brak logo

KADA Moniuszki Call Center

Bytom

Opinie o KADA Moniuszki Call Center

taka sobie ja 2013-08-27 16:24:07
poradniki medyczne
v 2013-08-27 20:33:40
a po ile to jest hm?o czym to jest? itd
anonim 2013-08-27 22:44:21
Mnie interesuje skąd czerpiecie bazę numerów telefonicznych, jedziecie z książki telefonicznej, czy dają Wam bazę?
1
anonim 2013-09-03 12:34:05
Nikt nie odpowie skąd kada ma bazę klientów? Dostajecie jakiś % od sprzedanych poradników? Pozdrawiam
2013-09-07 20:44:37
Pracowałam w tej firmie 3 dni. Nikt nie chciał mi na początku udzielić informacji na temat zarobków, odsyłano mnie ciągle do szefa którego wiecznie nie było. Wczoraj dowiedziałam się, że podstawa to 6 zł za godzinę. Pracuje się 6 godzin dziennie co daje 720 zł podstawy.. mówił coś o premiach, ale szef bełkotał mówiąc o pieniądzach. Zrezygnowałam i poprosiłam o wynagrodzenie za przepracowane godziny, mam przyjść w poniedziałek, zobaczymy jak to będzie. Nie polecam, gadasz przez 6 godzin ze starszymi osobami, w pokoju gdzie mówi równocześnie 20 innych osób, nie ma boksów i pracujesz przy zwyczajnym telefonie z mikrofonem, musisz namawiać staruszki w grzeczny sposób na zakup podręcznika na temat służby zdrowia i książki o zdrowiu. Na co to komu.. tym bardziej jak te babcie nie mają pieniędzy.
anonim 2013-09-09 21:53:06
To w kada pracuje się bez umowy? Nie dają jej aby do podpisania pierwszego dnia? No i to nieinformowanie o stawkach, to nie pytali na rekrutacji ile chcesz zarabiać i nie było negocjacji na ten temat?
Słoniowa 2013-09-10 13:42:31
Wszyscy macie na deklu skoro pracujecie w jakimkolwiek call-center .wszystkie są do [usunięte przez modeatora] siedzisz i klepiesz wkoło to samo.
Wiem co mowię pracowalam 5 lat w telemoniadzie i nigdy więcej
anonim 2013-09-10 14:14:16
Słoniowa, ale w kada nie pracowałas? To po co się udzielasz? Co z tymi umowami w kada, są, czy ich nie ma?
anonim 1 2013-09-10 22:18:52
Jest umowa - zlecenie
anonim 2013-09-11 13:25:03
anonim 1, ok dzięki, a na jaki czas? Najpierw miesiąc okres próbny, a potem mała podwyżka i 3 miesiące, czy jak?
sis 2013-09-11 20:12:32
dawno mnie tu nie było a Ja zdania nie zmieniłam dalej pracuję w kadzie nigdy na wypłatę nie mogłam narzekać umowę mam szefostwo super a jak kogoś szef zwolnił to ten ktoś musiał być niezłym [usunięte przez modeatora] i jak możecie jechać po szefie to bardzo dobry człowiek zarówno szefowa do rany przyłóż
ReksT 2013-09-12 12:37:43
sis, a jaka masz tą umowę i na jaki okres? Możesz napisac jak rozwija się Twoja kariera w kada? Jesli w ogóle jakoś się rozwija. Pozdrawiam.
2013-10-14 19:35:38
ok
2
Stasi 2014-01-02 23:05:23
Firma tragedia. Podstawy brak. 8zł za zamowienie. Jeśli nie zdołasz zrobić ani jednego przcujesz cały dzień za frajer. Odradzam
Krysi 2014-01-08 18:35:38
Popieram Firma tragiczna. Sprzedajesz przewodniki pacjenta za 79,40. Masz płacone 8 zł od jednego sprzedanego. Jak nie sprzedasz nie masz nic. Produkt nie schodzi.
DagDagDag 2014-02-27 07:26:43
Ja pracowałam w kilku firmach telemarketingowych między innymi w Kadzie, i muszę przyznać że tam wcale nie jest tak źle! szkolenie na poziomie wypłaty ok. naprawdę bywałam w niestety gorszych miejscach.
DAG.
kakaka 2014-02-28 09:16:02
A czy oni wysyłają kurierów z przesyłkami, rozpierniczonymi samochodami, którzy drą się na luzi a za przesyłkę rządają 15 zł?
Sampson 2014-04-18 02:29:16
Firma jak na telemarketing bardzo dobra. Bywają gorsze. Atmosfera super
kicia 2014-05-09 13:24:49
Pracowalam w firmie KADA przeszlo 2 lata.Osoba, ktore potrzebuja pieniedzy polecam z reka na sercu. Wyplata zawsze w terminie, a to przecierz najwazniejsze.
Mirek 2014-05-26 20:35:04
@kicia, po pierwsze to pisze się przecież, a po drugie to dla mnie atmosfera jest najważniejsza, jak z tym jest w Kada?
pola 2014-06-15 11:13:17
Odradzam prace w tej kangsterskiej firmie, własciciel zarabia miliony na sprzedazy informatorow medycznych za 80 zł/netto , trzeba raczej nie namawiać, ale zastraszać biedne staruszki zeby to kupowały. ROzmowy są wszystkie nagrywane, jak klient odmowi kurierowi zapłaty to teroryzują wyzywają klientów i WYSYŁAJĄ WEZWANIA DO ZAPŁATY!!!! STRASZĄ TYCH STARYCH LUDZI SĄDAMI. pOLCJA POWINNA SIE TYM ZAINTERESOWAĆ! kada nabija sobie kieszen nie odprowadza podatku od osiagnietych dochodów. Gdzie jest policja skarbowa tego kraju?
marek 2014-06-15 11:17:40
Widocznie jesteś tak beznadziejna ze pracowałas w tym rynsztoku, albo jestes tą kierowniczką która pisze skrypty z błędami ortograficznymi!!! Trudno jak nie było czasu na nauke bo skończyłaś edukacje na szkole podstawowej. Skandalistka, intygantka, ale daleko w zyciu na tym nie zajedziesz!
3
kamil 2014-06-15 11:26:38
Pseudo kierowniczka, naganiacz szefa f.KADA to prymityw z podstawowym wyksztłceniem, pisze ludziom skrypty z błedami ortograficznymi!!! Uważajcie na nią w pracy to wyrafinowana intrygantka, NIE NAWIDZI MŁODYCH, WYKSZTAŁCONYCH DZIEWCZYN, ZIEJE NIENAWIŚCIĄ DO KAŻDEJ, WSZYSTKIE SĄ ALBO NATYCHMIAST ZWALNIANE ALBO ICH NIE PRZYJMUJE DO PRACY POD NIE OBECNOŚĆ WŁAŚCICIELA FIRMY!!!!! Odradzam prace w tej firmie robicie za pensje niwolniczą. 5zŁ/netto umowy zlecenia na czas nieograniczony na kwotę 160zł/netto na m-c. Wybór należy do Was kochani
daga 2014-06-15 12:07:57
Dzieki za informacje, byłam na rozmowie, dziewucha w krótkich spodenkach przedstawila mi sie jako "prawa i lewa rączka" właściciela" Kada. ani jednego zdania nie wypowiedziała poprawnie! hihihi. Podstawy nie ma! ani grosika. Płacą dopiero jak sprzedadzą twoje zrobione zamówienie na książki medyczne. Takze zezygnowałam bo nie chce pracować za frii! za duze ryzyko, a po drugie i tak nie można zweryfikować czy naprawde sprzedali książke czy mnie będą oszukiwać, zeby nie zapłacić albo rzucic pare groszy(((( sie ma, mamy wakacje.
kicia 2014-06-15 13:05:40
Chcsz wiedziec to praca na sluchawkach,które ciągle nie działały brak boksów w pokoju jest okolo 20 krzyczacych starszych kobiet. sprzedajsz jakies [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ksiazke medyczną za 79.40 Jak się dodzwonisz do klienta młodego to zaraz rzuca słuchawką, babcie jeszcze słuchają i czasami to kupupują bo są głuche i nie słyszą ceny!. Pracowałam tydzien na prowizji i zarobiłam 120zl
Mirek 2014-06-21 00:11:20
To wynagrodzenie jest czysto prowizyjne, czy jednak jest jakas podstawa, bo tydzień i 120 zł, to nie ukrywam - mało.
1
Albert 2014-06-21 10:52:59
Ta cała kierowniczka, P. Ag. to pracowała w jednym z takich wesołych domów w Gliwicach. Ciekawe co tam robiła... Kawę... Więc nie dziw się, że nie zna ortografii, jak musiała ciężko pracować;)
kandydatka 2014-06-21 17:02:47
Możecie mi coś powiedzieć. Byłam na rozmowie i tak sobie. Płacą chociaż i czy normalnie czy w ratach. Bo kobieta powiedziała że do 10! ciekawe. Ile za miesiąc.
Mirek 2014-06-22 17:06:07
@kandydatka, to nie poinformowano cie o zarobkach na rozmowie, czy nie padło takie pytanie ile chciałabyś zarabiać?
Janett 2014-07-15 20:46:53
pewnie mowa o biurze w Gliwicach w Bytomiu super kierowniczka , praca jak każda inna zależy od chęci do pracy fakt zarobek samu musisz sobie wypracować jesli chodzi o szefa jest bardzo fajny ;) pracuje sie w fajne atmosferze ale do tej pracy trzeba miec jaja i to chyba wszystko nie każdy sie nadaje pozdrawiam
Collosus 2014-07-31 00:37:34
Hmmmm. Tak czytam i coś wam powiem. ( usunięte przez administratora ) z Bytomia do rany przyłóż moja najlepsiejsa szefowa:D co do ( usunięte przez administratora ) Nadaje się do przyrostu naturalnego a nie do zarzadzania:D P( usunięte przez administratora )..
radek 2014-07-31 16:10:17
Widać jeszcze zalezy od człowieka, jak odbierze personalnie kierowniczke, czy sama prace w KADA Moniuszki Call Center. Tym, co praca na słuchawce sie spodoba to i pewnie pozytywnie odbiora szefostwo, a tym, którzy do pracy chodza bo musza, a nie lubią to i beda narzekac na wszystko. tutaj na goworku ocene maja nawet dobra, 3/6 to już nieźle, biorac pod uwage oceny zaniżające tych wiecznie niezadowolonych.
ania67 2014-09-04 18:03:09
Bardzo proszę o kontakt do tej owej firmy, infolinia od 3 dni telefonu nie odbiera. Wysłana została do mnie książka, której kupno przez telefon stanowczo odmówiłam. Nie wiem skąd adres zamieszkania mieli, ale książka o dziwo na poczie wylądowała. Bardzo proszę o numer kontaktowy albo przynajmniej adres mailowy
Marcin 2014-09-10 20:11:07
Jest super
malina 2014-09-10 20:19:57
Szef bardzo fajny, daje zarobic, jak robisz zamowienia to mozna naprawdę dobrze zarobić, polecam wszystkim ambitnym i pracowitym
witek 2014-09-26 17:21:37
@ania67, a tka z ciekawości, kupiłas ta ksiązkę, to znaczy płaciłas cos, czy to była przesyłka wysłana za pobraniem? Jesli za pobraniem, to jej nie odbieraj, wróci do KADA i pewnie spróbują skontaktować się w celu wyjaśnień. Jak to przesyłka darmowa, to może jest to rodzaj prezentu, czy faktycznie jakas pomyłka.
Żancia 2014-10-27 19:10:26
Niewiem jak jest teraz bo ja tam
pracowałam 2,5 roku temu i było fajnie. Podstawa+prowizja.A teraz czytam że podstawy nie ma ?? jestem w szoku...bo planowałam tam wrócić. Szef bardzo miły. Kierowniczki nie znam :)
Olga 2014-10-27 19:44:30
myślę o pracy w Kada. niech mi powie osoba która obecnie tam pracuje
jak tam jest
?da się wytrzymać?proszę o jakieś odpowiedzi. jak z wypłatami?pozdrawiam
student 2014-10-29 23:47:21
Hej, czy ktoś w ogóle pracuje teraz w Kada na moniuszki, bowiem w Internecie trudno cokolwiek teraz znaleźć, nie znalazłem żadnego ogłoszenia od nich. Szukam czegoś w pracy na słuchawce, myślałem o nich, gdyż naczytałem się wiele dobrego, ale niestety chyba informacje nie należały do najaktualniejszych.
kili 2014-12-05 21:01:28
Firma do d... pani Helena pseudo kierownik podaje byłych pracowników do US i ZUS wredne to nasyła wszystkie kontrole świata na konkurencje .... spokojnie pani HELENO już nie długo będzie kontrola u Pani !!! zło zawsze wraca !!!
1
kasia 2014-12-30 11:53:37
Hej, może ktos napisac jak to w końcu jest z tymi pensjami w KADA Moniuszki Call Center? Bo widze, że ktos napisał jasno, że jest podstawa i prowizja, a potem jednak okazało się, że podstawy nie ma. Jak to w końcu jest i ile orientacyjnie tutaj płacą? Pytam o przeciętne zarobki, a nie dla najlepszych.
jadwiga 2015-01-09 08:26:33
czy ktoś może mi podać nr tel KADY? Ja odmówiłam kupna ksiązki Atlas śląski ,ale niestety posłano ją na imię i nazwisko męża . męża ..nie potrzebuję tej publikacji i chciałabym ją zwrócić. Niestety nigdzie nie znalazłam regulaminu ani tez informacji o zwrotach prosze o pomoc w tej sprawie.

kasia 2015-01-20 20:24:34
Firma upadła
mikael 2015-02-21 13:35:14
A ja slyszalam ze kierowniczka Ag. bardzo lubila szefa D. ze wzajemnoscia oczywiscie :D "prawa i lewa raczka szefa" :D
klient 2015-06-01 18:13:49
Złożyłam reklamacje na otrzymany przewodnik medyczny za który zapłaciłam, przesyłka po jakimś czasie wróciła do mnie. Firma została zlikwidowana.
siks 2015-07-20 15:51:12
Czyli najwyraźniej faktycznie kada moniuszki call center upadło, bowiem już w styczniu pisali o ich upadku, a teraz jak sprawdzałem w krajowym rejestrze sądowym to nie mają danych o tym podmiocie gospodarczym. Ciekawi mnie co się stało, bo może jedynie zawiesili działalność, bardzo dziwne, że obeszło się bez echa tu na forum.
Gusia 2015-09-06 15:56:22
na reszcie ta firma upadła . Agnieszka ? że niby kierowniczka ? haha chyba pseudo kierowniczka nic nie umiała ogarnąć nawet tego żeby PIT księgowa poprawiła osobiście musiałam dzwonić i zjechać z góry na dół zwolniłam się szef nie wypłacił mi wszystkiego a teraz nagle ogłosił upadłość .... ludzie spoko ale robota do dupy !!
bnm 2015-09-06 18:58:58
na sto procent firma ogłosiła upadłość? ciekawi mnie to bo jakiś czas temu widziałam jeszcze parę ofert pracy do nich, z tego co kojarzę, a to zagwózdka dlaczego się tak stało, jeśli macie jakieś pewne i sprawdzone info to dajcie znać, jeśli to prawda to mam nadzieję, że pracownicy znaleźli inne etaty już...
werf 2016-04-06 15:47:24
a gdzie widziales @bnm takie oferty pracy od nich? bo ja odn dawna nic tutaj nei znajduje powiem Ci..chyba ze faktycnzie jak ktos pisal oglosili upadlosc
kaponk 2016-05-08 11:58:43
Niby mają stronę na fejsie, ale @werf ofert nadal brak
Zostaw swoją opinię o KADA Moniuszki Call Center - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KADA Moniuszki Call Center