Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o opak met

Pracowałeś w firmie opak met i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
HEFT - 2014-06-10 21:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek - 2014-06-10 21:04:16]:
Jeszcze tego nie wiesz? M narobił certyfikatów a na niczym się nie zna samo widzenie dziurek w spawie nie wystarczy ,kultura też rodem z zabitej wioski a popisywanie się chamstwem to codzienność -w mechanie tylko w tyłek dostawał-no fakt jedyna specjalizacja dotyczy spraw mandatów i cały mgr.inż-jedna wielka porażka
zdjecie uzytkownika
Stro - 2014-06-12 08:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to co - wszyscy mają świadomość braku kompetencji a i tak osoba dalej pracuje? Takie rzeczy tylko w Polsce... przecież znajomość rysunku to powinna być podstawa!
zdjecie uzytkownika
joca - 2014-06-15 13:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no może nie w Polsce tylko u nas, a w innym zakładzie jakościowiec to człowiek z ogromną wiedzą i autorytetem ,niestety on minął się z powołaniem może w końcu i szef to zobaczy bo sama dobra gadaka to o wiele za mało..
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-06-15 13:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joca - 2014-06-15 13:00:33]:
Ale akurat w tym zakładzie szef lubi takie wazeliniarskie "gaduły"
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-06-24 14:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto w ogóle wymyślił "wyrobienie" w tej firmie?! a te czasy na przewodnikach to technolodzy z kapelusza biorą
zdjecie uzytkownika
cycuś - 2014-07-09 10:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...można by jeszcze sikać i załatwiać się w wiadro-wtedy nie trzeba by było odchodzić od maszyny a i normę można by było jeszcze wtedy podnieść..
zdjecie uzytkownika
mac - 2014-07-09 12:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cycuś - 2014-07-09 10:26:14]:
Po tych przemowach i zwiększaniu o 30% norm to wszelakie nowe absurdy są całkiem możliwe -generalnie!!
zdjecie uzytkownika
agent007 - 2014-07-29 10:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też tam pracowałem, tak dziadowskiej firmy w województwie BRAK! To, co tam się dzieje - Auschwitz to mało! Kierownictwo i ludzie tzw "mgr inż" mają zero szacunku dla ludzi. Ludzie traktowani są jak śmieci. Za wszystko są karani. STRACH PIERDNĄĆ. Ogólnie paranoja w zakładzie, ktoś powinien się za to wziąć, albo ktoś powinien na to donieść, bo to jest po prostu szambo!! Ludzie sami są sobie winni, że idą tam pracować
zdjecie uzytkownika
antyopak - 2014-07-30 17:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik wraz z swoimi "mistrzami" to stado baranów obradujących codziennie rano. Traktują ludzi jak pomioty, sypią mandaty za "syndrom turysty"- czy to nie jest chore!!?? Nikomu nie polecam tego zakładu, i 2 takiego nie znajdziesz.
zdjecie uzytkownika
nero - 2014-08-03 15:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moi poprzednicy co do traktowania pracowników mają niestety rację-syf do potęgi jak nigdzie indziej -zakład jest naprawdę dobrze umaszynowiony jednak podejście do pracownika niestety po prostu chamskie i dziadoskie i upokarzające ale nie na próżno nazywają nas Pojebowem przez to..
zdjecie uzytkownika
sp - 2014-08-04 17:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [??? - 2014-02-11 16:27:58]:
pawełek ty konfituro
zdjecie uzytkownika
landryna - 2014-08-10 14:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sp - 2014-08-04 17:04:46]:
Pawełek i Marcinek nie tylko słodzą szefowi bo i w tyłek tak wchodzą że nazywamy ich czopkami, a niejedno rozwolnienie już wywołali..
zdjecie uzytkownika
faja - 2014-08-16 14:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety jak się niewiele umie to chłopakom kierowniczkom tylko lizustwo pozostaje..obaj przynajmniej siebie i niewiele warci.
zdjecie uzytkownika
Wrioc - 2014-09-13 14:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak do tego wszystkiego co wy tutaj opisujecie mają się te wszystkie certyfikaty, którymi opak met tak się mocno chwali tj. PN EN ISO czy IRIS? Widać jakiekolwiek zmiany na przestrzeni lat oprócz przeniesienia całego zakładu, bo zastanawiam się nad podjęciem u nich pracy, a zależy mi na profesjonalnym podejściu, bo o atmosferę się nie martwię.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-09-13 19:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wrioc - 2014-09-13 14:10:11]:
Jeśli chcesz trafić do obozu pracy podobnego do Oświęcimia to serdecznie zapraszam. W tej firmie pracownik nie ma swojego zdania a jakby miał to i tak ono się nie liczy bo zawsze i tak szef ma rację.
zdjecie uzytkownika
siwa - 2014-09-24 21:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie jezeli opisujecie tak zle ten zakład,to wydaje mi sie,ze nie jestescie nauczeni pracy i nie pracowaliscie w gorszych warunkach.
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-09-27 12:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siwa - 2014-09-24 21:44:33]:
co ty wygadujesz wielu z nas pracowało w innych zakładach i pracować rzetelnie umieją ale takich parodii jak TU nigdzie indziej nie widziało,mimo że pracujesz uczciwie i tak traktują cię jak szmatę i po chamsku a organizacji pracy zero ,najpierw powinni rozliczyć tych co zarządzają tym bałaganem ,a my jesteśmy tu tylko z tego względu że na tę chwilę w Inowrocławiu brak jest jakiejkolwiek pracy
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-10-11 14:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z okazji że jakiś czas temu byłem na bezrobociu to nasz kochany UP wysłał mnię tam by podjąć prace. Zapomnieli jednak sprawdźić czy tam nie pracowałem :)) OK poszedłem ale pan kierownik pierwsze co to z tekstem że mam Wy.....ć ot taki kulturalny :)Co do kierownika R to zaczynał w tej firmie jako przynieś-wynieś pozamiataj łaził po spawaczach i ciągle zawracał gitare głupimi pytaniami teraz struga ważnego. Te ich kary i mandaty to są bezprawne i jakby tak przyjrzeć się temu bliżej to na dzień dobry firme by trzeba było zamknąć. A państwo B to trzyma w kieszenie PIP także się nie dziwcie że jeszcze im do D.. się nie dobrali
zdjecie uzytkownika
despros - 2014-10-16 18:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2014-10-11 14:35:45]:
ja pamiętam jak remcio magazyn zdawał i całe manko z blach na palenie ruszt do lasera przepisał -fakt oszukiwać i kłamać to on zawsze potrafił ,a teraz taki niby lojalny?o kulturze też lepiej nie wspominać-szkoda słów..
zdjecie uzytkownika
Byłem, przeżyłem, wku******* się - 2014-10-16 19:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takiej niekompetencji jeszcze nie widziałem! Głupota, tępota, kompletny brak wiedzy i umiejętności! Z biura wychodzą chyba po trzech godzinach "pracy", czeka się godzinami, kierowniczka nie wie, o co chodzi, jak popełni błąd, to kłamie i zrzuca odpowiedzialność na innych. Obgaduje kierowców za plecami.
zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2014-10-20 12:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stro - 2014-06-12 08:55:58]:
Tak masz racje to istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kolkach Pracuje miesiąc ,a już brakuje pracy na montarzu.Jestem na tak zwanym urlopie drugi tydzień
zdjecie uzytkownika
wrioc - 2014-10-22 08:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można mieć tylko nadzieję, że takie przypadki przekłamań są pojedyncze i bardzo rzadkie. Nie wiem, jak opak met może tolerować zachowania, które niestety nie są zgodne z normą i etyką. Na dobrą sprawę skoro tak źle jest w tej firmie to dlaczego nikt nie zawalczy o więcej a w razie czego przeniesie się do innego zakładu?
zdjecie uzytkownika
reeeemiigay - 2014-10-22 15:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
auschwitz birkenau !! tyle i na temat . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
steff - 2014-10-24 12:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos kto zatrudnił pania agnieszke do kontaktow z ludzmi grubo sie pomylił zero profesjonalizmu z jej strony mysli ze do wszystkich sie bedzie zle odnosic i miec za nic ludzi to sie w moim przypadku pomyliła,pamiatke ma zapamieta napewno.pozdrawiam magazyn i przerwy na papierosa
zdjecie uzytkownika
pawlo - 2014-11-01 07:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [steff - 2014-10-24 12:42:05]:
Jak miała przed sobą takiego chama i prostaka jak "pan" to nic dziwnego,że jej nerwy puściły. Naucz się kultury i szacunku do innych ludzi,naucz się z nimi rozmawiać,a dopiero oceniaj innych. Długa droga przed tobą chłopcze i chyba życia za mało.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie opak met
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x