brak logo

opak met

Inowrocław

Opinie o opak met

Związkowiec 2014-12-10 14:04:42
Panowie czy wy naprawdę nie wiecie co z takim pracodawcą zrobić.Zróbcie to samo co w Solino w Inowrocławiu zrobiło z Prezesem,to proste ale trzeba mieć charakter.POWODZENIA.
4
kierowca 2015-03-11 12:47:52
Witam poprawiło się coś w tej firmie? Dzwonili do mnie na stanowisko kierowcy , na początek 10 zł na godzinę przez około 3 miesiące na umowie próbnej a później 14 zł. Pan B mówił że te 3 tysie na rękę powinienem dostać. Choć mało realne to ale poszedłem na rozmowę. Przy okazji portiera zapytałem jak się tu pracuje skwitował że tragedia. Że kierowca zapitala od rana do nocy i 2 tysięcy to na oczy nie widział.
były pracownik 2015-03-20 11:07:38
Portier ma świętą rację te 3 tysie to byś pewnie zarabiał pracując po 24h/dobe :)
1
lolek 2015-03-22 16:36:59
Nie mówcie tak źle na czyszczeniu mam teraz 3 tys.- tylko że na kwartał..
1
pracowałem 2015-03-27 18:08:15
nie polecam! przez 3 miesiące jak tam byłem to co chwile kogoś nowego się widziało na każdym dziale, ludzie tam są zastraszeni, chaos taki że towar wychodzi miesiąc po tym co jest na kartach napisane,zaczynasz jendno przychodzi ci kilka osób czy czegoś tam nie zrobisz dodatkowego bo ktoś coś zepsuł i tak non stop oczywiscie potrącenie za zniszczony element, mandaty dosłownie za wszystko w miesiacu tyle mandatów na scianie płaczu za stołówką ze szkoda gadac, najlepsze sa typu syndrom turysty. za miesiac wychodzi gdzies 1300 zl na reke za 190 godzin w czym 30 nadgodzin.
1
??? 2015-04-17 16:28:54
Witam.
Znalazłem ogłoszenie w którym ta firma szuka technologa i całkiem nieźle płaci (wynagrodzenie 3.300-3.500 zł netto - do negocjacji).
Warto się fatygować, czy to totalna strata czasu?
4
niasw 2015-04-21 01:23:33
pracowałem w firmie. odradzam bo maja zamowienia to robisz. brak zamowien to ci powie kieras "zadzwonie jak beda zamowienia". do dzis dzwoni od dwoch lat. a juz bylo takich po mnie ze 100.
Technolog 2015-09-18 22:52:15
Pracowałem, przez krótki czas. Bardzo niski poziom - bardzo nisko wykwalifikoana kadra (łącznie z tą wyższą, technologiczno-kierowniczą), słabe traktowanie pracowników. Standard to zatrudnienie pracownika który wcześniej nie miał doczynienia z branżą, brak dokładnego przeszkolenia go (bo po co?), po czym delikwent coś psuje, dostaje mandat, wkrótce zmienia prace i przychodzi nowy na jego miejsce a historia zatacza krąg. Reżim to nie jest dobre rozwiązanie do polepszenia osiągów firmy, może kiedyś firma to zrozumie.
2
dick 2015-09-21 18:11:28
Ci którzy dłużej tam pracują albo się zgadzają na te absurdy albo już tak bardzo są przesiąknięci tą chorą ideologią szefostwa że wydają się być nienormalni i tak też postępują, nic tu nie ma krótki staż pracy i zaaklimatyzowanie bo jak widzisz tę dziczyznę to po co dłużej się oszukiwać i brnąć w tym bagnie,firma fakt ma dużo zamówień ale podejście do człowieka totalnie zepsute ,nie pracowałeś człowieku w innych zakładach że mówisz że tu jest spoko...
2
karino 2015-10-12 12:04:45
praca dla niewolników nie dla ludzi - najgorsza firma w Inowrocławiu, nawet wrogom nie polecam, niekompetencja szefostwa i kierowników, chaos i zamęt, nie wiadomo kto za co odpowiada, firma do skreślenia!!!!
3
krolmidas 2015-11-20 18:05:41
kierownik tam jest po studiach na turystyce ;D to są jaja
??? 2015-12-06 16:51:08
Z tego co ja kojarzę to jest to ciężki kawałek chleba. Trzeba być naprawdę rozgarniętym i uporządkowanym pracownikiem, ponieważ bardzo łatwo jest zawalić termin i to jeszcze nie ze swojej winy, a mandaty karne tylko czekają na taką okazję i cała premia może się pójść czochrać (a jest ona przeważnie w wysokości 50% pensji). Tak więc jest się czego bać, ale do odważnych świat należy. Trzeba tylko na początku ostro się targować, ponieważ później już nic nie ugrasz.
765354 2015-12-26 23:23:24
"jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma" - rynek pracy jaki jest w inie każdy widzi, ... z drugiej strony-zapewne czytaja to potencjalni pracownicy: jesli jestes drobnym cfaniakiem czy innym kombinatorem to praca wprost dla ciebie,perspektywy szerokie- w przeciwnym razie szkoda zachodu
1
łukasz 2016-02-16 18:31:14
mam aktualnie pół roczna przerwę w kontrakcie i chcę znależć jakieś zajęcie i proszę o info czy firma zatrudnia ludzi na montażu bo ostatnio z powodu niepodpisanego kontraktu zwalniała,jak wspomniałem pracowałem już u was 4 lata temu i wiem jaka jest tam atmosfera kiedy mistrzem był śmieszny Marcin W. ale chyba przy redukcji załogi pozbyli się nieudaczników? wiem do pracy na zachodzie u nas brakuje jeszcze wielu lat..
1
cinek 2016-03-20 02:43:22
Firma słynna na całe województwo z powodu mandatów karnych na niespotykaną skalę
1
pracownik 2016-04-04 12:52:56
Ale za to mają dobrą papugę z wszystkich problemów prawnych ich wyciągnie.
3
biskup 2016-05-30 15:48:18
wielebny oj.Tadeusz ześle na nas klątwę za pracę w Boże Ciało myślał że jego tutejsze "owieczki" niczym go już nie zaskoczą -a jednak?? ..brawoTY
goodbay 2016-08-03 13:06:18
Wreszcie masin autor mandatów odchodzi będzie karmił gołębie może da radę ..
the end cinek
dwa asy w krótkim odstępie czasu -niepowetowana strata
5
goodbay 2016-08-03 13:08:27
miejmy nadzieje że firmie to wyjdzie na dobre
5
maly stas 2016-08-24 00:35:36
Czy można karać ludzi jak to robi specjalistka od 5s pani karolinka t za puszkę coli na stanowisku mandatem banda upa
5
white 2016-09-06 12:17:27
A jak wygląda sytuacja z zarobkami na początek w tej firmie? I jak wygląda praca elektryka?
1
mały 84 2016-09-08 14:14:50
a jak wyglada teraz tam praca spawacza ??? sa dwie zmiany ogolnie ????
Gwiazda 2016-09-11 21:33:24
tak są dwie zmiany na alu ale jeśli chodzi o spawalnie stali czarnej to jest jedna zmiana.
Bela 2016-10-05 14:15:47
W tej chwili szukają pracownika działu sprzedaży i logistyki. Kwalifikacje mam, pieniądze (jak na warunki polskie) oferują dobre, tylko odstraszają mnie komentarze. Znacie kogoś kto pracował tam na tym stanowisku? Chociaż wiadomo dlaczego się zwolnił? Czy to nowe stanowisko?
janek 2016-10-09 21:53:59
A wypłata jest zawsze terminowa? Dzięki za odpowiedź
Dobra morda 2016-12-06 12:54:05
Czy ktoś mi może powiedzieć o aktualnej sytuacji firmy? Czy coś się zmieniło? Czy dalej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i te wszystkie negatywne komentarze to kontynuacja tego co było?

Dzięki za odp.

pzdr
miglas 2016-12-08 16:51:17
Witam

Nie dawno ukazało się ogłoszenie, że firma szuka technologa.

Chciałbym się dowiedzieć jak jest teraz w tej firmie, czy coś się zmieniło.

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi
mały 84 2016-12-16 08:12:14
a czy to prawda ze caly czas za jakies bledy sa mandaty i z wyplaty potracenia ????
2
KW 2016-12-21 12:03:35
Hej! Firma Opak Met dała ogłoszenie,że poszukuje spawaczy bez doświadczenia z możliwością przyuczenia również dla kobiet. Napisane jest w ogłoszeniu że pokrywają koszt kursu na spawacza i że płaca to 2500 netto.Jak ktoś może to niech mi napisze ile jest w tym prawdy bo jak przeczytałam te wszystkie opinie to aż się boję zanieść tam moje CV.
3
staś 2017-01-02 11:21:45
poszukują już bez doświadczenia bo pół miasta już tam pracowało i zobaczyło tą "piękną "firemkę która dzięki mandatom,traktowaniem ludzi i potrąceniom z wypłaty dała sie juz poznać ze złej strony w Inowrocławiu i brak powoli jeleni którzy tam będą pracować
2
zadowolony 2017-01-02 12:26:50
A wg mnie firma jest całkiem ok. Pozmieniało się na lepsze w ostatnim czasie, atmosfera lepsza, wypłata na czas. Pieniandze też na dobrym poziomie.
nicki 2017-01-03 08:25:34
Poprawiło się, lepsza atmosfera, w miarę dobre pieniądze, wypłata na czas
mały 84 2017-01-03 18:28:48
Gwiazda a to ty spawasz na Tigu tam :) ????
mały bil 2017-01-04 17:14:50
Dobre pieniadze na czym?? zatrudniaja przez agencjie na najnizsza krajowa czlowieku
hg 2017-01-05 08:11:45
Mało płacą tym co mało umieją
Roki 2017-01-05 18:18:43
Prawda jest taka ze złych zarobków nie ma ale jeżeli masz dwie lewe ręce i pół roku nie mozesz sie czegoś nauczyć to miej pretensje tylko do siebie. Co do atmosfery to sie popierdo.... Po ostatnich zmianach kierownictwa. A ten Paweł to już takich skrzydeł dostał... Pałka z niego i tyle. Ja narazie mam najniższą bo robie na czyszczeniu ale inni zarabiają ram wiecej..
2
Gwiazda 2017-01-05 20:41:50
Trafiłeś w dziesiątkę..
Gwiazda 2017-01-05 20:51:58
Oceniasz Pawła a pewnie zero styczności z nim masz. Jest jaki jest. Atmosfere robią pracownicy a nie kierownictwo... Jak każdy patrzy zeby kogoś zagonic tylko do przełożoneg to tak później jest.. ( nie pracy dla ludzi z moim wyksztalceniem)
mały bil 2017-01-05 23:46:04
ale Ty to ta nizsza czy wyzsza ? :) pozdro
były pracownik 2017-01-06 06:31:21
Moim zdaniem złą atmosferę pracy w tym "zakładzie" robi właśnie kierownictwo. Wiem coś o tym bo tam pracowałem. Przypieprzają się za byle g..... Premie są naprawdę uznaniowe. Wchodzisz kierownictwu bez mydła albo wazeliny to masz większą. Awans Pawła na kierownika od produkcji to dla mnie ogromna ciekawostka bo jak był kierownikiem magazynu to raczej trudno było go na miejscu trafić. Wolał biurowiec a nie swoje "biuro"
1
Wiara 2017-01-06 12:05:06
Paweł to prostak po Politologii, wiedzy technicznej i fachowości zero ,zasłużony dla szefostwa za gnębienie ludzi ale firma nie ma szcześcia do ludzi na tym stanowisku ot i cała prawda...
1
Niewiara 2017-01-06 14:30:16
jeśli on ma studia i jest kierownikiem, to kim jesteś ty jak pewnie nie masz wykształcenia i jesteś pracownikiem fizycznym
RR 2017-01-06 14:36:31
Jak nic nie umiesz to dostaniesz minimum
tomek 2017-01-08 03:28:53
niestety ale racja
Roki 2017-01-08 04:02:40
No po ostatnim zebraniu jak kazał ludziom wyjść na środek to przesadził ;p troche z tym przegina ale coś w tym racji miał. Postaw sie na jego miejscu... puścił by to płazem to każdy miał by go w dupie;p a tak to jakiś respect jest (przed mandatami) mówisz że szczęścia nie ma do tego stanowiska to powiedz kogo byś wybrał na kierownika? :> kto twoim zdaniem sie nadaje :> moim zdaniem to mietas by tam pasował :> ten to dopiero by wszędzie by węszył ;p
były pracownik 2017-01-08 16:59:48
Za złą atmosferę i spory ruch kadrowy w tym zakładzie jest odpowiedzialne właśnie kierownictwo a nie ludzie. Każdy pracuje tak jak go doceniają. Jak się chce psa uderzyć to zawsze kij się znajdzie. Coś o tym akurat w tej firmie wiem. Jakiś czas temu tam pracowałem.
1
Wywalony 2017-01-10 11:53:50
No co do zarobków zgodzę się miałem lepiej niż w obecnej pracy co do kierownictwa to się zgodzę nie ciekawą mają opinię a i kompetencje to mają nie zbyt wysoką
Zabrczy 2017-01-13 21:26:44
Co to za człowiek ten Marcin Wolski ? proszę o pinie
były pracownik 2017-01-15 22:49:30
Wolski to człowiek ,który dopiero kiedy dostał się do kontroli jakości uczył się posługiwania przyrządami pomiarowymi typu suwmiarka itp :)
1
Acc 2017-01-17 21:29:26
Skoro się rozwijają budują nowe hale i zatrudniają ludzi to widocznie kierownictwo jest kompetentne
Zostaw swoją opinię o opak met - Inowrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie opak met