Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BOWEL-POL

Pracowałeś w firmie BOWEL-POL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pol 22 - 2014-09-01 16:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Proszę niech ktoś napisze jakie są stawki,
i jak z noclegiem i posiłkami.
chodzi mi o Kutno.
Dzieki.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-09-03 17:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pol 22 - 2014-09-01 16:15:48]:
W Kutnie niema tej firmy ale jest Jarpol to jest nowa firma co do mieszkania to już ci pisze po prostu BAJKA i posiłki też są tak jak w Bowerpolu.Co do pieniędzy to weś
zadzwoń do firmy i dowiesz się chyba trochę lepiej niż w poprzedniej Bowerpol jest też w Szczecinie iw STARACHOWICACH I TAM TEŻ SĄ DOBRE WARUNKI.Znam też tam ludzi.
zdjecie uzytkownika
ziobero - 2014-09-03 23:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OLO chyba pospieszyłeś się z opinią, że nie ma Bowel-Pol'u w Kutnie - http://www.gowork.pl/praca/produkcja;b/kutno;l?oferta_opinie=gowork5536560 tutaj masz ofertę pracy od nich właśnie w Kutnie, może Tobie się pomyliły firmy? a na gowork.pl jest więcej ofert pracy dla Bowel-Polu, jakby ktoś był zainteresowany.
zdjecie uzytkownika
szatan - 2014-09-16 16:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pol 22 - 2014-09-01 16:15:48]:
Do Jerka nie jedżćie lokum melina w nocy myszy biegają po pościeli. Sanepid jak by tam dotarł to zrównał by to z ziemia. Ale okolica ładna nad samym jeziorem.
zdjecie uzytkownika
szatan - 2014-09-16 16:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet nie pojechałem do pracy bo mieszkając w takich warunkach musiał bym po powrocie wylądować w szpitalu na oddziale zakażnym.
zdjecie uzytkownika
Odzi - 2014-09-19 02:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro wszystko jest fatalne, brudne etc. to dlaczego PIP jeszcze nic o tym nie wie i nie kwestionuje placówki do wykonywania czynności handlowych, dla których funkcjonuje działalność... Brakuje mi tu nieco konsekwencji wśród pracowników, bo zawsze nawet anonimowo można zgłaszać donosy. Chyba, że komuś to nie przeszkadza aż tak albo boi się zdrady tożsamości.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-26 07:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
jestem ze szczecina i ta firma to porazka delegacyjnym kaza pracowac do 3 w nocy zrobil akord gdzie za 1 peczek placi ludziom 0.63 grosze porazka z tym bowel-polem niech wraca west-pol lub kto kolwiek a niech ratuje tych ludzi z rak Damiana i od wielikiej Pani brygadzistki Anety ktora wszystko miala w du...a teraz sama gnebi ludzi.ludzie sa tam zastraszani zwolnieniem z pracy,
zdjecie uzytkownika
henio 34 - 2014-11-02 11:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dluższy czas pracuje w bowel-pol ikasa jest na czas nigdy nie oszukali mnie nawet na zlotuwke.Tylko trzeba pracowac a nie walic w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i liczyc na kokosy.Polecam ta firme tylko trzeba pracowac i wykazac sie.
zdjecie uzytkownika
robaq - 2014-11-03 17:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie o takich warunkach mieszkalnych, myszach w pościeli i sanepidzie... dziwne że skoro tak hejtujecie to żaden z was jeszcze do tego sanepidu nie zadzwonił. cieszą mnie opinie typu że kasa jest zawsze co do grosza na czas, to mnie przekonuje i postaram się tu o zatrudnienie. wyjaśnijcie tylko prosze sytuację z ewentualną zmianą nazwy firmy
zdjecie uzytkownika
Szczecin 2014 - 2014-11-20 22:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Edyta z Patrykiem powinni wrucic do Szczecina byl lad i porzadek a teraz jest balagan
zdjecie uzytkownika
iwonka - 2014-11-21 21:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy piszecie Oby nigdy nie wrócił ten palant Patryk, przy nim dopiero był syf.Nie nadawał się do niczego, bez niego w końcu jest spokój WIELKI BRYGADZISTA ha ha ha ha
zdjecie uzytkownika
mlody polak - 2014-11-23 21:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem tam lecz juz po drugim dniu niestety zabrala mnie karetka zemdlalem pracowalem na jeliciarni nie mialem chwili wytchnienia jestem niby bardzo mlody ale ciezka praca nie jest mi obca ale co tam zastalem to przeroslo wszystko odor niesamowity jak juz wczesniej bylo wspomniane wyzysk ludzi jest tam prawdopodobnie priorytetem ja jeden musialem odebrac skrzynki z kazdego stanowiska(nie byly lekkie) wrzycac zawartosc do destylatora ktory ma ponad dwa metry i zawozic do innej hali przy destylatorze bylo goraco i gdy szedlem do innej hali ktora byla chlodzona nie mialem zadnego ocieplacza, moczyc sledziony i przerzucac do wiekszego pojemnika, obebrac tluszcz gdzie pchajac wozek nie moglem go ruszyc gdyz byl ciezki i bylo bardzo slizgo brygadzistow niemal tyle samo co pracownikow. I wedlug koteksu pracy pracodawca ma obowiązek zwrocic caly koszt badan choc to niby tylko 50 zloty dla mnie to spror zwrotu nie otrzymalem do tej pory tak samo nie zostalo mi wypłacone nalezne mi wynagrodzenie za te godziny ktore przepracowałem. Szczerze zastanawialem sie nawet nad zgloszeniem tych incydentow do sadu pracy prawo nie jest mi obce więc wiem ze mam taka mozliwosc i nikomu nie zycze i odradzam prace tam. chyba ze jestes "koniem" i chcesz zapomniec o zyciu prywatnym odor ktorym przesiaknolem zmywalem z siebie przez dwa dni biorac kilkakrotnie kapiele i prysznic. POZDRAWIAM FIRME I CALY ZARZAD!!!
zdjecie uzytkownika
trzeci - 2014-11-26 09:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
młody polak, szczerze to ja Ci współczuję. :)

Praca tam, jak każda praca, ma swoje plusy i minusy. Nikt przecież nie mówił, że będzie łatwo i przyjemnie. Wynagrodzenie w tej firmie wcale nie jest najgorsze, ale... trzeba dać coś od siebie, pracą. Pieniądze są na czas, a to najważniejsze.
Pracuję już tam kilka dobrych lat i nigdy nie widziałem, aby w pierwszych dniach, nawet tygodniach, kazano nowemu pracownikowi robić/wyrabiać tyle co staremu. Specyfika tej pracy jest taka a nie inna i nie każdy się do niej nadaje. Czy na chłodni nie było żadnych ocieplaczy? Nie wierzę, że nie. Może czasami wystarczy po prostu zapytać któregoś z brygadzistów(lub magazyniera). Na oddziale, w którym pracuję kadra(mam na myśli brygadzistki) są uprzejme i na pewno pomogłyby.

Nomen omen. Pracę polecam, ale dla wytrwałych, zawziętych i chcących odpowiednio zarobić.

P.S. Co to jest destylator? i co on robi na jeliciarni? : ... Pewnie stoi i ja go nie widziałem.
zdjecie uzytkownika
roki - 2014-12-04 02:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
znamy Ja w Kutnie funkcje dostala wiadomo za co.
kazdy wie lecz nic sie nie odzywa.dobra jest w te klocki
Edycia.
zdjecie uzytkownika
ka i ka - 2014-12-04 02:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i do tego narkomanka.
zdjecie uzytkownika
pudzian - 2014-12-05 21:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ka i ka - 2014-12-04 02:41:38]:
jak ona jest narkomanka to ja jestem aniołem stróżem HA HA HA HA HA HA
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-12-05 21:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pudzian - 2014-12-05 21:27:55]:
jak widzę te wypowiedzi to niedobrze mi się robi. Cud a nie dziewczyna!!!!!!
Jak ktoś może tak oczerniać??????????????? Chyba tylko ............!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pudzian - 2014-12-08 16:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wali sie z szefem nawet.
zdjecie uzytkownika
morgi - 2014-12-08 16:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wali sie nawet w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
keller - 2014-12-10 23:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie czy Bowel-Pol dalej poszukuje ludzi do pracy w zakładach mięsnych , a dokładniej w jeliciarni? znalazłem jakiś czas temu kontakt do nich własnie z taką ofertą . Jeśli chodzi o ich wymagania to są to: - Aktualna książeczka - Dobry stan zdrowia pozwalający na wykonywanie pracy fizycznej Także praca dla każdego
zdjecie uzytkownika
omen. - 2014-12-14 15:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem wszystko od Niej co sie dzieje w firmie jakie walki sa robione.
Edyta nawet bywala na bankietach z Prezesami firm .
Nawet sypiala w jednym pokoju ,z jednym z Nich.
Wiem to od niej opowiadala wszystko.
zdjecie uzytkownika
omen - 2014-12-14 16:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wolne nocki mi zalatwiala,abym tylko sie z Nia zabawial.
Wiem co pisze bo tak bylo ...Gwiazda polskich jeliciarni.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-12-15 22:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem cos na ten temat bo bylem z Nia na Slawie.
przystawiala sie do kazdego.
zdjecie uzytkownika
angela 66 - 2014-12-17 23:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem cos na ten temat,ale sama wyginala sie w szatniach z Patrysiem
a teraz szuka wspolczucia damulka Kutna.Mogla myslec o takich akcjach a nie stekac
po szatniach.
zdjecie uzytkownika
klapek - 2014-12-18 07:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chodzi o Edyte Pigiel to takie jak ,Ona
powinno palic sie jak czarownice.Gdzie to jezdzic
i puszczac sie w delegacjach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BOWEL-POL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BOWEL-POL?
Zadaj pytanie
x