logo Fundacja Lexnostra Maciej Lisowski

Fundacja Lexnostra Maciej Lisowski

Warszawa

Opinie o Fundacja Lexnostra Maciej Lisowski

anonim 2013-09-11 14:58
Wpisy kasuja jak sa wulgarne czy nic nie wnoszace, zastanowcie sie w jaki sposob piszecie.. a jeszcze ktos pracuje dla tej fundaxji?
karolek 2014-04-11 00:03
Wszystko OK, byłem na praktykach.
6
znawca 2014-06-26 01:13
Widocznie slabo pracowalas skoro sprawa znalazla sie w sadzie.
2
fifulka 2014-07-10 13:55
a mnie sie dobrze pracowało, duzo sie nauczylam i pan dyrektor jest przesymaptyczna osoba.
prawnik 2014-07-18 15:13
ja tez mam dobre wrażenie ze współpracy z nimi. skończyłem pracę z nimi bo musiałem wyjechać. żałuję bardzo.
genialny 2014-07-22 17:01
Polecam fundacje lex nostra ! mogłem pomóc ludziom, którzy tej pomocy naprawdę oczekiwali.
lenka 2014-11-07 18:33
Polecam współpracę z panem (usunięte przez administratora), to wyjątkowy człowiek. Jeżeli ktoś narzeka to tylko niech siebie obwinia. Ja pamiętam tego kolesia co mówił że będzie robić spam i negatywne wpisy żeby zniszczyć konkurencję.
1
magda 2014-11-07 20:34
Byłam na praktykach studenckich w fundacji i mogę powiedzie tyle, że bardzo miło wspominam trzy tygodnie. Polecam współpracę, można wiele się nauczyć i poznać dużo ciekawych osób. Życzę każdemu aby swoją karierę zawodową rozpoczynał w miłej atmosferze.
(usunięte przez administratora)
1
zdziwiony 2014-11-13 15:15
a ja bylem praktykantem w fundacji i jestem wdzięczny ze moglem nauczyć się wiele i otrzymałem pozytywne referencje, które pomogą mi w przyszłości znaleźć pracę.

nie czytajcie tych negatywnych wpisów bo to jest przez jedna osobę ciągle umieszczane.
2
obserwator 2014-11-13 23:30
Proszę zauważyć ile jest kliknięć "pomocna opinia" przy wpisach negatywnych. Świadczy to o tym ,że zarzut pisania wszystkich negatywnych komentarzy przez jedną osobę jest zupełnie błędny, gdyż z jednego komputera można zagłosować tylko raz.
14
fifulka 2014-11-14 23:35
jestem bardzo zadowolony.
Łukasz 2014-11-17 14:51
Moi rodzice korzystali z pomocy Fundacji i jesteśmy bardzo zadowoleni bo udało się uzyskać odszkodowanie od skarbu państwa
Zainteresowany 2014-11-25 10:59
Nie zgadzam się z negatywnymi wpisami, są pozytywne wpisy z imienia i nazwiska o fundacji od ludzi którym pomogli to świadczy zupełnie o czymś innym niż tutaj.

tutaj wpisują się "szukani, oszukany" - podaj swoje imię i nazwisko skoro już wpisujesz takie rzeczy.
1
Kpina 2014-11-30 22:26
Jak ktoś chce się przekonać w jakich i na jakich warunkach nie chce pracować to niech się tam zatrudni.
12
Katarzyna Bieñ 2014-12-10 08:21
Dziękuję za pomoc ! Duży plus dla Pana Lisowskiego za pomoc dla potrzebujących. A inne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] które pragną opluć ich niech wija się jak węże. Zło zawsze będzie stać na przeszkodzie tym co czynią dobrze. Pozdrowienia dla wszystkich z Fundacji.
2
alicja 2016-05-07 15:14
Dziwne bo widziałem, że fundacja cały czas prężnie działa, zajmuje się aktualnymi sprawami sądowymi i komentuje je na swojej stronie internetowej. Fajnie byłoby dowiedzieć się co jest powodem tej ciszy na forum
joke 2017-03-02 21:31
Haha! Ciekawe kto pisze te pozytywne komentarze. To chyba jakaś kpina!
Zuzanna 2017-03-21 10:29
Pracujesz obecnie w Fundacja Lexnostra Maciej Lisowski? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia i tego jak wygląda codzienna praca w fundacji.
Zostaw swoją opinię o Fundacja Lexnostra Maciej Lisowski - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fundacja Lexnostra Maciej Lisowski