Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BELLA Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie BELLA Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nela - 2014-02-08 13:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli nie ma co liczyć na jakiś młody zespół w belli, czyli nikogo świeżego dawno nie przyjęli, jeśli tak to szkoda, bo nie wiem, czy bym się odnalazła.
zdjecie uzytkownika
hans - 2014-02-09 19:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
młodych tez przyjmują
zdjecie uzytkownika
tensor - 2014-02-19 20:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale co innego może powiedzieć kierowniczka. przecież nie będzie prosiła swoich pracowników to żeby łaskawie coś zrobili
zdjecie uzytkownika
tens... - 2014-03-06 20:10:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tensor o czym ty piszesz ?? sens i treść twojej wypowiedzi pozwala stwierdzić że masz ok 8 lat,, kierowniczka czego? i w ogóle o co chodzi ?
zdjecie uzytkownika
zniech - 2014-04-07 23:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja tak może nie na temat, ale dziwią mie pomysły kadry kierowniczej w belli odnośnie nowych systemów pracy,jaki sens jest w prowadzaniu nowych zapożyczonych z japoni systemów pracy gdzie 1 człowiek wykonywał 1 zadanie a u nas 1 człowiek ma wykonywać 5 zadań?? pracując w starym systemie ,,postawiliśmy.rosie,brodnicę,plastike,a nagle wszystko jest zle..rozwijać sie nie znaczy powtarzać błędów firm z zachodu gdzie takie systemy nie sprawdziły się,nie produkujemy samochodów..panie prezesie proszę inwestować w pracowników produkcyjnych,którzy wypracowują zysk..
zdjecie uzytkownika
br 12 - 2014-04-15 19:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanuj Prezesa swego możesz mieć gorszego - warsztaty na halach, narzedzia, posadzki, ciuchy, modernizacje maszyn, sprzedaż do biedronki, lidla i wszytkich sieci - tak w sumie jest na co nażekac. Owszem wiecej brygadzistow i liderow ale tez bezpieczniej i wiecej osob kontrolujacych - Ci co normalnie pracuja niczego sie nie obawiają - pozdrawiam wszystkich normalnych pracowników....a co do zatrudniania młodszych i zwalniania starszych - ciekawe jak sam bedziesz miał 57 lat i wylądujesz na bruku i jak wtedy bedziesz gadał
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-05-03 23:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
idźcie tam pracować, najlepiej jak jeszcze nie macie rodzin, to napewno spokojnie wykorzystacie wolny czas na odpowczynek po pracy w belli. Jak macie rodziny, a na przykład chcecie rozpadu to też tam idźcie. Jeżlei jestescie młodymi to też tam idźcie, po paru miesiącach zrezygnujecie bo wqas sprzedadzą. Tam nie tylko kadra zarządzajaca jest zła, tam zwykli pracownicy to p...dalacze. Idźcie tam, polowa narodu sie tam nadaje.
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-06-07 18:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wiktor - 2014-05-03 23:07:23]:
to, że Ty nie potrafiłeś sobie poradzić w Bella to nie znaczy, że inni mają też tak słaby charakter jak Ty
zdjecie uzytkownika
irek@WP.PL - 2014-06-11 11:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to samo ciebie spotkało co mnie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-06-11 15:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę ,że tu znowu zaczynają się ploty prosto z firmy . Zabrakło już normalnych tematów o Belli do rozmowy?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-18 20:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza jest czterobrygadówka!!!!! I nie adekwatne zarobki do wykonywanej pracy!!!!! Bardzo rzadko wolne weekendy brrrr.... W ogóle okropnie,dobrze,że ludzie są fajni.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-18 20:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza jest czterobrygadówka!!!!! I nie adekwatne zarobki do wykonywanej pracy!!!!! Bardzo rzadko wolne weekendy brrrr.... W ogóle okropnie,dobrze,że ludzie są fajni.
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-07-04 21:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buła - 2014-06-07 18:07:03]:
niestety jeszcze tam jestem ale już tylko 2 tygodnie. A Ty pewnie z góry że tak zachwalasz?
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-07-09 09:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
z opowiadań zakładowych, może się komuś przyda:
Kiedyś słyszałam, jak opowiadali o kims kto się chciał zwolnić z belli, złożył wypowiedzenie i miał zgłosić się do przyszłego pracodawcy a on jej nie przyjął tlumacząc, że dostał informacje o niekompetencji tej osoby(osoba ta pracowała kilka czy kilkanaście lat w belli). Nie wiem czy to prawda, ale nie chwalcie się gdzie idziecie, bo tam mogą was sprzedać, a są tam kapusie, którym plotki i robienie na zlosć innym chyba pomaga psychicznie.
zdjecie uzytkownika
IGA - 2014-07-12 21:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie tylko ploty sie liczą ,obgadywanie na porządku dziennym,żal .pl

zdjecie uzytkownika
kgr - 2014-07-14 12:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wina rządu, władza robi wszystko pod pracodawców a oni skrupulatnie to wykorzystują, a po co są śmieciowe umowy?? żeby pracodawca mógł w razie potrzeby zwiększyć produkcje zmienić system pracy np czterobrygadówka i nachapać sie więcej ,gdyby tego nie było pracowali byśmy jak normalni ludzie bo wątpię żeby firma zatrudniła dodatkowo 80 osób, koszty przerosły by zyski a tak po 3 latach (bo niektórzy z pośrednictwa tyle robili)powiedzą od poniedziałku nie robisz i narka.rząd sprzyja bogatym żeby byli jeszcze bogatsi a reszta ma na nich zap...
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-07-14 15:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
znam osobe która leczyła się psychicznie po pięciu latach pracy na produkcji w belli, najpierw sprzeczka z jakimś koordyatorem potem cały czas jakies ploty, na koniec leczenie i zwolnienie z pracy
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-07-29 11:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Komunistyczno-Totalitarny-Zakład-Materiałów-Opatrunkowych, pracowałam tam i człowieka mają w tej pseudo renomowanej firmie za nic, kobiety które tam pracują to głównie panie zatrudnione po 90 roku, trzymają swego stanowiska niczym lwice z obawy ze przyjdzie ktos młody i zdolny. Na stanowiskach kierowniczych są osoby po znajomości lub w rodzinie, nie ma tam żadnej ścieżki kariery. Więcej nie kupie żadnego produktu z tej spółki, bo widzę w tych produktach krzywdę człowieka!
zdjecie uzytkownika
waldi - 2014-07-29 15:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zwolniony z dniem 8.07.14... To zanczy nie wiem czy zwolniony, powiedziano mi w piątek, ze w poniedziałek mam nie przychodzić. Zatrudniony przez Ramstad
zdjecie uzytkownika
emigra - 2014-07-31 19:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waldi - 2014-07-29 15:16:37]:
Pewnie masz urlop do wykorzystania.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-07-31 22:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dziwne masz nie przyjsc i nie powiedzieli nic więcej to jest beznadziejne zachowanie wobec pracownika. nie wiadomo czy go zwalniają czy nie człowiek nie wie na czym stoi. Jeśli to prawda co piszecie to nie chce tam aplikowac bo ciężko mi będzie wytrzymać w takich warunkach. Zastanawia mnie to wydawało mi się że to firma z jakimiś tradycjami, nie oszuści co dopiero weszli na rynek tylko renomowany zakład pracy. Ale widzę że jednak wszędzie to samo. Czasami to aż strach czytać to forum bo można zwątpić w pracodawców:)
zdjecie uzytkownika
fly - 2014-08-01 13:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślałam tak samo, renomowana spółka, na pewno na pierwszym miejscu jest człowiek, okazuje się ze nie, wszyscy tam udają mądrych, a tak na prawdę nic nie potrafią, starsze kobiety które pracują tam w administracji nie potrafią pisać na klawiaturze. Młoda osoba nie ma tam życia, takie panuje tam kumoterstwo i szachrajstwo, nastawienie jest, by kogoś wykorzystac maksymalnie, oczernić drugą osobę. Niestety nie pracują tam uczciwi ludzie.
zdjecie uzytkownika
milena - 2014-08-13 17:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może nie w sprawie pracy ale o produktach-nigdy nie kupię produktu z napisem "wyprodukowano przez: TZMO" dlaczego w podpasce znalazłam... prezerwatywę?
zdjecie uzytkownika
pop - 2014-08-19 21:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie jest ok pracować trzeba wszędzie.
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2014-08-23 00:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca wporzo jak masz wuja bądź ciotkę wyżej, jak powiesz na produkcji, to będa ploty, ale nie będzie pod...alania, jak przyjdziesz bez znajomości to cię w...ją bez mydła. Co do kompetencji ludzi, to aż dziwne, że tacy nieudacznicy pracują na wyższych, bądź lżejszych stanowiskach zamiast na produkcji (zamiast kobitek).
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BELLA Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski