Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o opak met

Pracowałeś w firmie opak met i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-05-08 23:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mandatami w tej firmie to już przegięcie, Ci co je daja muszą chyba wyrobić jakiś limit bo dostanie mandat o treści "zejście z przerwy" to już przesada
zdjecie uzytkownika
(L) - 2014-05-12 22:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze nie ma połowy miesiąca a jeden z niby mistrzów nagrodził mandatami za ponad 750 zł + podatek jaki do tego naliczają
zdjecie uzytkownika
M - 2014-05-28 12:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam prace w księgowości ,pracujące tam Panie walnięte .Pracowałam tam parę dni i zostałam poddana egzaminowi -oczywiście nie zdałam -bo tak oceniła księgowa a co za tym idzie z wielkim hukiem podziękowano mi i nie zapłacono za przepracowany okres . Teraz pracuje gzie indziej i na kierowniczym stanowisku i jakoś wszystko umiem ,ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
hol - 2014-05-28 15:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to był za egzamin? bo jak pytali Cię o spr. ksiegowe czemu się dziwisz?! da sie w opak met fajnie zarobic?
zdjecie uzytkownika
księgowa z uprawnieniami pedagogicznymi - 2014-06-03 11:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam,że te panie w księgowości posiadają bardzo skromną wiedze na temat swojej pracy.Wszystkie decyzję które podejmują są nadzorowane przez p.B.
zdjecie uzytkownika
Stro - 2014-06-04 00:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie w takim razie dlaczego takie osoby w międzyczasie nie zdobędą potrzebnej wiedzy albo nie zatrudnią wykwalifikowanych osób...
zdjecie uzytkownika
danny - 2014-06-05 21:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie z zarządzania czemu tak kiepsko organizujecie pracę wszystko tu idzie jak ktoś sobie coś raczy przypomnieć a praca i organizacja przypomina wielki nieprzemyślany chaos..
zdjecie uzytkownika
Do M - 2014-06-09 08:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do M.Jak to pracowałaś w księgowości kilka dni i Ci nie zapłacono.To nie wiesz co w takiej sytuacji się robi.(usunięte przez administratora)Jak nie umiesz o swoje walczyć to bardzo słaba z ciebie księgowa.Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Stro - 2014-06-10 08:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szok, że to wszystko w ogóle jeszcze się kręci. Nikt wyżej nie widzi tego problemu czy po prostu nie chcą go widzieć?
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-06-10 21:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poprosiłem kierownika kontroli jakości o pomoc w zrozumieniu rysunku, sam nie wiedział więc wysłał mnie do technologa lub swojego mistrza -podobno takie zachowanie to już standard a starsi koledzy mówią że płacą mu jedynie za to że kiedyś wymyślił kary i mandaty -ja jednak uważam że taka pseudo-fachowość jest niepoważna...!!
zdjecie uzytkownika
HEFT - 2014-06-10 21:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek - 2014-06-10 21:04:16]:
Jeszcze tego nie wiesz? M narobił certyfikatów a na niczym się nie zna samo widzenie dziurek w spawie nie wystarczy ,kultura też rodem z zabitej wioski a popisywanie się chamstwem to codzienność -w mechanie tylko w tyłek dostawał-no fakt jedyna specjalizacja dotyczy spraw mandatów i cały mgr.inż-jedna wielka porażka
zdjecie uzytkownika
Stro - 2014-06-12 08:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to co - wszyscy mają świadomość braku kompetencji a i tak osoba dalej pracuje? Takie rzeczy tylko w Polsce... przecież znajomość rysunku to powinna być podstawa!
zdjecie uzytkownika
joca - 2014-06-15 13:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no może nie w Polsce tylko u nas, a w innym zakładzie jakościowiec to człowiek z ogromną wiedzą i autorytetem ,niestety on minął się z powołaniem może w końcu i szef to zobaczy bo sama dobra gadaka to o wiele za mało..
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-06-15 13:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joca - 2014-06-15 13:00:33]:
Ale akurat w tym zakładzie szef lubi takie wazeliniarskie "gaduły"
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-06-24 14:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto w ogóle wymyślił "wyrobienie" w tej firmie?! a te czasy na przewodnikach to technolodzy z kapelusza biorą
zdjecie uzytkownika
cycuś - 2014-07-09 10:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...można by jeszcze sikać i załatwiać się w wiadro-wtedy nie trzeba by było odchodzić od maszyny a i normę można by było jeszcze wtedy podnieść..
zdjecie uzytkownika
mac - 2014-07-09 12:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cycuś - 2014-07-09 10:26:14]:
Po tych przemowach i zwiększaniu o 30% norm to wszelakie nowe absurdy są całkiem możliwe -generalnie!!
zdjecie uzytkownika
agent007 - 2014-07-29 10:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też tam pracowałem, tak dziadowskiej firmy w województwie BRAK! To, co tam się dzieje - Auschwitz to mało! Kierownictwo i ludzie tzw "mgr inż" mają zero szacunku dla ludzi. Ludzie traktowani są jak śmieci. Za wszystko są karani. STRACH PIERDNĄĆ. Ogólnie paranoja w zakładzie, ktoś powinien się za to wziąć, albo ktoś powinien na to donieść, bo to jest po prostu szambo!! Ludzie sami są sobie winni, że idą tam pracować
zdjecie uzytkownika
antyopak - 2014-07-30 17:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik wraz z swoimi "mistrzami" to stado baranów obradujących codziennie rano. Traktują ludzi jak pomioty, sypią mandaty za "syndrom turysty"- czy to nie jest chore!!?? Nikomu nie polecam tego zakładu, i 2 takiego nie znajdziesz.
zdjecie uzytkownika
nero - 2014-08-03 15:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moi poprzednicy co do traktowania pracowników mają niestety rację-syf do potęgi jak nigdzie indziej -zakład jest naprawdę dobrze umaszynowiony jednak podejście do pracownika niestety po prostu chamskie i dziadoskie i upokarzające ale nie na próżno nazywają nas Pojebowem przez to..
zdjecie uzytkownika
sp - 2014-08-04 17:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [??? - 2014-02-11 16:27:58]:
pawełek ty konfituro
zdjecie uzytkownika
landryna - 2014-08-10 14:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sp - 2014-08-04 17:04:46]:
Pawełek i Marcinek nie tylko słodzą szefowi bo i w tyłek tak wchodzą że nazywamy ich czopkami, a niejedno rozwolnienie już wywołali..
zdjecie uzytkownika
faja - 2014-08-16 14:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety jak się niewiele umie to chłopakom kierowniczkom tylko lizustwo pozostaje..obaj przynajmniej siebie i niewiele warci.
zdjecie uzytkownika
Wrioc - 2014-09-13 14:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak do tego wszystkiego co wy tutaj opisujecie mają się te wszystkie certyfikaty, którymi opak met tak się mocno chwali tj. PN EN ISO czy IRIS? Widać jakiekolwiek zmiany na przestrzeni lat oprócz przeniesienia całego zakładu, bo zastanawiam się nad podjęciem u nich pracy, a zależy mi na profesjonalnym podejściu, bo o atmosferę się nie martwię.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-09-13 19:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wrioc - 2014-09-13 14:10:11]:
Jeśli chcesz trafić do obozu pracy podobnego do Oświęcimia to serdecznie zapraszam. W tej firmie pracownik nie ma swojego zdania a jakby miał to i tak ono się nie liczy bo zawsze i tak szef ma rację.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie opak met
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x