Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BOWEL-POL

Pracowałeś w firmie BOWEL-POL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cris78 - 2014-02-16 12:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) bylem 2 tygodnie na chorobowym (usunięte przez administratora)a zaplacili mi tylko za 10 dni i to 500zl chociasz powinienem dostac wiecej nie polecam pracy w bowel-pol w szczecinie dabie.
zdjecie uzytkownika
wq - 2014-02-20 23:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cris78, po pierwsze to pisze się chociaż, a po drugie, to pewnie dobrze policzyli, urlop bezpłatny jest jak sama nazwa wskazuje - bezpłatny, a jak miałes wątpliwości mogłeś pytac w bowel-pol.
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-05-02 12:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Warto jechac do KUTNA zaliczyc pewna Pania ktora daje na lewo i prawo.
zdjecie uzytkownika
calimera.335 - 2014-05-05 11:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy chodzi o Barbi ?
Jesli tak to szkoda chlopaszka ,ktorego zwolnili
przez nia.
Ona dalej jezdzi i daje d... !!!
A on zostal bez niczego !!!!
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-05-07 14:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile się zarobi w Szczecinie? 2000 na rękę? i Czy w każdą sobote się pracuje czy co drugą?Proszę o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Wirek - 2014-05-07 23:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O, aż 2000 można wyciągnąć? To chyba całkiem niezła kasa jak za taką pracę, chociaż wiadomo, że to zależy od ilości obowiązków.
zdjecie uzytkownika
Andre - 2014-05-12 14:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Praca po 12-14 godzin i zwalniają kiedy im się zechce.Do tego pokoje po 6 osób i to mieszane, czyli kobiety razem z mężczyznami.Nawet małżeństwa śpią razem, na sali po 6 osób.Praca to wykorzystywanie ludzi,jako niewolników.Kto się o coś upomni,jest zwalniany a nawet nie martwią się czy ma za co wrócić do domu.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Rol - 2014-05-12 15:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ciezka i nieadekatna do zarobkow. Wypłaty czesto sie nie zgadzaja. Brakuje rekawiczek butow ubran a kieropwnctwo nic sobie z tego nie robi. Umowa to 1200 plus reszta na czarno
zdjecie uzytkownika
Rol - 2014-05-12 15:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aha i to co ci ludzie pisza ta jakies bzdury owszem sa łatwe stanowiska ale jest ich bardzo malo ja pracowalem tam przez rok tylko w innej firmie w momencie gdy przejal mnie bowel pol nie wytrzymalem 2 miesiace oszusci wykozystuja ludzi aha jakie 2 tysiace?? tyle dostaniesz jak znasz sie na robocie reszta ma 1600zl i obiecanki ze bedzie lepiej a jezeli chodzi o delegacje to wsazystkie te osoby zostaja do konca czyli nie 8 h a po 12 - 14 h mowie o Szczecinie
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-05-12 19:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzięki chłopaki za opinię.Więc daje sobie z nimi spokój.
zdjecie uzytkownika
Nieznajoma291 - 2014-05-15 22:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma jest wielkim błędem robią z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pokoje w złym stanie, kobiety razem z mężczyznami tak nie powinno być. Piszą w ogłoszeniach ze 2 tygodnie szkolenia po 8 dniach zostałam zwolniona bez podania przyczyny. Zatrudniają tylko Ukraińców i Mołdawian. Nie polecam.!!
zdjecie uzytkownika
Nieznajoma291 - 2014-05-15 22:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta firma jest wielkim błędem robią z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pokoje w złym stanie, kobiety razem z mężczyznami tak nie powinno być. Piszą w ogłoszeniach ze 2 tygodnie szkolenia po 8 dniach zostałam zwolniona bez podania przyczyny. Zatrudniają tylko Ukraińców i Mołdawian na umowie śmieciowej tzn. Umowa o Dzieło.(usunięte przez administratora). Nie polecam.!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
WOJTEK - 2014-05-28 22:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam czy ktoś może napisać o pracy w kutnie wynagrodzenie i po ile godzin sie pracuje i inne z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
Alek - 2014-06-05 08:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czego się spodziewać po takich stanowiskach? Przecież to logiczne, że potrzebują taniej siły roboczej a nie mózgowców.
zdjecie uzytkownika
gafe - 2014-06-20 15:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To ta firma jeszzcze istnieje? Myślałam, że roznieśli ją sfrustrowani i wykorzystani pracownicy. Jak widac w częstochowie porowadzą rekrutację - pewnie do starachowic :) Pomyślcie logicznie, jedziecie z miasta w którym nie ma pracy do miasta, w którym jest JESCZE WIĘKSZE bezrobocie i liczycie, że zarobicie 2tys?? Ludzie.
zdjecie uzytkownika
grab - 2014-07-11 13:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nieznajoma291 - 2014-05-15 22:20:19]:
w zupelnosci sie z toba zgadzam,mnie zwolnili po 3 tygodniach takze bez podania przyczyny.To fakt ta firma to jestjeden wielki dom wariatow!!!!.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-13 13:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gafe - 2014-06-20 15:43:14]:
zarobicie 2 tyś a może i więcej i to nie wszystko macie mieszkanie i posiłki w pracy ta praca to nie przedszkole bo co niektórzy to myślą że jak są w innym mieście to są na wakacjach,jak się pije za dużo a póżniej się nie przychodzi do pracy to takich gagatków zwalniają a co do STARACHOWIC MASZ RACJE DUŻE bezrobocie z tym że jak się komuś CHCE PRACOWAĆ LEKKO NIE JEST ALE MOŻNA ZAROBIĆ/TAM PRACUJĄ KOBIETY W RÓŻNYM WIEKU I TO różnie po kilka a nawet kilkanaście lat jestem ze starachowic teraz pracuje w KUTNIE
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-13 13:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gafe - 2014-06-20 15:43:14]:
zarobicie 2 tyś a może i więcej i to nie wszystko macie mieszkanie i posiłki w pracy ta praca to nie przedszkole bo co niektórzy to myślą że jak są w innym mieście to są na wakacjach,jak się pije za dużo a póżniej się nie przychodzi do pracy to takich gagatków zwalniają a co do STARACHOWIC MASZ RACJE DUŻE bezrobocie z tym że jak się komuś CHCE PRACOWAĆ LEKKO NIE JEST ALE MOŻNA ZAROBIĆ/TAM PRACUJĄ KOBIETY W RÓŻNYM WIEKU I TO różnie po kilka a nawet kilkanaście lat jestem ze starachowic teraz pracuje w KUTNIE
zdjecie uzytkownika
minia - 2014-07-14 15:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to się dobrze bawią.
zdjecie uzytkownika
Moment - 2014-07-14 22:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z pracą w dzisiejszych czasach lekko nie jest. Trzeba pamiętać, że przecież żyjemy w Polsce więc tutaj podejście do pracy jest zupełnie inne niż na zachodzie (myślę, że to również kwestia mentalności naszego narodu). Poza tym z tego co widzę to w KRSie Bowel dopiero od kwietnia 2014 roku widnieje. Ciekaw jestem jak to wcześniej wyglądało, bo historia nie jest mi znana, a planowałem rozpocząć tu pracę..
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-23
Żródło: Gowork.pl
Leszno
(wielkopolskie)
Opis stanowiska pracy: Firma usługowa zatrudni pracowników jeliciarni w Zakładzie Mięsnym od zaraz.   Oferujemy: * pracę w Firmie o ugruntowanej pozycji na rynku * atrkacyjne warunki zatrudnienia * po okresie próbnym - umowa o pracę * stałe wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas * szkolenia przygotowujące do pracy     Zainteresowane osoby proszone są o kontakt pod numerem telefonu 535 123 002
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
luter - 2014-07-22 23:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak na innych oddzialach placa jak pracuja. Ja tutaj zapierdzielalem w cholere godzin w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a wala z kasa ludzie jak roboty wiecej zrobisz uzysku to powie ze malo nie mowie juz o ludziach co za darmo pracuja bo pan szanowny wladca jedzie i dojechac nie moze. (usunięte przez administratora) nie polecam. Nie mial ludzi do pracy i nie bedzie mial. (usunięte przez administratora) i nic wiecej ukraine moldawie wykorzystuje gdzie byli ludzie co robili dobrze to padli naprawde padli doslownie bo juz sil nie mieli, wyladowali w szpitalach bo padli. Ja mowie jak jest kazdy ma swoje zdanie i opinie.
zdjecie uzytkownika
Moment - 2014-07-23 02:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@luter Nie wiem czy to standardowe zachowanie w Bowelu czy tymczasowe. Na pewno wprowadzanie takiej atmosfery i nerwówek nie wpływa pozytywnie na pracowników i ich ochotę do pracy. Powinni o tym pomyśleć bo przyszłość mogłaby się nie malować w kolorowych barwach. Chociaż mam wrażenie, że zawsze do nich do pracy ktoś przyjdzie za takie czy inne pieniądze. Bezrobocie na rynku w końcu całkiem spore...
Oferty Pracy odpowiedz
2014-07-20
Żródło: Gowork.pl
Jerka
(wielkopolskie)
PRACA!  Firma usługowa zatrudni pracowników w Zakładzie Mięsnym od zaraz. Pracę w Firmie o ugruntowanej pozycji na rynku Atrakcyjne warunki zatrudnienia Po okresie próbnym – umowa o pracę Stałe wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas Szkolenia przygotowujące do pracy Kontakt: 535 123 002
zdjecie uzytkownika
grab56 - 2014-07-23 16:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-07-23 16:25:38]:
Standardem w firmie Bowel Pol jest na pewno nie placenie ludziom za przepracowany czas.Mnie to spotkalo i dlatego wiem co mowie.A w razie interwencji,nasluchacie sie wielu nie sympatycznych,odpowiedzi na pytania dotyczace w koncu wlasnych naprawde ciezko zarobionych pieniedzy.Firmy Bowel nie polecam nikomu jako miejsca pracy.
zdjecie uzytkownika
luter - 2014-07-24 20:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie ze jest ciezko z praca ja to wiem ale, ale jezeli ktos zapierdziela bo chce by byl wiekszy uzysk to chyba warto docenic taka osobe, byla potrzeba to i sie robilo 15 godzin szlo sie do domu i po 3 godzinach snu szlo sie do pracy i siedzialo nawet 17 godzin. Ludzie przyjda zawsze do pracy ale jak widza co sie dzieje i za jakie pieniadze to rezygnuja, co z tego ze za tydzien jest tzech nowych jak nic nie umieja, a po wyplacie tez juz ich nie ma. Co pół miesiaca zmiana wynagrodzenia, to jest porazka jedna wielka. Kto pracował w kutnie to dobrze wie o czym mowa, na kazdym oddziale jest inaczej jak mowilem wczesniej. A ludzie w delegacji nie maja juz placone za mieszkania sami maja placic za nie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BOWEL-POL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x