Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BOWEL-POL

Pracowałeś w firmie BOWEL-POL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
liliana407 - 2015-01-14 10:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze mi ktos napisac jak wygladaja realia w tej Slawie? Moj maz pojechal tam do pracy i choc jest odporny na czyjes zaczepki, zastanawiam sie czy bedzie mial prace gdy bedzie odporny na Edyte.
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-01-18 10:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie listy mu pozostały do pisania??
zdjecie uzytkownika
bobik - 2015-01-22 14:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Liliana trzeba pilnowac meza jesli tylko dojdzie do spotkania
z Edyta moze byc lipa .Ona sama szczuje facetow taka juz jest.
Taka juz jej natura.Kilku zabawialo sie z Nia.
UWAGA!!!
zdjecie uzytkownika
mars00 - 2015-01-22 19:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam kto wie na ktorym oddziale przebywa ta
slynna Edyta. Glosno cos o Niej.
Kto to wogule jest?
zdjecie uzytkownika
mag - 2015-01-23 18:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt. Jednoosobowy burdel. Firma tez, tyle ze wieloosobowy. Nie wiesz za ile pracujesz, kiedy ci zaplaca. Malo godzin, glodowe stawki i nedzne wyzywienie. Praca dla desperatow. Prywatni murzyni na kazde zawolanie. Wstyd sie przyznac ze sie tam pracowalo. Pilnujcie wazych mezow jesli maja cos wspolnego z ta firma.
zdjecie uzytkownika
Nicki - 2015-01-23 22:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dwie firmy mnie odzucily ale ta trzecia ok.nie maja tam
polotu bo sa ciency jedynie moga sie walic miedzy soba.
szczegulnie Edyta moze faje zrobic jak caly ten smieszny
Bowel-Pol.Ludzie nie bujcie sie tylko spadac z tej smiesznej
firmy banda(usunięte przez administratora) i zlodziei.
zdjecie uzytkownika
mc - 2015-01-25 10:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy dobrze wie ,ze Edyta Pigiel to jednoosobowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> jezdzacy po calej Polsce.
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-01-25 11:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co u patryka słychać???
zdjecie uzytkownika
meta00 - 2015-01-26 10:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co Ci Edyta pozostalo jedynie sznur
i gruba galaz.
zdjecie uzytkownika
Wilkol - 2015-01-26 21:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jebac Pigiel Edyte szmate Bowel-Pol.
Jebie sie jak bura kotka.
zdjecie uzytkownika
Obserwatorka - 2015-01-27 12:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obserwuje to wszystko i wydaje mi sie ,ze brakuje w tej firmie twardej reki.
Nie ma romansu w zakladach pracy to jest zabronione jest nawet art.w Kodeksie Pracy.
W innej firmie P .Edyta zostala by juz dawno zwolniona jak np.TRV.
I nie bylo by takiego zamieszania.Chyba ,ze firma Bowel-Pol ma swoje
wewnetrzne tajemnice ,ale nie mnie to oceniac.
zdjecie uzytkownika
Inna 30 - 2015-01-27 21:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Madre slowa skora puscila sie juz raz z pracownikiem
zrobi to jeszcze raz i jeszcze.Trzeba eliminowac takie pracownice
bo tylko zaklad pracy na tym cierpi nie mowiac o rodzinach i biednych dzieciach.
Za takie zachowanie powinno byc wypowiedzenie.Sorry tak uwarzam!
zdjecie uzytkownika
chlopaki - 2015-01-27 21:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak by nie bylo takich kurew jak Edyta w zakladach pracy
co bysmy robili?
zdjecie uzytkownika
andrew - 2015-01-27 23:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze ktos napisac ile sie tam zarabia?
zdjecie uzytkownika
mag - 2015-01-28 09:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chlopaki - 2015-01-27 21:26:28]:
Przestali byscie przenosic na swoje kobiety HIV.
zdjecie uzytkownika
gustaw 33: - 2015-01-28 21:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chlopaki nie chodzi o chorobe tylko tam jest potrzebny konski zwis Ona jest
taka gleboka ,ze reki by wam braklo.
zdjecie uzytkownika
chlopaki - 2015-01-29 11:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Edyta Pigiel kutasa to ma w oczach ,az sie trzesie
za nim .Polykaczka nasienia.
zdjecie uzytkownika
gustaw 33: - 2015-01-30 14:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chlopaki - 2015-01-29 11:52:34]:
I do tego stara narkomanka jak myslicie tyle kilometrow
samochodem robic tygodniowo, bez dopalu jest
nie mozliwe.Maskotka Bowel-Polu.
LADACZNICA!!!
zdjecie uzytkownika
chlopaki - 2015-01-30 15:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Edyta uwielbia sex analny tylko
czasami zwieracze popuszczaja i jest kupa.
zdjecie uzytkownika
fakerZkz - 2015-01-30 21:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wilkol - 2015-01-26 21:59:22]:
Patryk może się spotkamy wiem, że to ty lubisz w dup...
Ja jestem chętny. Ostatnio było super.... przyznasz .....
zdjecie uzytkownika
krzysiu - 2015-01-30 21:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patryk lubi płeć męską. Coś o tym wiem!!!!!!! Też go wa...em!
Chce to ukryć i dlatego jest tak zdesperowany.
Szkoda mi go... biedny....
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-01-30 22:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wilkol pedale ty jestes mezem Edyty pedale wiade
do ciebie jak ostatnio i powierz ze Edyta to siostra twoja zboczencu.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-01-30 23:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzysiu - 2015-01-30 21:32:25]:
Krzysiu uwazaj na macice bo tak Ci peknie jak
dupa Edyty i bedzie klops.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-01-30 23:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Edyta to stare kurwisko wali sie w kazda dziure jaka
ma jebany wynalazek .Sperme chlapie jak niemowle kondon Czestochowski.
MATKA POLKA.Haaaaa.
zdjecie uzytkownika
bobik - 2015-02-01 15:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chlopaki jesli sie tylko da popychajcie
ja po same jajca lubi to su..!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BOWEL-POL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BOWEL-POL?
Zadaj pytanie
x