brak logo

opak met

Inowrocław

Opinie o opak met

Byłem, przeżyłem, wku******* się 2014-10-16 19:17:14
Takiej niekompetencji jeszcze nie widziałem! Głupota, tępota, kompletny brak wiedzy i umiejętności! Z biura wychodzą chyba po trzech godzinach "pracy", czeka się godzinami, kierowniczka nie wie, o co chodzi, jak popełni błąd, to kłamie i zrzuca odpowiedzialność na innych. Obgaduje kierowców za plecami.
rozczarowana 2014-10-20 12:51:23
Tak masz racje to istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kolkach Pracuje miesiąc ,a już brakuje pracy na montarzu.Jestem na tak zwanym urlopie drugi tydzień
1
wrioc 2014-10-22 08:42:18
Można mieć tylko nadzieję, że takie przypadki przekłamań są pojedyncze i bardzo rzadkie. Nie wiem, jak opak met może tolerować zachowania, które niestety nie są zgodne z normą i etyką. Na dobrą sprawę skoro tak źle jest w tej firmie to dlaczego nikt nie zawalczy o więcej a w razie czego przeniesie się do innego zakładu?
1
reeeemiigay 2014-10-22 15:01:10
auschwitz birkenau !! tyle i na temat . pozdrawiam
2
steff 2014-10-24 12:42:05
ktos kto zatrudnił pania agnieszke do kontaktow z ludzmi grubo sie pomylił zero profesjonalizmu z jej strony mysli ze do wszystkich sie bedzie zle odnosic i miec za nic ludzi to sie w moim przypadku pomyliła,pamiatke ma zapamieta napewno.pozdrawiam magazyn i przerwy na papierosa
3
pawlo 2014-11-01 07:58:02
Jak miała przed sobą takiego chama i prostaka jak "pan" to nic dziwnego,że jej nerwy puściły. Naucz się kultury i szacunku do innych ludzi,naucz się z nimi rozmawiać,a dopiero oceniaj innych. Długa droga przed tobą chłopcze i chyba życia za mało.
bartek 2014-11-02 13:58:25
mylisz się niestety i bezpodstawnie jej bronisz- agnieszka dała już wiele raz znak że nie szanuje ludzi i nimi gardzi zresztą kiedyś już sam szef podsumował że najgorzej w firmie współpracuje się z agą i pawłem z uwagi na to że są "bardzo kapryśni"..
pawlo 2014-11-02 22:21:30
Skończą się przerwy na papieroska!Załadunki będą do 14,a dokumenty u Agnieszki na biurku o 14.05!Magazyn wreszcie nie będzie najgorszym działem w tej firmie, taki mam kaprys baraku!
3
kmzh 2014-11-15 10:53:41
Do takich sytuacji w firmie dochodzi tylko przez to że ludzie boją sie odezwać,a Ci co robią juz kilkanascie lat są tak wypaczeni przez firme że szkoda gadać. Na wszystko sie zgadzaja.
Bartosz Rbn 2014-11-18 15:56:47
Pracowałem w Opak Mecie Kierownik i Kierownik działu to najgorsi psychopaci zwalniają ludzi żeby inni dostali przyjeci patologia co tam sie dzieje żal brak słów.Młodziesz boi sie odezwać.Pracownik co pracuje tam latami coś on odwali zgania na innego ten ma problemy i zwalniają.Ja tak już miałem.NIE POLECAM TO NAJGORSZA FIRMA W INOWROCŁAWIU.
Patologicza Firma w Opak Met Ino. 2014-11-18 16:07:55
Jesteś osobą palącą UWARZAJ.Na papierosa mozna wyjść o godzinie 8,10,12,14,16 ....
Jak się wyjdzie o 8:05 to zabierają z wypłaty od 300zł do 500zł a na koniec cie wyzucą.Wiec robisz za darmo
1
nie możliwe 2014-11-24 15:46:27
ja nie wierzę w takie sytaucje jak opisujecie za samo spóźnienie parę minut. kilkaset złotych kasy za malego malutkiego papierosika. powiedzcie mi jak to jest. w ogóle to jest coś takiego w umowie z tymi karami czy to jest tak, że po prsotu ktoś sobie tak wymyślił i pewnsje sąo tyle obcinane ? piszcie bo pale i mnieto ciekawi
max 2014-11-25 18:04:27
w kodeksie pracy niema nic na temat palenia papierosów tylko ze firma zrobiła sobie swój plan działania na temat pracowników palących odciagajac im godziny a pracownik musi to odpracować to jest chore,a na temat kar i mandatów to można się powołać na inspekcje pracy to ze biora jakas czesc z wynagrodzenia to jest niesłuszne i niezasadne sa na to paragrafy człowiek to nie maszyna tez ma się prawo pomylić dużo słyszałem o tym zakładzie same złe opinie w innym przypadku wykoncze co niektórych paragrafami z kodeksu pracy
olek 2014-11-28 14:30:21
za krotki jestes na to
DAWID 2014-11-29 22:54:02
Pracowałem w wielu zakładach atmosfera i warunki pracy były dobre nikt się do niczego niewtracał jak ktoś czegos niewiedział kierownik albo mistrz zmiany wszystko wytłumaczył i było ok ale wtym zakładzie to liczy się z cudem totalne dno prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracownicy szczególnie młodzież totalnie zastraszona przez kierownictwo boja się odezwac bo odgraza się zwolnieniem to jest mobing totalny i dyrekcja tego niewidzi czy po prostu niechce widzieć jakie kierownictwo ma dla mnie jest to chore opinie ma negatywna na temat tego zakładu i nikomu go niepolecam
Związkowiec 2014-12-10 14:04:42
Panowie czy wy naprawdę nie wiecie co z takim pracodawcą zrobić.Zróbcie to samo co w Solino w Inowrocławiu zrobiło z Prezesem,to proste ale trzeba mieć charakter.POWODZENIA.
4
kierowca 2015-03-11 12:47:52
Witam poprawiło się coś w tej firmie? Dzwonili do mnie na stanowisko kierowcy , na początek 10 zł na godzinę przez około 3 miesiące na umowie próbnej a później 14 zł. Pan B mówił że te 3 tysie na rękę powinienem dostać. Choć mało realne to ale poszedłem na rozmowę. Przy okazji portiera zapytałem jak się tu pracuje skwitował że tragedia. Że kierowca zapitala od rana do nocy i 2 tysięcy to na oczy nie widział.
były pracownik 2015-03-20 11:07:38
Portier ma świętą rację te 3 tysie to byś pewnie zarabiał pracując po 24h/dobe :)
lolek 2015-03-22 16:36:59
Nie mówcie tak źle na czyszczeniu mam teraz 3 tys.- tylko że na kwartał..
pracowałem 2015-03-27 18:08:15
nie polecam! przez 3 miesiące jak tam byłem to co chwile kogoś nowego się widziało na każdym dziale, ludzie tam są zastraszeni, chaos taki że towar wychodzi miesiąc po tym co jest na kartach napisane,zaczynasz jendno przychodzi ci kilka osób czy czegoś tam nie zrobisz dodatkowego bo ktoś coś zepsuł i tak non stop oczywiscie potrącenie za zniszczony element, mandaty dosłownie za wszystko w miesiacu tyle mandatów na scianie płaczu za stołówką ze szkoda gadac, najlepsze sa typu syndrom turysty. za miesiac wychodzi gdzies 1300 zl na reke za 190 godzin w czym 30 nadgodzin.
??? 2015-04-17 16:28:54
Witam.
Znalazłem ogłoszenie w którym ta firma szuka technologa i całkiem nieźle płaci (wynagrodzenie 3.300-3.500 zł netto - do negocjacji).
Warto się fatygować, czy to totalna strata czasu?
2
niasw 2015-04-21 01:23:33
pracowałem w firmie. odradzam bo maja zamowienia to robisz. brak zamowien to ci powie kieras "zadzwonie jak beda zamowienia". do dzis dzwoni od dwoch lat. a juz bylo takich po mnie ze 100.
ryba 2015-07-20 03:02:07
@niasw, taka praca to jest wyzwanie, bo jak ktoś się podejmuje to bierze na siebie olbrzymie ryzyko, bo jak są zamówienia to nie ma problemu- robisz i kasa się zgadza, ale jak nie ma zamówień to nie masz pracy i problemy jak opłacić rachunki i za co żyć, więc praca w opak met tylko dla ludzi o silnych nerwach, na to wygląda
Technolog 2015-09-18 22:52:15
Pracowałem, przez krótki czas. Bardzo niski poziom - bardzo nisko wykwalifikoana kadra (łącznie z tą wyższą, technologiczno-kierowniczą), słabe traktowanie pracowników. Standard to zatrudnienie pracownika który wcześniej nie miał doczynienia z branżą, brak dokładnego przeszkolenia go (bo po co?), po czym delikwent coś psuje, dostaje mandat, wkrótce zmienia prace i przychodzi nowy na jego miejsce a historia zatacza krąg. Reżim to nie jest dobre rozwiązanie do polepszenia osiągów firmy, może kiedyś firma to zrozumie.
1
koro 2015-09-19 03:00:12
Jeżeli pracowałeś przez krótki czas w tej firmie, to może jednak nie zdąrzyłeś się do niej przyzwyczaić czy też się w odpowiedni sposób zaaklimatyzować w tej frimie, na początku przecież w żadnej firmie nie jest łatwo i też właśnie nie w każdej firmie można się szybko odnaleźć, jak dla mnie firma jest spoko.
dick 2015-09-21 18:11:28
Ci którzy dłużej tam pracują albo się zgadzają na te absurdy albo już tak bardzo są przesiąknięci tą chorą ideologią szefostwa że wydają się być nienormalni i tak też postępują, nic tu nie ma krótki staż pracy i zaaklimatyzowanie bo jak widzisz tę dziczyznę to po co dłużej się oszukiwać i brnąć w tym bagnie,firma fakt ma dużo zamówień ale podejście do człowieka totalnie zepsute ,nie pracowałeś człowieku w innych zakładach że mówisz że tu jest spoko...
karino 2015-10-12 12:04:45
praca dla niewolników nie dla ludzi - najgorsza firma w Inowrocławiu, nawet wrogom nie polecam, niekompetencja szefostwa i kierowników, chaos i zamęt, nie wiadomo kto za co odpowiada, firma do skreślenia!!!!
noesl 2015-10-19 12:52:25
@karino, żeby mówić, ze są najgorsza firmą musiałbys pracować we wszystkich pozostałych.. a u nich przynajmniej robote dobrze wykonują, bo jest to cięcie ,wykrawanie, gięcie wszystkich blach no i obróbka tego wszystkiego przy okazji, więc w sumie nie muszą zatrudniać żadnej firmy jako outsourcing, a to na plus.
krolmidas 2015-11-20 18:05:41
kierownik tam jest po studiach na turystyce ;D to są jaja
piko 2015-11-20 21:26:17
Cześć Wam. Z tego co udało mi się dowiedzieć to dawniej ludziom niespecjalnie się tu dobrze pracowało. Jednak od pewnego czasu wydają się być wzorową firmą, która świetnie uczyła się na błędach. Co do innych wykształcenia to się nie wypowiadaj bo sam lepszego pewnie nie masz. Ja aplikuje na technologa a też nim z wykształcenia nie jestem
duch 2015-11-23 00:29:05
@piko bo nawet tego nie wymagają. Z tego co widzę, to wystarczy średnie, zawodowe wykształcenie i minimum rok doświadczenia, ale domyślam się, że to doczytałeś i rok w zanadrzu masz :)
1
andrzej 2015-11-25 03:31:21
Hej, a może pracuje ktos jako Specjalista ds. zakupów i kooperacji, bo tez obecnie szukają i ogloszenie wydaje się byc ok, ale pytanie jak tu z atmosferą?
viesiek 2015-11-27 12:30:45
@andrzej oferta o której mówisz jest bardzo okej, natomiast nie każdy się kwailifikuje bo trzeba mieć prawo jazdy i znać się na rysku technicznym, no ale warto moim zdaniem walczyć
??? 2015-12-06 16:51:08
Z tego co ja kojarzę to jest to ciężki kawałek chleba. Trzeba być naprawdę rozgarniętym i uporządkowanym pracownikiem, ponieważ bardzo łatwo jest zawalić termin i to jeszcze nie ze swojej winy, a mandaty karne tylko czekają na taką okazję i cała premia może się pójść czochrać (a jest ona przeważnie w wysokości 50% pensji). Tak więc jest się czego bać, ale do odważnych świat należy. Trzeba tylko na początku ostro się targować, ponieważ później już nic nie ugrasz.
noesl 2015-12-07 16:53:14
szukaja widze na stanowisko Specjalista ds. zakupów i kooperacji i jak tak patrze to faktycznie nie ma za duzego wynagordzenia, ale chyba możesz awansowac w miare szybko.
765354 2015-12-26 23:23:24
"jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma" - rynek pracy jaki jest w inie każdy widzi, ... z drugiej strony-zapewne czytaja to potencjalni pracownicy: jesli jestes drobnym cfaniakiem czy innym kombinatorem to praca wprost dla ciebie,perspektywy szerokie- w przeciwnym razie szkoda zachodu
gfgf 2015-12-30 16:53:11
hej hej zauwazylem ze calkiem niedawno firma P.P.H.U. Opak Met wstawila kilka ofert pracy, na stanowsiko specjalsity do spraw zakupow oraz technologa w Inowroclawiu
moro 2016-01-23 16:01:58
tak i te stanowiska nadal są wolne, więc jeśli szukacie pracy to aplikujcie czym prędzej :) zwłaszcza, że w sumie wymagają niewielkiego doświadczenia, a zatrudniają na umwoę o pracę
zok 2016-01-28 14:44:56
moro, a gdzie masz te oferty bo ja przeglądam internet i nic nie widzę. Opak met dobrze że chociaż nie zatrudnia na czarno i dba o atmosferę bo to cementuje zespół.
rosół 2016-01-31 14:05:42
Nie ma żadnych ofert pracy od opak metu na portalach. Może szukają ludzi ale najpierw chcą kogoś zatrudnić z polecenia i jak im się nie uda to wtedy wystawiają ogłoszenie. @zok warto spróbować wysłać swoją aplikację do firmy
janek 2016-02-02 15:21:39
z polecenia to tak naparwde wszedzie zatrudniają, wiec nie ma problemu, Ale u nich na pewno można jeszcze dorobić jako przedstawiciel handlowy, bo mają elastyczny grafik.
maki 2016-02-04 17:05:06
Można na stronie internetowej przecież popatrzec, chociaż nie wrzucali ostatnio nic, chociaż na produkcji moga kogoś poszukiwać do produkcji opakowań spożywczych.
korno 2016-02-07 17:39:20
Jejku, ciekawa składnia @maki, no ale zgodzę się z tym, że można próbować osobiście składać CV w siedzibie. Bowiem na produkcji jest większa rotacja, a umowę na zlecenie zazwyczaj dają.
łukasz 2016-02-16 18:31:14
mam aktualnie pół roczna przerwę w kontrakcie i chcę znależć jakieś zajęcie i proszę o info czy firma zatrudnia ludzi na montażu bo ostatnio z powodu niepodpisanego kontraktu zwalniała,jak wspomniałem pracowałem już u was 4 lata temu i wiem jaka jest tam atmosfera kiedy mistrzem był śmieszny Marcin W. ale chyba przy redukcji załogi pozbyli się nieudaczników? wiem do pracy na zachodzie u nas brakuje jeszcze wielu lat..
eloo 2016-02-16 19:59:18
nie wiem @łukasz, czy uda Ci się znaleźć teraz tu pracę, firma chyba nikogo nie szuka. Skoro byłeś tam pracownikiem, to może zadzwoń do kadr i zapytaj bezpośrednio.
cinek 2016-03-20 02:43:22
Firma słynna na całe województwo z powodu mandatów karnych na niespotykaną skalę
pracownik 2016-04-04 12:52:56
Ale za to mają dobrą papugę z wszystkich problemów prawnych ich wyciągnie.
1
kuba 2016-04-14 14:40:06
chyba faktycznie z terminami to u nich bywa różnie.
rt5y 2016-05-16 21:16:57
@eloo ale jezeli ktos jest zainteresony to zawsze przeciez po prostu moze wyslac swoje CV a jezeli juz firma podjmie decyzje zeby kogos szxukac to zawsze juz jakies CV beda mieli w swojej bazie prawda :)
biskup 2016-05-30 15:48:18
wielebny oj.Tadeusz ześle na nas klątwę za pracę w Boże Ciało myślał że jego tutejsze "owieczki" niczym go już nie zaskoczą -a jednak?? ..brawoTY
Zostaw swoją opinię o opak met - Inowrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie opak met