Kabanos

Jabłonka

Opinie o Kabanos

anonim 2011-02-09 14:17
MOŻE KTOŚ MI NAPISZE O HURTOWNI KABANOSA W WARSZAWIE? JAKA ATMOSFERA , KASA , KIEROWNICTWO , CZY WARTO TAM PRACOWAĆ? I OGÓLNIE JAK JEST. DZIĘKI
mysza 2011-02-11 14:28
czy nikt w tej hurtowni nie pracował w warszawie lub nie pracuje? ludzie napiszcie jaka sytuacja jakie zarobki jak szefostwo i jak ludzie tam pracujący? prosze?
anonim 2011-02-11 14:29
czy nikt w tej hurtowni nie pracował w warszawie lub nie pracuje? ludzie napiszcie jaka sytuacja jakie zarobki jak szefostwo i jak ludzie tam pracujący? prosze?
anonim 2011-03-26 18:14
nie radze by tam pracować (usunięte przez administratora)
2
anonim 2011-06-13 12:25
nie pracujcie w tej firmie t( usunięte przez administratora ).......wszystko co najgorsze
5
anonim 2011-06-13 12:28
znajdzie sie ktos odważny
pracownica 2011-06-30 23:37
jest ktoś w warszawie z byłych pracowników zainteresowany pokazać tej firmie co oni z nami wyprawiają?
anonim 2011-06-30 23:41
ja jestem odważna a o co chodzi?
anonim 2011-09-14 20:31
Oj co ja tu widzę. Pakowaczki nigdy się nie uspokoją.
anonim 2011-09-14 20:36
Nie mów bo jest pare osub naprawde fajnych.Staraja sie wykonywać swoją prace chociaż nie sa doceniane.
stara 2011-09-14 20:38
to napisz które???
aaaa 2011-09-20 22:27
same bzdury byłeś tam
2
gośc pracuje 2012-02-20 16:26
Pracuje tam i zarabiam 6500 tyś tak nie narzekam jestem kierowcą
2
zuzia kluska 2012-12-15 14:39
Moja mama pracuje w kabanosie, może to męcząca praca ale dobrze zarabia a żeby bisać tak żałosne i niemiłe argumęty to naprawde czeba być idjotą. Byłam kiedyś w kabanosie bo zabrała mnie moja mama wszyscy ludzie ktorzy tam pracują so bardzo wporzo , a wy jeżeli tego nierozumiecie to zapiszcie sie do burdelu bo naprawde sie tam nadajecie.
anonim 2013-07-30 11:35
obserwator a jak długo pracujesz w firmie Kabanos? jaka jest tam reszta szefostwa? czy są lepsi od kadrowej?
Krasnoludek 2013-08-30 12:43
Wiem.Zależy w jakim charakterze chciałbyś(chciała byś)tam się zatrudnić.Polecam zatrudnienie na kuchni(dla kobiet),a przy rozbiórce dla mężczyzn.Sklepy omijajcie szerokim łukiem........
2
salma 2013-09-16 21:26
Witam.powiedzcie mi jesli ktoś się orientuje, ile można zarobić pracując w biurze w tej firmie na zamówieniach.pytam ponieważ wybieram się tam do pracy..pozdrawiam.....i proszę o zdanie osób które coś wiedzą na ten temat a nie tylko przypuszczają
6
Super 2013-09-26 00:40
Super firma :D
8
grzegorz 2014-06-07 22:30
Jest tam charówka ja tam pracowałem
3
Krzyś 2014-07-12 19:54
najlepsza hurtownia znajduje się w Żywcu, tam nie mam jaj:D wszystko na lajcie kasa też nie zła
1
on 2014-10-17 11:31
mam pytanie jaka pracuje tam kadra zarzadzajaca mam na mysli kierownictwo poszczegolnych działów,rozbior ,ubój, przetwornia itd.są to miejscowi ludzie czy jak to zwykle bywa przyjezdni ,ktorym kariera nie wyszła w innych zakładach i tu zostali przygarnieci bez posiadania wiedzy w tym temacie.pozdrawiam wytrwałych tam ludzi
2
lukas 2015-02-16 19:15
Nie polecam dla zawodowych kierowców
2
lupa 2015-05-16 21:39
Niewiarygodne lecz prawdziwe zwolnił się D.G. nawet dobrych ludzi nie umieją przytrzymać a wydawało się że gość się tam zestarzeje spoko był nie wywyższał się a ludzie go słuchali coś w sobie ma ciekawe co go ugryzło pewnie konkurencja jaka zabrała ale jaja
3
Bartek 2015-10-23 22:57
Nie mogę uwierzyć w to, że jeszcze istnieją takie firmy. Wydawało mi się, że w tym przedsiębiorstwie wszystko jest w jak najlepszym w porządku, a opinie, które tutaj przeczytałem trochę mnie przeraziły. @Inka piszesz o wielu rzeczach, ale nie podajesz konkretów. Zastanawiam się, jakie firma oferuje zarobki za tak ciężką pracę.
1
były pracownik 2016-01-04 10:03
Ja napiszę tak: kto chce pracować i nie boi się pracy będzię zadowolony.
Praca ciężka, ale idzie zarobić.
Kto chce kombinować to będzie narzekał.
Michał 90 2016-01-24 20:45
Chciałbym zapytać jak tam praca wygląda.Czy jest bardzo ciężko i jacy tam pracują . Bo
za niedługo spodziewam się Syna chciałbym pracować w fachu i troszkę zarobić. Bardzo proszę o odpowiedź.
Michał 90 2016-01-24 20:46
Chciałbym zapytać jak tam praca wygląda.Czy jest bardzo ciężko i jacy tam pracują . Bo
za niedługo spodziewam się Syna chciałbym pracować w fachu i troszkę zarobić. Bardzo proszę o odpowiedź.
Michał 90 2016-01-26 19:17
Czyli jak tam z zarobkami? I jak to połowa etatu?
Michał 90 2016-01-26 19:18
A mógłbyś podać mi swojego maila albo numer telefonu?
Michał 90 2016-01-27 20:51
No a pracowałeś tam?
ludek 2016-01-31 21:53
Ludzie, czy niektórzy z Was nie potrafią obsługiwać przeglądarki i internetu?? Połowa tych wpisów nie dotyczy tej firmy, której logo jest na początku strony. Tu powinno się pisać na temat firmy Kabanos z Jabłonki a większość pisze o firmie Kabanos Machów.
Adam 9011 2016-02-02 13:29
A jak jest na zakladzie w Jablonce bo wlasnie sie tam wybieram a nie wiem jak przygotowac sie psychicznie? I jak zarobki...
lazik 2016-02-02 15:15
czemu negatywne opinie zostaly wykasowane, cenzura?!
3
Adam901 2016-02-06 23:37
Ale jak z zarobkami i jacy ludzie tam pracuja czy sa ok czy hamy???
Adam 901 2016-02-24 15:13
Witam. Pracujesz tam albo pracuje ktoś znajomy tamę Jablonce? Jak tam zarobki i wogoke?
Adam 901 2016-02-24 18:30
A jak finansowo w tym zakładzie? I jakie tempo pracy?
3
Zosia 2016-03-10 11:02
Nie polecam nikomu tego zakładu !!!
Adam 901 2016-03-22 18:16
Ale dlaczego nie polecasz tego zakładu???
kierowca 2016-05-11 21:22
Pracuje jako kierowca na krajowce, zarobki nie są najgorsze. Uzależnione od tonazu jaki sie wiezie, atomosfera w porzadku. Normalny pracodawca. Nie wiem skad te negatywne opinie tutaj
rzeczliwy 2016-08-16 22:20
a tak na poważnie ....... czy właściciele nauczyli się po ukraińsku???? czy może dalej po spytkowicku ;-)
nick 2016-08-29 17:21
bo jesteś kierowcą ! (usunięte przez administratora) !
sey 2016-09-02 12:49
Jest ok !
wóz 2016-09-14 10:31
Czy koń rządzi hurtownią w Żywcu ?
nick 2016-09-16 15:38
Tutaj są aktualne oferty pracy:

http://kabanos.biz.pl/pl/strona/9/kariera

ddddddddddddddddddd 2016-10-17 23:22
osób się pisze przez ó zamknięte
hgjk 2016-10-17 23:24
@ romek - z tego co mi wiadomo, to nie ma na chwile obecną żadnycvh propozycji pracy od firmy Kabanos
Zostaw swoją opinię o Kabanos - Jabłonka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabanos