TERMETAL PIOTR GLANER Sp. k.

Piła

Opinie o TERMETAL PIOTR GLANER Sp. k.

K 2013-01-06 11:50:04
Nie polecam tej firmy!!! ( usunięte przez administratora ) Atmosfera nerwowa.Charówa.Pieniądze mierne.
2
Koba 2015-02-13 12:51:41
Firma stabilna i dynamicznie rozwijająca się. Wiele osób pracuje tu od kilkunastu lat. Odpadają jedynie ci, którzy mają nadzieję na przeczekanie do końca dniówki, bez próby podjęcia pracy. :)
Kasa na czas, legalne i przyzwoite zarobki ale i spory zapierdal.
1
kaja 2015-04-17 23:52:26
Witam forumowiczów.
Mam pytanie do pracowników firmy jak tam się pracuje i jaka jest atmosfera, interesuje mnie praca księgowej. Na takim forum można pisać różne rzeczy , ja bardzo proszę o rzetelne i szczere odpowiedzi, z góry dziękuję.
1
Widziałem 2015-08-06 21:36:45
Odradzam pracę w tej firmie, pracownik przez kierowników nie jest szanowany, masz tylko pracować i nie narzekać bo za raz po premii,a by mieć 2k musisz dużo nadgodzin klepać :(
1
lip 2015-11-20 12:38:17
rzeczywiscie @3fw fajna oferta z tego co opisales ale teraz aktualnie poszukuja na stanowisko doradcy techniczno handlowego i tez oferta ciekawa, bo oferuja pracę w stabilnej i rozwijającej się firmie oraz atrakcyjne wynagrodzenie, uzależnione od osiąganych efektów pracy, tylko ciekawe jakiej wysokosci jest to wynagrodzenie. ktos wie
Koba 2015-12-02 09:14:38
2 k to akurat można zarobić bez nadgodzin, z nadgodzinami nawet i 3, jeżeli dla kogoś to jest mało...?
lip 2015-12-07 15:39:35
no gdziesz malo. skoro mozna wyciagnac do 3000 zl miesiecznie.. nie grzeszcie kochani. przez to jeszcze bardziej mnie zainteresowala praca w firmie termetal
Aron 2015-12-12 21:41:42
Po co pisać opinie na temat pracodawcy skoro podasz prawdę i polecisz nazwiskami to usuną wpis. Tak jest w moim przypadku. Ocenzurowali wpis, albo ktoś z Termetalu zatelefonował i się dogadali bo prawda kuła w oczy. żenada ten gowork. Prawdy się to nie dowiesz!
index 2016-01-20 11:26:44
przepraszam pierdu pierdu Państwo szukają pracy jako przedstawiciel to OK Wy może zarobicie bo zwykły robol z Termetalu zapłaci za wasze błędy - co Wy obiecacie w imieniu Firmy a jeśli klient miał inny obraz i będzie uważał że materiał różni się od zapewnień to zareklamuje go a ci co pracują najciężej zapłacą za ukłony w stronę zdegustowanego klienta czyli za preferencje cenowe... to tylko jeden z minusów pracy... naginanie jak się da faktów chociaż najczęście wina lezy po stronie klienta to i tak płaci robol... szara rzeczywistość... NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no może Panie w kadrach sa zadowolone ??????????? tego nie wiem
treno 2016-01-20 17:23:41
@index na stanowiskach produkcyjnych jestem w stanie uwierzyć, że szału nie ma, no ale jeśli chodzi o specjalistów z wykształceniem inż. to jednak jest spoko, umowa o pracę, szkolenia.
rrrrtttttttt 2016-06-18 11:43:30
W termetalu jest akord ile zrobisz tyle zarobisz
1
killer 2016-07-10 20:57:14
witam wszystkich
mam mozliwosc pracy w termme. moze ktos w skrócie o sytuacji i relacjach miedzy pracownikiem a kierow. opowiedzieć, jak tak naprawdę zarobki
maja 2016-07-12 14:01:41
Z tego co ja wiem to u nich można liczyć na tym stanowisku na szkolenie wdrożeniowe oraz pakiet działań rozwijających kompetencje,interesujące i pełne wyzwań stanowisko, no i pakiet świadczeń socjalnych: prywatną opiekę medyczną, zajęcia z języka angielskiego, programy sportowe, dofinansowanie dojazdów do pracy i ubezpieczenie grupowe.
koła 2016-11-17 21:28:26
Czy możecie napisać coś o pracy w księgowości? Jak atmosfera i wynagrodzenie? Obecnie potrzebują na stanowisko księgowej. W góry dziękuję
koła 2016-11-17 21:29:38
Czy możecie napisać coś o pracy w księgowości? Jak atmosfera i wynagrodzenie? Obecnie potrzebują na stanowisko księgowej. W góry dziękuję
Zostaw swoją opinię o TERMETAL PIOTR GLANER Sp. k. - Piła
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TERMETAL PIOTR GLANER Sp. k.