Profil firmy Del-Vis Sp.z.o.o.

Del-Vis Sp.z.o.o.

Lubicz

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Del-Vis Sp.z.o.o.

hela 2013-01-01 16:21:09
to co się tam dzieje to nie mozna opisac brygadzista nic nie umie kierowniczka na niczym sie niezna na dodatek prezes jest oszukiwany na kazdym - kroku- nie polecam tam pracy
3
kaska 2013-01-01 16:40:58
operator maszyny wyrabia normę jest odpowiedzialny za nadruk ,filtry,jak jest zmiana operatora ,to jeden drugiemu psuje maszynę ogólnie operatorów jest 39 I NIKT SIĘ NIE LUBI KAZDY MA SWOJĄ TAJĘMNICE. PRACOWNIKÓW JEST OKOŁO 140 razem z biurem wszystko to rodzina brat szwagra ciotki wujka siostrzenica , obcych ludzi zwalniają ,donoszą do biura wymyslone historie czyli pracownik ządzi pracownikiem najgorsza firma jaką znam i ta kierownik [usunięte przez moderatora]
2
JAN 2013-01-02 16:02:52
JEST PRAWDĄ MAŁO PŁACĄ - BRYGADZISTÓW WIĘCEJ ,JAK PRACOWNIKÓW- OGÓLNIE ZLE SIĘ TAM PRACUJE NIE MIŁA ATMOSFERA NIKT SIĘ NIE USMIECHA
3
patryk 2013-07-04 23:09:18
czyli zatrudniać się tam to tylko po znajomości? a wynagrodzenie w jakiej wysokości, nawet tak mniej więcej?
1
Robert 2013-08-10 14:27:02
Nie wiem o co wam chodzi, pracuje w tej firmie od blisko 2 lat i nie nazakem. Zarabiam jako operator srednio 3 tys netto a niezadko wiecej, dzieki dobremu systemowi pracy premiowanej. POKAZCIE MI GDZIE W OKOLICY MOZNA TAK DOBRZE ZAROBIC!
Atmosfere w pracy tworza Ludzie a nie pracodawca.
0
darek 2013-08-11 08:10:16
mało płacą, super, a ile dla Ciebbie to jest mało? może mniej niż dla mnie? poda ktoś konkretną kwotę zarobków?
1
endrio 2013-09-05 10:55:25
akurat miałem okazję tam pracować i potwierdzam atmosfera pracy do d...py a zarobki 3000 zł netto to chyba na dwa miesiące..
0
anonim 2013-09-11 15:22:49
A co nalezalo do Twoich obowiazkow w del-visie? Mozesz napisac co musiales robic za 1500 l netto????
1
endrio 2013-10-02 15:18:18
wszystko..przynieś,wynieś pozamiataj i te non stop psujące się maszyny..
0
Romek 2014-02-21 12:42:18
Strona internetowa del-vis jest w przebudowie, szkoda, bo szukałem informacji o firmie, a tu takie rozczarowanie.
0
Operator 2014-03-30 16:42:38
Tak własnie wypowiadają się osoby które zostały zwolnione lub nie dawały sobie rady w pracy.. Ludzie co wy piszecie? Pracuję tam od kilku lat na stanowisku operatora i jestem bardzo zadowolony z tej pracy. Atmosfera jest miła, wiadomo, jak w każdej pracy znajdą się osoby które lubią plotkować o innych i później są jakieś nie miłe sytuację. Zarobki są naprawdę zadowalające (tak jak pisał o tym wcześniej Robert). Tak to prawda że jest w tej firmie dużo ludzi powiązanych ze sobą (rodzina), ale pomyślcie dlaczego? - To dobra praca z niezłymi zarobkami i każdy chce wciągnąć tam "swoich".
Firma jest BARDZO konkretna i dobrze zarządzana przez biuro. Kierowniczka się zmieniła i naprawdę daje radę to wszystko ogarnąć. Prezesi są naprawdę w porządku i można się z nimi podzielić własną opinią na temat firmy (co można udoskonalić itd). Wypłaty są na czas (czasami z delikatnym opóźnieniem maksymalnie do 2 dni ale to rzadko).
Ludzie którzy piszą takie opinie o złej atmosferze sami musieli się do tego przyczynić - bo jeśli ktoś jest w porządku dla innych inni będą w porządku dla niego.
Naprawdę polecam tą firmę. Nie ma lepszej w tej okolicy.
2
Michał 2014-10-10 00:18:45
Del-Vis Spółka z o.o. jest producentem gilz papierosowych i filtrów acetatowych z wieloletnim doświadczeniem w branży tytoniowo-papierosowej. Celem spółki jest produkcja wyrobów najwyższej jakości. Popyt na wyroby tytoniowe sprzyja ich rozwojowi a specjalizacja produkcji filtrów acetatowych do gilz papierosowych postawił firmę w szeregu głównych producentów krajowych i europejskich.
2
waleczna klementyna 2015-01-12 16:02:17
a czy obecnie jest szansa żeby u nich w marketingu lub jakiejś sprzedaży pracę dostać? jeśli chodzi o doświadczenie zawodowe to już takowe w sprzedaży telefonicznej i bezpośredniej posiadam. studiowałam też marketing przez moment. na jakie stanowisko pracy obecnie mogłaby się starać w firmie Del-Vis Sp.z.o.o.?
0
Janek 2015-01-26 11:58:14
oficjalna strona firmy to(usunięte przez administratora)i ta działa od dawna, natomiast te które są w przebudowie to podobno strony ludzi którzy chcą się pod markę podszyć i z tego co słyszałem zostały wszczęte kroki mające ukrócić ten haniebny proceder. dodatkowo na podstawie kilkuletniego stażu w delvisie mogę szczerze powiedzieć, że warto tam pracować, oczywiście zdarzają się zgrzyty-jak wszędzie, ale to co mi sie tam najbardziej podoba to docenianie pracownika za wykonaną prace a nie za koneksje czy ładne oczy
1
Janeczek 2015-01-28 08:28:21
Jeżeli by nie było zgrzytów to nie byłoby pewności, że ta dochodowa maszynka pracuje. Trzeba przyznać, że branża tytoniowa jest tym szczególnym przypadkiem możliwości zrobienia niezłej kariery. Del-vis posiada bogatą ofertę akcesoriów i samego tytoniu, co sprawia, że nawet w obliczu Tobacco nie wyglądają tak blado.
0
jerry 2015-02-17 03:52:40
jeżeli jesteśmy przy temacie firmy zajmującej się tytoniem to na pewno firma może poszukiwać przedstawiciela handlowego prawda? słyszałem , że ogromny procent sprzedaży zależy właśnie od osoby która te sprzedaż prowadzi. Powiedzcie jak można tu zarobić przy dobrych kontaktach i całkiem dobrej sprzedaży
1
filter 2015-03-04 20:49:44
Z tego co wiem to firma się rozwija i świenie daje sobie radę na polskim rynku i nie tylko. Mają tak zaawansowane technologie, tak że potrafią wyjść naprzeciw swoim klientom i dostosować wyroby do wymagań inwestora. Duży plus nleży sie Del - Vis za to, że sami konstruują maszyny i zapewniają ich serwis.
0
paweł 2015-05-05 15:15:45
Sam już nie wiem co mam właściwie mysleć na temat pracy w Del-Vis, może ktoś jeszcze sie wypowiedzieć? O co chodzi z tym docenianiem pracowników, dają jakieś premię, podwyżki, może nawet awansują na wyższe stanowiska? Tak z ciekawości macie jakieś zniżki na tytoń, czy przez akcyzę to niemożliwe? Pozdrawiam.
0
jack 2015-06-01 12:55:01
stawka godzinowa w delvisie jest w porządku, ale jak do tego dodać premie to wychodzi rewelacyjna kasa, a premie co miesiąc dostają praktycznie wszyscy, tylko wielkość zależy do tego jak kto się stara. nigdzie w pobliżu tak nie zarobisz. z tego co wiem, czasami rozdają pracownikom gilzy w ramach gratisów. ja z doświadczenia polecam tego pracodawcę : )
0
hanuk 2015-06-14 05:20:14
Praca jest dobra, nie wiem w sumie skąd się biorą te sprzeczne opinie bo można zarobić naprawdę dobre pieniądze samą podstawą a tak jak @jack napisał premie też mogą być sowite. Nie ma też problemów z wypłacalnością bo zawsze dostaje się pieniądze na czas, przynajmniej nie spotkałem się z większymi opóźnieniami.
0
xxx 2015-06-20 16:47:56
Czy przyjmują panie do pakowania.I jak to wygląda z umową o pracę.
0
owel 2015-08-19 02:01:21
Z tego co wiem to teraz nikogo nie szukają. Przeglądałem strony z ofertami pracy i nie znalazłem żadnej wzmianki nawet o del-vis. Nie sprawdziłem co prawda ich prywatnej strony, bo już nie wiem gdzie jakiekolwiek informacje mogłyby się pojawić. A może lepiej byłoby sobie narobić zanjomości wśród pracownikó i od nich próbować się czegoś dowiedzieć...
0
owel 2015-08-19 10:07:33
Z tego co wiem to teraz nikogo nie szukają. Przeglądałem strony z ofertami pracy i nie znalazłem żadnej wzmianki nawet o del-vis. Nie sprawdziłem co prawda ich prywatnej strony, bo już nie wiem gdzie jakiekolwiek informacje mogłyby się pojawić. A może lepiej byłoby sobie narobić zanjomości wśród pracownikó i od nich próbować się czegoś dowiedzieć...
0
M... 2015-09-02 19:20:54
Nie polecam tam pracy.
0
wanda 2015-09-18 14:08:26
no to ciekawe sprawa, ciekawe ile w takiej firmie z gilzami i maszynkami zatrudnia się osób i ile tak naprawdę można zarobić. wydaje mi się że ten biznes się ładnie rozkręca na polskim rynku bo jednak teraz wszyscy wolą sobie sami skręcać bo jest taniej i zdrowiej chyba tak mi się wydaje. no ale jak coś to napiszcie jak jest jak się mylę
1
ialal 2015-12-17 23:12:31
wydaje mi się, ze u nich stawki są dobre, bo cały czas jest ten sam zespoł i nie ma zadnej rotacji, wiem też, ze jest możliwy awans wewnętrzny tak naparwde.
0
szego 2015-12-28 23:32:24
Warto jest spróbować, z tym awansem trzeba jednak się bardzo postarać no ale z tego co wiem to nie jest to wykluczone. Także warto jest się trochę postarać.
0
tom 2016-02-10 22:25:03
super praca dobre zarobki a atmosferę tworzą ludzie polecam
1
Magda 2016-02-17 20:15:04
No to bardzo miło słyszeć @tom bo powiem Ci, że wysyłałam cv w zeszłym tygodniu, nie ma jeszcze odpowiedzi, ale chyba ich trochę pogonię hehe, bo czemu nie :D
0
peros 2016-04-10 13:58:21
Warto złożyć CV @Magda, ale lepiej ich nie poganiaj :)
0
kto 2016-05-01 18:19:25
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zakład nie polecam
0
we 2016-05-10 19:17:24
@kto ale z jakiego powodu? czy moblys o tym napisac cos wiecej bo taki ogolnikowy koemantrz to raczej nikomu nic nie pomoze w podjeciu jakiejkowiek decyzji
0
syla907 2016-06-18 17:50:10
A może mi ktoś napisać czy jest to praca na jedną zmianę?
0
hm 2016-06-21 19:10:14
@syla907 ale mówisz ogólnie o wszystkich pracownikach na każdym stanowisku, czy masz na myśli konkretne stanowisko?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Del-Vis Sp.z.o.o.