brak logo

Solutions Polska Sp.z.o.o.

Gdynia

Opinie o Solutions Polska Sp.z.o.o.

''przyszły pracownik '' 2015-09-13 13:46
Pracujesz w Solutions jak jest w tej firmie ,czy warto podjąć w niej pracę. Jak pensje i atmosfera.
11
sherry 2016-02-08 12:13
Pracowałem w tej firmie jakiś czas temu , generalnie duży chaos i nie przyjazna atmosfera pracy.Nie poleciłbym tej pracy nikomu.
16
nick nicki 2016-07-20 20:21
Nie polecam tej firmy ze względu na:
- chaos organizacyjny,
- przerzucanie odpowiedzialności na innych,
- ciągłe szukanie kozła ofiarnego,
- mobbing,
- bardzo negatywną atmosferę pracy,
- częste zwolnienia pracowników,
- maskowanie braku kompetencji ciągłym krzykiem.
14
To nie ja 2016-08-20 21:37
Popieram w/w opinię. Mianowicie od pewnego czasu, kiedy zmieniła się osoba na stanowisku kierowniczym, w firmie zaczęło dziać się coraz gorzej.
Brak podziału obowiązków, brak jakiejkolwiek informacji od przełożonych, mobbing, wymiana kadry pracowniczej.
Najgorsze jednak to, że czasami zwykli pracownicy siedzą w pracy od 6 rano do 24 w nocy, a nadgodziny zostały im ucięte. Wystarczy zapytać nawet zwykłego chałupnika.
Nie polecam
14
Marek 2016-09-05 19:35
nie polecam tej firmy, pracując tam godzisz się być niewolnikiem, nie masz rodziny, nie masz życia, żyjesz tylko dla pracy bez innych obowiązków to pracuj dalej, Powodzenia
17
Szkoda gadać 2017-01-10 19:50
Nie polecam nikomu tej pracy, żadnemu chałupnikowi. Chałupnicy nie otrzymują danej ilości towaru a są obciążani za ich brak. Brak dyscypliny u pracowników firmy. Lekceważenie chałupników. Pracowałem tam niecały miesiąc dla mnie był to wyzysk człowieka za marne grosze. Dziękuje pozdrawiam.
5
Niezadowolony 2017-01-17 00:27
Co to może być za praca.skoro wszyscy tak narzekają? Chaos? Może i tak..skoro koordynator ma doświadczenia tylko w sprzątaniu...z takimi referencjami to ciężko ogarnąć tyle ludzi..wiec co tu się dziwić..ja nie polecam napewno
4
CHUDY 2017-02-13 17:07
mam pytanie do osób pracujących w tej firmie -chciał bym chałupnictwo ale z tego co słyszałem jest tam malo uczciwie jeśli chodzi o przydział pracy do domu trzeba się prosić , jedni dostają stale a inni wcale nie wiem czy warto w to się pakować chociaż praca jest mi potrzebna. Proszę o szczerą odpowiedź
1
ups i did it again... 2017-03-09 12:08
Teraz to już tylko równia pochyła ...w dół...
2
hmmm 2017-03-12 20:23
opinie są naprawdę złe - a jednak ludzie tam caly czas się zatrudniają w większości z polecenia....
wiem że chalupnictwo trzeba odbierać osobiście i zdwać też ale zastanawia mnie jakie jest kryterium przyznawania tej pracy czy ktoś coś na ten temat może wie?
1
anon 2017-04-04 12:05
Szukają teraz pracownika do działu IT, jak w tym dziale wygląda praca? Jak zarobki?
Czy warto wysyłać CV, bo z tego co widzę jest sporo tam ciekawych projektów.
1
rozżalony 2017-04-26 14:00
dziwna firma - nie ma tam osoby kompetentnej która zrobiła by porządek z przydziałem pracy chałupnikom. Ludzi traktuje się jak ,,NIC'' najlepiej nagrać formułkę w telefonie i koniec- a co jeśli chcę zasięgnąć informacji lub chcę się dowiedzieć dlaczego są tacy którzy pracę dostają stale a inni tylko wtedy gdy jest mniej płatna lub brudząca ? do kogo mogę się zwrócić za skargą? bo chyba nie do osoby która z łaską zadzwoni po długich prośbach że coś tam jest do pakowania za parę groszy i albo biorę albo da to komuś innemu ale koleżaneczki stale podjeżdżają i dostają co lepsze. Czy ktoś właściwy w tej firmie może się tym zająć czy trzeba to raczej do wyższych przełożonych zgłosić? Tak jak to już ktoś napisał wyżej lekceważenie chałupników czy tak to powinno wyglądać?
7
poszukujaca 2017-06-29 08:02
czy mozna prosic o jakis kontakt @ do firmy?
Zniesmaczona 2017-07-02 17:35
Jestem ciekaw czy kierownictwo nie wiem, czy przymyka oczy na to jak załoga popala sobie zioło w trakcie pracy?! Smród od palenia kiedy ostatnio oddawałam pracę był niesamowity... szkoda słów.
4
sel 2017-07-26 11:31
praca jak każda jak ma się trochę czasu i sprytu to na chałupnictwu można naprawdę nieźle zarobić
jesteś nowy to dostajesz prace prosta aby się wdrożyć ,potem coraz trudniejsze i co za tym idzie lepiej płatne ja jestem zadowolona z zarobków
chaos jak w każdym większym zakładzie ja osobiście polecam :) pracę do domu
4
pyk 2017-09-06 10:04
Sel zgodziła bym się z Tobą gdyby nie fakt że żeby zarobić trzeba tę pracę jeszcze dostać i tu się zaczyna problem bo Pan J. niestety daje pracę raczej młodym dziewczynom -sama byłam świadkiem jak jedna starsza Pani zapytała o Tipiny na Pan J odpowiedział że ,,nie ma jest tylko pakowanie" po czym przy wszystkich którzy tam stali podchodzi do młodej dziewczyny i pyta czy chce Tipiny bez jakiejkolwiek dyskrecji i to jest w tej firmie problem - tam lepszą robotę dostają koleżanki i znajomi no i wtedy można pewnie zarobić a g..... dostają inni i to jest cała prawda.
8
Były pracownik 2017-10-16 21:49
Wielki haos, praca chalupnicza tylko za łapówki. Niemiła atmosfera,przerzucanie odpowiedzialnosci na innych, wrrrr . Małe zarobki brak szacunku- tylko wyplata wynagrodzenia jest na czas.
2
Zostaw swoją opinię o Solutions Polska Sp.z.o.o. - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solutions Polska Sp.z.o.o.