Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o opak met

Pracowałeś w firmie opak met i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
antyopak - 2014-07-30 17:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik wraz z swoimi "mistrzami" to stado baranów obradujących codziennie rano. Traktują ludzi jak pomioty, sypią mandaty za "syndrom turysty"- czy to nie jest chore!!?? Nikomu nie polecam tego zakładu, i 2 takiego nie znajdziesz.
zdjecie uzytkownika
nero - 2014-08-03 15:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moi poprzednicy co do traktowania pracowników mają niestety rację-syf do potęgi jak nigdzie indziej -zakład jest naprawdę dobrze umaszynowiony jednak podejście do pracownika niestety po prostu chamskie i dziadoskie i upokarzające ale nie na próżno nazywają nas Pojebowem przez to..
zdjecie uzytkownika
sp - 2014-08-04 17:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [??? - 2014-02-11 16:27:58]:
pawełek ty konfituro
zdjecie uzytkownika
landryna - 2014-08-10 14:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sp - 2014-08-04 17:04:46]:
Pawełek i Marcinek nie tylko słodzą szefowi bo i w tyłek tak wchodzą że nazywamy ich czopkami, a niejedno rozwolnienie już wywołali..
zdjecie uzytkownika
faja - 2014-08-16 14:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety jak się niewiele umie to chłopakom kierowniczkom tylko lizustwo pozostaje..obaj przynajmniej siebie i niewiele warci.
zdjecie uzytkownika
Wrioc - 2014-09-13 14:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak do tego wszystkiego co wy tutaj opisujecie mają się te wszystkie certyfikaty, którymi opak met tak się mocno chwali tj. PN EN ISO czy IRIS? Widać jakiekolwiek zmiany na przestrzeni lat oprócz przeniesienia całego zakładu, bo zastanawiam się nad podjęciem u nich pracy, a zależy mi na profesjonalnym podejściu, bo o atmosferę się nie martwię.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-09-13 19:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wrioc - 2014-09-13 14:10:11]:
Jeśli chcesz trafić do obozu pracy podobnego do Oświęcimia to serdecznie zapraszam. W tej firmie pracownik nie ma swojego zdania a jakby miał to i tak ono się nie liczy bo zawsze i tak szef ma rację.
zdjecie uzytkownika
siwa - 2014-09-24 21:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie jezeli opisujecie tak zle ten zakład,to wydaje mi sie,ze nie jestescie nauczeni pracy i nie pracowaliscie w gorszych warunkach.
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-09-27 12:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siwa - 2014-09-24 21:44:33]:
co ty wygadujesz wielu z nas pracowało w innych zakładach i pracować rzetelnie umieją ale takich parodii jak TU nigdzie indziej nie widziało,mimo że pracujesz uczciwie i tak traktują cię jak szmatę i po chamsku a organizacji pracy zero ,najpierw powinni rozliczyć tych co zarządzają tym bałaganem ,a my jesteśmy tu tylko z tego względu że na tę chwilę w Inowrocławiu brak jest jakiejkolwiek pracy
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-10-11 14:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z okazji że jakiś czas temu byłem na bezrobociu to nasz kochany UP wysłał mnię tam by podjąć prace. Zapomnieli jednak sprawdźić czy tam nie pracowałem :)) OK poszedłem ale pan kierownik pierwsze co to z tekstem że mam Wy.....ć ot taki kulturalny :)Co do kierownika R to zaczynał w tej firmie jako przynieś-wynieś pozamiataj łaził po spawaczach i ciągle zawracał gitare głupimi pytaniami teraz struga ważnego. Te ich kary i mandaty to są bezprawne i jakby tak przyjrzeć się temu bliżej to na dzień dobry firme by trzeba było zamknąć. A państwo B to trzyma w kieszenie PIP także się nie dziwcie że jeszcze im do D.. się nie dobrali
zdjecie uzytkownika
despros - 2014-10-16 18:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2014-10-11 14:35:45]:
ja pamiętam jak remcio magazyn zdawał i całe manko z blach na palenie ruszt do lasera przepisał -fakt oszukiwać i kłamać to on zawsze potrafił ,a teraz taki niby lojalny?o kulturze też lepiej nie wspominać-szkoda słów..
zdjecie uzytkownika
Byłem, przeżyłem, wku******* się - 2014-10-16 19:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takiej niekompetencji jeszcze nie widziałem! Głupota, tępota, kompletny brak wiedzy i umiejętności! Z biura wychodzą chyba po trzech godzinach "pracy", czeka się godzinami, kierowniczka nie wie, o co chodzi, jak popełni błąd, to kłamie i zrzuca odpowiedzialność na innych. Obgaduje kierowców za plecami.
zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2014-10-20 12:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stro - 2014-06-12 08:55:58]:
Tak masz racje to istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kolkach Pracuje miesiąc ,a już brakuje pracy na montarzu.Jestem na tak zwanym urlopie drugi tydzień
zdjecie uzytkownika
wrioc - 2014-10-22 08:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Można mieć tylko nadzieję, że takie przypadki przekłamań są pojedyncze i bardzo rzadkie. Nie wiem, jak opak met może tolerować zachowania, które niestety nie są zgodne z normą i etyką. Na dobrą sprawę skoro tak źle jest w tej firmie to dlaczego nikt nie zawalczy o więcej a w razie czego przeniesie się do innego zakładu?
zdjecie uzytkownika
reeeemiigay - 2014-10-22 15:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
auschwitz birkenau !! tyle i na temat . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
steff - 2014-10-24 12:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos kto zatrudnił pania agnieszke do kontaktow z ludzmi grubo sie pomylił zero profesjonalizmu z jej strony mysli ze do wszystkich sie bedzie zle odnosic i miec za nic ludzi to sie w moim przypadku pomyliła,pamiatke ma zapamieta napewno.pozdrawiam magazyn i przerwy na papierosa
zdjecie uzytkownika
pawlo - 2014-11-01 07:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [steff - 2014-10-24 12:42:05]:
Jak miała przed sobą takiego chama i prostaka jak "pan" to nic dziwnego,że jej nerwy puściły. Naucz się kultury i szacunku do innych ludzi,naucz się z nimi rozmawiać,a dopiero oceniaj innych. Długa droga przed tobą chłopcze i chyba życia za mało.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-11-02 13:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawlo - 2014-11-01 07:58:02]:
mylisz się niestety i bezpodstawnie jej bronisz- agnieszka dała już wiele raz znak że nie szanuje ludzi i nimi gardzi zresztą kiedyś już sam szef podsumował że najgorzej w firmie współpracuje się z agą i pawłem z uwagi na to że są "bardzo kapryśni"..
zdjecie uzytkownika
pawlo - 2014-11-02 22:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bartek - 2014-11-02 13:58:25]:
Skończą się przerwy na papieroska!Załadunki będą do 14,a dokumenty u Agnieszki na biurku o 14.05!Magazyn wreszcie nie będzie najgorszym działem w tej firmie, taki mam kaprys baraku!
zdjecie uzytkownika
kmzh - 2014-11-15 10:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do takich sytuacji w firmie dochodzi tylko przez to że ludzie boją sie odezwać,a Ci co robią juz kilkanascie lat są tak wypaczeni przez firme że szkoda gadać. Na wszystko sie zgadzaja.
zdjecie uzytkownika
Bartosz Rbn - 2014-11-18 15:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Opak Mecie Kierownik i Kierownik działu to najgorsi psychopaci zwalniają ludzi żeby inni dostali przyjeci patologia co tam sie dzieje żal brak słów.Młodziesz boi sie odezwać.Pracownik co pracuje tam latami coś on odwali zgania na innego ten ma problemy i zwalniają.Ja tak już miałem.NIE POLECAM TO NAJGORSZA FIRMA W INOWROCŁAWIU.
zdjecie uzytkownika
Patologicza Firma w Opak Met Ino. - 2014-11-18 16:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteś osobą palącą UWARZAJ.Na papierosa mozna wyjść o godzinie 8,10,12,14,16 ....
Jak się wyjdzie o 8:05 to zabierają z wypłaty od 300zł do 500zł a na koniec cie wyzucą.Wiec robisz za darmo
zdjecie uzytkownika
nie możliwe - 2014-11-24 15:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie wierzę w takie sytaucje jak opisujecie za samo spóźnienie parę minut. kilkaset złotych kasy za malego malutkiego papierosika. powiedzcie mi jak to jest. w ogóle to jest coś takiego w umowie z tymi karami czy to jest tak, że po prsotu ktoś sobie tak wymyślił i pewnsje sąo tyle obcinane ? piszcie bo pale i mnieto ciekawi
zdjecie uzytkownika
max - 2014-11-25 18:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mac - 2014-07-09 12:54:37]:
w kodeksie pracy niema nic na temat palenia papierosów tylko ze firma zrobiła sobie swój plan działania na temat pracowników palących odciagajac im godziny a pracownik musi to odpracować to jest chore,a na temat kar i mandatów to można się powołać na inspekcje pracy to ze biora jakas czesc z wynagrodzenia to jest niesłuszne i niezasadne sa na to paragrafy człowiek to nie maszyna tez ma się prawo pomylić dużo słyszałem o tym zakładzie same złe opinie w innym przypadku wykoncze co niektórych paragrafami z kodeksu pracy
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-11-28 14:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za krotki jestes na to
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie opak met
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy opak met?
Zadaj pytanie
x