brak logo

opak met

Inowrocław

Opinie o opak met

agent007 2014-07-29 10:31:59
Też tam pracowałem, tak dziadowskiej firmy w województwie BRAK! To, co tam się dzieje - Auschwitz to mało! Kierownictwo i ludzie tzw "mgr inż" mają zero szacunku dla ludzi. Ludzie traktowani są jak śmieci. Za wszystko są karani. STRACH PIERDNĄĆ. Ogólnie paranoja w zakładzie, ktoś powinien się za to wziąć, albo ktoś powinien na to donieść, bo to jest po prostu szambo!! Ludzie sami są sobie winni, że idą tam pracować
1
antyopak 2014-07-30 17:52:44
Kierownik wraz z swoimi "mistrzami" to stado baranów obradujących codziennie rano. Traktują ludzi jak pomioty, sypią mandaty za "syndrom turysty"- czy to nie jest chore!!?? Nikomu nie polecam tego zakładu, i 2 takiego nie znajdziesz.
2
nero 2014-08-03 15:48:19
moi poprzednicy co do traktowania pracowników mają niestety rację-syf do potęgi jak nigdzie indziej -zakład jest naprawdę dobrze umaszynowiony jednak podejście do pracownika niestety po prostu chamskie i dziadoskie i upokarzające ale nie na próżno nazywają nas Pojebowem przez to..
3
sp 2014-08-04 17:04:46
pawełek ty konfituro
landryna 2014-08-10 14:52:42
Pawełek i Marcinek nie tylko słodzą szefowi bo i w tyłek tak wchodzą że nazywamy ich czopkami, a niejedno rozwolnienie już wywołali..
faja 2014-08-16 14:41:18
no niestety jak się niewiele umie to chłopakom kierowniczkom tylko lizustwo pozostaje..obaj przynajmniej siebie i niewiele warci.
Były pracownik 2014-09-13 19:22:32
Jeśli chcesz trafić do obozu pracy podobnego do Oświęcimia to serdecznie zapraszam. W tej firmie pracownik nie ma swojego zdania a jakby miał to i tak ono się nie liczy bo zawsze i tak szef ma rację.
1
siwa 2014-09-24 21:44:33
Ludzie jezeli opisujecie tak zle ten zakład,to wydaje mi sie,ze nie jestescie nauczeni pracy i nie pracowaliscie w gorszych warunkach.
2
jaca 2014-09-27 12:51:36
co ty wygadujesz wielu z nas pracowało w innych zakładach i pracować rzetelnie umieją ale takich parodii jak TU nigdzie indziej nie widziało,mimo że pracujesz uczciwie i tak traktują cię jak szmatę i po chamsku a organizacji pracy zero ,najpierw powinni rozliczyć tych co zarządzają tym bałaganem ,a my jesteśmy tu tylko z tego względu że na tę chwilę w Inowrocławiu brak jest jakiejkolwiek pracy
misiek 2014-10-11 14:35:45
Z okazji że jakiś czas temu byłem na bezrobociu to nasz kochany UP wysłał mnię tam by podjąć prace. Zapomnieli jednak sprawdźić czy tam nie pracowałem :)) OK poszedłem ale pan kierownik pierwsze co to z tekstem że mam Wy.....ć ot taki kulturalny :)Co do kierownika R to zaczynał w tej firmie jako przynieś-wynieś pozamiataj łaził po spawaczach i ciągle zawracał gitare głupimi pytaniami teraz struga ważnego. Te ich kary i mandaty to są bezprawne i jakby tak przyjrzeć się temu bliżej to na dzień dobry firme by trzeba było zamknąć. A państwo B to trzyma w kieszenie PIP także się nie dziwcie że jeszcze im do D.. się nie dobrali
1
despros 2014-10-16 18:51:37
ja pamiętam jak remcio magazyn zdawał i całe manko z blach na palenie ruszt do lasera przepisał -fakt oszukiwać i kłamać to on zawsze potrafił ,a teraz taki niby lojalny?o kulturze też lepiej nie wspominać-szkoda słów..
3
Byłem, przeżyłem, wku******* się 2014-10-16 19:17:14
Takiej niekompetencji jeszcze nie widziałem! Głupota, tępota, kompletny brak wiedzy i umiejętności! Z biura wychodzą chyba po trzech godzinach "pracy", czeka się godzinami, kierowniczka nie wie, o co chodzi, jak popełni błąd, to kłamie i zrzuca odpowiedzialność na innych. Obgaduje kierowców za plecami.
rozczarowana 2014-10-20 12:51:23
Tak masz racje to istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kolkach Pracuje miesiąc ,a już brakuje pracy na montarzu.Jestem na tak zwanym urlopie drugi tydzień
1
reeeemiigay 2014-10-22 15:01:10
auschwitz birkenau !! tyle i na temat . pozdrawiam
4
steff 2014-10-24 12:42:05
ktos kto zatrudnił pania agnieszke do kontaktow z ludzmi grubo sie pomylił zero profesjonalizmu z jej strony mysli ze do wszystkich sie bedzie zle odnosic i miec za nic ludzi to sie w moim przypadku pomyliła,pamiatke ma zapamieta napewno.pozdrawiam magazyn i przerwy na papierosa
5
pawlo 2014-11-01 07:58:02
Jak miała przed sobą takiego chama i prostaka jak "pan" to nic dziwnego,że jej nerwy puściły. Naucz się kultury i szacunku do innych ludzi,naucz się z nimi rozmawiać,a dopiero oceniaj innych. Długa droga przed tobą chłopcze i chyba życia za mało.
bartek 2014-11-02 13:58:25
mylisz się niestety i bezpodstawnie jej bronisz- agnieszka dała już wiele raz znak że nie szanuje ludzi i nimi gardzi zresztą kiedyś już sam szef podsumował że najgorzej w firmie współpracuje się z agą i pawłem z uwagi na to że są "bardzo kapryśni"..
1
pawlo 2014-11-02 22:21:30
Skończą się przerwy na papieroska!Załadunki będą do 14,a dokumenty u Agnieszki na biurku o 14.05!Magazyn wreszcie nie będzie najgorszym działem w tej firmie, taki mam kaprys baraku!
3
kmzh 2014-11-15 10:53:41
Do takich sytuacji w firmie dochodzi tylko przez to że ludzie boją sie odezwać,a Ci co robią juz kilkanascie lat są tak wypaczeni przez firme że szkoda gadać. Na wszystko sie zgadzaja.
1
Bartosz Rbn 2014-11-18 15:56:47
Pracowałem w Opak Mecie Kierownik i Kierownik działu to najgorsi psychopaci zwalniają ludzi żeby inni dostali przyjeci patologia co tam sie dzieje żal brak słów.Młodziesz boi sie odezwać.Pracownik co pracuje tam latami coś on odwali zgania na innego ten ma problemy i zwalniają.Ja tak już miałem.NIE POLECAM TO NAJGORSZA FIRMA W INOWROCŁAWIU.
Patologicza Firma w Opak Met Ino. 2014-11-18 16:07:55
Jesteś osobą palącą UWARZAJ.Na papierosa mozna wyjść o godzinie 8,10,12,14,16 ....
Jak się wyjdzie o 8:05 to zabierają z wypłaty od 300zł do 500zł a na koniec cie wyzucą.Wiec robisz za darmo
2
max 2014-11-25 18:04:27
w kodeksie pracy niema nic na temat palenia papierosów tylko ze firma zrobiła sobie swój plan działania na temat pracowników palących odciagajac im godziny a pracownik musi to odpracować to jest chore,a na temat kar i mandatów to można się powołać na inspekcje pracy to ze biora jakas czesc z wynagrodzenia to jest niesłuszne i niezasadne sa na to paragrafy człowiek to nie maszyna tez ma się prawo pomylić dużo słyszałem o tym zakładzie same złe opinie w innym przypadku wykoncze co niektórych paragrafami z kodeksu pracy
olek 2014-11-28 14:30:21
za krotki jestes na to
DAWID 2014-11-29 22:54:02
Pracowałem w wielu zakładach atmosfera i warunki pracy były dobre nikt się do niczego niewtracał jak ktoś czegos niewiedział kierownik albo mistrz zmiany wszystko wytłumaczył i było ok ale wtym zakładzie to liczy się z cudem totalne dno prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracownicy szczególnie młodzież totalnie zastraszona przez kierownictwo boja się odezwac bo odgraza się zwolnieniem to jest mobing totalny i dyrekcja tego niewidzi czy po prostu niechce widzieć jakie kierownictwo ma dla mnie jest to chore opinie ma negatywna na temat tego zakładu i nikomu go niepolecam
Związkowiec 2014-12-10 14:04:42
Panowie czy wy naprawdę nie wiecie co z takim pracodawcą zrobić.Zróbcie to samo co w Solino w Inowrocławiu zrobiło z Prezesem,to proste ale trzeba mieć charakter.POWODZENIA.
4
kierowca 2015-03-11 12:47:52
Witam poprawiło się coś w tej firmie? Dzwonili do mnie na stanowisko kierowcy , na początek 10 zł na godzinę przez około 3 miesiące na umowie próbnej a później 14 zł. Pan B mówił że te 3 tysie na rękę powinienem dostać. Choć mało realne to ale poszedłem na rozmowę. Przy okazji portiera zapytałem jak się tu pracuje skwitował że tragedia. Że kierowca zapitala od rana do nocy i 2 tysięcy to na oczy nie widział.
były pracownik 2015-03-20 11:07:38
Portier ma świętą rację te 3 tysie to byś pewnie zarabiał pracując po 24h/dobe :)
lolek 2015-03-22 16:36:59
Nie mówcie tak źle na czyszczeniu mam teraz 3 tys.- tylko że na kwartał..
pracowałem 2015-03-27 18:08:15
nie polecam! przez 3 miesiące jak tam byłem to co chwile kogoś nowego się widziało na każdym dziale, ludzie tam są zastraszeni, chaos taki że towar wychodzi miesiąc po tym co jest na kartach napisane,zaczynasz jendno przychodzi ci kilka osób czy czegoś tam nie zrobisz dodatkowego bo ktoś coś zepsuł i tak non stop oczywiscie potrącenie za zniszczony element, mandaty dosłownie za wszystko w miesiacu tyle mandatów na scianie płaczu za stołówką ze szkoda gadac, najlepsze sa typu syndrom turysty. za miesiac wychodzi gdzies 1300 zl na reke za 190 godzin w czym 30 nadgodzin.
1
??? 2015-04-17 16:28:54
Witam.
Znalazłem ogłoszenie w którym ta firma szuka technologa i całkiem nieźle płaci (wynagrodzenie 3.300-3.500 zł netto - do negocjacji).
Warto się fatygować, czy to totalna strata czasu?
4
niasw 2015-04-21 01:23:33
pracowałem w firmie. odradzam bo maja zamowienia to robisz. brak zamowien to ci powie kieras "zadzwonie jak beda zamowienia". do dzis dzwoni od dwoch lat. a juz bylo takich po mnie ze 100.
Technolog 2015-09-18 22:52:15
Pracowałem, przez krótki czas. Bardzo niski poziom - bardzo nisko wykwalifikoana kadra (łącznie z tą wyższą, technologiczno-kierowniczą), słabe traktowanie pracowników. Standard to zatrudnienie pracownika który wcześniej nie miał doczynienia z branżą, brak dokładnego przeszkolenia go (bo po co?), po czym delikwent coś psuje, dostaje mandat, wkrótce zmienia prace i przychodzi nowy na jego miejsce a historia zatacza krąg. Reżim to nie jest dobre rozwiązanie do polepszenia osiągów firmy, może kiedyś firma to zrozumie.
1
dick 2015-09-21 18:11:28
Ci którzy dłużej tam pracują albo się zgadzają na te absurdy albo już tak bardzo są przesiąknięci tą chorą ideologią szefostwa że wydają się być nienormalni i tak też postępują, nic tu nie ma krótki staż pracy i zaaklimatyzowanie bo jak widzisz tę dziczyznę to po co dłużej się oszukiwać i brnąć w tym bagnie,firma fakt ma dużo zamówień ale podejście do człowieka totalnie zepsute ,nie pracowałeś człowieku w innych zakładach że mówisz że tu jest spoko...
1
karino 2015-10-12 12:04:45
praca dla niewolników nie dla ludzi - najgorsza firma w Inowrocławiu, nawet wrogom nie polecam, niekompetencja szefostwa i kierowników, chaos i zamęt, nie wiadomo kto za co odpowiada, firma do skreślenia!!!!
krolmidas 2015-11-20 18:05:41
kierownik tam jest po studiach na turystyce ;D to są jaja
??? 2015-12-06 16:51:08
Z tego co ja kojarzę to jest to ciężki kawałek chleba. Trzeba być naprawdę rozgarniętym i uporządkowanym pracownikiem, ponieważ bardzo łatwo jest zawalić termin i to jeszcze nie ze swojej winy, a mandaty karne tylko czekają na taką okazję i cała premia może się pójść czochrać (a jest ona przeważnie w wysokości 50% pensji). Tak więc jest się czego bać, ale do odważnych świat należy. Trzeba tylko na początku ostro się targować, ponieważ później już nic nie ugrasz.
765354 2015-12-26 23:23:24
"jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma" - rynek pracy jaki jest w inie każdy widzi, ... z drugiej strony-zapewne czytaja to potencjalni pracownicy: jesli jestes drobnym cfaniakiem czy innym kombinatorem to praca wprost dla ciebie,perspektywy szerokie- w przeciwnym razie szkoda zachodu
łukasz 2016-02-16 18:31:14
mam aktualnie pół roczna przerwę w kontrakcie i chcę znależć jakieś zajęcie i proszę o info czy firma zatrudnia ludzi na montażu bo ostatnio z powodu niepodpisanego kontraktu zwalniała,jak wspomniałem pracowałem już u was 4 lata temu i wiem jaka jest tam atmosfera kiedy mistrzem był śmieszny Marcin W. ale chyba przy redukcji załogi pozbyli się nieudaczników? wiem do pracy na zachodzie u nas brakuje jeszcze wielu lat..
1
cinek 2016-03-20 02:43:22
Firma słynna na całe województwo z powodu mandatów karnych na niespotykaną skalę
pracownik 2016-04-04 12:52:56
Ale za to mają dobrą papugę z wszystkich problemów prawnych ich wyciągnie.
2
biskup 2016-05-30 15:48:18
wielebny oj.Tadeusz ześle na nas klątwę za pracę w Boże Ciało myślał że jego tutejsze "owieczki" niczym go już nie zaskoczą -a jednak?? ..brawoTY
goodbay 2016-08-03 13:06:18
Wreszcie masin autor mandatów odchodzi będzie karmił gołębie może da radę ..
the end cinek
dwa asy w krótkim odstępie czasu -niepowetowana strata
5
goodbay 2016-08-03 13:08:27
miejmy nadzieje że firmie to wyjdzie na dobre
4
maly stas 2016-08-24 00:35:36
Czy można karać ludzi jak to robi specjalistka od 5s pani karolinka t za puszkę coli na stanowisku mandatem banda upa
5
white 2016-09-06 12:17:27
A jak wygląda sytuacja z zarobkami na początek w tej firmie? I jak wygląda praca elektryka?
1
mały 84 2016-09-08 14:14:50
a jak wyglada teraz tam praca spawacza ??? sa dwie zmiany ogolnie ????
Gwiazda 2016-09-11 21:33:24
tak są dwie zmiany na alu ale jeśli chodzi o spawalnie stali czarnej to jest jedna zmiana.
Bela 2016-10-05 14:15:47
W tej chwili szukają pracownika działu sprzedaży i logistyki. Kwalifikacje mam, pieniądze (jak na warunki polskie) oferują dobre, tylko odstraszają mnie komentarze. Znacie kogoś kto pracował tam na tym stanowisku? Chociaż wiadomo dlaczego się zwolnił? Czy to nowe stanowisko?
janek 2016-10-09 21:53:59
A wypłata jest zawsze terminowa? Dzięki za odpowiedź
Dobra morda 2016-12-06 12:54:05
Czy ktoś mi może powiedzieć o aktualnej sytuacji firmy? Czy coś się zmieniło? Czy dalej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i te wszystkie negatywne komentarze to kontynuacja tego co było?

Dzięki za odp.

pzdr
Zostaw swoją opinię o opak met - Inowrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie opak met