 2017-07-20 16:17
Jak to wszyscy się znają na nowych technologiach i adresach ip:)
Ja na przykład słyszałem że mając dostęp do komputera na minutkę można na nim zainstalować oprogramowanie które online daje dostęp do danego komputera, wszelkich haseł itp...
Śmiać się chce z amatorów. Oj śmiać się chce
czytając co tworzycie i piszecie.
Słyszałem też że można zgrać zdalnie wszystkie dane z dysków zewnętrznych podpiętych do takiego kompa.
A co do ip to jest wyższa szkoła jazdy.
1
Dominika 2017-08-09 22:44
Polecam tą firmę
1
Natalia 2017-08-23 08:34
@Dominika a mogłabyś rozszerzyć swoją wypowiedź? Czemu polecasz pracę w firmie Kancelarie Kredytowe? Jakie są według Ciebie zalety tego pracodawcy? Te informacje będą przydatne osobom, które będą aplikować na stanowisko asystentki prezesa, której aktualnie ta firma szuka (http://www.kancelariekredytowe.pl/kariera-pl/kariera.html).
Dominika 2017-08-28 21:35
Pracowałam tam i wszystko wspominam jak najlepiej. Zawsze wypłaty na czas, fajne premie i super atmosfera. Do tego dają możliwości do rozwoju
Zadowolony 2017-09-07 16:29
mają fajne niestandardowe produkty, wczoraj kolejny raz skorzystałem z ich rekomendacji i mam lokatę na ciekawy procent
Chujnia 2017-09-11 13:24
Jaką lokatę?????? Kpina nie firma.
Natalia 2017-09-14 10:03
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co masz na myśli? Możesz wyjaśnić czym jest spowodowana taka opinia o Kancelariach Kredytowych? Na forum nie mogą zostawać niewyjaśnione kwestie. To ważne dla użytkowników.
Zdecydowanie odradzam 2017-09-14 19:05
Takich parafiremek jest masa. Kpina.
Paweł 2017-09-18 14:31
Nie wiem czy to dobre miejsce na taką opinię ale dzięki nim udało mi się wyjść ze wszystkich długów. Na pewno jeśli chodzi o kwestie finansowe będę stałym klientem!!!
Na czarno 2017-09-21 14:20
Jak tam jest z wynagrodzeniami i premiami? Wszystko ok?
Rudy 2017-09-21 19:18
Rudy odzyskuje pieniadze z kredytow we frankach? Nawet w poscie pisze bzdety. Nie potrafi liczyc i zle kopiuje z google.
KPINA JEDNA WIELKA KPINA
POST BIJANSKIEGO O ODZYSKIWANIU PIENIEDZY Z KREDYTOW JEST SUPER. 98% KWOTY BAZOWEJ ODZYSKUJE. Q... GENIUSZ RUDY
Natalia 2017-09-26 12:06
@Zdecydowanie odradzam co masz na myśli pisząc parafiremka? Z tego co widzę klienci są zadowoleni z usług Kancelarii Kredytowej. A czemu pracownicy nie są? Możecie wyjaśnić?
Polecam 2017-10-09 23:58
Cały mój proces kredytowy przeprowadzony został z należytą starannością. Jestem zadowolony
1
Adrian 2017-10-13 01:06
Jestem pozytywnie zaskoczony jak szybko zrealizowali moją sprawę. Nikt mi nie potrafił załatwić kredytu a tu 2 dni i kasa na koncie polecam
Zostaw swoją opinię o Kancelarie Kredytowe - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelarie Kredytowe