Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o opak met

Pracowałeś w firmie opak met i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
DO KALWIEGO. - 2014-04-07 12:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Kalwi czy ty jesteś polonistą,jeśli tak to pomyliłeś firmy.Nie piszemy, niech zasięgną pomocy w słowniku tylko niech zasięgną poprawnej pisowni z słownika i tyle.
zdjecie uzytkownika
golgota - 2014-04-07 12:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie czy widzicie tego małego z portierni jak on się denerwuje ,że wszystko wyszło na jaw .Po co on to robi, sprzedaje kolegów z pracy.To jest jawny sprzedawczyk, nie lepiej być szambonurkiem i myk do kanalizacji.Zyczę mu powodzenia.
zdjecie uzytkownika
golgota - 2014-04-09 09:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzisz mały ,tak skakałeś aż wódz cię ukarał mandatem i to jakim ,dowiesz się na 10.Obserwatorzy cię obserwują,a nie lepiej było skoczyć w wir pracy.Cały zakład w śmieciach a ty się lenisz.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-04-15 10:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem. Taki tekst powinien wisieć w każdym zakładzie na widocznym miejscu. A szczególnie w gabinetach szefów i osób odpowiedzialnych za zasoby ludzkie w firmie !!!
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-04-15 14:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2014-04-15 10:41:38]:
a szczególnie w tej "firmie"
zdjecie uzytkownika
golgota - 2014-04-16 10:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja obserwator ,widzę małego z portierni jest załamany mandatem ale to nie koniec szykuję się następny mandat ,jeszcze większy dla małego .Mówię Ci mały uważaj,bo teraz będzie z dużej rury.Najlepiej schowaj się do kanalizacji tam cię wódz nie znajdzie.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-04-27 14:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze myślałem że jestem już dobrze doświadczony zawodowo i wielu miejscach pracowałem jednak tu poraża mnie mierna wiedza techniczna moich przełożonych i wydaje mi się że są oni jedynie specjalistami od dobrego wizerunku co tylko sami chcą wszystkich za wszystko rozliczać a sami za powstający chaos nie biorąc odpowiedzialności-no chyba że to tylko moje mylne wyobrażenie na skutek zbyt krótkiego okresu pracy w firmie ,a może ktoś mnie z tego pierwszego złego wrażenia wyprowadzi???
zdjecie uzytkownika
związkowiec - 2014-04-30 09:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2014-04-27 14:10:38]:
Na tą firmę i p.B.potrzebne są związki zawodowe takie jak w górnictwie ,to wtedy może by coś drgnęło. Pracownicy Opak-metu ,a może tak powołajcie związki zawodowe pracowników.Jest to dobra myśl... życzę powodzenia.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-05-08 23:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mandatami w tej firmie to już przegięcie, Ci co je daja muszą chyba wyrobić jakiś limit bo dostanie mandat o treści "zejście z przerwy" to już przesada
zdjecie uzytkownika
(L) - 2014-05-12 22:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze nie ma połowy miesiąca a jeden z niby mistrzów nagrodził mandatami za ponad 750 zł + podatek jaki do tego naliczają
zdjecie uzytkownika
M - 2014-05-28 12:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam prace w księgowości ,pracujące tam Panie walnięte .Pracowałam tam parę dni i zostałam poddana egzaminowi -oczywiście nie zdałam -bo tak oceniła księgowa a co za tym idzie z wielkim hukiem podziękowano mi i nie zapłacono za przepracowany okres . Teraz pracuje gzie indziej i na kierowniczym stanowisku i jakoś wszystko umiem ,ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
hol - 2014-05-28 15:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to był za egzamin? bo jak pytali Cię o spr. ksiegowe czemu się dziwisz?! da sie w opak met fajnie zarobic?
zdjecie uzytkownika
księgowa z uprawnieniami pedagogicznymi - 2014-06-03 11:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam,że te panie w księgowości posiadają bardzo skromną wiedze na temat swojej pracy.Wszystkie decyzję które podejmują są nadzorowane przez p.B.
zdjecie uzytkownika
Stro - 2014-06-04 00:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie w takim razie dlaczego takie osoby w międzyczasie nie zdobędą potrzebnej wiedzy albo nie zatrudnią wykwalifikowanych osób...
zdjecie uzytkownika
danny - 2014-06-05 21:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie z zarządzania czemu tak kiepsko organizujecie pracę wszystko tu idzie jak ktoś sobie coś raczy przypomnieć a praca i organizacja przypomina wielki nieprzemyślany chaos..
zdjecie uzytkownika
Do M - 2014-06-09 08:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do M.Jak to pracowałaś w księgowości kilka dni i Ci nie zapłacono.To nie wiesz co w takiej sytuacji się robi.(usunięte przez administratora)Jak nie umiesz o swoje walczyć to bardzo słaba z ciebie księgowa.Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Stro - 2014-06-10 08:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szok, że to wszystko w ogóle jeszcze się kręci. Nikt wyżej nie widzi tego problemu czy po prostu nie chcą go widzieć?
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-06-10 21:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poprosiłem kierownika kontroli jakości o pomoc w zrozumieniu rysunku, sam nie wiedział więc wysłał mnie do technologa lub swojego mistrza -podobno takie zachowanie to już standard a starsi koledzy mówią że płacą mu jedynie za to że kiedyś wymyślił kary i mandaty -ja jednak uważam że taka pseudo-fachowość jest niepoważna...!!
zdjecie uzytkownika
HEFT - 2014-06-10 21:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek - 2014-06-10 21:04:16]:
Jeszcze tego nie wiesz? M narobił certyfikatów a na niczym się nie zna samo widzenie dziurek w spawie nie wystarczy ,kultura też rodem z zabitej wioski a popisywanie się chamstwem to codzienność -w mechanie tylko w tyłek dostawał-no fakt jedyna specjalizacja dotyczy spraw mandatów i cały mgr.inż-jedna wielka porażka
zdjecie uzytkownika
Stro - 2014-06-12 08:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to co - wszyscy mają świadomość braku kompetencji a i tak osoba dalej pracuje? Takie rzeczy tylko w Polsce... przecież znajomość rysunku to powinna być podstawa!
zdjecie uzytkownika
joca - 2014-06-15 13:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no może nie w Polsce tylko u nas, a w innym zakładzie jakościowiec to człowiek z ogromną wiedzą i autorytetem ,niestety on minął się z powołaniem może w końcu i szef to zobaczy bo sama dobra gadaka to o wiele za mało..
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-06-15 13:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joca - 2014-06-15 13:00:33]:
Ale akurat w tym zakładzie szef lubi takie wazeliniarskie "gaduły"
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-06-24 14:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto w ogóle wymyślił "wyrobienie" w tej firmie?! a te czasy na przewodnikach to technolodzy z kapelusza biorą
zdjecie uzytkownika
cycuś - 2014-07-09 10:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...można by jeszcze sikać i załatwiać się w wiadro-wtedy nie trzeba by było odchodzić od maszyny a i normę można by było jeszcze wtedy podnieść..
zdjecie uzytkownika
mac - 2014-07-09 12:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cycuś - 2014-07-09 10:26:14]:
Po tych przemowach i zwiększaniu o 30% norm to wszelakie nowe absurdy są całkiem możliwe -generalnie!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie opak met
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x