Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KADA Moniuszki Call Center

Pracowałeś w firmie KADA Moniuszki Call Center i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Krysi - 2014-01-08 18:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram Firma tragiczna. Sprzedajesz przewodniki pacjenta za 79,40. Masz płacone 8 zł od jednego sprzedanego. Jak nie sprzedasz nie masz nic. Produkt nie schodzi.
zdjecie uzytkownika
DagDagDag - 2014-02-27 07:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam w kilku firmach telemarketingowych między innymi w Kadzie, i muszę przyznać że tam wcale nie jest tak źle! szkolenie na poziomie wypłaty ok. naprawdę bywałam w niestety gorszych miejscach.
DAG.
zdjecie uzytkownika
kakaka - 2014-02-28 09:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy oni wysyłają kurierów z przesyłkami, rozpierniczonymi samochodami, którzy drą się na luzi a za przesyłkę rządają 15 zł?
zdjecie uzytkownika
Sampson - 2014-04-18 02:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak na telemarketing bardzo dobra. Bywają gorsze. Atmosfera super
zdjecie uzytkownika
kicia - 2014-05-09 13:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [W - 2013-08-17 12:18:40]:
Pracowalam w firmie KADA przeszlo 2 lata.Osoba, ktore potrzebuja pieniedzy polecam z reka na sercu. Wyplata zawsze w terminie, a to przecierz najwazniejsze.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-05-26 20:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kicia, po pierwsze to pisze się przecież, a po drugie to dla mnie atmosfera jest najważniejsza, jak z tym jest w Kada?
zdjecie uzytkownika
pola - 2014-06-15 11:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam prace w tej kangsterskiej firmie, własciciel zarabia miliony na sprzedazy informatorow medycznych za 80 zł/netto , trzeba raczej nie namawiać, ale zastraszać biedne staruszki zeby to kupowały. ROzmowy są wszystkie nagrywane, jak klient odmowi kurierowi zapłaty to teroryzują wyzywają klientów i WYSYŁAJĄ WEZWANIA DO ZAPŁATY!!!! STRASZĄ TYCH STARYCH LUDZI SĄDAMI. pOLCJA POWINNA SIE TYM ZAINTERESOWAĆ! kada nabija sobie kieszen nie odprowadza podatku od osiagnietych dochodów. Gdzie jest policja skarbowa tego kraju?
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-06-15 11:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirek - 2014-05-26 20:35:04]:
Widocznie jesteś tak beznadziejna ze pracowałas w tym rynsztoku, albo jestes tą kierowniczką która pisze skrypty z błędami ortograficznymi!!! Trudno jak nie było czasu na nauke bo skończyłaś edukacje na szkole podstawowej. Skandalistka, intygantka, ale daleko w zyciu na tym nie zajedziesz!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-15 11:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pseudo kierowniczka, naganiacz szefa f.KADA to prymityw z podstawowym wyksztłceniem, pisze ludziom skrypty z błedami ortograficznymi!!! Uważajcie na nią w pracy to wyrafinowana intrygantka, NIE NAWIDZI MŁODYCH, WYKSZTAŁCONYCH DZIEWCZYN, ZIEJE NIENAWIŚCIĄ DO KAŻDEJ, WSZYSTKIE SĄ ALBO NATYCHMIAST ZWALNIANE ALBO ICH NIE PRZYJMUJE DO PRACY POD NIE OBECNOŚĆ WŁAŚCICIELA FIRMY!!!!! Odradzam prace w tej firmie robicie za pensje niwolniczą. 5zŁ/netto umowy zlecenia na czas nieograniczony na kwotę 160zł/netto na m-c. Wybór należy do Was kochani
zdjecie uzytkownika
daga - 2014-06-15 12:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki za informacje, byłam na rozmowie, dziewucha w krótkich spodenkach przedstawila mi sie jako "prawa i lewa rączka" właściciela" Kada. ani jednego zdania nie wypowiedziała poprawnie! hihihi. Podstawy nie ma! ani grosika. Płacą dopiero jak sprzedadzą twoje zrobione zamówienie na książki medyczne. Takze zezygnowałam bo nie chce pracować za frii! za duze ryzyko, a po drugie i tak nie można zweryfikować czy naprawde sprzedali książke czy mnie będą oszukiwać, zeby nie zapłacić albo rzucic pare groszy(((( sie ma, mamy wakacje.
zdjecie uzytkownika
kicia - 2014-06-15 13:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcsz wiedziec to praca na sluchawkach,które ciągle nie działały brak boksów w pokoju jest okolo 20 krzyczacych starszych kobiet. sprzedajsz jakies [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ksiazke medyczną za 79.40 Jak się dodzwonisz do klienta młodego to zaraz rzuca słuchawką, babcie jeszcze słuchają i czasami to kupupują bo są głuche i nie słyszą ceny!. Pracowałam tydzien na prowizji i zarobiłam 120zl
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-06-21 00:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wynagrodzenie jest czysto prowizyjne, czy jednak jest jakas podstawa, bo tydzień i 120 zł, to nie ukrywam - mało.
zdjecie uzytkownika
Albert - 2014-06-21 10:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [v - 2013-08-27 20:33:40]:
Ta cała kierowniczka, P. Ag. to pracowała w jednym z takich wesołych domów w Gliwicach. Ciekawe co tam robiła... Kawę... Więc nie dziw się, że nie zna ortografii, jak musiała ciężko pracować;)
zdjecie uzytkownika
kandydatka - 2014-06-21 17:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie mi coś powiedzieć. Byłam na rozmowie i tak sobie. Płacą chociaż i czy normalnie czy w ratach. Bo kobieta powiedziała że do 10! ciekawe. Ile za miesiąc.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-06-22 17:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kandydatka, to nie poinformowano cie o zarobkach na rozmowie, czy nie padło takie pytanie ile chciałabyś zarabiać?
zdjecie uzytkownika
Janett - 2014-07-15 20:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie mowa o biurze w Gliwicach w Bytomiu super kierowniczka , praca jak każda inna zależy od chęci do pracy fakt zarobek samu musisz sobie wypracować jesli chodzi o szefa jest bardzo fajny ;) pracuje sie w fajne atmosferze ale do tej pracy trzeba miec jaja i to chyba wszystko nie każdy sie nadaje pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Collosus - 2014-07-31 00:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmmmm. Tak czytam i coś wam powiem. ( usunięte przez administratora ) z Bytomia do rany przyłóż moja najlepsiejsa szefowa:D co do ( usunięte przez administratora ) Nadaje się do przyrostu naturalnego a nie do zarzadzania:D P( usunięte przez administratora )..
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-07-31 16:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać jeszcze zalezy od człowieka, jak odbierze personalnie kierowniczke, czy sama prace w KADA Moniuszki Call Center. Tym, co praca na słuchawce sie spodoba to i pewnie pozytywnie odbiora szefostwo, a tym, którzy do pracy chodza bo musza, a nie lubią to i beda narzekac na wszystko. tutaj na goworku ocene maja nawet dobra, 3/6 to już nieźle, biorac pod uwage oceny zaniżające tych wiecznie niezadowolonych.
zdjecie uzytkownika
ania67 - 2014-09-04 18:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo proszę o kontakt do tej owej firmy, infolinia od 3 dni telefonu nie odbiera. Wysłana została do mnie książka, której kupno przez telefon stanowczo odmówiłam. Nie wiem skąd adres zamieszkania mieli, ale książka o dziwo na poczie wylądowała. Bardzo proszę o numer kontaktowy albo przynajmniej adres mailowy
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-09-10 20:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania67 - 2014-09-04 18:03:09]:
Jest super
zdjecie uzytkownika
malina - 2014-09-10 20:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szef bardzo fajny, daje zarobic, jak robisz zamowienia to mozna naprawdę dobrze zarobić, polecam wszystkim ambitnym i pracowitym
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-09-26 17:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ania67, a tka z ciekawości, kupiłas ta ksiązkę, to znaczy płaciłas cos, czy to była przesyłka wysłana za pobraniem? Jesli za pobraniem, to jej nie odbieraj, wróci do KADA i pewnie spróbują skontaktować się w celu wyjaśnień. Jak to przesyłka darmowa, to może jest to rodzaj prezentu, czy faktycznie jakas pomyłka.
zdjecie uzytkownika
Żancia - 2014-10-27 19:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiem jak jest teraz bo ja tam
pracowałam 2,5 roku temu i było fajnie. Podstawa+prowizja.A teraz czytam że podstawy nie ma ?? jestem w szoku...bo planowałam tam wrócić. Szef bardzo miły. Kierowniczki nie znam :)
zdjecie uzytkownika
Olga - 2014-10-27 19:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę o pracy w Kada. niech mi powie osoba która obecnie tam pracuje
jak tam jest
?da się wytrzymać?proszę o jakieś odpowiedzi. jak z wypłatami?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
student - 2014-10-29 23:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy ktoś w ogóle pracuje teraz w Kada na moniuszki, bowiem w Internecie trudno cokolwiek teraz znaleźć, nie znalazłem żadnego ogłoszenia od nich. Szukam czegoś w pracy na słuchawce, myślałem o nich, gdyż naczytałem się wiele dobrego, ale niestety chyba informacje nie należały do najaktualniejszych.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KADA Moniuszki Call Center
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x