logo P.T.H.U. Eko Trans S.j.

P.T.H.U. Eko Trans S.j.

Wieszowa

Opinie o P.T.H.U. Eko Trans S.j.

fala kop 2013-01-09 19:20:14
Kolego możesz napisać coś więcej o tej firmie bo złożyłem do niej papiery 5 stycznia i nie wiem co dalej robić. w prawdzie miałem już rozmowę z jakimś Panem który w ogóle się nie przedstawił.Mam Mieć jeszcze jeden telefon w związku gdzie mamy się spotkać wstępnie proponowane była Łódź i Lublin. Proszę o info w tej sprawie.
7
gosć 2013-01-11 19:20:02
dzięki Panowie mój mąż też jest umówiony wstępnie na rozmowę w Łodzi i tak jak Pan wcześniej wysłał CV piątego teraz wiemy że nie warto jechać dobrze że są takie fora j
1
operator 2013-03-20 18:45:25
Witam. Mam pytanie. Szukam pracy na koparce jednonaczyniowej. Mam I kl. uprawnień i chciałbym pracować na dużym sprzęcie a (usunięte przez administratora) taki ma. Jak w tej firmie jest?? Jakie są stawki, jest wypłacalny, płaci w terminie?? jaka atmosfera w pracy?? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
5
Demolka 2013-04-10 13:42:29
Witam pracowników Eko Transu. Możecie się podzielić wiedzą na temat pracy we firmie?? Gdzie teraz prowadzicie roboty??
2
operator 2013-05-16 19:01:05
chce zasięgnąć opinii kolegów mianowićie czy wynagrodzenie minimalne jest chociaż 10 każdego miesiąca czy póżniej. dostałem oferte pracy więc chce się upewnić.
operator 2013-05-16 19:10:58
czy w delegacji zapewnia mieszkanie czy własny zakres
www 2013-06-01 17:25:22
zakwaterowanie w delegacji masz na 100%,wypłatę dostajesz według umowy około 10-go
;) 2013-06-03 12:11:31
witam odnosnie firmy ekotrans i ( usunięte przez administratora ) w jakich latach pracowałes w tej firmie
1
fizyczny 2013-08-19 17:55:47
Czy jednak to prawda że po 15 gdzin dziennie?
A jak teraz wygląda sytuacja na Kowal_Włocławek?
Płacą, umowy jakieś zaczęli dawać?
3
jimmy@vip.onet.pl 2013-11-13 16:26:21
JAK NAJDALEJ OD TEJ FIRMY.DOBRA RADA. WIEM CO MOWIE BO TAM PRACUJE.
11
leszek 2014-04-08 15:40:03
to warto tam isc do pracy jako kierowca na solowke czy nie????bo dostalem od nich telefon z info,ze mogą mnie przyjąc
1
gość 2014-04-22 14:17:07
(usunięte przez administratora) Omijać tą firmę z daleka!!!!!!!!!!
2
były 2014-07-01 13:26:18
Odradzam ta firmę (usunięte przez administratora)
miś 2014-08-08 14:24:43
Nie płacą kontrahentom. Pan Orłowski za nic ma swoje słowa i swą wiarygodność. Jak najdalej od jakiejkolwiek współpracy z tym człowiekiem.
były pracownik 2014-11-06 11:13:05
taomek pracowałem tam długo pare lat i wiem co pisze.
1
perseus 2014-12-05 13:54:15
Poprawiam * na porzatku dziennym :) t9 w telefonie sorki :)
perseus 2014-12-05 13:56:38
* porządku dziennym xD przepraszam za błędy lub literówki !
2
rak 2014-12-11 14:12:00
Potwierdzam powyższe lepiej znaleźć inną firmę. Mówi co innego a robi co innego. Nie można mu ufać a tym bardziej w kwestiach finansowych.
1
ciekawski 2014-12-22 10:11:19
Dlaczego ukrain ?
2
brewka 2015-01-22 13:15:30
mozesz sie przyjac ja tam pracuje jest super od 2 lat
1
pracownik były 2015-02-25 13:52:44
Uciekajcie ludzie stamtąd nawet nie idźcie na rozmowę to tylko oszuści i wyzyskiwacze
2
brewka 2015-03-04 12:41:20
dlatego ukraincow zatrudnil bo oni siedza cicho ana sie boi
3
ziby 2015-04-24 19:58:27
Witam, wojak masz już chętnych do zbiorowego?
daj znać na adres: ez17@vp.pl
1
były 2015-05-26 15:07:44
zgadzam się z "były pracownik". Mi wystawili kwit na wynagrodzenie w kwocie wyższej aniżeli faktycznej przekazanej do ręki a później bezczelnie twierdząc że mam w ręce tyle ile na kwicie. W porę się zorientowałem
1
biurowa 2015-06-19 10:02:44
Firma zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, począwszy od rozmowy kwalifikacyjnej aż po okres próbny nie mam żadnych zastrzeżeń. Niestety nie podjęłam pracy ze względów prywatnych. żałuję ale polecam wszystkim
spostrzegawczy 2015-06-19 10:07:43
Tygrys piszesz o innej firmie! Stary Warszawa to nie Wieszowa :D torche przyda się przytulić mapy google
pracownik 2015-06-19 10:11:01
Pracuje juz dlugo i nie zauwazylem zeby ktos mnie oszukiwal jedyne co widze to was oszustow wy wiecznie mi za malo pracownicy i zlodzieje
wojaczka 2015-06-19 10:12:58
Hej Wojak a byłeś kiedykolwiek w biurze? Coś mi się nie wydaje :)
operator 2015-06-21 07:48:24
Do zadowolonych
Jeżeli pracujesz długo i twierdzisz że to pracownicy są oszustami to czemu w firmie są non stop wizyty inspektorów z Państwowej Inspekcji Pracy i wszystkie zasadne? Widać następny troll internetowy
transport 2015-06-24 11:33:27
Mam ofertę pracy jako podwykonawca w firmie EkoTrans i nie wiem czy przyjąć czy odrzucić czy zapłacą czy też nie proszę o pomoc w tej decyzji podwykonawców ktorzy mieli z tą firmą do czynienia tdt-1983@tlen.pl
wojaczka 2015-07-06 11:46:52
Może nie właścicielem ale jedną z osób które obrazasz swoim bezsensownym i bezpodstawnym komentarzem
miro 2015-07-06 19:01:48
pracowałem w eko 3 lata i mogę coś o pracy,owłaścicielu coś powiedzieć człowieku
miro 2015-07-08 17:38:34
bo chop może jest nerwowy ale umie wynegocjować dobry kontrakt i robota zawsze bedzie
jonsonsa 2015-07-08 17:40:21
Jako kontrahenta polecam, szef trzyma rękę na pulsie więc masz pewność wykonania zleconej pracy w 100 %
były znów nie były 2015-07-08 17:42:42
Koledzy powiem Wam że w Eko wiele zmian, kiedyś pracowałem i odeszlem bo nerwowo nie wytrzymywałem ale w sumie mialem dobre zarobki wiec po 4 latach zdecydowałem sie ze wracam i nie zaluje dawno mam teraz pewnosc ze ,oje dzieci beda mialy dobre warunki bo mnie na to stać!!!
polecam 2015-07-08 17:44:35
polecam współprace, nie trzeba się przynajmniej prosić o zapłatę faktury jak to bywa czasami w przypadku gigantów typu Budimex czy Skanska..
20 lat w zawodzie 2015-07-09 09:08:40
koledzy pracuje w Eko juz na prawde długo, w swoim zawodzie od ponad 20 lat z czego przeszło 10 w eko i powiem wam ze wiele juz tu widzialem i taka sinusoida ale tak jest w kazdej firmiwe w polsce mysle ze lepiej trzymac sie jednego pracowadcy bo lepiej siie na tym wyjdzie za kazyme razem!
ciekawyyy 2015-07-09 09:12:23
to mowisz kkolego ze tak dlugo tam pracujesz i masz dobre zdanie o firmie? Śmiem twierdzić że te wszystkie hejty tutaj to opinie sezonowców :\
20 lat w zawodzie 2015-07-13 09:48:44
jak najbardziej! i nie jestem jedyny chpociaz mysle ze jak ktos jest robotny chop to wszedzie sie odnajdzie i beda go dobrze traktowac
brewka 2015-07-13 11:24:48
co racja to racja, dobry operator zawsze sie obroni!
KamilK 2015-07-14 11:30:39
dobrze wposminam prace w ekotransie chociaz zrezygnowalem ale ze wzgledow powiekszenia rodziny. dobrze zycze tej firmie i mam nadzieje ze jak maly podrosnie to znow podejmiemy wspolprace
majstero 2015-07-23 11:24:24
jak pracujesz na systemach i jest ogsarniano to wypłaty są no dosyć spore a z tego co widze to maja zaczete kilka budow to praca na najblizsze 4 lata jest na pewbo potem pewnie szef zorganizuje cos tak coby sie zazebialo z koncem kontraktu
boss 2015-10-05 23:56:09
Eko trans z wieszowej
!!! 2016-02-13 10:10:04
(usunięte przez administratora) Powiem tak może i praca nie jest zła ale z daleka od szefa , bo jak na miejscu to nie polecam . Piszę bo wiem dłuższy czas pracowałem z dala od szefa i było dobrze, nie powiem ze wspaniale bo na papierze najniższa krajowa , nie wiem jak teraz jest , tylko problem zrobił się jak pojechaliśmy pracować do Wieszowej !! Facet zawsze ma rację nawet jak jej nie miał , jak będziesz przytakiwał i nie upominał się o swoje to jesteś super pracownik , tylko jak o coś się upomnisz to już jest problem i nie jesteś już dobry, a broń Boże się sprzeciwić . Nie powiem że był niewypłacalny bo wszystko płacił i nacz as nie wiem jak teraz bo już z 6 lat temu tam pracowałem i nie mogę się wypowiadać za to co teraz się dzieje bo nie wiem (usunięte przez administratora)
edwin 2016-05-07 21:42:27
zastaw, podstawową dobrego funkcjonowania jest przyzwoita atmosfera. Z tego co mi ludzie opowiadali to za częste zmiany personalne tam są.
1
Zostaw swoją opinię o P.T.H.U. Eko Trans S.j. - Wieszowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.T.H.U. Eko Trans S.j.