Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KADA Moniuszki Call Center

Pracowałeś w firmie KADA Moniuszki Call Center i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
W - 2013-08-17 12:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jest baza która dostajemy i sie tam dzwoni b czesto sa to nie mile osoby stare wyzywaja typu [usunięte przez modeatora] i tka nikiedy caly dzien i sa dni ze sie sprzeda tylko 6 np lub 2 nic ciekawego a potrafia tak ci opinie [usunięte przez modeatora] ze szkoda slow i to za nic
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2013-08-17 13:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W, a może jest możliwość pracy zdalnej, to znaczy z domu? Bo opiekuje się dzieckiem, szukam czegoś by dorobić, możliwe jest to w kada? Wtedy zwróciliby za rachunek telefoniczny?
zdjecie uzytkownika
Nayder - 2013-08-17 18:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie moge juz czytac tych bzdur
zdjecie uzytkownika
k - 2013-08-17 19:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakich bzdur co?to jest cala prawda a co może [usunięte przez modeatora] jest co?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-18 14:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nayder, to znaczy, że nie zgadzasz się z opiniami jakie się pojawiły? Zarabiasz więcej niż 5,5/h? Napisz jakąś rozbudowaną opinię jak możesz, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
w - 2013-08-22 12:56:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy tam teraz tym ludziom wciskacie ????????//
zdjecie uzytkownika
v - 2013-08-27 10:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO WY TAM DO [usunięte przez modeatora] SPRZEDAJECIE TAKI PROBLEM NAPISAC??????????????????????
zdjecie uzytkownika
taka sobie ja - 2013-08-27 16:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poradniki medyczne
zdjecie uzytkownika
v - 2013-08-27 20:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a po ile to jest hm?o czym to jest? itd
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 22:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie interesuje skąd czerpiecie bazę numerów telefonicznych, jedziecie z książki telefonicznej, czy dają Wam bazę?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-03 12:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie odpowie skąd kada ma bazę klientów? Dostajecie jakiś % od sprzedanych poradników? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-07 20:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie 3 dni. Nikt nie chciał mi na początku udzielić informacji na temat zarobków, odsyłano mnie ciągle do szefa którego wiecznie nie było. Wczoraj dowiedziałam się, że podstawa to 6 zł za godzinę. Pracuje się 6 godzin dziennie co daje 720 zł podstawy.. mówił coś o premiach, ale szef bełkotał mówiąc o pieniądzach. Zrezygnowałam i poprosiłam o wynagrodzenie za przepracowane godziny, mam przyjść w poniedziałek, zobaczymy jak to będzie. Nie polecam, gadasz przez 6 godzin ze starszymi osobami, w pokoju gdzie mówi równocześnie 20 innych osób, nie ma boksów i pracujesz przy zwyczajnym telefonie z mikrofonem, musisz namawiać staruszki w grzeczny sposób na zakup podręcznika na temat służby zdrowia i książki o zdrowiu. Na co to komu.. tym bardziej jak te babcie nie mają pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-09 21:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w kada pracuje się bez umowy? Nie dają jej aby do podpisania pierwszego dnia? No i to nieinformowanie o stawkach, to nie pytali na rekrutacji ile chcesz zarabiać i nie było negocjacji na ten temat?
zdjecie uzytkownika
Słoniowa - 2013-09-10 13:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy macie na deklu skoro pracujecie w jakimkolwiek call-center .wszystkie są do [usunięte przez modeatora] siedzisz i klepiesz wkoło to samo.
Wiem co mowię pracowalam 5 lat w telemoniadzie i nigdy więcej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-10 14:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słoniowa, ale w kada nie pracowałas? To po co się udzielasz? Co z tymi umowami w kada, są, czy ich nie ma?
zdjecie uzytkownika
anonim 1 - 2013-09-10 22:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest umowa - zlecenie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-11 13:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim 1, ok dzięki, a na jaki czas? Najpierw miesiąc okres próbny, a potem mała podwyżka i 3 miesiące, czy jak?
zdjecie uzytkownika
sis - 2013-09-11 20:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dawno mnie tu nie było a Ja zdania nie zmieniłam dalej pracuję w kadzie nigdy na wypłatę nie mogłam narzekać umowę mam szefostwo super a jak kogoś szef zwolnił to ten ktoś musiał być niezłym [usunięte przez modeatora] i jak możecie jechać po szefie to bardzo dobry człowiek zarówno szefowa do rany przyłóż
zdjecie uzytkownika
ReksT - 2013-09-12 12:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sis, a jaka masz tą umowę i na jaki okres? Możesz napisac jak rozwija się Twoja kariera w kada? Jesli w ogóle jakoś się rozwija. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-14 19:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ok
zdjecie uzytkownika
Stasi - 2014-01-02 23:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma tragedia. Podstawy brak. 8zł za zamowienie. Jeśli nie zdołasz zrobić ani jednego przcujesz cały dzień za frajer. Odradzam
zdjecie uzytkownika
Krysi - 2014-01-08 18:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram Firma tragiczna. Sprzedajesz przewodniki pacjenta za 79,40. Masz płacone 8 zł od jednego sprzedanego. Jak nie sprzedasz nie masz nic. Produkt nie schodzi.
zdjecie uzytkownika
DagDagDag - 2014-02-27 07:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam w kilku firmach telemarketingowych między innymi w Kadzie, i muszę przyznać że tam wcale nie jest tak źle! szkolenie na poziomie wypłaty ok. naprawdę bywałam w niestety gorszych miejscach.
DAG.
zdjecie uzytkownika
kakaka - 2014-02-28 09:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy oni wysyłają kurierów z przesyłkami, rozpierniczonymi samochodami, którzy drą się na luzi a za przesyłkę rządają 15 zł?
zdjecie uzytkownika
Sampson - 2014-04-18 02:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak na telemarketing bardzo dobra. Bywają gorsze. Atmosfera super
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
18 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KADA Moniuszki Call Center
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x