logo P.T.H.U. Eko Trans S.j.

P.T.H.U. Eko Trans S.j.

Wieszowa

Opinie o P.T.H.U. Eko Trans S.j.

ziby 2015-04-24 19:58
Witam, wojak masz już chętnych do zbiorowego?
daj znać na adres: ez17@vp.pl
1
były 2015-05-26 15:07
zgadzam się z "były pracownik". Mi wystawili kwit na wynagrodzenie w kwocie wyższej aniżeli faktycznej przekazanej do ręki a później bezczelnie twierdząc że mam w ręce tyle ile na kwicie. W porę się zorientowałem
2
biurowa 2015-06-19 10:02
Firma zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, począwszy od rozmowy kwalifikacyjnej aż po okres próbny nie mam żadnych zastrzeżeń. Niestety nie podjęłam pracy ze względów prywatnych. żałuję ale polecam wszystkim
spostrzegawczy 2015-06-19 10:07
Tygrys piszesz o innej firmie! Stary Warszawa to nie Wieszowa :D torche przyda się przytulić mapy google
pracownik 2015-06-19 10:11
Pracuje juz dlugo i nie zauwazylem zeby ktos mnie oszukiwal jedyne co widze to was oszustow wy wiecznie mi za malo pracownicy i zlodzieje
wojaczka 2015-06-19 10:12
Hej Wojak a byłeś kiedykolwiek w biurze? Coś mi się nie wydaje :)
operator 2015-06-21 07:48
Do zadowolonych
Jeżeli pracujesz długo i twierdzisz że to pracownicy są oszustami to czemu w firmie są non stop wizyty inspektorów z Państwowej Inspekcji Pracy i wszystkie zasadne? Widać następny troll internetowy
transport 2015-06-24 11:33
Mam ofertę pracy jako podwykonawca w firmie EkoTrans i nie wiem czy przyjąć czy odrzucić czy zapłacą czy też nie proszę o pomoc w tej decyzji podwykonawców ktorzy mieli z tą firmą do czynienia tdt-1983@tlen.pl
1
wojaczka 2015-07-06 11:46
Może nie właścicielem ale jedną z osób które obrazasz swoim bezsensownym i bezpodstawnym komentarzem
miro 2015-07-06 19:01
pracowałem w eko 3 lata i mogę coś o pracy,owłaścicielu coś powiedzieć człowieku
miro 2015-07-08 17:38
bo chop może jest nerwowy ale umie wynegocjować dobry kontrakt i robota zawsze bedzie
jonsonsa 2015-07-08 17:40
Jako kontrahenta polecam, szef trzyma rękę na pulsie więc masz pewność wykonania zleconej pracy w 100 %
były znów nie były 2015-07-08 17:42
Koledzy powiem Wam że w Eko wiele zmian, kiedyś pracowałem i odeszlem bo nerwowo nie wytrzymywałem ale w sumie mialem dobre zarobki wiec po 4 latach zdecydowałem sie ze wracam i nie zaluje dawno mam teraz pewnosc ze ,oje dzieci beda mialy dobre warunki bo mnie na to stać!!!
polecam 2015-07-08 17:44
polecam współprace, nie trzeba się przynajmniej prosić o zapłatę faktury jak to bywa czasami w przypadku gigantów typu Budimex czy Skanska..
20 lat w zawodzie 2015-07-09 09:08
koledzy pracuje w Eko juz na prawde długo, w swoim zawodzie od ponad 20 lat z czego przeszło 10 w eko i powiem wam ze wiele juz tu widzialem i taka sinusoida ale tak jest w kazdej firmiwe w polsce mysle ze lepiej trzymac sie jednego pracowadcy bo lepiej siie na tym wyjdzie za kazyme razem!
ciekawyyy 2015-07-09 09:12
to mowisz kkolego ze tak dlugo tam pracujesz i masz dobre zdanie o firmie? Śmiem twierdzić że te wszystkie hejty tutaj to opinie sezonowców :\\\
20 lat w zawodzie 2015-07-13 09:48
jak najbardziej! i nie jestem jedyny chpociaz mysle ze jak ktos jest robotny chop to wszedzie sie odnajdzie i beda go dobrze traktowac
brewka 2015-07-13 11:24
co racja to racja, dobry operator zawsze sie obroni!
KamilK 2015-07-14 11:30
dobrze wposminam prace w ekotransie chociaz zrezygnowalem ale ze wzgledow powiekszenia rodziny. dobrze zycze tej firmie i mam nadzieje ze jak maly podrosnie to znow podejmiemy wspolprace
majstero 2015-07-23 11:24
jak pracujesz na systemach i jest ogsarniano to wypłaty są no dosyć spore a z tego co widze to maja zaczete kilka budow to praca na najblizsze 4 lata jest na pewbo potem pewnie szef zorganizuje cos tak coby sie zazebialo z koncem kontraktu
boss 2015-10-05 23:56
Eko trans z wieszowej
!!! 2016-02-13 10:10
(usunięte przez administratora) Powiem tak może i praca nie jest zła ale z daleka od szefa , bo jak na miejscu to nie polecam . Piszę bo wiem dłuższy czas pracowałem z dala od szefa i było dobrze, nie powiem ze wspaniale bo na papierze najniższa krajowa , nie wiem jak teraz jest , tylko problem zrobił się jak pojechaliśmy pracować do Wieszowej !! Facet zawsze ma rację nawet jak jej nie miał , jak będziesz przytakiwał i nie upominał się o swoje to jesteś super pracownik , tylko jak o coś się upomnisz to już jest problem i nie jesteś już dobry, a broń Boże się sprzeciwić . Nie powiem że był niewypłacalny bo wszystko płacił i nacz as nie wiem jak teraz bo już z 6 lat temu tam pracowałem i nie mogę się wypowiadać za to co teraz się dzieje bo nie wiem (usunięte przez administratora)
kak 2016-05-04 20:39
jak widać coś jest jednak na rzeczy #zastaw, Firma chyba sobie nie do końca z tym radzi
edwin 2016-05-07 21:42
zastaw, podstawową dobrego funkcjonowania jest przyzwoita atmosfera. Z tego co mi ludzie opowiadali to za częste zmiany personalne tam są.
1
burmistrz 2016-12-30 02:11
orzel walnięty ale idzie z nim wytrzymać placic w miare placi kiedyś u niego pracowałem ichyba do niego wruce
Maja 2017-03-17 10:55
Pracujesz obecnie w firmie P.T.H.U. Eko Trans S.j.? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia oraz benefitów oferowanych pracownikom.
koko 2017-03-26 04:09
witam pracuje w twj firmie i moge coś powiedzieć na temat warunków i benefitów
Maja 2017-03-27 14:05
@koko bardzo chętnie poznamy Twoją opinię. Co możesz powiedzieć na temat tego jakim pracodawcą jest Eko Trans?
Były 2017-05-05 13:30
Ten gość to furiat mówimy o orzełku a co do kasy to oszukuje jak może sam tego doświadczyłem nie warto u niego zaczynać bo i tak cie oszuka .
5
Niezadowolony 2017-06-17 11:59
Brak wypłat i bucowate szefostwo.
Nie polecam.
1
Maja 2017-06-23 09:05
@Niezadowolony co rozumiesz przez brak wypłat? Czy chodzi o opóźnienie w wypłacaniu wynagrodzeń? Jak często zdarzają się takie sytuacje?
@Były piszesz, że pracodawca oszukuje. Mógłbyś powiedzieć na ten temat coś więcej?
1
Mariusz 2017-07-12 06:30
Ponieważ byłem na chorobowym, Pan Orłowski stwierdził,iż wstrzymuje mi wypłatę za poprzedni przepracowany miesiąc.Oczywiście pracując na zlecenie nie płacił mi za zwolnienie.
Idę dziś do PiP.Nagrałem sobie rozmowę z kadrową i Orłowskim,Zobaczymy jak sprawa się rozwinie.
2
WIX 2017-07-14 08:11
A jaki termin wypłaty ma pan w Umowie ? Do kiedy dostarczył pan zwolnienie lekarskie do firmy i kiedy to było ? czyżby przypadkiem nie do 04.07 ? A może zapomniał pan zawiadomić kierownika o swoim dalszym zwolnieniu ? a Po prostu 5.07 nie przyszedł Pan sobie dalej do pracy ? A teraz ma Pan pretensje do całego świat tylko nie do siebie.
1
Mariusz 2017-07-17 06:20
Żałosna odpowiedż.Terminy na umowie,a terminy uzgadniane ustnie.Część wypłaty z umowy oficjalnie na konto,druga część ugadana ustnie-pod stołem,
Nie po to człowiek pracuje cały miesiąc,by po miesiącu ,podpierając się "umową" ograbić go z pieniędzy.
Chcecie iść na wydry?Proszę bardzo.Ja jeszcze mam co do garnka włożyć.
3
Ivan 2017-07-31 19:50
Ukraińcy nie gada po polsku ijemu to pasuje.Ukraincam też nie opłaca.Pojechali bez pieniędzy do Ukrainy
2
Tomek 2017-08-01 19:27
Nie warto. Szef nie jest pozontny. Zawsze cos wymysle aby nie dac wyplaty
2
Darek 2017-08-01 19:36
Brak szacunku dla pracowników od Pana Szefa i Maistrow.Firma pozostanie bez pracowników i zostanie pan Szef sam pracować.
2
Xyz 2017-08-05 22:43
Ciekawe ile płacą za usuwanie wpisów z tego forum., bo.sporo ich znikneło, a zwłaszcza tych prawdziwych i dosadnych
, ładnie była tam opisana karolinka i jej chamskie teksty do ludzi
2
Poszła Karolinka 2017-08-19 07:46
Codziennie Karolinka poszukuje naiwniaków do roboty za miske zupy /którą , nie powiem,funduje/ ,lecz na misce zupy się kończy wypłata.
Popatrzcie ilu "fachowców' potrzebuje Karolinka "na już" do Częstochowy

https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/RA7H/
1
Poszła Karolinka 2017-08-19 07:58
Tony śmieci wysypane przez Orłowskich Eko Trans Wieszowa
http://www.fakt.pl/eko-trans-z-wieszowej
1
Mariusz 2017-08-23 10:01
281398 Autor: gremlin Opinia: Negatywna
Firma Eko trans Henryk i Grazyna Orłowscy to nierzetelna firma sa niewyplacalni pracuje sie u nich za przysłowiowe bóg zapłać nie polecam tej firmy ludzie uważajcie omijajcie ich szerokim łukiem. Pracowałem na własnej skórze przeżyłem i ostrzegam żebyscie ludzie później nie żalowali jak wasza rodzina i dzieci bedą zgrzytały z głodu zębami bo ani złotówki nie ujrzycie
zgłoś nadużycie (...) rozpocznij dyskusję (...) Zgadzam się ( 0 ) Nie zgadzam się ( 0 )
281367 Autor: gremlin Opinia: Pozytywna
Firma Eko trans Henryk i Grazyna Orłowscy to nierzetelna firma sa niewyplacalni pracuje sie u nich za przysłowiowe bóg zapłać nie polecam tej firmy ludzie uważajcie omijajcie ich szerokim łukiem
zgłoś nadużycie (...) rozpocznij dyskusję (...) Zgadzam się ( 0 ) Nie zgadzam się ( 0 )
117432 Autor: KLEMA Opinia: Negatywna
Witam Przestrzegam przed firmą EKO-TRANS z Wieszowej, woj: śląskie, firma jest nie słowna, szef to jeden wielki krętacz, nie liczy się z innymi, są nie wypłacalni już od dłuższego czasu.
zgłoś nadużycie (...) rozpocznij dyskusję (...) Zgadzam się ( 231 ) Nie zgadzam się ( 155 )
2
Mariusz 2017-08-24 08:32
Pani Karolina O. nie ma na wypłaty dla roboli, bo lansuje się Porsche. Temu zapie...szy 1000,temu 2000 i porszak jest :
Porsche Cayenne Wieszowa

Data publikacji: Luty 1, 2017
Miejsce: Wieszowa, Slaskie, Polska
⭕ Witam! Mam do zaoferowania samochód jakim jest Porsche Cayenne w pakiecie techart, które odznacza się nietuzinkowym wyglądem. W samochodzie jest świeżo założona instalacja gazowa w renomowanym warsztacie, dwie butle o łącznej pojemności 120l. Auto po serwisie olejowym łącznie z filtrami na wszystko jest faktura. Pojazd nigdy nie sprawiał problemów, dwa komplety felg w cenie.
1
Michal 2017-08-28 20:49
Zawsze szukają pracowników,
Wolni pracownicy bez wynagrodzenia.

Ukraińcy są zwolnieni bez wynagrodzenia w każdym tygodniu.
Henryk Jest szefem, a robotnicy nie są ludźi.
1
Maja 2017-09-11 14:33
@Michal aktualnie firma P.T.H.U. Eko Trans S.j. nie ma żadnych nowych ofert pracy. Skąd taka informacja, że ukraińcy są zwolnieni bez wynagrodzenia? Dlaczego zostają zwalniani? Czy ktoś z was został zwolniony bez wynagrodzenia?
2
Oszust 2017-09-13 19:03
Orłowski nie wypłaca pieniędzy, wkrótce opiszę cały proceder.
Przedemną został ,, wywalony,, Ukrainiec który zrobił ponad 400 godzin i wrócił z niczym ;) Pod grożbą dostania w morde, W moim przypadku było to samo tylko w porę się ocknąłem. Firmy nie Polecam, nie jedzcie tam, nigdy w zyciu ;) Wkrótce pojawi się fajny wpis odemnie.
3
Mariusz 2017-09-14 08:10
Ja też przepracowałem cały miesiąc bez grosza.Czekałem na wypłatę 2000zł,nie doczekałem się.Odwiedzę jeszcze Karolinkę w kwaterze w Częstochowie,spróbuję porozmawiać,jeśli to nie pomoże,będzie trzeba powiadomić ZUS,Urzędy Skarbowe,PiP,sprawdzić trzeba będzie paliwo.Tak czy siak,odzyskam swoje pieniądze.
Dla tych którzy potrzebują pomocy w odzyskaniu swojej kasy od Orłowskich: Posiadam kilka nagrań z rozmów z Orłowskimi
Piszcie na FB;https://www.facebook.com/maryla.kossel.5
1
Anna 2017-09-15 07:56
Mąż również pracował tam trochę czasu i został oszukany. Ludzie nie dajmy się tak oszukiwać jakiemuś chamowi ze wsi. Tępić takie firmy. Szykujemy pozew.
2
Ukraina 2017-09-15 08:02
W firmie panuje spychologia, robisz jedno, przyjezdza szef i rzuca toba jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie indziej,jak ktos widzial za malo w zyciu to zaprasam. Wiekszosc nasych rodakow zostala oszukana i wyjechala z nicym.
2
Poszła Karolinka 2017-09-16 08:52
Przed złożeniem pozwu proponuję zgłoszenie "orzełków" do kilku instytucji takich jak PiP , Urząd Skarbowy ZUS ,Czy to coś da ? Nie wiem.Jednak przyjdzie się "szefĄ" tłumaczyć z niegodnych postępowań,zatrudniania na czarno,bez uprawnień,umów niezgodnych z prawem.Trzeba również zawiadomić "Salini Polska" aby sprzwdzili czy warstwy na A1 były wykonane i odebrane rzetelnie
Anonimowo1 2017-09-19 12:28
Oczywiście potwierdzam-własiciel to psychopata,oszust i bandyta wiejski.Zastrasza ludzi i niszczy psychicznie, niejednokrotnie skacze do ludzi z łapami i doszło z jego strony do rękoczynów w stosunku do pracowników.Nigdy ale to nigdy nie dajcie sie wciągnąć w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakim jest Ekotrans z Wieszowy.
Zostaw swoją opinię o P.T.H.U. Eko Trans S.j. - Wieszowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.T.H.U. Eko Trans S.j.