Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Del-Vis Sp.z.o.o.

Pracowałeś w firmie Del-Vis Sp.z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hela - 2013-01-01 16:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to co się tam dzieje to nie mozna opisac brygadzista nic nie umie kierowniczka na niczym sie niezna na dodatek prezes jest oszukiwany na kazdym - kroku- nie polecam tam pracy
zdjecie uzytkownika
kaska - 2013-01-01 16:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
operator maszyny wyrabia normę jest odpowiedzialny za nadruk ,filtry,jak jest zmiana operatora ,to jeden drugiemu psuje maszynę ogólnie operatorów jest 39 I NIKT SIĘ NIE LUBI KAZDY MA SWOJĄ TAJĘMNICE. PRACOWNIKÓW JEST OKOŁO 140 razem z biurem wszystko to rodzina brat szwagra ciotki wujka siostrzenica , obcych ludzi zwalniają ,donoszą do biura wymyslone historie czyli pracownik ządzi pracownikiem najgorsza firma jaką znam i ta kierownik [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
JAN - 2013-01-02 16:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
JEST PRAWDĄ MAŁO PŁACĄ - BRYGADZISTÓW WIĘCEJ ,JAK PRACOWNIKÓW- OGÓLNIE ZLE SIĘ TAM PRACUJE NIE MIŁA ATMOSFERA NIKT SIĘ NIE USMIECHA
zdjecie uzytkownika
patryk - 2013-07-04 23:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli zatrudniać się tam to tylko po znajomości? a wynagrodzenie w jakiej wysokości, nawet tak mniej więcej?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2013-08-10 14:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem o co wam chodzi, pracuje w tej firmie od blisko 2 lat i nie nazakem. Zarabiam jako operator srednio 3 tys netto a niezadko wiecej, dzieki dobremu systemowi pracy premiowanej. POKAZCIE MI GDZIE W OKOLICY MOZNA TAK DOBRZE ZAROBIC!
Atmosfere w pracy tworza Ludzie a nie pracodawca.
zdjecie uzytkownika
darek - 2013-08-11 08:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mało płacą, super, a ile dla Ciebbie to jest mało? może mniej niż dla mnie? poda ktoś konkretną kwotę zarobków?
zdjecie uzytkownika
endrio - 2013-09-05 10:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akurat miałem okazję tam pracować i potwierdzam atmosfera pracy do d...py a zarobki 3000 zł netto to chyba na dwa miesiące..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-11 15:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co nalezalo do Twoich obowiazkow w del-visie? Mozesz napisac co musiales robic za 1500 l netto????
zdjecie uzytkownika
endrio - 2013-10-02 15:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko..przynieś,wynieś pozamiataj i te non stop psujące się maszyny..
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-02-21 12:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strona internetowa del-vis jest w przebudowie, szkoda, bo szukałem informacji o firmie, a tu takie rozczarowanie.
zdjecie uzytkownika
Operator - 2014-03-30 16:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak własnie wypowiadają się osoby które zostały zwolnione lub nie dawały sobie rady w pracy.. Ludzie co wy piszecie? Pracuję tam od kilku lat na stanowisku operatora i jestem bardzo zadowolony z tej pracy. Atmosfera jest miła, wiadomo, jak w każdej pracy znajdą się osoby które lubią plotkować o innych i później są jakieś nie miłe sytuację. Zarobki są naprawdę zadowalające (tak jak pisał o tym wcześniej Robert). Tak to prawda że jest w tej firmie dużo ludzi powiązanych ze sobą (rodzina), ale pomyślcie dlaczego? - To dobra praca z niezłymi zarobkami i każdy chce wciągnąć tam "swoich".
Firma jest BARDZO konkretna i dobrze zarządzana przez biuro. Kierowniczka się zmieniła i naprawdę daje radę to wszystko ogarnąć. Prezesi są naprawdę w porządku i można się z nimi podzielić własną opinią na temat firmy (co można udoskonalić itd). Wypłaty są na czas (czasami z delikatnym opóźnieniem maksymalnie do 2 dni ale to rzadko).
Ludzie którzy piszą takie opinie o złej atmosferze sami musieli się do tego przyczynić - bo jeśli ktoś jest w porządku dla innych inni będą w porządku dla niego.
Naprawdę polecam tą firmę. Nie ma lepszej w tej okolicy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Del-Vis Sp.z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x