brak logo

Kancelarie Kredytowe

Gliwice

Opinie o Kancelarie Kredytowe

bartosz 2015-03-31 10:27
zgadzam się z przedmówcą, normalny człowiek idzie do banku
3
Sabina 2015-04-18 09:57
Mi się wydaje, że za nic nie robienie nawet w mc donald's nie płacą. Ja tutaj otrzymałam kwotę znacznie powyżej średniej, w dobrych miesiącach ponad 6000 zł, a możliwości są jeszcze większe
3
Karol 2015-08-10 00:09
Bardzo pozytywna rozmowa i mimo tego, że się nie dostałem otrzymałem bardzo konkretne informacje
1
jorgi 2015-09-13 21:42
z daleka od tej firmy!!!
2
Jaro 2015-09-16 13:48
Osobiście w 100% polecam i produkty i pracę!! Wspierająca i przyjazna atmosfera, stale rozwijająca się firma
1
Iza 2015-09-30 10:27
Zdecydowanie polecam! Bardzo dobre produkty i wspaniali ludzie. Mają kilka spółek w różnych branżach i rzeczywiście się rozwijają. Chyba dobrze, że są na tym forum negatywne komentarze, bo wszystkim się nie dogodzi, a podejrzewam że są to osoby, które nie dostały tam pracy lub które nie sprawdziły się na okresie próbnym ;)
1
Kasper 2015-11-05 19:07
Ze swojej strony bardzo rekomenduję, a w szczególności zarządzających, przede wszystkim Pana Piotra którego miałem przyjemność poznać osobiście. Co do powyższych komentarzy to jeśli prowadził wiele firm to tylko można mu zazdrościć, a z tego co widać otwiera kolejna i nie trzeba być omnibusem żeby widzieć, że odnosi spore sukcesy. Otrzymałem niesamowitą pomoc od Pana Piotra, dlatego wiem, że wszystko robi z sercem. Pomimo tego że jest prezesem paru firm jest bardzo miły i rzadko spotyka się tak dobrych ludzi!
3
Iza 2016-02-27 08:05
Z tego co zdążyłam się zorientować po rozmowie i szybkiej analizie rynku to wprowadzili sporo nowych produktów. Do tego wynagrodzenie na początek wydaje się bardziej niż dobre!!! Może uda mi się tu dostać pracę :)))
1
obcy 2016-05-24 16:39
Widzę, że PB i jego robotnicy na prowizji dwoją się i troją, żeby jakieś pozytywne komentarze się tu pojawiły...
2
Wojt 2016-08-31 12:35
Ja byłem na razie tylko na pierwszej rozmowie rekrutacyjnej, ale z opinii które uzyskałem od pracowników to atmosfera i pieniądze super. Do tego firma cały czas inwestuje i się rozwija co jest nie bez znaczenia jeśli zakłada się tu długo pracować. Na mnie prezes i jego kierowniczka wywarli bardzod dobre wrażenie dlatego mam nadzieje, że niedługo będę mógł tutaj podzielić się wrażeniami z pierwszych tygodni pracy :)))
1
rf 2016-09-04 20:38
3-letnie doświadczenie to nie duży wymóg, trzeba pamiętać o zarobkach jakie dają w zamian.
Jan 2017-03-30 20:23
Uwaga, to wielkie oszustwo - najpierw firma prowadzona przez brata mechanika samochodowego, którą to zarządzał pan P. , po wykryciu wyłudzeń prze jeden z banków, zmiana nazwy i rejestracja nowej firmy. Pracownicy uczeni jak kombinować i oszukiwać - śliska spraw ... nie polecam. KOmbinatorzy
1
Michał K 2017-03-30 23:40
Przeszedłem pełne wdrożenie w tej firmie i ze względów prywatnych musiałem odejść dość szybko, ale mogę napisać ocenę. Bo naprawdę było fachowo i profesjonalnie. Szczególnie, że mają bardzo dobre produkty. Mnie przekonują najbardziej usługi prawne w których odzyskują kasę z kredytów we frankach albo pomagają w upadłościach konsumenckich. Prawników mają z najwyższej półki. Jedyny minus to brak samochodu firmowego na początek. Poza tym polecam.
2
Justyna 2017-05-04 16:36
Firmy tego typu mają średnią opinię na rynku pracy. Ja osobiście pracowałam w tego typu firmach z różnym sutkiem, od jakiegoś czasu współpracuję z Kancelariami Kredytowymi i jestem zadowolona z moich zarobków.
2
Robert 2017-05-04 21:01
Jestem klientem i z tego co widzę pracownicy są zawsze uśmiechnięci i pogodni, a to świadczy o tym że pracują w zdrowych warunkach, zawsze znajdzie się ktoś kto narzeka i nie jest zadowolony z pensji.
W tej branży liczy się pewnie efektywność i ten który się stara do dobrze zarabia ;-)
2
Marlena 2017-05-04 21:15
Zastanawiałam się nad podjęciem pracy w owej firmie i zostałam zaproszona na ostatni trzeci etap.
Zarobki spełniają moje oczekiwania, atmosfera w siedzibie firmy zachęcająca aby zostać dłużej...
Osoby zarządzające firmą otwarte i nastawione na rozwój pracownika, a co uważam za duży plus.
2
Marcin 2017-05-17 15:08
Normalny klient sprawdza ofertę we wszystkich bankach tak aby miał porównanie. W Kancelariach Kredytowych można to sprawdzić nie uprawiając pielgrzymek po bankach. Ja szanuje mój czas więc proszę o znalezienie najtańszego kredytu, a w banku nikt mi nie da najtańszej opcji. O czym się przekonałem już nie raz.
2
Fikcja 2017-05-29 16:42
Każdy punk agencyjny ma w ofercie wiele banków. Nic wielkiego. Nazwa "Kancelaria" ma nadać tej śmiesznej firemce powagi. Jednak ani z kancelarią i z powagą to nie ma nic wspólnego. Zadzwońcie, zadajcie kilka pytań to zobaczycie co to za śmieszny bajzel.
1
Marta 2017-05-31 12:26
Kancelarie Kredytowe zostały mi polecone przez znajomą, która ma kredyt we frankach. ( sprawa jest już w drugiej instancji rozpatrywana)
Mnie też dotyka ten problem więc byłam na spotkaniu z Panią Izą , bardzo miła i profesjonalna kobieta.
Profesjonalna obsługa, jeśli czegoś nie rozumiałam zostało mi to tak przedstawione że w końcu wiem na czym stoję. Dokumenty trafiły do analizy i czekam na odpowiedź w jaki sposób będę mogła odzyskać swoje pieniądze.
1
Matylda 2017-06-01 19:53
Faktycznie imponujące.
Frankowicz 2017-06-02 14:54
No to chyba słabo to wygląda.
Warto sprawdzić wkład spółek 2017-06-02 16:06


Ewentualna odpowiedzialność spółki z o.o. za swoje zobowiązania nie dotyka bezpośrednio sfery majątkowej jej wspólników. Mogą oni jedynie „stracić" wniesione do spółki wkłady czy ewentualnie inne świadczenia, których spółka nie będzie mogła im zwrócić (dopłaty, pożyczki wspólników).
1
Romek 2017-06-05 05:44
Odradzam
1
Rudy 2017-06-06 15:57
Jakich specjalistów zatrudnia ta firma?
Warto tam pracować? Jakich wynagrodzeń można się spodziewać?
Ile mają placówek w Polsce?
Zawierają umowy na najniższą krajową i płacą pod stołem?
Piszcie czy warto aplikowac?
Odpowiedzi 2017-06-13 15:21
Widać w opiniach.
1850 brutto.
Aż jedną.
Pewnie nie. W dzisiejszych czasach to ma bardzo krótkie nóżki.
1
Porady 2017-06-13 15:41
Nawet jak przyjdzie chodzić od banku do banku to polecam wybierać banki. Pseudo pożyczek, obligacji i propozycji super % jest wiele. Ale słyszymy jak to się kończy.
Osobiście odradzam.
1
Wanilla 2017-06-13 15:43
Bosko. Zachęcają do inwestycji.
Bytom 2017-06-14 05:31
Hahaha. Ktoś tfafił w sedno.
Była pracownica 2017-06-14 09:53
Opinii może być wiele, dobrych lub złych- powinny odnosić się do faktów - każdy ma do nich prawo pod warunkiem, ze nie naruszają dobrego imienia innych ludzi.
Fakt- profesjonalni pracownicy,
Fakt- przyjazna obsługa,
Fakt- szeroka oferta produktowa- upadłości, odfrankowienia kredytów,
kredyty dla klientów nawet tych w ciężkiej sytuacji
Fakt- służą wsparciem, wiedzą i zaangażowaniem tak aby każdy klient był zadowolony
Fakt- pracownicy zarabiają tak jak pracują
Obserwator 2017-06-14 10:23
Fakt opinie bardzo krytyczne ale w granicach obowiązujacych przepisów.
Jak dbasz tak masz.
1
Była pracownica 2017-06-14 15:27
Fakt- Jak pracujesz tak masz
Dziwne 2017-06-14 16:31
Rozumiem że jeżeli pracodawca zatrudnia mnie za płacę minimalną to oznacza że źle pacuję?
Nawet jak czasem dorzuci coś bez oskładkowania to w mojej ocenie może oznaczać tylko 2 rzeczy:
nie ceni pracowników i łamie prawo.
Teza że pracownik otrzymujący płacę minimalną źle pracuje jest absurdalna.
1
Była pracownica 2017-06-16 10:14
Fakt- większość pracodawców zatrudnia pracowników na okres próbny za płacę minimalną,
Fakt- jak po tym okresie nie dostajesz podwyżki to znaczy że nie spełniasz wymagań pracodawcy,
i jest tak na całym świecie. To nie oznacza że jesteś złym pracownikiem, tylko że pracodawca ma inne
oczekiwania wobec pracownika na danym stanowisku, nie trzeba brać tego personalnie do siebie
to pracodawca określa reguły, a pracownik jak chce pracować to się do nich stosuje Jak nie chce to
zmienia pracę ma do tego prawo- wolny rynek, a jak nie chce się podporządkowywać to zakłada własną
działalność i staje się pracodawcą- POLECAM
Opinia 2017-06-16 17:50
I to właśnie jest dowód na bzdurne uzasadnienie działania firm.
Nikt poza amatorami i pseudo firmami nie stosuje płacy minimalnej na okresie próbnym. Wynagrodzenie na okresie próbnym jest dostosowane do zakresu obowiązków, doświadczenia, rentowności firmy i analizy rynkowej wynagrodzeń na danych stanowiskach.
Twierdzenie że jak się nie podobają warunki to się zwolnij świadczy tylko o mentalności pracodawcy.
Ktoś kto godzi się na takie traktowanie to oznacza że nie jest zdolny do znalezienia lepszej pracy więc faktycznie zasługuje na takie wynagrodzenie. Ktoś udaje że płaci a ktoś udaje że pracuje. I koło jakości się zamyka.
Jednak zawieranie umów o pracę z najniższą krajową i dopłacanie reszty umówionej kwoty bez oskładkowania to przestępstwo. Ale chyba w dzisiejszych czasach nikt już tak nie robi. Łatwo można wpaść w wielkie kłopoty.
1
Do Pani Kasi 2017-06-16 19:52
Szkoda czasu na takie bzdurne posty. Wpisujesz je w plan dzienny? Jek biedaczysko rozliczy się z czasu pracy z rudym?
Podstawa to udawać zapracowaną, zabieganą i niezastąpioną. Przerost ambicji i amatorska firemka = właśnie taki rezultat. Nie ma ludzi niezastąpionych nawet jak mają grube haki na szefa!!!!!
7 faktów o współpracy z nami 2017-06-17 13:07
7 razy lipa
Jak płacisz taką masz agencję turystyczną 2017-06-18 16:19
Wesoło co?
1
Była pracownica 2017-06-19 12:16
Szkoda czasu na takie bzdurne posty- z agresją - widocznie pretensje personalne- nie merytoryczne.
Myli się Pan/ Pani- Była pracownica to nie Kasia- i to fakt nie podważenia.
Koniec !
Riba 2017-06-19 18:04
Taaaaa
Ciekawa 2017-06-19 18:35
Ciekawe jak taki "pracodawca" wyjaśnił/uzasadnił że wszystko ponad najniższą krajowa wypłaca "pod stolikiem"?
Taka super działalność takie zyski, taka "kancelaria", setki tysięcy klientów i ... takie coś?
1
Nowa 2017-06-22 16:12
Może komuś ta opinia się przyda bo znam wszystkie szczegóły od wewnątrz.

Przychodząc na rozmowę sama zasygnalizowałam najniższą krajową na początek, a prezes uznał, że zasługuje na więcej i z tego co rozmawiałam z innymi w firmie to nikt aktualnie nie zarabia najniższej krajowej. A wszyscy mają umowy o pracę z premiami.
Z tego co widzę mają główną centralę w Gliwicach (nowa, baaaaadzo ładna :) i 2 oddziały w innych miastach. Do tego ponad 30 punktów franczyzowych.
Do tego byłam świadkiem etapu finalizacji kamienicy, którą zakupują.

Na razie tyle widzę i wiem, więc zachęcam aby każdy sprawdził sam, bo jakbym miała się sugerować jakimiś zawistnymi opiniami to bym musiała za granicę wyjechać pracować. Ja w każdym razie polecam bo tak miło jak tu jeszcze nigdzie nie zostałam przyjęta.
Dziwne 2017-06-22 17:43

Przychodząc na rozmowę sama zasygnalizowałam najniższą krajową na początek,TAK WSZYSCY BŁAGAJĄ O NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ a prezes uznał, że zasługuje na więcej i z tego co rozmawiałam z innymi w firmie to nikt aktualnie nie zarabia najniższej krajowej CZYLI NIE MAJĄ W UMOWACH O PRACĘ NAJNIŻSZEJ KRAKOWEJ? A wszyscy mają umowy o pracę z premiami. BZDURA, NIE MA SYSTEMU WYNAGRADZANIA. A KASA WYPŁACANA DO RĘKI?
Z tego co widzę mają główną centralę w Gliwicach GŁÓWNA??? JEDYNA!!!!! JAKIE ODDZAŁY???? PSEUDO EUROBANK W KOŹLU???? KPINA (nowa, baaaaadzo ładna :) i 2 oddziały w innych miastach. Do tego ponad 30 punktów franczyzowych. POPŁAKAŁEM SIĘ. PRZEGIĘCIE Z TAKIM ŻARCIKIEM. ZERO PUNKTÓW. NIKT NIE ZDECYDOWAŁ SIĘ NA FRANCZYZĘ LEDWO DZIAŁAJĄCEGO PUNKTU
Do tego byłam świadkiem etapu finalizacji kamienicy, którą zakupują. KAMIENICĘ????? CHYBA CEGŁĘ DO KAMIENICY

Na razie tyle widzę i wiem, więc zachęcam aby każdy sprawdził sam, bo jakbym miała się sugerować jakimiś zawistnymi opiniami to bym musiała za granicę wyjechać pracować. Ja w każdym razie polecam bo tak miło jak tu jeszcze nigdzie nie zostałam przyjęta
Rude Fałszywe 2017-06-22 18:26
Z takim doświadczeniem to tylko rudy moźe cię "zatrudnić".
Zosia 2017-06-23 15:49
W jakich miejscowościach są te punkty franczyzowe????????
Zibi 2017-06-23 19:05
W Pacanowie!
Ściema z tymi punktami. 2017-06-24 12:10
Wyrobnicy rudego rozpędzili się z tymi wpisami.
Jeden punkcik w Gliwicach i tyle. Kilka firemek w jednym lokalu i ot co.
Jak można myśleć że ktoś zapłaci za pomysł prowadzenia punktu agencyjnego których setki w każdym mieście. No to chyba wielkie nieporozumienie.
Ciekawy 2017-06-24 12:14
Napisz coś więcej!!!!!!
Bytom 2017-06-24 12:18
Brak czego? Samochodu??????? Ciesz się jak krzesło dostaniesz. Rudy jedzie na zimnych kontakach z Panoramy Firm.
Wyrobnicy siedzą w google i tylko kopiuj wklej.
1
Prawda 2017-06-25 15:23
No i rudy panikuje. Jak zatrzeć ślady płacenia na lewo?
Nie ma jedności w ekipie...
Andre 2017-06-26 20:09
Na tym forum dzieje się to co na większości. Zero merytorycznych wypowiedzi tylko jakaś dzieciarnia co nie ma co w domu robić wypisuje bzdury
Zostaw swoją opinię o Kancelarie Kredytowe - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelarie Kredytowe