Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cheque Dejeuner

Pracowałeś w firmie Cheque Dejeuner i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Johny - 2013-01-28 10:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] myślą,że przyjechali w krzaki i będą robili pieniądze na głupich Polakach.Totalnie nieuczciwi i podstępni.Ostrzegam
zdjecie uzytkownika
vanessa - 2013-04-10 14:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam się z przedmówcą. Bardzo uczciwi (w przeciwieństwie do konkurencji). Polecam!!!!
zdjecie uzytkownika
memo - 2013-06-04 13:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]- to chyba mowa o konkurencji cheque dejeuner:) cheque dejeuner godna polecenia! przyjemna atmosfera, mili ludzie
zdjecie uzytkownika
Alik - 2013-06-08 11:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie spokój porażka, firma jest niewypłacalna (centrala z Francji tnie im budżet), Jako handlowiec mogę powiedzieć że firma Cheque- Dejeuner nie chce płacić za swoje bony które sklepy im dostarczają. W umowie ze sklepem zapisali że płatność 14 dni ( może i tak płacą ale tylko marketom i innym wielkim firmom które mogłyby ich zniszczyć odchodząc z sieci). Małe sklepy są skazane na niełaskę i przeciąganie terminów wpłat. Tłumaczą się że za wpłaty odpowiada system, ale to ściema. Za wpłaty odpowiada biuro w Puławach i wpłaca tym którzy grożą odejściem bo mają nóż na gardle. Praca nie trudna bo podpisywanie umów na realizację, ale to czego się można nasłuchać o firmie od niektórych właścicieli firm to wstyd... Firma ma dwie siedziby biuro warszawa w razie braku wpłaty zwala wszystko na biuro Puławy i koniec tematu. Pieniądze nie warte obciachu, pracując dla grupona przynajmniej nie ma strachu że cie ktoś ze sklepu wywali, a tu :/
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 17:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak jest z tą firmą w rzeczywistości, każdy pracownik ma tam problemy z wypłatami czy nie każdy? Czy umowa jakoś tego nie reguluje?
zdjecie uzytkownika
anonim 2 - 2013-07-18 10:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłaty są zawsze na czas, ba, nawet przed czasem:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 15:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim co jeszcze możesz powiedzieć o firmie Cheque Dejeuner? jakie są tam zarobki? jak są traktowani pracownicy?
zdjecie uzytkownika
Blabla - 2013-07-25 16:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest tak zle.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-06 11:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
blabla co możesz jeszcze powiedzieć o firmie Cheque Dejeuner oprócz tego że nie jest tam tak źle? jakie warunki mają tam pracownicy?
zdjecie uzytkownika
bzyk - 2014-02-08 12:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sobie, skrzydeł tam się nie rozwinie, dla mniej ambitnych
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-02-13 16:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ciekawie, jeśli firma Cheque Dejeuner reklamująca się motywacją we wszelkich wymiarach, nie potrafi zmotywować własnego pracownika dając możliwość rozwinięcia skrzydeł...
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2014-03-12 15:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzą ze żar goryczy leje się strumieniem, ale ci co tak piszecie to przyznajcie rację ze sami sobie jesteście winni. Nie umiecie się odnaleźć w firmie która też nie należy do poukładanych, ale nie jest najgorsza. Każdy by chciał leżeć i nic nie robić i dostawać kasę. Zdecydowanie już nie ma takich firm. Trzeba się nauczyć pracować i być uczciwy wobec siebie i firmy. Jako firma i tak robi więcej niż inne firmy. Może na spotkaniach wódka się nie leje strumieniem i nie jest to hotel 5 gwiazdkowy ale naprawdę atmosfera pracy jest całkiem niezła.Uważam ze warto ale trzeba być w tych czasach trochę bardziej elastycznym bo zawsze możesz trafić do gorszej (usunięte przez administratora) jak podskoczysz to na twoje miejsce jest 100 chętnych pamiętaj o tym pozdrawiam wszystkich tych oburzonych i pozostałych.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
4 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cheque Dejeuner
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x