brak logo

Del-Vis Sp.z.o.o.

Lubicz

Opinie o Del-Vis Sp.z.o.o.

hela 2013-01-01 16:21:09
to co się tam dzieje to nie mozna opisac brygadzista nic nie umie kierowniczka na niczym sie niezna na dodatek prezes jest oszukiwany na kazdym - kroku- nie polecam tam pracy
5
kaska 2013-01-01 16:40:58
operator maszyny wyrabia normę jest odpowiedzialny za nadruk ,filtry,jak jest zmiana operatora ,to jeden drugiemu psuje maszynę ogólnie operatorów jest 39 I NIKT SIĘ NIE LUBI KAZDY MA SWOJĄ TAJĘMNICE. PRACOWNIKÓW JEST OKOŁO 140 razem z biurem wszystko to rodzina brat szwagra ciotki wujka siostrzenica , obcych ludzi zwalniają ,donoszą do biura wymyslone historie czyli pracownik ządzi pracownikiem najgorsza firma jaką znam i ta kierownik [usunięte przez moderatora]
2
JAN 2013-01-02 16:02:52
JEST PRAWDĄ MAŁO PŁACĄ - BRYGADZISTÓW WIĘCEJ ,JAK PRACOWNIKÓW- OGÓLNIE ZLE SIĘ TAM PRACUJE NIE MIŁA ATMOSFERA NIKT SIĘ NIE USMIECHA
3
Robert 2013-08-10 14:27:02
Nie wiem o co wam chodzi, pracuje w tej firmie od blisko 2 lat i nie nazakem. Zarabiam jako operator srednio 3 tys netto a niezadko wiecej, dzieki dobremu systemowi pracy premiowanej. POKAZCIE MI GDZIE W OKOLICY MOZNA TAK DOBRZE ZAROBIC!
Atmosfere w pracy tworza Ludzie a nie pracodawca.
endrio 2013-09-05 10:55:25
akurat miałem okazję tam pracować i potwierdzam atmosfera pracy do d...py a zarobki 3000 zł netto to chyba na dwa miesiące..
endrio 2013-10-02 15:18:18
wszystko..przynieś,wynieś pozamiataj i te non stop psujące się maszyny..
Operator 2014-03-30 16:42:38
Tak własnie wypowiadają się osoby które zostały zwolnione lub nie dawały sobie rady w pracy.. Ludzie co wy piszecie? Pracuję tam od kilku lat na stanowisku operatora i jestem bardzo zadowolony z tej pracy. Atmosfera jest miła, wiadomo, jak w każdej pracy znajdą się osoby które lubią plotkować o innych i później są jakieś nie miłe sytuację. Zarobki są naprawdę zadowalające (tak jak pisał o tym wcześniej Robert). Tak to prawda że jest w tej firmie dużo ludzi powiązanych ze sobą (rodzina), ale pomyślcie dlaczego? - To dobra praca z niezłymi zarobkami i każdy chce wciągnąć tam "swoich".
Firma jest BARDZO konkretna i dobrze zarządzana przez biuro. Kierowniczka się zmieniła i naprawdę daje radę to wszystko ogarnąć. Prezesi są naprawdę w porządku i można się z nimi podzielić własną opinią na temat firmy (co można udoskonalić itd). Wypłaty są na czas (czasami z delikatnym opóźnieniem maksymalnie do 2 dni ale to rzadko).
Ludzie którzy piszą takie opinie o złej atmosferze sami musieli się do tego przyczynić - bo jeśli ktoś jest w porządku dla innych inni będą w porządku dla niego.
Naprawdę polecam tą firmę. Nie ma lepszej w tej okolicy.
5
Janek 2015-01-26 11:58:14
oficjalna strona firmy to(usunięte przez administratora)i ta działa od dawna, natomiast te które są w przebudowie to podobno strony ludzi którzy chcą się pod markę podszyć i z tego co słyszałem zostały wszczęte kroki mające ukrócić ten haniebny proceder. dodatkowo na podstawie kilkuletniego stażu w delvisie mogę szczerze powiedzieć, że warto tam pracować, oczywiście zdarzają się zgrzyty-jak wszędzie, ale to co mi sie tam najbardziej podoba to docenianie pracownika za wykonaną prace a nie za koneksje czy ładne oczy
1
filter 2015-03-04 20:49:44
Z tego co wiem to firma się rozwija i świenie daje sobie radę na polskim rynku i nie tylko. Mają tak zaawansowane technologie, tak że potrafią wyjść naprzeciw swoim klientom i dostosować wyroby do wymagań inwestora. Duży plus nleży sie Del - Vis za to, że sami konstruują maszyny i zapewniają ich serwis.
jack 2015-06-01 12:55:01
stawka godzinowa w delvisie jest w porządku, ale jak do tego dodać premie to wychodzi rewelacyjna kasa, a premie co miesiąc dostają praktycznie wszyscy, tylko wielkość zależy do tego jak kto się stara. nigdzie w pobliżu tak nie zarobisz. z tego co wiem, czasami rozdają pracownikom gilzy w ramach gratisów. ja z doświadczenia polecam tego pracodawcę : )
xxx 2015-06-20 16:47:56
Czy przyjmują panie do pakowania.I jak to wygląda z umową o pracę.
M... 2015-09-02 19:20:54
Nie polecam tam pracy.
tom 2016-02-10 22:25:03
super praca dobre zarobki a atmosferę tworzą ludzie polecam
2
kto 2016-05-01 18:19:25
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zakład nie polecam
syla907 2016-06-18 17:50:10
A może mi ktoś napisać czy jest to praca na jedną zmianę?
2
hm 2016-06-21 19:10:14
@syla907 ale mówisz ogólnie o wszystkich pracownikach na każdym stanowisku, czy masz na myśli konkretne stanowisko?
Zostaw swoją opinię o Del-Vis Sp.z.o.o. - Lubicz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Del-Vis Sp.z.o.o.