logo Cekal Recruitment

Cekal Recruitment

Portsmouth

Opinie o Cekal Recruitment

Martyna 50 2015-11-24 12:11:05
Praca w opiece nie jest w cale taka zła zależy czy lubisz prace z ludźmi
1
Marta55 2015-11-24 14:46:45
Praca opiekunki Live in jest najlepiej płatna i ja aplikuję właśnie na to lub domy opieki
Eliza 2015-11-24 17:07:57
Czytaj uważniej! Mam i znam bardzo dobrze;) Matura i studia oraz praca w opiece. Wiec ogólnie: TAK!!!
Iza 2015-11-24 17:11:18
Wysłałam 2 dni temu do Cekal R. i nie odezwali się. Dziwne. Ile czekać trzeba?;)
OPIEKUN 2015-11-24 21:37:29
Ja wysłałem miesiąc temu i nic. Podobno Cekal odzywa się, gdy ma ofertę dla Ciebie, a to niestety może potrwać. Czy ktoś z forumowiczów zna agencję PL DIRECT RECRUIT LTD?
OPIEKUN 2015-11-24 21:40:53
Przepraszam Cię, rzeczywiście nie przeczytałem uważnie.
Zauważyłem, że pisałaś, iż przechodziłaś rekrutację z PL DIRECT RECRUIT LTD. Co możesz o nich powiedzieć? Czy są godni zaufania?
Jeżeli chodzi o live-in-care mogę podrzucić Ci namiary na forum, gdzie o tej pracy piszą, mogę też jeśli chcesz podrzucić adresy polskich i angielskich agencji.
Eliza 2015-11-25 10:33:44
To napisz. Zbieram informacje o live-in care. Interesuje mnie kaźda opinia.
karolina35 2015-11-26 17:39:26
Ja jadę przez Cekal jako opiekunka Live in care do pracy w styczniu ( dokładnie 18 stycznia) jak wrócę to wszystko opisze.)

Nie aplikowałabym do Pl direct bo to agencja co została otworzona przez tego Pana co kiedyś miał inna firme ale ich oszukiwal - nazywa się Marek Sas a jego dawna agencja nazywała sie sie prospect. Wpiszcie sobie prospect marek sas w google to ten sam facet - nie polecam podobno dużo ludzi oszukali
4
OPIEKUN 2015-11-26 18:57:43
Ale czy agencja ma tak duże znaczenie, jeżeli umowę podpisuje się bezpośrednio z Brytyjczykami? A jak znaleźć pracę w angielskim domu opieki z zamieszkaniem w nim (własny pokój) lub w bardzo bliskiej odległości od miejsca pracy?
Live-in-care, więc pewnie angielski masz doskonały
Eliza 2015-11-26 20:33:20
karolina35 mozesz sie ze mna skontaktowac? moj @ elfica9@o2.pl
Potrzebuje informacji. Mozesz napisac i dac kontakt, pogadamy? Pozdrawiam Eliza.
OPIEKUN 2015-11-26 23:44:30
Dzięki wielkie za odpowiedź. Czyli z takim komunikatywnym angielskim (na poziomie B2) miałbym szansę w pracy typu live-in-care? Jestem już po kilku rozmowach z agencjami, jak również z Brytyjczykami, ale to co do tej pory mi zaproponowali jest nie do przyjęcia ze względu na zamieszkanie, a właściwie jego brak lub dużą odległość od miejsca pracy. Chociaż wszyscy uznali mój język za komunikatywny lub nawet dobry. Do jakich agencji w Polsce mógłbym uderzyć?
Monika 2015-11-29 17:37:34
Hej:) Ja w styczniu lecę z Cekal :)
2
Monika 2015-11-29 17:40:25
Ja również jadę 18 stycznia, skąd lecisz? Może wybierzemy się razem? Pozdrawiam :)
Eliza 2015-11-30 09:11:12
Ojej. Ja też.
Eliza 2015-12-01 12:27:35
Karolina odezwij się na @. Nie gryzę. Pozdrawiam;)
OPIEKUN 2015-12-06 23:20:30
Może warto pomyśleć o innej agencji niż "CEKAL"?
Malgorzata 2015-12-09 15:47:41
Ja pracuje we Walii w domu opieki i mieszkam praktycznie nad samym morzem. Stawka szału nie robi ale za to pokój mam ładny i czysty
Jffjkg 2015-12-10 21:31:12
W jakiej miejscowości jesteś? Jak nazywa się dom opieki oraz jaką masz stawkę na godzinę???dostałam propozycję pracy w Walii nad morzem
czy pracujesz na nocki 12 godzin?Jak wygląda praca w nocy w domu opieki oraz jakie są stawki za noc?
Magdalena 2015-12-10 21:40:55
Małgorzata pytania mam do ciebie ile płacisz za pokój na tydzień ? Czy pokój jest z łazienką osobno czy też może inne osoby korzystające z łazienki? Czy łazienka jest na korytarzu?Jak daleko masz do pracy ? Pracujesz w dzień czy w nocy ? Ile godzin pracujesz w ciągu tygodnia? i najważniejsze pytanie Jak wygląda twój dzień pracy Czy możesz opisać jeden dzień pracy?
Pff 2015-12-10 21:47:29
A ty jaką agencje polecasz?
4
Malgorzata 2015-12-11 12:29:40
Ogólnie jest to praca na zmiany- możesz pracować w dzień lub w nocy to zależy czy chcesz pracować na nocne zmiany. W dzień jest po prostu rutyna, czyli śniadanie obiad kolacja a pod wieczór niektóre osoby trzeba położyć do łóżka. Ogólnie nie jest źle
Magdalena 2015-12-11 16:51:43
A możesz napisać jak miejscowość sie nazywa? Lub czy jest szansa żebym mogła z toba pogadać?, bo mam lecieć w takie miejsce i z pewnością byś mi pomogła informacyjnie. Moge podać kontakt do mnie. Co Ty na to?
magdalena 2015-12-14 09:37:56
Małgorzata czy możesz odpowiedzieć na pytania? Skoro juz tam jesteś to mogłabyś odpowiedzieć, bo ludzie mogą wdepnąć na jakąś minę, a jak odpowiesz ile płacisz za wynajem,Czy pokój jest z łazienką osobno czy też może inne osoby korzystające z łazienki? Czy łazienka jest na korytarzu?Jak daleko masz do pracy ? Pracujesz w dzień czy w nocy ? Ile godzin pracujesz w ciągu tygodnia? i najważniejsze pytanie Jak wygląda twój dzień pracy Czy możesz opisać jeden dzień pracy? itd. to może komus pomożesz i uchronisz człowieka przed tragedią.
1
fffiku miku 2015-12-17 08:17:48
Ojej, odezwał się naganiacz. Nie ciebie pytam. Nic wiecej nie masz do napisania i nie masz konkretnych wiadomości to milcz.
1
Nothing worth havin comes easy;) 2015-12-22 09:23:44
Lece 5 stycznia do domu opieki nad morzem w północnej Walii. Ktos tam leci, dziewczyny?;)
1
Hourly 2016-01-26 09:28:40
Kasiu, mogłabyś napisać gdzie jesteś i jak z godzinami pracy? Czy jest ta minimalna ilość czy trzeba walczyć o te 40 tygodniowo??
1
Hourly 2016-01-26 09:43:25
jeśli nie dostałeś jeszcze pracy, a wciąż chcesz jechać, aplikuj do firm mających niepełnosprawnych, np. Active Assistance, Origin Carte itp. wystarczy wujek Google, oni tam przyjmują facetów na bank! :)
mw75 2016-02-10 14:02:55
Witam , czy ktoś ma jakieś najnowsze info co do współpracy w firmą CEKAL i Loga Care z Anglii ? jak wygląda na miejscu szkolenie ? ile po szkoleniu czeka się skierowanie do pracy? jak sprawy finansowe ? będę wdzięczna za każdą odp
3
Krystyna 2016-02-12 13:15:49
Wiem że Loga Care jest ok ale nie jechałabym do Enviva Care - wiem że w Enviva nie ma za dużo pracy.

Co do domu opieki to jest to praca dla kogoś kto nie poradziłby sobie jako live in carer
krystyna 2016-02-13 01:34:59
Ja jade do pracy jako opiekunka Live in care w poniedzialek to napisze jak wylgada sama praca
Magda 2016-02-18 17:26:59
Ja jadę z Cekal na szkolenie 28.02! :)
opiekunka 2016-02-28 12:36:55
Jade z Cekal 29.02.2016 z Katowic, czy jedzie ktos jeszcze?
Rozmowa kwalifikacyjna byla latwa.
qwerty 2016-04-03 19:15:21
hey ja jade do loga care jutro 04.04.2016 czy jedzie ktoś jeszcze?
Irena 2016-04-05 12:34:31
Krystyna, Loga Care wedlug mnie okropna, a w Enviva dobrze mi sie uklada.
Marika 2016-04-07 23:11:09
Właśnie odwrotnie - w Enviva jest straszny bałagan dlatego dużo osób rezygnuję bo tam nigdy nic nie wiadomo
jaaaaaaa 2016-05-13 19:15:55
witam cie krystyna czy pojechalas do pracy jako live in? napisz cos jak wyglada szkolenie i praca.
4
Ina 2016-06-20 15:45:13
Cześć! Chce pojechać do pracy live in do loga care przez agencje cekal. Może ktoś też chce niedługo jechać?
1
ania 2016-06-20 17:07:58
CZY któras Pani była z Celalem jako opiekunka w domu opieki?
jak to jest z tym zakwaterowaniem?
oni pomagają znaleźć zakwaterowanie czy na wlasna reke,prosze aby mi ktoś przyblizyl temat,bo się waham czy z nimi jechać.
Ina 2016-06-21 19:00:05
@ania Ja jade na live in..
Martaaa 2016-07-01 05:11:47
Cekal jest ok mozna im zaufac
Martus 33 2016-07-15 09:19:04
Wyjechałam do pracy przez firma Cekal i wszystko jak na razie jest dobrze
sarah 2016-07-18 20:22:13
Myślę, że CEKAL jest ok. Nie pracowałam z nimi ale dostaję miłe oferty.
vicky 2016-09-19 16:14:34
Witam,
Czy ktoś znalazł pracę z Cekalem w Bournemouth?
Albo z inną agencją, ale w Bournemouth?
Aga123 2016-09-21 16:23:58
Hej
Do mnie odzwali sie z Cekal, i maja mi podac termin rozmowy kwalifikacyjnej do Bournemouth przez skypa.Troche sie boje o swoj angielski czy jest na odpowiednim poziomie.
Martin (Live-In-Carer) 2016-09-30 21:37:37
Nie mam nic do zarzucenia, wszystko sie sprawdzilo zgodnie z deklaracjami.
Moze mialem szczescie, ale w ciagu 3 dni mialem telefon, interview z pracodawca, a tydzien pozniej bylem juz na szkoleniu w Anglii. Jak najbardziej pozytywnie.

p.s. Od razu zaznaczam ze nie jestem zadnym znajomym ani pracownikiem tej agencji. Po prostu mowia jak jest a nie koloryzuja, tak ze przed wyjazdem zna sie warunki pracy. Polecam
Katarzyna 25 2016-10-17 23:36:47
Firma Cekal jest bardzo dobra i mają spoko oferty
staszek 2016-10-18 09:53:12
no tak, to prawda, mają tez większośc ofert jako opiekunka w domu opieki i czesto to się wiąże z wyjazdem do Anglii właśnie.
starszy 2016-11-02 18:27:43
A zastanowil się ktoś z was ile płaci anglia za taką prace,7,20 to minimum ,ale nie opieka ,tutaj placą okolo 10-12f za godzine,nie dajcie sie robic cwanym Polaczkom,tak ich tutaj nazywamy,a mieszka 6 lat tutaj
Elżbieta 2016-11-02 20:11:50
Podobno w PL DIRECT RECRUIT LTD tyle obiecał ludziom Marek Sas ten oszust...

Cekal mi osobiście pomogł i mają fajną stronę nową gdzie jest wzór umowy o pracy z biurem pośrednictwa pracy.
1
Paweł 2016-11-02 20:27:51
Cekal jako jedyny pomógł mi wyjechać do pracy a nie jest łatwo wyjechać jako opiekun osób starszych bedąc facetem...
2
Zostaw swoją opinię o Cekal Recruitment - Portsmouth
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cekal Recruitment