logo Przysowa Inkaso

Przysowa Inkaso

Siedlce

Opinie o Przysowa Inkaso

Koleś 2014-05-19 20:58
Zaprosili na rekrutację, pojechałem, spora firma, jakieś referencje i dyplomy... sekretarka kazała czekać. Rozmowa 20-30 min. w sumie konkret, ale odrazu wiedziałem że się do tego nie nadaję. (usunięte przez administratora)
4
kolega 2014-07-01 08:40
Witam a jak wam sie pracuje w tej firmie np na stanowisku przedstawiciela jakie zarobki?
6
dziewczyna 2014-07-31 22:10
Witam.
Czy ktoś pracował na stanowisku Telemarketera w tej firmie?
Jak wyglądają zarobki?
5
pracownik 2014-10-31 11:22
Nie polecam. Praca w tej firmie to wyzysk i ugodzenie w godność człowieczeństwa. Wynagrodzenie śmieszne, czas pracy to przegięcie. Ogólnie to radzę omijać szerokim łukiem.
20
ola 2016-05-13 11:07
Firma oszustów, bo naciągają na koszty a nie wywiązują się z umowy.
20
Marcin Przysowa 2016-07-18 12:13
Szanowna Pani "Olu",
widzę że jest Pani aktywną przeciwniczką Naszej firmy - rozumiem, że pracuje Pani dla konkurencji lub nie przyjęliśmy Pani do pracy.
Pragnę zauważyć, że pomawianie i oczernienie Nas w internecie wyczerpuje znamiona przestępstwa wg. Kodeksu Karnego , który przytoczę :
art 212 § 1 i 2. K.K.
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania się podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
W związku z powyższym, zapraszam niezwłocznie do Naszej firmy jeżeli ma Pani jakiekolwiek uwagi do Naszej firmy ew. do mnie jako do właściciela. W przypadku nie wyjaśnienia przez Panią tej sprawy oraz nie usunięcia tego obraźliwego i wyssanego z palca komentarza poczynię stosowne kroki przewidziane prawem, aby odpowiedziała Pani za te pomówienia i utratę Naszego dobrego imienia.
Z poważaniem, (usunięte przez administratora)
5
exior 2016-07-28 12:27
W sumie okres kiedy tam pracowałem (dość krótki) wspominam dobrze. Mi się podobało, że dzień pracy organizowałem sobie sam. Jako główną zaletę wymieniłbym pewną dowolność w metodach pracy, często wymagająca kreatywnego podejścia do sprawy. I możliwość szkoleń, zawsze można było uderzyć do szefa i nie było problemu. Nie wiem jaki skład jest teraz, jak ja pracowałem koleżanki naprawdę super, pomocne, cierpliwe.
Jako wadę wymieniłbym zarobki...Niestety dość niska podstawa nawet przy prowizji, jaką zazwyczaj się osiągało, nie powalały. Chociaż górnej granicy też nie ma :) No i jak to bywa czasem mocniejsze zgrzyty na linii szefostwo-pracownik.
Moim zdaniem na rozmowie kwalifikacyjnej warto porozmawiać dokładnie o przyszłej pensji i jeżeli warunki nam się spodobają, to raczej polecam to miejsce.
3
Rozbawiony 2016-09-16 19:43
Żeby utracić dobre imię, to trzeba je najpierw mieć, wielki "doradco" i "skuteczny windykatorze należności i odszkodowań".
30
po 2017-02-22 17:04
Oszustwem to są napisy "skuteczna windykacja należności". Jaka tam skuteczna...
12
Karol 2017-04-24 23:09
Odnosząc się do wcześniejszych dwóch opinii wydaje mi się, że powinno tu się opiniować firmę jako pracodawcę, a nie ewentualną skuteczność windykacji lub jej brak. Oceniając mój okres pracy to mam same pozytywne wrażenia. Przede wszystkim w firmie panuje bardzo pozytywna atmosfera, co przekłada się na komfort pracy. Jakkolwiek szef przedstawiany jest często w negatywnym świetle to ja oceniam co bardzo dobrze - owszem - jest wymagający, ale przy tym życzliwy i wyrozumiały. Stałe godziny pracy, bez żadnych nadgodzin, częste eventy integracyjne, co zdecydowanie zbliża zespół pracowników. Wynagrodzenie, jak na warunki siedlecki, oceniam na dobre. Podsumowując - polecam.
5
Windykacja 2017-04-30 16:31
Śmieszą mnie niektóre opinie. Rozumiem, każdy ma prawo się wypowiedzieć .. o ile nie są to hejty konkurencji czy pracowników którzy sobie po prostu nie poradzili. Ja jestem zadowolona.!!!
Bardzo fajna atmosfera, szkolenia wprowadzające, nie ma się czego bać. Windykacja to nic strasznego.
2
Paweł z Sokołowa Podlaskiego 2017-05-03 19:07
Byłem na rekrutacji na PH (przedstawiciela handlowego) Sprawdzali mnie z każdej strony, weryfikowali CV, list motywacyjny, świadectwa pracy nie mówiąc już o referencjach... no i wyszło, że trochę ubarwiłem swoje dokumenty, żeby dostać pracę... No i ... nie zostałem przyjęty. Najadłem się wstydu, bo nie myślałem że w takiej firmie będą weryfikować referencje ew. sprawdzać opinie o mnie u poprzednich pracodawców. Dziękuję za szansę i przepraszam za wpadkę
2
DługiSiedlce 2017-05-09 19:29
Pawle, firma Przysowa Inkaso z Siedlec słynie nie tylko ze skutecznej windykacji. W swojej ofercie ma również wywiad gospodarczy, więc prześwietlenie kandydata do pracy to dla nich nic trudnego. Wystarczyło rzetelnie prześledzić czym zajmuje się firma windykacyjna, w której chciałeś pracować, a oszczędził byś sobie wstydu. Osobiście jestem pośrednio związany z tą firmą i z tego co widzę cały czas zatrudniają nowe osoby. Nie jest to jednak związane z rotacją, jak w innych firmach, ale z rozwojem i tworzeniem nowych stanowisk.
A co do negatywnych komentarzy, jeśli ktoś tak jak Marcin Przysowa, prowadzi działalność w branży windykacyjnej, to siłą rzeczy znajdą się osoby, którym nie będzie to na rękę. Wrogów nie ma tylko ten, kto nie umie się upomnieć o swoje. Wiem to z własnego doświadczenia, również prowadzę działalność na niezbyt łatwym rynku, ale tutaj nie o mnie.
Pozdrawiam
2
K. 2017-06-07 20:06
Rozwijająca praca z fajną atmosferą, jestem zadowolona i polecam innym. :)
Mirek 2017-06-15 16:48
Jestem zadowolony ze skutecznego i szybkiego prowadzenia moich spraw zleconych im do windykacji. Odzyskałem pieniądze wraz z odsetkami. Firma warta polecenia.
Zostaw swoją opinię o Przysowa Inkaso - Siedlce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przysowa Inkaso