Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BOWEL-POL

Pracowałeś w firmie BOWEL-POL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
WOJTEK - 2014-05-28 22:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam czy ktoś może napisać o pracy w kutnie wynagrodzenie i po ile godzin sie pracuje i inne z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
Alek - 2014-06-05 08:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czego się spodziewać po takich stanowiskach? Przecież to logiczne, że potrzebują taniej siły roboczej a nie mózgowców.
zdjecie uzytkownika
gafe - 2014-06-20 15:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To ta firma jeszzcze istnieje? Myślałam, że roznieśli ją sfrustrowani i wykorzystani pracownicy. Jak widac w częstochowie porowadzą rekrutację - pewnie do starachowic :) Pomyślcie logicznie, jedziecie z miasta w którym nie ma pracy do miasta, w którym jest JESCZE WIĘKSZE bezrobocie i liczycie, że zarobicie 2tys?? Ludzie.
zdjecie uzytkownika
grab - 2014-07-11 13:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nieznajoma291 - 2014-05-15 22:20:19]:
w zupelnosci sie z toba zgadzam,mnie zwolnili po 3 tygodniach takze bez podania przyczyny.To fakt ta firma to jestjeden wielki dom wariatow!!!!.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-13 13:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gafe - 2014-06-20 15:43:14]:
zarobicie 2 tyś a może i więcej i to nie wszystko macie mieszkanie i posiłki w pracy ta praca to nie przedszkole bo co niektórzy to myślą że jak są w innym mieście to są na wakacjach,jak się pije za dużo a póżniej się nie przychodzi do pracy to takich gagatków zwalniają a co do STARACHOWIC MASZ RACJE DUŻE bezrobocie z tym że jak się komuś CHCE PRACOWAĆ LEKKO NIE JEST ALE MOŻNA ZAROBIĆ/TAM PRACUJĄ KOBIETY W RÓŻNYM WIEKU I TO różnie po kilka a nawet kilkanaście lat jestem ze starachowic teraz pracuje w KUTNIE
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-13 13:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gafe - 2014-06-20 15:43:14]:
zarobicie 2 tyś a może i więcej i to nie wszystko macie mieszkanie i posiłki w pracy ta praca to nie przedszkole bo co niektórzy to myślą że jak są w innym mieście to są na wakacjach,jak się pije za dużo a póżniej się nie przychodzi do pracy to takich gagatków zwalniają a co do STARACHOWIC MASZ RACJE DUŻE bezrobocie z tym że jak się komuś CHCE PRACOWAĆ LEKKO NIE JEST ALE MOŻNA ZAROBIĆ/TAM PRACUJĄ KOBIETY W RÓŻNYM WIEKU I TO różnie po kilka a nawet kilkanaście lat jestem ze starachowic teraz pracuje w KUTNIE
zdjecie uzytkownika
minia - 2014-07-14 15:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to się dobrze bawią.
zdjecie uzytkownika
Moment - 2014-07-14 22:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z pracą w dzisiejszych czasach lekko nie jest. Trzeba pamiętać, że przecież żyjemy w Polsce więc tutaj podejście do pracy jest zupełnie inne niż na zachodzie (myślę, że to również kwestia mentalności naszego narodu). Poza tym z tego co widzę to w KRSie Bowel dopiero od kwietnia 2014 roku widnieje. Ciekaw jestem jak to wcześniej wyglądało, bo historia nie jest mi znana, a planowałem rozpocząć tu pracę..
zdjecie uzytkownika
luter - 2014-07-22 23:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak na innych oddzialach placa jak pracuja. Ja tutaj zapierdzielalem w cholere godzin w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a wala z kasa ludzie jak roboty wiecej zrobisz uzysku to powie ze malo nie mowie juz o ludziach co za darmo pracuja bo pan szanowny wladca jedzie i dojechac nie moze. (usunięte przez administratora) nie polecam. Nie mial ludzi do pracy i nie bedzie mial. (usunięte przez administratora) i nic wiecej ukraine moldawie wykorzystuje gdzie byli ludzie co robili dobrze to padli naprawde padli doslownie bo juz sil nie mieli, wyladowali w szpitalach bo padli. Ja mowie jak jest kazdy ma swoje zdanie i opinie.
zdjecie uzytkownika
Moment - 2014-07-23 02:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@luter Nie wiem czy to standardowe zachowanie w Bowelu czy tymczasowe. Na pewno wprowadzanie takiej atmosfery i nerwówek nie wpływa pozytywnie na pracowników i ich ochotę do pracy. Powinni o tym pomyśleć bo przyszłość mogłaby się nie malować w kolorowych barwach. Chociaż mam wrażenie, że zawsze do nich do pracy ktoś przyjdzie za takie czy inne pieniądze. Bezrobocie na rynku w końcu całkiem spore...
Oferty Pracy odpowiedz
2014-07-20
Żródło: Gowork.pl
Jerka
(wielkopolskie)
PRACA!  Firma usługowa zatrudni pracowników w Zakładzie Mięsnym od zaraz. Pracę w Firmie o ugruntowanej pozycji na rynku Atrakcyjne warunki zatrudnienia Po okresie próbnym – umowa o pracę Stałe wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas Szkolenia przygotowujące do pracy Kontakt: 535 123 002
zdjecie uzytkownika
grab56 - 2014-07-23 16:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-07-23 16:25:38]:
Standardem w firmie Bowel Pol jest na pewno nie placenie ludziom za przepracowany czas.Mnie to spotkalo i dlatego wiem co mowie.A w razie interwencji,nasluchacie sie wielu nie sympatycznych,odpowiedzi na pytania dotyczace w koncu wlasnych naprawde ciezko zarobionych pieniedzy.Firmy Bowel nie polecam nikomu jako miejsca pracy.
zdjecie uzytkownika
luter - 2014-07-24 20:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie ze jest ciezko z praca ja to wiem ale, ale jezeli ktos zapierdziela bo chce by byl wiekszy uzysk to chyba warto docenic taka osobe, byla potrzeba to i sie robilo 15 godzin szlo sie do domu i po 3 godzinach snu szlo sie do pracy i siedzialo nawet 17 godzin. Ludzie przyjda zawsze do pracy ale jak widza co sie dzieje i za jakie pieniadze to rezygnuja, co z tego ze za tydzien jest tzech nowych jak nic nie umieja, a po wyplacie tez juz ich nie ma. Co pół miesiaca zmiana wynagrodzenia, to jest porazka jedna wielka. Kto pracował w kutnie to dobrze wie o czym mowa, na kazdym oddziale jest inaczej jak mowilem wczesniej. A ludzie w delegacji nie maja juz placone za mieszkania sami maja placic za nie.
zdjecie uzytkownika
Mostar - 2014-08-11 10:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmawiamy cały czas o dosyć świeżej firmie i o polskich warunkach. .Ciężko w branży mięsnej w naszym kraju o lepsze wynagrodzenie. Zdajcie sobie sprawę, że to rynek dyktuje wysokości wynagrodzeń, z nieba nie spadnie przecież. Poza tym pracodawca nie będzie wychodził przed szereg i oferował wyższych pieniędzy skoro konkurencja też większych nie da. Lepiej, żeby zostały w jego kieszeni, potem tylko będzie narastała wzajemna frustracja - pracowników, bo nie zarabiają tyle ile by chcieli i właściciela, bo nie ma takiej wydajności jaką by chciał. Błędne koło...
zdjecie uzytkownika
grab56 - 2014-08-12 13:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jedna wielka przegrana firmy Bowel Pol,zreszta tego mozna bylo sie spodziewac,takiego balaganu organizacyjnego chyba nie ma nigdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
proxy - 2014-08-12 20:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nieznajoma291 - 2014-05-15 22:20:19]:
Widocznie faja z Ciebie!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
bronek - 2014-08-12 20:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grab56 - 2014-08-12 13:27:15]:
Nie zauważyłem żeby byli przegrani, z tego co wiem to wiedzie im się świetnie.
Jak ktoś nie chce pracować to nie będzie. Ja w tej chwili pracuje u nich i wierzcie mi, że o ludzi nie muszą sie zbytnio starać. Także ludzie szanujcie pracę bo akurat oni wypłacają na czas. Jeszcze się nie zdarzyło że nie dostałem wypłaty. No chyba że lepiej na kase do Tesco za 600 zł za 13 godzin
zdjecie uzytkownika
alex24 - 2014-08-12 20:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luter - 2014-07-24 20:27:43]:
Hahaha śmieszne bo jestem delegacyjny i pierwsze słysze że trzeba opłacać mieszkanie. Wszystko jest za darmo mieszkanie , śniadania , obiady i jeszcze zwracane mamy za zjazdy do domu.
Widzę że ktoś tu się nie nadawał do roboty.............i sobie zmyśla
jak czytam to śmiać mi się chce jak tępych ludzi mamy na świecie
zdjecie uzytkownika
mloda23 - 2014-08-24 22:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas tez nie ciekawie w tym miesiacu nie dostalam wyplaty na czas bo po 8miesiacach przestali sie niby nr konta zgadzac kiedy zadzwonilam powiedzieli ze musze wyslac oswiad z nr zeby mi wypl przelali ale sami nie zadzwonili ze cos sie niby nie zgadza nagle
zdjecie uzytkownika
Mloda23 - 2014-08-24 22:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos mial juz taka syt z wyplata? no i obiecane tzw koperty lub przyjazdy z kasa a dojechac nie moze
zdjecie uzytkownika
pol 22 - 2014-09-01 16:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Proszę niech ktoś napisze jakie są stawki,
i jak z noclegiem i posiłkami.
chodzi mi o Kutno.
Dzieki.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-09-03 17:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pol 22 - 2014-09-01 16:15:48]:
W Kutnie niema tej firmy ale jest Jarpol to jest nowa firma co do mieszkania to już ci pisze po prostu BAJKA i posiłki też są tak jak w Bowerpolu.Co do pieniędzy to weś
zadzwoń do firmy i dowiesz się chyba trochę lepiej niż w poprzedniej Bowerpol jest też w Szczecinie iw STARACHOWICACH I TAM TEŻ SĄ DOBRE WARUNKI.Znam też tam ludzi.
zdjecie uzytkownika
ziobero - 2014-09-03 23:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OLO chyba pospieszyłeś się z opinią, że nie ma Bowel-Pol'u w Kutnie - http://www.gowork.pl/praca/produkcja;b/kutno;l?oferta_opinie=gowork5536560 tutaj masz ofertę pracy od nich właśnie w Kutnie, może Tobie się pomyliły firmy? a na gowork.pl jest więcej ofert pracy dla Bowel-Polu, jakby ktoś był zainteresowany.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-23
Żródło: Gowork.pl
Leszno
(wielkopolskie)
Opis stanowiska pracy: Firma usługowa zatrudni pracowników jeliciarni w Zakładzie Mięsnym od zaraz.   Oferujemy: * pracę w Firmie o ugruntowanej pozycji na rynku * atrkacyjne warunki zatrudnienia * po okresie próbnym - umowa o pracę * stałe wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas * szkolenia przygotowujące do pracy     Zainteresowane osoby proszone są o kontakt pod numerem telefonu 535 123 002
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
szatan - 2014-09-16 16:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pol 22 - 2014-09-01 16:15:48]:
Do Jerka nie jedżćie lokum melina w nocy myszy biegają po pościeli. Sanepid jak by tam dotarł to zrównał by to z ziemia. Ale okolica ładna nad samym jeziorem.
zdjecie uzytkownika
szatan - 2014-09-16 16:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet nie pojechałem do pracy bo mieszkając w takich warunkach musiał bym po powrocie wylądować w szpitalu na oddziale zakażnym.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BOWEL-POL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x