Kabanos

Jabłonka

Opinie o Kabanos

anonim 2011-02-09 14:17
MOŻE KTOŚ MI NAPISZE O HURTOWNI KABANOSA W WARSZAWIE? JAKA ATMOSFERA , KASA , KIEROWNICTWO , CZY WARTO TAM PRACOWAĆ? I OGÓLNIE JAK JEST. DZIĘKI
mysza 2011-02-11 14:28
czy nikt w tej hurtowni nie pracował w warszawie lub nie pracuje? ludzie napiszcie jaka sytuacja jakie zarobki jak szefostwo i jak ludzie tam pracujący? prosze?
1
anonim 2011-02-11 14:29
czy nikt w tej hurtowni nie pracował w warszawie lub nie pracuje? ludzie napiszcie jaka sytuacja jakie zarobki jak szefostwo i jak ludzie tam pracujący? prosze?
anonim 2011-03-26 18:14
nie radze by tam pracować (usunięte przez administratora)
3
anonim 2011-06-13 12:25
nie pracujcie w tej firmie t( usunięte przez administratora ).......wszystko co najgorsze
7
anonim 2011-06-13 12:28
znajdzie sie ktos odważny
pracownica 2011-06-30 23:37
jest ktoś w warszawie z byłych pracowników zainteresowany pokazać tej firmie co oni z nami wyprawiają?
anonim 2011-06-30 23:41
ja jestem odważna a o co chodzi?
anonim 2011-09-14 20:31
Oj co ja tu widzę. Pakowaczki nigdy się nie uspokoją.
1
anonim 2011-09-14 20:36
Nie mów bo jest pare osub naprawde fajnych.Staraja sie wykonywać swoją prace chociaż nie sa doceniane.
stara 2011-09-14 20:38
to napisz które???
aaaa 2011-09-20 22:27
same bzdury byłeś tam
3
gośc pracuje 2012-02-20 16:26
Pracuje tam i zarabiam 6500 tyś tak nie narzekam jestem kierowcą
3
zuzia kluska 2012-12-15 14:39
Moja mama pracuje w kabanosie, może to męcząca praca ale dobrze zarabia a żeby bisać tak żałosne i niemiłe argumęty to naprawde czeba być idjotą. Byłam kiedyś w kabanosie bo zabrała mnie moja mama wszyscy ludzie ktorzy tam pracują so bardzo wporzo , a wy jeżeli tego nierozumiecie to zapiszcie sie do burdelu bo naprawde sie tam nadajecie.
1
anonim 2013-07-30 11:35
obserwator a jak długo pracujesz w firmie Kabanos? jaka jest tam reszta szefostwa? czy są lepsi od kadrowej?
Krasnoludek 2013-08-30 12:43
Wiem.Zależy w jakim charakterze chciałbyś(chciała byś)tam się zatrudnić.Polecam zatrudnienie na kuchni(dla kobiet),a przy rozbiórce dla mężczyzn.Sklepy omijajcie szerokim łukiem........
4
salma 2013-09-16 21:26
Witam.powiedzcie mi jesli ktoś się orientuje, ile można zarobić pracując w biurze w tej firmie na zamówieniach.pytam ponieważ wybieram się tam do pracy..pozdrawiam.....i proszę o zdanie osób które coś wiedzą na ten temat a nie tylko przypuszczają
6
Super 2013-09-26 00:40
Super firma :D
9
grzegorz 2014-06-07 22:30
Jest tam charówka ja tam pracowałem
3
Krzyś 2014-07-12 19:54
najlepsza hurtownia znajduje się w Żywcu, tam nie mam jaj:D wszystko na lajcie kasa też nie zła
1
on 2014-10-17 11:31
mam pytanie jaka pracuje tam kadra zarzadzajaca mam na mysli kierownictwo poszczegolnych działów,rozbior ,ubój, przetwornia itd.są to miejscowi ludzie czy jak to zwykle bywa przyjezdni ,ktorym kariera nie wyszła w innych zakładach i tu zostali przygarnieci bez posiadania wiedzy w tym temacie.pozdrawiam wytrwałych tam ludzi
2
lukas 2015-02-16 19:15
Nie polecam dla zawodowych kierowców
3
lupa 2015-05-16 21:39
Niewiarygodne lecz prawdziwe zwolnił się D.G. nawet dobrych ludzi nie umieją przytrzymać a wydawało się że gość się tam zestarzeje spoko był nie wywyższał się a ludzie go słuchali coś w sobie ma ciekawe co go ugryzło pewnie konkurencja jaka zabrała ale jaja
4
Bartek 2015-10-23 22:57
Nie mogę uwierzyć w to, że jeszcze istnieją takie firmy. Wydawało mi się, że w tym przedsiębiorstwie wszystko jest w jak najlepszym w porządku, a opinie, które tutaj przeczytałem trochę mnie przeraziły. @Inka piszesz o wielu rzeczach, ale nie podajesz konkretów. Zastanawiam się, jakie firma oferuje zarobki za tak ciężką pracę.
1
były pracownik 2016-01-04 10:03
Ja napiszę tak: kto chce pracować i nie boi się pracy będzię zadowolony.
Praca ciężka, ale idzie zarobić.
Kto chce kombinować to będzie narzekał.
Michał 90 2016-01-24 20:45
Chciałbym zapytać jak tam praca wygląda.Czy jest bardzo ciężko i jacy tam pracują . Bo
za niedługo spodziewam się Syna chciałbym pracować w fachu i troszkę zarobić. Bardzo proszę o odpowiedź.
Michał 90 2016-01-24 20:46
Chciałbym zapytać jak tam praca wygląda.Czy jest bardzo ciężko i jacy tam pracują . Bo
za niedługo spodziewam się Syna chciałbym pracować w fachu i troszkę zarobić. Bardzo proszę o odpowiedź.
Michał 90 2016-01-26 19:17
Czyli jak tam z zarobkami? I jak to połowa etatu?
Michał 90 2016-01-26 19:18
A mógłbyś podać mi swojego maila albo numer telefonu?
Michał 90 2016-01-27 20:51
No a pracowałeś tam?
ludek 2016-01-31 21:53
Ludzie, czy niektórzy z Was nie potrafią obsługiwać przeglądarki i internetu?? Połowa tych wpisów nie dotyczy tej firmy, której logo jest na początku strony. Tu powinno się pisać na temat firmy Kabanos z Jabłonki a większość pisze o firmie Kabanos Machów.
Adam 9011 2016-02-02 13:29
A jak jest na zakladzie w Jablonce bo wlasnie sie tam wybieram a nie wiem jak przygotowac sie psychicznie? I jak zarobki...
lazik 2016-02-02 15:15
czemu negatywne opinie zostaly wykasowane, cenzura?!
4
Adam901 2016-02-06 23:37
Ale jak z zarobkami i jacy ludzie tam pracuja czy sa ok czy hamy???
Adam 901 2016-02-24 15:13
Witam. Pracujesz tam albo pracuje ktoś znajomy tamę Jablonce? Jak tam zarobki i wogoke?
Adam 901 2016-02-24 18:30
A jak finansowo w tym zakładzie? I jakie tempo pracy?
4
Zosia 2016-03-10 11:02
Nie polecam nikomu tego zakładu !!!
1
Adam 901 2016-03-22 18:16
Ale dlaczego nie polecasz tego zakładu???
kierowca 2016-05-11 21:22
Pracuje jako kierowca na krajowce, zarobki nie są najgorsze. Uzależnione od tonazu jaki sie wiezie, atomosfera w porzadku. Normalny pracodawca. Nie wiem skad te negatywne opinie tutaj
1
rzeczliwy 2016-08-16 22:20
a tak na poważnie ....... czy właściciele nauczyli się po ukraińsku???? czy może dalej po spytkowicku ;-)
nick 2016-08-29 17:21
bo jesteś kierowcą ! (usunięte przez administratora) !
sey 2016-09-02 12:49
Jest ok !
wóz 2016-09-14 10:31
Czy koń rządzi hurtownią w Żywcu ?
nick 2016-09-16 15:38
Tutaj są aktualne oferty pracy:

http://kabanos.biz.pl/pl/strona/9/kariera

ddddddddddddddddddd 2016-10-17 23:22
osób się pisze przez ó zamknięte
hgjk 2016-10-17 23:24
@ romek - z tego co mi wiadomo, to nie ma na chwile obecną żadnycvh propozycji pracy od firmy Kabanos
Aneta 2017-03-24 15:21
Jak obecnie wygląda praca w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w Kabanos. Co uważasz za największy plus w swojej pracy?
biuro 2017-06-21 19:33
Praca w biurze w Kabanosie jest na prawdę w porządku. . Pieniądze sa adekwatne do wykonywanej pracy. Jesli cos umiesz to dostaniesz normalne wynagrodzenie, jeśli jestes zielony to tez sie nie spodziewaj sie kokosów. Dodatkowo to nie jest praca dla kogos kto czeka tylko zeby się palcem pokazało co ma robić, bardziej sam człowiek musi myśleć co ma zrobić.

Umowa o prace jest, na najniższej krajowej. Plus wielki pieniadze sa zawsze na czas, nie czeka się aż szef bedzie miał czas dla Ciebie, tylko idzie do kasy i pracownik Ci wypłaca. Atmosfera jest rożna, zalezy od humorku szefowej, ale szanują sobie dobrych pracowników. Imieniny szefa, szefowej to zaprosza biuro na obiad. Za całokształt +4 , polecam
Aneta 2017-08-10 14:04
Na pewno jest wiele plusów z tego co wymieniłeś @biuro. Pozostaje tylko kwestia wynagrodzenia. Skoro w Kabanos doceniają jak ktoś się stara i pokazuje, że sam potrafi coś zdziałać, to czy można liczyć na podwyżkę? To bardzo ważne informacje dla innych, tym bardziej, ze startuje się z najniższego pułapu.
Aneta 2017-08-21 12:42
Nikt nie odniósł się do mojego pytania, więc pozostaje mi je ponowić. Czy ktoś jest w stanie odnieść się do wynagrodzenia otrzymywanego w Kabanosie?
Zostaw swoją opinię o Kabanos - Jabłonka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabanos