Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BELLA Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie BELLA Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anka - 2014-07-14 15:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
znam osobe która leczyła się psychicznie po pięciu latach pracy na produkcji w belli, najpierw sprzeczka z jakimś koordyatorem potem cały czas jakies ploty, na koniec leczenie i zwolnienie z pracy
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-07-29 11:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Komunistyczno-Totalitarny-Zakład-Materiałów-Opatrunkowych, pracowałam tam i człowieka mają w tej pseudo renomowanej firmie za nic, kobiety które tam pracują to głównie panie zatrudnione po 90 roku, trzymają swego stanowiska niczym lwice z obawy ze przyjdzie ktos młody i zdolny. Na stanowiskach kierowniczych są osoby po znajomości lub w rodzinie, nie ma tam żadnej ścieżki kariery. Więcej nie kupie żadnego produktu z tej spółki, bo widzę w tych produktach krzywdę człowieka!
zdjecie uzytkownika
waldi - 2014-07-29 15:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zwolniony z dniem 8.07.14... To zanczy nie wiem czy zwolniony, powiedziano mi w piątek, ze w poniedziałek mam nie przychodzić. Zatrudniony przez Ramstad
zdjecie uzytkownika
emigra - 2014-07-31 19:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waldi - 2014-07-29 15:16:37]:
Pewnie masz urlop do wykorzystania.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-07-31 22:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dziwne masz nie przyjsc i nie powiedzieli nic więcej to jest beznadziejne zachowanie wobec pracownika. nie wiadomo czy go zwalniają czy nie człowiek nie wie na czym stoi. Jeśli to prawda co piszecie to nie chce tam aplikowac bo ciężko mi będzie wytrzymać w takich warunkach. Zastanawia mnie to wydawało mi się że to firma z jakimiś tradycjami, nie oszuści co dopiero weszli na rynek tylko renomowany zakład pracy. Ale widzę że jednak wszędzie to samo. Czasami to aż strach czytać to forum bo można zwątpić w pracodawców:)
zdjecie uzytkownika
fly - 2014-08-01 13:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślałam tak samo, renomowana spółka, na pewno na pierwszym miejscu jest człowiek, okazuje się ze nie, wszyscy tam udają mądrych, a tak na prawdę nic nie potrafią, starsze kobiety które pracują tam w administracji nie potrafią pisać na klawiaturze. Młoda osoba nie ma tam życia, takie panuje tam kumoterstwo i szachrajstwo, nastawienie jest, by kogoś wykorzystac maksymalnie, oczernić drugą osobę. Niestety nie pracują tam uczciwi ludzie.
zdjecie uzytkownika
milena - 2014-08-13 17:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
może nie w sprawie pracy ale o produktach-nigdy nie kupię produktu z napisem "wyprodukowano przez: TZMO" dlaczego w podpasce znalazłam... prezerwatywę?
zdjecie uzytkownika
pop - 2014-08-19 21:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak dla mnie jest ok pracować trzeba wszędzie.
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2014-08-23 00:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca wporzo jak masz wuja bądź ciotkę wyżej, jak powiesz na produkcji, to będa ploty, ale nie będzie pod...alania, jak przyjdziesz bez znajomości to cię w...ją bez mydła. Co do kompetencji ludzi, to aż dziwne, że tacy nieudacznicy pracują na wyższych, bądź lżejszych stanowiskach zamiast na produkcji (zamiast kobitek).
zdjecie uzytkownika
Raul - 2014-10-09 20:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milena - 2014-08-13 17:54:08]:
Nie w podpasce a w pieluszce z Seni
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-10-11 23:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO ZA BREDNIE!!! Jestem z opatrunkami związany raptem 7 lat i opatrunki doprowadziły mnie do wyższego stanowiska. Zaczynalem 7 lat temu jako pomocnik operatora, potem bylem operatorem, mechanikiem a na końcu technologiem. Darka znam osobiście, kładzie dużą wagę na ambicje i pracowitość, nie lubi obiboków, bo czasy komuny już są za nami, ale jak chceszto możesz sie dostać bez znajomości, a z ambicjami zajść naprawde wysoko i nie musisz mieć wujka czy ciotki.
zdjecie uzytkownika
Pomagier - 2014-10-18 16:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adam - 2014-10-11 23:10:11]:
Dear Adam
Skoro znasz Darka OSOBIŚCIE to nie ma co się dziwić, że awansowałeś na WYŻSZE STANOWISKO TECHNOLOGA
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-10-23 08:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
darka znam osobiście od kiedy jestem technologiem, wcześniej nawet prezes nie miał pojęcia że taka osoba jak ja tam pracuje, trzeba bylo dojść do wszystkiego SAMEMU
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-25 19:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nikomu nie zycze pracy w belli falsz i obluda stare pracownice niszcza cie ,krzycza nie pomagaja ci i dasaja sie jakbys chcial je wygrysc ze stanowiska sama sie dopiero zwolnilam zalezalo mi na tej pracy ale one nie daja ci pracowac trzeba miec psychike ze stali aby z nimi tam pracowac , 2 tygodnie prztrwalam i starczy ponizania i obrazania
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-28 12:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zero szansy rozwoju.chyba że jest się ph od 15 lat....i nadal biega się po sklepikach.zero ambicji
zdjecie uzytkownika
Były student - 2014-10-29 11:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tam nikomu odbywać,praktyk ani tam pracować. Z tymi praktykami to totalna bujda na resorach, organizują jakies konkursy lub spotkania z pracodawcą, bo chcą studentow wykorzystać, totalny wyzysk, odwala sie za nich administracyjną robotę, a niczego nie nauczą, pff bo sami nic nie potrafią. Później oferują po tym maksymalnym wyzysku nawet nie najnizszą krajową. Ludzie taka renomowana firma to przynajmniej powinna zapłacic za pratyki lub zwrócić koszty dojazdów!! Złodzieje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ziętek - 2014-10-30 03:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były student - 2014-10-29 11:34:13]:
z renomowaną firmą bym tu jeszcze nie przesadzał. Co do płatnych praktyk i w ogóle wynagrodzeń to całkiem osobna dyskusja, bo stawki powinny być naprawdę dużo wyższe. Ale to już od dawna się nie zmienia na lepsze i uwierzcie mi... jeszcze długo się nie zmieni. Także każdy przychodzi tu na własną odpowiedzialność
zdjecie uzytkownika
artur - 2014-10-30 17:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdrawiam Marysia z brygady remontowej, naucz sie liczyć w końcu chłopie, bo nic nie umiesz, nawet zadań rozdawać chlopakom^^
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-11-03 09:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do wynagrodzeń to zamiast rosnąć wraz z kosztami życia to ciągle maleją rok-dwa lata temu zarabiałem ok 200 zł więcej,zarobki w ogóle nie są adekwatne do pracy jaką wykonuje operator..(tworzy produkt)z którego utrzymuje sie ta firma..cięgle dokładanie obowiązku ale żeby coś dołożyć do wynagrodzenia to już nie.i jeszcze najgorszy system pracy trzy zmianowy zmienny-nie mylić z 4-brygadówką bo tam należą się dodatkowe profity a nam nic.Nic dziwnego że ludzie się zwalniają.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-05 11:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie podoba się to się zwolnij, jest masa ludzi, ktorzy przyjdą za 2500-3000 brutto. Dobrze kwiczeć na pracodawcę i się zwalniać, a potem narzekać na sytuację w kraju że mało płacą.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-07 21:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [operator - 2014-11-03 09:03:01]:
no pewnie dzięki wam cała polska gospodarka idzie w g,órę. Nie zapominaj, że jest jeszcze masa osób, które pracują przy produkcji nie tylko sa to operatorzy.
zdjecie uzytkownika
Szkolony - 2014-11-09 19:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak czytam co piszecie i powiem jedno jak Wam tak źle to zmieńcie pracodawce ! Tu tylko wypowiada się ludzie co wiecznie by chcieli i chcieli nie dając nic z siebie.
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-11-21 01:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szkolony - 2014-11-09 19:26:25]:
nie zgadzam się z Tobą @szkolony. Moim zdaniem jest tak , że właśnie Ci ludzie dają z siebie firmie naprawdę dużo , a problem jest z tym , że to firma nie potrafi im za to oddać równie wiele i tu jest konflikt interesów. Dlatego nie dziwi mnie fakt , że potrafią pisać źle o Belli. Należy im się za to
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-24
Żródło: Gowork.pl
Bydgoszcz
(kujawsko-pomorskie)
Zatrudnimy do pracy personel sprzątajacy- praca dodatkowa w godzinach rannych i popołudniowych.
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-11-23 14:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polowe co piszecie to prawda stare pracownica nie pomagaja. ale nie wszyscy ludzie zatrudnieni przez randstad maja umowy po dwa tygodnie nie poiwinno tak byc to tez czlowiek ktory chce pracowac tak dokuczaja szczegolnie na 2 zmianach A i D najbardziej D gdzie ludzie sami sie zwalniaja bo psychicznienie nie wytrzymuja gniojenie . Zarobki nie sa zle porownujac 1800a 2400 pakowacz to calkiem nie zle pieniadze mogly by byc wyzsze. praca ciezka ale jesli chce i musi pracowac a tu sa pewne co miesiac pieniadze
zdjecie uzytkownika
ob - 2014-11-25 09:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szkolony - 2014-11-09 19:26:25]:
jeden z najgorszych tekstów jakie tu przeczytałem..w życiu też wiele mi się nie podoba więc co mam zrobić? skoczyć z mostu? nie, staram się je poprawić tak samo w pracy staram sie aby była lepsza ,choćby pisząc tu swoje opinie.,,co wiecznie by chcieli i chcieli nie dając nic z siebie''przepracowałem tu większości swojego życia na 3 zmianach lub czterobrygadówce zawalając święta i praktycznie wszystkie weekendy zostawiając rodzinę samą w domu..zresztą co ty możesz o tym wiedzieć ,,szkolony''jak już się wyszkolisz,popracujesz z 5 lat i będziesz coś potrafił to możesz wtedy podyskutować
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BELLA Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x