Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BOWEL-POL

Pracowałeś w firmie BOWEL-POL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
henio 34 - 2014-11-02 11:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)dluższy czas pracuje w bowel-pol ikasa jest na czas nigdy nie oszukali mnie nawet na zlotuwke.Tylko trzeba pracowac (usunięte przez administratora)Polecam ta firme tylko trzeba pracowac i wykazac sie.
zdjecie uzytkownika
robaq - 2014-11-03 17:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)cieszą mnie opinie typu że kasa jest zawsze co do grosza na czas, to mnie przekonuje i postaram się tu o zatrudnienie. wyjaśnijcie tylko prosze sytuację z ewentualną zmianą nazwy firmy
zdjecie uzytkownika
trzeci - 2014-11-26 09:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
młody polak, szczerze to ja Ci współczuję. :)

Praca tam, jak każda praca, ma swoje plusy i minusy. Nikt przecież nie mówił, że będzie łatwo i przyjemnie. Wynagrodzenie w tej firmie wcale nie jest najgorsze, ale... trzeba dać coś od siebie, pracą. Pieniądze są na czas, a to najważniejsze.
Pracuję już tam kilka dobrych lat i nigdy nie widziałem, aby w pierwszych dniach, nawet tygodniach, kazano nowemu pracownikowi robić/wyrabiać tyle co staremu. Specyfika tej pracy jest taka a nie inna i nie każdy się do niej nadaje. Czy na chłodni nie było żadnych ocieplaczy? Nie wierzę, że nie. Może czasami wystarczy po prostu zapytać któregoś z brygadzistów(lub magazyniera). Na oddziale, w którym pracuję kadra(mam na myśli brygadzistki) są uprzejme i na pewno pomogłyby.

Nomen omen. Pracę polecam, ale dla wytrwałych, zawziętych i chcących odpowiednio zarobić.

P.S. Co to jest destylator? i co on robi na jeliciarni? : ... Pewnie stoi i ja go nie widziałem.
zdjecie uzytkownika
keller - 2014-12-10 23:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie czy Bowel-Pol dalej poszukuje ludzi do pracy w zakładach mięsnych , a dokładniej w jeliciarni? znalazłem jakiś czas temu kontakt do nich własnie z taką ofertą . Jeśli chodzi o ich wymagania to są to: - Aktualna książeczka - Dobry stan zdrowia pozwalający na wykonywanie pracy fizycznej Także praca dla każdego
zdjecie uzytkownika
liliana407 - 2015-01-14 10:59:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze mi ktos napisac jak wygladaja realia w tej Slawie? Moj maz pojechal tam do pracy i choc jest odporny na czyjes zaczepki, zastanawiam sie czy bedzie mial pracec (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-01-18 10:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie listy mu pozostały do pisania??
zdjecie uzytkownika
andrew - 2015-01-27 23:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze ktos napisac ile sie tam zarabia?
zdjecie uzytkownika
kultura - 2015-02-18 19:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że dwóch idiotów się spotkało.
Ale chyba portale wam się pomyliły !

Brak słów !!!

Administrator strony BRAWO !!!

Gdzie cenzura ?

Jeśli tego nie umiesz robić to mogę cię nauczyć jak blokować takich idiotów i takie wpisy !!!
zdjecie uzytkownika
laki - 2015-02-21 23:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema . Są jakieś fajne laski w starachowicach w tej firmie, które lubią te sporty ?
zdjecie uzytkownika
kola - 2015-02-22 01:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [laki - 2015-02-21 23:16:55]:
Tak jest kierowniczka Basia.
I Edyta ktora jest wszedzie tam gdzie niema Patryka.
zdjecie uzytkownika
(n/n) - 2015-02-22 15:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOCHAM CIE !!!
EDYTKO.
zdjecie uzytkownika
CHWDP - 2015-02-22 20:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamietaj Edyta za te grozby od Twych kolesi
to Ty bedziesz plakac. Pozdrawiam tylko niechoc
juz na policje bo nie pomoga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
!! - 2015-02-26 23:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest stara obrabiarka Pigiel Edyta
palke obraca jak stara palka.NA.RKOMANKA
Lubi z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do mordy.
I walila sie w szatni w Kutnie.
Lachon Bowel-Pol.
Walila sie z prezesem West -Polu.
zdjecie uzytkownika
Michal .B - 2015-02-27 05:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Kutnie na ul .Objazdowej mieszkala i kazdemu palki
stawiala.I na dodatek z mezem mieszkala.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-27 13:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po narkotykach to Edyta Pigiel nie ma zadnych zachamowan.
Sam osobiscie wciskalem jej miedzy nogi,pianke po goleniu
nie mowiac o wielkim zielonym ogurze.
Tak ,ze chlopaki podsypac jej tylko bialego proszku i robicie
z Nia co chcecie.NARKOMANKA!!! UWAGA KOBIETY NA MEZOW!!! TAM GDZIE ZJAWIA SIE
SIE TA KOBIETA.
zdjecie uzytkownika
$ - 2015-02-27 13:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I W KICHE TEZ LUBI !!!!!
zdjecie uzytkownika
**/ - 2015-03-01 20:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie w Elku Edyta dalej jezdzi na Wielkopolske i tam rozkracza
swoja JAME!!!
zdjecie uzytkownika
# - 2015-03-01 21:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Walic ja puki sie da i jeszcze jakos wyglada.Bo juz sie marszczy z dnia na dzien coraz gorzej
wyglada.
zdjecie uzytkownika
jogi - 2015-03-02 06:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2015-02-27 13:01:37]:
Jesli ktos taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie rodzi to kanarkiem nie zdechnie.
Dlatego takie kobiety jak Edyta Pigiel powinny byc walone w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ryj
i gnane .NARKOMANKA
zdjecie uzytkownika
Szczecin Dabie - 2015-03-02 13:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stare [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tej Edyty Pigiel.
Znamy Ja wiecznie glowa w chmurach .A nic nie potrafi.
zdjecie uzytkownika
ggggghhhhh. - 2015-03-02 21:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stara [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pigiel Edyta .
zdjecie uzytkownika
-+++8 - 2015-03-02 22:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Edyta i Jordan Wilkolek +Vanessa to stare [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktore walom sie na
wzajem.Stare [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hee??? heee???
A ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Edyta to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ruchawica .
Wali go w rogi kurwisko.Ale on to wybaczy fredzel.
Hujoza.
zdjecie uzytkownika
$$$ - 2015-03-03 13:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Edyta uwielbia jak sie jej spuszcza do mordy .Polyka calom zawartosc spermy
stara ladacznica z pani Pigiel-Wilkolek.W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tez sie wali i czasami
popuszczajom jej zwieracze.Stary lachon Bowel-Polu.
Walic do ryja to pruchno.
zdjecie uzytkownika
Zyga - 2015-03-03 13:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macice ma tak rozepchanom jak chama staw.
Ta cala Edyta Pigiel i jest oblesna ¡¡¡
zdjecie uzytkownika
Kurek - 2015-03-03 14:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Edyta Pigiel [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie urodzilas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jestes i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> zdechniesz.Ruchawico z Czestochowy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BOWEL-POL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BOWEL-POL?
Zadaj pytanie