Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BELLA Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie BELLA Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Raul - 2014-10-09 20:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milena - 2014-08-13 17:54:08]:
Nie w podpasce a w pieluszce z Seni
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-10-11 23:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO ZA BREDNIE!!! Jestem z opatrunkami związany raptem 7 lat i opatrunki doprowadziły mnie do wyższego stanowiska. Zaczynalem 7 lat temu jako pomocnik operatora, potem bylem operatorem, mechanikiem a na końcu technologiem. Darka znam osobiście, kładzie dużą wagę na ambicje i pracowitość, nie lubi obiboków, bo czasy komuny już są za nami, ale jak chceszto możesz sie dostać bez znajomości, a z ambicjami zajść naprawde wysoko i nie musisz mieć wujka czy ciotki.
zdjecie uzytkownika
Pomagier - 2014-10-18 16:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adam - 2014-10-11 23:10:11]:
Dear Adam
Skoro znasz Darka OSOBIŚCIE to nie ma co się dziwić, że awansowałeś na WYŻSZE STANOWISKO TECHNOLOGA
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-10-23 08:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
darka znam osobiście od kiedy jestem technologiem, wcześniej nawet prezes nie miał pojęcia że taka osoba jak ja tam pracuje, trzeba bylo dojść do wszystkiego SAMEMU
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-25 19:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nikomu nie zycze pracy w belli falsz i obluda stare pracownice niszcza cie ,krzycza nie pomagaja ci i dasaja sie jakbys chcial je wygrysc ze stanowiska sama sie dopiero zwolnilam zalezalo mi na tej pracy ale one nie daja ci pracowac trzeba miec psychike ze stali aby z nimi tam pracowac , 2 tygodnie prztrwalam i starczy ponizania i obrazania
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-28 12:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zero szansy rozwoju.chyba że jest się ph od 15 lat....i nadal biega się po sklepikach.zero ambicji
zdjecie uzytkownika
Były student - 2014-10-29 11:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tam nikomu odbywać,praktyk ani tam pracować. Z tymi praktykami to totalna bujda na resorach, organizują jakies konkursy lub spotkania z pracodawcą, bo chcą studentow wykorzystać, totalny wyzysk, odwala sie za nich administracyjną robotę, a niczego nie nauczą, pff bo sami nic nie potrafią. Później oferują po tym maksymalnym wyzysku nawet nie najnizszą krajową. Ludzie taka renomowana firma to przynajmniej powinna zapłacic za pratyki lub zwrócić koszty dojazdów!! Złodzieje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ziętek - 2014-10-30 03:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były student - 2014-10-29 11:34:13]:
z renomowaną firmą bym tu jeszcze nie przesadzał. Co do płatnych praktyk i w ogóle wynagrodzeń to całkiem osobna dyskusja, bo stawki powinny być naprawdę dużo wyższe. Ale to już od dawna się nie zmienia na lepsze i uwierzcie mi... jeszcze długo się nie zmieni. Także każdy przychodzi tu na własną odpowiedzialność
zdjecie uzytkownika
artur - 2014-10-30 17:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdrawiam Marysia z brygady remontowej, naucz sie liczyć w końcu chłopie, bo nic nie umiesz, nawet zadań rozdawać chlopakom^^
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-11-03 09:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do wynagrodzeń to zamiast rosnąć wraz z kosztami życia to ciągle maleją rok-dwa lata temu zarabiałem ok 200 zł więcej,zarobki w ogóle nie są adekwatne do pracy jaką wykonuje operator..(tworzy produkt)z którego utrzymuje sie ta firma..cięgle dokładanie obowiązku ale żeby coś dołożyć do wynagrodzenia to już nie.i jeszcze najgorszy system pracy trzy zmianowy zmienny-nie mylić z 4-brygadówką bo tam należą się dodatkowe profity a nam nic.Nic dziwnego że ludzie się zwalniają.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-05 11:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie podoba się to się zwolnij, jest masa ludzi, ktorzy przyjdą za 2500-3000 brutto. Dobrze kwiczeć na pracodawcę i się zwalniać, a potem narzekać na sytuację w kraju że mało płacą.
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-11-07 21:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [operator - 2014-11-03 09:03:01]:
no pewnie dzięki wam cała polska gospodarka idzie w g,órę. Nie zapominaj, że jest jeszcze masa osób, które pracują przy produkcji nie tylko sa to operatorzy.
zdjecie uzytkownika
Szkolony - 2014-11-09 19:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak czytam co piszecie i powiem jedno jak Wam tak źle to zmieńcie pracodawce ! Tu tylko wypowiada się ludzie co wiecznie by chcieli i chcieli nie dając nic z siebie.
zdjecie uzytkownika
buła - 2014-11-21 01:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szkolony - 2014-11-09 19:26:25]:
nie zgadzam się z Tobą @szkolony. Moim zdaniem jest tak , że właśnie Ci ludzie dają z siebie firmie naprawdę dużo , a problem jest z tym , że to firma nie potrafi im za to oddać równie wiele i tu jest konflikt interesów. Dlatego nie dziwi mnie fakt , że potrafią pisać źle o Belli. Należy im się za to
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-11-23 14:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polowe co piszecie to prawda stare pracownica nie pomagaja. ale nie wszyscy ludzie zatrudnieni przez randstad maja umowy po dwa tygodnie nie poiwinno tak byc to tez czlowiek ktory chce pracowac tak dokuczaja szczegolnie na 2 zmianach A i D najbardziej D gdzie ludzie sami sie zwalniaja bo psychicznienie nie wytrzymuja gniojenie . Zarobki nie sa zle porownujac 1800a 2400 pakowacz to calkiem nie zle pieniadze mogly by byc wyzsze. praca ciezka ale jesli chce i musi pracowac a tu sa pewne co miesiac pieniadze
zdjecie uzytkownika
ob - 2014-11-25 09:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Szkolony - 2014-11-09 19:26:25]:
jeden z najgorszych tekstów jakie tu przeczytałem..w życiu też wiele mi się nie podoba więc co mam zrobić? skoczyć z mostu? nie, staram się je poprawić tak samo w pracy staram sie aby była lepsza ,choćby pisząc tu swoje opinie.,,co wiecznie by chcieli i chcieli nie dając nic z siebie''przepracowałem tu większości swojego życia na 3 zmianach lub czterobrygadówce zawalając święta i praktycznie wszystkie weekendy zostawiając rodzinę samą w domu..zresztą co ty możesz o tym wiedzieć ,,szkolony''jak już się wyszkolisz,popracujesz z 5 lat i będziesz coś potrafił to możesz wtedy podyskutować
zdjecie uzytkownika
Nieznany - 2014-12-08 23:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adam - 2014-11-07 21:39:10]:
Witam pracuje w Belli 6 lat , to prawda zarobki nie zmienily sie od 10 lat sa stałe to przykre , jednak firma inwestuje w park maszynowy ,...swiadczy to o czyms ..Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
koń - 2014-12-08 23:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świadczy to o tym, że im nowsze maszyny tym mniej ludzi potrzeba, a wy jesteście durniami z produkcji, bo nic nie umiecie, oprócz ukladania paczek w kartonach, wieszania na kasety woreczków a operatorzy potrafia włączyć i wylączyć maszynę i założyć celulozę na rolkę. To jest tak prymitywne, ze szok, co wyście chcieli za taka pracę? po 3 tysiące?
zdjecie uzytkownika
plumke - 2014-12-09 15:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pop - 2014-08-19 21:52:50]:
promocja
...+ higiena
bo rozumiem, ze prezerwatywa nie była używana???
zdjecie uzytkownika
OPERATOR - 2014-12-21 17:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [plumke - 2014-12-09 15:54:11]:
KOŃ ty BARANIE!
zdjecie uzytkownika
Lamer - 2014-12-30 20:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu tu tyle jadu? Piszą Ci co bronią się przed zmianami .... wreszcie od stycznia nowy sytem wynagrodzenia ... niech sie boja nieroby .... Ci co ciezko pracują bedą góra nareszcie .... Ludzie co zapomnieli Komuna padła, czas na młodych. Jak Wam sie nie podoba zwolnicje sie, dobrze że władza to widzi !
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-12-31 19:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba liczyć nie potrafisz!!!!!
zdjecie uzytkownika
Billa - 2015-01-02 19:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cała firma TZMO S.A. i Bella nie ma nic wspólnego z nowoczesnym zarządzaniem, tam panuje atmosfera komuny, pracownice muszą podlizywac się kierowniczką, nikomu nie polecam tam pracować jedynie ryskim, bo ich tam chwalą :D pracują za bezcen. Nie kupie żadnego produktu, bo ta pseudo organizacja dla mnie nie powinna istnieć!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-01-27
Żródło: Gowork.pl
Bydgoszcz
(kujawsko-pomorskie)
Zatrudnimy Personel Sprzątajacy, praca weekendowa z możliwością stałej pracy. Oferty prosimy wysyłać na mail : marcin@bellalien.pl lub osobiście w siedziebie klubu ul. Toruńska 59 w Bydgoszczy ( Hala Łuczniczka )
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
?? - 2015-01-04 12:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Billa - 2015-01-02 19:31:43]:
O jakiej firmie piszesz ? bo chyba jakiejś innej belli.. ,,pracownice muszą podlizywac się kierowniczką "" ? co to za bzdury.jest kilku kierowników poszczególnych działów (w tym chyba tylko jedna kobieta )podlizywanie nic tam nie da.chyba że piszesz o belli 2 ale tam jest tylko mały procent produkcji, i nie wiem jak to tam wygląda. i co to znaczy ryskim?? co to za słowo ?zresztą cała ta wypowiedz jest chaotyczna i bez sensu,tak samo jak wypowiedz konia który o pracy na produkcji nie ma zielonego pojęcia a sie wypowiada,takich wypowiedzi szkoda nawet komentować.
zdjecie uzytkownika
bella - 2015-01-27 10:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadal takie dziadostwo w tej firmie? Przypominam ludziom pracujacym- winni są starzy pracownicy, którzy pracują tu od 15stu albo i więcej lat, bo oni się o..dalają, a boja się o posadkę, bo na ich miejsce jest pełno młodych ludzi którzy będą za te pieniądze za...dalali. No i winni są w biurze bo zatrudniają młodych i oczekują tego co napisałam, a potem młoda osoba jeszcze dostaje joby za staranie. Pscyha wysiada
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BELLA Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BELLA Sp. z o.o. ?
Zadaj pytanie
x