brak logo

Solutions Polska Sp.z.o.o.

Gdynia

Opinie o Solutions Polska Sp.z.o.o.

''przyszły pracownik '' 2015-09-13 13:46
Pracujesz w Solutions jak jest w tej firmie ,czy warto podjąć w niej pracę. Jak pensje i atmosfera.
7
sherry 2016-02-08 12:13
Pracowałem w tej firmie jakiś czas temu , generalnie duży chaos i nie przyjazna atmosfera pracy.Nie poleciłbym tej pracy nikomu.
14
nick nicki 2016-07-20 20:21
Nie polecam tej firmy ze względu na:
- chaos organizacyjny,
- przerzucanie odpowiedzialności na innych,
- ciągłe szukanie kozła ofiarnego,
- mobbing,
- bardzo negatywną atmosferę pracy,
- częste zwolnienia pracowników,
- maskowanie braku kompetencji ciągłym krzykiem.
11
To nie ja 2016-08-20 21:37
Popieram w/w opinię. Mianowicie od pewnego czasu, kiedy zmieniła się osoba na stanowisku kierowniczym, w firmie zaczęło dziać się coraz gorzej.
Brak podziału obowiązków, brak jakiejkolwiek informacji od przełożonych, mobbing, wymiana kadry pracowniczej.
Najgorsze jednak to, że czasami zwykli pracownicy siedzą w pracy od 6 rano do 24 w nocy, a nadgodziny zostały im ucięte. Wystarczy zapytać nawet zwykłego chałupnika.
Nie polecam
12
Marek 2016-09-05 19:35
nie polecam tej firmy, pracując tam godzisz się być niewolnikiem, nie masz rodziny, nie masz życia, żyjesz tylko dla pracy bez innych obowiązków to pracuj dalej, Powodzenia
15
Szkoda gadać 2017-01-10 19:50
Nie polecam nikomu tej pracy, żadnemu chałupnikowi. Chałupnicy nie otrzymują danej ilości towaru a są obciążani za ich brak. Brak dyscypliny u pracowników firmy. Lekceważenie chałupników. Pracowałem tam niecały miesiąc dla mnie był to wyzysk człowieka za marne grosze. Dziękuje pozdrawiam.
3
Niezadowolony 2017-01-17 00:27
Co to może być za praca.skoro wszyscy tak narzekają? Chaos? Może i tak..skoro koordynator ma doświadczenia tylko w sprzątaniu...z takimi referencjami to ciężko ogarnąć tyle ludzi..wiec co tu się dziwić..ja nie polecam napewno
3
CHUDY 2017-02-13 17:07
mam pytanie do osób pracujących w tej firmie -chciał bym chałupnictwo ale z tego co słyszałem jest tam malo uczciwie jeśli chodzi o przydział pracy do domu trzeba się prosić , jedni dostają stale a inni wcale nie wiem czy warto w to się pakować chociaż praca jest mi potrzebna. Proszę o szczerą odpowiedź
ups i did it again... 2017-03-09 12:08
Teraz to już tylko równia pochyła ...w dół...
hmmm 2017-03-12 20:23
opinie są naprawdę złe - a jednak ludzie tam caly czas się zatrudniają w większości z polecenia....
wiem że chalupnictwo trzeba odbierać osobiście i zdwać też ale zastanawia mnie jakie jest kryterium przyznawania tej pracy czy ktoś coś na ten temat może wie?
Zostaw swoją opinię o Solutions Polska Sp.z.o.o. - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solutions Polska Sp.z.o.o.